776 Απ: Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 11!!! Σαβ Ιουλ 14, 2012 12:35 am
xara64
Πρωταγωνιστής!!
μα γι'αυτο ρωταω αλλα εμεις απο Πειραια ειναι ολοκληρο ταξιδι!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
καλημερα!δεν εισαι υπερβολικη..εγω την κορη μου την γεννησα 3 οκτ,κ δεν εκανα ουτε ενα μπανιο,κ ας με αφηνε ο γιατρος.φετος,μπηκα για την μικρη,γιατι ειχαμε παει 10 φορες κ δεν εμπαινε.κ μονο μαζι μου μπηκε.αναγκαστηκα εκανα κ εγω μπανιο,αλλα αισθανομαι τυψεις κ φοβαμαι πολυ κ εγω για μικροβια..Deb έγραψε:Καλημέρα εγκυούλες!!Πολύ ζέστη και σήμερα!!Κι εγώ αγκαλιά με την αρκούδα θα την βγάλω!!
Ρε κορίτσια εσείς πάτε από ότι βλέπω θάλασσα!Εγώ φοβάμαι να μην αρπάξω κανένα μικρόβιο!Δεν έχουμε και τις καθαρότερες παραλίες στον Παγασητικό και μόνο Αιγαίο πήγαινα από ανέκαθεν αλλά τώρα φοβάμαι να πάω ακόμα και εκεί!Και μου αρέσει τόσο πολύ η θάλασσα!!!Είμαι υπερβολική;;;
Deb έγραψε:Καλημέρα εγκυούλες!!Πολύ ζέστη και σήμερα!!Κι εγώ αγκαλιά με την αρκούδα θα την βγάλω!!
Ρε κορίτσια εσείς πάτε από ότι βλέπω θάλασσα!Εγώ φοβάμαι να μην αρπάξω κανένα μικρόβιο!Δεν έχουμε και τις καθαρότερες παραλίες στον Παγασητικό και μόνο Αιγαίο πήγαινα από ανέκαθεν αλλά τώρα φοβάμαι να πάω ακόμα και εκεί!Και μου αρέσει τόσο πολύ η θάλασσα!!!Είμαι υπερβολική;;;
ANNAST έγραψε:καλημερα!δεν εισαι υπερβολικη..εγω την κορη μου την γεννησα 3 οκτ,κ δεν εκανα ουτε ενα μπανιο,κ ας με αφηνε ο γιατρος.φετος,μπηκα για την μικρη,γιατι ειχαμε παει 10 φορες κ δεν εμπαινε.κ μονο μαζι μου μπηκε.αναγκαστηκα εκανα κ εγω μπανιο,αλλα αισθανομαι τυψεις κ φοβαμαι πολυ κ εγω για μικροβια..Deb έγραψε:Καλημέρα εγκυούλες!!Πολύ ζέστη και σήμερα!!Κι εγώ αγκαλιά με την αρκούδα θα την βγάλω!!
xara64 έγραψε:
καλημερα Δεσποινακι οχι φυσικα δεν εισαι υπερβολικη κ εγω τα ιδια σκεφτομαι κ φοβαμαι γιατι αμα κολησεις κατι μετα θα εχει τρεξιμο κ ταλαιπωρια οποτε καλυτερα να κανουμε υπομονη ενα καλοκαιρι ειναι θα περασει!!
Panik11 έγραψε:Εγω εδω γυρω στην περιοχη μου.Ραφηνα-Λουτσα-Νεα μακρη και καμια φορα Βαρναβα!!!!Να εχεις τοσες παραλιες γυρω σου και να μην κανεις μπανιο ειναι λιγο βλακεια!!!
xara64 έγραψε:γεια σου Σοφακι μου!!ε τι αλλο να πεις αφου αυτο ειναι το μαρτυριο μας!!!
αντε με το καλο γλυκια μου,αχχχ κοντευεις κ εσυ εγω θα μεινω τελευταια!!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης