Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
598 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 598 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 20 ... 37, 38, 39, 40, 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 38 από 41]

kat3r1na

kat3r1na
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Χριστινάκι τί καλα!!Δεν είμαι των μπουζουκιών,αλλά και μόνο το ότι το ευχαριστήθηκες και εσύ και η χορευταρού μπέμπα,μου φτάνει!!!

Κορίτσια κάντε μπανάκια και για ΄μεναααααα!

Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 11!!! - Σελίδα 38 328109 Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 11!!! - Σελίδα 38 328109

xara64

xara64
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
για να δουμε Χριστινακι μου θα τα αφηνουμε να παμε μπουζουκια???αχαχαχα εγω λιγο δυσκολο το βλεπω!!
αλλα φυσικα μπουζουκια χωρις ποτακι κ τσιγαρακι δε λεει γι αυτο κ δεν με χαλαει που δεν παμε τωρα!!

Kristinaki

Kristinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
kat3r1na έγραψε:Χριστινάκι τί καλα!!Δεν είμαι των μπουζουκιών,αλλά και μόνο το ότι το ευχαριστήθηκες και εσύ και η χορευταρού μπέμπα,μου φτάνει!!!

Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 11!!! - Σελίδα 38 328109 Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 11!!! - Σελίδα 38 328109

Κατερινιω μου εσυ πως εισαι;; ολα καλα;;

Kristinaki

Kristinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
xara64 έγραψε:για να δουμε Χριστινακι μου θα τα αφηνουμε να παμε μπουζουκια???αχαχαχα εγω λιγο δυσκολο το βλεπω!!
αλλα φυσικα μπουζουκια χωρις ποτακι κ τσιγαρακι δε λεει γι αυτο κ δεν με χαλαει που δεν παμε τωρα!!

χαχαχα καλα λες. βεβαια παραδοξως δεν ηθελα τσιγαρο - απο τα περιεργα- ειπια μονο ενα κρασακι. αλλα εννοειται καλυτερα να τα κανεις και τα δυο χωρις αναστολες

kat3r1na

kat3r1na
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Kristinaki έγραψε:
kat3r1na έγραψε:Χριστινάκι τί καλα!!Δεν είμαι των μπουζουκιών,αλλά και μόνο το ότι το ευχαριστήθηκες και εσύ και η χορευταρού μπέμπα,μου φτάνει!!!

Κατερινιω μου εσυ πως εισαι;; ολα καλα;;

Τα ίδια Χριστινάκι μου.Δεν πονάω αυτές τις μέρες,αλλά συνεχίζω συντηρητικά γιατί φοβάμαι η αλήθεια είναι..Τουλάχιστον μεχρι να κάνω τον υπέρηχο να δούμε πώς πάει .

xara64

xara64
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ολα καλα θα πανε Κατερινακι μου μην στεναχωριεσαι!!

κ εγω περιμενω πως κ πως την αλλη Δευτερα να δω τη μπουμπου,αυτη τη φορα μου φανηκε αιωνας!!

letitsa

letitsa
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Kristinaki έγραψε:καλημερα Λετιτσα μου, πως ειναι το ονομα σου; νομιζω δε συστηθηκαμε , ειμαι η Χριστινα και περιμενω κοριτσακι αρχες του Οκτωβρη Very Happy
Καλημερα χριστινακι, το ονομα μου ειναι νικολετα και περιμενω αγορακι.... το πρωτο μου με πιθανη ημερομηνια 27 σεπτεμβριου μαζι παμε......

kat3r1na

kat3r1na
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
xara64 έγραψε:ολα καλα θα πανε Κατερινακι μου μην στεναχωριεσαι!!

κ εγω περιμενω πως κ πως την αλλη Δευτερα να δω τη μπουμπου,αυτη τη φορα μου φανηκε αιωνας!!

Η αλήθεια είναι Χαρά πως αυτές οι δυο βδομάδες δεν περνούσαν με τίποτα.Δεν ξέρω γιατί,ίσως από την κλεισούρα,μου παραφάνηκαν..

Kristinaki

Kristinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Κατερινακι μου χαιρομαι που εισαι καλυτερα. Δεν πολυ εμπενες τελευταια και ανησυχησα..

Νικολετα μου σου ευχομαι μια τελειομηνη εγκυμοσυνη και ολα να πανε καλα!!

ANNAST

ANNAST
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Kristinaki έγραψε:
ειναι οτι πρεπει με τοση ζεστη, φτανει να εχεις καποιο να σε παρει!! ειδικα για σενα που εχεις μωρακι η χαρα ειμαι σιγουρη ειναι διπλασια αφου το βλεπεις να απολαμβανει τη θαλασσα! καπως ετσι θα ειμαστε κ μεις του χρονου Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 11!!! - Σελίδα 38 215994 Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 11!!! - Σελίδα 38 215994 Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 11!!! - Σελίδα 38 215994 [/quote]
οχι απλα διπλασια..γιατι ενω περυσι καναμε 30 μπανια,φετος δεν εμπαινε με τιποτα..για αυτην μπηκα κ εγω..κ χθες πουντιασε στο νερο,κ μπρουμητα κ ανασκελα κ εκανε τρελες,αλλα μονο μαζι μου,με τον μπαμπα της με τιποτα..ειναι ο κακος τωρα,γιατι την εβαζε με το ζορι.κ εγω η καλη!!χαχαχα!!
βρε κοριτσια αισθανομαι παλι ενα τραβηγμα απο κατω,πολυ εντονο,χθες το βραδυ ειχα κ κατι λιγες συσπασουλες..παιρνω κ μαγνησιο,τι στο καλο?ειδικα το τραβηγμα ειναι πολυ ενοχλητικο..

xara64

xara64
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Kristinaki έγραψε:
xara64 έγραψε:για να δουμε Χριστινακι μου θα τα αφηνουμε να παμε μπουζουκια???αχαχαχα εγω λιγο δυσκολο το βλεπω!!

χαχαχα καλα λες. βεβαια παραδοξως δεν ηθελα τσιγαρο - απο τα περιεργα- ειπια μονο ενα κρασακι. αλλα εννοειται καλυτερα να τα κανεις και τα δυο χωρις αναστολες

εχω παρατηρησει οτι ειδικα το κρασι κ το τσιγαρο μου λειπουν πολυ οταν βγαινω καμια βολτα αλλα μολις παρω κρασι κ πιω μια γουλια μετα δεν μ αρεσει οσο για το τσιγαρο μια χαρα μ αρεσει αλλα απο την αρχη σκεφτομουν οτι πνιγεται το μωρο με τον καπνο κ ετσι το εκοψα!!

letitsa

letitsa
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
xara64 έγραψε:
Kristinaki έγραψε:

εχω παρατηρησει οτι ειδικα το κρασι κ το τσιγαρο μου λειπουν πολυ οταν βγαινω καμια βολτα αλλα μολις παρω κρασι κ πιω μια γουλια μετα δεν μ αρεσει οσο για το τσιγαρο μια χαρα μ αρεσει αλλα απο την αρχη σκεφτομουν οτι πνιγεται το μωρο με τον καπνο κ ετσι το εκοψα!!
και εγω θα ηθελα ενα τσιγαρο......περιμενω πως και πως μια τζουρα οταν γεννησω........

xara64

xara64
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
kat3r1na έγραψε:
xara64 έγραψε:ολα καλα θα πανε Κατερινακι μου μην στεναχωριεσαι!!

Η αλήθεια είναι Χαρά πως αυτές οι δυο βδομάδες δεν περνούσαν με τίποτα.Δεν ξέρω γιατί,ίσως από την κλεισούρα,μου παραφάνηκαν..

ναι κ εγω ετσι πιστευω πολυ κλεισουρα βρε παιδι μου,ουτε στο μπαλκονι δεν μπορουσες να καθησεις κ αναγκαστικα μεσα με κατεβασμενα παντζουρια κ κλιματιστικο,θα μας πιασει κ καμια καταθληψη στο τελος!! Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 11!!! - Σελίδα 38 534787 Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 11!!! - Σελίδα 38 534787

letitsa

letitsa
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
κοριτσαρες μου σας αφηνω παω να μουλιασω στην μπανιερα μπας και παρω λιγο τα πανω μου,,,,, ασε που εχω και καουρα τωρα....ολα τα ειχα αυτο μου ελειπε Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 11!!! - Σελίδα 38 215994 Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 11!!! - Σελίδα 38 215994 Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 11!!! - Σελίδα 38 215994 Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 11!!! - Σελίδα 38 215994 Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 11!!! - Σελίδα 38 215994

Kristinaki

Kristinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
εγω δεν το εκοψα τελειως Embarassed
κανω ομως τωρα προσπαθεια ως τον 8 να το εχω κοψει τελειως για να μπορεσω να θηλασω...
πινω 3-4 τσιγαρα καθε μερα τωρα και το παλευω πολυ

xara64

xara64
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Χριστινακι μου κ εγω νομιζα οτι δεν θα τα καταφερνα να το κοψω παρολλο που παντα ελεγα οτι αν μεινω εγκυος θα το κοψω μαχαιρι ομως στην αρχη εκανα ουτε ενα τσιγαρο 3-4 τζουρες ισα ισα για να μπορω να πηγαινω τουαλετα Embarassed Embarassed αλλα μετα αρχισα να σκεφτομαι οτιδεν θελω να κανω κακο στο μωρακι κ ετσι το εκοψα τελειως!!περιμενω πως κ πως με το που θα γεννησω(με το καλο) να κανω ενα τσιγαρο με ενα καφεδακι κ μετα παλι μετα το θηλασμο!! Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 11!!! - Σελίδα 38 679259 Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 11!!! - Σελίδα 38 679259

Kristinaki

Kristinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αχ ειναι μεγαλο προβλημα.. ειναι το μονο πραγμα που με αγχωνει και με ανησυχει και καθε φορα που παω στο γιατρο αγχωνομαι για το βαρος του μωρου.. μου ειπε 2 το πολλυ 3 οχι περισσοτερα.. το παλευω παρα πολυ και οταν πινω προσπαθω να μην το παιρνω κατω.. εχει φορες νιωθω τοσο κακη μαμα αλλα κανω τεραστια προσπαθεια

xara64

xara64
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
το καταλαβαινω Χριστινακι μου,δεν εισαι κακια μαμα κ να σου πω την αληθεια λενε οτι απο το να εχεις στερητικο συνδρομο ειναι καλυτερο να κανεις 2-3 την ημερα γιατι μπορει να σου ανεβει κ η πιεση κ να ειναι χειροτερα τα πραγματα!!εμενα ο δικος μου γιατρος που γενικα ειναι πολυ χαλαρος με ολα με το τσιγαρο ηταν κατηγορηματικος μου ειπε οτι αν καπνιζω εστω κ ενα τσιγαρο δεν θελει να το ξερει γιατι ειναι σαν να συμφωνει κ εγω με τον καιρο μπορει να κανω περισσοτερα!!τεσπα σημασια εχει που μπορεσα κ το εκοψα κ σιγα σιγα θα δεις θα μπορεσεις κ εσυ!!

xara64

xara64
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ηρθε ο αντρουλης πεινασμενος!! Laughing Laughing παω να στρωσω τραπεζι κ τα λεμε σε λιγακι παλι!! Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 11!!! - Σελίδα 38 315810

Kristinaki

Kristinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλη σας ορεξη Χαρα μου! παω και γω να συνεχισω το λογοτεχνικο μου flower flower flower

Despoina83

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλημέρα κι από μένα κορίτσια! δεν κοιμήθηκα όλο το βράδυ...με πήρε ο ύπνος χαράματα και μόλις ξύπνησα!!!
Αχ ανοίξατε πονεμένο θέμα με το τσιγάρο....για αυτό με το θηλασμό ότι απαγορεύεται είστε σίγουρες γιατί στο διαδίκτυο οι απόψεις διίστανται...

inakriti

Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
εγω ξερω κατηγορηματικα οτι δεν απαγορευεται ...το ΜΟΝΟ ΚΑΚΟ που κανει στο μωρο ... ειναι η μυρωδια της μητερας ... !!!!

Despoina83

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
inakriti έγραψε:εγω ξερω κατηγορηματικα οτι δεν απαγορευεται ...το ΜΟΝΟ ΚΑΚΟ που κανει στο μωρο ... ειναι η μυρωδια της μητερας ... !!!!
Ναι αυτό διάβασα κι εγώ...δεν το λέω για να παρηγορηθώ βέβαια αλλά πραγματικά δεν μπορώ να κόψω αυτό το μισο με ένα τσιγάρο που κάνω κάθε μέρα με τίποτα και θέλω να θηλάσω....!!!!
Ινάκι εσύ πως πάει με τη διατροφή?

kat3r1na

kat3r1na
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Εγώ κοριτσάκια δεν καπνίζω,οπότε δν είχα να αντιμετωπίσω τέτοιο θέμα.Καπνίζουν όμως οι γονείς μου-και μάλιστα σαν φουγάρα- και από ότι βλέπω δεν έχουν καμιά διάθεση να το ελαττώσουν.Θα μου πεις,τί σε νοιάζει?Με νοιάζει γιατί όταν θα επιστρέψω στη δουλειά,εκείνοι θα έχουν το μωρό και μας βλέπω να ρίχνουμε ομηρικούς καυγάδες γιαυτό το πράγμα...

Despoina83

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Εμενα γονείς και πεθερικά δεν καπνίζουν αλλά εγώ κι αντρας μου ναι, κι έχουμε πει ότι θα καπνίζουμε στο μπαλκόνι και εννοείται και όποιος έρχεται......μπορείς να τους πεις κι εσύ το ίδιο δεν νομίζω να φέρουν αντίρρηση!!!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 38 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 20 ... 37, 38, 39, 40, 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις