876 Απ: Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 11!!! Σαβ Ιουλ 14, 2012 12:50 pm
Deb
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Κορίτσια σας αφήνω!Μπαίνω για μπανάκι!!!Θα τα πούμε αύριο!!!Καλό βράδυ!!!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Deb έγραψε:xara64 έγραψε:αχ τι δροσουλα βρε Δεσποινακι μου δεν εχει κλεισει το κλιματιστικο απο το πρωι!!βαρεθηκα ολη μερα μεσα κ αυριο θα ειμαι κ μονη αφου θα παει για μπανιο ο αντρας μου!!
Εγώ λόγο δουλειάς είμαι κάθε μερα ένα 8ωρο μόνη μου!!!Ελάτε στο μπαλκόνι μου που φυσάει να κόψω και δροσερό καρπουζάκι!!!
Aurora έγραψε:Mπήκα να πω ένα γεια!
Μόλις ξεμπέρδεψα με τις πρωινές δουλίτσες, βάζω τον μικρό για ύπνο και κατα τις 4 πάμε όλοι μαζί για μπανάκι με τα κουμπαράκια μου και μετά ταβερνούλα.!
Αχ μπορω να περνάω έτσι τη ΚΑΘΕ μου μέρα?
(αλλά να μη παχίνω απο το φαγητό )
Ε,ναι!Κι εγω δεν αντέχω άλλο μέσα!Έχω να βγω από την Τρίτη από το σπίτι!Το έχω βαρεθεί!!!Τι άλλο να κάνω;Κάνω δουλειές,κάθομαι λίγο στον υπολογιστή,λίγο τηλεόραση αλλά δεν περνάει εύκολα η ώρα!Φρίκη!!!xara64 έγραψε:ναι Δεσποινακι κ αυριο κ μετα να δροσισει λιγακι να βγουμε κ καμια βολτιτσα!!
Deb έγραψε:Ε,ναι!Κι εγω δεν αντέχω άλλο μέσα!Έχω να βγω από την Τρίτη από το σπίτι!Το έχω βαρεθεί!!!Τι άλλο να κάνω;Κάνω δουλειές,κάθομαι λίγο στον υπολογιστή,λίγο τηλεόραση αλλά δεν περνάει εύκολα η ώρα!Φρίκη!!!xara64 έγραψε:ναι Δεσποινακι κ αυριο κ μετα να δροσισει λιγακι να βγουμε κ καμια βολτιτσα!!
Εγώ τώρα που δουλεύει ο άντρας μου απόγευμα δεν μπορώ να κοιμηθώ το μεσημέρι,είναι πολυ μεγάλο το κρεβάτι!Οπότε μένω κι εγώ ξύπνια!Κάτι άσχετο...Οι ορμόνες σε έχουν πειράξει ή εγώ έχω γίνει ξαφνικά υστερική και βλέπω πως δεν με καταλαβαίνει κανείς;xara64 έγραψε:Deb έγραψε:Ε,ναι!Κι εγω δεν αντέχω άλλο μέσα!Έχω να βγω από την Τρίτη από το σπίτι!Το έχω βαρεθεί!!!Τι άλλο να κάνω;Κάνω δουλειές,κάθομαι λίγο στον υπολογιστή,λίγο τηλεόραση αλλά δεν περνάει εύκολα η ώρα!Φρίκη!!!xara64 έγραψε:ναι Δεσποινακι κ αυριο κ μετα να δροσισει λιγακι να βγουμε κ καμια βολτιτσα!!
και το χειροτερο απ ολα ειναι που δεν κοιμαμαι κιολας το μεσημερι να περασει λιγο η ωρα,κρατιεμαι για να κοιμαμαι τα βραδια!!
Άστα να πάνε!Πολλά νεύρα!Στα ρούχα μου δεν μπαίνω πλέον,έχω 2-3 μπλουζάκια και άλλες τόσες βερμούδες που είναι φαρδιές και όλα αυτά είναι πρόχειρα δεν έχω ούτε ένα καλό ρούχο!Άστα...αισθάνομαι πολύ μεγάλη φάλαινα!!xara64 έγραψε:εχω πολλα νευρα γενικα ,με τα κιλα που μπαινουν χωρις να το καταλαβω,με τα ρουχα που δεν μου κανουν,με τη ζεστη,με την κοιλια που δεν με βολευει να κοιμηθω,με το τσιγαρο που εκοψα κ.α δεν ξερω αν ειναι μονο ομως απο τις ορμονες ή και απο το τσιγαρο το σιγουρο ειναι οτι ειναι φυσιολογικο οταν βλεπεις τοσες αλλαγες στο σωμα σου κ οταν δεν μπορεις να κανεις οτι εκανες πριν να σου χαλαει την ψυχολογια!!
Deb έγραψε:Ακριβώς Χαρά!!Φοράω όλα τα ίδια και τα ίδια!!Ευτυχώς μόλις ξετρύπωσα από την ντουλάπα ένα φαρδύ στράπλες που θα με σώσει!!!
Κι εμένα δεν μου αρέσει τίποτα πάνω μου πλέον!!!
Σοφούλι μου την δίνουν απίστευτα όταν με στήνουν!!Εγώ είμαι πάντα στην ώρα μου,μπορεί και νωρίτερα αλλά ποτέ δεν αργώ!!Όταν κανονίζεις κάτι φροντίζεις να είσαι εκεί στην ώρα σου!!!Ε μα πια....
Elenakos1983 εγώ δυστυχώς δεν έχω h&m στον Βόλο και πρέπει να πάω Λάρισα και με αυτή την ζέστη ούτε καν θα το τολμήσω!!!!
Maroulo λούνα πάρκ!!!Πόσο ζηλεύω!!!!Τα κιλά είναι ένα θέμα που πονάει!!!
Κορίτσια πάω μία βόλτα εδώ στην γειτονιά με τον σκύλο και την αδερφή μου να ξεσκάσω λιγάκι!Κάνει ζέστη βέβαια έξω αλλά δεν αντέχω και άλλο στο σπίτι!!!!
Θα τα πούμε αύριο!!!Φιλιά σε όλες!!!Καλό βράδυ!!!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης