Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
577 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 577 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 31 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 22 από 41]

Despoina83

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
sofouli έγραψε:9 χρονια?????????????ειναι η μεταθεση τοποθετησης που λενε?εμεις ειμασταν 4 χρονια Μυτιλήνη,μας πηγανε γιαννιτσα 3 χρονια και τωρα εδω πανω!δε ξερω ειναι λογω ειδικοτητας?εποπ ειναι?
δεσποινακο,καλημερα!οοοοοοολο το σπιτι εχει κουτες!ακεραιο ειναι το κρεββατι μας και το σαλονι που καθομαστε!
βικακο και εγω δε μπορω την αναμονη αλλα τι να κανω!για γιατρο θα παω αυτη τη βδομαδα που ερχεται.στο νοσοκομειο δε ξαναπαω 2 λεπτα κανει και δε μετραει και τπτ.βρηκα αλλη εδω πανω...αλλαξει 10 γιατρους...κανεις σα το δικο μου!
Πωπω σε καταλαβαίνω...μετακόμιση στην εγκυμοσύνη είναι δύσκολο...αντε βρε Σοφάκι να βγούνε οι μεταθέσεις να πάτε Θεσσαλονίκη και να ηρεμήσεις......
Άσχετο σήμερα μάλλον θα πάω να παραγγείλω το δωμάτιο της μπέμπας και είμαι πολύ χαρούμενη!!!!

sofouli

sofouli
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα νικολ και αννα!

δεσποινακι,δεν ειναι η εγκυμοσυνη το προβλημα.ειναι καλη η μπεμπουλα.η ζεστη ειναι το θεμα και οι μεταθεσεις που εχουνε κολλησει!καθε φορα που ειναι να παρουμε παντα αργουνε!στα γιαννιτσα που ειμασταν 31/07 στα γενεθλια μου,τα καναμε αγκαλια με τις κουτες και 2/08 επρεπε να παρουσιαστει ο γιωργος εδω!αν δε παρουμε θα ειναι το τραγικο!

inakriti

Παίζει το forum στα δάχτυλα!
sofouli έγραψε:9 χρονια?????????????ειναι η μεταθεση τοποθετησης που λενε?εμεις ειμασταν 4 χρονια Μυτιλήνη,μας πηγανε γιαννιτσα 3 χρονια και τωρα εδω πανω!δε ξερω ειναι λογω ειδικοτητας?εποπ ειναι?

9 χρονια εποπ - πυροβολικο ... περιμενα και εγω οτι θα γυρνουσε απο τοπο σε τοπο να γυρισω και εγω ολη την ελλαδα Very Happy (καθενας με τον πονο του) και εχω βαρεθει να πηγαινω Ροδο ... ορκιστηκε πηγε Ροδο και εμεινε εκει !!!

sofouli

sofouli
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
9 χρονια εποπ - πυροβολικο ... περιμενα και εγω οτι θα γυρνουσε απο τοπο σε τοπο να γυρισω και εγω ολη την ελλαδα (καθενας με τον πονο του) και εχω βαρεθει να πηγαινω Ροδο ... ορκιστηκε πηγε Ροδο και εμεινε εκει !!!

φετος το πυροβολικο το αφησανε στη ροδο.ειδα και αλλες μεταθεσεις στασιμες!απο δω που ειμαστε...καλυτερα η ροδος!ειναι πικρα!
εχεις και το πονο σου εσυ...θελεις καινουρια μερη!ε του χρονου ευχομαι να παει εκει που θελει!

vgog65

vgog65
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα Δεσποινάκο.....Αναστασία και Νικόλ!!!
Δεσποινάκο σε χάσαμε βρε.....!!!Με τη μετακόμιση έχεις μπλέξει και εσύ...υπομονή κ κουράγιο.....!!!!Για τις ζώνες που αναφέρετε κοριτσάκια ούτε ξέρω τι είναι αλλά ούτε μου ανέφερε και κάτι η γιατρός!!!!
Επίσης καμπύλη δεν μου έβαλε να κάνω τελικώς καθόλου ...δεν είδε κάτι το ανησυχητικό στις εξετάσεις μου!!!!Οπόταν την γλυτώσαμε!!!!!Κιλά σας είχα πει χαχαχαχχα είμαι +15 καλά είσαι μου λέει (τι να πεί αφού είδε και απόειδε....)σε βλέπω καμιά 20αρα να παίρνεις μου λέει Embarassed

Nikol10

Nikol10
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Annast μόνο που θα είσαι στην Κρήτη φτάνει για να την παλέψεις Very Happy Very Happy θα το ξεπεράσεις το air con! Αγαπώ Κρήτη γατί από εκεί είμαι κ έχω να πάω 3 χρόνια τώρα Mad
Δέσποινα τέλειααα!! Κ εγώ ανυπομονώ για αυτή την στιγμή!! Εντωμεταξύ να σκεφτείτε ότι πάντα σιχαινόμουν το ροζ και από τότε που έμαθα ότι είναι κορίτσι τα βλέπω και τα φαντάζομαι όλα ροζ για εκείνη!! χιχιχ!

sofouli

sofouli
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
εχω κατι τσιμπηματα απο κατω ωρες ωρες πανηγυρικα!μας βλεπω για πιο νωρις στο γιατρο.... Crying or Very sad

Nikol10

Nikol10
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Βίκυ κ εγώ για τόσο με βλεπω!! Ήδη μέχρι τώρα έχω πάρει 10!! Tragiiiic!! Εχθές που πήγα στο φαρμακείο να αγοράσω αντηλιακό λέω κάτσε να ζυγιστώ μία.. και κόντεψα να πάθω εγκεφαλικό.. + 4!! Εντωμεταξύ έχω ταράξει την σοκολάτα.. και πολύ φοβάμαι για την καμπύλη που θα την κάνω την Δευτέρα.. Shocked

Despoina83

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Άστα να πάνε Βίκάκι .....εγώ από κιλά +13 αλλα δυστυχώς εμένα φωνάζει ακόμα!!!!!
Νικόλ και γω ροζ ή φούξια ήθελα να τα πάρω όλα αλλά τελικά κατέληξα σε πορτοκαλί και λαχανί σαν πιο ουδέτερα..με πείσανε βασικά οι γύρω ότι άμα κάνεις κι άλλο και είναι αγόρι να έχεις ΄τιποτα μην τα κάνεις όλα ροζ......εεε και όταν έιδα τις τιμές πείστηκα κι εγώ!!!!
ΚΟρίτσια έχει κάνει καμία μαθήματα ανώδυνου τοκετού?

ANNAST

ANNAST
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Despoina83 έγραψε:
ΚΟρίτσια έχει κάνει καμία μαθήματα ανώδυνου τοκετού?
εγω που ειχα ρωτησει τον γιατρο μου στην πρωτη γεννα μου ειπε οτι δεν ειναι απαραιτητα,ειχε εκεινος στο ιατρειο του μια μαια,την ρωτησα,το ιδιο μου ειπε κ αυτη,κ οταν ηρθε η ωρα να γεννησω,μου εδειξε εκει επιτοπου κατι αναπνοες,κ γεννησα μετα απο 24 ωρες κ πολυ μεγαλη ταλαιπωρια ενα κατασπρο μωρακι,καθολου ζορισμενο,επειδη αλλαξα γιατρο μετα,εχω αλλον τωρα,βρηκα παλι την ιδια μαια κ της τηλεφωνησα χθες να με αναλαβει,αρα ειμαι καλυμμενη..
νικολ,κ εγω την λατρευω την κρητη,αλλα αυτην την εποχη,λατρευω επισης ac.. Very Happy Very Happy

ANNAST

ANNAST
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
sorry οχι 24,αλλα 14 ωρες..

Nikol10

Nikol10
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Ωχ κατάλαβα Δέσποινα.. ακόμα κ εκεί βαράνε ελέος!
Μαθήματα ανώδυνου εγώ δεν έχω παρακολουθήσει μέχρι στιγμής.. Ρε κορίτσια από ραγάδες πως πάτε?? Είναι ο φόβος και ο τρόμος μου.. κάθε μέρα κοιτάω την κοιλιά μου μην τυχόν και έβγαλα.. κ εχθές είδα στα πλάγια 2 ροζ γραμμούλες πολύυυ πολύ ψιλές σαν φλεβίτσες affraid λέτε να είναι?? Εντωμεταξύ δεν σας συζητάω το τι κρέμα έχω βάλει!!

xara64

xara64
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα κοιλουμπακια μου!!
βλεπω ολες κοιμηθηκαμε καλα αγκαλια με τα κλιματιστικα!αντε περνανε οι μερες να φυγει ο καυσωνας!! Mad Mad

vgog65

vgog65
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Νικόλ ότι κρέμα και να βάλεις.....αν είναι να βγάλεις ραγάδες βγάζεις.....έτσι μου είπε η γιατρός......!!!!Κ ναι αυτές οι λεπτούλες γραμμούλες οι κόκκινες είναι ραγάδες αν μας τισ περιγράφεις σωστά!!!Για μαία εγώ δεν έχω μιλήσει έχει μια η γιατρός μου την οποία θα τη γνωρίσω εκείνη την ώρα φαντάζομαι!!!!
Σοφάκι και εγώ έχω από κάτω πονάκια κια μου είπε δεν είναι τίποτα που της το ανέφερα...ρώτα και εσύ για καλό και κακό!!!!

sofouli

sofouli
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ραγαδες δεν αβγαλα ακομα παρολο που δε βαζω πια κρεμες.κανω μπανιο συνεχεια και βαριεμαι να πασαλείβομαι.θα δειξει πως θα παει.το στηθος ειναι μπλε απο τις φλεβες παντως!

καλημερα χαρα!ολος ο ιουλιος ετσι θα παει ειπανε!

ANNAST

ANNAST
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
συμφωνω κ εγω,κ την πιο καλη κρεμα να βαζεις,αν ειναι να βγαλεις,θα βγαλεις..εγω δεν εχω βγαλει προς το παρων,ουτε ειχα βγαλει στην κορη μου,αλλα καθε βραδυ,εκτος απο την κρεμα,βαζω κ ελαιολαδο στην κοιλουμπα..

sofouli

sofouli
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Σοφάκι και εγώ έχω από κάτω πονάκια κια μου είπε δεν είναι τίποτα που της το ανέφερα...ρώτα και εσύ για καλό και κακό!!!

βικακο και να τον ρωτησω επειδη ειναι μακρυα και δεν εχει εικονα με στελνει στο νοσοκομειο και λεει πεστους να δουνε το τραχηλο.οταν παμε και το λεω με κοιτανε με μισο ματι γιατι θεωρουνε οτι τουα κανω υποδειξει και το αποτελεσμα ειναι να λενε ενα ολα καλα ειναι και να φευγουμε.

Nikol10

Nikol10
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Ωραία!! Τουλάχιστον θα ελπίζω να μείνουν ως εκεί αυτά τα 2 τα μικρούλια και να μην μεγαλώσουν άλλο!! χαχα!!
Τεσπά αν είναι να βγάλω ας βγάλω.. το κοριτσάκι μου να είναι καλά έχει σημασία!
Καλημέρα Χαρά μου!! Very Happy

Deb

Deb
Καλημέρα!!!Τί κάνετε;;; Very Happy

xara64

xara64
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κοριτσια Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 11!!! - Σελίδα 22 13953 δεν το πιστευωωω ειμαι +10 affraid affraid πως θα τα καταφερω να παρω μεχρι το τελος το πολυ 15??? confused confused

Deb

Deb
xara64 έγραψε:κοριτσια Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 11!!! - Σελίδα 22 13953 δεν το πιστευωωω ειμαι +10 affraid affraid πως θα τα καταφερω να παρω μεχρι το τελος το πολυ 15??? confused confused

Καλημέρα Χαρά!Εγώ τελευταία φορά ζυγίστηκα στις 23/6 και ήμουν +9,5!!!Τώρα φοβάμαι να ανέβω στην ζυγαριά!!! affraid

xara64

xara64
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Deb έγραψε:
xara64 έγραψε:κοριτσια Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 11!!! - Σελίδα 22 13953 δεν το πιστευωωω ειμαι +10 affraid affraid πως θα τα καταφερω να παρω μεχρι το τελος το πολυ 15??? confused confused

Καλημέρα Χαρά!Εγώ τελευταία φορά ζυγίστηκα στις 23/6 και ήμουν +9,5!!!Τώρα φοβάμαι να ανέβω στην ζυγαριά!!! affraid

κ εγω εκει γυρω ειχα ζυγιστει κ ημουν +8,5 με +9 κ λεω κατσε να δω τι γινεται αλλα επαθα σοκ εσυ τουλαχιστον εχεις μπει κ στον 7ο!!!

Deb

Deb
xara64 έγραψε:
Deb έγραψε:

κ εγω εκει γυρω ειχα ζυγιστει κ ημουν +8,5 με +9 κ λεω κατσε να δω τι γινεται αλλα επαθα σοκ εσυ τουλαχιστον εχεις μπει κ στον 7ο!!!
Ναι,αλλά βλέπω να ξεφεύγω!Ο γιατρός μου είπε να πάρω το πολύ 12!Μάλλον θα το ξεπεράσω κατά πολύ...!!! Crying or Very sad

ANNAST

ANNAST
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κοριτσια θελετε να γελασετε?στην κορη μου μεχρι τον 9 πηρα 10 κιλα,κ λεω χαλαρα,κ μολις μπηκα στον μηνα μου πηρα 10 ακομα..+20 συνολικα!!
τωρα εχω παρει +8,κ με βλεπω παλι στο 20. Mad

Nikol10

Nikol10
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Κορίτσια εγώ το έχω πάρει απόφαση οτι θα τα ξεπεράσω στάνταρ!! αφού δεν σταματάω να τρώωω σοκολάτα!! όχι φαγητό.. σοκολάτα!! Δεν ξέρω τι έχω πάθει.. μπορεί να φταίει που δεν εργάζομαι κ είμαι όλη μέρα σπίτι.. που έκοψα το τσιγάρο μαχαίρι ενω κάπνιζα 1 πακέτο την ημέρα.. τι να πώ! Απλά έχω εμπιστοσύνη στον εαυτό μου ότι θα τα χάσω μετά γιατί πάντα γυμναζόμουν..

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 22 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 31 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν forum σε punBB | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις