Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
681 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 681 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 32 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 24 από 41]

Kristinaki

Kristinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
εντωμεταξυ καλη μ ο λοξυγγας πως ειναι; πως το νιωθεις μεσα σου; και πεσμου ποτε το ενιωσες πρωτη φορα; Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 11!!! - Σελίδα 24 415870

athinabehappy

athinabehappy
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Μμμμμ...το ένιωσα εδώ και 2 βδομαδούλες περίπου. Επειδή έχει το κεφαλάκι του κάτω χαμηλά ένιωθα μικρά χτυπηματάκια ανά συγκεκριμένα χρονικά διαστήματα. Όπως είναι σε εμάς που κάνουμε αυτό το χοκ...και μετά από λίγο ξανά. Σε τέτοια συχνότητα νιώθεις τα χτυπηματάκια που είναι στιγμιαία, όχι σαν τις κλοτσίτσες που δίνουν.

xara64

xara64
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
γυρισα κ εγω,γεια σας κ παλι!!

αχαχαχ αρε Αθηνουλα ολοι ιδιοι ειναι κ εμενα λεων ειναι αλλα σαν μπεμπης κανει!! Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 11!!! - Σελίδα 24 186253

Χριστινακι δικιο εχεις καθε εβδομαδα που περναει νιωθω κ λιγο πιο δυνατες τις κλωτσιτσες της!!

ολες λετε για το λοξιγκα κ εγω ειμαι πολυ περιεργη πως ειναι?? scratch scratch

sofouli

sofouli
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
γεια σου αθηνα!!!!

εμενα στο λοξυγγα τρανταζεται ολη η κοιλια!αφου στην αρχη πηρα το γιατρο γιατι νομιζα πως κατι επαθε με τοση ανησυχια!!!!οπως τρελλαινομαι οταν με χτυπαει και με τα 2 ποδια σα να κανει αλματακια επιτοπου!!!!!

xara64

xara64
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
πρεπει να ειναι τελεια αισθηση!!!

sofouli

sofouli
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
εχει πολυ γελιο!!!εντωμεταξυ οι καουρες με εχουνε πεθανει!!!!!!!!

xara64

xara64
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
εγω ειχα καουρες το 1ο 3μηνο κ απ οτι εχω διαβασει αρχιζουν παλι στο 3ο!!πωπωω χαλια pale παιρνεις τπτ??σ αφηνει ο γιατρος??

sofouli

sofouli
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ειπε να παιρνω gaviskon(δε ξερω αν το γραφω σωστα) αλλα δε θελω...τη παλευω παραδοσιακα!!!!φρυγανιες,αμυγδαλα.....

xara64

xara64
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
παντως ειναι απο τα πιο ενοχλητικα συμπτωματα οπως επισης φοβαμαι αυτο που ειχε πει καποια στιγμη κ η Αθηνα που πονουσε στο διαφραγμα κ στα πλευρα κ δεν μπορουσε να αναπνευσει!αχ μακαρι να μην εχω πολυ εντονα συμπτωματα γιατι εμενα μπορει να μου γυρισει σε πανικο κ αυτο ειναι που φοβαμαι περισσοτερο!! Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 11!!! - Σελίδα 24 534787 Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 11!!! - Σελίδα 24 534787 Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 11!!! - Σελίδα 24 534787

sofouli

sofouli
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ολα τα περιμενω !!!
και η νυφη μου στο τελος ειπε οτι υπεφερε απο πονους και δυσπνοια!θεωρουσε πως εχει μονο μια αναπνοη!ολα θα περασουνε και θα ξεχαστουνε!

Despoina83

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Να μαι πάλι!!!
Άννα 14 ώρες τοκετός, χαρά στο κουράγιο σου! Απλά από κοπέλες που είχαν δικές τους μαίες άκουσα ότι και τα μαθήματα βοηθάνε πολύ αλλά και το να την έχεις δίπλα σου όλη την ώρα. Πήγα και χτες σε μία συνάντηση όπου μία μαία μας ενημέρωσε για το θηλασμό και το μπάνιο του μωρού και ήταν πολύ ωραία, και μπάινω λίγο στον πειρασμό!!!
Εγώ στις κρέμες για ραγάδες έχω δώσει ένα σκασμό λεφτά και στο στήθος δεν τις γλύτωσα, ευτυχώς πουθενά αλλού....
Ο λόξυγγας όντως έχει πού πλάκα!!!

xara64

xara64
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
να αυτο με την αναπνοη κ τη δυσπνοια με τρελαινει...οτι περναει ο καιρος περναει αλλα....!!!!

εχεις παρατηρησει οτι οι κοπελες που ηταν στην ομαδα ιουνιου-ιουλιου ειχαν το πολυ Νο 8 θεματακια??χαχαχα εμεις οι γλωσσουδες που εχουμε ακομα μπροστα μας 2-3 μηνες κ ειμαστε ηδη στο 11!!!μας βλεπω να τα κανουμε 100 Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 11!!! - Σελίδα 24 654316 Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 11!!! - Σελίδα 24 654316

Kristinaki

Kristinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
dispnia exo k go polli ouff....

koritsakia gia ragades vazo amigdaleleo poli kalo!

Sas afino ligo gt exo pelates xxxx

xara64

xara64
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
εγω για ραγαδες εβαζα απο τον 3ο ενα λαδακι FREI Γερμανικο μου ειπε ο φαρμακοποιος οτι ειναι το καλυτερο κ ειναι κ οικονομικο,μολις μου τελειωσει σκεφτομαι να παρω κ εγω αμυγδαλελαιο..εχω ακουσει ομως οτι λερωνει κ δεν βγαινει ισχυει??

Despoina83

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
xara64 έγραψε:εγω για ραγαδες εβαζα απο τον 3ο ενα λαδακι FREI Γερμανικο μου ειπε ο φαρμακοποιος οτι ειναι το καλυτερο κ ειναι κ οικονομικο,μολις μου τελειωσει σκεφτομαι να παρω κ εγω αμυγδαλελαιο..εχω ακουσει ομως οτι λερωνει κ δεν βγαινει ισχυει??
¨οπως έιπαν και πιο πάνω τα κορίτσια αν είναι να βγάλεις δεν σε σώζει τίποτα.....εγώ και το frei έβαλα, και τη fissan, και την camoil johns και τη simulcium και τη frezyderm και ότι άλλο θες...τώρα έχω μια φυτική...αλλά τις ραγάδες τις έβγαλα...το αμυγδαλελαιο δεν το δοκίμασα ακόμα!!!!

athinabehappy

athinabehappy
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Πωπω είμαι ξάπλα στον καναπέ αγκαλιά με το πιεσόμετρο γιατί έχω κάτι ζαλάδες...είμαι και μόνη σήμερα. Θα έρθει αργότερα να με πάρει ο μπαμπούκος μου στο σπίτι τους γιατί αγχώνονται και με παίρνουν όλο τηλ.
Και μένα Σοφάκι τραντάζεται αλλά απαλά με το λόξιγκά του.
Οι πόνοι κορίτσια στα πλευρά ήταν ανυπόφοροι, πραγματικά νόμιζα ότι θα πεθάνω. Δεν είχα ξανανιώσει τόσο πόνο στη ζωή μου. Ευτυχώς τώρα έχουν σταματήσει αλλά δύσπνοια έχω αρκετή.

Despoina83

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
athinabehappy έγραψε:Πωπω είμαι ξάπλα στον καναπέ αγκαλιά με το πιεσόμετρο γιατί έχω κάτι ζαλάδες...είμαι και μόνη σήμερα. Θα έρθει αργότερα να με πάρει ο μπαμπούκος μου στο σπίτι τους γιατί αγχώνονται και με παίρνουν όλο τηλ.
Και μένα Σοφάκι τραντάζεται αλλά απαλά με το λόξιγκά του.
Οι πόνοι κορίτσια στα πλευρά ήταν ανυπόφοροι, πραγματικά νόμιζα ότι θα πεθάνω. Δεν είχα ξανανιώσει τόσο πόνο στη ζωή μου. Ευτυχώς τώρα έχουν σταματήσει αλλά δύσπνοια έχω αρκετή.
ΑΘηνούλα λείπω καιρό κι έχω ΄χασει επεισόδια γιατί είχες πόνους στα πλευρά?

xara64

xara64
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αθηνα μου ηταν συνεχωμενοι οι πονοι ή λιγα λεπτα σταματουσε κ σε ξαναεπιανε??

Δεσποινα μου κ εμενα ο γιατρος αυτο μου ειχε πει ειτε παρεις την πιο ακριβη ειτε την πιο φτηνη αν ειναι στο δερμα σου να κανεις θα κανεις απλα ενταξει θελω να ειναι απλα καλα ενυδατομενο μηπως μπορεσω κ αποφυγω εστω κ τις μικρες!!

Panik11

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλησπερα κοριτσακια μου....Εννοειτε οτι δεν μπορεσα να σας διαβασω με τοσα που γραφετε.Εμεις ειμαστε μια χαρα.Ο μικρος πλεον κανει παρτυ στην κοιλια,ραντεβου εχουμε 24/7 για ντοπλερ και τα χερακια μας ειναι μια χαρα (προς το παρον,φτου μην με ματιασω)και πλεον κοιμομαστε.Δεν σας προλαβαινω πλεον γιατι στην δουλεια γινεται της κακομοιρας και τον ελευθερο χρονο προσπαθουμε να τον περναμε στην θαλασσα!!!Ολα καλα ευελπιστω και ευχομαι!!!

Ααααα να καλωσορισω και εγω της νεοφερμενες.Ειμαι η ΝΙκη με ΠΗΤ 04/10 και περιμενουμε το πρωτο αγορακι μας!!!!

athinabehappy

athinabehappy
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Δεσποινάκι από ότι μου είπαν καταλάμβανε χώρο το μωρό και έσπρωχνε όλα τα όργανα. Ε και προκειμένου να χωρέσουν όλα άνοιξε λίγο ο θώρακας μου. Αυτό μπορεί να σου συμβεί μπορεί και όχι. Εύχομαι να μη σας συμβεί γιατί είναι ανυπόφορο.

athinabehappy

athinabehappy
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Γεια σου Νικάκι!
Κολύμπα και για μας καλέ! Τι καλά που δεν πονάς και κοιμάσαι. Το ροχαλητό συνεχίζεται;

xara64

xara64
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
γεια σου Νικακι παντα τετοια νεακια να μας λες κ ας μην μπαινεις συχνα!ολα καλα δηλαδη αφου ηρεμησες με τα χερια σου κ κοιμασαι ολα πανε καλα,αντε κανε κ για μας μπανακια που δεν την παλευουμε αλλο!! drunken drunken

Despoina83

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Νικάκι κάνε καμια βουτιά και για μας!!!!
Αθηνά πρώτη φορά το ακούω αυτό, αφού πέρασε πάλι καλά!!!
Χαρά εννοείται κι εγώ που έβγαλα συνεχίζω και βάζω κρέμες....

xara64

xara64
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αχ μακαρι Αθηνα μου να μην το περασουμε γιατι απο την ημερα που μας το ειχες πει ειχα πανικοβληθει affraid affraid affraid affraid affraid affraid

kiriakits

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Καλησπέρα κορίτσια, εγώ για τις ραγάδες και τι δεν βάζω, το πρωί αμυγδαλέλαιο και το βράδυ μια κρέμα την salba mamma uno, ως τώρα δεν έχω βγάλει καθόλου ραγάδες!! Το αμυγδαλέλαιο είναι τέλειο μέχρι και στα χέρια μου βάζω καθώς αλείφω την κοιλιά και όλοι με ρωτάνε τι βάζω και είναι τόσο απαλά! Είναι νωρίς βέβαια και το δέρμα μου δεν έχει τσιτώσει ακόμα θα δούμε μέχρι τέλους. Σήμερα νιώθω για πρώτη φορά ένα πόνο στην κοιλιά μου εκεί περίπου που είναι η ουροδόχος κύστη, μόλις αλλάζω θέση περνάει, δεν έχω ανησυχήσει ακόμα αν συνεχιστεί βλέπουμε….

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 24 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 32 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις