576 Απ: Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 11!!! Πεμ Ιουλ 12, 2012 2:13 am
Kristinaki
Πρωταγωνιστής!!
εντωμεταξυ καλη μ ο λοξυγγας πως ειναι; πως το νιωθεις μεσα σου; και πεσμου ποτε το ενιωσες πρωτη φορα;
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
¨οπως έιπαν και πιο πάνω τα κορίτσια αν είναι να βγάλεις δεν σε σώζει τίποτα.....εγώ και το frei έβαλα, και τη fissan, και την camoil johns και τη simulcium και τη frezyderm και ότι άλλο θες...τώρα έχω μια φυτική...αλλά τις ραγάδες τις έβγαλα...το αμυγδαλελαιο δεν το δοκίμασα ακόμα!!!!xara64 έγραψε:εγω για ραγαδες εβαζα απο τον 3ο ενα λαδακι FREI Γερμανικο μου ειπε ο φαρμακοποιος οτι ειναι το καλυτερο κ ειναι κ οικονομικο,μολις μου τελειωσει σκεφτομαι να παρω κ εγω αμυγδαλελαιο..εχω ακουσει ομως οτι λερωνει κ δεν βγαινει ισχυει??
ΑΘηνούλα λείπω καιρό κι έχω ΄χασει επεισόδια γιατί είχες πόνους στα πλευρά?athinabehappy έγραψε:Πωπω είμαι ξάπλα στον καναπέ αγκαλιά με το πιεσόμετρο γιατί έχω κάτι ζαλάδες...είμαι και μόνη σήμερα. Θα έρθει αργότερα να με πάρει ο μπαμπούκος μου στο σπίτι τους γιατί αγχώνονται και με παίρνουν όλο τηλ.
Και μένα Σοφάκι τραντάζεται αλλά απαλά με το λόξιγκά του.
Οι πόνοι κορίτσια στα πλευρά ήταν ανυπόφοροι, πραγματικά νόμιζα ότι θα πεθάνω. Δεν είχα ξανανιώσει τόσο πόνο στη ζωή μου. Ευτυχώς τώρα έχουν σταματήσει αλλά δύσπνοια έχω αρκετή.
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης