Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
593 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 593 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 25 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 9 από 41]

xara64

xara64
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα κοριτσακια μου κ σας ευχαριστω ολες παρα παρα πολυ για τη συμπαρασταση σας!!

Τινακι ευχομαι να πανε ολα καλα με το χειρουργιο του μπαμπα σου!!

inakriti

Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Panik11 έγραψε:Ελενα δεν ξερω καθολου...Δεν ξερω γιατι πρεπει να κλεισω ραντεβου με γιατρο του ικα????Αφου ο γιατρος μου ειναι στο δημοσιο αυτος δεν μπορει να μου δωσει την πητ????Ασε που ξερω οτι πρεπει να πας στο ικα για να καταθεσεις την ημερομηνια που ξεκιναει η αδεια σου...Δηλαδη αν εμενα ειναι η πητ μου 4/10 53 μερες πριν ειναι 12/08 και πεφτει σ/κ.ΟΠοτε η θα παω 10/8 ή 13/8!!!Τωρα μπορει να κανω και λαθος!!!ΠΟλυ εχω μπερδευτει με αυτες τις μα@@@ιες

Νικη και εμενα στο δημοσιο ειναι ο γιατρος μου ... εγω απο αυτον το εφτιαξα το χαρτι ... δηλαδη σου δινει ενα χαρτι που λεει πανω βεβαιωση ... και σου βεβαιωνει την ΠΗΤ ΣΟΥ ...αυτο το χαρτι το παας στο γυναικολογο - μαιευτηηρα του ΙΚΑ και σου γραφει εντυπο του ΙΚΑ οτι η ΠΗΤ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟΤΕ .... αυτα τα χαρτια τα πας στις παροχες του ικα και απο εκει σου δινουν ενα χαρτι που πρεπει να το υπογραψεις εσυ σαν υπευθυνη δηλωση οτι δεν θα δουλευεις τις μερες αυτες αλλα και ο εργοδοτης σου το υπογραφει οτι δεν θα σου επιτρεψει να δουλεψεις αυτες τις μερες ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ γιατι αν δουλεψεις δεν παιρνεις τπτ και απλα παιρνεις τον μισθο σου ...

inakriti

Μην μπερδευτητε και πατε στο Ικα χωρις βεβαιωση απο τον γιατρο που σας παρακολουθει ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΣ ΣΑΣ ΔΙΝΕΙ ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΗΤ ΣΑΣ ... ειτε ειναι ιδιωτικος ειτε δημοσιος ...ο γιατρος του ΙΚΑ απλα το επικυρωνει σε ΕΝΤΥΠΟ ΤΟΥ ΙΚΑ

sofouli

sofouli
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα ινα,χαρα και νικη!!!!!!!
ινα εμαθε ο αδελφος σου μεταθεση?

vgog65

vgog65
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα Ινάκο Σοφάκο Νικακο !!!!!Σας ευχαριστώ όλες για τα καλά λόγια!!!
Γιωτάκο και εγώ πιστεύω οτι είδε και απόειδε με εμένα και με φόβισε......ελαφρώς ....διότι και εγώ είμανε 3 λαλούν και 2 χορεύουν και ο ναι από σήμερα αρχίσαμε το μέτρημα για έλατωμα.....όσο μπορώ....!!!!

Panik11

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Αρα εκτος απο τον γιατρο μου πρεπει να παω και στο γιατρο του ικα???Πωπω βλακειες!!!

ΚΑλημερα ΣΟφακι!!!!

sofouli

sofouli
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
θα τα καταφερεις βικακο για τον μπομπιρακο που κουβαλας!!!!!!!!!!!! Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 11!!! - Σελίδα 9 215994

Panik11

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΜΙα απο τα ιδια Βικακυ!!!Απο τις 06,00 το πρωι και μεχρι στιγμης μονο 2.ΕΛπιζω οτι δεν θα κανω περισσοτερα μεχρι τις 14,00!!!!

inakriti

sofouli έγραψε:καλημερα ινα,χαρα και νικη!!!!!!!
ινα εμαθε ο αδελφος σου μεταθεση?

Καλημερα Σοφακι ... την Παρασκευη ειπανε ΜΑΛΛΟΝ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ....και μαλλον και σιγουρα ... δεν ξερω αν εγινε τπτ σημερα το πρωι ... δεν μιλησαμε ακομα ...ΑΛΛΑ ΧΤΕΣ ΤΠΤ τι σκατα γινετε ???!!! ουτε εσεις να φανταστω ε?!!!

Καλημερα Βικυ μου αντε με το καλο να τα καταφερεις !!!

Ναι Νικη γιατι αλλες κοπελες ενω ειναι στο ΙΚΑ εχουν ιδιωτη γιατρο και θελουν επικυρωσει και απο το γιατρο του ΙΚΑ ετσι ακολουθουν την ιδια διαδικασια για ολες τις εγκυους ειτε θα γεννησουν σε δημοσιο ειτε σε ιδιωτικο ...ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΛΟΧΕΙΑΣ για μετα που θα γεννησουμε ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑ ΧΑΡΤΙΑ ΠΟΥ ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΣΤΟ ΙΚΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΓΕΝΝΑ και οχι αυτα που λεμε τωρα για το επιδομα κυοφοριας

sofouli

sofouli
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ειπανε παρασκευη...μετα σιγουρα δευτερα.εχθες ηρθανε των υπαξιωματικων γενικης θεσης και των διοικητικων!σημερα ειπανε τον εποπ πεζικου και ελπιζω να ειμαστε μεσα γιατι θα ριξω βομβα!!!!! Twisted Evil
για ακομη μια φορα εχει υπηρεσια ο γιωργος και θα με ενημερωσει...αντε να δουμε και σημερα γιατι καταντησε αηδια!

inakriti

ΟΥΤΕ Η ΛΑΜΨΗ ΤΟΥ ΦΩΣΚΟΛΟΥ ΝΑ ΗΤΑΝ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ .... αμα μαθεις ρε Σοφακι πες μου και εμενα γιατι τον παιρνω 10 φορες την μερα και τον εχω πρηξει και εγω ... και ειναι μεσα στα νευρα που δεν μαθαινει ...και εχω ενα φοβο και ενα προαισθημα οτι περιμενει αδικα και δεν θα παρει τπτ και αστα να πανε

sofouli

sofouli
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
με το που θα ερθουνε θα σου πω!εγω 100 φορες τον ρωτησα εχθες...γιωργο που ειναι οι μεταθεσεις???????????
σημερα θα ξεκινησω σε καμια ωρα....χιχι!

θα πεθανω απο τη ζεστη!τα βραδια τπτ δε κανει ο ανεμιστηρας και θα ειναι δυσκολη βδομαδα.ας ελπισουμε να μαθουμε τπτ και να κατεβω κατω.οχι οτι θα εχει πιο δροσια αλλα μια χαλκιδικη διπλα την εχουμε. Wink

Panik11

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Μαλιστα.Σε δουλεια να βρισκομαστε δηλαδη!!!!ΚΑι δεν τα μπορω με τιποτα αυτα....ΚΑι της λοχειας θα τα γλυτωσω τα τρεχαματα...ΘΑ τα αναλαβει ο Πανουλης...Ποιος ακουει την γκρινια του ομως που τις δημοσιες υπηρεσιες ειναι το κουπι του!!!!

sofouli

sofouli
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κατι ασχετο ,ινα !εσυ που εγινες μανουλα τοσο μικρη για πεσμου,πως ειναι να εχεις ευθυνη για ενα τοσο δα μικρο πλασματακι?δε σου περναγε απο το μυαλο οτι δε θα τα καταφερεις?
εχθες διαβαζα ενα βιβλιο και ελεγε ποσο υπομονη πρεπει να εχεις για τον θηλασμο και για τα πονακια και επειδη δεν ειμαι και πολυ της υπομονης επαθα ενα σοκ για το πως θα τα καταφερω.αν κατεβουμε βεβαια κατω θα εχω και τη μαμα και την αδελφη μου και στη χειροτερη....τη πεθερα αλλα και παλι νιωθω καπως....[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

vgog65

vgog65
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
E!!!Ρε τι τραβάτε με τις μεταθέσεις εκεί να σου πιούν το αίμα μέχρι τελευταία στιγμή ε ρε "Τζάμπο που τους χρειάζεται..."!!!!
Α!δεν σας είπα με τη θάλασσα μου είπε να κάνω μπάνια λοιπόν αλλά αυστηρά μέχρι τις 12 !!!
12-17:00 ούτε βουτιά στη θάλασσα...ούτε τίποτα απαγορευέται ρητά......!!!!Κοινώς για να πάμε Κόρινθο και να ευχαρηστηθώ μπάνιο τη Κυριακή θα φύγουμε κατά τις 7 από το σπίτι...αντίο ύπνε...!!!!Επίσης με ρώτησε για το θηλασμό....και κορίτσια μάλλον δεν θα θηλάσω και μου είπε και αυτή το ίδιο βασικά οτι αφού δεν μπορειςνα κόψεις το τσιγάρο δεν το συζητώθα δούμε και τι έχεις καταφέρει μέχρι τότες αλλά δεν το διακυνδυνέυω ....να θηλάσεις ξεχασέτο...θα δούμε!!!Επίσης Σ/Κ έχουμε πάλι μάστορα να μας βάλει ψησταριά και τον πλακά...να βάλει αρμόκολλα στους αρμούς....ααααααα και μας ήρθε και η εφορία....!! 1064 .....παραπάνω περίμενα...να σας πώ την αλήθεια....οπόταν καθησυχάστηκα κάπως!!!!!

inakriti

sofouli έγραψε:κατι ασχετο ,ινα !εσυ που εγινες μανουλα τοσο μικρη για πεσμου,πως ειναι να εχεις ευθυνη για ενα τοσο δα μικρο πλασματακι?δε σου περναγε απο το μυαλο οτι δε θα τα καταφερεις?
εχθες διαβαζα ενα βιβλιο και ελεγε ποσο υπομονη πρεπει να εχεις για τον θηλασμο και για τα πονακια και επειδη δεν ειμαι και πολυ της υπομονης επαθα ενα σοκ για το πως θα τα καταφερω.αν κατεβουμε βεβαια κατω θα εχω και τη μαμα και την αδελφη μου και στη χειροτερη....τη πεθερα αλλα και παλι νιωθω καπως....[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

εγω ειμαι παλι αλλος ανθρωπος ... δεν θελω ουτε την μανα μου στα ποδια μου ... αυτο το εγω μεγαλωσα τοσα παιδια και ξερω δεν παιζει μεσα μου με τπτ ... μολις γεννησεις αυτοματα θα ξερεις τι πρεπει να κανεις για το παιδι σου και οταν εχεις απορια ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΕΙ ΜΙΑ ΠΟΛΥΤΕΚΝΗ εσυ για εισαι ησυχη παλι τον παιδιατρο θα συμβουλευτεις ... και τωρα που εχω ενα παιδι αλλα και πριν δεν με φοβισε ποτε πως θα το θηλασω - αν θα τρωει ολα τα φαγητα και αλλα τετοια ...αυτο που με φοβιζε ηταν να εχω δουλεια για να εχω λεφτα να του προσφερω οτι εχει αναγκη γιατι δεν ειχα βοηθεια απο πουθενα...ειμαι λιγο πιο αλαλουμ ΘΑ ΤΟ ΠΑΛΕΨΩ ΜΕΧΡΙ ΑΗΔΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΘΗΛΑΣΕΙ αλλα και αν κατι δεν παει καλα ΤΟΣΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕΓΑΛΩΣΑΝ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΘΗΛΑΣΜΟ ... αν δεν γουσταρει τωρα να τρωει φακες ΟΧΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΒΓΑΛΩ ΣΤΗΝ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΝΩ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑΚΙ ΤΙΣ ΦΑΚΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΣ ΦΑΕΙ ... δεν ειμαι τις υπερβολης και νομιζω ετσι επιβιωνω ... αυτα που με απασχολουν ειναι ο χαρακτηρας και οχι πως θα τραφει ... και αυτο θα το δειτε οταν μεγαλωσουν λιγο ...δεν ειναι τοσο τραγικα και δυσκολα ολα οταν ειναι μωρα ισα ισα τωρα ειναι τα ευκολα ... τα δυσκολα ειναι μετα ...

χθες διαβαζαμε αγγλικα με τον γιο μου και του λεω αντε περναει ο καιρος και ανοιγουν παλι τα σχολεια ... και μου λεει εγω δεν θελω να περναει ο καιρος ... θελω να σταματησει!!! του λεω γιατι αγαπη μου ισα ισα .... να περναει να τελειωσεις το σχολειο ... να μεγαλωσεις να δουλεψεις να κανεις οικογενεια ... μια ζζωη θες να εισαι στο σχολειο?

- Ναι θελω να μεινω για παντα μικρος ... φοβαμαι να μεγαλωσω ... δεν θελω να πεθανω ... και αν πεθανω και πεθανεις και εσυ οταν θα βρεθουμε στον ουρανο θα με θυμασαι??

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

και ερχονται και αλλα αγχοι πολλα !!!!

vgog65

vgog65
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ανατρίχιασα........Ινάκο....!!!!Μπράβο σου πάντως πολλά μπράβο όμως!!!!

sofouli

sofouli
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κατι τετοιο να μου ελεγε εμενα να μ'εστελνε εντελως!εγω δε θελω κανεναν γιατι οοοοοοολοι θα ειναι μεσα στις υποδειξεις...βαλε καλτσακια,βγαλε καλτσακια!...μονο το γιωργο θελω και γι'αυτο κραταει την αδεια του καλοκαιριου για να με βοηθαει.ολοι εχουνε κατι να πουνε και παντα το αρνητικο....

vgog65

vgog65
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Εγώ πάλι τη μανούλα μου τη θέλω και την αδερφούλα μου.....και το Μάκη σαφώς....!!!!!

inakriti

ετσι ειναι κοριτσια και οσες γινεστε για πρωτη φορα μανουλες καταλαβαινω τα αγχοι σας και ναι να τα εχετε και να τα περασετε και εσεις αλλα ειναι τοσο απλα τα πραγματα με ενα νεογεννητο ... απλα εγω δεν θα επετρεπα σε καμια μαμα σε καμια αδερφη και σε κανεναν αλλον να με βοηθησει γιατι με την καλη τους την καρδια μονο """""κακο"""""" σας κανουν .... και ΕΠΑΝΑΠΑΥΟΝΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΤΡΕΕΣ ΣΑΣ ...

και μια αλλη κουβεντα που ειχα με μια νεα μανουλα ...

γιατι να κουνησετε το νεογεννητο για να κοιμηθει - την εβλεπα και ειχα ζαλιστει- ειναι αναγκη δικη μας οχι του μωρου ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΚΟΥΝΗΣΑ ΤΟΝ ΓΙΟ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΕΙ ... και ετσι δεν το εμαθε και δεν χρειαστηκε πουτε κουνημα ... ενα νεογεννητο κοιμαται ΑΠΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥ ΜΑΘΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΟΥΝΑΣ

Παμε στο σπιτι της και επρεπε να κλεισουμε τηλεοραση να μην μιλαμε γιατι κοιμηθηκε και θα το ξυπνησουμε και στο τελος βγηκαμε στην αυλη (ευτυχως δεν ειναι χειμωνας - ασχετα οτι ηταν 5 ωρα και νταλα ο ηλιος πανω μας).... ποτε δεν ειχα και δεν εχω τετοιο προβλημα με τον γιο μου ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΟ ... οταν το νεογεννητο κοιμαται και ειναι μερα τα παντζουρια τα εχεις ανοιχτα (ετσι το παιδι προσαρμοζετε στην μερα -φως και στην νυχτα - σκοταδι) ... εγω παντα ανοιγα και την τηλεοραση του δωματιου για να εχει φασαρια ΤΩΡΑ ΚΟΙΜΑΤΕ ΚΑΙ ΑΣ ΓΙΝΕΤΕ ΚΑΙ ΠΑΡΤΥ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ...

παιδια ειναι οτι μαθετε εσεις στο μικρο σας ... δεν χρειαστηκε να εχω την μαμα μου για να τρεχω μολις κλαψει ... να κλαψει ΔΕΝ ΠΑΘΑΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ... και οι δουλειες του σπιτιου δεν τελειωνουν ποτε ...

Σας τα λεω γιατι καμια φορα μες την χαρα μας και στην αγαπη μας να αφοσιωθουμε στο παιδι μας , καποια πραγματα δεν τα σκευτομαστε και μετα ταλαιπορουμαστε αδικα γιατι τα παιδια μας μαθανε κακα 'χουγια' και φταιγαμε εμεις ....

φιλικα και με πολυ αγαπη...

inakriti

vgog65 έγραψε:Εγώ πάλι τη μανούλα μου τη θέλω και την αδερφούλα μου.....και το Μάκη σαφώς....!!!!!

ειναι αναγκη σου και για να εισαι καλυτερα πρεπει να τους εχεις ... απλα εγω ειμαι διαφορετικης νοοτροπιας... απλα σε οσους εχεις κοντα σου βαλε καποιους κανονες σε οτι εχει να κανει με το μεγαλωμα του παιδιου ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΙΔΕΡΟ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΒΑΖΟΥΝ ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΠΙΛΟΤΟ Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

Εγω ρε γαμωτο δεν μπορω των μαμαδων και των πεθερων τα πρεπει και τα μη ... δεν ισχυουν οσα ξερανε ... και ουτε μου αρεσει ο τροπος που σκευτονται οι μαμαδες μας ειμαι λιγο πιο ΚΑΝΩ ΟΤΙ ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΟΤΙ ΘΕΩΡΩ ΕΓΩ ΣΩΣΣΤΟ... και το κατσικισιο γαλα μου λενε ειναι το καλυτερο και ετσι μεγαλωσαν τα παιδια τους Ε ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥ ΔΩΣΩ ΚΑΤΣΙΚΙΣΙΟ ΓΑΛΑ ... γιατι δεν εχω κατσικα ουτε εχω σκοπο να παρω να την αρμεγω στις 5 ...

αν με καταλαββαινεις εγω θελω την ησυχια μου .... αλλα οτι εσυ την θες κοντα σου ειναι απολυτα σεβαστο ... και οχι λαθος !!!

vgog65

vgog65
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
XAXAXAXXAXAXAXAX!Με τη κατσίκα τρέλα .....το χω ξανακούσει για τους κρητικούς έχω μια φίλη που μένει Σητεία ...και αγοράσανε κατσίκα για αυτο το λόγο.....!!!!Κοίτα και εγώ τώρα τις θέλω κάτσε να έρθει το μωρό και να το πάω σπίτι...χαμός θα γίνει....μπορέι και να μου τη δώσει!!!!!

sofouli

sofouli
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
εγω δε θελω να το μαθω να κοιμαται στην αγκαλια ουτε να το κουναω με τις ωρες οπως βλεπω αλλες εδω πανω.....θελω να παρει απο το προγραμμα που θα του δωσουμε!δε ξερω ποσο εφικτο ειναι αλλα θα προσπαθησω!

inakriti

αχαχαχχααχαχα ασε ρε ...τοτε τις ειχανε και μεσα στο σπιτι ρε γιατι τις εκλεβαν ..λιγοι ειχαν κατσικα ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΑΝΑΚΡΙΒΕΣ ΠΑΝΑΘΕΜΑΤΕΣ !!!!

εγω ρε συ και με την μανα μου οχι απλα με την πεθερα και ασιδερωτα να χω οταν ειναι να ερθουν τα κρυβω ... τοσο σάικο ειμαι ... δεν θελω βοηθεια οσο και αν εχω αναγκη ...θελω να τα κανω ολα μονη μου ... και οπου μπορω και με παιρνει χωνω τον Γιωργο (στα ευκολα)!!!!

konstantina

konstantina
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημέρα κοριτσάκια μου.
Βίκυ πολυ χάρηκα μια χαρά το μωράκι σου,οσο για τις ενέσεις μην φοβάσαι εμένα ο γιατρός μου ειπε οτι τις κάνει σε ολες προληπτικά και θα τις κάνω κι εγω δεν τις φοβάμαι καθόλου μονο για καλό είναι.
Ινα ο τρόπος που μεγαλώνεις το παιδί σου ειναι ο καλύτερος συγχαρητήρια, εμείς και μονο εμείς έχουμε την ευθύνη της ανατροφής τους.
ΦΙΛΙΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 9 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 25 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις