226 Απ: Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 11!!! Τρι Ιουλ 10, 2012 12:36 am
inakriti
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
καλημερα Κωνσταντινα μου ...ευχομαι και εσυ και το μωρακι σου να ειστε καλα ...
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
inakriti έγραψε:καλημερα Κωνσταντινα μου ...ευχομαι και εσυ και το μωρακι σου να ειστε καλα ...
vgog65 έγραψε:Καλησπέρα Κωνσταντινάκι.......!Κ εμένα έτσι μου είπε η γιατρός οτι τις κάνεις τις ενέσεις για να είναι καλυμένη!!!!Εσύ πως είσαι όλα καλά?????
xara64 έγραψε:Ινα μου μπραβο αυτης της αποψης ειμαι κ εγω δεν θελω γιαγιαδες μεσα στα ποδια μου,σιγουρα τον πρωτο καιρο θα πελαγοσω αλλα δεν θα ειμαι ουτε η πρωτη ουτε η τελευταια,θελω το παιδι μου να μαθει αυτα που θελω εγω κ να μην το καλο-κακομαθαινουν οι αλλοι!!
η μανα μου θελει να ερθει τις πρωτες 40 μερες τουλαχιστον κ να μεινει μαζι μας για να με βοηθαει κ ακομα δεν ξερω τι να της πω!!
αν βρω ομως δουλεια (που να πω την αληθεια το θελω πολυ)τοτε θα εχω μεγαλο προβλημα γιατι θα πρεπει να το κραταει η πεθερα κ δεν συμφωνω καθολου με τον τροπο που μεγαλωσε κ την μικρη της κουνιαδας μου!!θα κανει οτι εχει αυτη στο μυαλο της κ οχι τα πρεπει του γιατρου κ εγω επειδη ειμαι ντροπαλη γενικα κ δεν μιλαω δεν ξερω πως θα μπορεσω να της πω να κανει αυτα που θελω εγω!!
konstantina έγραψε:Μπράβο Ινα μαζί σου κι εγώ
ANNAST έγραψε:καλημερα κοριτσια!!!ειμαι κ εγω μανουλα οκτωβριου!εχω πητ 10/10,περιμενουμε μπεμπακο κ ειναι το δευτερο παιδακι μας η κορη μου ειναι 33 μηνων!!
σ'ευχαριστω πολυ βικυ μου!κ εσυ με το καλο!!vgog65 έγραψε:Καλησπέρα Άννα εγώ είμαι η Βίκυ έχω Πητ 23/09 και περιμένω αγοράκι!!!Σου εύχομαι τα καλύτερα!!!!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης