Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
225 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 225 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 23 ... 42, 43, 44  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 43 από 44]

IRENEKANTE

IRENEKANTE
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Γεια σας κ απο μενα....Κ εμενα στο Πολεμικο Ναυτικο ειναι....Μενουμε σαλαμινα κ ειμαι εγκυος στο Δευτερο παιδακι μας....

mama-chris

mama-chris
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
IRENEKANTE έγραψε:Γεια σας κ απο μενα....Κ εμενα στο Πολεμικο Ναυτικο ειναι....Μενουμε σαλαμινα κ ειμαι εγκυος στο Δευτερο παιδακι μας....

με το καλο να γεννηθει το ζουζουνακι σου. αγορι ή κοριτσι??

ηταν και μενα για μερικα χρονακια στην Σαλαμινα, αλλα τωρα στην Θεσσαλονικη ειμαστε αλλα δεν ξερω για ποσο ακομα!

http://www.panescakes.gr

IRENEKANTE

IRENEKANTE
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη

Exoυμε ενα αγορακι 3.5 χρονων περιπου κ τωρα ειναι μόλις λίγες μερες που το εχω μαθει....Βασικα ειμαι εγω απο Σαλαμινα ...μενω μονιμα απο μικρη ...ο αντρας μου δεν ειναι απο εδω...αλλα τελικα ηταν τυχερος....χαχαχαχα

neraidaki4

neraidaki4
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
κοριτσια να ρωτησω κατι???με βιβλιαριο του στρατου απο τον αντρα μου οταν γεννησω με το καλο σε δημοσιο νοσοκομειο θα παρουμε τιποτα λεφτα απο την υπηρεσια??η εχουν κοπει τα παντα???γιατι παλια κατι φιλες μου πηραν λεφτα!!

IoannaPz

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
neraidaki4 έγραψε:κοριτσια να ρωτησω κατι???με βιβλιαριο του στρατου απο τον αντρα μου οταν γεννησω με το καλο σε δημοσιο νοσοκομειο θα παρουμε τιποτα λεφτα απο την υπηρεσια??η εχουν κοπει τα παντα???γιατι παλια κατι φιλες μου πηραν λεφτα!!
εγω γεννησα τον Οκτωβρη του 11 και πηραμε 700 ευρω απο ΠΑ

mama-chris

mama-chris
Εηω γεννησα τον ιανυαριο του 10 και απο πν πηραε κανα 400αρι. αλλα εγω δουλευα και ειχα παρει αρεκτα και απο το ικα. δεν ξερω μηπως συμψηφιζονατια αυτα.

http://www.panescakes.gr

ΑΓΑΠΗ@

ΑΓΑΠΗ@
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
IoannaPz έγραψε:
neraidaki4 έγραψε:κοριτσια να ρωτησω κατι???με βιβλιαριο του στρατου απο τον αντρα μου οταν γεννησω με το καλο σε δημοσιο νοσοκομειο θα παρουμε τιποτα λεφτα απο την υπηρεσια??η εχουν κοπει τα παντα???γιατι παλια κατι φιλες μου πηραν λεφτα!!

ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΜΕ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΕΔΩΣΑ 400 ΕΥΡΩ Κ ΠΗΡΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΗΣ Π.Α 700ΕΥΡΩ.

iwanna

iwanna
ΑΓΑΠΗ@ έγραψε:
IoannaPz έγραψε:

ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΜΕ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΕΔΩΣΑ 400 ΕΥΡΩ Κ ΠΗΡΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΗΣ Π.Α 700ΕΥΡΩ.
Εγώ ειμαι στη ΠΑ και γέννησα με καισαρικη τον οκτώβρη του 11 μου είπαν απο το νοσοκομείο οτι κόστιζε 1200 ευρώ η καισαρική και στο οικονομικό της μοναδος μου είπαν οτι μπορούσα να πάρω καντά στα 700κατι και δε με συνέφερε γιατί θα πλήρωνα και από τη τσέπη μου. Rolling Eyes

*anna*

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Γειά σας κορίτσια εμένα ο άντρας μου είναι στο τεχνικό. υπηρετούμε στην θεσσαλονίκη σίνδο

sofouli

sofouli
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
τωρα πια δε παιρνουμε χρηματα στο χερι.τα κανονιζει το ταμειο απευθειας με το νοσοκομειο η' τη κλινικη και αν χρειαστει δινουμε τη διαφορα!το ποσο που δινουνε ειναι 600 ευρω.τουλαχιστον αυτη ητανε η τελευταια ενημερωση απο το γιατρο μου!

*anna*

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
sofouli έγραψε:τωρα πια δε παιρνουμε χρηματα στο χερι.τα κανονιζει το ταμειο απευθειας με το νοσοκομειο η' τη κλινικη και αν χρειαστει δινουμε τη διαφορα!το ποσο που δινουνε ειναι 600 ευρω.τουλαχιστον αυτη ητανε η τελευταια ενημερωση απο το γιατρο μου!
ΚΙ ΕΓΩ ΕΤΣΙ ΞΕΡΩ.

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
*anna* έγραψε:
sofouli έγραψε:τωρα πια δε παιρνουμε χρηματα στο χερι.τα κανονιζει το ταμειο απευθειας με το νοσοκομειο η' τη κλινικη και αν χρειαστει δινουμε τη διαφορα!το ποσο που δινουνε ειναι 600 ευρω.τουλαχιστον αυτη ητανε η τελευταια ενημερωση απο το γιατρο μου!
ΚΙ ΕΓΩ ΕΤΣΙ ΞΕΡΩ.

εγω παντως που γεννησα πριν 1 βδομαδα απο την κλινικη μου ειπαν οτι θα τα πληρωσω ολα εγω και θα παρω απο το ταμειο μου οσα προβλεπονται να παρω.δε ξερω βεβαια αν εχει διαφορα με αυτο που λετε γιατι εγω δεν ειμαι εμμεσα ασφαλισμενη,ειμαι η ιδια ΕΕ. Rolling Eyes

mamamatina

mamamatina
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Εγώ ρώτησα πριν δύο εβδομάδες στο Έλενα και μου είπαν ότι θα δώσω μόνο την διαφορά για το μονόκλινο που θέλω. Στα άλλα παιδιά είχα πληρώσει κανονικά. Στα δύο πρώτα πήρε ο άντρας μου 800 ευρόπουλα επίδομα τοκετού. Στο τρίτο που τώρα είναι 15 μηνών παρακαλώ, ακόμη δεν τα έχουμε πάρει. Έχει εγκριθεί λέει η δαπάνη αλλά το ταμείο δεν έχει λεφτά! Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

bou-boukitsa

bou-boukitsa
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ευάκι έγραψε:

εγω παντως που γεννησα πριν 1 βδομαδα απο την κλινικη μου ειπαν οτι θα τα πληρωσω ολα εγω και θα παρω απο το ταμειο μου οσα προβλεπονται να παρω.δε ξερω βεβαια αν εχει διαφορα με αυτο που λετε γιατι εγω δεν ειμαι εμμεσα ασφαλισμενη,ειμαι η ιδια ΕΕ. Rolling Eyes

Nα σου ζήσει Ευάκι!!!!!!
τώρα είδα ότι γέννησες...
να είναι πάντα γερό και τυχερό!!

Μαμαδες με αντρες στρατιωτικους!!! - Σελίδα 43 50580 Μαμαδες με αντρες στρατιωτικους!!! - Σελίδα 43 50580 Μαμαδες με αντρες στρατιωτικους!!! - Σελίδα 43 50580 Μαμαδες με αντρες στρατιωτικους!!! - Σελίδα 43 50580

1065Μαμαδες με αντρες στρατιωτικους!!! - Σελίδα 43 Empty limno..... Τετ Ιουλ 25, 2012 1:49 am

sportbilly

sportbilly
kalispera koritsia ti kanete;metathesi gia limno telika...mipos kamia apo ekei i na pigeneiekei;;

evi27

evi27
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
sportbilly έγραψε:kalispera koritsia ti kanete;metathesi gia limno telika...mipos kamia apo ekei i na pigeneiekei;;

καλημέρα σου έγραψα κ στο άλλο θέμα...σε ποια μονάδα είστε τώρα κ το μάθατε?γιατί εμείς δεν μάθαμε τπτ ακόμη..

elenitsazia

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Γεια σας κοριτσια!!!

Κι εγώ γυναίκα στρατιωτικού είμαι στον Έβρο. Δεν έχω παιδί αλλά σκέφτομαι να κάνω! Χάρηκα πάρα πολύ που είδα την ομάδα σας!!!
Να ρωτήσω κάτι αν ξέρετε? Είναι καλύτερα να γεννήσω με ΙΚΑ ή με την ασφάλεια του συζήγου?

bou-boukitsa

bou-boukitsa
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλησπέρα κορίτσια

όλα καλά με τις μεταθέσεις?

μηπως ξέρει κάποια να με ενημερώσει για τον παιδικό σταθμό του στρατού??

έρχεται μια φίλη θεσσαλονικη με μετάθεση, ο σύζυγος της δηλ..

η κοπέλα από περσι το μάιο ειναι άνεργη...έχει ΄όμως 5 παιδάκια και μόνο το μεγάλο πάει δημοτικό.

εχει ελπίδες να της πάρουν τα 2 στον παιδικό ,αφού δεν εργάζεται??

ξερω πως ειναι προϋπόθεση να εργάζεται και η μάνα, αλλά μηπως υπάρχει καμια ρύθμιση για πολυτέκνους??

επίσης ξερετε αν τα ΣΟΑ ειναι τόσο χάλια όσο της ειπανε?..ειναι λέει πολύ παλιά και μικρά? ξέρετε κάτι?

manoula_24xr

manoula_24xr
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
bou-boukitsa έγραψε:Καλησπέρα κορίτσια

όλα καλά με τις μεταθέσεις?

μηπως ξέρει κάποια να με ενημερώσει για τον παιδικό σταθμό του στρατού??

έρχεται μια φίλη θεσσαλονικη με μετάθεση, ο σύζυγος της δηλ..

η κοπέλα από περσι το μάιο ειναι άνεργη...έχει ΄όμως 5 παιδάκια και μόνο το μεγάλο πάει δημοτικό.

εχει ελπίδες να της πάρουν τα 2 στον παιδικό ,αφού δεν εργάζεται??

ξερω πως ειναι προϋπόθεση να εργάζεται και η μάνα, αλλά μηπως υπάρχει καμια ρύθμιση για πολυτέκνους??

επίσης ξερετε αν τα ΣΟΑ ειναι τόσο χάλια όσο της ειπανε?..ειναι λέει πολύ παλιά και μικρά? ξέρετε κάτι?

Βεβαιως κ εχει μεγαλες πιθανοτητες να της τα παρουν,εγω οταν ηθελα να βαλω την μεγαλη μου μου ειπαν οτι δν παιζει ρολο αν η μητερα εργαζεται φυσικα ομως ειναι στα συν.
Οσο για τα σοα εδω Ροδο εχουν δωσει ενα τελειο κτιριο,το οποιο εχει πριβε παρκινγκ εντος του προαυλιου χωρου κ μεσα εχει κ διπλα στο παρκινγ παιδικη χαρα,κι οσους εχουμε γνωρισει που μενουν μεσα ειναι χιλιοευχαριστημενοι.

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
μπουμπουκιτσα να κανει αιτηση για τον παιδικο,στου νταλιπη εχει μεγαλο σταθμο καπου 100 παιδακια παιρνουν.ειναι και πολυτεκνοι οποτε εχει πολλα μορια-πααααρα πολλα θα ελεγα!ας κανει μια προσπαθεια δεν εχει να χασει κατι!και για τα 2 παιδακια της!για τα σοα δινουν σπιτια αναλογα με την οικογενεια δε δινουν τρυπες σε παντρεμενους με παιδια ουτε μεγαλα σε ανυπαντρους.

bou-boukitsa

bou-boukitsa
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
manoula_24xr έγραψε:

Βεβαιως κ εχει μεγαλες πιθανοτητες να της τα παρουν,εγω οταν ηθελα να βαλω την μεγαλη μου μου ειπαν οτι δν παιζει ρολο αν η μητερα εργαζεται φυσικα ομως ειναι στα συν.
Οσο για τα σοα εδω Ροδο εχουν δωσει ενα τελειο κτιριο,το οποιο εχει πριβε παρκινγκ εντος του προαυλιου χωρου κ μεσα εχει κ διπλα στο παρκινγ παιδικη χαρα,κι οσους εχουμε γνωρισει που μενουν μεσα ειναι χιλιοευχαριστημενοι.

γεια σου μανούλα24! εισαι καλά? δεν φύηατε για βραζιλία?

δυστυχώς εδώ στην Θεσσαλονίκη ειναι απαραίτητη προυπόθεση να εργαζεται η μανα...πρεπει να το δηλωσεις στην αιτηση και να στειλεις βεβαιωση και ενσημα...

γιαυτο ρωταω αν υπαρχει ειδικη ρυθμιση για πολυτεκνους...ξερω πως για τριτεκνους που ειμαι εγω δεν υπαρχει ασπουμε..

τωρα για τα ΣΟΑ ..στα νησια μαλλον ειναι καλύτερα..και στην χιο που ηξερα εγω μια χαρα ηταν..αλλα εδω ειναι λεει χτισμενα στην δεκαετία του 50..τι να πω...δεν ξερω κανενα να μενει μεσα να μου πει..

manoula_24xr

manoula_24xr
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
elenitsazia έγραψε:Γεια σας κοριτσια!!!

Κι εγώ γυναίκα στρατιωτικού είμαι στον Έβρο. Δεν έχω παιδί αλλά σκέφτομαι να κάνω! Χάρηκα πάρα πολύ που είδα την ομάδα σας!!!
Να ρωτήσω κάτι αν ξέρετε? Είναι καλύτερα να γεννήσω με ΙΚΑ ή με την ασφάλεια του συζήγου?

Εαν εχεις δουλεψει 2χρονια πριν να γεννησεις συμφερει το Ικα γτ η ασφαλεια του συζηγου δν δινει τπτ σαν συζηγος,ενω αν εισαι ασφαλισμενη στο Ικα παιρνεις κ αναλογως τα ενσημα μπολικα.Εχω ακουσει κι για 4 κι 5χιλ.Τα οποια δν προκειται με τπτ να δωσει η ασφαλεια του στρατου,αλλα σαν προγεννητικο ελεγχο εγω εμεινα κατευχαριστημνη με τν ασφαλεια τους γτ δν πληρωσα ουτε μια εξεταση.

bou-boukitsa

bou-boukitsa
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ευάκι έγραψε:μπουμπουκιτσα να κανει αιτηση για τον παιδικο,στου νταλιπη εχει μεγαλο σταθμο καπου 100 παιδακια παιρνουν.ειναι και πολυτεκνοι οποτε εχει πολλα μορια-πααααρα πολλα θα ελεγα!ας κανει μια προσπαθεια δεν εχει να χασει κατι!και για τα 2 παιδακια της!για τα σοα δινουν σπιτια αναλογα με την οικογενεια δε δινουν τρυπες σε παντρεμενους με παιδια ουτε μεγαλα σε ανυπαντρους.

ναι ευακι..το ξερω πως εχει στου νταλιπη..και της ειπαν πως θα ανοιξει και στο 424 φετος και αλλοσ σταθμος..αρα περισσοτερα παιδακια..

αλλα περσι για παραδειγμα μετα το γεναρι καλυψαν μερικες θεσεις με παιδακια που δεν δουλέυε η μανα..

βεβαια εχει 5 ειναι πολλα οντως..αρα θα παρει μόρια ε?

οποτε κανει αίτηση και βλέπει ε?

giotaki2

giotaki2
Καλησπέρα κι από μένα, είπα να μπω κι εγώ στην παρέα σας ως γυναίκα στρατιωτικού κι εγώ!
Εγώ έχω ασφάλεια Δημοσίου (εοππυ), με τον αντρούλη μου περιμένουμε το πρώτο μας παιδάκι τώρα το Σεπτέμβριο και ήθελα να ρωτήσω αν ξέρετε, αν με συμφέρει να το γράψω καλύτερα στη δική του ασφάλεια από θέμα περίθαλψης και γιατρών δηλαδή αν είναι καλύτερα, γιατί από όσο ξέρω από επιδόματα δεν δικαιούμαστε κάτι.

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
manoula_24xr έγραψε:
elenitsazia έγραψε:Γεια σας κοριτσια!!!

Εαν εχεις δουλεψει 2χρονια πριν να γεννησεις συμφερει το Ικα γτ η ασφαλεια του συζηγου δν δινει τπτ σαν συζηγος,ενω αν εισαι ασφαλισμενη στο Ικα παιρνεις κ αναλογως τα ενσημα μπολικα.Εχω ακουσει κι για 4 κι 5χιλ.Τα οποια δν προκειται με τπτ να δωσει η ασφαλεια του στρατου,αλλα σαν προγεννητικο ελεγχο εγω εμεινα κατευχαριστημνη με τν ασφαλεια τους γτ δν πληρωσα ουτε μια εξεταση.

4-5χιλ???Ας γελάσω!!!!Δεν υπάρχυν αυτά τα νούμερα φυσικά!Δεν θα πάρεις εσύ αλλά θα πάρει ο σύζυγος σου ομως χρήματα λόγω τοκετού. Κάτι θα δικαιούται οπότε ας το ψάξετε

giotaki2 έγραψε:Καλησπέρα κι από μένα, είπα να μπω κι εγώ στην παρέα σας ως γυναίκα στρατιωτικού κι εγώ!
Εγώ έχω ασφάλεια Δημοσίου (εοππυ), με τον αντρούλη μου περιμένουμε το πρώτο μας παιδάκι τώρα το Σεπτέμβριο και ήθελα να ρωτήσω αν ξέρετε, αν με συμφέρει να το γράψω καλύτερα στη δική του ασφάλεια από θέμα περίθαλψης και γιατρών δηλαδή αν είναι καλύτερα, γιατί από όσο ξέρω από επιδόματα δεν δικαιούμαστε κάτι.

Εγώ θα το ασφάλιζα στου άνδρα μου πάντως.Θεωρώ πως προς το παρόν είναι το καλύτερο ταμειο σε αντίθεση με όλα τα άλλα στα οποία επικρατεί ένα χάος!!!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 43 από 44]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 23 ... 42, 43, 44  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δημιουργία Φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις