Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
443 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 443 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 29 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 18 από 41]

426ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 18 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Τρι Αυγ 28, 2012 5:11 am

momirene

Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Elenathens έγραψε:
momirene έγραψε:ΚΑλημερα και απο μενα!
ακουστε σκηνικο πριν λιγα λεπτα:
Ο μεγαλος μου γιος κανει βββββββββββββ
ο μικρος κοιμαται...η μαμα μου του λεει "Βασιλη το μωρο κοιμαται μην κανεις φασαρια". Βασιλης "Δεν κανω φασαρια γιαγια Ε(ρ)μιονη με την μηχανη ηρθα" Βγαλτε τωρα συμπερασμα τι γινεται ολη μερα στο σπιτι. Αν μπορει να τον ενοχλησει θα το κανει. Μηλαμε για ζηλεια πλεον. αντε να ανοιξουν τα σχολεια να αρχισουν νεα ενδιαφεροντα. Φετος θα παει προνηπια! το αγορι μου μεγαλωσε Very Happy
Ο μικρος θα παει την Πεμπτη για εμβολιο. τον προηγουμενο μηνα ηταν 6700γρ και 63,5ποντους. ΝΑ δουμε τωρα ποσο θα ειναι. Ακομα δεν του εχω δωσει τιποτε εκτος απο δικο μου γαλα. Θαντον ξεκινησω ριζαλευρο Μελουπα που δεν ειναι ιδιαιτερα γλυκο γιατι δεν εχει ζαχαρη και μετα λαχανικα και φρουτα σιγα σιγα 5,5 -6 μηνων.
Ετσι ειχα κανει και στον μεγαλο μου. Εχτες αγορασα τραχανα νηστισιμο (πατατα, κρεμμυδι, ντοματα, κολοκυθι, καροτο) χωρις καυτερο απο το ΚΑΠΗ που ειναι η γιαγια μου. Οπως και να χει παλι η γιαγια μου θα το εφτιαχνε αν φτιαχναμε Smile Εμεις φτιαξαμε κανονικο τραχανα περιπου 10 κιλα. το τρωνε ολοι στο σπιτι για βραδυ το χειμωνα. Και γενικα εφτιαξα μαρμελαδες, λιαστες ντοματες, και οπου να ναι θα κανω και σαλτσες για την καταψυξη. Αφου δεν πηγα διακοπες ασχοληθηκα με αυτα.
Τωρα ο μπεμπης κοιμαται (να δω για ποσο) ο μεγαλος βλεπει παιδικα και εγω θα παω στο εργαστηριο μου να συνεχισω τα ευχολογια μου και τις μπομπονιερες για μερικες βαπτισεις που εχω. Εσεις ποτε λετε για βαπτιση? Εγω λεω να την κανω στα γεννεθλια του τον Απριλιο. Φοβαμαι μεσα στο χειμωνα. Και θελω να ετοιμασω ενα σωρο πραγματα. Να κανω λεω ενα παρτυ γενεθλιων - βαπτιση μαζι. Καλη ιδεα?

Βρε κοριτσι εσυ τα κανεις οοοοοολα αυτα στις φωτο που ειδα στο site; Θα χρειαστω τη βοηθεια σου....!
Ναι εγω τα κανω με 2 παιδια LOLOLOLO τα κανω ολα και συμφερω που λενε SmileΟτι θελεις πες μου! Σημερα να πω χροναι πολλα στην μανουλα μου που εχει γεννεθλια! Κλεινει τα 52! Γερη να ναι να μας βοηθαει και να την βοηθαμε ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 18 417472

427ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 18 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Τρι Αυγ 28, 2012 5:43 am

momirene

peripmalou έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΥΡΙΕΣ ΜΟΘ...ΜΕ ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ ΑΙΜΑ ΠΟΥ ΛΕΜΕ...ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΠΟΥ ΠΗΡΑ ΤΟΠ ΚΑΘΑΡΚΤΙΚΟ ΤΡΕΧΩΩΩΩΩΩΩ!!!!
ΑΣΕ ΧΡΥΣΑ ΚΟΛΟΝΟΣΚΟΠΗΣΗ ΘΑ ΚΑΝΩ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΡΩΙ.ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΜΗΝ ΕΧΩ ΤΙΠΟΤΑ ΑΝ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΠΩΣ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ,ΑΠΛΑ ΦΟΒΑΜΑΙ ΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΗ,ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΑΝΑΠΑΩ ΣΕ ΓΙΑΤΡΟ,ΕΧΩ ΠΑΘΕΙ ΦΟΒΙΑ.
ΕΙΡΗΝΗ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕΣΤΟΛΙΣΜΟΥΣ ΜΠΟΜΠΝΙΕΡΕΣ ΚΤΛΠ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΤΩΡΑ ΤΡΕΛΛΑ,ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΝΑ ΠΡΩΤΟΦΤΙΑΞΕΙ Η ΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ,ΚΑΡΒΝΑΒΑΛΙ ΤΗΣ ΛΕΩ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ.ΣΚΕΦΤΟΙΜΙΑ ΚΑΤΙ ΣΕ ΤΣΥΛ ΠΑΛΙΑΚΟ ΜΕ ΔΑΝΤΕΛΕΣ ΚΙΤΡΙΝΙΣΜΕΣ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΕΝΑ ΣΤΥΛ ΠΙΟ ΒΙΝΤΑΤΖ,ΟΠΩΣ ΗΤΑΝ ΚΙ Ο ΓΑΜΟΑΣ.ΑΛΛΑ ΑΥΤΗ ΚΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΘΕΛΟΥΣ ΚΑΤΑΚΟΚΚΙΝΑ ΟΛΑ,ΧΩΡΙΣ ΘΕΜΑ ΚΑΝΕΝΑ,ΠΧ ΦΡΑΟΥΛΙΤΣΑ,μαλου κ τα λοιπα.
Ετοιμαζω τωρα την μια ανηψια μου μπομπονιερα, προσκλητηριο, ευχολογιο και στολισμο τραπεζιου εκκλησιας με θεμα φραουλα. Επειδη ειναι για 23 Σεπτεμβρη μολις το κανω θα σας το δειξω. Προς το παρον ραβω τις μπομπονιερες. Με τα παιδια παντως ειναι πολυ ευκολο να ξεφυγεις και να το κανεις τσιρκο γι αυτο προσοχη. Λιγα και καλα! Εμεις ειχαμε ανθοπωλειο οποτε μου ειναι πολυ ευκολο να φτιαχνω τετοια. Εγω σε αυτην την βαπτιση δεν θα βγαλω τιποτα γιατι ειναι ανηψια. Σας πληροφορω οτι λιανικης οταν ψωνιζεις δεν σου βγαινει φτηνα γιατι το ακριβο φτηνο δεν γινεται. Δηλαδη αν παρεις το κουτακι 40λεπτα συν κουφετα, συν κορδελα, συν κατι πανω για διακοσμητικο κατω απο ευρω δεν σου βγαινει που να χτυπιεσαι. Αλλα αν πας σε καποιον που κανει τετοια επειδη παιρνουν χονδρικης και μεγαλες ποσοτητες πολλες φορες θα βρεις ετοιμα στο 1ευρω. Πλεον πιο κατω πολυ δυσκολα και ολα ειναι τιμη αναλογα με ποιοτητα. Θελει πολυ ψαξιμο οχι μονο στο ιντερνετ που εχει και μεταφορικα αλλα και στα μαγαζια της πολης σας. Θελει και χερια! Η αλλη η ανηψια εχει θεμα μινι μαους και οι μπομπονιερες ειναι καλαθακια χειροποιητα με βελονακι! Πλεκουν η γιαγια της, η προγιαγια της και η αδερφη της προγιαγιας της εδω και 3 μηνες 200 τεμαχια! Αυτο δεν πληρωνεται...
Εγω θεμα δεν αποφασισα ακομα. Λεω μεσα στον χειμωνα που δεν θα εχω παραγγελιες να κατσω να σχεδιασω τι θελω και σιγα σιγα να φτιαχνω. Οποια θελει βοηθεια ή να αναλαβω κατι να της φτιαξω πολυ ευχαριστως.

428ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 18 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Τρι Αυγ 28, 2012 6:00 am

momirene

Elenathens έγραψε:Peripmalou και εσυ ασχολεισαι με διακοσμησεις και στολισμους; Πες τε το βρε κοριτσια ! Εγω εχω σκεφτει να τα κανω μονη μου( γαμος και βαφτιση μαζι), οχι για κανενα αλλο λογο, μπας και γλιτωσω καποια χρηματα, αλλα αν ειναι καλες οι τιμες σας ευχαριστως να συνεργαστουμε! Εγω ειμαι ασχετη απο αυτα! Εχω σκεφτει καποια πραγματα που μου αρεσουν για να στολισω τα τραπεζια!
Ελενα πες μου τι θελεις να σου πω τιμες και αναλογως αποφασιζεις. Εγω φτιαχνω κυριως χειροποιητα οχι πχ να παρω εναν κουμπαρα και να του βαλω κουφετα και να στο δωσω.

429ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 18 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Τρι Αυγ 28, 2012 6:10 am

markaaa

markaaa
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
ο μικρος κοιμαται...η μαμα μου του λεει "Βασιλη το μωρο κοιμαται μην κανεις φασαρια". Βασιλης "Δεν κανω φασαρια γιαγια Ε(ρ)μιονη με την μηχανη ηρθα" Βγαλτε τωρα συμπερασμα τι γινεται ολη μερα στο σπιτι. Αν μπορει να τον ενοχλησει θα το κανει. Μηλαμε για ζηλεια πλεον. αντε να ανοιξουν τα σχολεια να αρχισουν νεα ενδιαφεροντα. Φετος θα παει προνηπια! το αγορι μου μεγαλωσε Very Happy
Ο μικρος θα παει την Πεμπτη για εμβολιο. τον προηγουμενο μηνα ηταν 6700γρ και 63,5ποντους. ΝΑ δουμε τωρα ποσο θα ειναι. Ακομα δεν του εχω δωσει τιποτε εκτος απο δικο μου γαλα. Θαντον ξεκινησω ριζαλευρο Μελουπα που δεν ειναι ιδιαιτερα γλυκο γιατι δεν εχει ζαχαρη και μετα λαχανικα και φρουτα σιγα σιγα 5,5 -6 μηνων.
Ετσι ειχα κανει και στον μεγαλο μου. Εχτες αγορασα τραχανα νηστισιμο (πατατα, κρεμμυδι, ντοματα, κολοκυθι, καροτο) χωρις καυτερο απο το ΚΑΠΗ που ειναι η γιαγια μου. Οπως και να χει παλι η γιαγια μου θα το εφτιαχνε αν φτιαχναμε Smile Εμεις φτιαξαμε κανονικο τραχανα περιπου 10 κιλα. το τρωνε ολοι στο σπιτι για βραδυ το χειμωνα. Και γενικα εφτιαξα μαρμελαδες, λιαστες ντοματες, και οπου να ναι θα κανω και σαλτσες για την καταψυξη. Αφου δεν πηγα διακοπες ασχοληθηκα με αυτα.
Τωρα ο μπεμπης κοιμαται (να δω για ποσο) ο μεγαλος βλεπει παιδικα και εγω θα παω στο εργαστηριο μου να συνεχισω τα ευχολογια μου και τις μπομπονιερες για μερικες βαπτισεις που εχω. Εσεις ποτε λετε για βαπτιση? Εγω λεω να την κανω στα γεννεθλια του τον Απριλιο. Φοβαμαι μεσα στο χειμωνα. Και θελω να ετοιμασω ενα σωρο πραγματα. Να κανω λεω ενα παρτυ γενεθλιων - βαπτιση μαζι. Καλη ιδεα?

και εγω σκεφτομουν να κανω την βαφτιση (εμεις θα κανουμε μαζι και τον γαμο) στα γενεθλια του μικρου αλλα πεφτει η Σαρακοστη.. ξερω οτι γαμοι δεν γινοντε.. βαφτισεις γινοντε την σαρακοστη? ξεκιναει στις 18 Μαρτιου..

430ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 18 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Τρι Αυγ 28, 2012 7:26 am

nakos

nakos
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Κοριτσια μου να μαστε και εμεις!! Ετοιμαζω τα πραγματα γιατι αυριο γυριζουμε Αθηνα μετα απο 3 μηνες στο εξοχικο! Τα κεφαλια μεσα!! Κ απο δευτερα δουλεια!! Ουφ ενα βουνο μου φαινεται!! Να δω πως θα τα καταφερουμε!! Κατα τ´αλλα ο μικρος εχει πολυ πολυ γκρινια!! Εχτες το βραδυ αναγκαστηκα κ του εδωσα ντεπον γιατι μαλλον τον ποναγαν φρικτα τα ουλα του!! Τωρα κοιμαται για μεσημερι κ κλαιει μεσα στον υπνο του! Θα δω μηπως του δωσω κ σημερα!! Θελω να γυρισω σπιτακι μου κ να τακτιοποιηθω! Ηταν να επεστρεφα απο εχτες αλλα το αφησα! Ελπιζω να φτασουν στον μικρο 5 μερες για να προσαρμοστει! Στην αρχη δεν θα λειπω για πολυ! 3 με 4 ωρες! Θα μου τον κραταει η μαμα μου που την εχει συνηθισει εδω στο εξοχικο κ την ξερει!! Αλλα δεν τον εχω ξαναφησει τοσες ωρες μονο του!! Ωχ νομιζω οτι την πρωτη μερα θα βαλω τα κλαματα!! Anyway τωρα που θα γυρισω θα τα λεμε κ πιο συχνα!!

Ευη μου να πανε ολα καλα με την εξεταση!!

Τατιαννα μια χαρα η μικρη σου!! Κ εγω του εχω δωσει να γλιψει λιγο ροδακινο κ πεπονι κ του αρεσαν! Αντε να δουμε τι θα κανει με την κρεμα απο τις 15/9 που θα ξεκινησουμε!

Χρυσα μου με το καλο να ερθει το ανηψακι σου κ ολα να πανε καλα!!

Κοριτσακια φιλακια πολλα κ απο αυριο θα τα λεμε πιο συχνα!! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 18 215994

431ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 18 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Τρι Αυγ 28, 2012 7:55 am

momirene

markaaa έγραψε:

και εγω σκεφτομουν να κανω την βαφτιση (εμεις θα κανουμε μαζι και τον γαμο) στα γενεθλια του μικρου αλλα πεφτει η Σαρακοστη.. ξερω οτι γαμοι δεν γινοντε.. βαφτισεις γινοντε την σαρακοστη? ξεκιναει στις 18 Μαρτιου..
ΒΑπτισεις γινονται παντα που ειπε ο παπας. Μονο γαμοι δεν γινονται γιατι κι εμας πριν το ΠΑσχα πεφτουν Smile Τωρα πιστευω πως βαπτιση-γεννεθλια ειναι πολυ καλα αφου θα πεσουν κοντα οι ημερομηνιες. Για οικονομια πλεον δινουμε προσκληση-μπομπονιερα μαζι σε ολα. Εγω απο προσωπικες εμπειριες σε γαμο-βαπτισεις που εχω παει βλεπω μια μαμα με το νυφικο να γινεται μουσκεμα και ενα μωρο να κλαιει γιατι ειναι πολλες οι ωρες της ταλαιπωριας και καλεσμενους να βαριουνται και να λενε αντε να τελειωνουμε. Καλυτερα να το κανεις την επομενη μερα το απογευμα. και ξεκουραστη θα εισαι και για το μωρο καλυτερα. Αποψη μου ετσι? Φυσικα εσυ θα κανεις οτι θελεις Smile

432ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 18 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Τρι Αυγ 28, 2012 8:05 am

markaaa

markaaa
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
δεν το ηξερα οτι βαφτισεις γινοντε!! εχεις δικιο οτι ειναι ταλαιπορια αλλα τα εξοδα τρεχουν.. ενα προσκλητηριο, μια μπομπονιερα, ενας φωτογραφος.. ελπιζω να μην κουραστει πολυ ο μικρος!!!

433ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 18 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Τρι Αυγ 28, 2012 8:37 am

Elenathens

Elenathens
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ειρηνη σκεφτομαι να στολισω τραπεζι σε μπλε ηλεκτικ αποχρωση τουλι τωρα βαζουν, θα σε γελασω..... Με διασπαρτα κοχυλια, βοτσαλα, αστεριες , στη μεση γυαλα με χρυσοψαρο! Και να το παρει μαζι του οποιος θελει, και σε καθε πιατο σωληνας με κουφετα-βοτσαλα. Αυτα λοιπον εχω σκεφτει, δεν ξερω αν γινονται η τι τιμες παιζουν. Δεν ξερω καν αν χορανε τα κουφετα- βοτσαλα στο σωληνα μεσα Shocked
Επειδη θα ειναι γαμος- βαφτισηειχα απορια.... Δυο μπομπονιερες; Εγω μια θελω να δωσω, οι δυο μου φαινονται υπερβολη.....

434ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 18 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Τρι Αυγ 28, 2012 11:35 am

markaaa

markaaa
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
εγω παντως που τα εχω κλεισει (ο γαμος-βαφτιση ειναι 21/10) εβαλα μια μπομπονιερα (του γαμου), για γλυκακια εκλεισα σοκολατες και για τα παιδια ζαχαρωτα και εκλεισα και μηχανη για ποπ-κορν.. ειναι πολυ ωραιες οι ιδεες σου για τα κοχυλια..

435ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 18 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Τρι Αυγ 28, 2012 11:48 am

Elenathens

Elenathens
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
markaaa έγραψε:εγω παντως που τα εχω κλεισει (ο γαμος-βαφτιση ειναι 21/10) εβαλα μια μπομπονιερα (του γαμου), για γλυκακια εκλεισα σοκολατες και για τα παιδια ζαχαρωτα και εκλεισα και μηχανη για ποπ-κορν.. ειναι πολυ ωραιες οι ιδεες σου για τα κοχυλια..

Μια ε! Τελεια γιατι ακουω κατι για διπλες και δεν το εχω! Οικονομικα κυριως! 200+200=400 μπομπονιερες...υπςρβολη δεν λεει! Μια και τελος! Το ποπ κορν πολυ καλο!

436ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 18 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Τρι Αυγ 28, 2012 11:52 am

markaaa

markaaa
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
σε οσα μαγαζια εψαξα ολοι μου ελεγαν μια!!! ασε εγω εχω 500 καλεσμενους.. (και κοψαμε κι ολας!!!!!!!!)

437ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 18 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Τρι Αυγ 28, 2012 12:32 pm

mommy2be

mommy2be
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
καλησπέρα κορίτσια μου κ απο μένα!
είμαι Θεσσαλονίκη όπου ήρθα για δουλειά μαζί με τη μπέμπα μου. Έχω μαγαζί εδώ και επειδή λείπει η συνέταιρος μου διακοπές ανέβηκα απο Αθήνα να το κρατήσω. Εν τω μεταξύ έχουμε τρελλή δουλειά κ είμαι μόνη μου μαζί με τη μικρή γιατί δεν υπάρχει κανείς να τη κρατήσει πέρα απ τη μαμά μου που δουλεύει τις περισσότερες ώρες.
Η κούρασή μου δεν περιγράφεται!!!!! Αθήνα κ πάλι Αθήνα!!! Peripmalou μη βαράς! χεχε!!
η μπέμπα σήμερα ήταν άψογη όλη μέρα. Το πρωί πήγα με τη κουμπάρα μου που τη παντρεύω σε 10 μέρες κ την μπέμπα στο μάρσιπο στο catering που έκλεισαν για να κανονίσουμε τελευταίες λεπτομέρειες. ε νόμιζα οτι θα κάτσουμε μισή ώρα το πολύ. έλα που η πεθερά της δεν σταματούσε κ καθήσαμε 3 ώρες. η μέση μου τα παιξε.
Το βράδυ όμως είχαμε πολύ κλάμα κ άπειρες τσιρίδες.... μου πήρε 2 ώρες να τη κοιμήσω.
άσχετο: υπάρχει περίπτωση να κοπεί το γάλα επειδή δεν έχουμε φάει καλά μια μέρα; σήμερα δεν πρόλαβα να φάω με τις δουλειές και νοιώθω οτι δεν είχα καλή παραγωγή!!
καληνύχτα σε όλες κ στα μωράκια μας!!

438ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 18 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Τετ Αυγ 29, 2012 12:33 am

momirene

Elenathens έγραψε:Ειρηνη σκεφτομαι να στολισω τραπεζι σε μπλε ηλεκτικ αποχρωση τουλι τωρα βαζουν, θα σε γελασω..... Με διασπαρτα κοχυλια, βοτσαλα, αστεριες , στη μεση γυαλα με χρυσοψαρο! Και να το παρει μαζι του οποιος θελει, και σε καθε πιατο σωληνας με κουφετα-βοτσαλα. Αυτα λοιπον εχω σκεφτει, δεν ξερω αν γινονται η τι τιμες παιζουν. Δεν ξερω καν αν χορανε τα κουφετα- βοτσαλα στο σωληνα μεσα Shocked
Επειδη θα ειναι γαμος- βαφτισηειχα απορια.... Δυο μπομπονιερες; Εγω μια θελω να δωσω, οι δυο μου φαινονται υπερβολη.....
Κουφετο βοτσαλο λιγο δυσκολο να χωρεσει στον σωληνα. Μπορεις ομως να τα βαλεις σε μικρα πουγκακια απο οργαντζα (πουλανε ετοιμα σε οτι χρωμα θες). Μπλε υφασμα θα παρεις γαζα οχι τουλι γιατι θα πρεπει να το διπλωσεις αρκετα ωστε να φαινεται το χρωμα που θελεις.
Τα ψαρακια καλυτερα να μην τα ταλαιπωρησεις...το ειχα σκεφτει για γεννεθλια αλλα πολλα θα ψοφισουν γρηγορα και ειανι κριμα. Αν θες βαλε μια γιαλα στο δικο σας τραπεζι για να ξεχωριζει και μετα το παιρνεις σπιτι σε ενυδρειο καλυτερα θα δεις και το παιδι θα το χαρει Smile
μομπονιερα 1 θα δωσεις...καιρος για εξοδα περιττα δεν ειναι. Αν θες κανε ενα τραπεζι θαλασσινο παιδικο εξω στην εκκλησια για τα παιδακια νε διαφορα ζαχαρωτα και χυμους Very Happy

439ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 18 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Τετ Αυγ 29, 2012 12:35 am

momirene

mommy2be έγραψε:καλησπέρα κορίτσια μου κ απο μένα!
είμαι Θεσσαλονίκη όπου ήρθα για δουλειά μαζί με τη μπέμπα μου. Έχω μαγαζί εδώ και επειδή λείπει η συνέταιρος μου διακοπές ανέβηκα απο Αθήνα να το κρατήσω. Εν τω μεταξύ έχουμε τρελλή δουλειά κ είμαι μόνη μου μαζί με τη μικρή γιατί δεν υπάρχει κανείς να τη κρατήσει πέρα απ τη μαμά μου που δουλεύει τις περισσότερες ώρες.
Η κούρασή μου δεν περιγράφεται!!!!! Αθήνα κ πάλι Αθήνα!!! Peripmalou μη βαράς! χεχε!!
η μπέμπα σήμερα ήταν άψογη όλη μέρα. Το πρωί πήγα με τη κουμπάρα μου που τη παντρεύω σε 10 μέρες κ την μπέμπα στο μάρσιπο στο catering που έκλεισαν για να κανονίσουμε τελευταίες λεπτομέρειες. ε νόμιζα οτι θα κάτσουμε μισή ώρα το πολύ. έλα που η πεθερά της δεν σταματούσε κ καθήσαμε 3 ώρες. η μέση μου τα παιξε.
Το βράδυ όμως είχαμε πολύ κλάμα κ άπειρες τσιρίδες.... μου πήρε 2 ώρες να τη κοιμήσω.
άσχετο: υπάρχει περίπτωση να κοπεί το γάλα επειδή δεν έχουμε φάει καλά μια μέρα; σήμερα δεν πρόλαβα να φάω με τις δουλειές και νοιώθω οτι δεν είχα καλή παραγωγή!!
καληνύχτα σε όλες κ στα μωράκια μας!!
οχι δεν υπαρχει τετοια περιπτωση. Συνηθως σε μενα τουλαχιστον αν δεν του δωσω καλα γαλα το στηθος γεμιζει!
Πλεον οσες θηλαζουμε νομιζω πως μονο αν αρρωστησουμε ή απο το αγχος θα μας κοπει ξαφνικα

440ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 18 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Τετ Αυγ 29, 2012 1:46 am

τατιανα

τατιανα
Καλημέρα κοπέλες!

Εμείς είχαμε λίγο ξενυχτη σήμερα, είχα κάτι πάνες λιμπερο νο4 απο καιρο τώρα κ άρχισα να τις βάζω αλλα όλο διαρροές είναι κ γενικά χαλι μαύρο κ την νύχτα γιαυτο ξύπνησε ήταν μουσκεμα.
Λιντλ κ πάλι Λιντλ κ το 4 του Λιντλ μας εφαρμόζει τέλεια!

Κορίτσια διαβάστε κ τούτο έτσι ενημερωτικά!

http://www.babyspace.gr/Article/Read.../145-3597.html
Ένα πολυ ωραίο άρθρο του Παπαβέντση.

Μαρια δεν κόβεται το γάλα έτσι εύκολα.τι Μαγαζι έχεις αν επιτρέπεται;

Ειρηνη πλάκα έχει ο μεγάλος σου την ατάκα την είχε έτοιμη!χαχαχαχα

Έχει επεξεργασθεί από τον/την τατιανα στις Τετ Αυγ 29, 2012 12:58 pm, 1 φορά

441ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 18 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Τετ Αυγ 29, 2012 1:51 am

dinaki78

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλημερα μανουλες και απο εμας!
Πηγαμε χθες παιδιατρο για το εμβολιακη μας και μετρηθηκαμε κι ολας...Χρυσα σε θυμηθηκα χθες, ο γιατρος ειπε το κοριτσακι μου ΧΟΝΤΡΗ!!!!!!!ψιλη λεει ειναι αλλα ειναι χοντρη!!!!!8.800kgr και 67cm....αυριο ξεκιναμε κρεμουλες...μηλαρακι στην αρχη και μερα αχλαδι και μπανανα και το απογευμα ρυζαλευρο!

442ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 18 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Τετ Αυγ 29, 2012 1:56 am

XRYSA M

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
τατιανα έγραψε:Καλημέρα κοπέλες!

Εμείς είχαμε λίγο ξενυχτη σήμερα, είχα κάτι πάνες λιμπερο νο4 απο καιρο τώρα κ άρχισα να τις βάζω αλλα όλο διαρροές είναι κ γενικά χαλι μαύρο κ την νύχτα γιαυτο ξύπνησε ήταν μουσκεμα.
Λιντλ κ πάλι Λιντλ κ το 4 του Λιντλ μας εφαρμόζει τέλεια!

Κορίτσια διαβάστε κ τούτο έτσι ενημερωτικά!

http://www.babyspace.gr/Article/Read.../145-3597.html
Ένα πολυ ωραίο άρθρο του Παπαβέντση.

Μαρια δεν κόβεται το γάλα έτσι εύκολα.τι Μαγαζι έχεις αν επιτρέπεται;

Ειρηνη πλάκα έχει ο μεγάλος σου την ατάκα την είχε έτοιμη!χαχαχαχα

ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΟΛΟ ΞΥΠΝΑΕΙ ΓΙΑ ΦΑΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ!ΕΓΩ ΠΗΡΑ ΠΡΟΧΘΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟ Ν 4 ΑΠΟ ΛΙΝΤΛ ΕΙΧΑ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΜΙΑ Κ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ.ΤΑΤΙΑΝΑ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΔΕΝ ΑΝΟΙΓΕΙ Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

443ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 18 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Τετ Αυγ 29, 2012 1:57 am

XRYSA M

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΚΟΡΙΤΣΙΑ Η ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΛΕΕΙ ΜΠΑΜΠΑ Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy ΤΟΣΑ ΚΑΝΕΙ Η ΜΑΜΑ Κ ΜΠΑΜΠΑ ΛΕΕΙ Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed

444ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 18 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Τετ Αυγ 29, 2012 2:04 am

XRYSA M

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
dinaki78 έγραψε:Καλημερα μανουλες και απο εμας!
Πηγαμε χθες παιδιατρο για το εμβολιακη μας και μετρηθηκαμε κι ολας...Χρυσα σε θυμηθηκα χθες, ο γιατρος ειπε το κοριτσακι μου ΧΟΝΤΡΗ!!!!!!!ψιλη λεει ειναι αλλα ειναι χοντρη!!!!!8.800kgr και 67cm....αυριο ξεκιναμε κρεμουλες...μηλαρακι στην αρχη και μερα αχλαδι και μπανανα και το απογευμα ρυζαλευρο!

ΩΧ ΤΙ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΕΜΕΝΑ ΝΑ ΔΩ Sad Sad Sad ΕΜΕΝΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΑ 9 ΑΛΛΑ 67 ΠΟΝΤΟΥΣ ΗΤΑΝ ΠΡΙΝ 3 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ.ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΟΡΙΤΣΑΡΑ ΣΟΥ.ΕΧΟΥΜΕ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΜΕ ΚΑΜΠΥΛΕΣ Very Happy Very Happy Very Happy ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ ΑΥΡΙΟ.ΣΑΣ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΜΕ ΦΡΟΥΤΑ Ε?ΜΟΝΟ Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΤΑ ΒΡΗΣΚΕΙ ΟΞΙΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΡΧΙΣΩ.ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΥ ΘΑ ΤΗΝ ΓΡΑΨΩ Ε?Κ ΕΓΩ ΦΡΟΥΤΑ ΘΑ ΤΗΣ ΔΩΣΩ ΠΡΩΤΑΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 18 536304

445ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 18 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Τετ Αυγ 29, 2012 2:06 am

dinaki78

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
XRYSA M έγραψε:
dinaki78 έγραψε:Καλημερα μανουλες και απο εμας!

ΩΧ ΤΙ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΕΜΕΝΑ ΝΑ ΔΩ Sad Sad Sad ΕΜΕΝΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΑ 9 ΑΛΛΑ 67 ΠΟΝΤΟΥΣ ΗΤΑΝ ΠΡΙΝ 3 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ.ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΟΡΙΤΣΑΡΑ ΣΟΥ.ΕΧΟΥΜΕ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΜΕ ΚΑΜΠΥΛΕΣ Very Happy Very Happy Very Happy ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ ΑΥΡΙΟ.ΣΑΣ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΜΕ ΦΡΟΥΤΑ Ε?ΜΟΝΟ Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΤΑ ΒΡΗΣΚΕΙ ΟΞΙΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΡΧΙΣΩ.ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΥ ΘΑ ΤΗΝ ΓΡΑΨΩ Ε?Κ ΕΓΩ ΦΡΟΥΤΑ ΘΑ ΤΗΣ ΔΩΣΩ ΠΡΩΤΑΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 18 536304
Μας ειπε οτι πλην του πορτοκαλιου που ειναι οξινο ολα τα αλλα σιγα σιγα επιτρεπονται...και εννοειται παντα φρεσκα και οχι σκονη φρουτοκρεμα

446ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 18 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Τετ Αυγ 29, 2012 6:07 am

jerrysofaki

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
ΚΟΡΙΤΣΙΑ, ΧΡΥΣΑ ΚΑΙ ΝΤΙΝΑ, ΤΙ ΚΟΥΚΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ!!!!! ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ!!!

ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΞΕΝΥΧΤΙ.ΚΑΘΕ 2ΩΡΟ ΞΥΠΝΑΕΙ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ. ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΝ ΒΑΛΩ ΣΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΔΕΝ ΗΣΥΧΑΖΕΙ, ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΟΗΜΑ ΝΑ ΣΗΚΩΘΕΙ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΤΟΥ...

447ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 18 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Τετ Αυγ 29, 2012 7:28 am

peripmalou

peripmalou
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
κατα αρχασ ντινα και χρυσα τι μωρακλεσ ειναι αυτεσ?τι κουκλεσ??και τι υψοσ και βαροσ?εμεισ μονο 6600 και 62 ποντουσ!!!
συγνωμη δηλαδη το πρωτο που μιλησε ειναι η βασιλικουλα μασ??? και ειπε μπαμπα??ρε τουσ κωλοφαρδουσ του μπαμπακουληδεσ!!! αχ πολυ συγκινηθηκα!!!νασ εινια γερη και μια ζωη να εντυπωσιαζει η γλυκουλα σου!~!!!
θα σασ πω σε λιγο για την εξεταση,μαγειρευω .

http://WWW.FLOWERTALE.GR

448ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 18 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Τετ Αυγ 29, 2012 7:29 am

peripmalou

peripmalou
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
εσυ κοριτσι θεσσαλονικιωτικο που ειναι το μαγαζι σου να ερθω να πιουμε καφε?η και να σε βοηθησω αν θεσ?

449ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 18 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Τετ Αυγ 29, 2012 7:55 am

peripmalou

peripmalou
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
κοριτσια την εκανα την εξεταση,βρηκε κ μου αφαιρεσε εναν μικρο πολυποδα κ θα τον στειλουμε για βιοψια,τελοσπαντων βρηκε κ μια μικρη αγγειοδισπλασια κ αιμοροειδεσ.απο ολα εχει ο μπαχτσεσ.

450ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 18 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Τετ Αυγ 29, 2012 10:58 am

Elenathens

Elenathens
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
peripmalou έγραψε:κοριτσια την εκανα την εξεταση,βρηκε κ μου αφαιρεσε εναν μικρο πολυποδα κ θα τον στειλουμε για βιοψια,τελοσπαντων βρηκε κ μια μικρη αγγειοδισπλασια κ αιμοροειδεσ.απο ολα εχει ο μπαχτσεσ.

Μπραβο κοριτσακι μου μια χαρα! Το πολυποδακι...πηρε ποδι!! Παει! Ειναι ψιλοσυνηθισμενα τα ατιμα, και εγω ειχα στη μητρα πριν τον μπεμπη. Τελος καλο ολα καλα!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 18 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 29 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις