Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
665 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 665 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 32 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 23 από 41]

xara64

xara64
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
τι να γελασουμε αυτο ειναι για κλαματα!! Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 11!!! - Σελίδα 23 463819 Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 11!!! - Σελίδα 23 463819 κ εμενα ο γιατρος μου μου ειπε μεχρι 12-14 το πολυ γι αυτο λεω εγω μεχρι 15!!ελπιζω πιο μετα με τη ζεστη να μην μπορω να φαω πολυ κ να μην βαλω πολλα!! μονο με θαυμα εεε??Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 11!!! - Σελίδα 23 377361

sofouli

sofouli
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
εγω κατα ενα παραξενο τροπο πηρα 4 στο συνολο!αλλα περπαταω πααααααρα πολυ.δε το σταματησα ποτε το περπατημα!

xara64

xara64
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Nikol10 έγραψε:Κορίτσια εγώ το έχω πάρει απόφαση οτι θα τα ξεπεράσω στάνταρ!! αφού δεν σταματάω να τρώωω σοκολάτα!! όχι φαγητό.. σοκολάτα!! Δεν ξέρω τι έχω πάθει.. μπορεί να φταίει που δεν εργάζομαι κ είμαι όλη μέρα σπίτι.. που έκοψα το τσιγάρο μαχαίρι ενω κάπνιζα 1 πακέτο την ημέρα.. τι να πώ! Απλά έχω εμπιστοσύνη στον εαυτό μου ότι θα τα χάσω μετά γιατί πάντα γυμναζόμουν..

ακριβως το ιδιο κ εγω Νικολ μου ολη μερα σπιτι κ εκοψα το τσιγαρο!ναι γυμναζομαι κ εγω κ δεν θα τα αφησω πανω μου αλλα γιατι να πεδευομαι με πολλα???οσο πιο λιγα τοσο το καλυτερο κ το γρηγοροτερο!!

xara64

xara64
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
sofouli έγραψε:εγω κατα ενα παραξενο τροπο πηρα 4 στο συνολο!αλλα περπαταω πααααααρα πολυ.δε το σταματησα ποτε το περπατημα!

Σοφακι Respect Respect μπραβο μονο 4!!κ εγω περπατουσα πολυ στις αρχες κ μεχρι πριν 2 εβδομαδες πηγαινα κ γυμναστηριο αλλα τωρα με αυτη τη ζεστη που να πας για περπατημα καλη μου??? scratch scratch

sofouli

sofouli
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
παω με το γιωργο το βραδυ μολις δροσισει!!δε μπορω να καθομαι!

xara64

xara64
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
sofouli έγραψε:παω με το γιωργο το βραδυ μολις δροσισει!!δε μπορω να καθομαι!

καλα κανεις κοριτσακι μου..εμας τωρα μας ετυχαν κ τα δυσαρεστα παει τα βραδια κ λιγο στη θεια του εχει κ τις ζεστες κ δεν εχουμε παει καθολου,ασε που κ εγω να πω την αληθεια δεν μπορω πολυ ωρα να περπαταω πρεπει να ειναι πολυ χαμηλα η μπεμπα κ με ενοχλει..ελπιζω να μην ειναι τπτ αλλο!!

sofouli

sofouli
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
και εμενα η μικρη ειναι με το κεφαλι προς τα κατω και ωρες ωρες με πιεζει παρα πολυ...σε βαθμο που λεω θα κατουρηθω αλλα μετα αλλαζει παλι!τωρα μ'εχει πεθανει...δε ξερω τι κανει ακριβως αλλα τραβαω ζορι!

xara64

xara64
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
πηρα τηλ κ την Ναταλια αλλα δεν την βρηκα,ανησυχησα γιατι εχει να μπει απο τοτε που ειχε ανεβασει πυρετο!!

Nikol10

Nikol10
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Κορίτσια εγώ ευτυχώς έχω την θάλασσα δίπλα και πάω για κολύμπι τα απογεύματα και νιώθω ότι κάνω κάτι ρε παιδί μου!! χαχα να παρηγοριέμαι!! Περπάτημα όσες φορές προσπάθησα στο 10λεπτο με πιάνει ένας πόνος χαμηλά τρομερός και λέω άστο καλύτερα!!

xara64

xara64
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
sofouli έγραψε:και εμενα η μικρη ειναι με το κεφαλι προς τα κατω και ωρες ωρες με πιεζει παρα πολυ...σε βαθμο που λεω θα κατουρηθω αλλα μετα αλλαζει παλι!τωρα μ'εχει πεθανει...δε ξερω τι κανει ακριβως αλλα τραβαω ζορι!

εμενα παντως πρεπει να ειναι μονιμα με το κεφαλι απο τη δεξια μου πλευρα κ ή εχει τα ποδια προς τα κατω η γενικα ειναι ολοκληρη πιο χαμηλα απ οτι θα επρεπε..δεν καταλαβαινω..τοσο χαζη να ειμαι?? Embarassed Embarassed ολες καταλαβαινετε που ειναι κ εγω οχι!! No No

sofouli

sofouli
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
εμενα ξεκινησε με το κεφαλι κατω και επιβεβαιωθηκε στη β επιπεδου!ισως και γι'αυτο τη καταλαβα νωρις!μια φορα γυρισε με το κεφαλι πανω και ολοκληρη μερα δε τη καταλαβα και ειχα τρελαθει.πηγα στο νοσοκομειο και επιβεβαιωθηκε οτι εκανε τουμπες!τωρα καταλαβαινω τις γυρες που παιρνει!φαινεται βασικα!

Nikol10

Nikol10
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Χαρά κ εγώ τα ίδια δεν μπορώ να καταλάβω καθόλου που είναι και πώς!! το μόνο που νιώθω τις κλωτσιές της και είναι και υπερκινητική! Αφού όποτε πάω στον γιατρό και την βλέπω στον υπέρηχο που είναι ακριβώς, πάντα μένω έκπληκτη. Την τελευταία φορά καθόταν διαγώνια με το κεφάλι πάνω, δεξιά από τον αφαλό!!

Kristinaki

Kristinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
kalimera koritsares mou!! Xara mou omorfi tha se malwsw. eggios ise! eine anamenomeno na paroume kilakia . mi ksexnas tin katakratisi igrwn an lavoume ipopsi tin iperoxi epoxi pou dianioume gia emas tis eggious: to kalokairi!!

na iremiseis kai na mi skeftese ta kila. tha ta xasoume meta. peritto na sou po tha zigisto avrio kai an den eime +15 tha allakso onoma!

kalimera kai stis alles glikes. ego irtha doulia simera sto katastima tou kalou mou

sofouli

sofouli
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
εγω αυριο θα μπω στη 30η εβδομαδα!κινειται και φαινεται ολη η κινηση της τωρα πια!εκεινο τον αμφαλο δε το εχει ξεκανει....κορδονι το βρηκε?

sofouli

sofouli
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα χριστινακι!!!!!!!!!!!!!!!!!!οντως ειμαστε εγκυουλες και ολα δικαιολογουνται! Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 11!!! - Σελίδα 23 215994

xara64

xara64
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημερα Χριστινακι μου,ναι δικιο εχεις αλλα ωρες ωρες με πιανει πανικος με τα κιλα!!

Σοφακι ναι εισαι κ ενα μηνα σχεδον παραπανω απο μενα,ισως να παιζει ρολο κ αυτο στις κινησεις της μπεμπας!!

Nikol10

Nikol10
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
sofouli έγραψε:εγω αυριο θα μπω στη 30η εβδομαδα!κινειται και φαινεται ολη η κινηση της τωρα πια!εκεινο τον αμφαλο δε το εχει ξεκανει....κορδονι το βρηκε?

χαχααχ!!! τι γέλιο!! σου τραβάει τον αφαλό και το νιώθεις??!! απίστευτο!! Very Happy Very Happy
Καλημέρα Χριστινάκι!! Κοριτσάκια πάω να κάνω καμιά δουλειά αλλά θα είμαι online ταυτόχρονα!! Wink

sofouli

sofouli
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ολα τα καταλαβαινω τωρα πια!!!!!!! Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
ο λοξυγγας ειναι ολα τα λεφτα!!!!!! Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 11!!! - Σελίδα 23 215994

xara64

xara64
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κ εγω κοριτσακια μου παω να ντυθω κ να παω στην πεθερα να φαμε κ να φυγουν μετα για την κηδεια!!δεν θα παω τελικα γιατι ολοι λενε να μην παω,οποτε θα γυρισω σπιτι!!τα λεμε μετα κοριτσακια μου!! Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 11!!! - Σελίδα 23 417472 Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 11!!! - Σελίδα 23 417472

Nikol10

Nikol10
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Ναι μου έχουν πεί για τον λόξυγγα!! Ανυπομονώ πολύ να τα νιώσω όλα αυτά!! Very Happy
Γειά σου Χαρά μου! Ναι βρε μην πάς καλύτερα.. μες την ζέστη κιόλας..

athinabehappy

athinabehappy
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλημέρα γλυκούλες. Ξύπνησα πριν λίγο αλλά όλο το βράδυ δεν έκλεισα μάτι, κοιμήθηκα κατά τις 6.30 το πρωί που έφυγε ο καλός μου για δουλειά.
Τίνη μου περαστικούλια για τον μπαμπακούλη σου.
Όταν μιλάτε για κιλά σας προσπερνώ δε με συμφέρει να τα διαβάζω αν και μια βδομάδα τώρα το έχω ρίξει στη δίαιτα. Μου έδωσε η γιατρός μια δίαιτα 1.500 θερμίδων, την βλέπει η αδερφή μου και μου λέει θα την κάψω δε θα μου ξελιγώσεις εσύ τον ανιψιό μου γιατί αυτή είναι τρελή.
Σοφάκι αν δεν ήσουν ήδη έγκυος θα σε είχαν γκαστρώσει αυτοί με τις μεταθέσεις, όπως λέμε και εμείς εδώ!

athinabehappy

athinabehappy
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Νικόλ, Χαρά καλημεράκια.
Α μην παρεξηγείτε αν σας ξεχνώ γιατί ακόμη το μάτι τώρα ανοίγει!

Kristinaki

Kristinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Kalimera Athinako Nikol kai Sofaki!

Xara mou paizei rolo ti vdomada eisai stis kiniseis tou morou. prin mia evdomada as poume oi kiniseis tis mpempas m den itan to idio me tora.. tora ginonte pio dinates! vevea den katalabaino akomi pou vriskete i an exei loksigga! Sofaki plaka prepei naxei!

athinabehappy

athinabehappy
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Γεια σου Χριστινάκι!
Και γω τον καταλαβαίνω το λόξιγκα είναι τέλειο...το έχω πει και στον Παρασχάκο μου και τον νιώθει πιο αμυδρά βέβαια αλλά του αρέσει. Το ωραίο είναι ότι πάει κοντά στη κοιλιά μου και λέει "Μπουμ μπέμπη!". Προσπαθεί να τρομάξει το παιδί για να του σταματήσει ο λόξιγκας...αφήστε τα!
Κορίτσια κάπου διαβάζαμε για το πως είναι οι μπαμπάδες ανάλογα με το ζώδιο και στου άντρα μου που είναι τοξότης έλεγε πως δυστυχώς για τη μαμά θα είναι σα να μεγαλώνει δίδυμα. Και το είχα προβλέψει εγώ αυτό αλλά όσο πλησιάζει ο καιρός ο άντρας μου γίνεται και πιο μωρό. Τί θα κάνω; Τρώμε φαγητό για παράδειγμα και μου κάνει κάτι χαζά ώρες ώρες και μου λέει σε προετοιμάζω γιατί το μωρό δε θα ανοίγει το στόμα του και θα τρώει σαν ενήλικας αλλά θα σου κάνει βλακιούλες οπότε πρέπει να έχεις υπομονή από τώρα.

Kristinaki

Kristinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
χαχαχαχα καλος αντρας σου που σε πεορετοιμαζει!! Αθηνακο εγω εχω προετοιμαστει στην ιδεα οτι ΟΛΕΣ διδυμα θα μεγαλωνουμε. Οι αντρες μωρα ειναι και μωρα παραμενουν καθολη τη διαρκεια της ζωης τους Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 11!!! - Σελίδα 23 90233 Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 11!!! - Σελίδα 23 90233 Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 11!!! - Σελίδα 23 90233

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 23 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 32 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Invision forum με ForumGreek | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις