326 Απ: Εγκυούλες Νοεμβρίου - Δεκεμβρίου 2012 #3 Παρ Ιουλ 20, 2012 12:19 pm
marilou27
Η ψυχή της παρέας!
μπου καλό βράδυ μην αγχώνεσαι το ξέρω είναι δύσκολο αλλα το ίδιο λέω στον εαυτό μου.όλες τις ίδιες ανησυχίες έχουμε..
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μπου έγραψε:ειστε ΟΛΕΣ υπεροχες! καληνυχτα καινουριες μου φιλεναδες!!!!
καληνύχτα...όχι καλέ μόνο κάτι σκουπόξυλα.. πλάκα κάνω ε?μαμακα μου έγραψε:TS TS TS ΤΙ ειστε εσεις ρε????καλυτερα να σου βγειτο ματι παρα το ονομα.....
πήρα εγω ηλεκτρικη σκουπα να σας σκουπισω?! ε?? οχι πειτε μου αν ακουω να μου λετε...... εγω φταιω να μαλωνω????οχι πειτε μου φταιω εγω???
σας νιωθω φιλες, και ενα πραγμα που δεν αντεχωειναι η μιζερια και η απαισιοδοξια....σπυρια λεμε βγαζω.
σας καληνυχτώ κοιλίτσες
stellaef έγραψε:Πω-Πω!!!!λιγες μερες δεν μπηκα και το εχασα παλι!πραγματκα δεν προλαβαινω να παρω ανασα και ο μικρος μολις με δει να καθομαι στον η/υ θελει και αυτος να παιξει!ολες ειστε καλα?τα μπεμπακια σας???
ναι καλή μου μην ανησυχεις....marilou27 έγραψε:καληνύχτα...όχι καλέ μόνο κάτι σκουπόξυλα.. πλάκα κάνω ε?μαμακα μου έγραψε:TS TS TS ΤΙ ειστε εσεις ρε????καλυτερα να σου βγειτο ματι παρα το ονομα.....
πήρα εγω ηλεκτρικη σκουπα να σας σκουπισω?! ε?? οχι πειτε μου αν ακουω να μου λετε...... εγω φταιω να μαλωνω????οχι πειτε μου φταιω εγω???
σας νιωθω φιλες, και ενα πραγμα που δεν αντεχωειναι η μιζερια και η απαισιοδοξια....σπυρια λεμε βγαζω.
σας καληνυχτώ κοιλίτσες
Maryanastasia έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ξύπνησα πριν λίγο θα μαγειρέψω και μετά λέω να κοιμηθώ ξανά λιγάκι
δεν το ξέρα αυτό με τα αυγά.θα το κάνω ακούγεται καλό.εγώ πάλι έφτιαξα κοτόπουλο με πατάτεςREINE έγραψε:εγώ φτιάχνω σπανακόρυζο με αυγά!
κάνεις το σπανακόρυζο και όταν είναι έτοιμο ρίχνεις τα αυγα από πάνω μάτια και τα κλείνεις με το καπάκι και αυτά ψήνονται με τον ατμό!! πολύ καλό! αν δεν το ξέρετε δοκιμάστε το!
REINE έγραψε:υγιεινό και εύκολο! δοκίμασε το!
να σας ρωτήσω σε ποια εβδομάδα θα κάνετε το Β επιπέδου?
εμένα μου έκλεισαν ραντεβού όταν θα είμαι 23 εβδομάδων! λέτε να είναι πολύ αργά??
δεν είχε νωρίτερα και λόγω αδειών γίνεται ένας χαμός! αγχώθηκα πάλι μήπως είναι αργά...
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης