Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
611 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 611 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 36 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 32 από 41]

776ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 32 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Δευ Σεπ 17, 2012 11:13 pm

PERIMPALOU2

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
XRYSA M έγραψε:ΕΛΠΙΔΑ ΧΕΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 32 875502 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 32 875502 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 32 875502
ΕΥΗ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΗΝ ΣΟΦΗ ΣΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΜΟΜΜΥ ΤΟ ΒΕ ΤΙ ΩΡΑΙΑ ΦΩΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΦΤΟΥ ΦΤΟΥ!!!!!!!!(ΘΥΜΗΣΕ ΜΟΥ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ)
ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΙΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΤΕΡΕΕΣ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΕΙΧΑ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΤΗΝ ΛΥΠΑΜΑΙ ΖΗΛΕΥΕΙ ΑΛΛΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΦΑΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΗΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΡΩΜΕ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΤΟ ΖΗΛΕΥΕΙ.ΣΗΜΕΡΑ ΕΤΡΩΓΑ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΠΙΤΑ ΜΕ ΚΟΙΤΑΖΕ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΠΩΣ ΜΑΣΑΓΕ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΙΧΑ ΑΓΚΑΛΙΑ ΚΑΙ Μ ΟΥ ΤΟ ΑΡΠΑΞΕ ΝΑ ΤΟ ΒΑΛΕΙ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ Shocked Shocked Shocked

αχ και μασ ετσι κανει χρυσα μιλαμε τησ τρεχουν τα σαλια.κανει το κατω χειλακι πανω κατω και γλυφεται και θελει να αρπαξει τα παντα.πλεον ουτε μπουκαλια δεν μπορουμε να πινουμε γιατι τρελενεται και θελει να πιει και να φαει τα παντα!

777ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 32 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Τρι Σεπ 18, 2012 1:26 am

mommy2be

mommy2be
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Κορίτσια μου καλημέρα σας!!!

τι κάνετε; εγώ πτώμα απο χθες, είχε γκρίνια η μικρή για τα δοντάκια της κ ξύπνησε κ 2 φορές τη νύχτα. Τώρα έχει ξεραθεί στον ύπνο, ευτυχώς.

Χρύσα μου είπαν για το ριζάλευρο το φρεζυλακ της φρεζιντερμ που δεν έχει καθόλου αγελαδινό γάλα μέσα. είναι μόνο το δημητριακό, για ψάξτο!

έλενα, ωραίο το site!
ελπίζω να μη το ξαναπάθεις αυτό στον ύπνο σου! σίγουρα είναι η κούραση! γύρισες δουλειά κανονικά;

μόλις πήρα κάτι φιογκάκια για τη μικρή από το ebay με 1 ευρώ... οχι τίποτα της έχουν πέσει αρκετά τα μαλλιά αλλά το μπροστά τσουλούφι έχει μακρύνει πολύ (σαν emo είναι) και θα χει πλάκα να της βάλω κανένα τσιμπιδάκι!!!

άσε Εύη, η ισότητα μας μάρανε κ τώρα τα χουμε παίξει!!!

778ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 32 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Τρι Σεπ 18, 2012 1:46 am

elpidamamy

elpidamamy
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
PERIMPALOU2 έγραψε:
elpidamamy έγραψε:κοριτσια τι κανετε? εγω σημερα γιορταζω κ πηγαμε για φαγητο εξω πριν λιγο γυρισαμε. ευη χρονια πολλα κ στη Σόφη!!! εμενα χθες με πεθανε μιλαμε πρεπει να ξυπνισε ισα με 5 φορες μεσα στη νυχτα κ μονο με στηθος ξανακοιμοταν αφυστε κ αυτα τα δοντια αρχισε να με ποναει την μαλωνω καυτη γελαει!!!!!! affraid κοριτσια οπως σας εχω πει εχω αδεια απο τη δουλεια το 6μηνο οαεδ μεχρι 7/1 η δουλεια μου ειναι λογιστρια σε τουριστικο γραφειο , σημερα λοιπον με πηρε την ο εξωτερικος λογιστης που εχουμε τελειες σχεσεις (βασικα αυτος μου εχει βρει τη δουλεια) κ μου προτηνε να παω να δουλεψω μεχρι ιανουαριο σε ενα μεγαλο ξενοδοχειο στο λογιστηριο κ ισως κ μεχρι μαρτιο σε συνενοηση με το αφεντικο μου , βασικα μαυρα 1000 ευρω συν οαεδ και δεχτικα. απο τεταρτη θα παω 5 ωρες και απο 15 οκτωβρη (φευγει η κοπελα για γεννα) 8ωρο. κοριτσια δεν μπορουσα να πω οχι τα θελουμε τα λεφτα, κ αν πω οχι θα κλεισουν πορτες κ για το μελλον. τι θα κανω με τη μικρη ???? θα τη εχει η μαμα μου αλλα με το θυλασμο? δυσκολευομαι πολυ με το θυλαστρο αλλα το χειροτερο ειναι οτι δεν περνει μπιμπερο.... θα γινει χαμος την τεταρτη θα τρελαθει η μανα μου βοηθεια κοριτσια..... χριστε μου πως θα λειπω μακρια της????? Sad

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΓΙ ΑΧΤΕΣ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΚΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΙ ΕΓΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ.ΕΓΩ ΣΟΥ ΛΕΩ ΠΩΣ ΕΦΟΣΟΝ ΑΡΓΑ Η ΓΡΗΓΟΡΑ ΘΑ ΠΑΣ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΣΟΥ ΠΕΤΡΑ ΚΑΙ ΠΑΝΕ.ΕΞΑΛΛΟΥ Η ΜΑΝΟΥΛΑ ΣΟΥ ΘΑ ΣΤΗΝ ΦΡΟΝΤΙΖΕΙ ΟΠΩΣ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ.ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΕΙΣΑΙ 5 ΩΡΟ ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΜΙΑ ΑΝΤΛΗΣΗ ΚΑΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΣΑΙ 8ΩΡΟ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΜΠΕΙ ΚΡΕΜΕΣ ΦΡΟΥΤΑ ΚΤΛΠ ΟΠΟΤΕ ΡΥΘΜΙΣΕ ΤΟ ΤΑ ΓΕΥΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΝΕΙ Η ΜΑΜΑ ΣΟΥ ΟΤΑΝ ΛΕΙΠΕΙΕΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ.ΠΑΡΕ ΕΝΑ ΘΗΛΑΣΤΡΟ ΜΕΝΤΕΛΑ ΤΟ ΔΙΠΛΟ ΘΑ ΣΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ!!! ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΟΥ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΠΟΛΥ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΡΕΧΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΠΛΑΝΤΑΞΕΙΣ ΤΣΟ ΚΛΑΜΑ.ΕΓΩ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΟΠΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΙΛΑΜΕ ΗΜΟΥΝ ΧΑΛΙΑ ,ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΡΕΧΟΥΜΕΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙΣ.ΕΡΓΑΣΙΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ!ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ...ΙΣΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΘΕΛΑΜΕ ΚΥΡΙΕΣ ΜΟΥ....ΑΣ ΜΟΥΤΖΩΘΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΟΛΕΣ ΜΑΖΙ ΟΜΑΔΙΚΑSmile)

αχ ευη ελα ντε η ισοτητα μας εφαγε!!! κοριτσια τι θα γινει δεν ξερω απο αυριο παω ο θεος βοηθος... σημερα την θυλασα κ μετα αντλισα απο το αλλο στηθος την αφησα κανα 3 ωρο να πινασει αρκετα της το εδωσα αλλα ρε κοριτσια τιποτα δεν επιανε το μπιμπερο πλανταξε στο κλαμα την λυπηθηκε η ψυχη μου εβαλα κ εγω τα κλαματα κ τελικα της εδωσα στηθος , εφαγε κ κοιμηθηκε. αυριο τι θα γινει??? θα τρελαθει κ η μανα μου....

779ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 32 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Τρι Σεπ 18, 2012 2:42 am

Elenathens

Elenathens
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Mommy2 be πριν καν σαραντησω ξεκινησα να πηγαινω στο γραφειο... Ειμαι ελευθερος επαγγελματιας και ειναι δικο μου, οποτε δεν υπηρχε η δυνατοτητα να κανω κατι διαφορετικο...δυστυχως! Ευτυχως κλεισαμε τον αυγουστο για διακοπες και ηταν καλα! Απο 1η σεπτεμβρη ανοιξαμε παλι και επιβαλλεται να πηγαινω καθε μερα!
Ελπιδα παλεψε τη σημερα με το μπιμπερο ,οσο μπορεις.. Θα συνηθισει το μαναρακι αληθεια θα δεις!

780ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 32 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Τρι Σεπ 18, 2012 3:22 am

XRYSA M

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΕΛΠΙΔΑ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΔΟΚΙΜΑΖΕΙΣ ΝΑ ΤΗΣ ΤΟ ΔΩΣΕΙΣ ΜΕ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΠΟΤΗΡΑΚΙ?Η ΜΕ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΡΙΓΓΑ.ΠΟΙΟΣ Ο ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΜΠΙΜΠΕΡΟ?ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΗΣ ΤΟ ΔΙΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΓΙΑΤΙ ΕΣΕΝΑ ΣΕ ΜΥΡΙΖΕΙ Κ ΣΟΥ ΛΕΕΙ Κ ΑΥΤΟ ΡΕ ΜΑΝΑ ΜΕ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΒΓΑΛΕ ΤΟ ΖΥΖΙ ΕΞΩ!

781ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 32 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Τρι Σεπ 18, 2012 4:50 am

nakos

nakos
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Κοριτσια καλησπερα!! Απο που να αρχισω; Να σας πω για αρχη οτι ο μικρος μου επεσε απο το κρεβατι το πρωι!!! Τον ειχα αφησει για 2 δευτερολεπτα κ αξουω ενα μπουμπ κ ο μικρος φαρδυς πλατυς κατω στο παρκε!! Ξεκινησε εκλαιγε κ τον πηρα αγκαλιτσα του εκανα χαδακια κ καπως ηρεμησε!! Δεν ειδανα χτυπησε πουθενα απλα η τρομαρα που πηρα ηταν αλλο πραγμα!! Πηρα κ την παιδιατρο κ μου ειπε να μην τον αφησω να κοιμηθει το μεσημερι πανω απο 2ωρο!! Ελπιζω να ειναι καλα το μαναρακι μου!! Η αληθεια ειναι οτι εχει αρκετη γκρινια αλλα δεν νομιζω να ειναι απο την τουμπα!!
Σημερα 1η μερα φρουτοκρεμα κ το αδειασε το πιατο!! Του εβαλα 1 μπανανα μισο μηλο κ μισο αχλαδι! Γλειψαμε το πιατο μας κ το μπολ απο το μπλεντερ!!! Χιχι!! Καναμε βεβαια μιση ωρα να φαμε αλλη χαλαλι!! Μετα ηπιαμε κ 20 με 30 μλ νερο κ ρευτηκαμε!! Τωρα φαγαμε για μεσημερι κ τον εβαλα στην κουνια για να κοιμηθει αλλα κελαηδαει!!

Ελπιδα μου μην στεναχωριεσαι!!! Θα συνηθισει η μικρη!! Παντως αν θες δοκιμασε το εκπαιδευτικο ποτηρακι που σου λεει κ η Χρυσα!! Εμενα δεν ειναι φαν του μπιμπερου αλλα απο το ποτηρακι πινει μια χαρα!! Απο την πρωτη στιγμη!!! Τι θηλες χρησιμοποιεις στο μπιμπερο; Δοκιμασε να αλλαξεις μηπως κ δεν της αρεσουν! Εγω στην αρχη τον προσπαθουσα με της chicco κ δεν ηθελε κ μετα του εδωσα με της nuk!!

Αρε Ευη ποσο δικιο εχεις για την ισοτητα!! Τα θελαμε κ τα παθαμε!!

782ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 32 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Τρι Σεπ 18, 2012 6:12 am

XRYSA M

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΑΧ ΒΡΕ ΔΑΝΑΗ ΤΙ ΠΑΘΑΤΕ!ΠΑΝΤΩΣ ΣΥΧΝΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΝΑ ΠΕΦΤΟΥΝ.ΑΣΕ ΠΟΥ ΑΜΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΑΝΕ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΦΑΝΕ ΤΟΥΜΠΕΣ!!!!!!
ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΔΙΑΒΑΖΑ ΕΝΑ ΠΟΣΤ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ 3800 ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΙΠΑΝ ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΚΑΙ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥ ΦΤΑΝΕΙ ΤΟ ΜΗΤΡΙΚΟ!!!ΑΧ ΘΕΕ ΜΟΥ ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΑΚΟΥΣΩ!ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΑΘΟΔΗΓΟΥΝ ΤΟΣΟ ΛΑΘΟΣ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ??

783ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 32 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Τρι Σεπ 18, 2012 6:27 am

elpidamamy

elpidamamy
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
αχ βρε δαναη φανταζομαι την τρομαρα σου!!! χρυσα οτι κ να πεις εχεις δικιο ολα στο βωμο του ξενου γαλακτος, θα παω τωρα το απογευμα να παρω το ποτηρακι να δουμε. θα σας πω... φιλακια

784ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 32 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Τρι Σεπ 18, 2012 10:59 am

jerrysofaki

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
ΓΕΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ...

ΕΙΧΑ 4 ΜΕΡΕΣ ΤΗΝ ΜΑΝΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ ΗΜΑΣΤΑΝ ΟΛΟ ΒΟΛΤΕΣ ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΑ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΟΥΒΕΝΤΑ...

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΕ ΤΟ ΜΠΙΜΠΕΡΟ ΠΟΝΑΕΙ!!! ΕΧΩ ΑΓΟΡΑΣΕΙ 6 ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΑΛΛΑ ΤΙΠΟΤΑ...ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ ΠΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟ mEDELA ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ...ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΟΤΗΡΑΚΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ...

ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ ΜΗΝΑ ΘΑ ΛΕΙΨΩ ΓΙΑ 4 ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΩΣ ΤΟΤΕ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΠΙΝΕΙ ΑΠΟ ΚΑΠΟΥ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΤΗΣ ΜΑΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΑΚΡΥΑ! ΕΧΩ ΠΟΛΥ ΑΓΧΟΣ ! ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΠΟΤΗΡΑΚΙ, ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΝΥΧΤΑ ΠΟΥ ΞΥΠΝΑΕΙ ΑΝΑ 2ΩΡΟ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ??? ΒΕΒΑΙΑ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΛΟΓΟ ΕΛΠΙΖΩ ΠΩΣ ΞΕΚΙΝΩΝΤΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΣΤΕΡΕΕΣ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΑΥΤΟ...Η ΕΛΠΙΔΑ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ!

ΕΛΠΙΔΑ ΜΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΧΤΕΣ!!! ΠΑΝΤΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ!

ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΕΜΒΟΛΙΟ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΑΡΧΙΖΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΦΡΟΥΤΑΚΙΑ! ΧΤΕΣ ΤΟΥ ΕΔΩΣΑ ΛΙΓΟ ΜΠΑΝΑΝΑ ΚΑΙ ΤΡΕΛΑΘΗΚΕ. ΑΦΟΥ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΚΡΑΤΟΥΣΕ ΤΟ ΚΟΥΤΑΛΙ, ΤΟ ΕΒΑΖΕ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΚΑΙ ΕΚΛΑΙΓΕ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΑΔΕΙΟ....

ΧΡΥΣΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΣΤΟ ΜΑΙΕΥΤΉΡΙΟ , ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΛΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΤΟ ΙΔΙΟ, ΑΛΛΑ ΕΥΤΥΧΩΣ ΕΤΥΧΑ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ΝΟΣΟΚΟΜΑ ΠΟΥ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕ ΜΕ ΤΟΝ ΘΗΛΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΡΊΣΤΗΚΕ ΤΗΝ ΑΡΝΗΣΗ ΜΟΥ ΝΑ ΔΩΣΩ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑ. ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ ΟΤΙ ΕΡΧΟΤΑΝ ΚΑΘΕ 1 ΩΡΑ ΑΠΟ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΜΠΟΜΠΟ ΜΟΥ ΝΑ ΦΑΕΙ...ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΟΝΤΕΥΕΙ ΤΑ 11 ΚΙΛΑ....

ΑΥΤΑ. ΓΙΑ ΑΠΟΨΕ. ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ ΣΕ ΟΛΕΣ!!!

ΑΑΑΑΑ ΣΤΟ FACEBOOK ΕΙΜΑΙ : Sophia Pavlidou

785ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 32 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Τρι Σεπ 18, 2012 11:21 am

elpidamamy

elpidamamy
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
jerrysofaki έγραψε:ΓΕΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ...

ΕΙΧΑ 4 ΜΕΡΕΣ ΤΗΝ ΜΑΝΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ ΗΜΑΣΤΑΝ ΟΛΟ ΒΟΛΤΕΣ ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΑ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΟΥΒΕΝΤΑ...

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΕ ΤΟ ΜΠΙΜΠΕΡΟ ΠΟΝΑΕΙ!!! ΕΧΩ ΑΓΟΡΑΣΕΙ 6 ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΑΛΛΑ ΤΙΠΟΤΑ...ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ ΠΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟ mEDELA ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ...ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΟΤΗΡΑΚΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ...

ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ ΜΗΝΑ ΘΑ ΛΕΙΨΩ ΓΙΑ 4 ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΩΣ ΤΟΤΕ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΠΙΝΕΙ ΑΠΟ ΚΑΠΟΥ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΤΗΣ ΜΑΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΑΚΡΥΑ! ΕΧΩ ΠΟΛΥ ΑΓΧΟΣ ! ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΠΟΤΗΡΑΚΙ, ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΝΥΧΤΑ ΠΟΥ ΞΥΠΝΑΕΙ ΑΝΑ 2ΩΡΟ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ??? ΒΕΒΑΙΑ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΛΟΓΟ ΕΛΠΙΖΩ ΠΩΣ ΞΕΚΙΝΩΝΤΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΣΤΕΡΕΕΣ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΑΥΤΟ...Η ΕΛΠΙΔΑ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ!

ΕΛΠΙΔΑ ΜΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΧΤΕΣ!!! ΠΑΝΤΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ!

ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΕΜΒΟΛΙΟ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΑΡΧΙΖΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΦΡΟΥΤΑΚΙΑ! ΧΤΕΣ ΤΟΥ ΕΔΩΣΑ ΛΙΓΟ ΜΠΑΝΑΝΑ ΚΑΙ ΤΡΕΛΑΘΗΚΕ. ΑΦΟΥ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΚΡΑΤΟΥΣΕ ΤΟ ΚΟΥΤΑΛΙ, ΤΟ ΕΒΑΖΕ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΚΑΙ ΕΚΛΑΙΓΕ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΑΔΕΙΟ....

ΧΡΥΣΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΣΤΟ ΜΑΙΕΥΤΉΡΙΟ , ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΛΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΤΟ ΙΔΙΟ, ΑΛΛΑ ΕΥΤΥΧΩΣ ΕΤΥΧΑ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ΝΟΣΟΚΟΜΑ ΠΟΥ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕ ΜΕ ΤΟΝ ΘΗΛΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΡΊΣΤΗΚΕ ΤΗΝ ΑΡΝΗΣΗ ΜΟΥ ΝΑ ΔΩΣΩ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑ. ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ ΟΤΙ ΕΡΧΟΤΑΝ ΚΑΘΕ 1 ΩΡΑ ΑΠΟ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΜΠΟΜΠΟ ΜΟΥ ΝΑ ΦΑΕΙ...ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΟΝΤΕΥΕΙ ΤΑ 11 ΚΙΛΑ....

ΑΥΤΑ. ΓΙΑ ΑΠΟΨΕ. ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ ΣΕ ΟΛΕΣ!!!

ΑΑΑΑΑ ΣΤΟ FACEBOOK ΕΙΜΑΙ : Sophia Pavlidou

σοφακι χρονια πολλα κ σε σενα!!! λοιπον το με το ποτηρακι κατι εγινε στην αρχη της το εδωσα αδειο σαν παιχνιδι το κραταει και το βαζει στο στομα (κλασικα κ λογο δοντιων) μετα εβαλα μεσα κ το γαλα δεν αντεδρασε καταπινε οχι παραπολυ αλλα για αρχη καλα ηταν.... παντος κατι εγινε γιατι το μπιμπερο μολις το δει κλαιει!!! σοφια σε κανω αdd

786ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 32 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Τρι Σεπ 18, 2012 11:26 am

nakos

nakos
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Να ´μαστε κ εμεις!! Ειχαμε λιγη γκρινια το απογευμα κ για μεσημερι κοιμηθηκαμε μονο 40' οποτε επεσε ξερος ο μικρος απο τις 21:00! Βρε κοριτσια ξερετε τι σκεφτομαι; Τωρα που εχει καλο καιρο βγαινουμε κ καμια βολτα με τα μπεμπινια μας αν χειμωνιασει πως θα περνανε οι ωρες του απογευματος που ειναι οι πιο δυσκολες; Εσεις πως απασχολειτε τα μικρα σας;; Εγω τον παω σπο το παρκο στον καναπε κ μετα απο τον καναπε λιγο στο μπαλκονι! Κανουμε κανενα παιχνιδι κ περναει καπως η ωρα! Σημερα ομως δεν καθοταν πουθενα!! Αχ κουραση!! Κ αυτη η ρημαδοτηλεοραση δεν εχει τιποτα να δουμε να χαλαρωσουμε!! Ολο τα ιδια κ τα ιδια!! Εσεις πως ειστε;;

787ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 32 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Τρι Σεπ 18, 2012 11:29 am

XRYSA M

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΣΟΦΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!ΚΑΛΑ ΑΛΗΘΕΙΑ ΛΕΣ ΕΙΝΑΙ 11 ΚΙΛΑ???ΒΡΗΚΑ ΓΑΜΠΡΟ ΣΤΑ ΚΥΒΙΚΑ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ!ΔΟΚΙΜΑΣΕ ΜΕ ΤΟ ΠΟΤΗΡΑΚΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΘΑ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ!
ΕΛΠΙΔΑ ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ ΑΥΡΙΟ!ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΙ Η ΜΠΟΥΜΠΟΥ ΣΟΥ ΘΑ ΤΟ ΠΙΕΙ ΤΟ ΓΑΛΑ ΑΜΑ ΠΕΙΝΑΣΕΙ ΠΟΛΥ.ΤΟ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΞΕΚΙΝΑΣ ΣΤΕΡΕΕΣ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΝΩΡΙΣ ΟΠΩΣ Η ΔΑΝΑΗ.

788ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 32 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Τρι Σεπ 18, 2012 11:38 am

XRYSA M

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
nakos έγραψε:Να ´μαστε κ εμεις!! Ειχαμε λιγη γκρινια το απογευμα κ για μεσημερι κοιμηθηκαμε μονο 40' οποτε επεσε ξερος ο μικρος απο τις 21:00! Βρε κοριτσια ξερετε τι σκεφτομαι; Τωρα που εχει καλο καιρο βγαινουμε κ καμια βολτα με τα μπεμπινια μας αν χειμωνιασει πως θα περνανε οι ωρες του απογευματος που ειναι οι πιο δυσκολες; Εσεις πως απασχολειτε τα μικρα σας;; Εγω τον παω σπο το παρκο στον καναπε κ μετα απο τον καναπε λιγο στο μπαλκονι! Κανουμε κανενα παιχνιδι κ περναει καπως η ωρα! Σημερα ομως δεν καθοταν πουθενα!! Αχ κουραση!! Κ αυτη η ρημαδοτηλεοραση δεν εχει τιποτα να δουμε να χαλαρωσουμε!! Ολο τα ιδια κ τα ιδια!! Εσεις πως ειστε;;
ΔΑΝΑΗ ΑΥΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ.ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΧΑΜΗΛΑ ΟΜΩΣ ΜΗΝ ΠΑΡΑΠΟΝΙΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΡΥΟ.ΕΜΕΝΑ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΑΘΗΝΑ ΩΣ ΦΟΙΤΗΤΡΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΡΥΩΣΑ ΠΟΤΕ!ΕΓΩ ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΕΔΩ ΠΑΝΩ ΠΟΥ ΦΤΑΝΕΙ -20????ΚΡΥΩΝΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ!ΑΣΕ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΤΣΙ ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΒΑΖΩ ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ ΜΕΤΑ ΣΤΟ ΚΑΡΟΤΣΙ ΜΕΤΑ ΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΜΕΤΑ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ.ΕΠΙΣΗΣ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΒΑΖΩ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΙ ΜΑΖΟΥ ΕΝΤ ΔΕ ΖΟΟ ΣΤΗΝ ΤΒ ΤΑ ΕΧΩ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ.Ε ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΗΣ ΑΡΕΣΕΙ ΤΗΣ ΚΑΚΟΜΟΙΡΟΥΛΑΣ.ΤΩΡΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΤΗΣ ΑΠΛΩΣΩ ΕΝΑ ΠΑΠΛΩΜΑ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΒΑΖΩ ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΜΠΟΥΣΟΥΛΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΟ ΚΑΙ ΔΥΣΚΟΛΕΥΕΤΑΙ.ΠΑΝΤΩΣ ΟΣΟ ΜΠΟΡΩ ΒΟΛΤΑ ΘΑ ΤΗΝ ΒΓΑΖΩ.ΤΗΣ ΕΧΩ ΚΑΙ 2 ΦΟΡΜΕΣ ΟΛΟΣΩΜΕΣ ΣΑΝ ΜΟΥΦΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΒΑΖΩ ΣΤΟ ΣΛΙΝΚ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΕΣΤΩ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΣΟΥΠΕΡ.

789ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 32 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Τρι Σεπ 18, 2012 11:44 am

peripmalou

peripmalou
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ.ΕΧΩ ΜΟΥΣΑΦΙΡΙΑ ΤΟΝ ΚΟΛΛΗΤΟ ΜΟΥ,ΑΥΡΙΟ ΜΕΤΑ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΑΜΕ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΜΠΕΜΠΟΥΚΑ ΚΑΙ ΦΥΓΑΜΕ ΓΙ ΑΔΡΑΜΑ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΠΟΑΝΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΚΟΛΛΗΤΗ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ.Ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΘΑ ΝΑΙ ΚΟΥΜΠΑΡΟΣ,ΕΓΩ ΟΧΙ.ΕΓΩ ΘΑ ΝΤΥΣΩ ΤΗΝ ΣΟΦΥ ΠΑΡΑΝΥΦΑΚΙ!!!
ΣΟΦΥ ΧΡΟΝΙΑΑ ΠΟΛΛΚΑ ΚΑΙ ΣΕ ΕΣΕΝΑΑ..ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ 11 ΚΙΛΑ ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ!

http://WWW.FLOWERTALE.GR

790ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 32 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Τρι Σεπ 18, 2012 12:06 pm

jerrysofaki

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΔΙΠΛΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΓΙΑ ΦΙΛΗΜΑ !!!

Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

791ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 32 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Τρι Σεπ 18, 2012 12:11 pm

nakos

nakos
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
XRYSA M έγραψε:ΔΑΝΑΗ ΑΥΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ.ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΧΑΜΗΛΑ ΟΜΩΣ ΜΗΝ ΠΑΡΑΠΟΝΙΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΡΥΟ.ΕΜΕΝΑ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΑΘΗΝΑ ΩΣ ΦΟΙΤΗΤΡΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΡΥΩΣΑ ΠΟΤΕ!ΕΓΩ ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΕΔΩ ΠΑΝΩ ΠΟΥ ΦΤΑΝΕΙ -20????ΚΡΥΩΝΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ!ΑΣΕ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΤΣΙ ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΒΑΖΩ ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ ΜΕΤΑ ΣΤΟ ΚΑΡΟΤΣΙ ΜΕΤΑ ΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΜΕΤΑ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ.ΕΠΙΣΗΣ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΒΑΖΩ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΙ ΜΑΖΟΥ ΕΝΤ ΔΕ ΖΟΟ ΣΤΗΝ ΤΒ ΤΑ ΕΧΩ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ.Ε ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΗΣ ΑΡΕΣΕΙ ΤΗΣ ΚΑΚΟΜΟΙΡΟΥΛΑΣ.ΤΩΡΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΤΗΣ ΑΠΛΩΣΩ ΕΝΑ ΠΑΠΛΩΜΑ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΒΑΖΩ ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΜΠΟΥΣΟΥΛΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΟ ΚΑΙ ΔΥΣΚΟΛΕΥΕΤΑΙ.ΠΑΝΤΩΣ ΟΣΟ ΜΠΟΡΩ ΒΟΛΤΑ ΘΑ ΤΗΝ ΒΓΑΖΩ.ΤΗΣ ΕΧΩ ΚΑΙ 2 ΦΟΡΜΕΣ ΟΛΟΣΩΜΕΣ ΣΑΝ ΜΟΥΦΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΒΑΖΩ ΣΤΟ ΣΛΙΝΚ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΕΣΤΩ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΣΟΥΠΕΡ.
Χρυσα μου πολυ κρυο περνας!!! Βρε Χρυσα εχω κ εγω σλινγκ αλλα δεν καταφερνω να τον βαλω σωστα!! Εχω δει ολα τα βιντεακια που υπαρχουν αλλα κατι κανω λαθος!! Οταν τον βαζω στην πλαγια θεση με τα ποδια εξω οι κρικοι ερχονται πολυ χαμηλα κ διπλα στο λαιμο μου αντι για τον ωμο! Και δεν καταφερνω να το ρυθμισω τραβοντας την ουρα! Κ ετσι χρησιμοποιω ενα μαρσιπο που εχω που ειναι πολυ καλος! Απλα δεν μπορω να καταλαβω τι κανω λαθος!

792ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 32 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Τρι Σεπ 18, 2012 12:14 pm

τατιανα

τατιανα
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Καλησπέρα!
Εμείς είχαμε ζορικο νύχτα κ Μετα, ξύπνησε στις 4πμ κ κοιμόταν μόνο αγκαλια κ όλο αυτο μέχρι το ξημέρωμα! Ευτυχώς κοιμήθηκε μέσα στην Μέρα αλλα έκανε ανυσηχη ύπνο κ έτσι εγω δεν πολυκοιμηθηκα αφήστε την γκρίνια που είχε όλη Μέρα καζάνι το κεφάλι μου, μέχρι πονσταν ήπια!ΕΛπιζω σήμερα να έχουμε ήσυχο βράδυ.

Εγω κορίτσια θα την βγάζω έξω κ ας έχει κρύο γιατί ειδικά τα απογεύματα μας είναι εφιαλτικά μέσα στην γκρίνια με την βόλτα κουράζεται κ περνάει κ η ώρα να δω μόνο πόσο ακόμα θα αντεξω να κουβαλαω που δεν κάθεται σε καρότσι!

Σήμερα της πήρα κεχρι κινοα κ φαγοπυρο απο ταβιολογικά θα της τα ναγειρεψω ένα ένα κ ελπίζω να της αρέσουν γιατί την χορτοσουπα τρώει μια κουτ αηδιαζει!
Θα κάνω αύριο κ θα σας πω.
Κ εμένα νερο μόνο απο εκπαιδευτικό ποτηράκι πίνει.

Δαναη τι επαφές με το πέσιμο!αχ πόσο το φοβάμαι γιατί έχουμε πλακάκια αλλα θα στρωσω χαλια.

793ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 32 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Τρι Σεπ 18, 2012 12:40 pm

γκαλαιτζογλου

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
PERIMPALOU2 έγραψε:
γκαλαιτζογλου έγραψε:εγω παντως κοριτσια ξεκινησα!!!!κρεμουλα!!!!!ολο το σ/κ πολυ γκρινια τα βραδια ανησυχια φοβερη καθε 2 ωρες ετρωγε και σημερα οπως ξημερωσε μου λεει ο αντρας μου γεωργια το μωρο πειναει και δεν χορταινει ξεκινα κρεμες!!!πηγα πηρα και του εκανα λιγη εκανε σαν τρελος μου γελουσε και το ετρωγε πολυ καλα!θηλασε και λιγο μετα και κοιμηθηκε!μπορει να βιαστηκα μια εβδομαδα αλλα δεν γινετε ξυπναω νωρις το πρωι να ετοιμασω τις μικρες παω ερχομαι στα σχολεια σε 2 εβδομαδες ξεκινανε η μια μπαλετο η αλλη ρυθμικη διαφορετικες ωρες και μερες,διαβασματα στο πρωτακι μου θα πρεπει να τον αφηνω και στον αντρα μου να τρεχω τις αλλες οποτε πρεπει να μπουμε και στο γευμα σιγα σιγα για να ξεκινησει το απογευματινο σε κανα μηνα!τρεχω και δεν φτανω η μανα!!!!!του κατεβασα και την περπατουρα εχθες την επλεινα και θα τη δοκιμασουμε το απογευμα θα σας πω εντυπωσεις!!!

ΓΙΩΡΓΙΑ ΣΕ ΘΑΥΜΑΖΩ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ,ΕΙΣΑΙ Η ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΜΥ!! ΠΟΥ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΣΕ ΕΧΩ ΞΑΝΑΡΩΤΗΣΕΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ,ΚΙ ΕΓΩ ΕΛΕΓΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΜΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΠΙΤΣΟΥΝΑΚΙΑ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΒΛΕΠΩ ΤΡΕΧΕΙΣ.ΟΠΟΤΕ ΜΠΟΡΕΣΕΙΣ ΠΕΣ ΜΟΥ.ΕΓΩ ΔΥΤΙΚΑ ΕΥΚΑΡΠΙΑ ΜΕΝΩ!
ναι ναι να βρεθουμε!εγω μενω ευοσμο κοντα ειμαστε Very Happy

794ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 32 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Τρι Σεπ 18, 2012 12:54 pm

γκαλαιτζογλου

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
και εγω κοριτσια θα τον βγαζω με το καινουριο το καροτσι πηραμε ποδοσακο φλις με κοκουλα ολο ενα ειναι μπαινει μεσα και δεν κρυωνει και επισης καλυμα βροχης!ειμαστε πληρως εξοπλισμενοι Very Happy
νερο ο δικος μου ρουφαει αλλα το φτυνει ακομη δεν το συνηθησε σιγα σιγα!
α!επιτελους εσκασε η μυτουλα απο το δοντακι σημερα χαχαχα εχουμε κι εμεις δοντι!
χρυσα και εμενα οταν δεν καθετε πουθενα τον βαζω και βλεπει παιδικα τι να κανουμε?????ηρεμει ετσι ομως εστω για να φαω!

795ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 32 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Τρι Σεπ 18, 2012 1:43 pm

τατιανα

τατιανα
Τι το μελεταγα!! Κοιμήθηκε στις 22:00 κ 00:00 ξύπνησε!! Κ ειναι κ μεσα στηβ τρελη χαρα!
Τώρα την κοιμιζει ο Μπαμπας της αχ νυσταζωωωω κ πειναωωω!!

796ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 32 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Τρι Σεπ 18, 2012 1:55 pm

XRYSA M

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
τατιανα έγραψε:Τι το μελεταγα!! Κοιμήθηκε στις 22:00 κ 00:00 ξύπνησε!! Κ ειναι κ μεσα στηβ τρελη χαρα!
Τώρα την κοιμιζει ο Μπαμπας της αχ νυσταζωωωω κ πειναωωω!!
ΥΠΟΜΟΝΗ ΤΑΤΙΑΝΑ.ΑΧ ΟΝΤΩΣ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΔΕΝ ΠΑΛΕΥΕΤΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ!

797ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 32 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Τρι Σεπ 18, 2012 2:00 pm

XRYSA M

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΡΕ ΣΥ ΓΕΩΡΓΙΑ ΤΙ ΠΑΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ.ΤΙ ΦΑΤΣΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΑΣΤΕΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΣΤΗ ΦΩΤΟ ΕΙΝΑΙ ΦΟΒΕΡΟΣ.ΘΕΛΩ Κ ΑΛΛΟ ΜΩΡΟ ΚΑΙ ΝΑ ΝΑΙ ΑΓΟΡΑΚΙ.ΠΑΕΙ ΧΑΖΕΨΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΥΠΝΙΑ!!!!!!!

798ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 32 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Τρι Σεπ 18, 2012 9:47 pm

γκαλαιτζογλου

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
XRYSA M έγραψε:ΡΕ ΣΥ ΓΕΩΡΓΙΑ ΤΙ ΠΑΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ.ΤΙ ΦΑΤΣΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΑΣΤΕΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΣΤΗ ΦΩΤΟ ΕΙΝΑΙ ΦΟΒΕΡΟΣ.ΘΕΛΩ Κ ΑΛΛΟ ΜΩΡΟ ΚΑΙ ΝΑ ΝΑΙ ΑΓΟΡΑΚΙ.ΠΑΕΙ ΧΑΖΕΨΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΥΠΝΙΑ!!!!!!!
χαχαχαχα αντε κανε θα εχει και η βασιλικη παρεα!!!!θα χουν και μικρη διαφορα οπως οι δικες μου............ Very Happy Very Happy Very Happy

799ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 32 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Τετ Σεπ 19, 2012 2:02 am

mommy2be

mommy2be
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Κορίτσια μου τι κάνετε;

η δικιά μου πολύ γκρίνια από χθες, τα ούλα την πονάνε!!
σήμερα με το που ξύπνησε άρχισε τη γκρίνια, πράγμα ασυνήθιστο γι αυτή... υπομονή κάνω, θα περάσει κ αυτό!!

το πρωί ξύπνησα με ενα προαίσθημα οτι είμαι έγκυος! περίοδος ακόμα δεν μου χει έρθει από τότε που γέννησα.... έκανα ένα τεστ αλλά βγήκε αρνητικό.. θέλω το επόμενο να μην έρθει αμέσως, τα χω φτύσει η γυναίκα!!!

Δανάη, έπεσε από μεγάλο ύψωμα;;;

800ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 32 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Τετ Σεπ 19, 2012 2:03 am

mommy2be

mommy2be
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Χρύσα,
δεν μπορώ να καταλάβω τι παθαίνουν όλοι με το ξένο γάλα. Οι δε δικαιολογίες που ακούω συνεχώς δεν παλεύονται...
να τα μπουκώσουμε δηλαδή με ξένο να τελειώνουμε...

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 32 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 36 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις