Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
251 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 251 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 3 από 3]

ελενα ζωη

ελενα ζωη
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
εχετε δικιο και σας ευχαριστω πολυ για τα μηνυματα σας!στην δικη μου περιπτωση ειμαστε μακρυα ουτε το παιδι δεν της αφηνουμε ουτε τιποτα!απλα θελει να γινεται το δικο της!αρχισα να κανω αυτο που ειπε η kefi και αρχισα να εχω αποτελεσματα!και τελικα ολο αυτο για το τιποτα!θα καλεσουν κοσμο μονο στην εκκλησια!στο τραπεζι θα ειναι μονο τα δικα μου ατομα γιατι τωρα καταλαβαν οτι δεν εχουν λεφτα!

manoula_24xr

manoula_24xr
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
εγω δν εχω θεμα με πεθερα,αλλα υπομονη ειναι δυσκολες!

Επισης να ρωτησω κατι,λες οτι εισαι απο Αθηνα, ο αντρας σου απο Πατρα κ μενετε Κω,αλλα στο προφιλ σου γραφεις Ροδο!

tatijana

tatijana
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Θα σου πω ένα πράγμα γιατί κ η δικιά μου είναι μεγάλη καργια,πέρασα κ εγω όμορφα.Το κακό είναι οτι δεΧτηκες να σας "βοηθήσει" οικονομικά,μέγα λάθος.Γιατί αφου τα σκάει αυτη τότε θα κάνει αυτη κουμάντο.Δεν ξέρω πως είναι τα οικονομικά σας αλλα λέω να την ακυρώσεις κ να τα κάνετε μόνοι σας έστω κ αν δεν έχεις βρακι να βάλεις...Εγω δεν τους άφησα να πληρώσουν γιατί στην αρχή όταν ήμουν έγκυος γύρισε η ακατανομαστη κ είπε "εμείς που κάνουμε τόσα για σας κ δεν με ακούτε;"
Οπότε εκει κατάλαβα οτι καλύτερα μόνοι κας.
Καλα οτι ο άντρας σου φταίει που κάθεται κ παίρνει το μέρος της μαμάς ενω έχει κάνει άλλη οικογένεια δε θα το σχολιάσω,γιατί εδω εμένα με σκυλοβρισε η αλανιαρα η μάνα του κ αυτός κοιτάτε τα άστρα...Οι άντρες είναι όπως τους μάθει η κάθε μανούλα...Τα αδέρφια μου δεν είναι έτσι..

Τώρα βέβαια που ο γιος μου είναι 18 μηνών ο άντρας μου χεζεται πάνω του κ έχει αρχίσει να καταλαβαίνει ποια είναι η οικογένεια του πια.Ήμουν έγκυος κ το έχασα κ αυτη γύρισε κ του είπε οτι δεν έπρεπε να πάμε για 2ο παιδι.Και της έφερε αντίρρηση,αρπαχτηκανε κ τώρα είναι λίγο κάπως μεταξύ τους,ναι δεν ήξερα να σε ρωτήσουμε ποτε θα το κάνουμε κι ολας...

Αυτα απο μένα...

ελενα ζωη

ελενα ζωη
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
εκανα λαθος στο προφιλ θα το διορθωσω!οσο για τα οικονομικα ο αντρας μου ειχε παρει ενα δανειο πριν γνωριστουμε για να φτιαξει το δικο της σπιτι και το πληρωνουμε εμεις αυτα τα λεφτα στελνει γιατι την αφορουν!πριν κανουμε παιδι ουτε αυτα δεν εδινε!ειναι για δικο της λογο!ο αντρας μου λεει συνεχεια οτι εγω δεν ανακατευομαι ειτε μιλατε ειτε οχι δεν με ενδιαφερει!και ετσι κραταει και καλα τις ισορροπιες!αλλα η μανα του δεν καταλαβαινει και ολο τον τουμπαρει για ολα

ελενα ζωη

ελενα ζωη
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
tatijana έγραψε:Θα σου πω ένα πράγμα γιατί κ η δικιά μου είναι μεγάλη καργια,πέρασα κ εγω όμορφα.Το κακό είναι οτι δεΧτηκες να σας "βοηθήσει" οικονομικά,μέγα λάθος.Γιατί αφου τα σκάει αυτη τότε θα κάνει αυτη κουμάντο.Δεν ξέρω πως είναι τα οικονομικά σας αλλα λέω να την ακυρώσεις κ να τα κάνετε μόνοι σας έστω κ αν δεν έχεις βρακι να βάλεις...Εγω δεν τους άφησα να πληρώσουν γιατί στην αρχή όταν ήμουν έγκυος γύρισε η ακατανομαστη κ είπε "εμείς που κάνουμε τόσα για σας κ δεν με ακούτε;"
Οπότε εκει κατάλαβα οτι καλύτερα μόνοι κας.
Καλα οτι ο άντρας σου φταίει που κάθεται κ παίρνει το μέρος της μαμάς ενω έχει κάνει άλλη οικογένεια δε θα το σχολιάσω,γιατί εδω εμένα με σκυλοβρισε η αλανιαρα η μάνα του κ αυτός κοιτάτε τα άστρα...Οι άντρες είναι όπως τους μάθει η κάθε μανούλα...Τα αδέρφια μου δεν είναι έτσι..

Τώρα βέβαια που ο γιος μου είναι 18 μηνών ο άντρας μου χεζεται πάνω του κ έχει αρχίσει να καταλαβαίνει ποια είναι η οικογένεια του πια.Ήμουν έγκυος κ το έχασα κ αυτη γύρισε κ του είπε οτι δεν έπρεπε να πάμε για 2ο παιδι.Και της έφερε αντίρρηση,αρπαχτηκανε κ τώρα είναι λίγο κάπως μεταξύ τους,ναι δεν ήξερα να σε ρωτήσουμε ποτε θα το κάνουμε κι ολας...

Αυτα απο μένα...
α τοσο καλη πεθερα εχεις και εσυ!καλο κουραγιο και σε σενα!δεν ξερω τι παθαινουν ολες με τις γυναικες των γιων τους!οσο εισαι γκομενα εισαι τελεια οταν κανεις παιδι κατι παθαινουν!ετσι εγινε και με εμενα!οταν εμεινα εγκυος αφινιασε!

ελενα ζωη

ελενα ζωη
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
ολος ο χαμος τελικα εγινε απλα για να γινει το δικο της!θα εχουν ατομα μονο στην εκκλησια γιατι για το τραπεζι δεν εχουν τελικα!τα προσκλητηρια ειχαν και το μαγαζι που θα γινει το τραπεζι και για τα δικα τους ατομα θα τα σβησουν με μπλανκο!και το καλυτερο?ειπε στον αντρα μου οτι ειναι να καλεσουν κοσμο απο την μερια τους δηλαδη θειους θειες και ξαδερφια και να τα πληρωσουμε απο τα λεφτα που θα μαζεψετε απο τα φακελακια!εννοειται οτι δεν το δεχτηκε ο αντρας μου!εμ θελουν να κανουν το δικο τους εμ να τα πληρωσουμε και εμεις!για να το παιξουν μαγκες!μα πραγματικα τι γονεις ειναι αυτοι?η μανα μου ειναι μονη της δεν εχει κανεναν συντηρει ενα σπιτι πληρωνει τα παντα μονη και ουτε για πλακα δεν ειπε κατι τετοιο!και θα ειμαστε και περισσοτερα ατομα τελικα απο αθηνα!

tatijana

tatijana
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ναι και προσπάθησε να το κρύψει οτι δεν γουσταρε που εμένα έγκυος και βγήκε ο αληθινός της εαυτός,μόνο που ο γιος της δεν το κατάλαβε...Πλέον δεν μιλιομαστε,το μωρο είχε πολυ καιρο να το δει αλλα ήρθα σε μεγάλη ριξη με τον άντρα μου,χωρισανε για κανά δίμηνο,αλλα είδαμε μετα οτι δεν μπορούσαμε χωριά.Οπότε πάλι απο την αρχή.Το μωρο το βλέπει μια φορα το 2μηνο η 3μηνο,ανάλογα τα κέφια μου,για καμία ώρα.Αυτο αξίζουν και πολυ τους είναι.Αν δεν αγαπούσα τόσο τον άντρα μου ούτε φωτο δε θα βλέπαμε,αλλα περιμένω την επόμενη μαλακια της...

ελενα ζωη

ελενα ζωη
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
tatijana έγραψε:Ναι και προσπάθησε να το κρύψει οτι δεν γουσταρε που εμένα έγκυος και βγήκε ο αληθινός της εαυτός,μόνο που ο γιος της δεν το κατάλαβε...Πλέον δεν μιλιομαστε,το μωρο είχε πολυ καιρο να το δει αλλα ήρθα σε μεγάλη ριξη με τον άντρα μου,χωρισανε για κανά δίμηνο,αλλα είδαμε μετα οτι δεν μπορούσαμε χωριά.Οπότε πάλι απο την αρχή.Το μωρο το βλέπει μια φορα το 2μηνο η 3μηνο,ανάλογα τα κέφια μου,για καμία ώρα.Αυτο αξίζουν και πολυ τους είναι.Αν δεν αγαπούσα τόσο τον άντρα μου ούτε φωτο δε θα βλέπαμε,αλλα περιμένω την επόμενη μαλακια της...
τουλάχιστον ο αντρασ σου κατάλαβε τι κουμασι είναι εμένα τίποτα για τα πάντα την δικαιολογεί!τουλάχιστον δεν της δίνει αναφορά για το τι κάνουμε αλλά και πάλι προσπαθεί να χώνεται!εμένα εκείνη δεν μου μιλάει τον λόγο ειλικρινά δεν τον ξερω και δεν ξερω αν του βάζει λόγια γιατί τον παίρνει τηλέφωνο μόνο όταν είναι στην δουλειά του όταν είναι σπίτι τίποτα!

tatijana

tatijana
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Και μένα τον παίρνει τηλ μόνο στην δουλεια.Να σου πω καλύτερα γιατί δεν μπορει να μιλήσει καν με το παιδι,όχι οτι μιλάει τώρα ,αλλα ε λίγο θα μιλάει κ αυτη πάλι θα είναι απούσα...Πόσο είναι το νινι σου;Οι άντρες όπως μου είπε ο πατέρας μου κ ειδικά οι μαμακηδες,αργούν να φύγουν απο τις μαμάδες τους ακόμη κ όταν οι γυναίκες τους γεννανε.Μόλις όμως το μωρο αρχίσει να παίρνει αγκαλιές,να τον φιλαει,να κάνει ναζια στο μπαμπά και ειδικά όταν τον βλέπει να φεύγει για την δουλεια κλαίει,έχει αρχίσει να καταλαβαίνει ο άντρας μου,αλλα πέρασε πάνω απο ένας χρόνος για να σταθεροποιηθουμε κ να μην μπαίνει αυτη ανάμεσα μας...

ελενα ζωη

ελενα ζωη
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
tatijana έγραψε:Και μένα τον παίρνει τηλ μόνο στην δουλεια.Να σου πω καλύτερα γιατί δεν μπορει να μιλήσει καν με το παιδι,όχι οτι μιλάει τώρα ,αλλα ε λίγο θα μιλάει κ αυτη πάλι θα είναι απούσα...Πόσο είναι το νινι σου;Οι άντρες όπως μου είπε ο πατέρας μου κ ειδικά οι μαμακηδες,αργούν να φύγουν απο τις μαμάδες τους ακόμη κ όταν οι γυναίκες τους γεννανε.Μόλις όμως το μωρο αρχίσει να παίρνει αγκαλιές,να τον φιλαει,να κάνει ναζια στο μπαμπά και ειδικά όταν τον βλέπει να φεύγει για την δουλεια κλαίει,έχει αρχίσει να καταλαβαίνει ο άντρας μου,αλλα πέρασε πάνω απο ένας χρόνος για να σταθεροποιηθουμε κ να μην μπαίνει αυτη ανάμεσα μας...
μακαρι να ξεκολλησει και εμενα!ο μπεμπακος μου ειναι 10,5 μηνων!φαντασου οι γονεις του εχουν ιντερνετ καμερα στον υπολογιστη 3 υπολογιστες και δεν ζητανε να δουν το παιδι!τιποτα σου λεω!η μανα μου δεν εχει ουτε υπολογιστη ουτε τιποτα και ολο μου βαζει καρτες στο κιν για να της στελνω φωτο!για να καταλαβεις διαφορα!

tatijana

tatijana
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αχ,την ξέρω την διαφορααααα,την έχω ζήσει καλα.Αλλα μη σε μοιάζουν αυτα,αν δεν θέλουν δεν θα παρακαλας κι ολας.Απλά μην είσαι και υποχρεωμένη,εμένα ο Νίκος ήθελε να δώσουν λεφτά οι δικοί του για την βάφτιση κ αρπαχτηκαμε τότε,αλλα δεν εκανα πίσω γιατί δεν ήθελα να έχουν ουδεμία άποψη για το παραμικρό.Φαντασου απο την κακιά της προς εμένα δεν έδωσε τα προσκλητηρια κ απο την πλευρά του άντρα μου ήρθαν μόνο 5 άτομα.Κανειςμαλλος δεν εξερεμοτι βαφτιζε τον γιο του,αλλα την συγχωρεσε,ο δάσος,εγω θα της είχα κάνει χοντρό χουνερι όπως εκανα στην μάνα μου όταν κάποια στιγμη πρόσφατα έκανε και είπε διάφορα κ έκανε μέρες να δει το μωρο,εγκεφαλικό έπαθε...

ελενα ζωη

ελενα ζωη
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
tatijana έγραψε:Αχ,την ξέρω την διαφορααααα,την έχω ζήσει καλα.Αλλα μη σε μοιάζουν αυτα,αν δεν θέλουν δεν θα παρακαλας κι ολας.Απλά μην είσαι και υποχρεωμένη,εμένα ο Νίκος ήθελε να δώσουν λεφτά οι δικοί του για την βάφτιση κ αρπαχτηκαμε τότε,αλλα δεν εκανα πίσω γιατί δεν ήθελα να έχουν ουδεμία άποψη για το παραμικρό.Φαντασου απο την κακιά της προς εμένα δεν έδωσε τα προσκλητηρια κ απο την πλευρά του άντρα μου ήρθαν μόνο 5 άτομα.Κανειςμαλλος δεν εξερεμοτι βαφτιζε τον γιο του,αλλα την συγχωρεσε,ο δάσος,εγω θα της είχα κάνει χοντρό χουνερι όπως εκανα στην μάνα μου όταν κάποια στιγμη πρόσφατα έκανε και είπε διάφορα κ έκανε μέρες να δει το μωρο,εγκεφαλικό έπαθε...
εμενα εκανε ολοκληρο χαμο να γινει ο γαμος πατρα επειδη θα εχουν περισσοτερα ατομα θελουμε να γινει το καλυτερο εχουμε υποχρεωσεις και τετοια!οταν τα ελεγε στην μανα μου αυτα εκεινη ελεγε οτι αν καλεσω οσους εχω υποχρεωση μαζευονται τα διπλασια ατομα απο εσας!αλλα προτιμω αυτα τα λεφτα να τα δωσω στα παιδια να παρουν 5 γαλατα για το μωρο παρα να ταισω τον καθενα!εκει να δεις τι αναισθητη τι ανευθυνη ειπε η μανα του την μανα μου δεν φανταζεσαι!οταν την ρωταγαν για τα ατομα δηλαδη ποσα θα εχει εκεινη ελεγε δεν μπορω να σου πω 5 μηνες πριν γιατι αυριο δεν ξερεις τι σου ξημερωνει μπορει να μην εχω δουλεια!εκει να δεις παλι αναισθητη ανευθυνη οτι δεν ενδιαφερεται για το παιδι και τετοια!τωρα ομως που τους εκατσε αναποδια και δεν εχουν λεφτα να καλεσουν κανεναν στο τραπεζι καταλαβαν τι εννοουσε η μανα μου!αυτα που κοροιδευαν τα λουστηκαν και με το παραπανω!

sissympempis

sissympempis
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΜΗΠΩΣ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΠΕΘΕΡΑ?ΧΧΑΧΑΧΑΧΧ

ελενα ζωη

ελενα ζωη
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
sissympempis έγραψε:ΜΗΠΩΣ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΠΕΘΕΡΑ?ΧΧΑΧΑΧΑΧΧ
χαχαχαχαχχα ολες ιδιες ειναι!!!! Razz η πεθερα μου θελει να κανει κουμαντο σε ολα - Σελίδα 3 186566

wondergirl

wondergirl
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
ελενα ζωη έγραψε:
χαχαχαχαχχα ολες ιδιες ειναι!!!! Razz η πεθερα μου θελει να κανει κουμαντο σε ολα - Σελίδα 3 186566
Μηπως τους κανουν πουθενα κανενα κρυφο σεμιναριο πως να γινουν κατινες? Δεν εξηγειται αλλιως... Αν γινω κι εγω ετσι οταν με το καλο γινω πεθερα, σας παρακαλω να με πυροβολησετε!

Πεταλουδίτσα

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Ναι...ναι !
όλες ίδιες είναι !
Κακιές και στριμμένες ενώ εσείς είστε όλες καλές και κανονικές στα μυαλά σας .
Θα ήθελα να σας έβλεπα σε 20-30-40 χρόνια (να σας δίνει χρόνια ο Θεός, καλά να είστε) για να έβλεπα πως θα είστε εσείς ως πεθερές στα παιδιά σας ...
Για όλα φταίνε οι κακιές οι πεθερές...κατά τα άλλα .

ελενα ζωη

ελενα ζωη
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
wondergirl έγραψε:
ελενα ζωη έγραψε:
Μηπως τους κανουν πουθενα κανενα κρυφο σεμιναριο πως να γινουν κατινες? Δεν εξηγειται αλλιως... Αν γινω κι εγω ετσι οταν με το καλο γινω πεθερα, σας παρακαλω να με πυροβολησετε!
χαχαχαχαχα αν εχεις ασχημες εμπειριες απο την πεθερα σου σισσυ μου πιστεψε με δεν κανεις τα ιδια!Γιατι δεν πληγωνεις μονο την νυφη σου πληγωνεις και το ιδιο σου το παιδι!Αυτο δεν καταλαβαινουν οι πεθερες!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 3 από 3]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δημιουργία Φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις