Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
356 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 356 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 24 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 8 από 41]

176ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 8 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Σαβ Αυγ 04, 2012 7:05 am

ntalia!!

ntalia!!
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
καλησπερα κοριτσια ειμαι και εγω μανουλα με μωρακι γεννημενο 19/04/2012!η μπεμπουλα μου!!!εχω και ενα αγορακι λιγο πιο μεγαλο!τα αστερακια μου τα ομορφα......... ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 8 415870

177ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 8 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Σαβ Αυγ 04, 2012 8:05 am

dinaki78

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Εγω κοριτσια τελειωσα με το θεμα βαφτιση....ρουχα,μπομπονιερες,γλυκα,προσκλητηρια,στολισμος ολα ετοιμα!!!Θεμα οι Μαργαριτες!!!!! flower

178ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 8 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Σαβ Αυγ 04, 2012 8:53 am

γκαλαιτζογλου

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
dinaki78 έγραψε:Εγω κοριτσια τελειωσα με το θεμα βαφτιση....ρουχα,μπομπονιερες,γλυκα,προσκλητηρια,στολισμος ολα ετοιμα!!!Θεμα οι Μαργαριτες!!!!! flower
αααααααααααα!!!!!!!!1θα περιμενουμε φωτο Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked

179ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 8 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Σαβ Αυγ 04, 2012 11:30 am

elpidamamy

elpidamamy
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
κοριτσια μου κ εγω γαμο-βαφτιση θα κανω, λεμε για 9 μαρτιου , θα ηθελα πολυ το καλοκαιρι αλλα λογο της δουλειας των γονειων μου δεν γινεται. δεν εχω σκεφτει καποιο θεμα , γενικα οσο το σκεφτομαι με τις προετοιμασιες κουραζομαι. τιποτα δε εχω δει ακομα... αν εχετε προτασεις για θεμα κτλ ευπροσδεκτες!!!!

αχχ το κοριτσι μου κοιμηθηκε!! δοξα το θεο εχουμε στρωσει κοιμαται ευκολα πια δεν με παιδευει....
φιλακια κοριτσακια μου Smile Smile Smile

180ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 8 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Σαβ Αυγ 04, 2012 2:34 pm

XRYSA M

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Kai h grinia sunexeizetai.!!!Ax ti epathe htan toso hsyxh prepei na pername to alma 16 17hs evdomadas.Einai k ayta ta dodia tora thn exo edo dipla k koimatai den tolmao na thn pao kounia fovamai mhn xypnhsei.
Koritsia vlepo lete gia vafthseis kai gamous.Ego sas thn exo pei thn apopsh mou den ta boro ola pou exoyn ginei gia na xalas lefta akoma k tarifa exoyn sthn eklhsia eleossss.Akoma k h vasilikh tha protimousa an hthele na vaftistei monh ths alla o adras mou den tha to dexotan.Ara tha thn vaftiso alla thelo ola na einai polu apla akoma k vaftistiko forema exo vrei mazi me thn kollhth mou ena apo to zara.Protimo na mhn xalaso lefta k eite na ta valo sthn akrh h na ths paro alla pragmatakia pou tha ta eyxarisththei to koritsaki mou.
Na px vlepo tora mia gnosth mou pou den exei na parei oyte ena kareklaki faghtou sto paidi ths alla th vaftish thn kanei plousioparoxh.Na mou peis tha sou feroyn dora alla sth shmerinh epoxh zhthma an tha vgaleis ta exoda ths vaftshs me ta dora.Alla k pali koritsia ayth einai h apopsh mou mhn me kraxete Crying or Very sad
Eseis pos pate einai hsyxa ta mpempinia sas?

181ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 8 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Σαβ Αυγ 04, 2012 2:49 pm

marin!

marin!
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Καλησπέρα κ από μένα!!!!μόλις τελείωσα την μαρμελάδα που έφτιαχνα κ ξάπλωσα.η μπουμπού μου κοιμάται.Χρύσα μου τελικά ακολούθησα τις συμβουλές σου κ τώρα τα πάμε μια χαρά.κοιμάται περισσοτερο κ το βράδυ μόλις πάει 12 κ κάτι κοιμάται κ ξυπνάει 6 με 7 το πρωί τρώει κ ξανακοιμαται μέχρι της 10.έχει αρχίσει τις Φωνούλες κ τα αγκού κ γελάει παρά πολύ!!!από την άλλη εγώ είμαι λίγο στα κάτω μου αλλά το παλεύω.μάλλον φταίει το πολύ μέσα κ ήδη έχω ξεφύγει κ με το φαγητό.....σκεφτομαστε κ για διακοπές με την μικρή αλλά θα δούμε.αγχώνομαι λιγάκι.αυτά από μένα.φιλάκια!!!!

182ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 8 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Σαβ Αυγ 04, 2012 2:54 pm

Elenathens

Elenathens
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Χρυσα δεν διαφωνω!
Θεωρω οτι κατι μεσο ειναι καλα. Ουτε πολυ πανω ουτε πολυ κατω! Απλα τωρα με τις εκπτωσεις παιρνεις κατι ποιοτικο σε καλη τιμη πχ με 50€ βρισκεις ανετα φορεματακι καλο! Και τα κοριτσιαστικα ειναι ααααλλο πραγμα βρε παιδι μου! Πριγκιπισσες θα ειναι οι κουκλες σας! Εβλεπα τα φορεματα, και σκεφτομαι να βαλω μπροστα το δευτερο ηδη μπας και πιασω την κορη! Τι στρασακια, τι φορεματα , τι κορδελες στα μαλλια! Κουκλακια θα ειναι!

Ντινακι οι μαργαριτες ειναι πολυ ωραιο θεμα! Θα μου αρεσαν να εβαζες και λιγα κιτρινα ηλιοτροπια! Σε γυαλες να επιλεουν σε νερο με χρωμα μπλε! Ειναι απλα τελειο!

Νταλια να τα χαιρεσαι παιδακια σου!

183ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 8 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Σαβ Αυγ 04, 2012 3:02 pm

XRYSA M

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
marin mou mphkate se programa eseis vghkame emeis.an deis klama shmera ola ta ekana gia na hremhsei...marmelada thelo k egoooooo
elena ego sou leo ego den thelo na ta kano na phgaino se alles vafthseis k gamous maresei omos Very Happy apla den to boro auto edika me tous papades pou zhtane tarifa.einai dnaton?
ax koritsia aurio exei yphresia o adras mou makari na mhn exei tetoia grinia Shocked exo k toses douleies gia thn metakomish.ax den thn paleuooo

184ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 8 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Σαβ Αυγ 04, 2012 3:28 pm

Elenathens

Elenathens
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Λεφτα απο παντου στις εκκλησιες.....
Ακομα αν ειναι ανοιχτο το aircondition πληρωσε παραπαααανω σου λενε...´´ μερικοι ειναι τραγοπαπες, μερικοι ειναι ομως εξαιρετικοι!

Παντως και εμενα ειχε μια γκρινιτσα σημερα....
Νομιζω παιζουν ρολο τα ουλα. Τα βαζει ολα στοστομα και τ μασουλαει μεμανια. Μεσα στο προγραμμα ειναι!!!!!

185ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 8 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Κυρ Αυγ 05, 2012 12:42 am

τατιανα

τατιανα
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Καλημερα κοριτσια!!

Βαλτε και μενα στο κλαμπ της γκρινιας!!
Την ημερα ενταξει ειναι καπως καλη κοιμαται και πολλες ωρες (χθες κοιμηθηκε 4 ωρες συνεχομενες..θηλαζε βεβαια ενδιαμεσα μην χασει) αλλα το βραδυ ενω αποκοιμιεται νωρις κατα της 10 δεν κοιμαται καθολου ηρεμα, ολο ξυπναει θηλαζει κουνιεται αχ αχ τι την ενοχλει δεν ξερω!

Χρυσα συμφωνω μαζι σου, εμεις δεν θα την βαφτισουμε!

Μαρινα τι μαρμελαδα?? μιαμ μιαμ!
Αμα εχεις χρονο για μαρμελαδα καλα ειστε τοτε!!

186ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 8 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Κυρ Αυγ 05, 2012 2:02 am

dinaki78

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Εμεις κοριτσια επειδη ολη την μερα λαγοκοιμομαστε μονο κατι τεταρτακια το πολυ μισαωρα...κατα τις 6.30-7 το απογευμα πεφτουμε ξερες...ξυπναμε μια φορα μεσα στο βραδυ πινουμε το γαλα και ξανακοιμομαστε στο φτερο μεχρι τις 6.30-7 το πρωι!!!
Οσο για την βαφτιση συμφωνω οτι ολο αυτο το πανηγυρακι ειναι τζαμπα λεφτα αλλα εγω το κοριτσακι μου το θελω βαφτισμενο, την θελω χριστιανη ορθοδοξη!!!τι να πω...πειτε με παραδοσιακη, πειτε με γραφικη, αλλα ειμαι πολυ υπερ...οπως και στον σαραντισμο που την πηγα στην εκκλησια πολυ συγκινηθηκα!!!Δωρο Θεου η μπεμπουλα!!!!!!

187ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 8 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Κυρ Αυγ 05, 2012 2:05 am

marin!

marin!
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Καλησπέρα κορίτσια!!!!
μαρμελαδα ροδακινο επιχειρησα να φτιαξω,να σας στειλω αμα θελετε.αν κ δεν την εχω δοκιμασει ακομα.... Laughing
Ειναι η πρωτη φορα με την μπεμπα που επιχειρω να φτιαξω κατι.Αγχωθηκα αλλα κοιμοταν την περισσοτερη ωρα κ ηταν κ ο αντρας μου εδω υποστηριξη.
Σημερα μας εχει τρελανει με τις φωνες της πολυ γελιο.Τωρα τρωει κ κοιμαται ορθια.
Πολύ ζεστη βρε κοριτσια!!!!Ελεος πια!!!
Χρυσα μου πολυ καλα κανεις κ δεν χαλας πολλα λεφτα για τετοια θεματα.Ειναι κοροιδια μερικες φορες κ εκμεταλευση.
Εμεις την μπουμπου μας λεμε να την βαπτισουμε στην Αστυπαλαια μεσα στο καστρο την Ανοιξη.Κ οσοι λιγοτεροι ερθουν τοσο καλυτερα. Θα το κανω για μας κ για την μικρη.Τα λαθη του γαμου δεν ξαναγινονται!!!!
Αυτα κ απο μας.Φιλακιααα!!! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 8 215994

188ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 8 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Κυρ Αυγ 05, 2012 2:15 am

Elenathens

Elenathens
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημερα κοριτσια!
Εμεις αυριο θα φυγουμε για το χωριο και θα κατσουμε 15 μερουλες. Ενα σας λεω.... Ξεκινησα να φτιαχνω βαλιτσες.....! Το τι πραγματα του μωρου εχω να παρω δεν λεγεται! Καλαθουνες και ισα ισα που χωραει, να δω αν θα βολεψει-που να κοιμηθει στο χωριο...! Καροτσια, βαλιτσες,ρουχα, αποστειρωτες, μπιμπερο, μπανιερο, τα καλλυντικα του-σαμπουαν, μπαμπερς, κρεμες κλπ.!
Ελπιζω να τα θυμηθω ολα!

Παντως και εμενα γκρινιαζει λιγο και δεν καταλαβαινω απο τι ειναι. Μηπως επειδη αρχιζουν να μεγαλωνουν και αρχιζουν να καταλαβαινουν;
Με τα δοντια βρηκα ενα κολπακι...νομιζω δηλαδη, οταν τον βλεπω οτι τρωει τις μπουνιτσες του με μανια, του κανω μασαζακι για 5 λεπτακια με την κρεμα και με μια ειδικη βουρτιτσα για την πρωτη οδοντοφυια, και ηρεμει. Καθε δυο ωριτσες γινεται περιπου. Ετσι δεν μασουλαει συνεχεια τα χερια του. Ανακουφιζεται αφανταστα!

Τατιανα, μηπως να μην κοιμαται τοσες ωρες τη μερα για να κοιμαται το βραδυ περισσοτερες; Νυσταζει πολυ την ημερα;

189ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 8 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Κυρ Αυγ 05, 2012 11:20 pm

PERIMPALOU2

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ntalia!! έγραψε:καλησπερα κοριτσια ειμαι και εγω μανουλα με μωρακι γεννημενο 19/04/2012!η μπεμπουλα μου!!!εχω και ενα αγορακι λιγο πιο μεγαλο!τα αστερακια μου τα ομορφα......... ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 8 415870

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΚΑΛΩΣ ΜΑΣ ΗΡΘΕΣ...ΝΑ ΤΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΑ ΠΟΥΛΑΚΙΑ ΣΟΥ.ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΕΝΝΗΜΕΝΕΣ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ..18/4! ΜΠΑΙΝΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ.

190ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 8 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Κυρ Αυγ 05, 2012 11:22 pm

PERIMPALOU2

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
dinaki78 έγραψε:Εγω κοριτσια τελειωσα με το θεμα βαφτιση....ρουχα,μπομπονιερες,γλυκα,προσκλητηρια,στολισμος ολα ετοιμα!!!Θεμα οι Μαργαριτες!!!!! flower

ΑΧ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ ΚΑΙ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ.ΚΑΙ ΑΠΟ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΠΙΚΟΙΛΙΑ ΚΑΙ ΧΡΩΜΑΤΑ ΥΠΕΡΟΧΑ ΠΑΛ.ΠΕΣ ΜΑΣ ΚΑΜΙΑ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ.ΚΙ ΕΓΩ ΣΤΟΛΙΣΜΟΥΣ ΚΑΝΩ ΜΕ ΤΗΝ ΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΡΟΤΩΤΥΠΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ!

191ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 8 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Κυρ Αυγ 05, 2012 11:28 pm

PERIMPALOU2

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
marin! έγραψε:Καλησπέρα κορίτσια!!!!
μαρμελαδα ροδακινο επιχειρησα να φτιαξω,να σας στειλω αμα θελετε.αν κ δεν την εχω δοκιμασει ακομα.... Laughing
Ειναι η πρωτη φορα με την μπεμπα που επιχειρω να φτιαξω κατι.Αγχωθηκα αλλα κοιμοταν την περισσοτερη ωρα κ ηταν κ ο αντρας μου εδω υποστηριξη.
Σημερα μας εχει τρελανει με τις φωνες της πολυ γελιο.Τωρα τρωει κ κοιμαται ορθια.
Πολύ ζεστη βρε κοριτσια!!!!Ελεος πια!!!
Χρυσα μου πολυ καλα κανεις κ δεν χαλας πολλα λεφτα για τετοια θεματα.Ειναι κοροιδια μερικες φορες κ εκμεταλευση.
Εμεις την μπουμπου μας λεμε να την βαπτισουμε στην Αστυπαλαια μεσα στο καστρο την Ανοιξη.Κ οσοι λιγοτεροι ερθουν τοσο καλυτερα. Θα το κανω για μας κ για την μικρη.Τα λαθη του γαμου δεν ξαναγινονται!!!!
Αυτα κ απο μας.Φιλακιααα!!! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 8 215994

ΚΑΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΑ Η ΒΑΦΤΙΣΗ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙ!!!

192ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 8 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Κυρ Αυγ 05, 2012 11:31 pm

PERIMPALOU2

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ,ΝΑ ΣΑΣ ΓΡΑΨΩ ΚΙ ΕΓΩ ΤΑ ΝΕΑ ΜΟΥ.
ΜΑΣ ΠΗΡΑΝ ΜΕ ΤΟ ΕΣΠΑ ΣΤΟΝ ΒΡΕΦΟΝΙΠΙΑΚΟ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ,ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΟΥ ΕΠΙΛΟΓΗ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΠΣΙΤΙ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΣΥΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ -ΑΓΙΟΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΠΑΛΙΟ ΙΔΡΥΜΑ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΧΟΥ ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΑΛΑ ΛΟΓΙΑ,ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΚΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟ.ΘΑ ΠΑΩ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΓΡΗΓΟΡΗ ΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΒΔΟΜΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΚΙΛΚΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΘΑ ΒΟΛΕΨΕΙ.
ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΚΑΝΑΜΕ ΜΠΑΝΑΚΙ ΤΟ ΟΣΥ ΚΟΥ ΠΗΓΑΜΕ ΚΑΙ ΚΟΙΜΗΘΗΚΑΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΣΟ ΣΠΙΤΑΚΙ ΜΑΣ ΣΤΟ ΒΟΥΝΟ,ΠΡΩΤΟ ΒΡΑΔΥ0ΑΚΟΜΗ ΧΩΡΙΣ ΚΑΖΑΝΑΚΙ..ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ.ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΠΑΟΛΥΤΗ ΗΣΥΧΙΑ ΚΑΙ ΞΕΡΕΤΕ ΑΔΕΙΟ ΤΟ ΠΣΙΤΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΚΟΥΓΟΤΑΝ Η ΜΙΚΡΗ ΝΑ ΡΟΥΦΑΕΙ ΤΗΝ ΠΙΠΙΛΑ-ΣΛΑΤΣ ΣΛΑΤΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΛΑΛΟΥΣΕ ,ΜΙΛΑΜΕ ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ.

193ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 8 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Δευ Αυγ 06, 2012 3:13 am

nakos

nakos
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Κοριτσια βοηθεια!! Ο μικρος δεν μου τρωει!! Παω να τον βαλω στο στηθος κ τσιριζει!! Εχει καναδυο μερες που μου το κανει αυτο!! Τωρα να φανταστειτε ειχε πρηστει το στηθος μου κ βγαζω με το θηλαστρο!! Στεναχωριεμαι που δεν μου τρωει! Αλλα δεν τον βλεπω να πειναει κιολας!! Ισα ισα που ρουφαει για κανα λεπτο κ μετα το βγαζει κ δεν θελει!! Σας το κανουν κ εσας;; Λεω μηπως ειναι απο την ζεστη αλλα ανησυχω!! Εσεις τι λετε;

194ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 8 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Δευ Αυγ 06, 2012 3:35 am

τατιανα

τατιανα
nakos έγραψε:Κοριτσια βοηθεια!! Ο μικρος δεν μου τρωει!! Παω να τον βαλω στο στηθος κ τσιριζει!! Εχει καναδυο μερες που μου το κανει αυτο!! Τωρα να φανταστειτε ειχε πρηστει το στηθος μου κ βγαζω με το θηλαστρο!! Στεναχωριεμαι που δεν μου τρωει! Αλλα δεν τον βλεπω να πειναει κιολας!! Ισα ισα που ρουφαει για κανα λεπτο κ μετα το βγαζει κ δεν θελει!! Σας το κανουν κ εσας;; Λεω μηπως ειναι απο την ζεστη αλλα ανησυχω!! Εσεις τι λετε;

του δινεις δικο σου κ απο μπιμπερο?
Εμενα ισα ισα με εχει ξεζουμισει αλλα ειμαστε κ ολη μερα στο κλιματιστικο οποτε δεν ζεστενεται.

195ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 8 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Δευ Αυγ 06, 2012 4:18 am

PERIMPALOU2

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
RE ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ ΗΡΘΕ ΠΑΛΙ ΠΕΡΙΟΔΟΣ...ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ ...ΘΑ ΚΛΑΨΩ!ΣΕ 21 ΜΕΡΕΣ.ΓΕΝΝΗΣΑ ,40 ΜΕΡΕΣ ΕΙΧΑ ΤΑ ΛΟΧΕΙΑ,ΜΕΤΑ ΜΟΥ ΗΡΘΕ 16 ΙΟΥΛΙΟΥ ΜΟΥ ΚΡΑΤΗΣΕ 7 ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΞΑΝΑ?ΚΑΙ ΘΗΛΑΖΩ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ,ΤΙ ΛΕΝΕ 6 ΜΗΝΕΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ?ΕΧΩ ΠΕΣΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΤΩΡΑ.ΝΟΙΩΘΩ ΠΟΛΥ ΚΑΤΑΠΟΝΗΜΕΝΗ,ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΝΕΥΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΤΣΙΜΠΙΕΣ ΚΑΙ ΚΟΡΟΙΔΕΥΑ ΕΛΕΓΑ ΚΑΛΕ ΝΟΙΩΘΩ ΝΑ ΕΧΩ ΣΥΣΠΑΣΕΙΣ. ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΠΑΛΙ ΑΔΙΑΘΕΤΗΣΑ.

196ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 8 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Δευ Αυγ 06, 2012 5:00 am

elpidamamy

elpidamamy
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
PERIMPALOU2 έγραψε:RE ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ ΗΡΘΕ ΠΑΛΙ ΠΕΡΙΟΔΟΣ...ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ ...ΘΑ ΚΛΑΨΩ!ΣΕ 21 ΜΕΡΕΣ.ΓΕΝΝΗΣΑ ,40 ΜΕΡΕΣ ΕΙΧΑ ΤΑ ΛΟΧΕΙΑ,ΜΕΤΑ ΜΟΥ ΗΡΘΕ 16 ΙΟΥΛΙΟΥ ΜΟΥ ΚΡΑΤΗΣΕ 7 ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΞΑΝΑ?ΚΑΙ ΘΗΛΑΖΩ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ,ΤΙ ΛΕΝΕ 6 ΜΗΝΕΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ?ΕΧΩ ΠΕΣΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΤΩΡΑ.ΝΟΙΩΘΩ ΠΟΛΥ ΚΑΤΑΠΟΝΗΜΕΝΗ,ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΝΕΥΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΤΣΙΜΠΙΕΣ ΚΑΙ ΚΟΡΟΙΔΕΥΑ ΕΛΕΓΑ ΚΑΛΕ ΝΟΙΩΘΩ ΝΑ ΕΧΩ ΣΥΣΠΑΣΕΙΣ. ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΠΑΛΙ ΑΔΙΑΘΕΤΗΣΑ.

παλι ρε ευη τι στο καλο??? εγω ακομα τιποτα δοξα το θεο

197ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 8 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Δευ Αυγ 06, 2012 5:06 am

elpidamamy

elpidamamy
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
nakos έγραψε:Κοριτσια βοηθεια!! Ο μικρος δεν μου τρωει!! Παω να τον βαλω στο στηθος κ τσιριζει!! Εχει καναδυο μερες που μου το κανει αυτο!! Τωρα να φανταστειτε ειχε πρηστει το στηθος μου κ βγαζω με το θηλαστρο!! Στεναχωριεμαι που δεν μου τρωει! Αλλα δεν τον βλεπω να πειναει κιολας!! Ισα ισα που ρουφαει για κανα λεπτο κ μετα το βγαζει κ δεν θελει!! Σας το κανουν κ εσας;; Λεω μηπως ειναι απο την ζεστη αλλα ανησυχω!! Εσεις τι λετε;

κ εμενα το εκανε μια μερα αυτο αλλα μετα ηρεμισε... αν του το δωσεις με μπιμπερο πινει??? η δεν θελει μπιμπερο οπως η δικια μου? παρατηρισε τον να δεις τι γινεται απο ορεξη κ θα ελεγα αστον καμποση ωρα μην τον πιεζεις να φαει , αν περασει η ωρα κ πινασει σηγουρα θα φαει... μηπως τον ενοχλουν δοντια???

198ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 8 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Δευ Αυγ 06, 2012 5:08 am

τατιανα

τατιανα
PERIMPALOU2 έγραψε:RE ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ ΗΡΘΕ ΠΑΛΙ ΠΕΡΙΟΔΟΣ...ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ ...ΘΑ ΚΛΑΨΩ!ΣΕ 21 ΜΕΡΕΣ.ΓΕΝΝΗΣΑ ,40 ΜΕΡΕΣ ΕΙΧΑ ΤΑ ΛΟΧΕΙΑ,ΜΕΤΑ ΜΟΥ ΗΡΘΕ 16 ΙΟΥΛΙΟΥ ΜΟΥ ΚΡΑΤΗΣΕ 7 ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΞΑΝΑ?ΚΑΙ ΘΗΛΑΖΩ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ,ΤΙ ΛΕΝΕ 6 ΜΗΝΕΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ?ΕΧΩ ΠΕΣΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΤΩΡΑ.ΝΟΙΩΘΩ ΠΟΛΥ ΚΑΤΑΠΟΝΗΜΕΝΗ,ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΝΕΥΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΤΣΙΜΠΙΕΣ ΚΑΙ ΚΟΡΟΙΔΕΥΑ ΕΛΕΓΑ ΚΑΛΕ ΝΟΙΩΘΩ ΝΑ ΕΧΩ ΣΥΣΠΑΣΕΙΣ. ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΠΑΛΙ ΑΔΙΑΘΕΤΗΣΑ.

αμαν βρε Ευη παλι?καταλαβαινω τον εκνευρισμο σου και εγω θα νευριαζα!
Κ εγω ακομα τιποτα αλλα εχω πολλα υγρα..μπλιαχ!

199ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 8 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Δευ Αυγ 06, 2012 5:14 am

τατιανα

τατιανα
ααα ευη εντωμεταξυ ξεχασα να σου πω να μου στειλεις σε πμ τα στοιχεια στην θασο που μεινατε.Ευχαριστωω!

200ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 8 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Δευ Αυγ 06, 2012 5:55 am

nakos

nakos
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Κοριτσια χαμος!! Πηγα να τον ξαναβαλω στο στηθος μετα απο 2,5 ωρες γιατι λεω δεν μπορει θα εχει πεινασει κ μου εκανε παλι χαμο!! Το γαλα που ειχα βγαλει με το θηλαστρο κ ευτυχως μετα απο πολυ κοπο μου ηπιε 110 μλ!! Τωρα τον εχω στην κουνια του μηπως κ κοιμηθει αλλα δεν νομιζω γιατι αυτος ειχε μαθει να κοιμαται με το στηθος!! Τι να πω; Καπου ειχα διαβασει οτι καποια παιδια αποθυλαζουν απο μονα τους γιατι δεν θελουν αλλο το στηθος! Μπορει να ειναι κ τα δοντια του!! Αχ τι να πω; Θα προσπαθησω κ στις 19:00 που ειναι να ξαναφαει κ θα δω! Εμενα περιοδος ακομα γιοκ!!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 8 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 24 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις