Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
574 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 574 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 32 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 24 από 41]

576ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 24 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Πεμ Σεπ 06, 2012 2:43 pm

XRYSA M

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΑΧ ΒΡΕ ΝΤΙΝΑΚΙ ΜΟΥ ΤΙ ΠΕΡΝΑΣ???ΝΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ?ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΗΣ ΜΙΛΑΣ?ΠΕΣΤΗΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΟΤΙ ΘΕΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΟ ΕΓΓΟΝΙ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΡΧΕΣΑΙ ΜΕ ΤΟ ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ.ΑΝ ΑΡΕΞΗΓΗΘΕΙ ΧΕΣΤΗΚΕΣ ΚΙΟΛΑΣ!

577ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 24 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Πεμ Σεπ 06, 2012 2:45 pm

dinaki78

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
XRYSA M έγραψε:ΑΧ ΒΡΕ ΝΤΙΝΑΚΙ ΜΟΥ ΤΙ ΠΕΡΝΑΣ???ΝΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ?ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΗΣ ΜΙΛΑΣ?ΠΕΣΤΗΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΟΤΙ ΘΕΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΟ ΕΓΓΟΝΙ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΡΧΕΣΑΙ ΜΕ ΤΟ ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ.ΑΝ ΑΡΕΞΗΓΗΘΕΙ ΧΕΣΤΗΚΕΣ ΚΙΟΛΑΣ!
Αν χρειαστεί θα το κανω...προς το παρόν θα το κάνει ο άντρας μου

578ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 24 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Παρ Σεπ 07, 2012 12:19 am

τατιανα

τατιανα
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
αχ βρε Ντινα εισαι οντος καλος ανθρωπος..για να αντεχεις τοσους μηνες!
Εγω μια φορα τον χρονο τους βλεπω κ μια βδομαδα μετραω και τις ωρες και φυσικα θα ειχα ηδη μαλωσει με την πεθερα αν ημουν στην θεση σου..
Κατι ομως πρεπει να γινει γιατι η ψυχικη σου ηρεμια ειναι πιο πολυτιμη ειπαμε δεν εγινε μονο αυτη γιαγια πως κανει ετσι?
Επρεπε ομως να εχεις το δικο μου κοριτσι που ειναι κλαψιαρικο και δυσκολο που την αφηνω στην μανα μου ενα 2ωρακι και την βρισκω ημιλυποθιμη τοτε θα σου λεγα αν θα ερχοταν καθε μερα χαχαχαχα

579ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 24 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Παρ Σεπ 07, 2012 12:24 am

τατιανα

τατιανα
Σημερα ολη νυχτα ξυπναγε εκλαιγε και ξανακοιμοταν το καημενο μου τελικα δεν μπορουσε να κανει κακα, σημερα την βοηθησα λιγο και εβγαλε μπολικα αλλα πως ζοριζοταν η ψυχουλα μου την λυπηθηκα!
Μαλλον απο την πατατα στουμπωσε γιατι μπανανα δεν της εδωσα 2 μερες τωρα και μηλο ακομα δεν εφαγε, σημερα δεν θα της δωσω πατατα και θα παρω αυριο απο την λαικη κολοκυθακι να βαζω μαζι με πατατα-καροτο!
Χθες που λετε πηγαμε για ψωνιαααα αχ ποσο μ'αρεσει να ψωνιζω και ειδικα τωρα για την Νατάλια τρελενομαι!
Πηρα κυριως καλοκαιρινα για του χρονου, τα μπενετον ειχαν 70% εδω.
160 ευρουλακια για την παρτυ της χεχεχε ο μπαμπας μας επαθε ενα σοκ!
καλα αν ειχα πιο πολλα λεφτα αυτο το παιδι δεν θα προλαβαινε να τα φοραει τοσα που θα επερνα!!χαχαχα

580ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 24 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Παρ Σεπ 07, 2012 12:54 am

nakos

nakos
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
τατιανα έγραψε:Σημερα ολη νυχτα ξυπναγε εκλαιγε και ξανακοιμοταν το καημενο μου τελικα δεν μπορουσε να κανει κακα, σημερα την βοηθησα λιγο και εβγαλε μπολικα αλλα πως ζοριζοταν η ψυχουλα μου την λυπηθηκα!
Μαλλον απο την πατατα στουμπωσε γιατι μπανανα δεν της εδωσα 2 μερες τωρα και μηλο ακομα δεν εφαγε, σημερα δεν θα της δωσω πατατα και θα παρω αυριο απο την λαικη κολοκυθακι να βαζω μαζι με πατατα-καροτο!
Χθες που λετε πηγαμε για ψωνιαααα αχ ποσο μ'αρεσει να ψωνιζω και ειδικα τωρα για την Νατάλια τρελενομαι!
Πηρα κυριως καλοκαιρινα για του χρονου, τα μπενετον ειχαν 70% εδω.
160 ευρουλακια για την παρτυ της χεχεχε ο μπαμπας μας επαθε ενα σοκ!
καλα αν ειχα πιο πολλα λεφτα αυτο το παιδι δεν θα προλαβαινε να τα φοραει τοσα που θα επερνα!!χαχαχα
Μπραβο Τατιαννα μου!! Μεγια τα καινουργια σας ρουχαλακια! Κ εγω θελω να παω να του ψωνισω αλλα φοβαμαι πολυ τα νουμερα! Ο δικος μου ειναι ψιλος κ λεπτος! Κανονικα τωρα φοραμε για 6 μηνων λογω υψους αλλα μας ειναι μπολικα στο πλαι! Οποτε δενμπορω να υπολογισω για του χρονου!

Κοριτσια εχτες εγινε το θαυμα! Τον θηλασα το βραδυ κ δεν κοιμοταν! Τον πηρα κ εγω κ τον πηγα στην κουνια του!! Εχει καμια βδομαδα που την πιπιλα την θελει τρελα! Του εβαλα λοιπον κ την πιπιλα του κ τον αφησα! Εκλαψε λιγο εως πολυ μπορω να πω κ μετα πηγα μια φορα να του βαλω την πιπιλα κ αυτο ηταν!! Κοιμηθηκε απο τις 21:30 μεχρι τις 6:30! Κ στις 6:30 τον ταισα τον εβαλα στην κουνια με την πιπιλα κ κοιμηθηκε παλι μεχρι τις 9:30! Αχ κοριτσια μου ξεκουραστηκα!!! Τι να πω μακαρι να μαθει να κοιμαται!! Παντως ηταν μια πολυ καλη αρχη!! Ειμαι ενθουσιασμενη! Κ πριν τον εβαλα στο παρκο του κ επαιζε κ με αφησε κ εκανα κ καμια δουλεια!! Μετα που θα ξυπνησει θα τον παρω να παμε για ψωνια!!

581ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 24 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Παρ Σεπ 07, 2012 12:58 am

nakos

nakos
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Α α ξεχασα να σας πω: σημερα δεν πηγα δουλεια κ καθομαι με το αντρακι μου!! Πολυ μου ειχε λειψει!!!! Ειναι τρελα!!!

582ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 24 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Παρ Σεπ 07, 2012 3:00 am

XRYSA M

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΓΡΑΤΣΟΥΝΑΕΙ ΜΙΑ ΜΥΤΟΥΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΩ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΜΑΣ ΔΟΝΤΑΚΙ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 24 215994 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 24 215994 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 24 215994

583ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 24 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Παρ Σεπ 07, 2012 3:53 am

nakos

nakos
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
XRYSA M έγραψε:ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΓΡΑΤΣΟΥΝΑΕΙ ΜΙΑ ΜΥΤΟΥΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΩ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΜΑΣ ΔΟΝΤΑΚΙ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 24 215994 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 24 215994 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 24 215994
Απιστευτο!!! Το πρωτο δοντακι της ομαδας μας!!! Μπραβο!!!! Με το καλο κ τα υπολοιπα!!

584ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 24 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Παρ Σεπ 07, 2012 7:56 am

τατιανα

τατιανα
Δαναη εμενα ειναι μικροκαμωμενη αλλα αφρατουλα γενικα φοραει ακριβως οσο μηνων ειναι πχ πολλα ρουχα της που ειναι 3-6 ακομα της κανουν αλλα εχω και μερικα 9-12 ή 6-9 που και αυτα της ειναι καλα οποτε ειναι και λιγο στην φορμα των ρουχων.
Για του χρονου πηρα 12-18 ελπιζω να μας κανουν!

Χρυσα αντε βρε και εσεις δοντακι??μου φαινεται θα βγαλουν τα δικα σας τα πιο μικρα και εμενα ακομα φαφουτα θα ειναι χιχιχι!

585ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 24 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Παρ Σεπ 07, 2012 7:58 am

τατιανα

τατιανα
εντωμεταξυ δεν σας ειπα..ακομα εχω νευρα.. ο εξυπνος ο αντρας μου το σαββατο για να χωρεσει το κατσικι στον ψυγειο εβγαλε τα παντα απο μεσα μαζι με τα 2 επομενα εμβολια μας!!!και εμειναν μια μερα εκτος ψυγειου οποτε παπαλα..και δεν δινουν οι φαρμακοποιοι τωρα αχ θα τον καρυδοσο καμια μερα ολο γκαφες ειναιιιιι!!
Και εχουμε εμβολιο την αλλη βδομαδα αχ αχ

586ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 24 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Παρ Σεπ 07, 2012 10:41 am

Elenathens

Elenathens
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Γεια σας μανουλες!!!
Τατιανα ολο κατι τετοια κανουν οι αντρες! Δεν σκεφτονται και δεν προνοουν! Το εχω καταλαβει τωρα με το μωρο καλα! Τωρα τι θα κανεις; Πηρες τη γιατρο;
Εν τω μεταξυ η ναταλια ειναι πολυ ομορφη! Η φυσιογνωμια της ειναι φοβερη! Το πιασαμε το ανοιχτο το ματακι λες η ειναι απο το θηλασμο ακομα;

Εμας μας περασε η γκρινια. Μπηκαμε και στους ρυθμους μας γιατι οταν γυρισα απο σαμο ηταν αλλο παιδι..... Sad
Τωρα ειναι ηρεμος, γελαει,παιζει, μπαμπαλιζει!
Εγω καλοκαιρινα για του χρονου δεν πηρα. Φετος που αγορασα αρκετα δεν φορεσε τιιιιποοοοταααα. Τον ειχα με το φορμακι του συνεχεια! Φτηνο το καλοκαιρι! Ο χειμωνας πεφτει πιο ακριβος, αλλα ειχα προνοησει απο τοτε που ημουν εγκυος, με τις εκπτωσεις και τα εχουμε ολα! Φορμες μπουφανακια κλπ! Μονο υπνοσακο θελω να παρω και χειμερινα σεντονια! Εσεις υπνοσακο θα παρετε;

587ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 24 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Παρ Σεπ 07, 2012 11:05 am

τατιανα

τατιανα
Elenathens έγραψε:Γεια σας μανουλες!!!
Τατιανα ολο κατι τετοια κανουν οι αντρες! Δεν σκεφτονται και δεν προνοουν! Το εχω καταλαβει τωρα με το μωρο καλα! Τωρα τι θα κανεις; Πηρες τη γιατρο;
Εν τω μεταξυ η ναταλια ειναι πολυ ομορφη! Η φυσιογνωμια της ειναι φοβερη! Το πιασαμε το ανοιχτο το ματακι λες η ειναι απο το θηλασμο ακομα;

Εμας μας περασε η γκρινια. Μπηκαμε και στους ρυθμους μας γιατι οταν γυρισα απο σαμο ηταν αλλο παιδι..... Sad
Τωρα ειναι ηρεμος, γελαει,παιζει, μπαμπαλιζει!
Εγω καλοκαιρινα για του χρονου δεν πηρα. Φετος που αγορασα αρκετα δεν φορεσε τιιιιποοοοταααα. Τον ειχα με το φορμακι του συνεχεια! Φτηνο το καλοκαιρι! Ο χειμωνας πεφτει πιο ακριβος, αλλα ειχα προνοησει απο τοτε που ημουν εγκυος, με τις εκπτωσεις και τα εχουμε ολα! Φορμες μπουφανακια κλπ! Μονο υπνοσακο θελω να παρω και χειμερινα σεντονια! Εσεις υπνοσακο θα παρετε;

Ευχαριστω Ελενα, απ'οτι φαινεται το πιασαμε το ανοιχτο το ματι χεχε ειναι αρκετα μπλε η παιδιατρος ειπε το πολυ πολυ να γινουν πρασινα σαν του αντρα μου!
Και εγω χειμερινα εχω, ισως παρω ενα δυο πραγματα αν δω οτι μου λειπουν και υπνοσακο και εγω το σκεφτομαι γιατι κοιμομαστε αγκαλιτσα και δεν θελω να την σκεπαζω με το δικο μου για ασφαλεια.

588ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 24 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Σαβ Σεπ 08, 2012 3:39 am

maria maroui

maria maroui
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
γειά σας μανούλες κι απο μένα. έχω μέρες να σας γράψω τα νέα μας αλλά καταφέρνω και διαβάζω τα δικά σας!

ντινάκι να σου ζήσει η Θωμαή σου πάντα ευτυχισμένη!!! τώρα με το θέμα της πεθεράς τι να σου πώ..... άποψή μου είναι να βάλεις όρια και να είσαι πολύ αυστηρή. αφού έχεις και τον αντρούλη σου σύμμαχο είναι πολύ καλό!!

χρύσα άντε.... το πρώτο δοντάκι!!!! άντε να δούμε εμείς πότε θα το δούμε!!

είδα τις καινούριες φώτο σας και είναι όλα κουκλιά... φτού φτού σκόρδα!!

έμεις πήγαμε χθές και ψωνίσαμε στη μικρή λίγα χειμωνιάτικα γιατί δεν έχουμε καθόλου και της πήραμε και υπνόσακο. έχουν κάτι απίστευτα ρουχαλάκια..... λεφτά να εχείς να χαλάς!!! κρεμούλες θα αργήσουμε να ξεκινησούμε, πήρε αναβολή για λίγο λόγο της διαρροιας που πέρασε. και ανυπομωνώ, της αγόρασα ήδη μπολάκια και κουταλάκια!! αυτά λοιπόν... φιλία σε όλες σας!!!

589ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 24 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Σαβ Σεπ 08, 2012 3:43 am

maria maroui

maria maroui
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
αααα ξέχασα...... Χρυσάκι χρόνια πολλά για τα γεννέθλια σου και χρόνια πολλά για τη μικρή σου χθές!! να τη χάιρεσαι και να σε χάιρεται!!! Smile Smile

590ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 24 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Σαβ Σεπ 08, 2012 10:56 am

dinaki78

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
αχχχχχχχ κοριτσια ....τετοιο κλαμα σημερα αλλο πραγμα...μπλε το κοριτσακι μου!!!!αλμα αναπτυξης????δοντακια????ακεφιες???? Sad

591ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 24 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Σαβ Σεπ 08, 2012 12:03 pm

nakos

nakos
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
dinaki78 έγραψε:αχχχχχχχ κοριτσια ....τετοιο κλαμα σημερα αλλο πραγμα...μπλε το κοριτσακι μου!!!!αλμα αναπτυξης????δοντακια????ακεφιες???? Sad
γιατι βρε Ντινα μου ετσι; Ελπιζω αυριο να ειναι καλυτερα!!

Εμεις κοριτσια ειμαστε πολυ καλα εδω κ 2 μερες! Δεν με εχει κουρασει καθολου το μωρακι μου!! Κοιμαται τα 2 τελευταια μεσημερια απο 2 ωρες στην κουνια του κ μετα το βραδυ κοιμαται νωρις! 21:30 εχει κοιμηθει!! Φτου φτου!! Τι να πω; Αφου απορω! Εντωμεταξυ τον βαζω ξυπνιο στην κουνια του κ κοιμαται μονος του! Νιαουριζει λιγο στην αρχη κ μετα νανι!! Αυτα τα νεα μας!!
Τατιανα πως τα πατε με το φαγητο; Τρωει η Ναταλια; Εγω λεω να του ξεκινησω φρουτοκρεμα την δευτερα!! Ναδω τι θα κανει!
Ντινα εχετε ξεκινησει κ εσεις φαγητο; Πως τα πατε;
Φοβαμαι μηπως δεν μου τρωει! Το εχω παρει απο φοβο λογω της ανηψιας μου! Δεν τρωει σχεδον καθολου κ ειναι 11 μηνων!

592ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 24 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Σαβ Σεπ 08, 2012 12:06 pm

dinaki78

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
nakos έγραψε:
dinaki78 έγραψε:αχχχχχχχ κοριτσια ....τετοιο κλαμα σημερα αλλο πραγμα...μπλε το κοριτσακι μου!!!!αλμα αναπτυξης????δοντακια????ακεφιες???? Sad

Εμεις κοριτσια ειμαστε πολυ καλα εδω κ 2 μερες! Δεν με εχει κουρασει καθολου το μωρακι μου!! Κοιμαται τα 2 τελευταια μεσημερια απο 2 ωρες στην κουνια του κ μετα το βραδυ κοιμαται νωρις! 21:30 εχει κοιμηθει!! Φτου φτου!! Τι να πω; Αφου απορω! Εντωμεταξυ τον βαζω ξυπνιο στην κουνια του κ κοιμαται μονος του! Νιαουριζει λιγο στην αρχη κ μετα νανι!! Αυτα τα νεα μας!!
Τατιανα πως τα πατε με το φαγητο; Τρωει η Ναταλια; Εγω λεω να του ξεκινησω φρουτοκρεμα την δευτερα!! Ναδω τι θα κανει!
Φοβαμαι μηπως δεν μου τρωει! Το εχω παρει απο φοβο λογω της ανηψιας μου! Δεν τρωει σχεδον καθολου κ ειναι 11 μηνων!
Εμενα τρωει σαν τρελλο...κοιμαται για βραδυ απο τις 19.00 με κανα μισαωρο παιδεμα(βεβαια 7 το πρωι ειναι στο ποδι) αλλα ολη την υπολοιπη μερα κοιμαται κατι τεταρτα οπου ξυπναει με κλαμα γοερο και απο το μεσημερι 2-3 και μετα πολυυυυυυυυυυ γκρινια!

593ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 24 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Σαβ Σεπ 08, 2012 12:11 pm

dinaki78

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Εντωμεταξυ το πρωι την κοινωνησα...πηγαμε το πρωι εκκλησια και αποκοιμηθηκε...κοιμισμενη την κοινωνησα και μετα αρχισε το παρτυ!!!

594ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 24 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Σαβ Σεπ 08, 2012 12:18 pm

nakos

nakos
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
dinaki78 έγραψε:
nakos έγραψε:

Εμενα τρωει σαν τρελλο...κοιμαται για βραδυ απο τις 19.00 με κανα μισαωρο παιδεμα(βεβαια 7 το πρωι ειναι στο ποδι) αλλα ολη την υπολοιπη μερα κοιμαται κατι τεταρτα οπου ξυπναει με κλαμα γοερο και απο το μεσημερι 2-3 και μετα πολυυυυυυυυυυ γκρινια!
απο ποτε ξεκινησες να της δινεις; Κ με τι αρχισες; Κρεμα ή φρουτα; Συγγνωμη αλλα δεν θυμαμαι θηλαζεις;

595ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 24 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Σαβ Σεπ 08, 2012 12:20 pm

dinaki78

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
nakos έγραψε:
dinaki78 έγραψε:
nakos έγραψε:

απο ποτε ξεκινησες να της δινεις; Κ με τι αρχισες; Κρεμα ή φρουτα; Συγγνωμη αλλα δεν θυμαμαι θηλαζεις;
Δεν θηλαζω...εχει μια βδομαδα που ξεκινησαμε ταυτοχρονα φρουτοκρεμα και ρυζαλευρο...ρυζαλευρο της δινω λιγο γιατι ειναι γεματουλα δεν το χρειαζεται αλλα φρουτακια τρωμε μισο μηλο,μιση μπανανα και ενα αχλαδι με μεγαλη ευκολια

596ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 24 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Σαβ Σεπ 08, 2012 12:23 pm

nakos

nakos
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
dinaki78 έγραψε:
Δεν θηλαζω...εχει μια βδομαδα που ξεκινησαμε ταυτοχρονα φρουτοκρεμα και ρυζαλευρο...ρυζαλευρο της δινω λιγο γιατι ειναι γεματουλα δεν το χρειαζεται αλλα φρουτακια τρωμε μισο μηλο,μιση μπανανα και ενα αχλαδι με μεγαλη ευκολια
Μπραβο σας!! Κ στην αρχη το δεχτηκε καλα το κουταλι; Κ οταν τρωει αυτην την ποσοτητα φρουτων μετα της δινεις κ γαλα;

597ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 24 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Σαβ Σεπ 08, 2012 12:26 pm

dinaki78

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
nakos έγραψε:
dinaki78 έγραψε:
Μπραβο σας!! Κ στην αρχη το δεχτηκε καλα το κουταλι; Κ οταν τρωει αυτην την ποσοτητα φρουτων μετα της δινεις κ γαλα;
Στην αρχη το ρουφουσε σαν μπουκαλι και οταν το εβγαζα τσιριζε εχει 2 μερες που καταλαβε τι παιζει και ανοιγει και το στομα...εχει πολυ πλακα...με μια καμερα στο χερι ειμαστε!!!!δεν δινω γαλα αντικαθιστω 2 γευματα γαλα με τις κρεμες..αλλα νομιζω οτι επειδη δινω λιγο ρυζαλευρο χαλαει το κοσμο το απογευμα μαλλον δεν χορταινει...εσυ θηλαζεις?

598ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 24 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Σαβ Σεπ 08, 2012 12:39 pm

nakos

nakos
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
dinaki78 έγραψε:
nakos έγραψε:
dinaki78 έγραψε:
Στην αρχη το ρουφουσε σαν μπουκαλι και οταν το εβγαζα τσιριζε εχει 2 μερες που καταλαβε τι παιζει και ανοιγει και το στομα...εχει πολυ πλακα...με μια καμερα στο χερι ειμαστε!!!!δεν δινω γαλα αντικαθιστω 2 γευματα γαλα με τις κρεμες..αλλα νομιζω οτι επειδη δινω λιγο ρυζαλευρο χαλαει το κοσμο το απογευμα μαλλον δεν χορταινει...εσυ θηλαζεις?
Ναι θηλαζω κ επειδη χανει ενα γευμα απο εμενα οταν λειπω στη δουλεια ειπαμε με την παιδιατρο να ξεκινησουμε φρουτα! Δεν του αρεσει καθολου το ξενο γαλα κ βγαζω στη δουλεια για να εχει την επομενη μερα! Αλλα κατι πρεπει να κανω λαθος γιατι μου παιρνει 1 ωρα για να βγαλω 120 ml! Και ειναι πολυ ταλαιπωρια! Κ σε ρωταω για να δω ποσο ακομα θα βγαζω γαλα γιατι ξερω οτι στην αρχη πρεπει να του συμπληρωνεις γαλα επειδη η ποσοτητα που θα φαει δεν ειναι αρκετη! Αλλα μια βδομαδα για να συνηθεισει κ να φαει νορμαλ ποσοτητα μια χαρα μου φαινεται! Αρα εσυ τωρα αν καταλαβα καλα δινεις γαλα μονο πρωι κ βραδυ;

599ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 24 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Σαβ Σεπ 08, 2012 12:44 pm

dinaki78

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
nakos έγραψε:
dinaki78 έγραψε:
nakos έγραψε:
dinaki78 έγραψε:
Ναι θηλαζω κ επειδη χανει ενα γευμα απο εμενα οταν λειπω στη δουλεια ειπαμε με την παιδιατρο να ξεκινησουμε φρουτα! Δεν του αρεσει καθολου το ξενο γαλα κ βγαζω στη δουλεια για να εχει την επομενη μερα! Αλλα κατι πρεπει να κανω λαθος γιατι μου παιρνει 1 ωρα για να βγαλω 120 ml! Και ειναι πολυ ταλαιπωρια! Κ σε ρωταω για να δω ποσο ακομα θα βγαζω γαλα γιατι ξερω οτι στην αρχη πρεπει να του συμπληρωνεις γαλα επειδη η ποσοτητα που θα φαει δεν ειναι αρκετη! Αλλα μια βδομαδα για να συνηθεισει κ να φαει νορμαλ ποσοτητα μια χαρα μου φαινεται! Αρα εσυ τωρα αν καταλαβα καλα δινεις γαλα μονο πρωι κ βραδυ;
ναι ετσι βγαινει και αν μου ξυπνησει μεσα στο βραδυ δινω 3 φορες γαλα.κιλα?υψος?ειναι πολυ κοντα γεννημενα εμενα ειναι 25/03...στην 35η βδομαδα γεννηθηκε προωρη

600ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 24 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Σαβ Σεπ 08, 2012 12:55 pm

nakos

nakos
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Εμενα ειναι 30/3 με καισαρικη την πρωτη μερα της 38ησ εβδομαδας γιατι ηταν τουλουμπακι με τον λωρο!! Τωρα ειναι 6,5 κιλα κ 69 ποντους! Εσενα ειναι μια χαρα για προωρο!! Φτου φτου μια κουκλα απο τη φοτο!!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 24 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 32 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | Πολιτισμός | Childhood, Family | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις