151 Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Τετ Αυγ 01, 2012 6:22 am
XRYSA M
Η ψυχή της παρέας!
ΤΑΤΙΑΝΑ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΤΟΝ ΜΠΑΜΠΑ ΣΟΥ!ΕΥΗ ΤΡΕΛΟΚΟΡΙΤΣΟ ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ ΜΕ ΤΟ ΘΗΛΑΣΤΡΟ ΤΟΥΣ ΤΟ ΕΣΤΕΙΛΕΣ ΠΙΣΩ?
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
εμας και τα τρια στο μπουτακι εγιναν...στην αρχη βαλαμε τζελ στα ουλα αλλα αφου δεν εχει προβλημα σε υπνο και φαι δεν της βαζω αλλο μεχρι να αγριεψουν τα πραγματαElenathens έγραψε:Γεια σας μανουλες!
Εγω νομιζω οτι με το θεμα του θηλασμου, καιγενικα με τη διαπαιδαγωγηση του παιδιου, κανενας δεν εχει το δικαιωμα να επεμβαινει. Οτι νομιζει η καθε μανουλα!
Οταν λενε μην θηλαζεις για να μην προσκολληθει το παιδι εγω τα ακουω βερεσε. Υπαρχει τιποτα καλυτερο η μανουλα να ασχολειται με το μωρο με ολους τους τροπους; Τεσπα!
Εμεις εχουμε μια ταση να τα δαγκωνουμε οοοοοοολα. Εχουν φουσκωσει τα ουλα του κακομοιρη...... Σκεφτομαι να του βαλω αλοιφουλα, βαζετε εσεις;
Εν τω μεταξυ εχω μια απορια... Το τριτο εμβολιο που γινεται στο μπουτακι η στον πωπο;
Το πρωτο μας το κανανε στο μπουτακι και εκλαψε πολυ, το δευτερο στον πωπο(αλλος παιδιατρος)και δεν εβγαλε κιχ το μικρακι μου!
Τον σεπτεμβρη θα παμε για το τριτο, αλλα το ειχα απορια μιας και εγω ποτε δεν τα μπορουσα τα εμβολια...
καλημερα μανουλα!Elenathens έγραψε:Dinaki thanks!!
Κοριτσια μου θελω παλι τη συμβουλη σας σεδυο θεματακια που με απασχολουν...
1. Τη δευτερα πρωτα ο θεος, θα παμε στο σπιτι στο χωριο! Στο διπλα σπιτι θα μενει η ξαδελφη μου με τα διδυμακια της 2,5 χρ. Περιπου. Υπαρχει προβλημα να ερχονται σε επαφη με το μωρο; Θα ειμαστε μια αυλη.Με ειχαν κατατρομαξει οταν γεννησα να προσεχω να μην φερνω το παιδι σε επαφη με αλλα παιδακια.
Να μην εχω αγχος ναι;
2. Ο μικρος κοιμαται 10-11 ωρες το βραδυ σερι. Δεν το λεω για καλο γιατι το προβλημα μου ειναι οτι χανει γευματα. Εχω προσπαθησει να τον ξυπνησω, πινει μια γουλια και κοιμαται. Μενω με το γαλα στο χερι.Ειχαμε και τους εμετους και δεν θελω να χανει γευματα. Η γιατρος ειπε να μην τον ξυπναω να τον αφηνω. Ετσι ομως αγχωνομαι τη μερα, και τον πιεζω λιγο να πιει ολο το γαλα του. Τι λετε να κανω; Ειναι πολυ για βρεφακι να μενει νηστικο, εδω εγω πειναω σε δεκα ωρες....
elpidamamy έγραψε:κουκλες καλησπερα!!! καναμε κ εμεις σημερα το εμβολιακι μας!! φτασαμε τα 5930 κ 60 ποντους , πηρε μονο 600 γρ αλλα η παιδιατρος μου ειπε οτι ειναι μια χαρα!!! ισα που εκλαψε η ψυχουλα μου κ τωρα κοιμαται σαν πουλακι!!.
χρυσα πεθαινω για το κοτσιδακι σας!!
ευη κ εγω αυτο λεω δεν με ενδιαφερει τι λενε θα θυλασω το παιδι μου οσο αντεχω... ρε εσυ εγω πειρα εξαμηνο απο τη δουλεια κ γυριζω 7/1/13 και απο τωρα το σκεφτομαι ... φανταζομαι πως θα ησουν την πρωτη μερα που την αφησες, κωλοκρατος καμια υποστηριξη... τα λεφτα που περνω ειναι λιγα απο το εξαμηνο γυρω στα 500 ενω στη δουλια επερνα 1080 αλλα τι να κανουμε τουλαχιστον θα την ευχαριστηθω την μπουμπου!!!
φιλακια κοριτσια μου πολλα πολλα!!!
Ελενα μου μην στεναχωριεσαι! Συμβαινουν αυτα! Εχεις απολυτο δικιο να τσαντιζεσαι αλλα μην δινεις σημασια κ στεναχωριεσαι δεν αξιζει!! Το σημαντικοτερο απολα ειναι που τα μπεμπακια μας ειναι καλα στην υγεια τους!! Τι να πω κ εγω που ο μικρος ειναι τωρα 6 κιλα που ειναι 4 μηνων; Ε ε λεω ειναι ψιλος γιαυτο( ειναι 65 ποντους)! Παντως πιστευω οτι ειναι το συνδρομο της ελληνιδας μανας να μετραει με αγχος το βαρος του παιδιου! Πρεπει ολες μας να το αποβαλλουμε(το λεω για να το ακουσω κ εγω)! Τα μωρακια μας ειναι μια χαρα κ οσο θελουν περνουν απο βαρος! Η αναπτυξη του καθε παιδιου ειναι διαφορετικη! Ειναι χαζομαραμας να τα συγκρινουμε! Μην δινεις σημασια! Σου λεω κ παλι εχεις δικιο να τσαντιζεσαι αλλα τι να πεις; Αθανατες ελληνιδες μανες!Elenathens έγραψε:Κοριτσια εχει τυχει να πεσετε "θυμα" ατυπου ανταγωνισμου απο αλλες μικρομαμαδες;
Και τι εννοω....
Ερωτησειςτου τυπου, ποσα κιλα ειναι το δικο σου; Ααα το δικο μου ειναι περισσοτερα.
Ποσο υψος εχει; Ααααα.......
Εμενα κανει αυτο, εμενα κανει εκεινο....ρε κοριτσια παμε καλα;
Πηγαμε για καφε με τον μπεμπουλη και τις 4. Φιλες μου πουτις ξερω χρονια. Η μια κοπελα εφερε και την αδελφη της τελοσπαντων που την εχω δει μια φορα στη ζωη μου, και που γεννησε ενα μηνα μετα απο μενα!
Ολα καλα δηλαδη, χαρηκα και εγω, λεω θα μιλησουμε για τα παιδαγια μας και τις εμπειριες μας.
Και αρχιζει... Ποσα κιλα ειναι ο μπεμπης σου; 6,5 της λεω γιατι ειχαμε τους εμετουςκαι μειναμε λιγο πισο στο βαρος ( εν το μεταξυ το βαρος ειναι κανονικοτατο μιας και ειμαστε 3,2). Αααααα ναι μου λεει; Λιγα ειναι. Εμεις ειμαστε 7 κιλα( σε 2,5 μηνων πιαδι τωρα)...που στανταρ δεν ειναι 7 , αλλα και να ειναι μπραβο του!
Τι να κανουμε της λεω, δεν θελω το παιδι μου να ειναι χοντρο...... Τι να πω και εγω.....
Μετα πειναγε ο μπεμπης και αρχισα να του φτιαχνω γαλα.
Γκρινιαζε ο μπεμπης..... Τον παιρνει αγκαλια, τον βαζει σε σταση θηλασμου,και ο μικρος αρχισε να "ψαχνεται".
Μυρισε το γαλα μου λεει και θελει να πιει, μου λεει. Καλα επρεπε να με δειτε. Μου γυρισε το ματι αναποδα. Ολα τα παιδακια ετσι κανουν της λεω οταν πεινανε.και της βουτηξα το παιδι.
Τον ταισα,, ξενερωσα και εφυγα.
Εγω παντως, ουτε θα τα σκεφτομουν, ουτε θα ελεγα αυτες τις μ@@@@κιες. Συγνωμη που μιλαω ετσι αλλα ειμαι τσαντισμενη... Υπαρχουν πολλοι ανεγκεφαλοι η εγω ειμαι υπερβολικη;
απο τα λητω την πηραμε!ολο την μασουλαει εχει πολυ πλακα να την παρεις!το σωσιβιο το ειδα αλλα ελεγε απο 6 μηνων και το αφησα για του χρονου τωρα τον βαζω αγκαλιτσα μου!nakos έγραψε:Εμεις κοριτσια δεν ξερουμε τιποτα για το θεμα της βαφτισης!! Θα κανουμε γαμο κ βαφτισια του χρονου το καλοκαιρι! Οποτε μου φαινεται πολυ μακρινο κ δεν το σκεφτομαι καθολου! Το βραδυ παλι ξυπνησε στις 4:30 κ κοιμηθηκε στις 6:00 το πρωι!! Δεν μπορω να καταλαβω τι τον ενοχλει; Εντωμεταξυ νιωθω οτι τρωει πολυ λιγο!! Θα τον τσεκαρω 2-3 μερες ακομη κ θα δω! Γεωργια απο που πηρατε τη Σοφι; Την θελω κ εγω!! Εγω τωρα που κατεβηκα αθηνα προλαβα κ του πηρα το σωσιβιο απο το maria-evita! Το φουσκωσα κ μου φαινεται πολυ καλο! Θα του το βαλω σημερα το απογευμα!! Κ θα σας πω αντιδρασεις!! Αυτα τα νεα μας!!! Φιλακια στα μπεμπινια μας!!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης