Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
354 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 354 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6, 7, 8 ... 24 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 7 από 41]

151ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 7 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Τετ Αυγ 01, 2012 6:22 am

XRYSA M

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΤΑΤΙΑΝΑ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΤΟΝ ΜΠΑΜΠΑ ΣΟΥ!ΕΥΗ ΤΡΕΛΟΚΟΡΙΤΣΟ ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ ΜΕ ΤΟ ΘΗΛΑΣΤΡΟ ΤΟΥΣ ΤΟ ΕΣΤΕΙΛΕΣ ΠΙΣΩ?

152ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 7 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Τετ Αυγ 01, 2012 8:34 am

γκαλαιτζογλου

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ρε κοριτσια οτι θελει ο καθενας θα κανει μην επηρεαζεστε απο κανεναν!εγω μιλαω μονο με τον αντρα μου για θεματα που αφορουν τα παιδια δεν με ενδιαφερει τι θα πουν οι αλλοι....αν ο αντρας σου συμφωνει και υποστηριζει αυτο που κανεις εστω και απο εκει που ειναι τοτε καντο!εξαλου πρωι βραδυ θα ειναι το κυριοτερο!οταν θα λειπεις στη δουλεια θα ειναι το γευμα κρεμας Very Happy οσο για τις ισοροπιες στη σχεση πρωτη φορα το ακουω....δηλαδη εγω που εχω 3 και με τον αντρα μου δεν βλεπομαστε σχεδον ποτε μονοι τι να πω?μια χαρα ισσοροπιες εχουμε θα μεγαλωσουν μετα και θα μας λειπει ολο αυτο.εγω αναπολω και λεω ποτε μεγαλωσαν τα κοριτσια μου και αυτοεξυπηρετουνται και πλεον δεν με εχουν αναγκη Sad ο μπεμπης δεν θελω να μεγαλωσει θα μου λειπει η μωρουδιλα!και ποσο μετανιωνω που δεν τις θηλασα....πολλες τυψεις....μακαρι να το εκανα και σε κεινες αλλα απο που να παρω πληροφοριες?καλα να ειναι το ιντερνετ!!!!!

153ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 7 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Τετ Αυγ 01, 2012 11:16 pm

PERIMPALOU2

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΝΑΚΟΣ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ Η ΑΝΤΛΗΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ,ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΕΡΑΣΑΚΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΤΑ! ΕΙΝΑΙ Ο ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΟΣ ΤΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟΣ ΠΟΥ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ.ΕΓΩ ΕΡΧΟΜΑΙ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ 63 ΜΕΡΕΣ,ΑΦΗΣΑ 2 ΜΗΝΩΝ ΜΩΡΟ ΠΙΣΩ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ,ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΓΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΨΥΧΟΥΛΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΦΗΝΩ ΤΟ ΓΑΛΑΤΑΚΙ ΜΟΥ,ΕΤΣΙ ΘΑ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΑΠΑΝΤΑΣ-ΑΦΟΥ ΤΟ ΚΩΛΟΚΡΑΤΟΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕΙ ΜΙΑ ΜΙΚΡΟΜΑΝΑ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΥΝΡΑΜΕ ΣΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΑΣ ,ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΑ ΤΡΕΦΟΥΜΕ ΣΩΣΤΑ.(ΣΩΣΤΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ) ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΔΕΝ ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΘΑ ΤΗΝ ΘΗΛΑΣΩ ΤΟΣΟ Η ΝΑ ΒΑΛΩ ΧΡΟΝΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑ,ΝΙΩΘΩ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΚΑΙ ΗΣΥΧΗ ΚΑΙ ΕΧΩ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΠΙΣΩ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΥΑΛΟΥ ΜΟΥ ΟΤΙ ΑΝ ΚΟΥΡΑΣΤΩ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΨΕΜΑΤΑ ΘΑ ΠΩ -Α ΜΟΥ ΚΟΠΗΚΕ ΤΟ ΓΑΛΑ ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ,ΘΑ ΠΩ ΑΠΛΑ ΚΟΥΡΑΤΣΗΚΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΑΛΛΟ.ΚΙ ΑΥΤΗ Η ΣΚΕΨΗ ΜΕ ΑΝΕΒΑΖΕΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΝΙΩΘΩ ΟΤΙ ΚΑΝΩ ΚΑΤΙ ΚΑΤΑΠΙΕΣΤΗΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ.
ΔΩΣΕ ΦΙΛΙΑ ΣΤΟ ΖΟΥΖΟΥΝΙ ΣΟΥ! ΚΑΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΟΥ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΟ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΔΕΥΤΕΡΕΥΟΝΤΑ.ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΝΑ ΑΡΓΗΣΕΙ ΕΚΕΙΝΗ Η ΣΤΙΓΜΗ! ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΜΕΡΑ!

154ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 7 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Τετ Αυγ 01, 2012 11:27 pm

PERIMPALOU2

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
XRYSA ASE TELIKA H8ELE KSEBOULWMA MONO TO 8HLASTRO ,KI ETSI TZAMPA TA LEFTA.MIA FORA TO XREISHMOPOIHSA KAI MALISTA TO XWNI KAI TO MPIMPERO KA8OLOU KA8WS EIXA TA DIKA MOU APOSTEIRWMENA.SKEFRTOMAI N ATO POULHSW,8A DW!!!
RE H MPEMPA SOU DEN UPARXEI -8A THN FAW!

155ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 7 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Πεμ Αυγ 02, 2012 5:08 am

elpidamamy

elpidamamy
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
κουκλες καλησπερα!!! καναμε κ εμεις σημερα το εμβολιακι μας!! φτασαμε τα 5930 κ 60 ποντους , πηρε μονο 600 γρ αλλα η παιδιατρος μου ειπε οτι ειναι μια χαρα!!! ισα που εκλαψε η ψυχουλα μου κ τωρα κοιμαται σαν πουλακι!!.

χρυσα πεθαινω για το κοτσιδακι σας!!
ευη κ εγω αυτο λεω δεν με ενδιαφερει τι λενε θα θυλασω το παιδι μου οσο αντεχω... ρε εσυ εγω πειρα εξαμηνο απο τη δουλεια κ γυριζω 7/1/13 και απο τωρα το σκεφτομαι ... φανταζομαι πως θα ησουν την πρωτη μερα που την αφησες, κωλοκρατος καμια υποστηριξη... τα λεφτα που περνω ειναι λιγα απο το εξαμηνο γυρω στα 500 ενω στη δουλια επερνα 1080 αλλα τι να κανουμε τουλαχιστον θα την ευχαριστηθω την μπουμπου!!!
φιλακια κοριτσια μου πολλα πολλα!!!

156ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 7 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Πεμ Αυγ 02, 2012 7:26 am

τατιανα

τατιανα
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Γεια σας κοριτσιααα!

Εμείς αποκτήσαμε καινούργιο χουι δεν θελουμε την πιπιλα κ πιπιλανε το τιτι της μαμασσσς!έτσι αποκοιμιεται κ έτσι κ της το βγάλω κ πάω να δώσω πιπιλα ουρλιαζει τσιριζει απαπα το έξυπνο το κορίτσι μου σου λέει την πλαστικουρα θα πιπιλω!!εντωμεταξυ θηλαζει κάθε δυο ώρες καμία φορα κ συχνότερα κ έχει αφρατεψει κ βαρύνει θέλω να δω πόσο έβαλε την άλλη βδομάδα που έχουμε εμβόλιο!
Της εδωσα που λέτε λίγο μπανάνα να γλυφει έτσι για να γελάσουμε κ άρχισε να την ρουφαει με μανια, της την πήρα κ γλυφοταν η χοντρουλα μου!

Χρύσα έχετε κ κότσιδι θα τρελαθω, είναι σαν ζαχαρωτο η βασιλική σου μιαμ μιαμ!!

Νάκος αστους να λένε εσυ κανε αυτο που νιώθεις σωστό κ σε ευχαριστεί ευτυχώς τα λέμε εδω κ αλληλουπιστηριζομαστε αλλιώς μ´αυτα που ακούμε ώρες ώρες τι να πω!! Εγω αν δεν ήξερα το Ίντερνετ δεν θα είχα θηλασει κ χίλια δυο αλλα..

Σήμερα πήρα πάνες του Λιντλ κ διαπίστωσα ότι της άλλαξαν είναι πολυ λεπτές σαν της παμπερς κ έχουν μια γαλάζια λωρίδα μέσα!

157ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 7 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Πεμ Αυγ 02, 2012 7:37 am

nakos

nakos
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Κοριτσακια μου φτασαμε στο εξοχικο!! Ευτυχως ολα πηγαν καλα με το ταξιδι!! Ο μικρος ηταν πολυ καλος στη διαδρομη!! Κοιμοταν την περισσοτερη ωρα κ στο καραβι τον θηλασα στο αμαξι κ μετα κοιταγε την θαλασσα!! Τωρα κοιμαται διπλα μου!! Ηρθε κ μας ειδε κ για λιγο ο αντρας μου! Επαθε την πλακα του! Ειχαμε να τον δουμε 1 μηνα κ τρομαξε με το ποσο μεγαλωσε ο μικρος!! Χρυσα η Βασιλικη σου ειναι μια γλυκα! Το κοτσιδακι σας τα σπαει!! Τατιανα θελω κ εγω να του δωσω κατι να δοκιμασει ετσι για να δω αντιδρασεις αλλα φοβαμαι ακομα! Ισως το κανω οπως εσυ με την μπανανα!! Εγω βρηκα την προηγουμενη βδομαδα προσφορα στα pambers 9€ η οικονομικη συσκευσια babydry κ εφοδιαστικα απο το mymarket! Εμεις απο εχτες σηκωνουμε τον κωλο μας κ τσιριζουμε!! Αλλα μιλαμε για πολυ τσιριδα! Ελπιδα μου μια χαρα η μικρη σπυ μπραβο!! Πολλα φιλακια κοριτσια στα μπεμπακια μας! Υγ: θελω κ εγω να βαλω φωτο αλλα απο το κινητο που προσπαθησα δεν τα καταφερα!

158ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 7 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Πεμ Αυγ 02, 2012 10:22 am

Elenathens

Elenathens
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Γεια σας μανουλες!
Εγω νομιζω οτι με το θεμα του θηλασμου, καιγενικα με τη διαπαιδαγωγηση του παιδιου, κανενας δεν εχει το δικαιωμα να επεμβαινει. Οτι νομιζει η καθε μανουλα!
Οταν λενε μην θηλαζεις για να μην προσκολληθει το παιδι εγω τα ακουω βερεσε. Υπαρχει τιποτα καλυτερο η μανουλα να ασχολειται με το μωρο με ολους τους τροπους; Τεσπα!
Εμεις εχουμε μια ταση να τα δαγκωνουμε οοοοοοολα. Εχουν φουσκωσει τα ουλα του κακομοιρη...... Σκεφτομαι να του βαλω αλοιφουλα, βαζετε εσεις;

Εν τω μεταξυ εχω μια απορια... Το τριτο εμβολιο που γινεται στο μπουτακι η στον πωπο;
Το πρωτο μας το κανανε στο μπουτακι και εκλαψε πολυ, το δευτερο στον πωπο(αλλος παιδιατρος)και δεν εβγαλε κιχ το μικρακι μου!
Τον σεπτεμβρη θα παμε για το τριτο, αλλα το ειχα απορια μιας και εγω ποτε δεν τα μπορουσα τα εμβολια...

159ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 7 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Πεμ Αυγ 02, 2012 10:34 am

dinaki78

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Elenathens έγραψε:Γεια σας μανουλες!
Εγω νομιζω οτι με το θεμα του θηλασμου, καιγενικα με τη διαπαιδαγωγηση του παιδιου, κανενας δεν εχει το δικαιωμα να επεμβαινει. Οτι νομιζει η καθε μανουλα!
Οταν λενε μην θηλαζεις για να μην προσκολληθει το παιδι εγω τα ακουω βερεσε. Υπαρχει τιποτα καλυτερο η μανουλα να ασχολειται με το μωρο με ολους τους τροπους; Τεσπα!
Εμεις εχουμε μια ταση να τα δαγκωνουμε οοοοοοολα. Εχουν φουσκωσει τα ουλα του κακομοιρη...... Σκεφτομαι να του βαλω αλοιφουλα, βαζετε εσεις;

Εν τω μεταξυ εχω μια απορια... Το τριτο εμβολιο που γινεται στο μπουτακι η στον πωπο;
Το πρωτο μας το κανανε στο μπουτακι και εκλαψε πολυ, το δευτερο στον πωπο(αλλος παιδιατρος)και δεν εβγαλε κιχ το μικρακι μου!
Τον σεπτεμβρη θα παμε για το τριτο, αλλα το ειχα απορια μιας και εγω ποτε δεν τα μπορουσα τα εμβολια...
εμας και τα τρια στο μπουτακι εγιναν...στην αρχη βαλαμε τζελ στα ουλα αλλα αφου δεν εχει προβλημα σε υπνο και φαι δεν της βαζω αλλο μεχρι να αγριεψουν τα πραγματα

160ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 7 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Πεμ Αυγ 02, 2012 11:03 am

Mamma_Mia!

Mamma_Mia!
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
γεια σας κοριτσια! και εγω ελπιδα ιανουαριο γυρναω κ το σκεφτομαι..παλι καλα ειμαι εγω το επιδομα θα ειναι πιο πολυ και απο τον μισθο μου χαχα αλλα με εχουν δηλωμενα κ αλλα παιρνω γι αυτο!ελλας το μεγαλειο σου..

τατιανα αυτες τις πανες τις εχουν ξαναβγαλει μου αρεσαν πιο πολυ νομιζω οτι δεν μυριζουν και τοσο..μπορει να ειναι και η ιδεα μου

η κεραλοιφη ειναι πηχτη η υγρη??

161ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 7 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Πεμ Αυγ 02, 2012 12:00 pm

Elenathens

Elenathens
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Dinaki thanks!!

Κοριτσια μου θελω παλι τη συμβουλη σας σεδυο θεματακια που με απασχολουν...
1. Τη δευτερα πρωτα ο θεος, θα παμε στο σπιτι στο χωριο! Στο διπλα σπιτι θα μενει η ξαδελφη μου με τα διδυμακια της 2,5 χρ. Περιπου. Υπαρχει προβλημα να ερχονται σε επαφη με το μωρο; Θα ειμαστε μια αυλη.Με ειχαν κατατρομαξει οταν γεννησα να προσεχω να μην φερνω το παιδι σε επαφη με αλλα παιδακια.
Να μην εχω αγχος ναι;

2. Ο μικρος κοιμαται 10-11 ωρες το βραδυ σερι. Δεν το λεω για καλο γιατι το προβλημα μου ειναι οτι χανει γευματα. Εχω προσπαθησει να τον ξυπνησω, πινει μια γουλια και κοιμαται. Μενω με το γαλα στο χερι.Ειχαμε και τους εμετους και δεν θελω να χανει γευματα. Η γιατρος ειπε να μην τον ξυπναω να τον αφηνω. Ετσι ομως αγχωνομαι τη μερα, και τον πιεζω λιγο να πιει ολο το γαλα του. Τι λετε να κανω; Ειναι πολυ για βρεφακι να μενει νηστικο, εδω εγω πειναω σε δεκα ωρες....

162ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 7 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Πεμ Αυγ 02, 2012 10:03 pm

momirene

Elenathens έγραψε:Dinaki thanks!!

Κοριτσια μου θελω παλι τη συμβουλη σας σεδυο θεματακια που με απασχολουν...
1. Τη δευτερα πρωτα ο θεος, θα παμε στο σπιτι στο χωριο! Στο διπλα σπιτι θα μενει η ξαδελφη μου με τα διδυμακια της 2,5 χρ. Περιπου. Υπαρχει προβλημα να ερχονται σε επαφη με το μωρο; Θα ειμαστε μια αυλη.Με ειχαν κατατρομαξει οταν γεννησα να προσεχω να μην φερνω το παιδι σε επαφη με αλλα παιδακια.
Να μην εχω αγχος ναι;

2. Ο μικρος κοιμαται 10-11 ωρες το βραδυ σερι. Δεν το λεω για καλο γιατι το προβλημα μου ειναι οτι χανει γευματα. Εχω προσπαθησει να τον ξυπνησω, πινει μια γουλια και κοιμαται. Μενω με το γαλα στο χερι.Ειχαμε και τους εμετους και δεν θελω να χανει γευματα. Η γιατρος ειπε να μην τον ξυπναω να τον αφηνω. Ετσι ομως αγχωνομαι τη μερα, και τον πιεζω λιγο να πιει ολο το γαλα του. Τι λετε να κανω; Ειναι πολυ για βρεφακι να μενει νηστικο, εδω εγω πειναω σε δεκα ωρες....
καλημερα μανουλα!
1. τιποτα δεν θα παθει αν ερθει σε επαφη με αλλα παιδια. Δηλαδη να ειναι στον ιδιο χωρο ετσι? Τα παιδια γενικα ειναι περιεργα, θα θελουν να το πιασουν , να το φιλησουν κτλ. Εσυ θα αφηνεις μονο να του χαιδευουν τα ποδαρακιαν του γιατι τα χερακια θα λες τα βαζει στο στομα του και πρεπει αν ειανι καθαρα. Τα παιδια ακουνε οταν τους μιλαμε καθαρα και οχι αποτομα και φυσικα επειδη δεν εισαι η μαμα τους θα σε ακουσουν. φανταζομαι ομως και η ξαδερφη σου θα τους πει οτι το μωρο δεν το φιλαμε.
Οπως και να εχει το καλοκαιρι υπαρχουν μεν ιωσεις αλλα ειναι σπανιο να κολλησει το μωρο επειδη ηρθε σε επαφη με αλλα παιδακια. Και ενας μεγαλος το ιδιο θα του κανει.
Να βρεις τροπο να τον εχεις σε ριλαξ ή πορτ μπεμπε για να μην τον εχουν ολο αγκαλια γιατι θα ιδρωνει το καημενο.
2. οκ χανει γευματα το βραδυ. Εμενα τρωει 2 φορες το βραδυ (θηλαζει) ουτε 5 λεπτα καθε φορα και ξανακοιμαται. ΑΥτο ειναι γευμα? κολατσιο θα το ελεγα Smile Αν παιρνει το βαρος που πρεπει μην αγχωνεσαι.
Καλα να περασετε στο χωριο σας! Κι εμεις σε χωριο μενουμε Smile

163ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 7 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Πεμ Αυγ 02, 2012 10:07 pm

momirene

Να σας πω και τα νεα μας!
Πγαμε την προηγουμενη εβδομαδα και καναμε 2 εμβολια!
Ειναι 6700γρ, 63,5 ποντους! Πηρε μονο 600γρ και ψηλωσε 2,5 ποντους.
Γενικα τωρα αρχισε να γυριζει στο πλαι, μπρουμυτα και συνεχεια προσπαθει κατι να μας πει. Η γλωσσουλα του γυρναει και βγαζει φωνουλες. Προχτες τον αλλαξα και πως τον ακουμπησα και αρχισε να ξεκαρδιζεται στα γελια! Ο πιο ομορφος ηχος ever!
Ο μεγαλος μου σημερα που ειπε. "Μαμα οταν θα πας στη δουλεια εγω θα προσεχω τον μπεμπη και αμα κλαιει και σε ζηταει εεε δεν πειραζει ας κλαιει" Very Happy
Γενικα ομως δεν ζηλευει πολυ ουτε του φαιρεται ασχημα, ισα ισα που τον προστατευει

164ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 7 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Πεμ Αυγ 02, 2012 10:45 pm

PERIMPALOU2

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
elpidamamy έγραψε:κουκλες καλησπερα!!! καναμε κ εμεις σημερα το εμβολιακι μας!! φτασαμε τα 5930 κ 60 ποντους , πηρε μονο 600 γρ αλλα η παιδιατρος μου ειπε οτι ειναι μια χαρα!!! ισα που εκλαψε η ψυχουλα μου κ τωρα κοιμαται σαν πουλακι!!.

χρυσα πεθαινω για το κοτσιδακι σας!!
ευη κ εγω αυτο λεω δεν με ενδιαφερει τι λενε θα θυλασω το παιδι μου οσο αντεχω... ρε εσυ εγω πειρα εξαμηνο απο τη δουλεια κ γυριζω 7/1/13 και απο τωρα το σκεφτομαι ... φανταζομαι πως θα ησουν την πρωτη μερα που την αφησες, κωλοκρατος καμια υποστηριξη... τα λεφτα που περνω ειναι λιγα απο το εξαμηνο γυρω στα 500 ενω στη δουλια επερνα 1080 αλλα τι να κανουμε τουλαχιστον θα την ευχαριστηθω την μπουμπου!!!
φιλακια κοριτσια μου πολλα πολλα!!!

ΚΑΛΑ ΕΛΠΙΔΑΚΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ,ΠΡΙΝ ΔΥΟ ΒΔΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΚΛΕΙΣΑΜΕ ΤΟΝ ΤΡΙΤΟ ΚΑΙ ΚΑΝΑΜΕ ΕΜΒΟΛΙΟ ΗΜΑΣΤΑΝ ΑΚΡΙΒΩΣ 6 ΚΙΛΑ ΚΑΙ 60 ΠΟΝΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΠΑΡΕΙ 600 ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ.ΚΑΙ ΕΙΠΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ!!ΜΠΡΑΒΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ!!

165ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 7 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Παρ Αυγ 03, 2012 2:57 am

PERIMPALOU2

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ?ΤΙΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΜΠΕΜΠΑΚΙΑΣ ΣΑΣ???

166ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 7 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Παρ Αυγ 03, 2012 5:15 am

nakos

nakos
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλησπερα κοριτσια!! Εμεις εχουμε πολυ γκρινια κ τσιριδα τις τελευταιες 3 μερες! Τι να πω; Δεν καθεται πουθενα! Ή το εμβολιο θα φταιει ή η κοιλιτσα του τον ποναει(δεν ετρωγα καλα τις τελευταιες μερες κ εχει ολο αερια κ σφιγγεται) ή περναμε αλμα! Τι να πω; Αλλα πολυ τσιριδα! Μπορει να δοκιμαζει κ την φωνη του! Ολα τα σκεφτομαι! Αυτα τα νεα μας!! Α α κ το βραδυ ξυπνησε στις 5 ωρες απο εκει που κοιμοταν 9 με 10 ωρες σερι!! Για να δουμε σημερα πως θα παει!! Φιλακια στα μπεμπινια σας!!

167ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 7 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Παρ Αυγ 03, 2012 5:15 am

Elenathens

Elenathens
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Κοριτσια εχει τυχει να πεσετε "θυμα" ατυπου ανταγωνισμου απο αλλες μικρομαμαδες;
Και τι εννοω....
Ερωτησειςτου τυπου, ποσα κιλα ειναι το δικο σου; Ααα το δικο μου ειναι περισσοτερα.
Ποσο υψος εχει; Ααααα.......
Εμενα κανει αυτο, εμενα κανει εκεινο....ρε κοριτσια παμε καλα;

Πηγαμε για καφε με τον μπεμπουλη και τις 4. Φιλες μου πουτις ξερω χρονια. Η μια κοπελα εφερε και την αδελφη της τελοσπαντων που την εχω δει μια φορα στη ζωη μου, και που γεννησε ενα μηνα μετα απο μενα!
Ολα καλα δηλαδη, χαρηκα και εγω, λεω θα μιλησουμε για τα παιδαγια μας και τις εμπειριες μας.
Και αρχιζει... Ποσα κιλα ειναι ο μπεμπης σου; 6,5 της λεω γιατι ειχαμε τους εμετουςκαι μειναμε λιγο πισο στο βαρος ( εν το μεταξυ το βαρος ειναι κανονικοτατο μιας και ειμαστε 3,2). Αααααα ναι μου λεει; Λιγα ειναι. Εμεις ειμαστε 7 κιλα( σε 2,5 μηνων πιαδι τωρα)...που στανταρ δεν ειναι 7 , αλλα και να ειναι μπραβο του!
Τι να κανουμε της λεω, δεν θελω το παιδι μου να ειναι χοντρο...... Τι να πω και εγω.....

Μετα πειναγε ο μπεμπης και αρχισα να του φτιαχνω γαλα.
Γκρινιαζε ο μπεμπης..... Τον παιρνει αγκαλια, τον βαζει σε σταση θηλασμου,και ο μικρος αρχισε να "ψαχνεται".

Μυρισε το γαλα μου λεει και θελει να πιει, μου λεει. Καλα επρεπε να με δειτε. Μου γυρισε το ματι αναποδα. Ολα τα παιδακια ετσι κανουν της λεω οταν πεινανε.και της βουτηξα το παιδι.
Τον ταισα,, ξενερωσα και εφυγα.

Εγω παντως, ουτε θα τα σκεφτομουν, ουτε θα ελεγα αυτες τις μ@@@@κιες. Συγνωμη που μιλαω ετσι αλλα ειμαι τσαντισμενη... Υπαρχουν πολλοι ανεγκεφαλοι η εγω ειμαι υπερβολικη;

168ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 7 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Παρ Αυγ 03, 2012 5:28 am

nakos

nakos
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Elenathens έγραψε:Κοριτσια εχει τυχει να πεσετε "θυμα" ατυπου ανταγωνισμου απο αλλες μικρομαμαδες;
Και τι εννοω....
Ερωτησειςτου τυπου, ποσα κιλα ειναι το δικο σου; Ααα το δικο μου ειναι περισσοτερα.
Ποσο υψος εχει; Ααααα.......
Εμενα κανει αυτο, εμενα κανει εκεινο....ρε κοριτσια παμε καλα;

Πηγαμε για καφε με τον μπεμπουλη και τις 4. Φιλες μου πουτις ξερω χρονια. Η μια κοπελα εφερε και την αδελφη της τελοσπαντων που την εχω δει μια φορα στη ζωη μου, και που γεννησε ενα μηνα μετα απο μενα!
Ολα καλα δηλαδη, χαρηκα και εγω, λεω θα μιλησουμε για τα παιδαγια μας και τις εμπειριες μας.
Και αρχιζει... Ποσα κιλα ειναι ο μπεμπης σου; 6,5 της λεω γιατι ειχαμε τους εμετουςκαι μειναμε λιγο πισο στο βαρος ( εν το μεταξυ το βαρος ειναι κανονικοτατο μιας και ειμαστε 3,2). Αααααα ναι μου λεει; Λιγα ειναι. Εμεις ειμαστε 7 κιλα( σε 2,5 μηνων πιαδι τωρα)...που στανταρ δεν ειναι 7 , αλλα και να ειναι μπραβο του!
Τι να κανουμε της λεω, δεν θελω το παιδι μου να ειναι χοντρο...... Τι να πω και εγω.....

Μετα πειναγε ο μπεμπης και αρχισα να του φτιαχνω γαλα.
Γκρινιαζε ο μπεμπης..... Τον παιρνει αγκαλια, τον βαζει σε σταση θηλασμου,και ο μικρος αρχισε να "ψαχνεται".

Μυρισε το γαλα μου λεει και θελει να πιει, μου λεει. Καλα επρεπε να με δειτε. Μου γυρισε το ματι αναποδα. Ολα τα παιδακια ετσι κανουν της λεω οταν πεινανε.και της βουτηξα το παιδι.
Τον ταισα,, ξενερωσα και εφυγα.

Εγω παντως, ουτε θα τα σκεφτομουν, ουτε θα ελεγα αυτες τις μ@@@@κιες. Συγνωμη που μιλαω ετσι αλλα ειμαι τσαντισμενη... Υπαρχουν πολλοι ανεγκεφαλοι η εγω ειμαι υπερβολικη;
Ελενα μου μην στεναχωριεσαι! Συμβαινουν αυτα! Εχεις απολυτο δικιο να τσαντιζεσαι αλλα μην δινεις σημασια κ στεναχωριεσαι δεν αξιζει!! Το σημαντικοτερο απολα ειναι που τα μπεμπακια μας ειναι καλα στην υγεια τους!! Τι να πω κ εγω που ο μικρος ειναι τωρα 6 κιλα που ειναι 4 μηνων; Ε ε λεω ειναι ψιλος γιαυτο( ειναι 65 ποντους)! Παντως πιστευω οτι ειναι το συνδρομο της ελληνιδας μανας να μετραει με αγχος το βαρος του παιδιου! Πρεπει ολες μας να το αποβαλλουμε(το λεω για να το ακουσω κ εγω)! Τα μωρακια μας ειναι μια χαρα κ οσο θελουν περνουν απο βαρος! Η αναπτυξη του καθε παιδιου ειναι διαφορετικη! Ειναι χαζομαραμας να τα συγκρινουμε! Μην δινεις σημασια! Σου λεω κ παλι εχεις δικιο να τσαντιζεσαι αλλα τι να πεις; Αθανατες ελληνιδες μανες!

169ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 7 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Παρ Αυγ 03, 2012 5:42 am

τατιανα

τατιανα
Αχ κ μας μας ξενυχτησε σήμερα ξύπνησε στις δυο θηλαζε μια ώρα κ Μετα ξύπνησε κ μιλούσε..ουφ με έχει ξεζουμισει αφου πονάνε η θήλες μου όλο θηλαζειιιιι!!

Ελενα μην δίνεις σημασία δυστηχως υπάρχουν πολλές τέτοιες κ μένα μου λένε διάφορα επειδή είναι μικροκαμωμενη μου λένε ααα είναι επειδή είναι πρόωρη κ παει ένα μήνα Πισω (κ στις καμπύλες είμαστε σε όλες πιο ψηλά).κ εγω ορισμένες φορές θέλω να μιλήσω αλλα συγκρατουμε για να μην το παίζω έξυπνη πχ μου έλεγε μια που θηλαζει της δίνω νερο τώρα το καλοκαίρι όπως είπε ο γιατρός ε δεν έκατσα να εξηγών ότι δεν χρειαζετε κτλ.

170ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 7 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Παρ Αυγ 03, 2012 2:48 pm

XRYSA M

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
koritsia mou den thn paleuo allo polu grinia edo k 2meres.ase pou dn troei polu thn mera k troei sunexeia to vradu.tatiana se niotho phran oi roges mas fotia. Very Happy elena mhn dineis shmasia k mhn neyriazeis giati h kopela einai anegefalh k epeidh einai mana den tha eprepe na ta leei ola auta.kala auto me to oti myrise k kala to gala ths einai tragiko pou eipe ontos ola ta mora etsi kanoun k emena pou thilazei ama to pairnoun agalia gynaikes psaxnete einai mallon enstikto oxi omos oti myrizei gala eleooossss.ego tha thn evriza.nakos ypomonh koritsi mou auto pou les pantos me tis fonoules tsirides tha elega to kanei kai emena.vre koritsia kai ego apo tot pou gennhsa mou th spane oloi o kathenas tha thn pei thn kalakia toy.fadasteite oti emena to paidi to lene xodro einai dunaton na les ena moro xodro?pera apo tis sumvoules pou dinei h kathemia k as mhn einai mana sas exo pei diafora skhnika.den paei kala o kosmos.

171ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 7 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Σαβ Αυγ 04, 2012 4:42 am

Elenathens

Elenathens
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Γενικα ακουμε πολλα...αλλα καλη καρδια!
Οταν καποια δεν θηλαζει.....γιατι δεν θηλαζεις;;;;
Οταν θηλαζει.... Μετα το 6 μηνο να το κοψεις.
Να το παιρνεις αγκαλια, να μην το παιρνεις, να το κοιμιζεις στο κρεβατι, να μην το κοιμιζεις... Αι σιχτιρ πια!
Εγω την επομενη φορα που θα μου συμβει θα απαντησω καταλληλα!

Εν το μεταξυ πηρα το σετακι για τα βαφτιστικα του μπεμπη( για του χρονου) μονο τα ρουχαλακια. Θα τα παρω ολα σπαστα πχ τα λαδοπανα και πετσετες.
Σκεφτομαι για θεμα να εχω τον βυθο της θαλασσας, με παιδικη νοτα, ψαρακια, χταποδακια, ιπποκαμπους, κοχυλια κλπ!
Πηραμε και με τον αντρα μου το γαμπριατικο κουστουμι, με 40% εκπτωση. Να μοιραζονται τα εξοδα μεσα στο χρονο!
Εσεις τι θεμα βαφτιση θα κανετε; Με τι χρωματα; Εγω λεω ασπρο-γαλαζιο-γκρι!

Αααα και κατι τελευταιο, τον φαγανε τα κουνουπια τον μπεμπη.... Μεσα σε μια ωρα, πανω απο 15 τσιμπηματα ειχε ο κακομοιρης και καταστεναχωρηθηκα....

172ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 7 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Σαβ Αυγ 04, 2012 5:27 am

γκαλαιτζογλου

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
κοριτσια και εγω ψαχνω απο τωρα για του χρονου....θα παμε με τη νονα να δουμε για τα βαφτιστικα τωρα που εχει εκπτωσεις.βρηκα και για μενα μια ωραια φορμα ολοσωμη που ειναι φαρδυ κατω μοιαζει και σαν φορεμα και λεω να την παρω να ξεμπερδευω εχει και 30% εκπτωση.το θεμα της βαφτισης το ψαχνω ο αντρας μου θελει κατι με αμαξια η μηχανες(η τρελα του)ο νονος θελει κατι με σπαρτιατες,ασπιδες κτλ εγω λεω κατι πιο παιδικο αντε να δουμε!το προσκλητηριο ανελαβε μια φιλη γραφιστρια να μου το κανει...αυτα.
ο μπεμπης εχει κανει το στηθος πιπιλα δεν κοιμαται αλλιως απο τη μια λεω θα το χει αναγκη για να το κανει αλλα ειναι κουραστικο....γελαει πολυ με ολους και με τις αδερφες του παιζει,τσιριζει απο χαρα και ξεκαρδιζετε Very Happy
πηραμε καινουριο καροτσι μπαστουνι γιατι το μεγαλο πολυ ογκος και πηραμε και τη σοφι την καμηλοπαρδαλη ειναι τελεια την χαιρετε παρα πολυ...

173ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 7 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Σαβ Αυγ 04, 2012 5:47 am

nakos

nakos
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Εμεις κοριτσια δεν ξερουμε τιποτα για το θεμα της βαφτισης!! Θα κανουμε γαμο κ βαφτισια του χρονου το καλοκαιρι! Οποτε μου φαινεται πολυ μακρινο κ δεν το σκεφτομαι καθολου! Το βραδυ παλι ξυπνησε στις 4:30 κ κοιμηθηκε στις 6:00 το πρωι!! Δεν μπορω να καταλαβω τι τον ενοχλει; Εντωμεταξυ νιωθω οτι τρωει πολυ λιγο!! Θα τον τσεκαρω 2-3 μερες ακομη κ θα δω! Γεωργια απο που πηρατε τη Σοφι; Την θελω κ εγω!! Εγω τωρα που κατεβηκα αθηνα προλαβα κ του πηρα το σωσιβιο απο το maria-evita! Το φουσκωσα κ μου φαινεται πολυ καλο! Θα του το βαλω σημερα το απογευμα!! Κ θα σας πω αντιδρασεις!! Αυτα τα νεα μας!!! Φιλακια στα μπεμπινια μας!!

174ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 7 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Σαβ Αυγ 04, 2012 6:37 am

γκαλαιτζογλου

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
nakos έγραψε:Εμεις κοριτσια δεν ξερουμε τιποτα για το θεμα της βαφτισης!! Θα κανουμε γαμο κ βαφτισια του χρονου το καλοκαιρι! Οποτε μου φαινεται πολυ μακρινο κ δεν το σκεφτομαι καθολου! Το βραδυ παλι ξυπνησε στις 4:30 κ κοιμηθηκε στις 6:00 το πρωι!! Δεν μπορω να καταλαβω τι τον ενοχλει; Εντωμεταξυ νιωθω οτι τρωει πολυ λιγο!! Θα τον τσεκαρω 2-3 μερες ακομη κ θα δω! Γεωργια απο που πηρατε τη Σοφι; Την θελω κ εγω!! Εγω τωρα που κατεβηκα αθηνα προλαβα κ του πηρα το σωσιβιο απο το maria-evita! Το φουσκωσα κ μου φαινεται πολυ καλο! Θα του το βαλω σημερα το απογευμα!! Κ θα σας πω αντιδρασεις!! Αυτα τα νεα μας!!! Φιλακια στα μπεμπινια μας!!
απο τα λητω την πηραμε!ολο την μασουλαει εχει πολυ πλακα να την παρεις!το σωσιβιο το ειδα αλλα ελεγε απο 6 μηνων και το αφησα για του χρονου τωρα τον βαζω αγκαλιτσα μου!

175ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 7 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Σαβ Αυγ 04, 2012 6:41 am

Elenathens

Elenathens
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Nakos και εγω θα κανω γαμο-βαφτιση μαζι του χρονου το καλοκαιρι, αλλα κοιτα να δεις τωρα!
Πηραμε γαμπριατικο κουστουμι με 500€ απο 800+ απο τον varda. Πουκαμισο 50€ απο 100€.Αφου θα το παρουμε δεν το γλιτωνουμε...! Τωρα εχει καλοκαιρινα σχεδια σε πολυ καλες τιμες. Αν παμε τον μαρτιο- απριλιο για καλοκαιρινα κουστουμια,να τα παρουμε θα τα χρυσοπληρωσουμε.
Εχεις δικιο αλλα σκεψου το!
Και τα βαφτιστικα το ιδιο! Του πηρα (η νονα δηλαδη!)ενα πουκαμισακι boss με 50€ απο 100 και ενα παντελονι 40€ απο 70 απο τα lapin! Επισης εβλεπα λαδοσετ με πετσετα 45€ απο 80.
Ειναι ειλικρινα τα μισα λεφτα.
Το ιδιο και τα μαρτυρικα, και η τσαντα για να βαλεις τα πραγματα της βαφτισης μεσα!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 7 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6, 7, 8 ... 24 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δημιουργία Φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις