Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
594 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 594 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 5, 6, 7 ... 23 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 6 από 41]

126ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 6 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Κυρ Ιουλ 29, 2012 3:45 pm

XRYSA M

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ?ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?ΕΓΩ ΤΡΕΧΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΤΑΝΩ!ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΗ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΟΡΟΦΟ ΚΑΙ ΕΧΩ ΠΟΛΛΛΛΛΕΕΕΣΣΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ!ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΗΣΥΧΑ...Η ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΤΡΩΕΙ ΤΡΩΕΙ ΤΡΩΕΙ...ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΞΕΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΤΑ 8 ΚΙΛΑ ΚΑΤΑ ΠΟΛΥ.ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΜΕ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ!
ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΠΕΦΤΟΥΝ ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΠΟΥ ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΜΑΙ Very Happy
ΓΕΩΡΓΙΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΙΔΕΑ ΓΙΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΠΕ Ο ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΠΑΝΤΩΣ ΨΑΞΤΟ ΛΙΓΟ!
ΕΛΠΙΔΑ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΚΑΛΕ Η ΜΠΕΜΠΑ ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ!
ΤΑΤΙΑΝΑ ΤΙ ΦΟΒΕΡΗ ΚΟΡΔΕΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ?????ΠΩΣ ΤΗΝ ΕΦΤΙΑΞΕΣ?ΚΑΝΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΓΟΥΣΤΗ!

127ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 6 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Κυρ Ιουλ 29, 2012 8:45 pm

τατιανα

τατιανα
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
elpidamamy έγραψε:
τατιανα έγραψε:ελπιδα εμενα μου ειπε η παιδιατρος οτι το πρωτο τριμηνο πρεπει να περνουν 900γρ το δευτερο 600γρ κ μετα απο πολυ λιγο δεν θυμαμαι ποσο 100γρ?

δηλαδη 700 ειναι λιγα??? τωρα κλεινουμε τον 3ο . παντος νομιζω απο κιλα ειναι οκ ασχετα που πηρε τοσο τωρα ειναι 6 κιλα

Όχι βρε δεν είναι λίγα εφόσον τους άλλους μήνες επερνε Πανω απο κιλό.φαντασου εμένα 4 μηνών ήταν 5900 κ είμασταν πιο ψηλά στις καμπύλες..don't worry

Χρύσα φαντάζομαι δουλειές που έχεις..σιχαινομαι τις νετακομισεις!
Ασε κ εμένα ολοοο τρώει κ εκει που νύχτα έκανε κ 3ωρο τώρα κάθε δυο ώρες!!
Χθες αποκοιμιοταν κ ξαφνικά εκλαιγε μου φαίνεται άρχισαν τ δοντιααα χριστε μου!!
Όσο για την κορδέλα κοίταζα στο Ίντερνετ κ της πουλάνε 12-17 ευρω κ πήρα ελαστική δαντελα κ είδα στο youtube πως κάνουνε λουλούδι κ οριστε! Τώρα παρηγγειλα υλικά απο Ίντερνετ κ θα φτιάξω κ άλλες μας αρέσουν πολυυ!!

128ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 6 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Κυρ Ιουλ 29, 2012 11:12 pm

maria maroui

maria maroui
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
καλημέρα!!!!!

ναι κι εγώ μαδάω παααρα πολύ και μες την εβδομαδα πάω για κουρεμα. αντε να δουμε θα αλλαξει κάτι!!

χρύσα καλά κουράγια, Smile τις βαριέμαι απίστευτα τις μετακομίσεις!!

ελπίδα μια χαρά είναι το μικρούλι σου. ο γιατρός μου, μου έχει πει οτι δεν πρέπει να αγχωνόμαστε με τα νούμερα κι οτι το κάθε μωράκι πέρνει με το δικό του ρυθμό!!

πωπω κορίτσια εγώ ουτέ καν το συζητάω να την πάω στο δικό της δωμάτιο για ύπνο ακόμα. από Σεπτέμβρη και βλέπουμε.

και ναι, επιτέλους αδιαθέτησα και ηρέμησαν και τα νευρα μου!! Smile

129ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 6 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Κυρ Ιουλ 29, 2012 11:16 pm

PERIMPALOU2

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΝΑ ΜΑΙ ΚΙ ΕΓΩ ΕΠΕΣΤΡΕΨΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑSad(
ΠΑΝΕ ΟΙ ΔΙΑΚΟΠΟΥΛΕΣ ΣΗΜΕΡΑ ΔΟΥΛΕΙΑ,ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑ ΧΤΕΣ ΝΑ ΣΑΣ ΔΙΑΒΑΣΩ ΑΛΛΑ ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΣΑΣ ΑΠΟΛΑΥΣΩ!!! ΘΑ ΓΡΑΨΩ ΞΑΝΑ ΦΙΛΙΑ!!

130ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 6 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Κυρ Ιουλ 29, 2012 11:54 pm

PERIMPALOU2

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΤΙ ΚΟΡΔΕΛΕΣ,ΤΙ ΜΑΓΙΩ ,ΤΙ ΑΝΤΡΑΚΙΑ ΟΜΟΡΦΑ , ΤΙ ΚΟΥΚΛΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ!!!ΑΧ ΤΑ ΑΓΑΠΩ ΟΛΑ ΤΑ ΜΩΡΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΥΛΑΣ ΜΑΣ.ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΜΑΖΙ???
ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΥΠΕΡΟΧΑ,ΣΤΗ ΘΑΣΟ ΗΜΑΣΤΑΝ,ΣΕ ΕΝΑ ΜΕΡΟΣ ΠΟΛΥ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΜΩΡΑ-ΟΛΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΜΕ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΗΤΑΝ,Η ΜΠΕΜΠΑ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΕΙΧΑΜΕ ,ΤΗΝ ΒΟΥΤΗΞΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΘΑΛΑΣΣΕΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΙΣΙΝΑ(ΑΝΤΕ ΚΡΑΞΤΕ ΜΕ) ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ,ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΟΣΟ ΓΟΥΣΤΑΡΕ,ΤΟ ΚΙΧ ΤΗΣ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ,ΚΑΘΟΤΑΝ ΚΑΝΑ ΤΕΤΑΡΤΟ ΚΑΙ ΚΟΥΝΟΥΣΕ ΠΟΔΙΑ ΧΕΡΙΑ.ΤΕΛΟΣΠΑΝΤΩΝ ΕΙΧΕ ΠΟΛΥ ΔΡΟΣΙΑ ΚΑΙ ΞΕΚΟΥΡΑΤΗΚΑΜΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΑΡΗΚΑΜΕ ΚΙ ΕΓΩ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΗΡΘΑΝ ΣΤΙΣ 10 ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΣΑΜΕ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΠΑΡΡΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΑΝ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΛΙΓΟ BABY SITTING ΚΑΙ ΧΑΡΗΚΑΝ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΟΙ ΔΟΛΙΟΙ ΓΟΝΕΙΣ Embarassed Embarassed Embarassed

131ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 6 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Κυρ Ιουλ 29, 2012 11:59 pm

PERIMPALOU2

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΚΑΙ Κ ΚΕΙ ΠΟΥ ΟΛΑ ΗΤΑΝ ΤΕΛΕΙΑ,ΓΥΡΝΑΜΕ ΧΤΕΣ ΩΡΕ ΚΑΙ ΚΛΑΜΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΥΣΤΕΡΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ.... ΜΙΛΑΜΕ ΝΑ ΠΙΑΝΕΙ Η ΚΑΗΜΕΝΗ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΚΙ ΤΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΛΑΙΕΙ,ΔΕΝ ΗΣΥΧΑΖΕ,ΤΗΝ ΚΟΙΜΙΖΑ ΚΑΙΣ Ε 20 ΛΕΠΤΑ ΔΩΣΤΟΥ ΚΛΑΜΑ ΣΠΑΡΑΓΜΟΣ,ΚΑΝΕΝΑ ΤΡΙΩΡΟ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΗΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΕΒΑΤΑΚΙ ΤΗΣ(ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΣΑΣ ΕΙΠΑ ΤΗΝΗ ΚΟΙΜΙΖΩ ΣΤΗΝ ΚΟΥΝΙΑ ΤΗΣ) ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΗΡΑ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΚΑΙ ΚΟΙΜΗ8ΗΚΕ ΚΑΝΑ 6 ΩΡΟ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΗΣΥΧΗ.ΤΩΡΑ ΜΙΛΗΣΑ ΜΕ ΜΑΜΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΚΟΙΜΑΤΑΙ.
ΚΑΛΑ ΟΙ ΓΙΑΓΙΑΔΕ ΥΠΕΡΒΟΛΗ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΜΑΣ ΠΑΙΡΝΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΧΑΝ ΝΑ ΤΗΝ ΔΟΥΝ ΜΗΝΕΣ(Η ΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ ΟΝΤΩΣ ΣΗΜΠΛΗΡΩΝΕΙ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΝΑ ΤΗ ΔΕΙ-ΑΛΛΑ Η ΜΑΜΑ ΜΟΥ ΜΟΝΟ 10 ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΤΡΕΛΛΑΘΗΚΕ)
ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ,ΣΑΛΙΑ ΧΕΡΙΑ ΜΠΟΥΝΙΕΣ ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ ΤΣΟ ΣΤΟΜΑ.ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΠΙΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΗ,ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΠΟΤΕ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΗ ΣΗΚΩΣΩ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΥΣΑΝΑΧΤΕΤΕΙ,ΠΡΟΣΘΕΣΑΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΚΡΑΥΓΟΥΛΕΣ ΠΕΡΑΝ ΤΟΥ ΑΓΚΟΥ ΣΤΟ ΡΕΠΕΡΤΟΡΙΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΠΡΩΙ ΤΗ ΠΙΑΝΕΙ ΟΙΣΤΡΟΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΩΡΑ ΒΓΑΖΕΙ ΚΡΑΥΓΟΥΛΕΣ.
ΕΚΕΙ ΚΙ ΟΛΑΣ ΗΡΕΜΗΣΑ ΜΟΝΟ ΣΤΗΘΟΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ΔΕΝ ΑΝΤΛΗΣΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΜΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΜΑΡΤΥΡΙΟ 6 ΗΩΡΑ ΝΑ ΑΡΜΕΓΟΜΑΙ Sad( ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΑΝΤΕΞΩ ΑΛΛΟΙ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ ΜΕΙΝΑΝΕ,ΕΧΩ ΛΙΓΟ ΚΟΥΡΑΤΣΕΙ.ΕΣΕΕΙΣ? ΒΑΣΤΑΤΕ ΓΕΡΑ ΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!

132ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 6 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Δευ Ιουλ 30, 2012 7:03 am

jerrysofaki

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
ΧΑΘΗΚΑΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ 2 ΜΕΡΕΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΑΜΕ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΚΑΙ ΒΟΛΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΟΠΕΡΑΣΗ....Ο ΥΠΝΟΣ ΜΑΣ ΒΕΒΕΑΙΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΑΣΤΑΤΟΣ !

ΕΛΕΝΑ, ΜΕΤΑ ΤΙΣ 15 ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΑΘΗΝΑ, ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΩ ΣΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ. ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΙΔΕΑ ΚΑΙ ΝΩΡΙΤΕΡΑ, ΕΙΜΑΙ ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΟΥ!

ΕΜΕΝΑ Ο ΜΠΕΜΠΗΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΙΣ ΣΤΑΓΟΝΕΣ ΑΥΤΕΣ (ΒΙΤΑΜΙΝΗ Α ΚΑΙ D)ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ. ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΚΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΣ ΤΟΥ ΘΗΛΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙΡΟ!ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΕΛΙΚΑ ΛΕΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ....

ΠΟΛΥ ΖΕΣΤΗ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΕΠΙΑΣΕ ΜΠΟΥΡΙΝΙ... ΕΥΤΥΧΩΣ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΤΡΕΛΑΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΦΑΣΑΡΙΑ ΚΑΙ ΑΕΡΑ ΚΑΙ ΜΠΟΥΜΠΟΥΝΙΤΑ! ΦΙΛΑΑΑΑΚΙΑ ΜΑΝΟΥΛΕΣ

133ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 6 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Δευ Ιουλ 30, 2012 8:54 am

peripmalou

peripmalou
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ ΚΡΟΣΙΑ,ΜΠΑΙΝΩ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΑΨΑ ΝΑ ΑΝΤΛΗΣΩ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΧΑΛΑΣΕΙ ΤΟ ΘΗΛΑΣΤΡΟ....ΕΝΤΩΜΕΤΑΞΕΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΤΡΑΠΕΖΑ ΓΑΛΑΚΤΡΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΤΟ ΑΝΤΛΩ ΠΕΡΝΑ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΜΟΥ ΤΟΟ ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΟ ΠΗΓΑΙΝΕΙ,ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ ΑΓΧΟΣ.ΤΡΕΧΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΠΑΩ ΤΡΑΠΕΖΑ ΒΓΑΖΩ ΚΑΙ ΓΥΡΙΣΑ ΤΟ ΜΙΣΟ ΚΕΝΤΡΟ ΥΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΤΗΣ ΜΕΝΤΕΛΑ ΤΟ ΜΙΝΙ ΕΛΕΚΤΡΙΚ ΑΛΛΑ ΤΟ ΔΙΠΛΟ ΓΙΑ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ,ΤΙ ΣΤΑ ΠΡΕΝΑΤΑΛ ΝΑ ΤΡΕΧΩ ΣΑΝ ΤΗΝ ΤΡΕΛΛΗ,ΤΕΛΟΣΠΑΝΤΩΝ ΜΕΣ ΤΗΝ ΚΑΨΑ ΠΗΡΑ ΤΟ ΜΟΝΟ 90 ΕΥΡΩ ΕΝΩ ΤΟ ΔΙΠΛΟ ΤΟ ΕΙΧΑ ΠΑΡΕΙ 14Ο.ΚΑΙ ΡΩΤΩ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟ ΝΑ ΧΑΛΣΕΙ Ο ΜΗΧΑΝΗΣΜΟΣ ΣΕ 3 ΜΗΝΕΣ?ΚΑΙ ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΥΝΕΝΝΟΗΘΩ ΜΕ ΤΗΝ ΣΟΥΗΔΙΑ Η ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΦΤΙΑΞΟΙΥΝ?ΑΗ ΣΙΧΤΙΡ ΜΑΛΑΚΕΣ,ΤΡΕΛΑΘΗΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ ΝΑ ΣΤΑΖΩ ΣΑΝ ΤΟ ΚΑΤΣΙΚΙ ΜΕΣ ΤΗΝ ΚΑΨΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΩ ΚΑΘΕ 5 ΛΕΠΤΑ ΣΤΗ ΜΑΜΑ ΜΟΥ ΜΗΝ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΤΟ ΠΜΩΡΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΦΑΕΙ.

http://WWW.FLOWERTALE.GR

134ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 6 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Δευ Ιουλ 30, 2012 9:47 am

dinaki78

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλησπερα κοριτσια!!!λοιπον 7.720kgr(απο 6.640kgr) και 64cm (απο 61cm)....τρομαξε ο γιατρος μας...πολυ αναπτυξη!!!!καναμε και τα εμβολιακια μας και τωρα "κανουμε" πως κοιμομαστε...!

135ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 6 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Δευ Ιουλ 30, 2012 10:57 am

γκαλαιτζογλου

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
peripmalou έγραψε:ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ ΚΡΟΣΙΑ,ΜΠΑΙΝΩ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΑΨΑ ΝΑ ΑΝΤΛΗΣΩ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΧΑΛΑΣΕΙ ΤΟ ΘΗΛΑΣΤΡΟ....ΕΝΤΩΜΕΤΑΞΕΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΤΡΑΠΕΖΑ ΓΑΛΑΚΤΡΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΤΟ ΑΝΤΛΩ ΠΕΡΝΑ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΜΟΥ ΤΟΟ ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΟ ΠΗΓΑΙΝΕΙ,ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ ΑΓΧΟΣ.ΤΡΕΧΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΠΑΩ ΤΡΑΠΕΖΑ ΒΓΑΖΩ ΚΑΙ ΓΥΡΙΣΑ ΤΟ ΜΙΣΟ ΚΕΝΤΡΟ ΥΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΤΗΣ ΜΕΝΤΕΛΑ ΤΟ ΜΙΝΙ ΕΛΕΚΤΡΙΚ ΑΛΛΑ ΤΟ ΔΙΠΛΟ ΓΙΑ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ,ΤΙ ΣΤΑ ΠΡΕΝΑΤΑΛ ΝΑ ΤΡΕΧΩ ΣΑΝ ΤΗΝ ΤΡΕΛΛΗ,ΤΕΛΟΣΠΑΝΤΩΝ ΜΕΣ ΤΗΝ ΚΑΨΑ ΠΗΡΑ ΤΟ ΜΟΝΟ 90 ΕΥΡΩ ΕΝΩ ΤΟ ΔΙΠΛΟ ΤΟ ΕΙΧΑ ΠΑΡΕΙ 14Ο.ΚΑΙ ΡΩΤΩ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟ ΝΑ ΧΑΛΣΕΙ Ο ΜΗΧΑΝΗΣΜΟΣ ΣΕ 3 ΜΗΝΕΣ?ΚΑΙ ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΥΝΕΝΝΟΗΘΩ ΜΕ ΤΗΝ ΣΟΥΗΔΙΑ Η ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΦΤΙΑΞΟΙΥΝ?ΑΗ ΣΙΧΤΙΡ ΜΑΛΑΚΕΣ,ΤΡΕΛΑΘΗΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ ΝΑ ΣΤΑΖΩ ΣΑΝ ΤΟ ΚΑΤΣΙΚΙ ΜΕΣ ΤΗΝ ΚΑΨΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΩ ΚΑΘΕ 5 ΛΕΠΤΑ ΣΤΗ ΜΑΜΑ ΜΟΥ ΜΗΝ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΤΟ ΠΜΩΡΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΦΑΕΙ.
αχ μανα!!!!!τι τραβαμε εμεις το ξερουμε!!!!!ποσα γευματα αντλεις??να εχεις παντα ενα καταψυξη για τετοιες ωρες Very Happy

136ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 6 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Δευ Ιουλ 30, 2012 11:06 am

τατιανα

τατιανα
Ευη μπράβο στο λουλουδακθ σου που ήταν τόσο φρόνιμο!
Πολυ τολμηρή σε βρίσκω κ πισίνα κ κεφάλι μέσα χαχαχα εγω κεφάλι δεν βουτηξα αν κ στο μπάνιο δεν την πειράζει να της ρίχνω νερο στην φάτσα!
Θάσο κ εμείς λέμε να πάμε σε 2 βδομάδες που θα έρθει ο αδερφός μου έχει καλές τιμές; Εσείς που μεινατε;
Όσο για το θηλαστρο εγω έχω το medela swing κ προς το παρόν λειτούργη αν κ δεν αντλω τόσο συχνά όσο εσυ, λογικά θα έχει κάποια εγγύηση ή να στον φτιάξουν ψαξτο.
2 μήνες ακόμα τι εννοείς; Σκεφτεσε να θηλασεις ως 6 μηνών;

Σοφια έριξε μια βροχή σήμερα ε; Παρολαυτα πολυ ζέστη απο αύριο δροσίζει είπαν.

Ντίνα μια χαρα το κορτσουδι σου οντος αναπτυγμένη!!
Τσιμπα της τα μπουτινια!!

137ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 6 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Δευ Ιουλ 30, 2012 11:54 pm

PERIMPALOU2

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
τατιανα έγραψε:Ευη μπράβο στο λουλουδακθ σου που ήταν τόσο φρόνιμο!
Πολυ τολμηρή σε βρίσκω κ πισίνα κ κεφάλι μέσα χαχαχα εγω κεφάλι δεν βουτηξα αν κ στο μπάνιο δεν την πειράζει να της ρίχνω νερο στην φάτσα!
Θάσο κ εμείς λέμε να πάμε σε 2 βδομάδες που θα έρθει ο αδερφός μου έχει καλές τιμές; Εσείς που μεινατε;
Όσο για το θηλαστρο εγω έχω το medela swing κ προς το παρόν λειτούργη αν κ δεν αντλω τόσο συχνά όσο εσυ, λογικά θα έχει κάποια εγγύηση ή να στον φτιάξουν ψαξτο.
2 μήνες ακόμα τι εννοείς; Σκεφτεσε να θηλασεις ως 6 μηνών;

Σοφια έριξε μια βροχή σήμερα ε; Παρολαυτα πολυ ζέστη απο αύριο δροσίζει είπαν.

Ντίνα μια χαρα το κορτσουδι σου οντος αναπτυγμένη!!
Τσιμπα της τα μπουτινια!!

KALHMERA KORITSI,KI EDW EBREKSE LIGO XTES ALLA SHKWSE XEIROTERH KASPA.ENNOW DUO MHNES ANTLHSH GIA TO GEVMA TWN DWDEK APOU EIMAI STH DOYLEIA,TOTE 8A ANTIKATASTA8EI APO FROUTA KAI DEN 8A XW NA BGAZW.8A THN 8HLAZW PRIN FYGW.ME PIANEI WRES WRES APOGOHTEYSH ALAL META TH BLEPW NA KSEKARDIZETAI AKI PAIRNW KOURAGIO.

138ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 6 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Δευ Ιουλ 30, 2012 11:55 pm

PERIMPALOU2

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
dinaki78 έγραψε:Καλησπερα κοριτσια!!!λοιπον 7.720kgr(απο 6.640kgr) και 64cm (απο 61cm)....τρομαξε ο γιατρος μας...πολυ αναπτυξη!!!!καναμε και τα εμβολιακια μας και τωρα "κανουμε" πως κοιμομαστε...!

PW PW KORITSAROS!!!MPROVO RE NTINAKI!!!
EMEIS KRATAME TA HANZAPLAST POU THS KOLLAEI STO EMBOLIO(H HLI8IA MANA) SE DUO BDOMADES TO TRITO POU DEN KSERW HTAN MONO H DIPLO PALI?DWSE FILIA STHN OMORFOULA SOU!

139ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 6 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Τρι Ιουλ 31, 2012 8:22 am

XRYSA M

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΕΥΗ ΤΡΕΛΟΚΟΡΙΤΣΟ ΓΥΡΙΣΕΣ????ΠΟΤΕ ΠΕΡΑΣΑΝ ΟΙ ΜΕΡΕΣ?ΔΙΒΑΣΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΘΗΛΑΣΤΡΟ ΒΡΕ ΤΙ ΕΠΑΘΕΣ!ΝΤΙΝΑΚΙ Η ΜΠΕΜΠΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΗΓΟΡΙΑ ΣΤΗ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΤΗΝ ΑΦΡΑΤΟΥΛΑ.ΒΡΕ ΤΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΑΤΙΜΑ.ΕΜΕΝΑ ΑΝ ΤΗΝ ΕΒΓΑΛΑ ΣΩΣΤΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΕΙΝΑΙ 8100 ΤΩΡΑ ΒΕΒΑΙΑ ΘΑ ΔΟΥΜΕ 7 ΤΟΥ ΜΗΝΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΜΕ ΓΙΑΤΡΟ....
ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΕΔΩ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ...Η ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΠΙΑΝΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΗΣ ΒΓΑΖΕΙ ΚΡΑΒΓΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΣΗΚΩΘΕΙ ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ ΣΤΟ ΡΗΛΑΞ.
ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΧΑ ΠΑΛΙ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΜΕ ΜΙΑ ΓΝΩΣΤΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΛΕΓΕ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΤΗΣ ΝΑ ΤΟΝ ΚΟΨΩ ΤΟΝ ΘΗΛΑΣΜΟ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΜΕ ΔΑΓΚΩΝΕΙ Η ΜΠΕΜΠΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΞΕΡΕΙ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΜΑΛΛΟΝ ΘΗΛΑΖΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ Laughing Smile Smile ΓΕΝΙΚΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΩ ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ!ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΜΟΥ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ Η ΑΔΕΡΦΗ ΤΗΣ ΕΔΙΝΕ ΤΟ ΜΠΙΜΠΕΡΟ ΣΤΟ ΜΩΡΟ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΟΥΝΙΑ(ΑΠΟ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΞΕΡΕΤΕ ΛΕΣ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΚΑΤΣΙΚΑΚΙ)ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΛΕΕΙ ΤΟ ΑΦΗΝΕ ΑΥΤΟ ΠΛΑΝΤΑΖΕ ΣΤΟ ΚΛΑΜΑ ΑΛΛΑ ΕΠΡΕΠΕ ΛΕΕΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟΡΟΥΜΕ ΠΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΟΣΑ ΨΥΧΙΚΑ ΔΙΑΤΑΡΑΓΜΕΝΑ ΑΤΟΜΑ!!!!!Α!ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΑ ΚΑΝΕΙ Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ?????????????(ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΞΗΓΟΥΜΕ ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕ ΤΟ ΜΠΙΜΠΕΡΟ ΑΠΛΑ ΠΑΡΤΟ ΜΙΑ ΑΓΓΑΛΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ)ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΚΑΤΗΓΟΡΗΘΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΘΗΛΑΣΜΟΥ...ΟΧΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΒΕΒΑΙΑ!ΤΑΤΙΑΝΑ ΘΥΜΑΣΑΙ....
ΣΑΣ ΦΙΛΩ ΟΛΕΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΠΕΜΠΑΚΙΑ ΣΑΣ!Η ΝΑΚΟΣ ΚΑΙ Η ΜΑΜΑΜΑΤΙΝΑ ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΑΝ??????Α!!!!!!!!!!ΞΕΧΑΣΑ ΕΥΗ ΤΡΕΛΟΚΟΡΙΤΣΟ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΡΑΤΑΩ ΤΑ ΧΑΤΖΑΠΛΑΣΤ ΑΠΟ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ!ΤΡΕΛΕΣ ΜΑΝΕΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ

140ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 6 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Τρι Ιουλ 31, 2012 11:42 am

τατιανα

τατιανα
XRYSA M έγραψε:ΕΥΗ ΤΡΕΛΟΚΟΡΙΤΣΟ ΓΥΡΙΣΕΣ????ΠΟΤΕ ΠΕΡΑΣΑΝ ΟΙ ΜΕΡΕΣ?ΔΙΒΑΣΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΘΗΛΑΣΤΡΟ ΒΡΕ ΤΙ ΕΠΑΘΕΣ!ΝΤΙΝΑΚΙ Η ΜΠΕΜΠΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΗΓΟΡΙΑ ΣΤΗ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΤΗΝ ΑΦΡΑΤΟΥΛΑ.ΒΡΕ ΤΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΑΤΙΜΑ.ΕΜΕΝΑ ΑΝ ΤΗΝ ΕΒΓΑΛΑ ΣΩΣΤΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΕΙΝΑΙ 8100 ΤΩΡΑ ΒΕΒΑΙΑ ΘΑ ΔΟΥΜΕ 7 ΤΟΥ ΜΗΝΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΜΕ ΓΙΑΤΡΟ....
ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΕΔΩ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ...Η ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΠΙΑΝΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΗΣ ΒΓΑΖΕΙ ΚΡΑΒΓΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΣΗΚΩΘΕΙ ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ ΣΤΟ ΡΗΛΑΞ.
ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΧΑ ΠΑΛΙ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΜΕ ΜΙΑ ΓΝΩΣΤΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΛΕΓΕ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΤΗΣ ΝΑ ΤΟΝ ΚΟΨΩ ΤΟΝ ΘΗΛΑΣΜΟ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΜΕ ΔΑΓΚΩΝΕΙ Η ΜΠΕΜΠΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΞΕΡΕΙ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΜΑΛΛΟΝ ΘΗΛΑΖΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ Laughing Smile Smile ΓΕΝΙΚΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΩ ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ!ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΜΟΥ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ Η ΑΔΕΡΦΗ ΤΗΣ ΕΔΙΝΕ ΤΟ ΜΠΙΜΠΕΡΟ ΣΤΟ ΜΩΡΟ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΟΥΝΙΑ(ΑΠΟ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΞΕΡΕΤΕ ΛΕΣ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΚΑΤΣΙΚΑΚΙ)ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΛΕΕΙ ΤΟ ΑΦΗΝΕ ΑΥΤΟ ΠΛΑΝΤΑΖΕ ΣΤΟ ΚΛΑΜΑ ΑΛΛΑ ΕΠΡΕΠΕ ΛΕΕΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟΡΟΥΜΕ ΠΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΟΣΑ ΨΥΧΙΚΑ ΔΙΑΤΑΡΑΓΜΕΝΑ ΑΤΟΜΑ!!!!!Α!ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΑ ΚΑΝΕΙ Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ?????????????(ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΞΗΓΟΥΜΕ ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕ ΤΟ ΜΠΙΜΠΕΡΟ ΑΠΛΑ ΠΑΡΤΟ ΜΙΑ ΑΓΓΑΛΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ)ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΚΑΤΗΓΟΡΗΘΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΘΗΛΑΣΜΟΥ...ΟΧΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΒΕΒΑΙΑ!ΤΑΤΙΑΝΑ ΘΥΜΑΣΑΙ....
ΣΑΣ ΦΙΛΩ ΟΛΕΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΠΕΜΠΑΚΙΑ ΣΑΣ!Η ΝΑΚΟΣ ΚΑΙ Η ΜΑΜΑΜΑΤΙΝΑ ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΑΝ??????Α!!!!!!!!!!ΞΕΧΑΣΑ ΕΥΗ ΤΡΕΛΟΚΟΡΙΤΣΟ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΡΑΤΑΩ ΤΑ ΧΑΤΖΑΠΛΑΣΤ ΑΠΟ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ!ΤΡΕΛΕΣ ΜΑΝΕΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ

Χρυσα σημερα διαβαζα ποσο πολυτιμες ειναι η αγκαλιες και ποσο κακο κανει να αφηνεις το μωρο να κλαιει!!ειναι εγκλημα κατεμε!!
Επισης ο πατερας μου τωρα εβγαλε κηλη στον αφαλο που θελει εγχειρηση και του ειπε ο γιατρος εκτος απο κληρονομικη ή απο σηκωμα βαρους κ.α μπορει να προκληθει αν εκλαιγε πολυ οταν ηταν μωρο, και μου ελεγε η μανα μου ποσο καλα κανουμε που δεν την αφηνουμε οπως εκανε ο αδερφος μου που εκλαιγε το μωρο μεχρι να αποκοιμηθει (ειχαμε μαλωσει ολοιιι μαζι του).
Οσο για τον θηλασμο ασε ακουω και εγω συνεχεια κυριως γιατι θα θηλαζω περα τον 6 μηνων αλλα και για τον υπνο μαζι, οσο για τις αγκαλιες μολις λεω οτι ειναι αγκαλιτσας ακουω ααα την εμαθες γκρρρρρ
Απανταω και εγω με θρασος δεν μασαω ουτε ντρεπομαι..μαλλον ειμαι πατριωτισα του θηλασμου και εγω..χαχαχαχα

141ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 6 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Τρι Ιουλ 31, 2012 11:54 am

Mamma_Mia!

Mamma_Mia!
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
καλησπερα! τι καλα που πηγαινετε τα μωρακια στη θαλασσα εμας η παιδιατρος ειπε να μην τον βαλουμε θαλασσα αλλα φυσικα θα παμε.
ντινακι τι καλα που εβαλε τοσα ...αντε να δουμε κ εμεις που θα παμε γυρω στις 9 του μηνα
εμεις εχουμε πολυυυυ γκρινια βρε κοριτσια ενω ηταν τοσο ησυχο μωρο ουτε στο καροτσι δεν ησυχαζει τι να πω η ζεστη τα δοντακια ουφφφ
ασε που με πρηζουν κ μενα οχι μονο για το θηλασμο..ειναι μια γυναικα που το μωρο μου πλανταζει στο κλαμα οταν το μιλαει τετοιο κλαμα πρωτη φορα και αρχισε οτι το μωρο δεν το εχω μαθει στη φασαρια οτι θα κλαιει στην εκκλησια που δεν ισχυει και σε γαμους με τερμα μουσικη και κοιμαται το παιδι και οταν μιλαμε..να μην το παιρνω αγκαλια, να μην τον παιρνω οταν κλαιει δεν ειμαι σωστη που δεν εχω σκονη γαλα στο σπιτι.γενικα οτι κανω δεν ειναι σωστο απο τοτε που ημουν λεχωνα τετοια μου ελεγε δεν κοιτανε που το δικο τους το ταιζουν οτι να ναι..θα σηχτιρισω κανενα στο τελος και θα γινω και κακια
τελοσπαντων πολλα ειπα σορρυ κιολας τα ειπα και ξαλαφρωσα ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 6 667478

142ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 6 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Τρι Ιουλ 31, 2012 12:03 pm

Mamma_Mia!

Mamma_Mia!
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
τατιανα έγραψε:
XRYSA M έγραψε:ΕΥΗ ΤΡΕΛΟΚΟΡΙΤΣΟ ΓΥΡΙΣΕΣ????ΠΟΤΕ ΠΕΡΑΣΑΝ ΟΙ ΜΕΡΕΣ?ΔΙΒΑΣΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΘΗΛΑΣΤΡΟ ΒΡΕ ΤΙ ΕΠΑΘΕΣ!ΝΤΙΝΑΚΙ Η ΜΠΕΜΠΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΗΓΟΡΙΑ ΣΤΗ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΤΗΝ ΑΦΡΑΤΟΥΛΑ.ΒΡΕ ΤΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΑΤΙΜΑ.ΕΜΕΝΑ ΑΝ ΤΗΝ ΕΒΓΑΛΑ ΣΩΣΤΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΕΙΝΑΙ 8100 ΤΩΡΑ ΒΕΒΑΙΑ ΘΑ ΔΟΥΜΕ 7 ΤΟΥ ΜΗΝΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΜΕ ΓΙΑΤΡΟ....

Χρυσα σημερα διαβαζα ποσο πολυτιμες ειναι η αγκαλιες και ποσο κακο κανει να αφηνεις το μωρο να κλαιει!!ειναι εγκλημα κατεμε!!
Επισης ο πατερας μου τωρα εβγαλε κηλη στον αφαλο που θελει εγχειρηση και του ειπε ο γιατρος εκτος απο κληρονομικη ή απο σηκωμα βαρους κ.α μπορει να προκληθει αν εκλαιγε πολυ οταν ηταν μωρο, και μου ελεγε η μανα μου ποσο καλα κανουμε που δεν την αφηνουμε οπως εκανε ο αδερφος μου που εκλαιγε το μωρο μεχρι να αποκοιμηθει (ειχαμε μαλωσει ολοιιι μαζι του).
Οσο για τον θηλασμο ασε ακουω και εγω συνεχεια κυριως γιατι θα θηλαζω περα τον 6 μηνων αλλα και για τον υπνο μαζι, οσο για τις αγκαλιες μολις λεω οτι ειναι αγκαλιτσας ακουω ααα την εμαθες γκρρρρρ
Απανταω και εγω με θρασος δεν μασαω ουτε ντρεπομαι..μαλλον ειμαι πατριωτισα του θηλασμου και εγω..χαχαχαχα

τωρα σε διαβασα τατιανα και εγω ειμαι της αποψης οτι με χαδακια και αγκαλιτσες μεγαλωνουν τα μωρα μας..εχω ακουσει να μην το παιρνω αγκαλια να μην το κουναω για να κοιμηθει να μην τον θηλαζω ξαπλωμενη .ηθελα να ξερα τα μωρα τους τα βαζουν στο κρεβατι και κοιμουνται αυτοματα??

143ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 6 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Τρι Ιουλ 31, 2012 12:04 pm

τατιανα

τατιανα
Μαριαννα τελικα ολες και κατι ακουμεεεε!Αναισθησια και θρασος θελει..γιατι αλλο κανω οτι μπορω και αλλο κανω το καλυτερο που μπορω γιαυτο ο καθενας ας κοιταει την παρτυ του αντεεε!!! Very Happy Very Happy

144ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 6 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Τρι Ιουλ 31, 2012 12:33 pm

Mamma_Mia!

Mamma_Mia!
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
τατιανα έγραψε:Μαριαννα τελικα ολες και κατι ακουμεεεε!Αναισθησια και θρασος θελει..γιατι αλλο κανω οτι μπορω και αλλο κανω το καλυτερο που μπορω γιαυτο ο καθενας ας κοιταει την παρτυ του αντεεε!!! Very Happy Very Happy

σωστα!!!και εμεις κανουμε το καλυτερο που μπορουμε Laughing

145ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 6 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Τρι Ιουλ 31, 2012 10:36 pm

PERIMPALOU2

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ,
ΗΡΘΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ,ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΟΙΜΗΘΕΙ ΟΥΗΤΕ ΜΙΑ ΩΡΑ ΣΕΡΙ ΕΤΣΙ ΓΑΙ ΔΕΙΓΜΑ,ΜΙΛΑΜΕ ΠΟΛΥ ΚΛΑΜΑΤΑΚΙ,ΚΟΙΜΟΤΑΝ 20 ΛΕΠΤΑ-ΚΛΑΜΑ,ΤΗΝ ΞΑΝΑΚΟΙΜΙΖΑ ΣΕ 3-4-5 ΛΕΠΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΝΑ 20 ΛΕΠΤΟ ΞΑΝΑ ΞΥΠΝΙΑ.ΕΤΣΙ ΟΛΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ,.ΤΙ ΤΗΝ ΠΗΡΑ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΜΟΥ,ΤΙ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΤΗΣ,ΤΙ ΣΤΟ ΚΑΡΟΤΣΑΚΙ,ΤΙ ΣΤΟ ΡΙΛΑΞ ΤΙΠΟΤΑ.ΤΕΛΙΚΑ ΤΗΝ ΚΟΙΜΗΣΑ ΣΤΗΝ ΚΟΥΝΙΑ ΤΗΣ ΚΙ ΕΓΩ ΣΤΟ ΠΑΤΩΜΑΕΒΑΛΑ ΔΥΟ ΜΑΞΙΛΑΡΙΑ ΕΙΧΕ Κ ΔΡΟΣΙΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΛΙΓΟ ΣΗΚΩΝΟΜΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΑΝΟΥΡΙΖΑ.ΓΙΑΤΙ ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΟΜΩΣ?ΔΕΝ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΠΟΝΑΕΙ ΟΣΟ ΣΑΝ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ ΟΝΕΙΡΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΡΟΜΑΖΕΙ.

146ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 6 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Τρι Ιουλ 31, 2012 10:38 pm

PERIMPALOU2

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΤΑΤΙΑΝΑ ΣΤΗ ΘΑΣΟ ΤΑ ΔΩΜΑΤΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΑΛΛΑ ΣΕ ΤΑΒΕΡΝΕΣ ΚΑΙ ΚΑΦΕΤΕΡΙΕΣ ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΝ ΜΥΑΛΟ ΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΣΟΥ ΣΤΕΙΛΩ ΠΟΥ ΜΕΙΝΑΜΕ,ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΤΟ ΜΕΡΟΣ,ΙΔΑΝΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΕΝΑΒΑΣΕ ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΚΑΡΟΤΣΑΚΙΑ ΚΤΛΠ.22 ΣΤΡΕΜΜΑΤΑ,ΔΡΟΣΙΑ ,ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΠΑΡΑΛΙΑ ,ΠΙΣΙΝΑ ΣΚΙΑ ΑΠΟ ΤΙ Σ4 ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΜΕΧΡΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ.

147ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 6 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Τετ Αυγ 01, 2012 5:19 am

nakos

nakos
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Κοριτσια καλησπερα!! Το ξερω χαθηκα αλλα σας διαβαζω καθε μερα!! Απο το εξοχικο ειναι δυσκολο να γραψω!! Τωρα ηρθαμε αθηνα με τον μικρο για το εμβολιο του κ μειναμε κανα δυο μερες για να κανω κατι δουλειες κ αυριο ξαναφευγουμε για το χωριο μεχρι τελος αυγουστου! Κ μετα δουλεια!! Αχ απο τωρα το σκεφτομαι!! Ο μικρος ειναι μια χαρα! 6 κιλα κ 65 ποντους!! Ψιλολιγνο το αντρακι μου! Συνεχιζουμε κανονικα με τον θυλασμο αλλα εχω θεμα κ θελω την βοηθεια σας! Λοιπον εγω τον σεπτεμβρη θα ξεκινησω δουλεια κ ετσι θα λειπω για 4 με 5 ωρες περιπου αρα θα χανει ενα γευμα κ λεω να ξεκινησω να κανω τραπεζα για να εχει να του δινει η μαμα μου! Το θεμα ειναι αλλο. Μιλησα με την παιδιατρο κ της ειπα οτι θελω να συνεχισω με τον θηλασμο κ μου ειπε μαξιμουμ μεχρι τον 8 με 10 μηνα μετα οχι! Κ σε οσους λεω οτι θελω να συνεχισω κ οτι ειναι καλο για το μωρο ολοι πεφτουν να με φανε! Κ δεν ξερω τι να κανω; Κ τους λεω μονο 2 γευματα θα ειναι,πρωι κ βραδυ, γιατι θα μπουν κ οι τροφες! Αχ ρε κοριτσια δεν ξερω τι να κανω; Εχω προβληματιστη! Εντωμεταξυ οπως σας εχω πει ο αντρας μου ειναι καπετανιος κ λειπει κ ολοι μου λενε οτι αν συνεχιζω να τον θηλαζω θα προσκοληθει χειροτερα πανω μου! Ουφ! Ακουω,ακουω κ δεν δινω σημασια αλλα ρε κοριτσια καποιες φορες πεφτουν ολοι πανω μου κ δεν μπορω! Δεν καταλαβαινουν! Κ τους λεω διαβαστε για τον θηλασμο κ μετα ελατε να μου πειτε! Αλλα πιστευα οτι θα ειχα υποστηριξη κ απο την παιδιατρο αλλα μου ειπε κ αυτη οτι καλο ειναι μετα τον 10 μηνα να μπουν οι ισσοροποιες στη σχεση του ζευγαριου κ γιαυτο να σταματησω τον θηλασμο! Ειναι οικογενειακη φιλη κ μου αρεσει πολυ σαν γιατρος κ δεν θελω να την αλλαξω! Σας διαβαζω κ εσας που λετε οτι θα συνεχισετε κ εχω καταμπερδευτει! Ο μικρος εχει μαθει τωρα κ δεν θελω να σταματησω να τον θηλαζω! Αφου μου αρεσει κ βλεπω οτι κ σε εκεινον αρεσει! Μπουκαλι δεν παιρνει! Ουφ! Σας τα ειπα κ ξελαφρωσα! Θα δω τι θα κανω! Ευτυχως που διαβαζω κ εσας κ παιρνω κουραγιο!! Καλα μπανακια να εχουμε!! Του πηρα κ σωσιβιο του μικρου!! Κ στερεα τροφη ξεκιναμε απο 15/9 αντε ανυπομονω!! Φιλακια σε ολες!! Κ στα μωρακια μας!!

148ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 6 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Τετ Αυγ 01, 2012 6:10 am

XRYSA M

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
nakos έγραψε:Κοριτσια καλησπερα!! Το ξερω χαθηκα αλλα σας διαβαζω καθε μερα!! Απο το εξοχικο ειναι δυσκολο να γραψω!! Τωρα ηρθαμε αθηνα με τον μικρο για το εμβολιο του κ μειναμε κανα δυο μερες για να κανω κατι δουλειες κ αυριο ξαναφευγουμε για το χωριο μεχρι τελος αυγουστου! Κ μετα δουλεια!! Αχ απο τωρα το σκεφτομαι!! Ο μικρος ειναι μια χαρα! 6 κιλα κ 65 ποντους!! Ψιλολιγνο το αντρακι μου! Συνεχιζουμε κανονικα με τον θυλασμο αλλα εχω θεμα κ θελω την βοηθεια σας! Λοιπον εγω τον σεπτεμβρη θα ξεκινησω δουλεια κ ετσι θα λειπω για 4 με 5 ωρες περιπου αρα θα χανει ενα γευμα κ λεω να ξεκινησω να κανω τραπεζα για να εχει να του δινει η μαμα μου! Το θεμα ειναι αλλο. Μιλησα με την παιδιατρο κ της ειπα οτι θελω να συνεχισω με τον θηλασμο κ μου ειπε μαξιμουμ μεχρι τον 8 με 10 μηνα μετα οχι! Κ σε οσους λεω οτι θελω να συνεχισω κ οτι ειναι καλο για το μωρο ολοι πεφτουν να με φανε! Κ δεν ξερω τι να κανω; Κ τους λεω μονο 2 γευματα θα ειναι,πρωι κ βραδυ, γιατι θα μπουν κ οι τροφες! Αχ ρε κοριτσια δεν ξερω τι να κανω; Εχω προβληματιστη! Εντωμεταξυ οπως σας εχω πει ο αντρας μου ειναι καπετανιος κ λειπει κ ολοι μου λενε οτι αν συνεχιζω να τον θηλαζω θα προσκοληθει χειροτερα πανω μου! Ουφ! Ακουω,ακουω κ δεν δινω σημασια αλλα ρε κοριτσια καποιες φορες πεφτουν ολοι πανω μου κ δεν μπορω! Δεν καταλαβαινουν! Κ τους λεω διαβαστε για τον θηλασμο κ μετα ελατε να μου πειτε! Αλλα πιστευα οτι θα ειχα υποστηριξη κ απο την παιδιατρο αλλα μου ειπε κ αυτη οτι καλο ειναι μετα τον 10 μηνα να μπουν οι ισσοροποιες στη σχεση του ζευγαριου κ γιαυτο να σταματησω τον θηλασμο! Ειναι οικογενειακη φιλη κ μου αρεσει πολυ σαν γιατρος κ δεν θελω να την αλλαξω! Σας διαβαζω κ εσας που λετε οτι θα συνεχισετε κ εχω καταμπερδευτει! Ο μικρος εχει μαθει τωρα κ δεν θελω να σταματησω να τον θηλαζω! Αφου μου αρεσει κ βλεπω οτι κ σε εκεινον αρεσει! Μπουκαλι δεν παιρνει! Ουφ! Σας τα ειπα κ ξελαφρωσα! Θα δω τι θα κανω! Ευτυχως που διαβαζω κ εσας κ παιρνω κουραγιο!! Καλα μπανακια να εχουμε!! Του πηρα κ σωσιβιο του μικρου!! Κ στερεα τροφη ξεκιναμε απο 15/9 αντε ανυπομονω!! Φιλακια σε ολες!! Κ στα μωρακια μας!!
ΝΑΚΟΣ ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΗ ΣΟΥ Η ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΣΧΕΤΗ!ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΟΙ ΙΣΟΡΡΟΠΟΙΕΣ ΣΤΗ ΣΧΕΣΗ ΤΟΥ ΖΕΥΓΑΡΙΟΥ?ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΕΣΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΑ ΘΗΛΑΣΕΙΣ ΚΑΝΤΟ ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΚΟΥΣ ΚΑΝΕΝΑΝ!ΠΑΝΤΩΣ ΕΜΕΝΑ ΠΟΥ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΙΣΟΡΡΟΠΙΕΣ ΕΧΟΥΜΕ Very Happy Very Happy Very Happy Α!ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΑΣ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΕΓΩ ΣΑΣ ΕΧΩ ΠΕΙ ΑΥΤΟ ΚΑΝΩ ΛΕΩ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΝΑΙ ΝΑΙ...ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΘΗΛΑΣΜΟ ΜΕΓΑΛΩΣΑΝ ΤΑ ΜΩΡΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΛΛΗΜΕΝΑ ΣΤΟ ΖΥΖΙ ΑΣΕ ΠΟΥ ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΤΕ ΚΑΙ ΦΑΓΗΤΟ ΑΡΑ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΘΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΑΝΤΛΕΙΣ.ΝΑ ΔΕΣ ΚΑΙ Η ΕΥΗ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΙ.

149ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 6 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Τετ Αυγ 01, 2012 6:12 am

XRYSA M

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΠΑΝΤΩΣ ΩΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΙ ΚΑΨΑ ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΣΟ ΘΑ ΘΗΛΑΣΟΥΜΕ Η ΟΧΙ?

150ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 6 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Τετ Αυγ 01, 2012 6:20 am

XRYSA M

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Mamma_Mia! έγραψε:τωρα σε διαβασα τατιανα και εγω ειμαι της αποψης οτι με χαδακια και αγκαλιτσες μεγαλωνουν τα μωρα μας..εχω ακουσει να μην το παιρνω αγκαλια να μην το κουναω για να κοιμηθει να μην τον θηλαζω ξαπλωμενη .ηθελα να ξερα τα μωρα τους τα βαζουν στο κρεβατι και κοιμουνται αυτοματα??
ΠΑΤΑΝΕ ΤΟ MUTE ΚΑΙ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ Very Happy ΕΜΕΝΑ ΠΟΥ ΤΟ ΧΕΙ Η ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΥΜΠΙ ΟΕΟ?

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 6 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 5, 6, 7 ... 23 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δημιουργία Φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις