Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
671 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 671 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 36 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 32 από 41]

xara64

xara64
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
μα γι'αυτο ρωταω αλλα εμεις απο Πειραια ειναι ολοκληρο ταξιδι!! Twisted Evil Twisted Evil

ANNAST

ANNAST
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
μην μου λες εμενα 28 χρονια εμενα πειραια κ ξερω..πας παραλιακη με ολη την αθηνα παρεα.. Twisted Evil Twisted Evil
τωρα παμε ωρωπο,που ειναι καααααααπως καλυτερα..αλλα σκ παλι χαμος γινεται..αχ πως περιμενω να φυγω διακοπουλες...

Deb

Deb
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Καλημέρα εγκυούλες!!Πολύ ζέστη και σήμερα!!Κι εγώ αγκαλιά με την αρκούδα θα την βγάλω!!

Ρε κορίτσια εσείς πάτε από ότι βλέπω θάλασσα!Εγώ φοβάμαι να μην αρπάξω κανένα μικρόβιο!Δεν έχουμε και τις καθαρότερες παραλίες στον Παγασητικό και μόνο Αιγαίο πήγαινα από ανέκαθεν αλλά τώρα φοβάμαι να πάω ακόμα και εκεί!Και μου αρέσει τόσο πολύ η θάλασσα!!!Είμαι υπερβολική;;; Crying or Very sad

xara64

xara64
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
εμεις πηγαιναμε Σαρωνιδα στο μαυρο λιθαρι η λιγο πιο κατω στο Εden γιατι ο αντρας μου παιζει ρακετες κ εκει πανε ολοι οι πορωμενοι!!φυσικα εκει γινεται ο χαμος κ αν δεν φτασεις στις 8 μπορει να μην βρεις κ ομπρελα οποτε τον στελνω μονο του κ καθομαι εγω σπιτακι στη δροσια μου και περιμενω κ εγω αν ολα πανε καλα να ανεβω Χαλκιδικη τον αυγουστο!! Rolling Eyes

ANNAST

ANNAST
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Deb έγραψε:Καλημέρα εγκυούλες!!Πολύ ζέστη και σήμερα!!Κι εγώ αγκαλιά με την αρκούδα θα την βγάλω!!

Ρε κορίτσια εσείς πάτε από ότι βλέπω θάλασσα!Εγώ φοβάμαι να μην αρπάξω κανένα μικρόβιο!Δεν έχουμε και τις καθαρότερες παραλίες στον Παγασητικό και μόνο Αιγαίο πήγαινα από ανέκαθεν αλλά τώρα φοβάμαι να πάω ακόμα και εκεί!Και μου αρέσει τόσο πολύ η θάλασσα!!!Είμαι υπερβολική;;; Crying or Very sad
καλημερα!δεν εισαι υπερβολικη..εγω την κορη μου την γεννησα 3 οκτ,κ δεν εκανα ουτε ενα μπανιο,κ ας με αφηνε ο γιατρος.φετος,μπηκα για την μικρη,γιατι ειχαμε παει 10 φορες κ δεν εμπαινε.κ μονο μαζι μου μπηκε.αναγκαστηκα εκανα κ εγω μπανιο,αλλα αισθανομαι τυψεις κ φοβαμαι πολυ κ εγω για μικροβια..

Panik11

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Εγω εδω γυρω στην περιοχη μου.Ραφηνα-Λουτσα-Νεα μακρη και καμια φορα Βαρναβα!!!!Να εχεις τοσες παραλιες γυρω σου και να μην κανεις μπανιο ειναι λιγο βλακεια!!!

xara64

xara64
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Deb έγραψε:Καλημέρα εγκυούλες!!Πολύ ζέστη και σήμερα!!Κι εγώ αγκαλιά με την αρκούδα θα την βγάλω!!

καλημερα Δεσποινακι οχι φυσικα δεν εισαι υπερβολικη κ εγω τα ιδια σκεφτομαι κ φοβαμαι γιατι αμα κολησεις κατι μετα θα εχει τρεξιμο κ ταλαιπωρια οποτε καλυτερα να κανουμε υπομονη ενα καλοκαιρι ειναι θα περασει!!

Deb

Deb
ANNAST έγραψε:

καλημερα!δεν εισαι υπερβολικη..εγω την κορη μου την γεννησα 3 οκτ,κ δεν εκανα ουτε ενα μπανιο,κ ας με αφηνε ο γιατρος.φετος,μπηκα για την μικρη,γιατι ειχαμε παει 10 φορες κ δεν εμπαινε.κ μονο μαζι μου μπηκε.αναγκαστηκα εκανα κ εγω μπανιο,αλλα αισθανομαι τυψεις κ φοβαμαι πολυ κ εγω για μικροβια..

Ο γιατρός μου μου απαγόρεψε να κάνω μπάνιο αλλά βλέπω τις φίλες που είναι και αυτές στη ίδια κατάσταση και μου λένε,ε σιγά...κάνε!Αυτές πάνε και είναι μια χαρά!Εγώ φοβάμαι πως αν κάνω μπάνιο θα κολλήσω μικρόβιο τόσο γκαντέμο που είμαι!!! Mad

Deb

Deb
xara64 έγραψε:
καλημερα Δεσποινακι οχι φυσικα δεν εισαι υπερβολικη κ εγω τα ιδια σκεφτομαι κ φοβαμαι γιατι αμα κολησεις κατι μετα θα εχει τρεξιμο κ ταλαιπωρια οποτε καλυτερα να κανουμε υπομονη ενα καλοκαιρι ειναι θα περασει!!

Θα περάσει το άτιμο!Πού θα πάει;Είμαστε στα μισά!!!

xara64

xara64
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Panik11 έγραψε:Εγω εδω γυρω στην περιοχη μου.Ραφηνα-Λουτσα-Νεα μακρη και καμια φορα Βαρναβα!!!!Να εχεις τοσες παραλιες γυρω σου και να μην κανεις μπανιο ειναι λιγο βλακεια!!!

καλα κανεις Νικακι αμα ειναι διπλα σου φυσικα κ θα πας!!

Panik11

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΚΑνω μπανια απο αρχες Ιουνιου και δοξα τον θεο δεν εχω παθει τιποτα(και δεν φημιζοντε για τις καθαροτατες παραλιες).Αλλα δεν γινεται ρε παιδια!!!Νιωθω οτι θα λιωσω απο την ζεστη.Και δουλεια και ζεστη δεν παιζει!!!!

maroulo

maroulo
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλημερα και απο μενα. εγω και στην πρωτη εγκυμοσύνη εκανα μπανιο και τωρα παω κινετα επειδή μενω πειραια κανω 40 λεπτακια να παω, και των αυγουστο λευκαδα. νικη αυτο με την φαγουρα το εχω και γω μιλαμε για πολυ γυρο απο τη θηλή, και βαζω μια κρεμα της frezyderm nipple care λεγετε πολυ καλη αυτη κανει και για μετα οταν θηλάζεις και πληγώνονται η θηλές.

xara64

xara64
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα Μαρακι,ωραιο κοιλουμπακι Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 11!!! - Σελίδα 32 990599
αχ δεν ξερω αλλα ολες οι θαλασσες μου φαινοντε βρωμικες κ στη Κινετα κιολας νομιζω οτι ειναι μεσα στα πετρελαια..δεν ξερω μπορει να κανω κ λαθος αλλα τωρα εχω κ ενα λογο παραπανω να φοβαμαι μην κολλησω τπτ!! Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 11!!! - Σελίδα 32 534787 Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 11!!! - Σελίδα 32 534787

maroulo

maroulo
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
έχεις δίκιο αλλα παω καθημερινές πρωι και δεν ειναι πολυ βρόμικα γενικά στην αθηνα ειναι ψιλο χαλια η θάλασσες μονο στο χωριο ευχαριστιέμαι

ANNAST

ANNAST
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
το καλυτερο ειναι εκτος αθηνων,αλλα που τετοια τυχη?

xara64

xara64
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αν πηγαινεις καθημερινες ναι λιγο καλυτερα θα ειναι!!εγω δυστηχως δεν μπορω να παω καθημερινη γιατι ο αντρας μου δουλευει αλλα κ Κυριακη που μπορει αυτος δεν παω εγω Laughing Laughing

maroulo

maroulo
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλα κυριακη για να πας πρέπει να φύγεις 8 το πρωι αν βρεις ξαπλώστρα, να φας κίνηση 2 ώρες και να γίνετε χαμός απο κοσμο και βρώμα. είχαμε παει την προηγούμενη Κυριακή την πατήσαμε, σιχάθηκα δεν έκανα μπάνιο εγω μονο ο άντρας μου και η κουνιάδα μου

xara64

xara64
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
τζαμπα ταλαιπωρια δηλαδη!!!

παω να ψησω τις τσιπουριτσες μου για σημερα!! Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 11!!! - Σελίδα 32 564595 Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 11!!! - Σελίδα 32 564595 εσεις τι καλο θα φατε??

sofouli

sofouli
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
γεια σας ! ! ! ! ! !
τι κανετε?ειπα να κανω ενα διαλειμματακι!!!!!!!!θα πω τα ιδια οπως καθε φορα...εχει αφορητη ζεστη!
την αλλη βδομαδα κατεβαινω θεσσαλονικη γιατι 21 κλεινουμε τον 7ο!αντε και φτανει ο καιρος!

Deb

Deb
Εμείς θα πάμε να φάμε κολοκυθάκια γεμιστά με αυγολέμονο στην πεθερά μου και μετά θα φύγει ο άντρας μου για δουλειά και εγώ θα μείνω εκεί για να έχω παρέα!!!

Το βράδυ όταν γυρίσουμε σπίτι θα τσακίσουμε τον κορμό που έφτιαξα και παγώνει στην κατάψυξη!!Μου τρέχουν τα σάλια!!!!!!!!! Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 11!!! - Σελίδα 32 585182

ANNAST

ANNAST
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
εγω εχω χοιρινο με μουσταρδα κ κρ γαλακτος με μπασματι..μμμμμ

ANNAST

ANNAST
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
δεν μας στελνεις κ εμας ενα κομματακι κορμο..αυτον του ακη,θελω να τον φτιαξω κ εγω κ ολο δεν εχω χρονο..

xara64

xara64
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
γεια σου Σοφακι μου!!ε τι αλλο να πεις αφου αυτο ειναι το μαρτυριο μας!!! Mad Mad Mad
αντε με το καλο γλυκια μου,αχχχ κοντευεις κ εσυ εγω θα μεινω τελευταια!! Crying or Very sad Crying or Very sad

Aurora

Aurora
Ντάκο φάγαμε για μεσημέρι με το μικρό μου.
Μετά θα πάμε θάλασσα και για βράδυ θα κάνω μπιφτεκάκια με πουρέ και βλίτα με κολοκυθάκια

Aurora

Aurora
xara64 έγραψε:γεια σου Σοφακι μου!!ε τι αλλο να πεις αφου αυτο ειναι το μαρτυριο μας!!! Mad Mad Mad
αντε με το καλο γλυκια μου,αχχχ κοντευεις κ εσυ εγω θα μεινω τελευταια!! Crying or Very sad Crying or Very sad

Μαζί θα μείνουμε μη μου αγχώνεσαι Very Happy

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 32 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 36 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις