426 Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Τρι Αυγ 28, 2012 5:11 am
momirene
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Ναι εγω τα κανω με 2 παιδια LOLOLOLO τα κανω ολα και συμφερω που λενε Οτι θελεις πες μου! Σημερα να πω χροναι πολλα στην μανουλα μου που εχει γεννεθλια! Κλεινει τα 52! Γερη να ναι να μας βοηθαει και να την βοηθαμεElenathens έγραψε:momirene έγραψε:ΚΑλημερα και απο μενα!
ακουστε σκηνικο πριν λιγα λεπτα:
Ο μεγαλος μου γιος κανει βββββββββββββ
ο μικρος κοιμαται...η μαμα μου του λεει "Βασιλη το μωρο κοιμαται μην κανεις φασαρια". Βασιλης "Δεν κανω φασαρια γιαγια Ε(ρ)μιονη με την μηχανη ηρθα" Βγαλτε τωρα συμπερασμα τι γινεται ολη μερα στο σπιτι. Αν μπορει να τον ενοχλησει θα το κανει. Μηλαμε για ζηλεια πλεον. αντε να ανοιξουν τα σχολεια να αρχισουν νεα ενδιαφεροντα. Φετος θα παει προνηπια! το αγορι μου μεγαλωσε
Ο μικρος θα παει την Πεμπτη για εμβολιο. τον προηγουμενο μηνα ηταν 6700γρ και 63,5ποντους. ΝΑ δουμε τωρα ποσο θα ειναι. Ακομα δεν του εχω δωσει τιποτε εκτος απο δικο μου γαλα. Θαντον ξεκινησω ριζαλευρο Μελουπα που δεν ειναι ιδιαιτερα γλυκο γιατι δεν εχει ζαχαρη και μετα λαχανικα και φρουτα σιγα σιγα 5,5 -6 μηνων.
Ετσι ειχα κανει και στον μεγαλο μου. Εχτες αγορασα τραχανα νηστισιμο (πατατα, κρεμμυδι, ντοματα, κολοκυθι, καροτο) χωρις καυτερο απο το ΚΑΠΗ που ειναι η γιαγια μου. Οπως και να χει παλι η γιαγια μου θα το εφτιαχνε αν φτιαχναμε Εμεις φτιαξαμε κανονικο τραχανα περιπου 10 κιλα. το τρωνε ολοι στο σπιτι για βραδυ το χειμωνα. Και γενικα εφτιαξα μαρμελαδες, λιαστες ντοματες, και οπου να ναι θα κανω και σαλτσες για την καταψυξη. Αφου δεν πηγα διακοπες ασχοληθηκα με αυτα.
Τωρα ο μπεμπης κοιμαται (να δω για ποσο) ο μεγαλος βλεπει παιδικα και εγω θα παω στο εργαστηριο μου να συνεχισω τα ευχολογια μου και τις μπομπονιερες για μερικες βαπτισεις που εχω. Εσεις ποτε λετε για βαπτιση? Εγω λεω να την κανω στα γεννεθλια του τον Απριλιο. Φοβαμαι μεσα στο χειμωνα. Και θελω να ετοιμασω ενα σωρο πραγματα. Να κανω λεω ενα παρτυ γενεθλιων - βαπτιση μαζι. Καλη ιδεα?
Βρε κοριτσι εσυ τα κανεις οοοοοολα αυτα στις φωτο που ειδα στο site; Θα χρειαστω τη βοηθεια σου....!