Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
641 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 641 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 25 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 10 από 41]

inakriti

Παίζει το forum στα δάχτυλα!
καλημερα Κωνσταντινα μου ...ευχομαι και εσυ και το μωρακι σου να ειστε καλα ...

konstantina

konstantina
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
inakriti έγραψε:καλημερα Κωνσταντινα μου ...ευχομαι και εσυ και το μωρακι σου να ειστε καλα ...

Ευχαριστώ πολύ.Μια χαρά είμαστε να σαι καλά

vgog65

vgog65
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλησπέρα Κωνσταντινάκι.......!Κ εμένα έτσι μου είπε η γιατρός οτι τις κάνεις τις ενέσεις για να είναι καλυμένη!!!!Εσύ πως είσαι όλα καλά?????

konstantina

konstantina
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
vgog65 έγραψε:Καλησπέρα Κωνσταντινάκι.......!Κ εμένα έτσι μου είπε η γιατρός οτι τις κάνεις τις ενέσεις για να είναι καλυμένη!!!!Εσύ πως είσαι όλα καλά?????

είμαι καλά λιγο το στομάχι αλλα το παλεύω το Σαββάτο πηρα ζατακ και πραγματικά ηταν τέλεια δεν με ενόχλησε για 8 ωρες αλλά και μέχρι σήμερα ειναι καλύτερα.
Ουφ άντε να περάσει ο καιρός να πάρουμε τα μωριλινια στην αγκαλίτσα μας

athinabehappy

athinabehappy
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Γεια σας κοριτσάκια!
Βικάκι μια χαρά το νινί, μπράβο.
Γιωτάκι κάπου διάβασα κάτι που έχεις στον ομφαλό σου. Εγώ είχα βγάλει πριν λίγο καιρό κάτι σαν τρίχα από μέσα με ακαθαρσίες και πήγα και μου τον καθαρίσανε στο νοσοκομείο. Μην τον πειράζεις μόνη σου ή αν τον καθαρίζεις μόνο με καθαρό οινόπνευμα, το betadine απαγορεύεται ρητά!. Στην χειρότερη να είναι ομφαλίτιδα όπως μου είπαν και σου δίνουν φάρμακα. Συμβαίνει στις εγκύους.
Αχ Ίνα πόσο καλά τα λες!
Σοφάκι ωραία κοιλουμπίτσα και Βικάκι.
Χαρά συλλυπητήρια.

sofouli

sofouli
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα κωνσταντινα!!!!!!!!!!!!

παρεακι θα βγω λιγουλακι γιατι ελιωσα απο τη ζεστη! affraid παω να κατσω στο κλιματιστικο!θα μπω αργοτερα!φιλια σε ολες!

xara64

xara64
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ινα μου μπραβο αυτης της αποψης ειμαι κ εγω δεν θελω γιαγιαδες μεσα στα ποδια μου,σιγουρα τον πρωτο καιρο θα πελαγοσω αλλα δεν θα ειμαι ουτε η πρωτη ουτε η τελευταια,θελω το παιδι μου να μαθει αυτα που θελω εγω κ να μην το καλο-κακομαθαινουν οι αλλοι!!
η μανα μου θελει να ερθει τις πρωτες 40 μερες τουλαχιστον κ να μεινει μαζι μας για να με βοηθαει κ ακομα δεν ξερω τι να της πω!!
αν βρω ομως δουλεια (που να πω την αληθεια το θελω πολυ)τοτε θα εχω μεγαλο προβλημα γιατι θα πρεπει να το κραταει η πεθερα κ δεν συμφωνω καθολου με τον τροπο που μεγαλωσε κ την μικρη της κουνιαδας μου!!θα κανει οτι εχει αυτη στο μυαλο της κ οχι τα πρεπει του γιατρου κ εγω επειδη ειμαι ντροπαλη γενικα κ δεν μιλαω δεν ξερω πως θα μπορεσω να της πω να κανει αυτα που θελω εγω!!

konstantina

konstantina
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Οποιος και να μας κρατάει τα μικρά εμείς πρέπει να βάλουμε τους κανόνες είναι δύσκολο το ξέρω αλλά αν απο την αρχή δεν βάλουμε όρια τοτε χάνουμε το παιχνίδι και πρέπει να ακολουθούμε εμείς αυτό που θέλουν οι άλλοι

inakriti

xara64 έγραψε:Ινα μου μπραβο αυτης της αποψης ειμαι κ εγω δεν θελω γιαγιαδες μεσα στα ποδια μου,σιγουρα τον πρωτο καιρο θα πελαγοσω αλλα δεν θα ειμαι ουτε η πρωτη ουτε η τελευταια,θελω το παιδι μου να μαθει αυτα που θελω εγω κ να μην το καλο-κακομαθαινουν οι αλλοι!!
η μανα μου θελει να ερθει τις πρωτες 40 μερες τουλαχιστον κ να μεινει μαζι μας για να με βοηθαει κ ακομα δεν ξερω τι να της πω!!
αν βρω ομως δουλεια (που να πω την αληθεια το θελω πολυ)τοτε θα εχω μεγαλο προβλημα γιατι θα πρεπει να το κραταει η πεθερα κ δεν συμφωνω καθολου με τον τροπο που μεγαλωσε κ την μικρη της κουνιαδας μου!!θα κανει οτι εχει αυτη στο μυαλο της κ οχι τα πρεπει του γιατρου κ εγω επειδη ειμαι ντροπαλη γενικα κ δεν μιλαω δεν ξερω πως θα μπορεσω να της πω να κανει αυτα που θελω εγω!!

να το κανει ο αντρας σου ... πρεπει να παρει εκεινος την ευθυνη ... σε ενα μαθημα στο σχολειο μαμαδων και ψυχολογου οπου συμμετειχαν και πολλες γιαγιαδες ... ειπε ο σοφος ψυχολογος : το οτι η γιαγια κραταει το παιδι μας ΔΕΝ ΤΗΣ ΕΧΟΥΜΕ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ ΟΠΩς ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ... ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΒΑΖΟΥΝ ΚΑΝΟΝΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΓΙΑΓΙΑΔΕΣ-ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΠΙΣΤΑ ΑΛΛΙΩΣ ... ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΒΡΕΘΟΝΗΠΙΑΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΔΗΜΟΣ ΚΑΙ ΕΣΠΑ ΠΟΥ ΤΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΤΕ ΜΕ !!!!

εγω ειμαι πολυ " κακια " με το θεμα ανατροφης ... και το εχω δειξει ΗΔΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ .... μου λεει π.χ. η πεθερα μου : Αχ ολες οι γειτονισες εχουν εγγονακια και τα βγαζουν εξω να παιξουν ολα μαζι να φανε και το αυγουλακι τους (σκηνικο: το παιδακι πανω σε ποδηλατακι ενος χρονου και απο πισω η γιαγια να τρεχει φαε παιδι μου το αυγο -ΦΡΙΚΑΡΩ) και τι απανταω εγω ΑΠΟ ΤΩΡΑ : εμενα το δικο μου το παιδι θα βγει εξω να παιξει ως επιβραβευσει που εφαγε και γιατι πρεπει να βγει ....ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΤΡΩΜΕ ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΛΛΟΥ !!!

εγω δωσει τα μηνυματα μου απο τωρα σε πολλα ... οποιος θελει πρεπει να προσαρμοστει σε αυτα - οι υπολοιποι να παρεξηγηθουν να με πουν παραξενη και να κανουν δικα τους παιδια να τα κυνηγανε ΕΙΜΑΙ ΚΑΚΙΑ Twisted Evil Twisted Evil

konstantina

konstantina
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Μπράβο Ινα μαζί σου κι εγώ

inakriti

konstantina έγραψε:Μπράβο Ινα μαζί σου κι εγώ

ΚΑΛΕ ΜΕ ΔΙΑΒΑΖΩ ΚΑΙ ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΖΩ ΕΙΜΑΙ ΟΝΤΩΣ ΠΑΡΑΞΕΝΗ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΩΣΤΟ ΑΥΤΟ ΚΑΝΩ δεν θα ντραπω κανεναν... ΒΑΛΤΕ ΤΙΣ ΠΕΘΕΡΕΣ ΣΑΣ ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ .... ΧΑΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧ θα με θαψουν

ΧΑΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΑΚΙ ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΤΙ ΚΟΥΦΑ ... ΟΤΑΝ ΤΟΥ ΠΑΡΑΘΕΤΩ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΓΡΑΨΑ ... ΜΜΟΥ ΛΕΕΙ ΡΕ ΣΥ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΧΑ ΣΚΕΥΤΕΙ ... ΒΑΛΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΟΥΛΙ ΣΟΥ ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ... ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ ΘΑ ΚΑΝΟΝΙΣΕΙ ΑΥΤΟΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΜΕ ΟΛΑ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΘΕΛΕΙ ΕΝΑ ΚΑΚΟΜΑΘΗΜΕΝΟ ΑΠΟ ΓΙΑΓΙΑ ΑΛΛΑ ΕΝΑ ΚΑΛΟΜΑΘΗΜΕΝΟ ΠΑΙΔΙ

xara64

xara64
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ναι εχεις δικιο οτι κανονικα πρεπει να τα ξεκαθαρισει ολα ο αντρας μου αλλα πολυ τον φοβαμαι κ αυτον γιατι εγω πχ πανικοβαλομαι με το παραμικρο κ ολοι οι αλλοι ειναι ψυχραιμοι κ δεν του αρεσει που τρελαινομαι για τα παντα δεν μπορει να καταλαβει οτι θελω να διαπαιδαγωγησω το παιδι μου οπως θελω εγω κ οχι οπως θελουν οι αλλοι!!εκει θα εχουμε καποιο προβλημα πιστευω!!!

xara64

xara64
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ηρθε ο Γιαννης κ θα φαμε για να φυγει σε μια δουλεια τα λεμε παλι σε λιγο!! Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 11!!! - Σελίδα 10 417472 Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 11!!! - Σελίδα 10 417472

ANNAST

ANNAST
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα κοριτσια!!!ειμαι κ εγω μανουλα οκτωβριου!εχω πητ 10/10,περιμενουμε μπεμπακο κ ειναι το δευτερο παιδακι μας η κορη μου ειναι 33 μηνων!!

vgog65

vgog65
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλησπέρα Άννα εγώ είμαι η Βίκυ έχω Πητ 23/09 και περιμένω αγοράκι!!!Σου εύχομαι τα καλύτερα!!!!

inakriti

ANNAST έγραψε:καλημερα κοριτσια!!!ειμαι κ εγω μανουλα οκτωβριου!εχω πητ 10/10,περιμενουμε μπεμπακο κ ειναι το δευτερο παιδακι μας η κορη μου ειναι 33 μηνων!!

Καλως ορισες ... να χαιρεσε την κορουλα σου και με το καλο να ερθει και ο γιος σου !!!!

εγω ειμαι η Ινα - εχω ΠΗΤ 30/09 και περιμενω τον δευτερο μου γιο !!!

giotaki2

giotaki2
affraid affraid affraid affraid affraid affraid
Έπαθα μία ψυχρολουσία με αυτά που μου πες Αθηνάκο μου.... Θα πεθάνω.... pale
Αν και μοιάζει περισσότερο με ελιά πεταχτή τεσπα θα κάνω λίγο υπομονή να βγει προς τα έξω και βλέπουμε, καθόλου δεν ασχολούμε μαζί του πέρα από το ντους. Ας το ξεχάσω προς το παρόν να συνέλθω...
Χαίρομαι που είσαι καλά κορίτσι...

Που λέτε επέστρεψα!
Από ρούχα δε βρίκα τίποτα αλλά το πήρα πιο ψύχραιμα από ότι περίμενα. όλα τα φορέματα με κάνανε σα ντουλάπα με σεμεν από πάνω χαχαχα και όλα ήταν διαφανή... δε βαριέσε θα δούμε.. μπορεί να κόψω κανα σεντόνι να φοράω Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 11!!! - Σελίδα 10 604962 χαχαχα τι να πω?????

Ινάκο παραδίδεις μαθήματα σήμερα!!! Respect
Κι εγώ δε χρειάζεται να το κάνω γνωστό, παίρνω γνώμη αλλά πάντα θα κάνω του κεφαλιού μου, πόσο μάλλον με το παιδί μου....

Σας έχω νέα!!! Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 11!!! - Σελίδα 10 215994
Έχετε πολλά φιλιά και χαιρετισμούς από το Λιάκι μας!!!!
Μου στειλε μην. μας διαβάζει που και που αλλά έχει χαλάσει ο Η/Υ της και δε μπορει να μας γράψει ακόμη.
Είναι καλύτερα αν και κρεβατωμένη ακόμη λόγο του μπεμπούλη που είναι χαμηλά. Ο τράχηλος όμως σταθερός και αυτό είναι πολύ καλό! Μεθαύριο έχει ραντεβού και θα μας πει νεότερα.
Ας της στείλουμε όλες μας τη θετική μας ενέργεια να πάνε όλα καλά στο κορίτσι! Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 11!!! - Σελίδα 10 893968 Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 11!!! - Σελίδα 10 417472

ANNAST

ANNAST
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
vgog65 έγραψε:Καλησπέρα Άννα εγώ είμαι η Βίκυ έχω Πητ 23/09 και περιμένω αγοράκι!!!Σου εύχομαι τα καλύτερα!!!!
σ'ευχαριστω πολυ βικυ μου!κ εσυ με το καλο!! Very Happy

inakriti

Γιωτακι μου ειχα εμπνευση σημερα...!!!

Λιακι μου ευχομαι να πανε ολα καλα ... και εσυ με λιγη ακομα υπομονη να την παλεψεις με τις ζεστες και το κρεβατωμα...αντε περιμενουμε νεοτερα σου

ANNAST

ANNAST
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ινα κλως σας βρηκα!με το καλο κ εσυ!!!δεν ξερω τι γινεται εδω,αλλα πολλα αγορια ακουω φετος!

giotaki2

giotaki2
Αννα καλως ήρθες στην παρέα μας με το καλό ο μπεμπούλης σου... όλα να σου πάνε καλά εύχομαι!!!
Εγώ είμαι η Γιώτα και περιμένω τον μπεμπούλη μου 21/9. Είναι το πρώτο μου παιδάκι.
Καλή συνέχεια να έχουμε....

vgog65

vgog65
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Πολλά φιλιά στο Λιάκι....!Γιώτααααααα άσε με και εγώ έτσι νιώθω με οτι και να βάλωωωωωω πήρα κάτι μακριά στον 6ο απο τους κινέζους φορεματάκια και είμαι σαν όρκα τώραααααααα με φόρεμα....επίσης με ζεσταίνουν τραγικά και άρχισα τις μεταποιήσεις.....τα κόντυνα όλα και είμαι από θέμα δροσιάς καλύτερα....!!!!!Θέμα με τον αφαλό ε???εμένα έχει γίνει επίπεδος....όλος και δεν φαίνεται να έχει κάτι!!!
Σας αφήνω να τη κάνω δεν μπορώ με τέτοια ζέστη πάω σπιτάκι μου να χαλαρώσω!!!!!Πολλά φιλάκιααααααααααααα

ANNAST

ANNAST
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
σας ευχαριστω κοριτσια για την υποδοχη σας!νας σας ρωτησω ειναι καποιοα κοπελα που θα γεννησει στο γαια?

kiriakits

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Γεια σας κορίτσια, έχω καιρό να μπω αλλά σας διαβάζω! γειά σου Άννα εγώ είμαι η Κυριακή και έχω ΠΗΤ 15-10.
Αχ ινακο μου πόσο δίκιο έχεις σε όλα και εγώ αν και είναι το 1ο μου παιδάκι στα βήματα σου βρίσκομαι!!! Ως τώρα δεν είχα πολλά θέματα με την πεθερά μέχρι πριν 2 εβδομάδες που με πίρε τηλ και μου έκανε υποδείξεις ότι πρέπει να σηκώναμε νωρίς και να τρώω όλη μέρα για 2!!! Και κάτι άλλα κουλά!!! Με επιτακτικό ύφος!!! Τα πήρα και της απάντησα με απόλυτη ηρεμία και αυστηρότητα <<λέγε ότι θέλεις, εγώ ακολουθω ΜΟΝΟ τις εντολές του γιατρού μου>> αν σκεφτείς ότι από το ύφος μου άλλαξε συζήτηση και από εκείνη την ημέρα ούτε το ανέφερε ξανά!!

giotaki2

giotaki2
Καλή ξεκούραση Βικάκο..... Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 11!!! - Σελίδα 10 417472

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 10 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 25 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Invision forum με ForumGreek | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις