Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
643 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 643 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 20 ... 36, 37, 38, 39, 40, 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 37 από 41]

vgog65

vgog65
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλησπέρα κοτιτσάκια μου!!!!Ζέεεεεεεεεεεεεστη σήμερααααααααααααα πανικός...αλλά έκανα το πρώτο μπανάκι μου και ήταν τέλεια ............πήγα στο Σχοινιά στις 9 το πρωί άαααααααααααααδειες οι ξαπλώστρες....9:15 τίγκα όλα γεμάτα δεν έπεφτε καρφίτσα...η θάλασσα μέχρι τις 11:30 ήταν καθαρή μετά λασπουριά τελίως φύγαμε κιόλας!!!Γέλιο...ο μπέμπης με στη θάλασσα δεν κουνιότανε με το που έβγαινα κολοτούμπες.....εντωμεταξί δεν μπορούσα να κολυμπήσω.....διότι με τραβάγε....όταν είμουνα μπρούμυτα προς τα κάτω η κοιλιά γύρναγα ανάσκελα με τράβαγε απάνω....πολύ γέλιο....άλλαζα συνέχεια μαγιό μπαινοβγαίνοντας....αυτό με κούρασε και σαφώς πασαλειβόμουνα με 50αρι αντιλιακό συνέχεια και κάτω από τη σκιά...ήταν τέλεια τρομερή εμπειρία ...τι χαζή είμουνα τόσο καιρό που δεν πήγαινα!!!!

Νέα σας ψιλοδιάβασα δεν είδα κάτι συνταρακτικό...οπόταν δεν σχολιάζω...εκτός από αυτό που με ενδιαφέρει τη συμπεθερούλα μου που θα μου κάνει παρέα στα κιλά!!!

Μην αγχώνεσαι Χριστινάκι μου είσαι μια κούκλα.....!!!!

xara64

xara64
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
γεια σου Χριστινακι μου,ναι ημουν μοναχουλα απο το πρωι μεχρι τις 5 πηγε για μπανιο το πουλακι μου!το πρωινο περασε γρηγορα γιατι εκανα πολλες δουλιτσες!τωρα που δεν εχει τπτ στην ΤV κ βλεπει μπαλα βαριεμαι!!βιβλιαρακι θα παρω κ μαλλον κανα δυο αλλα για τις διακοπες εδω στο σπιτι δεν μπορω να διαβαζω Embarassed Embarassed

Βικακι αντε το εκανες κ εσυ το μπανακι σου κ απ οτι καταλαβα πρεπει να εχει πολυ πλακα ανυπομονω να δω πως ειναι αχαχα

maroulo

maroulo
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Χριστινάκι μου αρέσει ο τρόπος σκέψεις σου που τα έχεις βρει τοσο καλα με τον εαυτό σου μπραβο. βυκη καλη αρχη στα μπανακια σου. δεσποινα σε ζηλεύω πολυ που έχεις σκυλο απο παιδάκι ηθελα σκυλο αλλα δεν τα καταφερα ποτε να παρω γιατι μου φαίνεται πολυ μεγαλη ευθύνη και δεν ξερω αν μπορώ να τα καταφέρω.

vgog65

vgog65
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα κορτσούδιααααααααααααααα!!!!Θα βράσει ο τόπος σήμερα...οπόταν πήρα ρεπό από το αφεντικό σήμερα και αράζω σπιτάκι μου παρέα με την ανηψούλα μου να μου κάνει παρέα(σαφώς όχι αύτη που δουλευεί στο μαγαζί....της αδερφής μου το παιδί.....13 χρονών)και βέβαια μιας και θα είμαι σπίτι λέω να πλύνω καμιά βεράντα και να απλώσω κανα πληντύριο!!!!

Τώρα που καλόμαθα με το μπάνιο πιος θα με πηγαίνει εμένααααααααααααααα που δουλευούν όλοι όεο?????????????

sofouli

sofouli
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα!!!!!!!!!!!!
βικακο,30αρησες και εσυ ε???χιχι!!!!εκανες και το μπανακι σου...τελεια!!!!!!εμεις μαζευουμε και ξανα μαζευουμε....τελικα θα ερθουνε η πεθερα μου να με παρουνε....δε μπορω να πω και τιποτις! Mad
αντε να βγουνε αυτη τη βδομαδα και οι μεταθεσεις γιατι εχω σαλταρει εντελως!
και απο δευτερα στη μανουλιτσααααα!!!!!μονος μεν ο Γιωργος αλλα δε μπορω να μεινω αλλο...θα γεννησω στο δρομο!

inakriti

Παίζει το forum στα δάχτυλα!
καλημερα και απο μενα σε ολες σας Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 11!!! - Σελίδα 37 215994 Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 11!!! - Σελίδα 37 215994 Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 11!!! - Σελίδα 37 215994

Βικυ μου ωραια με την θαλασσα Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 11!!! - Σελίδα 37 328109 ε?!!! ποσο μ αρεσε ο τροπος που μας το μετεφερες ...και εγω πηγα τελικα σε ενα ΘΕΙΚΟ ΚΑΙ ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟ ΜΕΡΟΣ ΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ 1.5 ΩΡΑ ΔΡΟΜΟς ΜΕ ΤΟ ΑΥΤ/ΤΟ ΚΑΙ ΕΝΑ ΤΕΤΑΡΤΟ ΔΡΟΜΟΣ ΜΕ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΜΕ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ... ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΕΙΚΟ μερος...οσο για την στιγμη του μπανιου δεν μπορω οτι το χαρηκα τοοοοσοοο ...και το νερο κρύσταλλο!!!

xara64

xara64
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα κ καλη εβδομαδα κοιλουμπιτσες μου!!

μια μερα καυσωνα ειναι...θα περασει,υπομονη κοριτσιαααα!!! Wink Wink

Ινάκι αυτη η παραλια δεν ειναι που κανεις κ βαρκαδα??εγω νομιζω οτι ειχαμε κατεβει 200 σκαλοπατια για να παμε σ αυτην,εκει πηγες βρε θηριο??? confused confused

vgog65

vgog65
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα Σοφάκο μου και Ίνακο!!!!

Σοφάκο μπορεί να έρθει η πεθερά να σ επάρει αλλά που θα σε πάει......στη μανουλίτσααααααααααααα!!!!!Ναι 30άρησα άντε να βγαίνει ο μήνας να πλησιάζουμε τη τύχη μου!!!!

Ινάκο ήταν πολύ ζεστή η θάλασσα...που να βρείς κρυσταλένια νερά και καθαρά στη Αθήνα...αλλά δεν τη πάλευαααααααααα....οπόταν βούτηξα και ο θεός βοηθός!!!!!

inakriti

xara64 έγραψε:καλημερα κ καλη εβδομαδα κοιλουμπιτσες μου!!

Ινάκι αυτη η παραλια δεν ειναι που κανεις κ βαρκαδα??εγω νομιζω οτι ειχαμε κατεβει 200 σκαλοπατια για να παμε σ αυτην,εκει πηγες βρε θηριο??? confused confused

ΝΑΙΙΙΙ ΧΑΡΑ ΜΟΥ ..ΟΤΑΝ ΑΝΑΙΒΕΝΑΑ ΕΛΕΓΑ ΦΤΟΥ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ ΔΕΝ ΤΑ ΜΕΤΡΗΣΑ ΟΤΑΑΝ ΚΑΤΕΒΑΙΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΩ ΠΟΤΕ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ...ΑΤΕΛΕΙΩΤΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΜΟΥ ΦΑΝΗΚΑΝ 895 ΟΧΙ 200... Very Happy ΑΛΛΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑ...ΕΛΕΓΑ ΝΑ ΚΑΛΕΣΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ SUPER PUMA ... ΝΑ ΜΕ ΜΑΖΕΨΕΙ ΑΛΛΑ ΟΚ !!!

vgog65

vgog65
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Χαρούλι καλημέραααααααααααααααααααααααααααααααα!!!!

xara64

xara64
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα Βικακοοοο κοιτα να ευχαριστηθεις το ρεπο σου με δροασουλα στο κλιματιστικο!!! Laughing Laughing

xara64

xara64
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
inakriti έγραψε:
xara64 έγραψε:καλημερα κ καλη εβδομαδα κοιλουμπιτσες μου!!

ΝΑΙΙΙΙ ΧΑΡΑ ΜΟΥ ..ΟΤΑΝ ΑΝΑΙΒΕΝΑΑ ΕΛΕΓΑ ΦΤΟΥ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ ΔΕΝ ΤΑ ΜΕΤΡΗΣΑ ΟΤΑΑΝ ΚΑΤΕΒΑΙΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΩ ΠΟΤΕ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ...ΑΤΕΛΕΙΩΤΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΜΟΥ ΦΑΝΗΚΑΝ 895 ΟΧΙ 200... Very Happy ΑΛΛΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑ...ΕΛΕΓΑ ΝΑ ΚΑΛΕΣΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ SUPER PUMA ... ΝΑ ΜΕ ΜΑΖΕΨΕΙ ΑΛΛΑ ΟΚ !!!

πραγματικα χαρας το κουραγιο σου,δεν λεω ειναι φανταστικο μερος αλλα δεν πηγαινα με την κοιλαρα με την καμια!! No No

ANNAST

ANNAST
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα σε ολα τα κοριτσια!!!
πωπω ζεστηηηηηη Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 11!!! - Σελίδα 37 534787 εχω το ac στους 16 βαθμους,κ δεν μου κανει τιποτα...μα τιποτα...
χριστινακι τελεια η μπουμπου σου!!ψηλη κ κορμαρα!!
ινα οντως αυτο το μερος ειναι θεικο,ειχα παει πριν απο 6 χρονια περιπου,κ πρεπει να αφησα κ τα εντερα μου εκει..χαχαχα!τι ποδαροδρομος ηταν αυτος?αλλα αξιζε τον κοπο φυσικα!
το σ/κ πηγαμε κ εμεις για μπανακι,τελειο το νερο,το καταυχαρηστηθηκα!
οσο για κιλα,ειχα ξεκινησει την πρωτη μου εγκυμοσυνη με 64κιλα,πηρα 20,μεσα σε 15 μερες εχασα τα 10,κ λεω οκ,αν ειναι τοσο ευκολα,χαλαρα,..κ λοιπον πηρα παλι τα 5 πισω κ μου μειναν.κ τωρα ξεκινησα με 76 κιλα..πακετο..κ τωρα ειμαι 84 Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked
που θα φτασω,μονο ο θεος ξερει..το θεμα ειναι μετα να μην χαλαρωσω,βεβαια δεν ξερω πως θα βρισκω χρονο για γυμναστικη!

vgog65

vgog65
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα Αναστασία...πονεμένη ιστορία τα κιλά....!!!!Αφού δεν μπορούμε να κάνουμε αλλιώς το απολαμβάνουμε...και μετά βλέπουμε τι θα κάνουμε!!!!Ε δεν μπορώ να αγχώνομαι και για τα κιλά!!!!!

kat3r1na

kat3r1na
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημέρα κοριτσάκια!!

Αχ ακούω για θάλασσα και μπανάκια και μου έρχεται να δακρύσω..!Εγώ από την περασμένη Πεμπτη δεν έχω ξεμυτίσει έξω, και δεν προβλέπεται μέχρι τις 24 που θα πάω για τον υπέρηχο.Τουλάχιστον δεν έχω καταλάβει ζέστη γιατί μέσα στο σπίτι παλεύεται η κατάσταση.

Από όσο σας διάβασα όλες μια χαρά είστε,οπότε ευτυχώς καλά πάμε!!

xara64

xara64
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα Κατερινακι κ Αννουλα!!

Κατερινακι μου μια απο τα ιδια κ εγω ολη την εβδομαδα μεσα ειμαι!!φυσικα εσενα ειναι χειροτερο που "πρεπει" να κατσεις!!

Kristinaki

Kristinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Kαλημερα ομορφες !!!
Καλημεριζω το Βικακι, Χαρα,Σοφια, Μαρια, Αννα, Ινα, Κατερινα!

Συμπεθερουλι μου ακουγεσαι χαρουμενη σημερα!! χαιρομαι που σαρεσε η θαλασσουλα και σενα και του..μικρου σου. λες να καταλαβε εισαι μεσα σε υδωρ και να κολυμπαγε μαζι σου;; οεοοο

Χαρα μου σημερα δε θασαι μονη, εχεις το παρεουλι!!

Αννα μου ευχαριστηθηκες και συ το μπανακι ε;; Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 11!!! - Σελίδα 37 215994

Κατερινιω αμα εισαι σπιτι - μια χαρα- μεσα στο κλιματιστικο!

Σοφακι θα βγουν οι ατιμες οι μεταθεσεις που θα παει!

letitsa

letitsa
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημερα κοριτσια , τη κανετε'? πως την παλεψατε το σαββατοκυριακο/?εδω στην λαρισα φτασαμε 40 και αν και πηγα θαλασσα περασε....επιστροφη στην πραγματικοτητα..

Kristinaki

Kristinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Εγω το συναρπαστικο που εκανα ειναι οτι το Σαββατο ειπαμε να παμε με τον καλο μου για ποτακι και καταληξαμε... μπουζουκια.!! χαχαχα Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 11!!! - Σελίδα 37 215994 Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 11!!! - Σελίδα 37 215994 Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 11!!! - Σελίδα 37 215994 Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 11!!! - Σελίδα 37 215994

Ειχε πολλυ γελιο κοριτσια η κατασταση. ηταν εκει που γνωριστηκαμε και επειδη ολοι οι αλλοι τοποι εκει που πηγαμε ειναι μπαρακια στη θαλασσα με υγρασια που δε θα την παλευα, ειπαμε να παμε καπου με κλιματιστικο!!
Επισης εκει ειχαμε γνωριστει με τον καλο μου στα συγκεκριμενα μπουζουκια πριν ενα χρονο. Δεν ειχε ουτε καπνο, ειχε καλο εξαερισμο. Να μη σας τα πολυλογω, με βγαλαν καποια στιγμη στη πιστα, ο ενας τραγουδιστης ειναι Ελλαδιτης φιλος μου και με εβγαλε με το ζορι εκει που ειναι η ορχηστρα πανω πανω να χορεψω!! γελουσα γιατι πρωτα χορευε η μικρη και μετα εγω!! νομιζω πρωτη φορα εβλεπαν εγγυο να χορευει τσιφτετελι αλλα τι να κανω και γω που ειναι το στοιχειο μου... Very Happy περασαμε πολυ ομορφα.. στην επιστροφη φαγαμε και ζεστη ταχινοπιτα και ολα καλα!

Βικακι στα κιλα σε περασα αχαχαχα τωρα θα υπαρξει συναγωνισμος μεταξυ μας συμπεθερουλι μ!!

letitsa

letitsa
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Kristinaki έγραψε:Εγω το συναρπαστικο που εκανα ειναι οτι το Σαββατο ειπαμε να παμε με τον καλο μου για ποτακι και καταληξαμε... μπουζουκια.!! χαχαχα Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 11!!! - Σελίδα 37 215994 Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 11!!! - Σελίδα 37 215994 Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 11!!! - Σελίδα 37 215994 Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 11!!! - Σελίδα 37 215994

Ειχε πολλυ γελιο κοριτσια η κατασταση. ηταν εκει που γνωριστηκαμε και επειδη ολοι οι αλλοι τοποι εκει που πηγαμε ειναι μπαρακια στη θαλασσα με υγρασια που δε θα την παλευα, ειπαμε να παμε καπου με κλιματιστικο!!
Επισης εκει ειχαμε γνωριστει με τον καλο μου στα συγκεκριμενα μπουζουκια πριν ενα χρονο. Δεν ειχε ουτε καπνο, ειχε καλο εξαερισμο. Να μη σας τα πολυλογω, με βγαλαν καποια στιγμη στη πιστα, ο ενας τραγουδιστης ειναι Ελλαδιτης φιλος μου και με εβγαλε με το ζορι εκει που ειναι η ορχηστρα πανω πανω να χορεψω!! γελουσα γιατι πρωτα χορευε η μικρη και μετα εγω!! νομιζω πρωτη φορα εβλεπαν εγγυο να χορευει τσιφτετελι αλλα τι να κανω και γω που ειναι το στοιχειο μου... Very Happy περασαμε πολυ ομορφα.. στην επιστροφη φαγαμε και ζεστη ταχινοπιτα και ολα καλα!

Βικακι στα κιλα σε περασα αχαχαχα τωρα θα υπαρξει συναγωνισμος μεταξυ μας συμπεθερουλι μ!!

ax poso se zilebo......mou eleipsan ayta ......mprabo..... Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 11!!! - Σελίδα 37 215994

xara64

xara64
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα Χριστινακι κ Λετιτσα!!

ναι Χριστινακι μου ευτυχως θα εχω το παρεακι Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 11!!! - Σελίδα 37 893968 σημερα!!
περασες τελεια το σαββατοβραδο,μπραβο κουκλα μου κ εγω θελω μπουζουκια κ τσιφτετελιααααα!!αχαχαχ

Kristinaki

Kristinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα Λετιτσα μου, πως ειναι το ονομα σου; νομιζω δε συστηθηκαμε , ειμαι η Χριστινα και περιμενω κοριτσακι αρχες του Οκτωβρη Very Happy

ANNAST

ANNAST
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
μπουζουκια??????τελεια!! Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 11!!! - Σελίδα 37 654316
το ποσο ευχαρηστηθηκα κοριτσια το μπανιο,δεν λεγεται..η θαλασσα ηταν μουρλια!ζεστη!!αλλα πιο πολυ ευχαρηστηθηκα που εκανε η μικρη μου μπανιο κ ο μπεμπης ολη την υπολοιπη μερα ολο τουμπες εκανε απο χαρα!γυρισαμε κ ξεραθηκαμε στον υπνο 5-8,ευτυχως που κ η κορη μου πηρε απο μενα κ κοιμαται ενα τριωρακι το μεσημερακι!μετα πηγαμε να περπατησουμε λιγο στην κηφισια,ηπιαμε κ ενα φρεντοτσινακι,κ δροσιστηκαμε!! Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 11!!! - Σελίδα 37 328109 σημερα παλι δουλεια!αλλα τι να κανουμε!!ΥΠΟΜΟΝΗ!
K σημερα λεμε να παμε για μπανακι,να δουμε πως θα μας βγαλει το προγραμμα..

Kristinaki

Kristinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ANNAST έγραψε:μπουζουκια??????τελεια!! Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 11!!! - Σελίδα 37 654316
το ποσο ευχαρηστηθηκα κοριτσια το μπανιο,δεν λεγεται..η θαλασσα ηταν μουρλια!ζεστη!!αλλα πιο πολυ ευχαρηστηθηκα που εκανε η μικρη μου μπανιο κ ο μπεμπης ολη την υπολοιπη μερα ολο τουμπες εκανε απο χαρα!γυρισαμε κ ξεραθηκαμε στον υπνο 5-8,ευτυχως που κ η κορη μου πηρε απο μενα κ κοιμαται ενα τριωρακι το μεσημερακι!μετα πηγαμε να περπατησουμε λιγο στην κηφισια,ηπιαμε κ ενα φρεντοτσινακι,κ δροσιστηκαμε!! Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 11!!! - Σελίδα 37 328109 σημερα παλι δουλεια!αλλα τι να κανουμε!!ΥΠΟΜΟΝΗ!
K σημερα λεμε να παμε για μπανακι,να δουμε πως θα μας βγαλει το προγραμμα..

ειναι οτι πρεπει με τοση ζεστη, φτανει να εχεις καποιο να σε παρει!! ειδικα για σενα που εχεις μωρακι η χαρα ειμαι σιγουρη ειναι διπλασια αφου το βλεπεις να απολαμβανει τη θαλασσα! καπως ετσι θα ειμαστε κ μεις του χρονου Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 11!!! - Σελίδα 37 215994 Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 11!!! - Σελίδα 37 215994 Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 11!!! - Σελίδα 37 215994

Kristinaki

Kristinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
xara64 έγραψε:καλημερα Χριστινακι κ Λετιτσα!!

ναι Χριστινακι μου ευτυχως θα εχω το παρεακι Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 11!!! - Σελίδα 37 893968 σημερα!!
περασες τελεια το σαββατοβραδο,μπραβο κουκλα μου κ εγω θελω μπουζουκια κ τσιφτετελιααααα!!αχαχαχ

καλημερα καλη μου! να γεννησουμε με το καλο και θα ξαναπαμε, να μπορουμε να πιουμε κιολας θα ειναι σαφως καλυτερα!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 37 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 20 ... 36, 37, 38, 39, 40, 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις