Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
597 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 597 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 35 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 30 από 41]

726ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 30 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Σαβ Σεπ 15, 2012 11:12 pm

maria maroui

maria maroui
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
καλημέραααα!!!
τί κάνετε μανούλες;;;;
έλενα ξεκίνησες κι εσύ κρεμούλες, άντε μπράβο!! εμεις ακομα... κι εγώ με την αποστείρωση έτσι έκανα, άρχισα να αποστειρώνω κάθε 2-3 μέρες, μόνο και μόνο για να νιώθω εγώ καλά και τελικά την σταμάτησα μετά απο περιπου 2 εβδομάδες. Smile

χθες της αγόρασα καθισματάκι φαγητού!! την εβαλα να κάτσει και της αρέσει πολύ!! στράτα δεν θα της πάρω αλλά απο γνωστές μου ξέρω οτι η γιατρόι επιτρέπουν ναι μεν αλλά για λίγη ώρα με επίβλεψη.

727ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 30 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Κυρ Σεπ 16, 2012 2:56 am

Renu

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Κάναμε κι εμείς το εμβόλιο μας. Παει κι αυτο! Είμαστε 8600γρ και 73εκ. Αυτο το μηνα πηραμε 400γρ σε αντιθεση με τους προηγουμενους που παιρναμε γυρω στο 1 1/2 κιλο.
Ξεκινάμε αυτη την εβδομαδα κρεμουλα. Ρυζαλευρο βανιλια.. Και θα πινουμε και νερακι! Την επόμενη εβδομαδα φρουτοκρεμα προσθετοντας απο ενα φρουτο καθε φορα και μόλις μπούμε στον 6ο κρεατοχορτοσουπα. Άντε να δούμε αν θα τρώει!
Απο στείρωση έχω σταματήσει εδω και δυο εβδομάδες. Κι αναφέρομαι στις πιπιλες γιατι Θηλαζουμε.

728ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 30 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Κυρ Σεπ 16, 2012 4:02 am

XRYSA M

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Renu έγραψε:Κάναμε κι εμείς το εμβόλιο μας. Παει κι αυτο! Είμαστε 8600γρ και 73εκ. Αυτο το μηνα πηραμε 400γρ σε αντιθεση με τους προηγουμενους που παιρναμε γυρω στο 1 1/2 κιλο.
Ξεκινάμε αυτη την εβδομαδα κρεμουλα. Ρυζαλευρο βανιλια.. Και θα πινουμε και νερακι! Την επόμενη εβδομαδα φρουτοκρεμα προσθετοντας απο ενα φρουτο καθε φορα και μόλις μπούμε στον 6ο κρεατοχορτοσουπα. Άντε να δούμε αν θα τρώει!
Απο στείρωση έχω σταματήσει εδω και δυο εβδομάδες. Κι αναφέρομαι στις πιπιλες γιατι Θηλαζουμε.

ΔΕΝ ΞΕΚΙΝΑΤΕ ΑΡΚΕΤΑ ΝΩΡΙΣ???ΑΦΟΥ ΘΗΛΑΖΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙΣ ΜΟΛΙΣ ΚΛΕΙΣΕΤΕ ΤΟΝ 6ο.

729ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 30 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Κυρ Σεπ 16, 2012 4:23 am

explorerefi

explorerefi
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Βλέπω ότι μόνο εμείς ξεκινήσαμε με χυμό πορτοκάλι για 4-5 μέρες και τώρα τρώμε μήλο, αχλάδι πορτοκάλι και το τρώμε όλο!!! Για ρυζόκρεμα είπε τέλος του μήνα.
Κάνω αποστείρωση στα μπουκάλια γιατί το γάλα είναι επικίδυνο για μικρόβια, τα άλλα απλά τα πλένω.
Αρχίσαμε τις κολοτούμπες και τρελένεται να κάθεται στο καθισματάκι. Τελικά ο κάθε παιδίατρος λέει τα δικά του. Μιας ξαδέρφης μου της ξεκίνησε με αυγό!!!

[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

730ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 30 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Κυρ Σεπ 16, 2012 6:49 am

Renu

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Χρυσα δε ξέρω αν είναι πολυ νωρίς. Είναι πολυ ανεπτυγμένος, έχουμε ήδη το δοντακι μας,, ετοιμάζει αλλα δυο που έχουν ασπρισει τα ουλα και η γιατρός μου είπε έτσι. Εξάλλου σε πρωτη φάση δε θα φάει και μεγάλη ποσοτητα. Ειδικα τις πρωτες φορές περιμένω να τρώει ελάχιστη κρεμα και το υπόλοιπο θα είναι το γαλα μου. Έχω λίγες μέρες να αποφασίσω τι θα κάνω και πρόκειται να πάω σε μια μαια που με βοήθησε με το Θηλασμο και να της πω το διαιτολόγιο που μας προτείνει η γιατρός..ανάλογα τι θα μου πει εκείνη θα πράξω. Πάντως η γιατρός μου είπε μετα τη κρεμα να τον θηλαζω.... Α! Κρεμα μόνο το απόγευμα,

731ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 30 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Κυρ Σεπ 16, 2012 11:10 am

nakos

nakos
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Κοριτσακια καλησπερα!!! Μολις τον εβαλα να κοιμηθει!! Χουζουρευει στην κουνια του κ προσπαθει να βολευτει!! Τωρα εχει μαθει μπαινει στη κουνια κ κοιμαται!! Το μαναρακι μου ειναι πολυ βολικο!! Ρε κοριτσια τον ζυγισα κ εδω κ 15 μερες εχει παρει μονο 100 γρ. Λιγο δεν ειναι; Εγω φανταζομουν οτι τωρα με την κρεμα θα επερνε λιγο τα πανω του!! Δε λεω ειναι ψιλος αλλα απο κιλα τιποτα!! Σαμιαμιδακι τον λεω!! Το νιωθω οτι μου τρωει λιγο αλλα δεν ξερω τι να κανω! Πλεον στο στηθος καθεται το πολυ 3' εκτος απο τον βραδινο θηλασμο που καθεται λιγο περισσοτερο! Εσας τα μικρακια σας ποσο καθονται στο στηθος; Κ τρωει ανα 3ωρο σχεδον! Αχ αγχος αυτο με το βαρος!! Βλακεια μου το ξερω αφου τον βλεπω οτι ειναι ζωηρος κ κεφατος!! Οποτε ολα καλα πρεπει να ειναι!! Οταν του δινει η μαμα μου απο το μπιμπερο το δικο μου γαλατακι πινει 120 μλ, ποτε δεν εχει πιει παραπονο; Κ απο την κρεμα παλι 120μλ τρωει! Εσας φανταζομαι τρωνε παραπανω! Περιμενω αυτην την βδομαδα να αρχισουμε κ τα φρουτα! Να δω θα του αρεσουν;
Κοριτσια καλο φθινοπορο!! Εμενα αυτος ο καιρος μου αρεσει παρα πολυ!! Εσεις για πειτε νεα;

732ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 30 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Κυρ Σεπ 16, 2012 10:26 pm

Elenathens

Elenathens
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημερα δαναη!
Και εμενα ετσι ειναι! Τα ιδια ακριβως! Πανω απο 120 δεν πινει! Εκτος απο εξαιρεσεις! Αδυνατουλης ειναι και θελει να τρωει μικρα και συχνα γευματα απο μονος του... Υποθετω οτι εχει παιξει ρολο η γοπ. Αλλα ενταξει δεν το θεωρω προβλημα.θεωρω οτι ειναι το αντιστοιχο προβλημα με το παιδι να ζηταει συνεχεια φαγητο και δεν χορταινει! Οπως ημουν εγω μικρη και αν δεν ειχα λαβει τα καταλληλα μετρα θα ημουν απλα παχυσαρκη.... Με τους ρυθμους που ετρωγα απο μωρο! Για μενα καλο ειναι να κυμαινεται στα φυσιολογικα. Ουτε πανω ουτε κατω. Εδω στην ελλαδα εχουμε το μετακατοχικο συνδρομο του "φααααααεεεε".
Θα το διαπιστωσετε απο τους παππουδες μας!στουμπωνουν( και εμενα το εκαναν!) στο φαγητο οποτε με εβλεπαν σαν παιδι! Με αποτελεσμα μετα την κατοχη, τωρα πια να εχουμε τα ηνια της παχυσαρκιας! Για πιο λογο; Για κανεναν απλα.......το μεσο ειναι παντα φυσιολογικο και αν κυμαινεται σε αυτο μην αγχωνεσαι!

733ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 30 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Κυρ Σεπ 16, 2012 10:40 pm

Elenathens

Elenathens
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ξεχασα να σας πω οτι χτες κοιμηθηκαμε πρωτη φορα με τον υπνοσακο! Σαν αστροναυτης ηταν! Αλλα κοριτσια ειναι η καλυτερη αγορα που εχω κανει! Σταθερη θερμοκρασια σουπερ! Ουτε να βγαινουν τα ποδια απο τα καγκελα ουτε τιποτα! Α και δεν γυριζει μπρουμυτα συνεχεια και μετα να γκρινιαζει! Ειχα ενα αγχος και τον τσεκαρα συνεχεια μεσα στη νυχτα, αλλα ολα κυλησαν υπεροχα!
Τις καλημερες μου!!!!!!! Φιλια ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 30 654316

734ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 30 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Κυρ Σεπ 16, 2012 10:49 pm

PERIMPALOU2

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Elenathens έγραψε:Ξεχασα να σας πω οτι χτες κοιμηθηκαμε πρωτη φορα με τον υπνοσακο! Σαν αστροναυτης ηταν! Αλλα κοριτσια ειναι η καλυτερη αγορα που εχω κανει! Σταθερη θερμοκρασια σουπερ! Ουτε να βγαινουν τα ποδια απο τα καγκελα ουτε τιποτα! Α και δεν γυριζει μπρουμυτα συνεχεια και μετα να γκρινιαζει! Ειχα ενα αγχος και τον τσεκαρα συνεχεια μεσα στη νυχτα, αλλα ολα κυλησαν υπεροχα!
Τις καλημερες μου!!!!!!! Φιλια ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 30 654316

KALHMREA KORITSI.κΙ ΕΓΩ ΥΠΝΟΣΑΚΟ ΘΑ ΠΑΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΣΗΜΕΡΑ.ΚΑΛΗ ΒΔΟΜΑΔΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΚΑΙΣΤΟΝ ΜΙΚΡΟ ΣΟΥ ΑΣΤΡΟΝΑΥΤΑΚΙ!!!

735ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 30 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Κυρ Σεπ 16, 2012 11:21 pm

mommy2be

mommy2be
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλημέρα κορίτσια!!!
καλή εβδομάδα να έχουμε!! σουπερ ο καιρός στην Αθήνα, οτι πρέπει για βολτίτσες!!!

εμάς μας κάναν δώρο ένα υπνόσακο απ το orchestra αλλά μου φαίνεται πολύ πολύ μικρός! είναι για μέχρι 1 χρονών... να δούμε αν θα τη βολέψει.

κατα τάλλα κ εμένα αδύνατη είναι αλλά δεν ανησυχώ.. ιδέα δεν έχω πόσο τρώει! αφού κοιμάται ήσυχη κ δεν ξυπνάει τη νύχτα κ τη μέρα είναι ζωηρούλα, τότε μια χαρά είναι!!! τροφές δεν βιάζομαι να ξεκινήσω!

Φιλιά σε όλες!!

736ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 30 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Δευ Σεπ 17, 2012 3:15 am

τατιανα

τατιανα
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Καλημέρα!!

Τι κάνετε κοπελιες;;
Εμείς καλα, Μετα απο κανα δυο ανυσηχα βραδιά χθες κοιμήθηκε πολυ καλα κ ξεκουραστικα!
Δεν έτρωγε κ καλα μια βδομάδα τώρα ειδικά τα φρούτα κ τελικά δεν τα θέλει αλεσμενα θέλει να τα πιπιλαει, εντάξει είναι παιδεμα έτσι κ χρονοβορο αλλα απο την άλλη διαβάζω πόσο δυσκολεύονται να κόψουν τα αλεσμενα κ λέω καλύτερα έτσι!

Δαναη κ μένα μου αρέσει πολυ αυτός ο καιρός! Χθες την είχα ντύσει πιο ζεστά κ έτσι μικροκαμωμενη κ χοντρουλα που είναι ήταν σαν χνουδωτο Αρκουδακι κ όλο την ζουλουσαμε χαχαχαχα!
Ήθελα να στο πω κ πριν κ όλο το ξεχναω, είχες πει ότι κάνει 5 θηλασμους περίπου το 24ωρο; Αν θυμάμαι καλα, αν ναι είναι κάπως λίγοι.. Ίσως να του πρόσφατες εσυ στήθος κ ας μην το ζητάει επειδή σου κοιμάται κ όλη νύχτα κ δεν θηλαζει αύξησε λίγο τους ημερησιους
Βέβαια μην αγχωνεσε για το βάρος εφόσον είναι μέσα στις καμπύλες ίσως είναι το σουλουπι του έτσι.
Εγω απο 6 χρόνων περίπου μέχρι τα 20 ήμουν κοκκαλιαρα όσο δεν παει κ δεν πεινουσα ποτέ!!Μετα έβαλα λίγα κιλά κ άρχισα να μοιαζω σε άνθρωπο χεχε

Χρύσα ξέρω ότι εμφιαλωμένο δεν κάνει, έτσι μου είπε κ η Παιδιατρος ψάξτο λίγο!

Ματίνα δεν σου είπα κ σένα όλο το ξεχνώ.. Καλως μας ήρθες πάλι κ έλεγα που χαθηκες!για τον θηλασμο μην νιώθεις τύψεις άλλωστε προσπαθήσες τόσο πολυ!!

737ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 30 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Δευ Σεπ 17, 2012 3:21 am

τατιανα

τατιανα
Ελενα αν κάτι μου λείπει απο Αθήνα είναι που έχει πολλα μαγαζιά κ εμπορικά κ βρίσκεις τα πάντα! Εδω που να βρω υπνόσακος με 20€;; Μόνο αν πάμε θεσσαλ στο ικεα γιατί κ εγω θέλω υπνόσακο, κοιμόμαστε μαζι αλλα δεν θέλω να την σκεπαζω με το δικο μου.

Μαρια μια χαρα σας βρίσκω! Κ κακά κανείς κ δεν βιαζεσε εγω έλεγα πως κ πως να ξεκινήσουμε κ στην αρχη είχε πλάκα αλλα είναι ένα παιδεμα κ αυτο.. Που η ευκολία δίνεις στήθος κ τελειωσες χεχεχε

738ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 30 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Δευ Σεπ 17, 2012 3:37 am

XRYSA M

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΑΧ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ!!!ΟΠΩΣ ΣΑΣ ΕΙΠΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ΣΤΕΡΡΕΣ ΜΟΛΙΣ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΤΟΝ 6ο ΑΛΛΑ Η ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑ ΣΧΕΔΙΑ...ΟΠΟΤΕ ΜΑΣ ΒΛΕΠΕΙ ΝΑ ΤΡΩΜΕ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΜΑΣΑΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΟΙΤΑΕΙ ΕΠΙΜΟΝΑ!ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΡΠΑΞΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΡΩΜΕ Very Happy ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΘΕΤΕ ΣΤΟΝ ΠΟΠΟ ΧΩΡΙΣ ΥΠΟΣΤΗΡΗΞΗ ΚΑΙ ΜΙΑ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΤΗΣ ΕΔΩΣΑ ΕΤΣΙ ΛΙΓΟ ΦΡΟΥΤΑΚΙ ΜΟΥ ΤΡΑΒΟΥΣΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΕΙ Κ ΑΛΛΟ!ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΔΙΑ ΕΝΑΡΞΗΣ ΣΤΕΡΕΩΝ.ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΕΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΥΞΗΣΗ ΤΩΝ ΘΗΛΑΣΜΩΝ ΠΟΥ ΟΥΤΩΣ Η ΑΛΛΙΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΗΜΕΡΑ.ΕΝΑΣ ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΦΟΒΑΜΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΚΙΛΑ ΤΗΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ 70 ΠΟΝΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΖΥΓΗΣΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ 9100!ΠΟΣΟ ΘΑ ΦΤΑΣΕΙ???ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΟΥ ΛΕΤΕ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΕΣΤΩ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΤΗΝ ΑΡΧΙΣΩ?ΤΗΝ ΛΥΠΑΜΑΙ ΤΗΝ ΚΑΚΟΜΟΙΡΟΥΛΑ.

739ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 30 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Δευ Σεπ 17, 2012 3:41 am

XRYSA M

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΤΑΤΙΑΝΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΜΕ ΤΟ ΝΕΡΟ ΤΟ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΑΛΛΑ ΕΔΩ ΔΕΝ ΠΙΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΡΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΧΑΛΙΑ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΜΑΥΡΟ ΝΕΡΟ ΕΧΕΙ ΒΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΡΥΣΗ.ΑΡΑ Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΜΦΙΑΛΩΜΕΝΟ ΤΟ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΝΑ ΤΟ ΒΡΑΖΩ.
ΔΑΝΑΗ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΛΕΕΙ Η ΤΑΥΤΙΑΝΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΤΟ ΠΩ Κ ΕΓΩ ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΤΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙΣ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΣΤΗΘΟΣ???ΒΕΒΑΙΑ ΕΤΣΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΚΑΡΙ ΤΟΥ ΕΓΩ ΘΑ ΠΡΟΤΙΜΟΥΣΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΚΙΛΑ Η ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ.

740ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 30 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Δευ Σεπ 17, 2012 3:46 am

mommy2be

mommy2be
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ωχ Χρύσα θέλει να φάει η δικιά σου!!!

προσπάθησε όμως να περιμένεις λίγο αφού από κιλά είναι πολύ καλά!!!
έτσι κ αλλοιώς λίγες βδομάδες έμειναν κ κλείνετε τον 6ο!!

741ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 30 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Δευ Σεπ 17, 2012 3:59 am

τατιανα

τατιανα
Xρυσα και εγω θα σου ελεγα να περιμενεις λιγο ακομα,φαγατε τον γαιδαρο τωρα..
Κ εγω ετσι νομιζα οτι θελει να φαει κ ξεκινησα 10 μερες πριν κλεισουμε εκτο να της δινω να ρουφαει φρουτακι, αλλα τωρα μου κανει την δυσκολη.
Ισως να της δινεις λιγο να γλυφει καμια μπανανα πχ να περνει γευσης!
Καθεται στον πωπο χωρις στηριξη ε??μωρε μπραβο αναπτυξη!

742ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 30 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Δευ Σεπ 17, 2012 4:17 am

Elenathens

Elenathens
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Χρυσα μου να σου πω, χωρις να ειμαι ειδικη!
Ενταξει η μπουμπου εχει τελεια αναπτυξη, το να ξεκινησει δειλα δειλα εγω δεν το θεωρω τραγικο.... Το γαλα της μανουλας θα το συνεχισει οοοουυυυυτως η αλλως!
Στην αρχη ειναι παιχνιδι με τις τροφες περισσοτερο και οχι για να χορτασουν αφου συμπληρωνουμε παντα με γαλα!
Οπωςκαι να εχει ερχεται και η σειρα της!

Τατιανα. Ξερεις τι...μπορεις να της παρεις ενα ειδικο σακουλακι που βαζουν μεσα τις τροφες και τα μωρα το βαζουν στο στομα και ουσιαστικα πινουν τα ζουμακια απο τα φρουτα χωρις τον φοβο να πνιγουν! Αν θες στο στελνω απο αθηνα!

743ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 30 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Δευ Σεπ 17, 2012 4:55 am

γκαλαιτζογλου

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
εγω παντως κοριτσια ξεκινησα!!!!κρεμουλα!!!!!ολο το σ/κ πολυ γκρινια τα βραδια ανησυχια φοβερη καθε 2 ωρες ετρωγε και σημερα οπως ξημερωσε μου λεει ο αντρας μου γεωργια το μωρο πειναει και δεν χορταινει ξεκινα κρεμες!!!πηγα πηρα και του εκανα λιγη εκανε σαν τρελος μου γελουσε και το ετρωγε πολυ καλα!θηλασε και λιγο μετα και κοιμηθηκε!μπορει να βιαστηκα μια εβδομαδα αλλα δεν γινετε ξυπναω νωρις το πρωι να ετοιμασω τις μικρες παω ερχομαι στα σχολεια σε 2 εβδομαδες ξεκινανε η μια μπαλετο η αλλη ρυθμικη διαφορετικες ωρες και μερες,διαβασματα στο πρωτακι μου θα πρεπει να τον αφηνω και στον αντρα μου να τρεχω τις αλλες οποτε πρεπει να μπουμε και στο γευμα σιγα σιγα για να ξεκινησει το απογευματινο σε κανα μηνα!τρεχω και δεν φτανω η μανα!!!!!του κατεβασα και την περπατουρα εχθες την επλεινα και θα τη δοκιμασουμε το απογευμα θα σας πω εντυπωσεις!!!

744ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 30 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Δευ Σεπ 17, 2012 5:00 am

elpidamamy

elpidamamy
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
κοριτσια τι κανετε? εγω σημερα γιορταζω κ πηγαμε για φαγητο εξω πριν λιγο γυρισαμε. ευη χρονια πολλα κ στη Σόφη!!! εμενα χθες με πεθανε μιλαμε πρεπει να ξυπνισε ισα με 5 φορες μεσα στη νυχτα κ μονο με στηθος ξανακοιμοταν αφυστε κ αυτα τα δοντια αρχισε να με ποναει την μαλωνω καυτη γελαει!!!!!! affraid κοριτσια οπως σας εχω πει εχω αδεια απο τη δουλεια το 6μηνο οαεδ μεχρι 7/1 η δουλεια μου ειναι λογιστρια σε τουριστικο γραφειο , σημερα λοιπον με πηρε την ο εξωτερικος λογιστης που εχουμε τελειες σχεσεις (βασικα αυτος μου εχει βρει τη δουλεια) κ μου προτηνε να παω να δουλεψω μεχρι ιανουαριο σε ενα μεγαλο ξενοδοχειο στο λογιστηριο κ ισως κ μεχρι μαρτιο σε συνενοηση με το αφεντικο μου , βασικα μαυρα 1000 ευρω συν οαεδ και δεχτικα. απο τεταρτη θα παω 5 ωρες και απο 15 οκτωβρη (φευγει η κοπελα για γεννα) 8ωρο. κοριτσια δεν μπορουσα να πω οχι τα θελουμε τα λεφτα, κ αν πω οχι θα κλεισουν πορτες κ για το μελλον. τι θα κανω με τη μικρη ???? θα τη εχει η μαμα μου αλλα με το θυλασμο? δυσκολευομαι πολυ με το θυλαστρο αλλα το χειροτερο ειναι οτι δεν περνει μπιμπερο.... θα γινει χαμος την τεταρτη θα τρελαθει η μανα μου βοηθεια κοριτσια..... χριστε μου πως θα λειπω μακρια της????? Sad

745ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 30 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Δευ Σεπ 17, 2012 5:06 am

elpidamamy

elpidamamy
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ααα ξεχασα μου ηρθε κ περιοδος!!! ολα σημερα..... ευτηχως δεν ποναω οπως παλια

746ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 30 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Δευ Σεπ 17, 2012 5:11 am

nakos

nakos
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Κοριτσια σας ευχαριστω για τις απαντησεις! Το εχω σκεφτει να του προσθεσω θηλασμους αλλα ουτε ο μικρος θελει να τρωει αν 2ωρο! Δεν πειναει! Κ τωρα που τον θηλασα που ειχε να φαει απο τις 12 το μεσημερι εφαγε 5 λεπτα με το ρολοι! Βεβαια το ενα στηθος μου το αδιασε!! Κ απο το αλλο εφαγε λιγο!! Τωρα θα ξαναφαει το απογευμα στις 18:00! Κ μετα παλι στις 21:00 μετα το μπανιο του που θα κοιμηθει κ θα ξαναξυπνησει στις 4 κ θα ξαναφαει! Μετα ξυπναει στις 8 κ τρωει κ μετα τον παω στην μαμα μου που του δινει την κρεμα του κατα τις 11:30! Και ερχομαστε το μεσημερι σπιτι τρωει κ κοιμαται!! Αυτο ειναι κυριως το προγραμμα μας!! Μαλλον ειναι το σκαρι του τι να πω; Νομιζω οτι βαρεθηκε κ την κρεμα! Αυριο θα του φτιαξω αλλη! Πηρα της nutricia να δοκιμασουμε! Εσεις πως ταιζετε τα μωρακια σας; Σε καθισμα φαγητου; Μας πηραν οι νονοι του μικρου ενα πολυ ωραια καθισμα φαγητου αλλα για να σας πω την αληθεια δεν με βολευει να τον ταιζω! Ολο χαζευει κ δεν κοιταει το κουταλι να ανοιξει το στομα του να φαει! Λεω να δοκιμασω αυριο να τον παρω αγκαλια κ να τον ταισω!! Η μαμα μου τον ταιζει στο καροτσι κ ειναι πολυ βολικο γιατι ειναι καπως πιο χαμηλα κ βολευει!
Αχ κοριτσια μου εχει λειψει ο αντρουλης μου!!! Ετσι οπως ειναι ο καιρος χουχουλιαρικος μου λειπει πολυ πολυ!!
Καλο μας απογευμα!!!

747ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 30 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Δευ Σεπ 17, 2012 5:19 am

nakos

nakos
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Ελπιδα μου καλη αρχη με την δουλεια!! Για μενα καλα εκανες κ ειπες ναι!! Οι εποχες ειναι δυσκολες!! Οσο για την μικρη μην φοβασαι!! Αν πεινασει θα φαει κ απο το μπιμπερο! Εξαλου σε λιγο θα ξεκινησει κ στερεες! Οποτε η αρχη θα ειναι λιγο δυσκολη!! Αλλα πιστεψε με θα κανει κ σε σενα καλο να λειψεις λιγο εστω κ στη δουλεια!! Εγω το σκεφτομουνα σαν τρελη που θα επεστρεφα αλλα τελικα τωρα μου αρεσει κιολας!! Κ τα απογευματα εχω περισσοτερη ενεργεια να ασχοληθω με τον μικρο κ να του κανω παιχνιδια!! Οσο για το θηλασμο θα βρεις το ρυθμο σου!! Εμενα μου πηρε μια βδομαδα για να συνηθισει το στηθος που εκοψα ενα γευμα!! Τωρα δεν χρειαζεται να αντλω με το θηλαστρο!! Την επομενη βδομαδα που θα ξεκινησει κ φρουτοκρεμα θα κοψω αλλο ενα γευμα! Κ στο τελος που θα μπει η χορτοσουπα θα κρατησω μονο το βραδινο κ το πρωινο!! Η αρχη ειναι λιγο δυσκολη αλλα μετα ολα καλα θα πανε!! Κ σκεψου οτι την αφηνεις σε καλα χερια!!! Χρονια σου πολλααααα!!!

748ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 30 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Δευ Σεπ 17, 2012 5:26 am

elpidamamy

elpidamamy
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
nakos έγραψε:Ελπιδα μου καλη αρχη με την δουλεια!! Για μενα καλα εκανες κ ειπες ναι!! Οι εποχες ειναι δυσκολες!! Οσο για την μικρη μην φοβασαι!! Αν πεινασει θα φαει κ απο το μπιμπερο! Εξαλου σε λιγο θα ξεκινησει κ στερεες! Οποτε η αρχη θα ειναι λιγο δυσκολη!! Αλλα πιστεψε με θα κανει κ σε σενα καλο να λειψεις λιγο εστω κ στη δουλεια!! Εγω το σκεφτομουνα σαν τρελη που θα επεστρεφα αλλα τελικα τωρα μου αρεσει κιολας!! Κ τα απογευματα εχω περισσοτερη ενεργεια να ασχοληθω με τον μικρο κ να του κανω παιχνιδια!! Οσο για το θηλασμο θα βρεις το ρυθμο σου!! Εμενα μου πηρε μια βδομαδα για να συνηθισει το στηθος που εκοψα ενα γευμα!! Τωρα δεν χρειαζεται να αντλω με το θηλαστρο!! Την επομενη βδομαδα που θα ξεκινησει κ φρουτοκρεμα θα κοψω αλλο ενα γευμα! Κ στο τελος που θα μπει η χορτοσουπα θα κρατησω μονο το βραδινο κ το πρωινο!! Η αρχη ειναι λιγο δυσκολη αλλα μετα ολα καλα θα πανε!! Κ σκεψου οτι την αφηνεις σε καλα χερια!!! Χρονια σου πολλααααα!!!
σευχαριστω πολυ!!! τωρα στο 5ωρο θα φτανει ενα γευμα??? να δω κ ποσο θα βγαζω κ με θυλαστρο.... μετα 15 οκτωβριου δεν ανυσηχω θα δινω κ κρεμα κ πριν κλεισουμε 6ο θα δωσω κ φρουτο οποτε θα βγαινουν οι ωρες

749ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 30 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Δευ Σεπ 17, 2012 5:29 am

γκαλαιτζογλου

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Ελπιδα χρονια σου πολλα οτι επιθυμεις!!!!καλη αρχη στη δουλεια και μην αγχωνεσε ολα καλα θα πανε!
Δαναη εγω σημερα τον ταισα στο ρηλαξ με σηκωμενη την πλατη και ηταν καλα δεν γυρναγε εχω καρεκλακι αλλα μολις μαθει καλα να τρωει θα τον βαλω!

750ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 30 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Δευ Σεπ 17, 2012 5:38 am

nakos

nakos
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
elpidamamy έγραψε:
nakos έγραψε:Ελπιδα μου καλη αρχη με την δουλεια!! Για μενα καλα εκανες κ ειπες ναι!! Οι εποχες ειναι δυσκολες!! Οσο για την μικρη μην φοβασαι!! Αν πεινασει θα φαει κ απο το μπιμπερο! Εξαλου σε λιγο θα ξεκινησει κ στερεες! Οποτε η αρχη θα ειναι λιγο δυσκολη!! Αλλα πιστεψε με θα κανει κ σε σενα καλο να λειψεις λιγο εστω κ στη δουλεια!! Εγω το σκεφτομουνα σαν τρελη που θα επεστρεφα αλλα τελικα τωρα μου αρεσει κιολας!! Κ τα απογευματα εχω περισσοτερη ενεργεια να ασχοληθω με τον μικρο κ να του κανω παιχνιδια!! Οσο για το θηλασμο θα βρεις το ρυθμο σου!! Εμενα μου πηρε μια βδομαδα για να συνηθισει το στηθος που εκοψα ενα γευμα!! Τωρα δεν χρειαζεται να αντλω με το θηλαστρο!! Την επομενη βδομαδα που θα ξεκινησει κ φρουτοκρεμα θα κοψω αλλο ενα γευμα! Κ στο τελος που θα μπει η χορτοσουπα θα κρατησω μονο το βραδινο κ το πρωινο!! Η αρχη ειναι λιγο δυσκολη αλλα μετα ολα καλα θα πανε!! Κ σκεψου οτι την αφηνεις σε καλα χερια!!! Χρονια σου πολλααααα!!!
σευχαριστω πολυ!!! τωρα στο 5ωρο θα φτανει ενα γευμα??? να δω κ ποσο θα βγαζω κ με θυλαστρο.... μετα 15 οκτωβριου δεν ανυσηχω θα δινω κ κρεμα κ πριν κλεισουμε 6ο θα δωσω κ φρουτο οποτε θα βγαινουν οι ωρες
Εγω παω στη δουλεια περιπου για 4 ωρες! Την πρωτη μερα δεν ειχα βγαλει γαλα κ του εδωσε η μαμα μου ξενο κ ηπιε 30 μλ! Την 2η ειχα βγαλει δικο μου κ ηπιε 60 μλ κ παει λεγοντας! Το πιο πολυ που ηπιε απο μπιμπερο ηταν 130 μλ κ εγω εβγαζα περιπου 120 μλ κ μονο μια φορα εβγαλα 150 μλ! Μετα ξεκινησε με την κρεμα κ επειδη η ποσοτητα που ετρωγε απο την πρωτη μερα ηταν ικανοποιητικη δεν χρειαστηκε να του συμπληρωνω με γαλα οποτε εβγαζα ισα ισα με το θηλαστρο κ μετα απο 2 μερες το στηθος προσαρμοστηκε κ δεν κατεβαζε γαλα για αυτο το γευμα!! Θα δεις πως θα σε βολεψει κ αναλογως θα πραξεις!! Εμενα αυτο που με εχει κουρασει ειναι τα συμπραγκαλα που μεταφερω καθε μερα στη μαμα μου!! Παιχνιδια, αλαξια, κρεμα! Πρεπει να οργανωθω κ να αφησω μερικα πραγματα εκει για να μην τα πηγαινοφερνω!!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 30 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 35 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις