176 Απ: Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 11!!! Δευ Ιουλ 09, 2012 11:06 am
xara64
Πρωταγωνιστής!!
εχεις δικιο ειδικα τωρα κλαιω με το παραμικρο κ για ασημαντα πραγματα!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Iokasti27 έγραψε:Σε ζαλισα ινα μου... Στο γιατρο του ικα στο κεντρο που ειπεσ εχεις κλεισει ραντεβου απο ποτε; Να παρω τηλ να κλεισω απο τωρα για αρχεσ αυγουστου;Γενικα εχει καθυστερηση στο 184 η κλεινουν αμεσως;
xara64 έγραψε:εχεις δικιο ειδικα τωρα κλαιω με το παραμικρο κ για ασημαντα πραγματα!!
inakriti έγραψε:Iokasti27 έγραψε:Σε ζαλισα ινα μου... Στο γιατρο του ικα στο κεντρο που ειπεσ εχεις κλεισει ραντεβου απο ποτε; Να παρω τηλ να κλεισω απο τωρα για αρχεσ αυγουστου;Γενικα εχει καθυστερηση στο 184 η κλεινουν αμεσως;
παρε δεν χανεις και τιποτα!!! εγω οσες φορες εχω κλεισει το πολυ σε 1-2 μερες αργοτερα απο την μερα που παιρνω βρισκω !!! κλεισε νωριτερα για καλο και για κακο ... αλλα κανονισετε για μετα τις 20 Ιουλιου και πριν μπει ο Αυγουστος ... αν δεν εχει αλλαξει κατι απο νομους και διαδικασιες αυτες ειναι οι μερες που πρεπει να τα φτιαξεις συμφωνα με την ΠΗΤ σου
inakriti έγραψε:xara64 έγραψε:εχεις δικιο ειδικα τωρα κλαιω με το παραμικρο κ για ασημαντα πραγματα!!
Χαρουλιω μου ζωη σε εσας ... αν θες να πας.... να πας γιατι το εχεις εσυ αναγκη να παρευρεθεις ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟ ΛΟΓΟ (εμας εδω το εχουνε και σαν γρουσουζια... )
Έχει επεξεργασθεί από τον/την giotaki2 στις Δευ Ιουλ 09, 2012 10:07 pm, 1 φορά
Tini13 έγραψε:Καλημέρα Ιοκάστη! 06/10 ΠΗΤ κι εσύ σαν εμένα??
Panik11 έγραψε:Καλημερα......
Χαρα μου συλληπητηρια...Εγω παντως δεν θα πηγαινα και ας λεγανε οτι θελανε.Και εμεις το εχουμε για γρουσουζια!!!
Τινη μου ευχομαι μεσα απο την καρδια μου ολα να πανε καλα με τον μπαμπα σου και να αναρρωσει γρηγορα!!!Δεν καταλαβα εαν εχει γινει ο πολιτικος ή οχι.Εαν δεν εχει γινει η ωρα η καλη!!!
Ιοκαστη αυτο το κεντρο μανας παιδιου δεν ξερω εαν υπαρχει παλληνη.Η αληθεια ειναι οτι το ακουσα πρωτη φορα απο την Ινα.Εμενα η ΠΗΤ μου ειναι 04/10!!!
Τι αλλο????Εγω ειμαι αρκετα καλα.Ειμαι στην δουλεια
κα περιμενω να παει 14,00 να παω για βουτες!!!!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την inakriti στις Δευ Ιουλ 09, 2012 11:05 pm, 1 φορά
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης