Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
641 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 641 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 24 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 8 από 41]

xara64

xara64
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
εχεις δικιο ειδικα τωρα κλαιω με το παραμικρο κ για ασημαντα πραγματα!!

inakriti

Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Iokasti27 έγραψε:Σε ζαλισα ινα μου... Στο γιατρο του ικα στο κεντρο που ειπεσ εχεις κλεισει ραντεβου απο ποτε; Να παρω τηλ να κλεισω απο τωρα για αρχεσ αυγουστου;Γενικα εχει καθυστερηση στο 184 η κλεινουν αμεσως;

παρε δεν χανεις και τιποτα!!! εγω οσες φορες εχω κλεισει το πολυ σε 1-2 μερες αργοτερα απο την μερα που παιρνω βρισκω !!! κλεισε νωριτερα για καλο και για κακο ... αλλα κανονισετε για μετα τις 20 Ιουλιου και πριν μπει ο Αυγουστος ... αν δεν εχει αλλαξει κατι απο νομους και διαδικασιες αυτες ειναι οι μερες που πρεπει να τα φτιαξεις συμφωνα με την ΠΗΤ σου

inakriti

xara64 έγραψε:εχεις δικιο ειδικα τωρα κλαιω με το παραμικρο κ για ασημαντα πραγματα!!

Χαρουλιω μου ζωη σε εσας ... αν θες να πας.... να πας γιατι το εχεις εσυ αναγκη να παρευρεθεις ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟ ΛΟΓΟ (εμας εδω το εχουνε και σαν γρουσουζια... )

Iokasti27

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
inakriti έγραψε:
Iokasti27 έγραψε:Σε ζαλισα ινα μου... Στο γιατρο του ικα στο κεντρο που ειπεσ εχεις κλεισει ραντεβου απο ποτε; Να παρω τηλ να κλεισω απο τωρα για αρχεσ αυγουστου;Γενικα εχει καθυστερηση στο 184 η κλεινουν αμεσως;

παρε δεν χανεις και τιποτα!!! εγω οσες φορες εχω κλεισει το πολυ σε 1-2 μερες αργοτερα απο την μερα που παιρνω βρισκω !!! κλεισε νωριτερα για καλο και για κακο ... αλλα κανονισετε για μετα τις 20 Ιουλιου και πριν μπει ο Αυγουστος ... αν δεν εχει αλλαξει κατι απο νομους και διαδικασιες αυτες ειναι οι μερες που πρεπει να τα φτιαξεις συμφωνα με την ΠΗΤ σου

Ωραια! Ευχαριστω πολυ ινα μου! Μου ανοιξες τα ματια! Θα χανα τοσα λεφτα! Κριμα ειναι..

inakriti

καλο ειναι οτι ξερουμε να το μοιραζομαστε ... και οχι να ΜΑΣ ΤΑ ΤΡΩΝΕ ...

xara64

xara64
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
inakriti έγραψε:
xara64 έγραψε:εχεις δικιο ειδικα τωρα κλαιω με το παραμικρο κ για ασημαντα πραγματα!!

Χαρουλιω μου ζωη σε εσας ... αν θες να πας.... να πας γιατι το εχεις εσυ αναγκη να παρευρεθεις ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟ ΛΟΓΟ (εμας εδω το εχουνε και σαν γρουσουζια... )

ευχαριστω κοριτσακι μου!!θα δω πως θα ειμαι αν και δεν νομιζω να με παρει μαζι του!!

Deb

Deb
Καλησπέρα εγκυούλες!!Τι κάνετε;;;

xara64

xara64
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
γεια σου κοριτσακι μου τι κανεις??

xara64

xara64
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
βρε κοριτσια ειναι καμια μεσα για να με βοηθησει??
εχω κατι πονακια γυρω απο τον αφαλο κ πιο ψηλα δεν ειναι σαν περιοδου αλλα διαφορετικα δεν μπορω ομως να εξηγησω πως ειναι ακριβως!!ξερει καμια να μου πει γιατι αρχισα να αγχωνομαι!! Crying or Very sad Crying or Very sad

Iokasti27

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Γυρω απο τον αφαλο κ πιο ψηλα; Δεν ειναι κατι.. Κατω χαμηλα αν ειχες να ανησυχουσες. Εγω που ειχα που κ που Χαμηλα ηταν συσπασεις αλλα μια χαρα ειμαι τωρα.. Ισως ειναι ψυχολογικο επειδη στενοχωρηθηκες;;;

Tini13

Tini13
Καλημέρα κορίτσια μου!

σήμερα είμαι απογευματινή στη δουλειά και ξύπνησα από τα αξημέρωτα πάλι με το άγχος να πάει καλά το χειρουργείο του μπαμπά μου..τώρα το πρωί θα κατεβούμε στο δημαρχείο να καταθέσουμε τα χαρτιά του πολιτικού γάμου γιατί με βλέπω να γεννάω και να τρέχουμε σε συμβολαιογράφο να αναγνωριστεί η μπέμπα έτσι όπως το αμελήσαμε με τη δουλειά..λογικά από βδομάδα που θα έχουν εκδοθεί οι άδειες θα γίνει ο γάμος..

Καλημέρα σε όλες μας και κουράγιο με τη ζέστη, έπιασε από νωρίς πάλι σήμερα..
Σας φιλώ!

Tini13

Tini13
Καλημέρα Ιοκάστη! 06/10 ΠΗΤ κι εσύ σαν εμένα?? Smile

Panik11

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημερα......

Χαρα μου συλληπητηρια...Εγω παντως δεν θα πηγαινα και ας λεγανε οτι θελανε.Και εμεις το εχουμε για γρουσουζια!!!

Τινη μου ευχομαι μεσα απο την καρδια μου ολα να πανε καλα με τον μπαμπα σου και να αναρρωσει γρηγορα!!!Δεν καταλαβα εαν εχει γινει ο πολιτικος ή οχι.Εαν δεν εχει γινει η ωρα η καλη!!!

Ιοκαστη αυτο το κεντρο μανας παιδιου δεν ξερω εαν υπαρχει παλληνη.Η αληθεια ειναι οτι το ακουσα πρωτη φορα απο την Ινα.Εμενα η ΠΗΤ μου ειναι 04/10!!!

Τι αλλο????Εγω ειμαι αρκετα καλα.Ειμαι στην δουλεια και περιμενω να παει 14,00 να παω για βουτες!!!!

giotaki2

giotaki2
Καλημέρα κορίτσια...
Τινάκο με το καλό ρε συ άντε να μπεις και τυπικά στο κλαμπ των παντρεμένων Laughing όχι ότι θα αλλάξει και τίποτα..
Α! και καλή επιτυχία με το μπαμπά εύχομαι να πάνε όλα καλά.... μέσα από την καρδιά μου.
Χαρά τα συλλυπητήρια μου, εύχομαι να το ξεπεράσετε σύντομα και κουράγιο στον άτρα σου. Γνώμη μου μη πας μωρε στην κηδεία.. κρίμα είναι χαλιέσαι που χαλιέσαι τώρα που βλέπεις τον αντρούλη σου έτσι, σκέψου να πας κιόλας.
Βικάκο τέλειος ο μπεμπούλης!!! Μεγάλωσε μωρέ... όλα καλά τα υπόλοιπα, κι από ότι κατάλαβα περισσότερο στις έδωσε τις ενέσεις για να είναι καλυμένη, μια χαρά μεγαλώνει το παιδί. Κάνε εσύ την προσπάθειά σου να το ελατώσεις λίγο και μην ανχώνεσαι.. μας εύχομαι σε όλες μια τελειόμηνη κύηση... Κι αφού δε σε έκραξε και για τα κιλά μια χαρά να λες!
Δέσποινα (Deb) που χάθηκες βρε? Έχουμε τόσο καιρό να ακούσουμε νέα σου, καλά είσαι?

Ρε κορίτσια έχουμε καιρό να μάθουμε νέα και από το κατερινάκι που είναι στο κρεβάτι, ελπίζω καλή μου να είσαι καλά και απλά να μην μπορεσες να μπεις, θα χαρούμε να έχουμε νέα σου. Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 11!!! - Σελίδα 8 417472

Επίσης γνωρίζει καμία τι έγινε τελικά με την Τάνια και την Λία?

Γειά σου Νικάκο!!!!!!

Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 11!!! - Σελίδα 8 315810 Τα φιλιά μου στο υπόλοιπο παρεάκι, να έχουμε μια όμορφη μέρα.... sunny

Έχει επεξεργασθεί από τον/την giotaki2 στις Δευ Ιουλ 09, 2012 10:07 pm, 1 φορά

desT

desT
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα κοπελιές!
Τελευταία μου μέρα στη δουλειά σήμερα και αισθάνομαι υπέροχα. Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 11!!! - Σελίδα 8 875502
Πληροφοριακά σήμερα το 184 δεν δουλεύει. Το είδα στις πρωινές εκπομπές.
Ίνα κατατοπιστικότατα τα σχόλια για το πως βγαίνουν τα επιδόματα. Πρώτη φορά δεν θα πάω στα τυφλά. Ξέρεις μήπως αν παίρνεις κάποιο 10% επιπλέον αν έχεις πάνω από ένα παιδί; Λέω μήπως πάρουμε τίποτα παραπάνω τώρα στο τρίτο Razz.
Απλά απ' όσο ξέρω μετά την ΠΗΤ που σου δίνει ο γιατρός πας στο ΙΚΑ όταν πια έχει ξεκινήσει η άδεια αυτή και όχι πιο μπροστά. Η δικιά μου ξεκινάει στις 13/7 κανονικά και θα πάω εκείνη τη μέρα (πρωί-πρωί).

Χαρά, συληπητήρια για τη ξαδέρφη του άντρα σου. Μεγάλο κρίμα για όλους σας, ήταν πολύ νέα γυναίκα. Πιστεύω ότι η κηδεία θα είναι πολύ φορτισμένη. Στη θέση σου θα την απέφευγα. Κανείς δε θα σε παρεξηγήσει. Ο καθένας το ίδιο θα έκανε στη θέση σου.
Για τα πονάκια δεν νομίζω ότι πρέπει να ανησυχείς. Εκεί γύρω στον αφαλό έχω κι εγώ καμιά φορά πονάκια σαν τσιμπηματάκια που εμφανίζονται συνήθως όταν κουράζομαι. Σφίχτηκες λίγο παραπάνω από την στεναχώρια και στου βγήκαν τώρα. Κάτσε λίγο να ξεκουραστείς και να χαλαρώσεις και θα φύγουν.

desT

desT
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Τίνη, εύχομαι να πάνε όλα καλά με τον μπαμπά σου σήμερα. Περαστικά να είναι όλα και ίσως να είναι για καλό που τελικά κάνει την εγχείρηση.

giotaki2

giotaki2
Καλημέρα Δεσποινάκο ήρθε ο καιρός να ξεκουραστείς κι εσύ επιτέλους!!! Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 11!!! - Σελίδα 8 215994 Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 11!!! - Σελίδα 8 215994 Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 11!!! - Σελίδα 8 215994
Πρέπει να το γιορτάσεις σήμερα! Cool

vgog65

vgog65
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα κοιλουμπόνια.....
Τίνη μου εύχομαι τα καλύτερα στο πατέρα σου!!!
Χαρά κοίτα επειδή έτυχε καιπήγα σε κηδεία προσφάτως της πεθεράς μου....έκανα το εξής πήγα και έκατσα αρκετά πιο πέρα απο νεκροθάλαμους και εκκλησίες σε μια σκιούλα σε ένα παγκάκι....και απλά όταν ρίξανε το χώμα έσκυψα και έριξα λίγο χώμα....!!!Αν δεν το αντέχεις μην πας αν μπορείς να το κουμαντάρεις κάντο όπως σου είπα....!!!!
Δεσποινάκο αδειούλα έεεεε τελευταία μέρα δουλειά...αυτά είναι κοπελάρα μου να ξεκουραστείς κ εσύ!!!

Γιωτάκο μου όλα καλα???

giotaki2

giotaki2
Μια χαρά Βικάκο! είπια καφέ και ετοιμάζομαι να πάμε με το αμόρε που ρεπάρει σούπερ μαρκετ και να δώ και κανα ράσο για μένα χαχαχα Razz
Ελπίζω να βρω τίποτα θα σας ενημερώσω μολις επιστρέψω.
Από ότι είδα τα αντράκια μας μεγαλώνουν παράλληλα εμένα πριν μία εβδομάδα ήταν 1.300 κι εσένα χτες 1.400 κι αν σκεφτείς οτι παίρνουν περίπου 120γρ την εβδομ. είναι ίδια! Very Happy
Να μην ανχώνεσαι πάντως εγώ λέω, μπορεί και να σου είπε για πρόορο για να σε φοβήσει λίγο μπας και το κόψεις.

desT

desT
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα Βίκυ!
Είδα τα νέα σου... ο μπεμπάκος όλα καλά ε; 1500γρ κιόλας. Φτου του! Πάντα έτσι να μεγαλώνει.
Γιώτα, σήμερα έχει θαλασσίτσα και το καλό είναι ότι αύριο ΔΕΝ θα έχει ξυπνητήρι...ΓΙΟΥΠΙΙΙΙΙ!

Iokasti27

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Tini13 έγραψε:Καλημέρα Ιοκάστη! 06/10 ΠΗΤ κι εσύ σαν εμένα?? Smile

Tini mou καλημερα! Ελπιζω να πανε ολα καλα!!
Ναι εχουμε ιδια πητ!! Αλλα με βλεπω για νωριτερα γιατι κ η μαμα μου -θειες- κ καποιες ξαδερφες γεννησαν απο 3 εως και 15 μερες νωριτερα... Ετσι γινεται συνηθως

Iokasti27

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Panik11 έγραψε:Καλημερα......

Χαρα μου συλληπητηρια...Εγω παντως δεν θα πηγαινα και ας λεγανε οτι θελανε.Και εμεις το εχουμε για γρουσουζια!!!

Τινη μου ευχομαι μεσα απο την καρδια μου ολα να πανε καλα με τον μπαμπα σου και να αναρρωσει γρηγορα!!!Δεν καταλαβα εαν εχει γινει ο πολιτικος ή οχι.Εαν δεν εχει γινει η ωρα η καλη!!!

Ιοκαστη αυτο το κεντρο μανας παιδιου δεν ξερω εαν υπαρχει παλληνη.Η αληθεια ειναι οτι το ακουσα πρωτη φορα απο την Ινα.Εμενα η ΠΗΤ μου ειναι 04/10!!!

Τι αλλο????Εγω ειμαι αρκετα καλα.Ειμαι στην δουλεια
κα περιμενω να παει 14,00 να παω για βουτες!!!!

Μαλιστα! Νικη μου εσυ ποτε θα κλεισεις ραντεβου με το γιατρο του ικα;; Τελη ιουλιου; Εγω θα πηγαινα κ τωρα να παρω το χαρτι αλλα θα με διωξει ισως..

sofouli

sofouli
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα!!!!!!!!!!!!!
λοιπον....βικακο εσενα στα ειπα...[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]μη θες και αλλα κοπλιμεντα!χιχι!
χαρα μου,εγω δε θα πηγαινα.και αφου εισαι και ατομο που φορτιζεσαι και σε πιανουνε κρισεις να μη το σκεφτεσαι καθολου.κανεις δε παρεξηγει...
οσο για τα πονακια και εγω τα ειχα τις προαλλες.μεγαλωνουνε τα μπεμπε!στην 24η εβδομαδα η μητρα εχει ανηφορισει στο υψος του αμφαλου!
τα αλλα οσα διαβασα δε τα θυμαμαι!αλλο ενα χρυσοψαρο στη παρεα!

inakriti

καλημερα ...

Τινη μου καλη επιτυχια και ολα να πανε καλα ...

Κοριτσια για το ποτε φτιαχνουν τα χαρτια να το παμε εκ του ασφαλους λεω εγω δηλαδη: μεχρι περυσι αφου εμπαινες στον 7ο μπορουσες να τα φτιαξεις και πληρωνοσουν στα μεσα 8ου τωρα εχω ακουσει απο αλλες οτι τις διωχνουν γιατι ειναι νωρις και γινεται χαμος λογω των καταστασεων με τα φαρμακα...κανονικα η αδεια και το επιδομα ξεκιναει και το δινουν 56 ημερες πριν την ΠΗΤ (τοτε πρεπει να παμε πλεον 56 μερες πριν ) αλλα ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΩ ΣΙΓΟΥΡΑ και επειδη ετσι οπως τα εχουν κανει τα πραγματα φοβαμαι μην παω ακριβως στις μερες και μου πουνε ΑΑΑΑ ΑΡΡΓΗΣΕς ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΤΟ ΕΧΑΣΕΣ (ΙΚΑΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΧΩ) λεω να παω 10-15 μερες νωριτερα απο τις 56 και ας με διωξουν παρα τελευταια στιγμη - να πρεπει να τρεχεις να φτιαχνεις χαρτια κτλ και να μου πουν αντε γεια αργησες !!!!

Δεσποινα για το τριτο παιδι δεν ξερω και το ψαχνω τωρα κανενα τεταρτο στο ιντερνετ αλλα δεν εχω βρει κατι ακομα

Νικη το εχω διαβασει και απο αλλα κοριτσια οτι σε καποια ικα δεν υπαρχει κεντρο μανας κ παιδιου και πανε σε ικα που εχει ...

Οσο για τον Δεκεμβριο που λεγαμε αν εγω τον Δεκεμβριο πληρωνομουν για 4ωρη ενω τωρα δουλευα ή την προηγουμενη χρονια δουλευα 8ωρη δυστυχως θα επαιρνα τα επιδοματα συμφωνα με το 4ωρη του Δεκεμβριου ...το ρωτησα!!! Καθε Δεκεμβριο ολοι οι εργοδοτες υποχρεουντε και δηλωνουν καθαρα - μικτα των εργαζομενων τους -συμβαση εργασιας και γενικα κανουν μια ενημερωση για την ολη μισθοδοσια που καταβαλουν γι αυτο πιανεται ο Δεκεμβριος

Έχει επεξεργασθεί από τον/την inakriti στις Δευ Ιουλ 09, 2012 11:05 pm, 1 φορά

Panik11

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ελενα δεν ξερω καθολου...Δεν ξερω γιατι πρεπει να κλεισω ραντεβου με γιατρο του ικα????Αφου ο γιατρος μου ειναι στο δημοσιο αυτος δεν μπορει να μου δωσει την πητ????Ασε που ξερω οτι πρεπει να πας στο ικα για να καταθεσεις την ημερομηνια που ξεκιναει η αδεια σου...Δηλαδη αν εμενα ειναι η πητ μου 4/10 53 μερες πριν ειναι 12/08 και πεφτει σ/κ.ΟΠοτε η θα παω 10/8 ή 13/8!!!Τωρα μπορει να κανω και λαθος!!!ΠΟλυ εχω μπερδευτει με αυτες τις μα@@@ιες

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 8 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 24 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις