Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
647 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 647 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6, 7, 8 ... 24 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 7 από 41]

Iokasti27

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
inakriti έγραψε:Xαρα μου ψυχραιμια ...δεν μπορειτε δυστυχως να κανετε τπτ σε αυτες τις περιπτωσεις ...

Ελενα πρεπει να σου δωσει ο γιατρος σου ειτε ιδιωτης ειτε δημοσιος βεβαιωση για την ΠΗΤ και μετα κλεινεις ραντεβου στο 184 στο ΚΕΝΤΡΟ ΜΑΝΑΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΟΥ του ικα που ανηκεις προσκομιζεις την βεβαιωση (εχω ακουστα οτι καποιοι απο ικα ζητανε και την β επιπεδου για να την συγκρινουν με την ΠΗΤ που σου γραφει ο γιατρος σου)αν την εχεις κρατα την..και ο γιατρος του ικα σου δινει επισημο χαρτι με την ΠΗΤ και την καταθετεις στις παροχες του ικα -οπου και απο κει θα σου δωσουν καποια χαρτια να συμπληρωσεις και να στα υπογραψει ο εργοδοτης σου ... οπως επισης και λογαριασμο τραπεζης για να σου βαλουν τα χρηματα... αυτα ξερω γενικα σε 15 μερουλες θα τα φτιαξω και θα ξερω αναλυτικα ...

Βικυ μου συμπερασμα ειναι ΟΤΙ ΟΛΑ ΠΑΝΕ ΡΟΛΟΙ .... πολυ χαιρομε μπραβο ...κανε και εσυ την προσπαθεια σου με το τσιγαρο και οτι μπορεσεις ... καλο θα ειναι

Στελλα μου να τον χαιρεστε !!!

βικακι κοψτο μαχαιρι! Βεβαια εξω απο το χορο πολλα τραγουδια λες.. Δεν εχω καπνισει κ δε ξερω πως ειναι.. Προσπαθησε το τουλαχιστον..

Ινα thnx για τις πληροφοριες. Το θεμα ειναι οτι δε δουλευω τωρα.. Αρχιζω νοεμβρη παλι!! Επισης το ικα δε πληρωνει κατευθειαν το νοσοκομειο; Στο ιασω μου ειπαν με ταμειο εοπυυ πληρωνω συμμετοχη 950 ευρω.. Παιρνω και αλλα λεφτα;;

inakriti

Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Iokasti27 έγραψε:
inakriti έγραψε:Xαρα μου ψυχραιμια ...δεν μπορειτε δυστυχως να κανετε τπτ σε αυτες τις περιπτωσεις ...

Ελενα πρεπει να σου δωσει ο γιατρος σου ειτε ιδιωτης ειτε δημοσιος βεβαιωση για την ΠΗΤ και μετα κλεινεις ραντεβου στο 184 στο ΚΕΝΤΡΟ ΜΑΝΑΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΟΥ του ικα που ανηκεις προσκομιζεις την βεβαιωση (εχω ακουστα οτι καποιοι απο ικα ζητανε και την β επιπεδου για να την συγκρινουν με την ΠΗΤ που σου γραφει ο γιατρος σου)αν την εχεις κρατα την..και ο γιατρος του ικα σου δινει επισημο χαρτι με την ΠΗΤ και την καταθετεις στις παροχες του ικα -οπου και απο κει θα σου δωσουν καποια χαρτια να συμπληρωσεις και να στα υπογραψει ο εργοδοτης σου ... οπως επισης και λογαριασμο τραπεζης για να σου βαλουν τα χρηματα... αυτα ξερω γενικα σε 15 μερουλες θα τα φτιαξω και θα ξερω αναλυτικα ...

Βικυ μου συμπερασμα ειναι ΟΤΙ ΟΛΑ ΠΑΝΕ ΡΟΛΟΙ .... πολυ χαιρομε μπραβο ...κανε και εσυ την προσπαθεια σου με το τσιγαρο και οτι μπορεσεις ... καλο θα ειναι

Στελλα μου να τον χαιρεστε !!!

βικακι κοψτο μαχαιρι! Βεβαια εξω απο το χορο πολλα τραγουδια λες.. Δεν εχω καπνισει κ δε ξερω πως ειναι.. Προσπαθησε το τουλαχιστον..

Ινα thnx για τις πληροφοριες. Το θεμα ειναι οτι δε δουλευω τωρα.. Αρχιζω νοεμβρη παλι!! Επισης το ικα δε πληρωνει κατευθειαν το νοσοκομειο; Στο ιασω μου ειπαν με ταμειο εοπυυ πληρωνω συμμετοχη 950 ευρω.. Παιρνω και αλλα λεφτα;;

αυτο που λες εσυ ειναι το βοηθημα τοκετου που το ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΕ ΟΛΕΣ ...

εγω ελεγα για το επιδομα κυοφοριας που το παιρνεις στον ογδοο οταν σταματας απο την δουλεια ... αλλα γενικα να ξερεις αν εχεις 200 ενσημα τα τελευταια 2 χρονια μεχρι την πητ σου δικαιουσε αλλα 2 επιδοματα - το επιδομα κυοφοριας και το επιδομα λοχειας .... ΕΙΤΕ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ ΤΩΡΑ ΕΙΤΕ ΟΧΙ ...αρκει να εχεις 200 ενσημα απο την ΠΗΤ ΣΟΥ και δυο χρονια πισω...για το βοηθημα τοκετου που λες εσυ νομιζω οτι δεν χρειαζεται να κανεις τπτ απο την στιγμη που το νοσοκομειο συνεργαζετε με τον ΕΟΠΠΥ

Iokasti27

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Αχ να σαι καλα! Με κατατοπισες! Οποτε θα περασω κ εγω απο το ικα να δω.. Τα ενσημα τα χω οποτε λογικα κατι θα παρω!!!

vgog65

vgog65
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κοιλουμπάκια σας αφήνω να μαγειρέψω γαριδομακαρονάδα...φιλάκιαααααααααααααα!!!!

Iokasti27

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ινα μου εγω που μολις μπηκα στον 7ο ξερεις αν μπορω να αρχισω;; Να κλεισω ραντεβου εκει που ειπες δλδ στο κεντρο μανας-παιδιου;; Η τρως ακυρο επειδη ειναι νωρις;;;

inakriti

Iokasti27 έγραψε:Ινα μου εγω που μολις μπηκα στον 7ο ξερεις αν μπορω να αρχισω;; Να κλεισω ραντεβου εκει που ειπες δλδ στο κεντρο μανας-παιδιου;; Η τρως ακυρο επειδη ειναι νωρις;;;

ποτε ειναι η ΠΗΤ σου ?

inakriti

και πες μου αν τον Δεκεμβριο του 2011 δουλευες

οταν λεω αν δουλευεις εννοω ειτε εισαι σε αναρρωτικη ειτε οχι ... αν εισαι τωρα σε αναρρωτικη θεωρεισαι οτι εισαι σε ενεργη εργασιαση σχεση .... οπως και να εχει πες μου αν τον Δεκεμβριο δουλευες

desT

desT
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Απαπαπα, γλωσσούδες!
Εδώ δεν προλαβαίνω να πω μια καλημέρα πως θα διαβάσω τα νέα σας;
Ελπίζω να μην έγινε κάτι συνταρακτικό...
Λοιπόν, εγώ αύριο πάω τελευταία μέρα στη δουλειά. Δεν μπορώ να περιμένω. Θα είμαι αδειούχα σε λίγο. Τι ωραία!
Φιλιά!

inakriti

desT έγραψε:Απαπαπα, γλωσσούδες!
Εδώ δεν προλαβαίνω να πω μια καλημέρα πως θα διαβάσω τα νέα σας;
Ελπίζω να μην έγινε κάτι συνταρακτικό...
Λοιπόν, εγώ αύριο πάω τελευταία μέρα στη δουλειά. Δεν μπορώ να περιμένω. Θα είμαι αδειούχα σε λίγο. Τι ωραία!
Φιλιά!

αντε Δεσποινιω ευχομαι να εχεις μια υπεροχη αδεια ...να ευχαριστηθεις οσο μπορεις τους τελευταιους μηνες τις εγκυμοσυνης σου και να ερθει το μωρακι σου υγειεστατο σε αυτον τον αρρωστο κοσμο Very Happy να την χαρης οσο μπορεις ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ

desT

desT
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλησπέρα Ίνα!
Πραγματικά έχω τόση ανάγκη από ξεκούραση τελευταία. Όχι τόσο σωματικά όσο ψυχικά. Μου την έδωσαν όλοι στη δουλειά τελευταία. Δεν έχω στην ουσία πρόβλημα με κανέναν το αντίθετο μάλιστα. Είμαστε χρόνια συνάδελφοι και συμπονούμε ο ένας τον άλλον αλλά ο καθένας λογαριάζει μόνο τον εαυτούλη του. Προσπαθώ εδώ και καιρό να τους δείξω δύο τρία πραγματάκια γι' αυτά που αφήνω και δεν ενδιαφέρεται κανένας. Φεύγω κι εγώ λοιπόν κι ας μείνουν με τις απορίες τους στο τέλος. Το μόνο που φοβάμαι είναι μην δεν μπορέσουν να ανταπεξέλθουν και ζητήσουν από τη διοίκηση επιπλέον άτομο και δεν μπορέσω να πάρω το εξάμηνο που τόσο περιμένω.
Θα δείξει.

inakriti

και σε αυτην την περιπτωση νομιζω οτι το παιρνεις γιατι το εξαμηνο δεν χρειαζετε την συγκαταθεση απο τον εργοδοτη αλλα μονο το επιπλεον τριμηνο που ειναι η μαζεμενε αδεια του μειωμενου ... με επιφυλαξη το λεω αλλα νομιζω ετσι ισχυει ... καιρος να ασχοληθεις λιγο με τον εαυτο σου και επειτα με το μωρακι ...

desT

desT
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Έτσι όπως τα λες είναι, αλλά αν σου ζητήσουν να γυρίσεις, ειλικρινά μπορείς να αρνηθείς;
Ελπίζω να μη χρειαστεί να μάθω.

inakriti

desT έγραψε:Έτσι όπως τα λες είναι, αλλά αν σου ζητήσουν να γυρίσεις, ειλικρινά μπορείς να αρνηθείς;
Ελπίζω να μη χρειαστεί να μάθω.

γιατι αυτοι να στο ζητησουν ??? αρα απο την στιγμη που στο ζητανε να αφησεις ενα μωρακι 40 ημερων νομιζω οτι ΑΝΕΤΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΑΡΝΗΘΩ ...

Iokasti27

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ινα πητ εχω 6/10.... Δεκεμβρη δουλευα ναι... Βασικα δουλευω καθε χρονο στο φροντιστηριο απο οκτωβρη μεχρι και μαιο.. Μετα απολυομαι μπαινω οαεδ κ ξαναπροσλαμβανομαι οκτωβρη.. Καθε χρονο τα ιδια

inakriti

ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΚΥΟΦΟΡΙΑΣ ΤΟ ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΥΜΕ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥ ΜΗΝΑ- ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ ΤΟΥ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥ ΕΤΟΥΣ (2011) ΔΙΑΙΡΟΥΜΕ ΤΑ ΜΙΚΤΑ ΜΕ ΤΟ 25 .... ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΤΟ ΔΙΑΙΡΕΙΤΕ ΔΙΑ 2 ΚΑΙ ΒΓΑΙΝΕΙ ΤΟ ΗΜΕΡΟΜΙΣΘΙΟ .... ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΡΗΚΑΤΕ ΤΟ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΖΕΤΕ Χ 56 ΜΕΡΕΣ ...ΔΗΛΑΔΗ ΕΓΩ ΕΧΩ ΜΙΚΤΑ 1055,44/25=40,21
40.21/2=20,10 ΗΜΕΡΟΜΙΣΘΙΟ
20.10Χ56=1126,09 ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΚΥΟΦΟΡΙΑΣ

ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΛΟΧΕΙΑΣ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΖΕΤΕ ΤΟ ΗΜΕΡΟΜΙΣΘΙΟ Χ63 ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΤΟ ΗΜΕΡΟΜΙΣΘΙΟ ΕΠΙ 10%

ΔΗΛΑΔΗ 20.10 ΕΠΙ 1Ο% =22,11

22,11 Χ63 = 1392,93 ΕΠΙΔΟΜΑ ΛΟΧΕΙΑΣ

ΥΠΟΛΟΓΙΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑ ΣΟΥ ΤΟΥ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΤΟΥ 2011 ΝΑ ΔΕΙΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΟΣΑ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ .... ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΛΕΦΤΑ ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΙΣ ... ΕΝΑ ΔΙΧΙΛΙΑΡΟ ΜΕΣ ΤΟ ΝΕΡΟ

ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΤΑ ΕΦΤΙΑΧΝΕΣ ΑΦΟΥ ΕΜΠΑΙΝΕΣ ΣΤΟΝ 7ο ΑΛΛΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ (ΟΥΡΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΑΠΛΗΡΩΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ)ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΣΕ ΔΙΩΧΝΟΥΝ ... ΕΓΩ ΕΧΩ ΠΗΤ 30/9 ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΩ ΣΕ 15 ΜΕΡΕΣ ΠΕΡΙΠΟΥ ...

Iokasti27

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ina καταλαβα.. Επομενως θα ζητησω απο το γιατρο μου βεβαιωση πητ, θα κλεισω ραντεβου κ στον γιατρο του ικα για να μου δωσει βεβαιωση θα μαζεψω τα χαρτια που ειπες κ θα παω κ εγω σε 20 μερες!

Panik11

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ινα να ρωτησω και εγω κατι???Γιατι συγκεκριμενα μεχρι τον Δεκεμβριο???Εγω δουλευα μεχρι και τελος Σεπτεβριου????Μου ειπαν οτι δικαιουμαι και τοκετου και λοχειας!!!!

Iokasti27

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Νικη μου κ εμενα ο δεκεμβρης δε με βολευει λογω διακοπων χριστουγεννων γιατι παιρνω λιγοτερα! Νομιζω εχουμε την ιδια πητ η οχι;; Ξερεις σε ποιο κεντρο προστασιας μανας παιδιου ανηκουμε;;

Tini13

Tini13
Γεια σας κοριτσάκι μου!

πολλές σελίδες μαζεύτηκαν πάλι, θα απαντήσω σε ό,τι θυμάμαι, να με συγχωρέσετε αν ξεχνάω κάτι σημαντικό!

Χαρά μου κατ'αρχήν όσον αφορά στο ανεύρυσμα, ο Μάνος μου μάθαμε στα 30 του ότι έχει το σύνδρομο μάρφαν που σας έλεγα και το μάθαμε τυχαία όταν τον πήρα μαζί μου στη δουλειά μια μέρα για έναν απλό υπέρηχο καρδιάς. Εκεί μάθαμε ότι η θωρ. αορτή που πρέπει να έχει διάμετρο 3,1εκ. είχε μια ανευρυσματάρα 5,6 εκ! και σε μια εβδομάδα κατευθείαν μπήκε χειρουργείο, στερνοτομή κανονικά κλπ! αν γίνει ρήξη του ανευρύσματος δεν προλαβαίνεις δυστυχώς ούτε στο νοσοκομείο να πας, και το χειρότερο είναι ότι τα ανευρύσματα είναι συνήθως ασυμπτωματικά..τουλάχιστον αυτά της θωρ. ή της κοιλ.αορτής. Στο κεφάλι όντως υπάρχει μια ένδειξη από τους πονοκεφάλους αλλά πού να πάει το μυαλό σε ανεύρυσμα..κι εγώ είμαι πολύ τυχερή που το εντοπίσαμε και τον έχω ακόμη δίπλα μου.. η βλακεία με το σύνδρομο μάρφαν που έχει είναι ότι λόγω της χαλαρότητας του συνδετικού ιστού που προκαλεί μπορεί ανά πάσα στιγμή να προκαλέσει ανεύρυσμα σε οποιοδήποτε αγγείο του σώματός του, οπότε κάθε χρόνο κάνουμε πατόκορφα μαγνητικές από το κεφάλι ως τα πόδια για να προλάβουμε ο,τιδήποτε..κουράγιο κοριτσάκι μου για τα κακά μαντάτα..

Και μένα σήμερα με πήρε τηλ η μαμά μου ότι πήγαν στο νοσοκομείο τον μπαμπά και τον κράτησαν, ένα χρόνο ταλαιπωρείται από μια πέτρα που του έχει φράξει το ουροποιητικό, έχει και θηλώματα στην ουροδόχο κύστη (αυτά είναι κακοήθη αλλά μη μεταστατικά) και ένα χρόνο τώρα τον παρακαλάμε να κάνει κυστεοσκόπηση να βγάλει και τα θηλώματα και την πέτρα αλλά τίποτα. Σήμερα είδε τα ζόρια και πήγε άρον άρον στο νοσοκομείο και μάλλον αύριο χειρουργείο..να δω πόσα θα περάσω ακόμη σε αυτήν την εγκυμοσύνη, το Πάσχα είχα το Μάνο μου με ελκώδη κολλίτιδα στο νοσοκομείο ένα μήνα..έχασα και τη γιαγιά μου στο πρώτο τρίμηνο, άλλο άγχος μετά με εμένα και την άμνιο μέχρι να την κάνω και να πάρω αποτέλεσμα, καλοπερνάω και στο δουλειά ψχοσωματικά, εε μου τρέχουν κανονικά από παντού..

Βικάκι μου χάρηκα που είναι καλά το μπεμπάκι, 1,5 κιλό έφτασε σχεδόν! αυτό με τα ενεσάκια με ψιλοτρόμαξε, καλά κάνετε, να είσαι καλυμμένη καλή μου αλλά δεν κόβεται το ρημάδι... Sad γράψε μου νέα στο facebook αν θέλεις..

Στελλίτσα μου να χαίρεσαι το μεγάλο αγοράκι σου, να ζήσετε όλοι μαζί χρόνια πολλά και γλυκά..το παγωτό φυσικά και θα το κάνω κι εγώ αλλά με ζαχαρίτσα, δεν θα το αντέξω τόσο light!

Ινάκι μου, Νικάκι και Σοφάκι τα φιλιά μου γλυκές μου..

Ιοκάστη έχουμε την ίδια ΠΗΤ κοριτσάκι μου αν κατάλαβα καλά? 06/10?

ααα! επίσης σήμερα γέννησε μια φίλη μου στις 32 εβδομάδες μόλις, εδώ και 3 εβδομάδες νοσηλεύονταν και την κρατούσαν με νύχια και με δόντια να μην γεννήσει τόσο πρόωρα..τελικά άντεξε μέχρι που το μπεμπάκι έφτασε και γεννήθηκε 2 κιλάκια και τώρα θερμοκοιτίδα..είχε κάνει βέβαια και αυτή τα ενεσάκια για τα πνευμονάκια του μωρού.. την πήρα τηλ να της ευχηθώ και η αλήθεια είναι ότι με άγχωσε λίγο όταν την ρώτησα για την εμπειρία (βέβαια η καθεμιά το αντιλαμβάνεται διαφορετικά..) όπως και εγώ γέννησε σε νοσοκομείο ΧΩΡΙΣ επισκληρίδιο και οι στριγκλιές της από τους πόνους ακούστηκαν μέσα στη νύχτα μέχρι τον κάτω όροφο..και λέω ρε κορίτσια, η κοπέλα μπήκε σε διαδικασία τοκετού με 5 διαστολή, όπως σας είπα με το ζόρι κρατιόταν τόσες μέρες, γέννησε σε μόλις 20 λεπτά που πήγε η διαστολή 10 και παρόλα αυτά μου περιέγραψε τη διαδικασία άκρως φοβιστική έτσιξερά χωρίς αναισθησία..και σκέφτομαι, εγώ που δεν αντέχω εύκολα τον πόνο, χωρίς αναισθησία πως θα την παλέψω?? εδώ στο 20λεπτο και τα παιξε η κοπέλα..αγχώθηκα είναι η αλήθεια..τυχερές όσες γεννήσετε τελικά σε ιδιωτικό και επιλέξετε επισκληρίδιο..οι υπόλοιπες γεννάμε κανονικά σαν τις μανάδες μας Sad

Σας έγραψα πολλά, συγχωρέστε με αν ξέχασα να χαιρετήσω κάποια, τα φιλιά μου σε όλες ανεξαιρέτως..

Καλό βραδάκι κοριτσάκια μου..

inakriti

Panik11 έγραψε:Ινα να ρωτησω και εγω κατι???Γιατι συγκεκριμενα μεχρι τον Δεκεμβριο???Εγω δουλευα μεχρι και τελος Σεπτεβριου????Μου ειπαν οτι δικαιουμαι και τοκετου και λοχειας!!!!

βγαινει παντα απο τον τελευταιο μηνα του ετους το πποσο που θα παρεις ...τωρα αν σταματησες σεπτεμβρη ... πιθανον να μετρησει ο σεπτεμβρης !!! δεν ξερω σιγουρα !!!! για οσες εργαζονταν παντως μετραει ο Δεκεμβριος ειτε συμφερει ειτε οχι

Iokasti27

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Σε ζαλισα ινα μου... Στο γιατρο του ικα στο κεντρο που ειπεσ εχεις κλεισει ραντεβου απο ποτε; Να παρω τηλ να κλεισω απο τωρα για αρχεσ αυγουστου;Γενικα εχει καθυστερηση στο 184 η κλεινουν αμεσως;

xara64

xara64
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αυτο ηταν παει τελικα κ μεθαυριο λογικα θα εχουμε κηδεια!!τι να κανω βρε κοριτσια ο αντρας μου λεει να μην παω αλλα εγω δεν θελω να με παρεξηγησουν!!

Τινη μου τι περασες κ εσυ βρε κοριτσι μου κ εμενα μεσα στον Ιουνιο μπηκε ο μπαμπας μου για εγχειρηση για πετρες στην κυστη κ για προστατη κ κανενας δεν μου ειπε τπτ γιατι ειμαι πολυ ευαισθητη κ θα ηθελα να παω Θεσσαλονικη κ οταν βγηκε κ πηγαν σπιτι τοτε μου το ειπαν!!

Iokasti27

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Αντε ρε! Κριμα! Μπαμ κ κατω!! Αχχχ !
Τι να σου πω κοριτσι μου , εγω δε θα πηγαινα στην κηδεια.. Ειναι κριμα να φορτιστεις συναισθηματικα...να χαλασεις την ψυχικη σου ηρεμια.. Πιστεψε με δε θα σε παρεξηγησουν..

xara64

xara64
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
να πω την αληθεια ηδη ειμαι χαλια κ αμα παω κ εκει θα γινω σιγουρα χειροτερα!! Crying or Very sad Crying or Very sad

Iokasti27

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Βεβαια.. Θα ναι βαρυ το κλιμα! Νεα γυναικα ηταν.. Κατσε σπιτι σου καλυτερα..ειλικρινα δε θα πηγαινα εγω.. Επηρεαζομαι αρνητικα ποσο μαλλον αυτη τη περιοδο!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 7 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6, 7, 8 ... 24 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

phpBB2 forum με ForumGreek | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις