Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
664 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 664 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 5, 6, 7 ... 23 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 6 από 41]

Kristinaki

Kristinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Χαρα μου ειναι ασφαλης η ασπαρταμη. χρησιμοποιω και εγω για να αποφευγω τη ζαχαρη. δοκιμασε τη στεβια (πρασινο καντερελ). η φρουκτοζη εχει περισσοτερες θερμιδες.

Aurora

Aurora
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Ελενάκι μου δεν υπάρχει καμιά αποδειξη για κάτι τέτοιο, πιθανότατα να μπερδεύεσαι με τη ζαχαρίνη.
Το λέω με πλήρη επίγνωση και μετά απο 10δες σεμινάρια (είμαι διαιτολόγος)

Kristinaki

Kristinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ευχαριστουμε Στελλιτσα για τη συνταγη θα την δοκιμασω αυριο!
σας αφηνω για τωρα παω να ετοιμαστω να παω πρωτευουσα να κανω τζελ τα νυχια μ και αποψε θεατρο χχχχχχχχχχχχχχ

xara64

xara64
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Iokasti27 έγραψε:
xara64 έγραψε:λοιπον την εχω δει αυτη τη συνταγη αλλα δεν την εχω φτιαξει!!μια ερωτηση ομως Στελλιτσα μου γνωριζεις αν κανει να τρωμε ασπαρταμη στην εγκυμοσυνη?? scratch scratch

Κοριτσια η ασπαρταμη ειναι καρκινογονα κ δεν κανει να τρωμε προιοντα που την περιεχουν! Οχι μονο τωρα που ειμαστε εγκυεσ!!! Εν τω μεταξυ τα χαπια ασβεστιου που παιρνω εχουν μεσα ασπαρταμη!! Οταν το ειδα νευριασα πραγματικα αλλα τι να κανω!

ναι βρε Ελενα μου κ εγω κατι τετοιο εχω ακουσει οτι δεν κανει γενικα να τρωμε ασπαρταμη τωρα για την φρουτοζη δεν γνωριζω τπτ!!!οσο για τη στεβια που πιστευω οτι θα ηταν κ η καλυτερη επιλογη εχει 29 ευρω το κιλο οποτε δεν συμφερει!!

Aurora

Aurora
Κι εγώ σας αφήνω είναι τα γενέθλια του αντρούλη μου σήμερα και έχω να κάνω ένα σωρό ετοιμασίες!
ΣΜΟΥΤΣ!

xara64

xara64
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
σουπερ Χριστινακι θα περασεις ομορφα σημερα!! Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 11!!! - Σελίδα 6 328109 Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 11!!! - Σελίδα 6 328109 Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 11!!! - Σελίδα 6 315810 Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 11!!! - Σελίδα 6 315810

Kristinaki

Kristinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Aurora έγραψε:Κι εγώ σας αφήνω είναι τα γενέθλια του αντρούλη μου σήμερα και έχω να κάνω ένα σωρό ετοιμασίες!
ΣΜΟΥΤΣ!

να σου ζησει ομορφη να τον χαιρεσαι!!!! Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 11!!! - Σελίδα 6 379767 Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 11!!! - Σελίδα 6 379767 Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 11!!! - Σελίδα 6 379767 Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 11!!! - Σελίδα 6 531909 Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 11!!! - Σελίδα 6 531909 Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 11!!! - Σελίδα 6 531909 Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 11!!! - Σελίδα 6 531909 Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 11!!! - Σελίδα 6 531909

Χαρα μου παρε φρουκτοζη που δεν εχει απολυτως κανενα κινδυνο. το στεβια ειναι καπως ακριβο ναι

xara64

xara64
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Aurora έγραψε:Κι εγώ σας αφήνω είναι τα γενέθλια του αντρούλη μου σήμερα και έχω να κάνω ένα σωρό ετοιμασίες!
ΣΜΟΥΤΣ!

να τα εκατοστησει να τον χαιρεστε κ να σας χαιρετε!! Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 11!!! - Σελίδα 6 130627 Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 11!!! - Σελίδα 6 130627

Aurora

Aurora
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

Iokasti27

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Η αληθεια ειναι οτι διυστανται λιγο οι αποψεις!! Στο ιντερνετ αλλα αρθρα λενε οτι προκαλει καρκινογενεση κ αλλα οπως λεει η aurora οτι ειναι ασφαλης! Εμενα να σου πω την αληθεια παθολογος μου εχει πει μακρια απο ασπαρταμη κ ο πατερας μου που ειναι χημικος κ δουλευει σε φαρμακοβιομηχανια το ιδιο... Ετσι την αποφευγω ακομα κ σε τσιχλα....

Να τα εκατοστησει ο γιος aurora!!!

xara64

xara64
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
εγω στα περισσοτερα γλυκα Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 11!!! - Σελίδα 6 9664 αλλα κ στον καφε Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 11!!! - Σελίδα 6 438696 μου βαζω μαυρη ή καστανη για να ειμαι πιο σιγουρη

Iokasti27

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
xara64 έγραψε:εγω στα περισσοτερα γλυκα αλλα κ στον καφε Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 11!!! - Σελίδα 6 438696 μου βαζω μαυρη ή καστανη για να ειμαι πιο σιγουρη

K egw mono mauri agorazw!!

Aurora

Aurora
Iokasti27 έγραψε:Η αληθεια ειναι οτι διυστανται λιγο οι αποψεις!! Στο ιντερνετ αλλα αρθρα λενε οτι προκαλει καρκινογενεση κ αλλα οπως λεει η aurora οτι ειναι ασφαλης! Εμενα να σου πω την αληθεια παθολογος μου εχει πει μακρια απο ασπαρταμη κ ο πατερας μου που ειναι χημικος κ δουλευει σε φαρμακοβιομηχανια το ιδιο... Ετσι την αποφευγω ακομα κ σε τσιχλα....

Να τα εκατοστησει ο γιος aurora!!!

ο μπαμπάς μας Ελενάκι!
Ο μπαμπάς μας γενεθλιάζει! Very Happy

Iokasti27

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Oxx τωρα το ειδα!! Smile Smile να τον χαιρεσαι τον αντρουλη σου!!Smile Smile

xara64

xara64
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
πωπωωω κοριτσια εχω παθει σοκ!!!θυμαστε το προηγουμενο Σαββατο που ειχα παει σε ενα γαμο?η μαμα της κοπελας που παντρευτικε ειναι ξαδερφη του αντρα μου γυρω στα 45...επαθε εγκεφαλικο κ ειναι κλινικα νεκρη ειχε λεει ανευρισμα κ δεν ειχε καταλαβει τπτ δεν μπορω να το πιστεψω με τπτ πριν μια εβδομαδα ειχαμε γλεντια Sad Sad συγνωμη που σας στεναχωρω με τετοια αλλα δεν ξερω κ εγω τι να κανω ο αντρας μου ειναι κομματια!!

Iokasti27

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Οχ ρε συ!! Αυτα σε κανουν οντως να παθαινεις σοκ ! Σαν την υγεια δεν εχει! Μια συμμαθητρια μου πεθανε πριν 2 χρονια απο ανευρισμα. Δεν επαιρνε εγχειρηση μεχρι αμερικη εφτασε'.. Ειχε εντονους πονοκεφαλους για μερες, το εμαθε κ μεσα σε 1,5 μηνα επεσε σε κωμα κ πεθανε.. Ειχα παθει σοκ ! Να φανταστεις ειχα επηρεαστει κ ποναγε το κεφαλι μου ..νομιζα οτι εχω κατι....

xara64

xara64
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ναι γμτ αυτο ειναι το χειροτερο οτι ειναι μπαμ μπαμ αυτη μονο κατι πονοκεφαλους μικρης εντασης κιολας που περνουσαν με ενα χαπι οποτε δεν το ειχε ψαξει κ καθολου κ τωρα εγινε μια κ εξω!!
ξερεις ποσοι με κραζουν που μολις με πονεσει καπου πανικοβαλομαι κ θελω να τρεχω στους γιατρους???να ομως που καμια φορα η προληψη μπορει να σου σωσει κ την ζωη!!

Iokasti27

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Nai σιγουρα η προληψη σωζει ζωες! Μακαρι να παει καλα .. Δεν εχουν ολοι ασχημη καταληξη παντως.. Αν δεν εχει εσωτερικη αιμορραγια πιθανον να παει καλα η γυναικα...

xara64

xara64
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αχ δεν ξερω τι να πω κοριτσακι μου..απ οτι καταλαβα μονο με θαυμα θα σωθει!!

vgog65

vgog65
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλησπέρα κοριτσάκια μου!!!!

Για να μην το ξεχάσω Στέλλα να χαίρεσαι τον άντρα σου πολύχρονος!!!!΄

Μόλις γύρισαι από γιατρό....

κιλά +15 μια χαρά μου λέει....(με βλέπει καμιά 20αρα να φτάνω)μου κάνε εντύπωση η αλήθεια είναι....Ο μπέμπης μου είναι 1408 γρ πολύ καλός και όλα αμνιακά υγρά και τράχηλος και πλακούντας είναι καλά(οπλακούντας εμφάνισε κάτι μικρά ασβεστόματα αλλά είμαστε καλά ακόμη)με έχεσε για το τσιγάρο .....διότι ακόμη λέει μπορώ να το σώσω....πρέπει να φτάσω στα 7-10 και επίσης προληπτικά και επειδή είμαι καπνίστρια σαφώς μου έγραψε να κάνουμε 4 ενέσεις κορτιζόνης για τα πνευμόνια...την ρώτησα επείδη καπνίζω υπάρχει κάποιο θέμα και μου λέει οχι ακόμη αλλά επειδή θέλω να είμαι καλυμένη εγώ θα της κάνουμε κακό δεν κάνουνε μου λέει...και στη κόρη μου λέει που δεν ήταν καπνίστρια αλλά είχε κατέβει πολύ το μώρο...της της έκανα(γέννησε πρόσφατα και η κόρη της και τς πήγα και δώρο να τη καλοπιάσω μπααααααααααααα)τώρα την ξαναβλέπω 6 Αυγούστου για ντόπλερ και θα κάνουμε τότε και τις 2 ενέσεις και 8 αυγούστου θα ξανακάνουμε τις άλλες 2 ενέσεις στο ιατρείο της!!!!Μου είπε οτι μπορώ να γεννήσω πρόωρα...ύπάρχει περίπτωση...μου είπε ...αλλα μπορεί και όχι..και προώρα εννοεί στον 8ο....λόγω τσιγάρου...μην τρελαίνεσαι μου λέει αυτό δεν σημαίνει οτι δεν θα είναι ένα υγιές μωράκι απλά η ταλαιπωρία για εσάς στη μονάδα είναι!!!!Τεσπα...με φόβησε αρκετά με το τσιγάρο....και ναι πρέπει να το πάρω πιο σοβαρά το θέμα είναι η αλήθεια....και να κινηθώ για το καλό του παιδιού ...σαφώς και δεν μπορείς να το κόψεις μου λέει αλλά ελατωσέ το όσο μπορείς μην κοροιδευείς τον εαυτό σου....και εμάς....!!!!Αυτά από εμένα!!!!

xara64

xara64
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ενταξει ολα καλα Βικακι μου,πανω απ ολα ειναι καλα το νινι τωρα εσυ πρεπει να το ελατωσεις οσο μπορεις κοριτσακι μου!!

Panik11

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλησπερα και απο μενα.!!!!!

Πολλα φιλια στα κοριτσια τα υπολοιπα!!!!Θα σταθω μονο στην Βικυ γιατι το προβλημα ειναι το ιδιο!!!!Οχι τρομοκρατηθηκα!!!!Χεστηκα απανω μου!!!Τι κορτιζονη???Αμα το κοψω τωρα(οοχι αμα σιγουρα)την γλυτωνουμε την κορτιζονη και την προωρη γεννα??

vgog65

vgog65
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Νίκη ΄κάπως έτσι είμαι και εγώ .....δεν είναι κάτι στάνταρ....δεν μου είπε οτι πάω κορδόνι για προώρο απλά μου είπε οτι επειδή ειμαι καπνίστρια έχω...πιο πολλές πιθανότητες χωρίς αυτό να σημαίνει οτι θα πάμε για πρόωρο τοκετό!!!!Κορτιζόνη μου την έδωσε...για να είναι καλυμένη....από όλες τις απόψεις όπως και το σαλοσπίρ μου το είχε δώσει....και όχι οτι κάτι είδε λόγω τσιγάρου....απλά θέλει να είναι καλυμένη!!!

inakriti

Xαρα μου ψυχραιμια ...δεν μπορειτε δυστυχως να κανετε τπτ σε αυτες τις περιπτωσεις ...

Ελενα πρεπει να σου δωσει ο γιατρος σου ειτε ιδιωτης ειτε δημοσιος βεβαιωση για την ΠΗΤ και μετα κλεινεις ραντεβου στο 184 στο ΚΕΝΤΡΟ ΜΑΝΑΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΟΥ του ικα που ανηκεις προσκομιζεις την βεβαιωση (εχω ακουστα οτι καποιοι απο ικα ζητανε και την β επιπεδου για να την συγκρινουν με την ΠΗΤ που σου γραφει ο γιατρος σου)αν την εχεις κρατα την..και ο γιατρος του ικα σου δινει επισημο χαρτι με την ΠΗΤ και την καταθετεις στις παροχες του ικα -οπου και απο κει θα σου δωσουν καποια χαρτια να συμπληρωσεις και να στα υπογραψει ο εργοδοτης σου ... οπως επισης και λογαριασμο τραπεζης για να σου βαλουν τα χρηματα... αυτα ξερω γενικα σε 15 μερουλες θα τα φτιαξω και θα ξερω αναλυτικα ...

Βικυ μου συμπερασμα ειναι ΟΤΙ ΟΛΑ ΠΑΝΕ ΡΟΛΟΙ .... πολυ χαιρομε μπραβο ...κανε και εσυ την προσπαθεια σου με το τσιγαρο και οτι μπορεσεις ... καλο θα ειναι

Στελλα μου να τον χαιρεστε !!!

xara64

xara64
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
παω μια βολτα στο σουπερ μαρκετ δεν την παλευω αλλο σπιτι Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 11!!! - Σελίδα 6 679259 Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 11!!! - Σελίδα 6 679259 θα τα πουμε αργοτερα κοριτσακια μου!! Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 11!!! - Σελίδα 6 417472 Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 11!!! - Σελίδα 6 417472

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 6 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 5, 6, 7 ... 23 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | Πολιτισμός | Childhood, Family | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις