Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
606 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 606 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 29 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 17 από 41]

401ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 17 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Σαβ Αυγ 25, 2012 11:11 pm

jerrysofaki

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!!

ΑΝ ΚΑΙ ΑΥΠΝΗ, ΠΟΛΥ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ: ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ Ο ΜΠΟΜΠΟΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΓΥΡΙΣΕ ΜΠΡΟΥΜΥΤΑ!!!!! ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΦΑΝΗ...ΤΩΡΑ ΒΕΒΑΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΑΝΕΡΧΕΤΑΙ ΑΝΑΣΚΕΛΑ ΓΙΑΤΙ ΓΚΡΙΝΙΑΖΕΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΟ...ΧΑΧΑ

ΠΟΛΛΑ ΚΟΥΝΟΥΠΙΑ ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ....ΨΑΧΝΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΚΟΥΝΟΥΠΙΕΡΑ ΑΠΛΗ, ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΔΙΑ ΚΑΙ ΑΡΚΟΥΔΑΚΙΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΩ....ΤΟΥ JUMBO ΕΙΝΑΙ ΝΟΡΜΑΛ ΑΛΛΑ Η ΒΑΣΗ ΠΟΥ ΠΟΥΛΑΝΕ ΕΙΝΑΙ ΧΑΛΙΑ.
ΚΑΜΙΑ ΙΔΕΑ???

ΠΑΜΕ ΣΤΗ ΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΜΑΣΑ..ΦΙΛΑΚΙΑΑΑΑΑΑΑΑ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ

402ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 17 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Κυρ Αυγ 26, 2012 7:01 am

XRYSA M

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΚΟΡΙΤΣΑΡΕΣ ΜΟΥ ΓΥΡΙΣΑ ΜΟΥ ΕΛΕΙΨΕ Η ΠΑΡΕΑ ΣΑΣ.ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΝΕΑ ΣΑΣ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΤΟ ΒΡΑΔΥ.ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΓΡΑΨΑ ΤΟΣΕΣ ΜΕΡΕΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΑΜΕ ΕΝΑΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΚΑΙ ΓΙΝΟΝΤΑΝ ΜΑΧΗ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΡΩΤΟΜΠΕΙ.ΑΣΕ ΠΟΥ ΤΡΕΛΑΘΗΚΑΜΕ ΣΤΙΣ ΒΟΛΤΕΣ Very Happy Very Happy Very Happy ΑΧ ΕΧΩ ΠΟΛΛΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΠΑΧΑΛΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΗ.

403ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 17 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Κυρ Αυγ 26, 2012 11:45 am

τατιανα

τατιανα
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Παρεουλα μου μου λειψατεεε
Ναι γύρισα κ εγω απο Χαλκιδική πριν κανα 2ωρο!!
Θα σας γράψω αύριο λεπτομέρειες... Ααχ είπατε κ τοσααα κ θέλω χίλια δυο να πω θα σας γράψω ξανά σεντονακι αύριο!!
Φιλακια

404ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 17 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Κυρ Αυγ 26, 2012 12:10 pm

peripmalou

peripmalou
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
κοριτσακια κι εγω τωρα γυρισα,μπηκα να σασ πω μια καληνυχτα,θα τα πουμε αυριο φιλακια στα ζουζουνι σασσσσσσσ

http://WWW.FLOWERTALE.GR

405ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 17 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Κυρ Αυγ 26, 2012 1:14 pm

Mamma_Mia!

Mamma_Mia!
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
σοφια ολοκληρος αντρας ο μικρος!
αχ και μενα γυρναει μπρουμητα ανασκελα και τωρα μπουσουλαει προς τα πισω δεν μπορει να παει μπροστα..ολη την ωρα θελει να ειναι στα χερια και να κανει βηματακια θηριακι εχει γινει Very Happy

καληνυχτα μανουλες!!

406ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 17 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Κυρ Αυγ 26, 2012 10:08 pm

jerrysofaki

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΟΣΕΣ ΗΣΑΣΤΑΝ ΔΙΑΚΟΠΕΣ! ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΕΑ ΣΑΣ...

407ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 17 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Κυρ Αυγ 26, 2012 10:27 pm

explorerefi

explorerefi
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Καλημέρα, εχετε καμιά ιδέα για πόζες με το μωρό?

408ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 17 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Δευ Αυγ 27, 2012 2:39 am

PERIMPALOU2

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
KALHMERA ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!! ΚΑΛΕ ΧΡΥΣΑ ΤΙ ΚΟΥΚΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ??ΑΧ ΘΑ ΤΗΝ ΦΑΩ!
ΚΑΛΑ ΤΑΤΙΑΝΑ ΕΜΕΙΣ ΗΜΑΣΤΑΝ ΚΑΒΑΛΑ ΓΙΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΚΙΟΥ ΣΤΟ ΠΑΛΙΟ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ??
ΕΜΕΙΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΜΠΟΥΣΟΥΛΗΣΟΥΜΕ ΚΙ ΟΤΑΝ ΤΗ ΒΑΖΩ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ στα ποδαρακια φευγει λιγο μπροστα.κατα τα αλλα περιμενω μεθαυριο να κανω την εξεταση να ησυχασω γιατι εχω ψιλοαγχωθει.σημερα παιδιατρο θα σασ πω τα χαμπερια μασ.

409ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 17 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Δευ Αυγ 27, 2012 3:12 am

momirene

jerrysofaki έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!!

ΑΝ ΚΑΙ ΑΥΠΝΗ, ΠΟΛΥ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ: ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ Ο ΜΠΟΜΠΟΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΓΥΡΙΣΕ ΜΠΡΟΥΜΥΤΑ!!!!! ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΦΑΝΗ...ΤΩΡΑ ΒΕΒΑΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΑΝΕΡΧΕΤΑΙ ΑΝΑΣΚΕΛΑ ΓΙΑΤΙ ΓΚΡΙΝΙΑΖΕΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΟ...ΧΑΧΑ

ΠΟΛΛΑ ΚΟΥΝΟΥΠΙΑ ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ....ΨΑΧΝΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΚΟΥΝΟΥΠΙΕΡΑ ΑΠΛΗ, ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΔΙΑ ΚΑΙ ΑΡΚΟΥΔΑΚΙΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΩ....ΤΟΥ JUMBO ΕΙΝΑΙ ΝΟΡΜΑΛ ΑΛΛΑ Η ΒΑΣΗ ΠΟΥ ΠΟΥΛΑΝΕ ΕΙΝΑΙ ΧΑΛΙΑ.
ΚΑΜΙΑ ΙΔΕΑ???

ΠΑΜΕ ΣΤΗ ΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΜΑΣΑ..ΦΙΛΑΚΙΑΑΑΑΑΑΑΑ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ
κουνουπιερα παρε απο ΙΚΕΑ, ΠΡΑΚΤΙΚΕΡ μια κανονικη για διπλο κρεβατι, βγαλε το στεφανι που εχει, καρφωσε ενα κρεμαστατρακι στο τοιχο και βαλτην.
πιανει ολη την κουνια μεχρι κατω και αντιο κουνουπια. και στα 2 παιδια μου ετσι εκανα. και για το καροτσι πηρα τουλι και εραψα λαστιχο και πιανει ολο το καροτσι, πορτ μπεμπε

410ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 17 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Δευ Αυγ 27, 2012 3:13 am

jerrysofaki

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
PERIMPALOU2 έγραψε:KALHMERA ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!! ΚΑΛΕ ΧΡΥΣΑ ΤΙ ΚΟΥΚΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ??ΑΧ ΘΑ ΤΗΝ ΦΑΩ!
ΚΑΛΑ ΤΑΤΙΑΝΑ ΕΜΕΙΣ ΗΜΑΣΤΑΝ ΚΑΒΑΛΑ ΓΙΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΚΙΟΥ ΣΤΟ ΠΑΛΙΟ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ??
ΕΜΕΙΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΜΠΟΥΣΟΥΛΗΣΟΥΜΕ ΚΙ ΟΤΑΝ ΤΗ ΒΑΖΩ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ στα ποδαρακια φευγει λιγο μπροστα.κατα τα αλλα περιμενω μεθαυριο να κανω την εξεταση να ησυχασω γιατι εχω ψιλοαγχωθει.σημερα παιδιατρο θα σασ πω τα χαμπερια μασ.

ΣΤΟ ΠΑΛΗΟ??? ΕΚΕΙ ΗΜΟΥΝ 3 ΜΗΝΕΣ...ΖΗΛΕΨΑ !!!

411ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 17 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Δευ Αυγ 27, 2012 3:58 am

PERIMPALOU2

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
jerrysofaki έγραψε:
PERIMPALOU2 έγραψε:KALHMERA ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!! ΚΑΛΕ ΧΡΥΣΑ ΤΙ ΚΟΥΚΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ??ΑΧ ΘΑ ΤΗΝ ΦΑΩ!

ΣΤΟ ΠΑΛΗΟ??? ΕΚΕΙ ΗΜΟΥΝ 3 ΜΗΝΕΣ...ΖΗΛΕΨΑ !!!

ax nai htan poly vwraia.olo ammolofous k peramo pigainame k twra piga ekei k marese polu!!!

412ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 17 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Δευ Αυγ 27, 2012 3:59 am

PERIMPALOU2

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
3 μηνεσ εκει?ειναι οι δικοι σου απο κει?ξερεισ οτι εισαι η αδυναμια γιατι την μπεμπα μου θα την πουμε σοφυ??
θα κανω μεθαυριο την εξεταση κι αν ειμαι καλα ξεκιναω οργανωση για την βαφτιση!!!

413ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 17 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Δευ Αυγ 27, 2012 4:01 am

PERIMPALOU2

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
μολισ πηρα το εμβολιο το πρεβαντακ .εδω στη δουλεια λενε τα κοριστια οτι φερνει πολλεσ παρενεργειεσ.για πειτε οσεσ το κανατε???εντωμεταξει παλι 10 παρα το βραδυ θα παμε!!!

414ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 17 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Δευ Αυγ 27, 2012 7:46 am

momirene

PERIMPALOU2 έγραψε:μολισ πηρα το εμβολιο το πρεβαντακ .εδω στη δουλεια λενε τα κοριστια οτι φερνει πολλεσ παρενεργειεσ.για πειτε οσεσ το κανατε???εντωμεταξει παλι 10 παρα το βραδυ θα παμε!!!
Πρεβαντακ? τι εμβολιο ειναι αυτο? Εμεις θα παμε να κανουμε 2η δοση Infarix και μετα prevenar kai meningitec. Παρενεργιες τουλαχιστον στο δικο μου μωρο δεν ειχαν.
Επισης εμαθα οτι απο Σεπτεμβριο παλι απεργια οποτε προμηθευτητε εμβολια τωρα!

415ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 17 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Δευ Αυγ 27, 2012 8:04 am

jerrysofaki

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
ΝΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΜΕΓΑΛΩΣΑ, ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΜΕΝΟΥΝ ΕΚΕΙ ΩΣ ΤΩΡΑ.
ΣΟΦΗ Ε? ΤΙ ΩΡΑΙΑ... ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ, ΜΠΑΜΠΑΣ ΜΟΥ ΜΕ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΚΟΜΗ , ΦΟΦΑΡΙΝΑ...

ΕΜΕΙΣ ΚΑΝΑΜΕ ΤΗΝ 1Η ΦΟΡΑ INFARIX HEXA (ΕΝΕΣΙΜΟ) KAI ROTATEC (ΠΟΣΙΜΟ) , ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ PRENEVAR KAI NEISVAQ (ΕΝΕΣΙΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ), ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΑΥΤΩΝ...

ΓΕΝΙΚΑ ΕΙΧΕ ΔΕΚΑΤΑ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΑΛΛΑ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΖΕΣΤΗ ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΞΕΚΑΘΑΡΟ. ΕΠΙΣΗΣ ΜΕΤΑ ΤΑ ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΑΠΟΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΚΕ ΤΕΛΕΙΩΣ ΟΣΟ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥ...ΠΟΛΥ ΖΟΡΙ.

ΑΥΤΑ.

ΕΦΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΨΑΧΝΑ ΠΟΖΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΤΕΛΗΞΑ ΟΤΙ ΤΟ ΓΥΡΩ ΓΥΡΩ ΣΤΗΣΙΜΟ ΜΕΤΡΑΕΙ ΚΑΙ Ο ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΣ...
ΑΝ GOOGLAΡΕΙΣ " BABY POSES PHOTOGRAPHY" ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΔΙΑΦΟΡΑ!!!!

416ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 17 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Δευ Αυγ 27, 2012 10:18 am

τατιανα

τατιανα
Κορίτσια μου καλησπέρα!
Γυρίσαμε κ εμείς απο της πρώτες οικογενειακές διακοπουλες!
Ωραία ήταν το φοβόμουν πιο πολυ αλλα τελικά εκτός απι την κλασική μας γκρινιτσα ήταν καλη η μικρη μου!
Βέβαια την ξεθεωσαμε με τις βόλτες κ της θάλασσες κ χθες ελιωσε στον ύπνο, κοιμήθηκε συνεχόμενα απο της 18:00 μέχρι 3:00 που ξύπνησε κ έπαιζε η σκατουλα κ εμείς ξενυχτησαμε, κατα της 5 ξανσκοιμηθηκε μέχρι της 9:30 κ σήμερα κλασικά ύπνο κάθε 2ωρο.
Τώρα κοιμάται στην αγκαλια μου!
Της εδωσα κ φρουτάκια κορίτσια γιατί είδα ότι δεν της φτάνει πια μόνο θηλασμος αχ δεν μπορείτε να φανταστείτε πως τα καταβροχθισε! Της εδινα μπανάνα κ ροδάκινο συνήθως το πρωι στην θάλασσα κ τα πιπιλουσε γινόταν ολόκληρη χαλιααα χαχαχαχα αλλα σχεδόν το μισο έτρωγε κάθε φορα. Σήμερα της εδωσα κ 3 ρόδες σταφύλι που είναι του μπαμπά μου χωρίς φάρμακα.
Φυσικά δεν μειωσαμε θηλασμους πριν κ Μετα θηλαζε κανονικά!

Όσον αφορά της διακοπές απογοητευτικά για άλλη μια φορα απο τους έλληνες επιχειρηματίας τι κρίση λένε κ πεσμένος ο τουρισμός πάλι ξερά κεφαλιά, όλα πανάκριβα ένα κρύο τσάι στην παραλία 3,5€ κ μιλκσεικ 5,5€ παρακαλώ όσο για ταβέρνα μας φέρανε τα μισά μπαγιατικα αλλα η τιμές τιμές κ μας την βγήκαν κ απο Πανω όταν παραπονέθηκαμε τι να πω γιαυτο καταρεει η χώρα! Κρίμα

Ευακι τρελοκοριτσο ελπίζω να πανε όλα καλα κ να μην ταλαιπωρηθεις! Στο παληο πάμε συνέχεια για μπάνιο στης γλάστρες, φανταζεσε κ βρεθούμε καμία μερα κ να μην το ξέρουμε;;; Χαχαχαχα
Σοφια κ σένα σε σκεφτόμουν κάθε φορα που πήγαινα παληο λέω έχει πλάκα να είναι κάπου εδω τώρα χεχε!

Αχ ήθελα τόσα να σχολιάσω αλλα τα μισά τα ξέχασα τώρα... Μπαίνω κ απο κινητο...

Φιλακια κοριτσαρες

417ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 17 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Δευ Αυγ 27, 2012 11:38 am

peripmalou

peripmalou
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ατσα και φρουτακι το κοριτσι μασ το μεγαλο!!!! ε τελοσ ειναι αρχηγος τησ ομααδασ.!τωρα μολισ γυρισα απο παιδιατρο.4 μηνων και 10 μερεσ,6400 και 62 ποντουσ. το εμβολιο σαν να μη το εκανε ουτε κιχ,αφου ο γιατροσ λεει "καλα εσεισ τωρα λετε οτι εχετε παιδι στο σπιτι?" αχαχαχαχαχ.του ειπα και για την εξεταση που θ ακανω δεν πειραζουν τα ματζουνια ππου θα πιω για το θηλασμο.του ειπα για τον παιδικο σταθμο που μασ πηραν και ειπε ειναι ο καλυτεροσ στην θεσσαλονικη και καταχαρηκα και γιαυτο.γενικα ειμαι σαν χαζοχαρουμενη!περιμενω να κοιμισει τη σοφυ ο γρηγορησ να πιουμε μπυριτσα,εχει και μια δροσια -εωσ ενα αερακι μασ πηρε και μασ σηκωσε θα το ελεγα!!! σασ φιλω κοριτσια μου γλκυκα!!!!

418ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 17 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Δευ Αυγ 27, 2012 1:46 pm

Elenathens

Elenathens
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Γεια σας κοριτσουδες!!!
Βρε κοριτσια ο μικρος εχει μιααααα γκρινια αλλο πραγμα. Εχει 3 μερες που με εχει βγαλει οφφφφ!
Αλλο παιδι στην κυριολεξια..... Sad
Νομιζω ειναι τα ουλα του, ολο τα χερια στο στομα και ξεκινησε τα σαλακια μπολικα!!!
Αλλα και οταν θελει να κοιμηθει και νυσταζει κλαιει πολυ...
Απο την αλλη οταν παιζουμε ξερενεται στο γελιο! Γαργαλιεται ο μπομπος κιολας! Το πως περνανε τα μωραναπο το γελιο στο κλαμα και το αναποδο, ειναι φοβερο!
Και δεν τρωει βρε κοριτσια,θα με σκασει!
Μα απο που το πηρε αυτο το γονιδιο με το φαγητο! Απορω! Shocked Shocked
Τι να πω, απλα ευχομαι να τελειωσει ολο αυτο γιατι δεν θα τη βγαλω καθαρη!

Αυριο εχουμε και εμεις τσιμπηματακι! Να δω τι θα μας πει η παιδιατρος! Ενδεχεται να μας ξεκινησει στερεες λογω γοπ. 4 μηνων και κατι ημερων ειμαστε, για να δουμε! Ειναι μικρακι ακομα..... Θα δω τι θα μας πει.

Εν τω μεταξυ απορω,πως θα τον καταφερει ο αντρας μου τωρα που θα ξεκινησω δουλεια και θα γυριζω και 10 το βραδυ..... Και εδω δροσισεεεεεεεε! Ωραιους υπνους θα κανουμε!!καληνυχτα! Sleep

419ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 17 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Δευ Αυγ 27, 2012 1:53 pm

peripmalou

peripmalou
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Elenathens έγραψε:Γεια σας κοριτσουδες!!!
Βρε κοριτσια ο μικρος εχει μιααααα γκρινια αλλο πραγμα. Εχει 3 μερες που με εχει βγαλει οφφφφ!
Αλλο παιδι στην κυριολεξια..... Sad
Νομιζω ειναι τα ουλα του, ολο τα χερια στο στομα και ξεκινησε τα σαλακια μπολικα!!!
Αλλα και οταν θελει να κοιμηθει και νυσταζει κλαιει πολυ...
Απο την αλλη οταν παιζουμε ξερενεται στο γελιο! Γαργαλιεται ο μπομπος κιολας! Το πως περνανε τα μωραναπο το γελιο στο κλαμα και το αναποδο, ειναι φοβερο!
Και δεν τρωει βρε κοριτσια,θα με σκασει!
Μα απο που το πηρε αυτο το γονιδιο με το φαγητο! Απορω! Shocked Shocked
Τι να πω, απλα ευχομαι να τελειωσει ολο αυτο γιατι δεν θα τη βγαλω καθαρη!

Αυριο εχουμε και εμεις τσιμπηματακι! Να δω τι θα μας πει η παιδιατρος! Ενδεχεται να μας ξεκινησει στερεες λογω γοπ. 4 μηνων και κατι ημερων ειμαστε, για να δουμε! Ειναι μικρακι ακομα..... Θα δω τι θα μας πει.

Εν τω μεταξυ απορω,πως θα τον καταφερει ο αντρας μου τωρα που θα ξεκινησω δουλεια και θα γυριζω και 10 το βραδυ..... Και εδω δροσισεεεεεεεε! Ωραιους υπνους θα κανουμε!!καληνυχτα! Sleep

geia sou koritsaki!!!8a ksekinhseis e?upomonh...8a kaneis meiwmeno vrario i oxi?ante kalh ksekoiurash!

420ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 17 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Δευ Αυγ 27, 2012 2:29 pm

XRYSA M

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΚΟΡΙΤΣΑΡΕΣ ΝΑ ΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ!ΠΩ ΠΩ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΑΛΕΥΩ ΜΟΥ ΚΑΚΟΦΑΝΗΚΕ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΓΥΡΙΣΑΜΕ ΣΠΙΤΙ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ.ΠΗΓΑΜΕ ΒΕΒΑΙΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΠΑΝΙΟ ΚΑΙ Η ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΔΕΝ ΜΠΗΚΕ ΜΕΣΑ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΚΡΥΑ Η ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΑΕΡΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ...ΑΧ ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΘΑ ΕΔΙΝΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΗΜΟΥΝ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΟΥ.ΠΡΙΝ ΤΟ ΜΩΡΟ ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΟΙΑΖΕ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ...ΕΝ ΤΩ ΜΕΤΑΞΥ ΕΧΩ ΞΕΝΕΡΩΣΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΦΙΛΕΣ ΜΟΥ ΕΔΩ ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΗ ΤΟ ΠΑΙΞΑΝΕ ΤΡΕΛΙΤΣΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΡΘΕ ΚΑΜΙΑ ΓΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΕΥΤΥΧΩΣ ΟΠΩΣ ΣΑΣ ΕΙΠΑ ΕΙΧΑΝ ΕΡΘΕΙ ΟΙ ΚΟΥΜΠΑΡΟΙ ΜΑΣ ΑΠΟ ΑΓΡΙΝΙΟ.
ΤΕΛΟΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΗΨΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ,ΟΠΩΣ ΣΑΣ ΕΙΧΑ ΠΕΙ ΕΙΧΕ ΧΑΣΕΙ ΕΝΑ ΜΩΡΑΚΙ ΣΤΟΝ 7 ΜΗΝΑ ΠΡΙΝ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΟΛΑ ΝΑ ΤΗΣ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ.ΦΤΙΑΞΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΤΟΥ ΑΝΗΨΙΟΥ ΤΗΝ ΕΠΡΗΞΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΠΕΡΙ ΘΗΛΑΣΜΟΥ Very Happy Very Happy Very Happy .
ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΠΑΧΑΛΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΜΠΟΡΩ ΑΥΤΟ!ΕΙΜΑΙ ΕΝΑ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ ΠΑΡΘΕΝΑΚΙ ΠΟΥ ΤΑ ΘΕΛΩ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΕΝΤΕΛΕΙΑ Very Happy Very Happy Very Happy
ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΑΣ.ΑΠΟ ΤΑ ΛΙΓΑ ΠΟΥ ΕΙΔΑ ΕΥΗ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΕΞΕΤΑΣΗ?ΓΙΑΤΙ? ΕΣΥ?...ΤΑΤΙΑΝΑ ΦΑΓΑΤΕ ΦΡΟΥΤΑΚΙΑ ΑΧ ΤΙ ΚΑΛΑ!ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΗΣ ΔΙΝΩ ΓΕΥΣΟΥΛΕΣ ΛΙΓΟ ΠΑΤΑΤΑ ΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΛΙΓΟ ΚΟΛΟΚΥΘΙ...ΜΗΝ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΙΣΑ ΙΣΑ ΠΟΥ ΤΑ ΛΙΩΝΩ ΜΕ ΤΑ ΔΑΚΤΥΛΑ ΜΟΥ...ΧΑΙΡΕΤΕ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΦΑΓΑΝΟ Very Happy ΑΧ ΑΧ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΒΑΡΑΙΝΕΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΟΝΤΕΒΟΥΜΕ ΤΑ 9 ΚΙΛΑ.ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟ ΣΕ ΜΕΓΕΘΟΣ ΜΕ ΤΟ ΜΩΡΟ ΤΗΣ ΑΔΕΡΦΗΣ ΤΟΥ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΕΡΝΑΕΙ 2 ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΝΕΠΤΥΓΜΕΝΟ.ΣΤΙΣ 7 ΤΟΥ ΜΗΝΑ ΠΑΜΕ ΓΙΑΤΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΘΑ ΜΑΣ ΞΑΝΑΠΕΙ ΧΟΝΤΡΕΣ?
ΕΙΔΑΤΕ ΤΙ ΚΑΛΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΑ ΓΥΛΙΑ ΤΑ ΠΗΡΑΜΕ ΑΠΟ ΕΝΑ ΜΑΓΑΖΙ ΜΕ ΒΡΕΦΙΚΑ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΤΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΤΕ!!!ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑ.ΠΗΡΑΜΕ ΚΑΙ ΠΑΡΚΟ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΚΑΤΣΕ ΠΕΡΙΠΟΥ ΜΙΑ ΩΡΑ ΔΙΚΟΠΤΟΜΕΝΑ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΡΕΣΕΙ ΑΠΛΩΝΕΙ ΤΗΝ ΚΟΡΜΑΡΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΡΟΛΑΡΙΣΜΑΤΑ Very Happy
ΑΥΤΑ...ΠΑΩ ΓΙΑ ΝΤΟΖ ΚΑΙ ΥΠΝΟ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΜΟΝΗ ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΕΙ ΥΠΗΡΕΣΙΑ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ Embarassed ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 17 850933 ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ

421ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 17 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Δευ Αυγ 27, 2012 9:49 pm

Elenathens

Elenathens
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Peripmalou εχω δικη μου δουλεια. Εχω κεντρο αποκαταστασης με λογοθεραπευτες, παιδαγωγους, ψυχολογους κλπ. Και πρεπει τωρα στην αρχη να ειμαι συνεχεια εκει να δω ολες τις οικογενειες, να βγαλουμε προγραμματα για τα παιδια, να κανουμε αξιολογησεις..... Και πρεπει να ψαξω βιογραφικα για extra θεραπευτες..... Ηρθαν 1050 βιογραφικα και εχω διαβασει τα 230 περιπου. Μεγαλη κριση βρε παιδι μου, πολυ ανεργια και σε ανθρωπους αξιολογους με σπουδες και μεταπτυχιακα.....
Ειναι αρκετα αγχωτικο το θεμα της δουλειας και τωρα με το μωρο..... Ειναι πολυ δυσκολο. Αλλα επειδη ειναι και δυσκολες οι εποχες πρεπει να φορτσαρωωωωωω!

422ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 17 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Δευ Αυγ 27, 2012 11:12 pm

momirene

ΚΑλημερα και απο μενα!
ακουστε σκηνικο πριν λιγα λεπτα:
Ο μεγαλος μου γιος κανει βββββββββββββ
ο μικρος κοιμαται...η μαμα μου του λεει "Βασιλη το μωρο κοιμαται μην κανεις φασαρια". Βασιλης "Δεν κανω φασαρια γιαγια Ε(ρ)μιονη με την μηχανη ηρθα" Βγαλτε τωρα συμπερασμα τι γινεται ολη μερα στο σπιτι. Αν μπορει να τον ενοχλησει θα το κανει. Μηλαμε για ζηλεια πλεον. αντε να ανοιξουν τα σχολεια να αρχισουν νεα ενδιαφεροντα. Φετος θα παει προνηπια! το αγορι μου μεγαλωσε Very Happy
Ο μικρος θα παει την Πεμπτη για εμβολιο. τον προηγουμενο μηνα ηταν 6700γρ και 63,5ποντους. ΝΑ δουμε τωρα ποσο θα ειναι. Ακομα δεν του εχω δωσει τιποτε εκτος απο δικο μου γαλα. Θαντον ξεκινησω ριζαλευρο Μελουπα που δεν ειναι ιδιαιτερα γλυκο γιατι δεν εχει ζαχαρη και μετα λαχανικα και φρουτα σιγα σιγα 5,5 -6 μηνων.
Ετσι ειχα κανει και στον μεγαλο μου. Εχτες αγορασα τραχανα νηστισιμο (πατατα, κρεμμυδι, ντοματα, κολοκυθι, καροτο) χωρις καυτερο απο το ΚΑΠΗ που ειναι η γιαγια μου. Οπως και να χει παλι η γιαγια μου θα το εφτιαχνε αν φτιαχναμε Smile Εμεις φτιαξαμε κανονικο τραχανα περιπου 10 κιλα. το τρωνε ολοι στο σπιτι για βραδυ το χειμωνα. Και γενικα εφτιαξα μαρμελαδες, λιαστες ντοματες, και οπου να ναι θα κανω και σαλτσες για την καταψυξη. Αφου δεν πηγα διακοπες ασχοληθηκα με αυτα.
Τωρα ο μπεμπης κοιμαται (να δω για ποσο) ο μεγαλος βλεπει παιδικα και εγω θα παω στο εργαστηριο μου να συνεχισω τα ευχολογια μου και τις μπομπονιερες για μερικες βαπτισεις που εχω. Εσεις ποτε λετε για βαπτιση? Εγω λεω να την κανω στα γεννεθλια του τον Απριλιο. Φοβαμαι μεσα στο χειμωνα. Και θελω να ετοιμασω ενα σωρο πραγματα. Να κανω λεω ενα παρτυ γενεθλιων - βαπτιση μαζι. Καλη ιδεα?

423ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 17 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Τρι Αυγ 28, 2012 1:45 am

Elenathens

Elenathens
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
momirene έγραψε:ΚΑλημερα και απο μενα!
ακουστε σκηνικο πριν λιγα λεπτα:
Ο μεγαλος μου γιος κανει βββββββββββββ
ο μικρος κοιμαται...η μαμα μου του λεει "Βασιλη το μωρο κοιμαται μην κανεις φασαρια". Βασιλης "Δεν κανω φασαρια γιαγια Ε(ρ)μιονη με την μηχανη ηρθα" Βγαλτε τωρα συμπερασμα τι γινεται ολη μερα στο σπιτι. Αν μπορει να τον ενοχλησει θα το κανει. Μηλαμε για ζηλεια πλεον. αντε να ανοιξουν τα σχολεια να αρχισουν νεα ενδιαφεροντα. Φετος θα παει προνηπια! το αγορι μου μεγαλωσε Very Happy
Ο μικρος θα παει την Πεμπτη για εμβολιο. τον προηγουμενο μηνα ηταν 6700γρ και 63,5ποντους. ΝΑ δουμε τωρα ποσο θα ειναι. Ακομα δεν του εχω δωσει τιποτε εκτος απο δικο μου γαλα. Θαντον ξεκινησω ριζαλευρο Μελουπα που δεν ειναι ιδιαιτερα γλυκο γιατι δεν εχει ζαχαρη και μετα λαχανικα και φρουτα σιγα σιγα 5,5 -6 μηνων.
Ετσι ειχα κανει και στον μεγαλο μου. Εχτες αγορασα τραχανα νηστισιμο (πατατα, κρεμμυδι, ντοματα, κολοκυθι, καροτο) χωρις καυτερο απο το ΚΑΠΗ που ειναι η γιαγια μου. Οπως και να χει παλι η γιαγια μου θα το εφτιαχνε αν φτιαχναμε Smile Εμεις φτιαξαμε κανονικο τραχανα περιπου 10 κιλα. το τρωνε ολοι στο σπιτι για βραδυ το χειμωνα. Και γενικα εφτιαξα μαρμελαδες, λιαστες ντοματες, και οπου να ναι θα κανω και σαλτσες για την καταψυξη. Αφου δεν πηγα διακοπες ασχοληθηκα με αυτα.
Τωρα ο μπεμπης κοιμαται (να δω για ποσο) ο μεγαλος βλεπει παιδικα και εγω θα παω στο εργαστηριο μου να συνεχισω τα ευχολογια μου και τις μπομπονιερες για μερικες βαπτισεις που εχω. Εσεις ποτε λετε για βαπτιση? Εγω λεω να την κανω στα γεννεθλια του τον Απριλιο. Φοβαμαι μεσα στο χειμωνα. Και θελω να ετοιμασω ενα σωρο πραγματα. Να κανω λεω ενα παρτυ γενεθλιων - βαπτιση μαζι. Καλη ιδεα?

Βρε κοριτσι εσυ τα κανεις οοοοοολα αυτα στις φωτο που ειδα στο site; Θα χρειαστω τη βοηθεια σου....!

424ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 17 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Τρι Αυγ 28, 2012 2:01 am

peripmalou

peripmalou
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΥΡΙΕΣ ΜΟΘ...ΜΕ ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ ΑΙΜΑ ΠΟΥ ΛΕΜΕ...ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΠΟΥ ΠΗΡΑ ΤΟΠ ΚΑΘΑΡΚΤΙΚΟ ΤΡΕΧΩΩΩΩΩΩΩ!!!!
ΑΣΕ ΧΡΥΣΑ ΚΟΛΟΝΟΣΚΟΠΗΣΗ ΘΑ ΚΑΝΩ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΡΩΙ.ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΜΗΝ ΕΧΩ ΤΙΠΟΤΑ ΑΝ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΠΩΣ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ,ΑΠΛΑ ΦΟΒΑΜΑΙ ΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΗ,ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΑΝΑΠΑΩ ΣΕ ΓΙΑΤΡΟ,ΕΧΩ ΠΑΘΕΙ ΦΟΒΙΑ.
ΕΙΡΗΝΗ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕΣΤΟΛΙΣΜΟΥΣ ΜΠΟΜΠΝΙΕΡΕΣ ΚΤΛΠ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΤΩΡΑ ΤΡΕΛΛΑ,ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΝΑ ΠΡΩΤΟΦΤΙΑΞΕΙ Η ΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ,ΚΑΡΒΝΑΒΑΛΙ ΤΗΣ ΛΕΩ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ.ΣΚΕΦΤΟΙΜΙΑ ΚΑΤΙ ΣΕ ΤΣΥΛ ΠΑΛΙΑΚΟ ΜΕ ΔΑΝΤΕΛΕΣ ΚΙΤΡΙΝΙΣΜΕΣ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΕΝΑ ΣΤΥΛ ΠΙΟ ΒΙΝΤΑΤΖ,ΟΠΩΣ ΗΤΑΝ ΚΙ Ο ΓΑΜΟΑΣ.ΑΛΛΑ ΑΥΤΗ ΚΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΘΕΛΟΥΣ ΚΑΤΑΚΟΚΚΙΝΑ ΟΛΑ,ΧΩΡΙΣ ΘΕΜΑ ΚΑΝΕΝΑ,ΠΧ ΦΡΑΟΥΛΙΤΣΑ,μαλου κ τα λοιπα.

425ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 17 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Τρι Αυγ 28, 2012 2:16 am

Elenathens

Elenathens
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Peripmalou και εσυ ασχολεισαι με διακοσμησεις και στολισμους; Πες τε το βρε κοριτσια ! Εγω εχω σκεφτει να τα κανω μονη μου( γαμος και βαφτιση μαζι), οχι για κανενα αλλο λογο, μπας και γλιτωσω καποια χρηματα, αλλα αν ειναι καλες οι τιμες σας ευχαριστως να συνεργαστουμε! Εγω ειμαι ασχετη απο αυτα! Εχω σκεφτει καποια πραγματα που μου αρεσουν για να στολισω τα τραπεζια!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 17 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 29 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δημιουργία Φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις