Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
438 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 438 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 30 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 19 από 41]

451ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 19 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Τετ Αυγ 29, 2012 12:23 pm

γκαλαιτζογλου

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
peripmalou έγραψε:κοριτσια την εκανα την εξεταση,βρηκε κ μου αφαιρεσε εναν μικρο πολυποδα κ θα τον στειλουμε για βιοψια,τελοσπαντων βρηκε κ μια μικρη αγγειοδισπλασια κ αιμοροειδεσ.απο ολα εχει ο μπαχτσεσ.
μπραβο κοριτσι μου καλα αποτελεσματα να εχεις!!!!εχεις και εσυ μαγαζι και κανεις στολισμους και τετοια?

452ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 19 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Τετ Αυγ 29, 2012 1:11 pm

Elenathens

Elenathens
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Σευχαριστω ειρηνη! Το πρωι θα πεταχτω αθηνα με ειδη διακοσμησης να δω τι παιζει! Θα ερθω και με αλλες ερωτησεις!

Κοριτσια πηγα δουλεια...χαλια το συναισθημα που αφησα το μωρο πισω. Και αυριο το απογευμα τα ιδια.
Το σ/κ παμε σαμο να βαφτισουμε το μωρο μιας φιλης. Να τον παρω λετε τον μπεμπη η να τον αφησω; Εισητηρια για αεροπλανο του εχουμε βγαλει.
Σκεφτηκα να τον αφησω γιατι δεν θα μπορεσει να ακολουθησει το προγραμμα....αλλα απο τοτε που γεννησα νομιζω απεκτησα φοβιες!
Φοβαμαι να μπω στο αεροπλανο. Ακυυυρο;;;;
Και με το παιδι εκει ειναι που φοβαμαι πιο πολυ να το βαλω μεσα.
Αλλα καταλαβαινω οτι ειμαι υπερβολικη και θα το κανω γαργαρα και θα μπω....
Ο μπεμπουλης ομως;;;; Sad
πολλες μερες θα λειπω... Ειναικαι η δουλεια. Σκ@@@@α....

453ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 19 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Τετ Αυγ 29, 2012 1:49 pm

elpidamamy

elpidamamy
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
κοριτσια γυρισα κ εγω!!! η μικρη κοιμηθηκε πριν απο λιγο ενω στη χιο κοιμοταν απο της 9... μαλλον δεν αντεχε ουτε αυτη το σοι του αντρα μου!!! ελενα σε περιμενω να τα πουμε απο κοντα, καλε μη φοβασαι μεχρι να το καταλαβεις θα εχετε φτασει.χρυσα κ ντινα κουκλες οι κορακλες κ κοπελαρες!!! ευη περαστικα κουκλα μου .
κοριτσια εγω θα κανω γαμο-βαφτιση 9 μαρτιου λεω για θεμα πεταλουδες θα δω βεβαια, ειρηνη θα σου πω αν ειναι για ευχολογιο . αυτα τα νεα μου τα λεμε αυριο που θα εχω πιο πολυ χρονο

454ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 19 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Τετ Αυγ 29, 2012 9:48 pm

enkel

enkel
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Καλημέρα κορίτσια. Έχω λιώσει στο γέλιο πρωί πρωί.Εβαλα στα ούλα της μικρής mundisal και άρχισε να χτυπιέται σαν το ψάρι και να κάνει κάτι μυστήριους μορφασμούς. Καλός ήρθατε στη καθημερινότητα όσες λείπατε διακοπές.Σας διαβάζω καθημερινά και μαθαινω τα νέα σας. Εμείς είχαμε εμβόλιο εχτές και ήμασταν πολύ γενναίες. ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 19 875502 Συνεχίζουμε γαλατακι και 5,5 μηνών μας είπε μάλλον θα ξεκινήσουμε ρυζάλευρο. Προς το παρόν καλύπτετε με το γάλα.Απο 6540 που ήτανε τον περασμενο μηνά πήγε 7660. Καλά τρωει το μπουμπούκι μου. Υψος 64 apo 61.Μου είπε ότι κάνει παρά πολλά για 4αρον μηνών. Αυτά τα νέα μας. Πολλά φιλάκια ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 19 893968 .

455ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 19 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Πεμ Αυγ 30, 2012 12:55 am

γκαλαιτζογλου

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
elpidamamy έγραψε:κοριτσια γυρισα κ εγω!!! η μικρη κοιμηθηκε πριν απο λιγο ενω στη χιο κοιμοταν απο της 9... μαλλον δεν αντεχε ουτε αυτη το σοι του αντρα μου!!! ελενα σε περιμενω να τα πουμε απο κοντα, καλε μη φοβασαι μεχρι να το καταλαβεις θα εχετε φτασει.χρυσα κ ντινα κουκλες οι κορακλες κ κοπελαρες!!! ευη περαστικα κουκλα μου .
κοριτσια εγω θα κανω γαμο-βαφτιση 9 μαρτιου λεω για θεμα πεταλουδες θα δω βεβαια, ειρηνη θα σου πω αν ειναι για ευχολογιο . αυτα τα νεα μου τα λεμε αυριο που θα εχω πιο πολυ χρονο
αντε καλως ηρθες περιμενουμε με αγωνια τη διαιτα!!!! Shocked Shocked

456ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 19 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Πεμ Αυγ 30, 2012 1:14 am

elpidamamy

elpidamamy
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
γκαλαιτζογλου έγραψε:
elpidamamy έγραψε:κοριτσια γυρισα κ εγω!!! η μικρη κοιμηθηκε πριν απο λιγο ενω στη χιο κοιμοταν απο της 9... μαλλον δεν αντεχε ουτε αυτη το σοι του αντρα μου!!! ελενα σε περιμενω να τα πουμε απο κοντα, καλε μη φοβασαι μεχρι να το καταλαβεις θα εχετε φτασει.χρυσα κ ντινα κουκλες οι κορακλες κ κοπελαρες!!! ευη περαστικα κουκλα μου .
αντε καλως ηρθες περιμενουμε με αγωνια τη διαιτα!!!! Shocked Shocked

χαχα!!! στειλε μου το μαιλ σου, την εδωσα κ στη τατιανα. εγω την χαλασα τωρα στις διακοπες ασε.... αλλα δεν πειραζει απο σημερα αρχισα παλι κανονικα!!

457ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 19 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Πεμ Αυγ 30, 2012 2:22 am

jerrysofaki

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
ΓΕΙΑ ΣΑΣ...

Ο ΜΙΚΡΟΣ ΜΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΓΥΡΙΣΕ ΜΠΡΟΥΜΥΤΑ ΚΑΙ ΚΟΙΜΗΘΗΚΕ ΕΤΣΙ ΓΙΑ 4 ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΕΣ ΩΡΕΣ....ΧΑΡΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ Η ΜΑΝΑ!!! ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΑΚΙΑ, ΧΑΜΟΣ !!! Very Happy Very Happy Very Happy

ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΣΗΜΕΡΑ ΔΟΚΙΜΑΣΑΜΕ ΤΟ ΚΑΡΕΚΛΑΚΙ ΣΗΜΕΡΑ. ΠΗΡΑΜΕ ΤΗΣ CHICCO TO POLLY 2ΣΕ1. ΞΑΠΛΩΝΕΙ ΑΡΚΕΤΑ Η ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΤΟΝ ΕΒΑΛΑ ΜΙΑ ΩΡΙΤΣΑ ΕΚΕΙ ΣΗΜΕΡΑ.. ΤΟ ΡΕΛΑΞ ΔΕΝ ΜΑΣ ΧΩΡΑΕΙ ΠΙΑ!!! Shocked

ΑΥΤΑ...ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ, ΚΑΛΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ!!!

458ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 19 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Πεμ Αυγ 30, 2012 2:32 am

PERIMPALOU2

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
KΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΑΡΕΣ ΜΟΥ.ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΜΑΓΑΖΙ,ΕΧΟΥΜΕ ΕΔΡΑ ΕΝΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ΑΔΕΡΦΗΞΣ ΜΟΥ,ΟΤΙ ΚΙ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΣ ΜΟΥ ΣΤΕΛΝΕΙΣ ΣΥΝΑΝΤΙΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΣΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΟΤΙ ΚΙ ΑΝ ΘΕΣ ΚΑΙ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ.ΤΩΡΑ ΟΣΟΝ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Η ΕΙΡΗΝΗ ΕΚΕΙ.ΕΜΕΙΣ ΜΕΡΧΙ ΣΕΡΡΣ ΝΑΟΥΣΑ ΔΡΑΜΑ ΚΙΛΚΙΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΓΕΙΤΟΝΙΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΠΑΜΕ.ΤΩΡΑ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΒΑΝΑΚΙ.

459ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 19 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Πεμ Αυγ 30, 2012 2:34 am

PERIMPALOU2

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΠΗΓΑΜΕ ΤΟΠΡΩΙ ΝΑ ΓΡΑΨΟΜΕ ΤΗΝ ΣΟΦΥ ΣΤΟΝ ΠΑΙΔΙΚΟ.ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟΣ ΚΑΘΑΡΟΣ ΠΟΛΥ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΣ.ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΑΠΟ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ ΚΑΙ ΨΥΧΟΛΟΓΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ 10 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΘΑ ΤΗΝ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΔΕΙΑ.ΑΚΟΥΓΑ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΜΩΡΑΚΙΑ ΝΑ ΚΛΑΙΝΕ ΚΑΙ ΤΟ ΡΙΞΑ ΤΟ ΚΛΑΜΑΤΑΚΙ ΜΟΥ.Α ΜΑΣ ΕΙΠΕ Η ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΟ ΜΙΚΡΗ ΤΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ..ΧΕ ΧΕ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΨΕΙ ΦΩΤΙΕΣ!!!

460ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 19 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Πεμ Αυγ 30, 2012 2:50 am

γκαλαιτζογλου

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
PERIMPALOU2 έγραψε:ΠΗΓΑΜΕ ΤΟΠΡΩΙ ΝΑ ΓΡΑΨΟΜΕ ΤΗΝ ΣΟΦΥ ΣΤΟΝ ΠΑΙΔΙΚΟ.ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟΣ ΚΑΘΑΡΟΣ ΠΟΛΥ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΣ.ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΑΠΟ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ ΚΑΙ ΨΥΧΟΛΟΓΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ 10 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΘΑ ΤΗΝ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΔΕΙΑ.ΑΚΟΥΓΑ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΜΩΡΑΚΙΑ ΝΑ ΚΛΑΙΝΕ ΚΑΙ ΤΟ ΡΙΞΑ ΤΟ ΚΛΑΜΑΤΑΚΙ ΜΟΥ.Α ΜΑΣ ΕΙΠΕ Η ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΟ ΜΙΚΡΗ ΤΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ..ΧΕ ΧΕ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΨΕΙ ΦΩΤΙΕΣ!!!
αχ πολυ μικρο θα ειναι ρε!εγω την κορη μου την εστειλα 9 μηνων και ριχναμε κλαμα.....με αρπαζε δεν με αφηνε την επερναν απο την αγκαλια μου καιμε κοιταζε μεσ τα ματια και ακλαιγε και αυτη και εγω!δεν εχεις καποιον για φετος να στην κραταει?στο λεω εκ πειρας.....να αποφυγεις και τις αρρωστιες!

461ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 19 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Πεμ Αυγ 30, 2012 2:57 am

momirene

Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Μολισ γυρισαμε απο παιδιατρο. Ακομα γρινιαζει απο το εμβολιο ο καημενος Sad
Ειναι 7250γρ και 65,5 ποντους.
Κρεμες μου ειπε να κανω λιγο υπολονη και να του δωσω 5,5μηνων.

elpidamamy καλο ειναι να μου το πεις κανενα μηνα πριν για να κανονισω τα υλικα μου Smile

462ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 19 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Παρ Αυγ 31, 2012 1:35 am

γκαλαιτζογλου

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
καλημερα σας!!!!!εχθες καναμε το εμβολιακη μας και ειμαστε πλεον 7500 κιλα και 65,5 ποντους Very Happy 1 κιλο σε 1 μηνα Very Happy βαζω κατω και τη δελτα λεει ο γιατρος χαχαχα μετα τις 20 σεπτεμβριου ξεκιναμε ρυζαλευρο βανιλια και μολις κλεισουμε τον 6ο φρουτα.αυτα τα νεα μας.πολυ γκρινια συνδυασμος δοντια με εμβολιο....ξεκινησα να κανω δουλειες αλλα που.....τωρα του εδωσα ντεπον κλαει και τσιριζει για να δουμε!

463ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 19 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Παρ Αυγ 31, 2012 6:35 am

τατιανα

τατιανα
καλησπερα κοριτσια μου!

Τα εχω παιξει λιγο..η γκρινιαρα μου οσο παει χειροτερευει και δεν ξερω τι να κανω..δεν καθεται πουθενα ουτε για 10λεπτα θελει μονο αγκαλια και οχι να καθεσαι αλλα να τριγυρναω απο δω και απο κει!δεν θα με πειραζε να καθομαι κ ολη μερα μαζι της και να την απασχολω αλλα δεν μπορω να κουβαλαω ολη την ωρα, βολτα να την βγαλω παλι δεν θελει καροτσι τι να κανω δεν ξερω να την αφησω να κλαιει μπας και καταλαβει??αλλα το θεμα ειναι οτι δεν κλαιει απλα ουρλιαζει σπαραζει στο κλαμα μεχρι που μελανιαζει μεσα σε 2 λεπτα!τι θα κανατε στην θεση μου??

464ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 19 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Παρ Αυγ 31, 2012 8:36 am

dinaki78

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
τατιανα έγραψε:καλησπερα κοριτσια μου!

Τα εχω παιξει λιγο..η γκρινιαρα μου οσο παει χειροτερευει και δεν ξερω τι να κανω..δεν καθεται πουθενα ουτε για 10λεπτα θελει μονο αγκαλια και οχι να καθεσαι αλλα να τριγυρναω απο δω και απο κει!δεν θα με πειραζε να καθομαι κ ολη μερα μαζι της και να την απασχολω αλλα δεν μπορω να κουβαλαω ολη την ωρα, βολτα να την βγαλω παλι δεν θελει καροτσι τι να κανω δεν ξερω να την αφησω να κλαιει μπας και καταλαβει??αλλα το θεμα ειναι οτι δεν κλαιει απλα ουρλιαζει σπαραζει στο κλαμα μεχρι που μελανιαζει μεσα σε 2 λεπτα!τι θα κανατε στην θεση μου??
Δεν ξερω αν σε παρηγορει αλλα μαλλον ειναι της ηλικιας...περναμε ακριβως την ιδια φαση και επιδιωκω να ειμαι με κοσμο για να αλλαζει αγκαλιες ( σκεψου οτι ειναι και 8.800kgr pig )...με την μονη διαφορα οτι εμενα αν το καροτσι ειναι εν κινηση καθεται, οποτε κοβω καθε μερα χιλιομετρα, μας εχουν φαει οι δρομοι!υπομονη!!! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 19 667478

465ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 19 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Παρ Αυγ 31, 2012 9:36 am

τατιανα

τατιανα
dinaki78 έγραψε:

Δεν ξερω αν σε παρηγορει αλλα μαλλον ειναι της ηλικιας...περναμε ακριβως την ιδια φαση και επιδιωκω να ειμαι με κοσμο για να αλλαζει αγκαλιες ( σκεψου οτι ειναι και 8.800kgr pig )...με την μονη διαφορα οτι εμενα αν το καροτσι ειναι εν κινηση καθεται, οποτε κοβω καθε μερα χιλιομετρα, μας εχουν φαει οι δρομοι!υπομονη!!! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 19 667478

Δεν ειμαι η μονη τουλαχιστον...εμενα οι δικοι μου ειναι του δευτερολεπτου, θελουν να την βλεπουν συχνα αλλα καθονται κανα μισαωρο και λουις και παλι ολη μερα εγω την εχω!
Απλα σημερα δεν ηρθε και ο αντρας μου το μεσημερι να με ξεκουρασει και τα εχω παιξει!!

466ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 19 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Παρ Αυγ 31, 2012 9:39 am

dinaki78

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
τατιανα έγραψε:
dinaki78 έγραψε:

Δεν ειμαι η μονη τουλαχιστον...εμενα οι δικοι μου ειναι του δευτερολεπτου, θελουν να την βλεπουν συχνα αλλα καθονται κανα μισαωρο και λουις και παλι ολη μερα εγω την εχω!
Απλα σημερα δεν ηρθε και ο αντρας μου το μεσημερι να με ξεκουρασει και τα εχω παιξει!!
Σε νιωθω τοοοοοοοσο πολυ!!!εγω ειμαι 3 μερες σερι που παλευω σχεδον μονη και απο σημερα μου ερχεται και κοσμος απο εκτος για την βαφτιση οι οποιοι θελουν βολτες,τραπεζια,κλπ...και δεν εχω κουραγιο!!!! Sad

467ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 19 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Παρ Αυγ 31, 2012 10:19 am

τατιανα

τατιανα
dinaki78 έγραψε:
Σε νιωθω τοοοοοοοσο πολυ!!!εγω ειμαι 3 μερες σερι που παλευω σχεδον μονη και απο σημερα μου ερχεται και κοσμος απο εκτος για την βαφτιση οι οποιοι θελουν βολτες,τραπεζια,κλπ...και δεν εχω κουραγιο!!!! Sad [/quote]

Μακαρι να καθοταν και εμενα στο καροτσι!
Εντωμεταξυ δεν σχολιασα τον γιατρο σου..χμμ ακου εκει χοντρη..μα πως το λενε ετσι βρε παιδι μου? Να πεις του γιατρου αν την θεωρει χοντρη γιατι σαν ειπε να αρχισετε κρεμες??

468ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 19 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Παρ Αυγ 31, 2012 10:21 am

dinaki78

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
τατιανα έγραψε:
dinaki78 έγραψε:
Σε νιωθω τοοοοοοοσο πολυ!!!εγω ειμαι 3 μερες σερι που παλευω σχεδον μονη και απο σημερα μου ερχεται και κοσμος απο εκτος για την βαφτιση οι οποιοι θελουν βολτες,τραπεζια,κλπ...και δεν εχω κουραγιο!!!! Sad

Εντωμεταξυ δεν σχολιασα τον γιατρο σου..χμμ ακου εκει χοντρη..μα πως το λενε ετσι βρε παιδι μου? Να πεις του γιατρου αν την θεωρει χοντρη γιατι σαν ειπε να αρχισετε κρεμες??[/quote]
ελα ντε!!!!!!!!πες τα!!!!!και μαλιστα ρυζαλευρο βανιλια....οτι να ναι!

469ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 19 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Παρ Αυγ 31, 2012 10:37 am

τατιανα

τατιανα
dinaki78 έγραψε:
τατιανα έγραψε:
dinaki78 έγραψε:

Εντωμεταξυ δεν σχολιασα τον γιατρο σου..χμμ ακου εκει χοντρη..μα πως το λενε ετσι βρε παιδι μου? Να πεις του γιατρου αν την θεωρει χοντρη γιατι σαν ειπε να αρχισετε κρεμες??
ελα ντε!!!!!!!!πες τα!!!!!και μαλιστα ρυζαλευρο βανιλια....οτι να ναι![/quote]

Τελικα και οι περισσοτεροι γιατροι οτι τους κατεβει λενε ωρες ωρες!
θελω μια μερα να παω στο σουπερ μαρκετ να δω αυτες τις κρεμες ετσι απο περιεργια δηλ οταν λεει ευζαλευρο βανιλια εχει μεσα βανιλινι?

470ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 19 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Παρ Αυγ 31, 2012 10:40 am

τατιανα

τατιανα

471ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 19 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Παρ Αυγ 31, 2012 11:02 am

jerrysofaki

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΓΙΑ ΤΡΕΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΟΝΗ ΘΑ ΕΙΜΑΙ...ΕΙΔΙΚΑ ΤΑ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΔΕΝ ΠΑΛΕΥΟΝΤΑΙ. ΠΟΛΥ ΓΚΡΙΝΙΑ! ΚΑΙ ΩΣ ΤΩΡΑ ΚΑΘΟΤΑΝ ΣΤΙΣ ΒΟΛΤΕΣ ΗΣΥΧΟΣ ΓΙΑ 2-3 ΩΡΕΣ, ΕΧΕΙ ΟΜΩΣ ΜΕΡΙΚΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΩΡΑ ΠΑΝΩ ΑΡΧΙΖΕΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ Η ΜΟΥΡΜΟΥΡΑ!

ΒΕΒΑΙΑ ΟΤΑΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΑΚΟΥΕΙ ΟΜΙΛΙΕΣ ΚΑΙ ΒΛΕΠΕΙ ΠΡΟΣΩΠΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΑΑΑΠΩΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.ΚΟΤΣΟΜΠΟΛΗΣ ...

ΥΠΟΜΟΝΗ , ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ...

472ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 19 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Παρ Αυγ 31, 2012 12:10 pm

jerrysofaki

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
ΕΡΩΤΗΣΗ:
ΟΤΑΝ ΞΥΠΝΑΝΕ ΤΑ ΜΠΕΜΠΕ ΣΑΣ ΤΗ ΝΥΧΤΑ, ΤΑ ΤΑΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Η' ΠΡΟΣΠΑΘΕΊΤΕ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΤΑ ΗΡΕΜΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΤΕ ΜΑΜ ΑΝ ΔΕΝ ΗΣΥΧΑΣΟΥΝ ?

473ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 19 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Παρ Αυγ 31, 2012 12:33 pm

Elenathens

Elenathens
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Και εμεις κοριτσια εχουμε περισσοτερη γκρινια απο παλια.... Πιο μικρακι ηταν πιο καλοβολος, τωρα κλαιει πιο ευκολα και αμα δεν θελει κατι το δειχνει.

Τατιανα εγω εχω βρει την υγεια μουμε την αιωρα! Τον βαζω πανω, κουνιεται, εχει ηχους θαλασσας και χρωματιστα φωτα και ξεχνιεται! Μας το δανεισαν βεβαια, δεν νομιζω να πληρωνα για κατι τετοιο αλλα πιανει!
Θεωρω οτι πρεπει να πας με τα νερα της, αυτο το αστο να κλαψει....πιστευω οτι δεν ειναι σωστο. Ασε που αποτι εχω καταλαβει αποκλειεται να το κανεις, δεν εισαι τετοια μανουλα! Ταπαιχνιδακια δεν την πιανουν; Εγω του εχω παρει και ενα μουσικο χαλι που το βαζω στο καροτσι και το παταει με τα ποδια και παιζει σαν πιανο και εχει και μουσικη, και ασχολειται αρκετη ωρα! Κατι να ξεχαστει δηλαδη!

Jerrysofaki εγω δινω αμεσως γαλα και κοιμαται επιτοπου, γιατι εχω να σας πω οτι τωρα με τα δοντια ξυπναει παλι τα βραδια!

Εμας εχουν φουσκωσει πολι τα ουλα του, και ολο με αυτο ασχολειται, ολο τα χερια ατο στομα και εχει σαλακια μπολικα. Αυτο δεν παει να πει βεβαια οτι θα βγαλει αμμεσα δοντια....οσο τραβηξει...

474ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 19 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Σαβ Σεπ 01, 2012 5:09 am

Renu

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Καινούργια στο φόρουμ και στη παρεα σας, αν με θέλετε! Ελπιζω να γνωριστουμε και να τα λεμε!

Έχω ένα αγοράκι που μπαίνει σε 2 μέρες στον 5ο μήνα! Διάβασα προηγούμενες δημοσιεύσεις σας και είναι σαν να μιλάμε για εκείνον. Έχουμε κι εμείς γκρινια, δυσκολία στον ύπνο και γενικά δε κάθεται πουθενά παραπάνω απο 10 λεπτα. Έχουν κούραση τα μωρακια,ζωή νάχουν!

475ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 19 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Σαβ Σεπ 01, 2012 9:43 am

Elenathens

Elenathens
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Renu έγραψε:Καινούργια στο φόρουμ και στη παρεα σας, αν με θέλετε! Ελπιζω να γνωριστουμε και να τα λεμε!

Έχω ένα αγοράκι που μπαίνει σε 2 μέρες στον 5ο μήνα! Διάβασα προηγούμενες δημοσιεύσεις σας και είναι σαν να μιλάμε για εκείνον. Έχουμε κι εμείς γκρινια, δυσκολία στον ύπνο και γενικά δε κάθεται πουθενά παραπάνω απο 10 λεπτα. Έχουν κούραση τα μωρακια,ζωή νάχουν!

Καλως ηρθες κοπελα μου! Να σου ζησει το αντρακι σου!
Εδω θα ειμαστε και θα τα λεμε!!!!!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 19 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 30 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δημιουργία Φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις