Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
442 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 442 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 35 από 41]

851ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 35 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Παρ Σεπ 21, 2012 9:00 am

XRYSA M

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ!ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ???ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΤΙΝΑΚΙ ΚΑΙ Η ΕΥΗ ΕΧΟΥΝ ΜΕΡΕΣ ΝΑ ΜΠΟΥΝΕ!
ΕΛΠΙΔΑ ΜΟΥ ΕΙΔΕΣ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΠΡΑΒΟ!
ΕΛΕΝΑ ΛΕΣ ΝΑ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΤΟ ΓΑΛΑ Ε?ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟ ΥΠΟΑΛΛΕΡΓΙΚΟ.ΠΑΝΤΩΣ ΚΡΕΜΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΥΠΟΑΛΛΕΡΓΙΚΗ.
ΤΑΤΙΑΝΑ ΠΩΣ ΠΑΤΕ ΜΕ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ.ΘΕΛΩ ΣΥΝΤΑΓΕΣ Ε!ΣΗΜΕΡΑ ΕΒΑΛΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΛΙΓΟ ΜΗΛΑΡΑΚΙ ΣΤΟ ΑΤΜΟ ΤΗΣ ΤΟ ΠΟΛΤΟΠΟΙΗΣΑ ΜΕ ΤΟ ΠΙΡΟΥΝΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΦΑΓΕ Η ΜΑΙΜΟΥ ΒΕΒΑΙΑ ΤΗΣ ΕΔΩΣΑ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΗ ΠΟΣΟΤΗΤΑ!ΤΟ ΑΛΛΟ ΤΟ ΕΦΑΓΑ ΕΓΩ Very Happy
ΔΑΝΑΗ ΠΩΣ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ?
ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ???
Α! ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ ΠΗΡΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΘΑ ΤΗΝ ΑΡΧΙΣΩ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΦΑΓΗΤΟ ΣΤΟΥΣ 6 ΜΗΝΕΣ 2 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ.ΩΣ ΤΟΤΕ ΘΑ ΤΗΣ ΔΙΝΩ ΕΤΣΙ ΛΙΓΟ ΜΗΛΟ ΛΙΓΟ ΑΧΛΑΔΙ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΣΤΩ ΝΑ ΤΟ ΓΛΕΙΦΕΙ.

852ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 35 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Παρ Σεπ 21, 2012 9:43 am

Elenathens

Elenathens
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
XRYSA M έγραψε:ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ!ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ???ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΤΙΝΑΚΙ ΚΑΙ Η ΕΥΗ ΕΧΟΥΝ ΜΕΡΕΣ ΝΑ ΜΠΟΥΝΕ!
ΕΛΠΙΔΑ ΜΟΥ ΕΙΔΕΣ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΠΡΑΒΟ!
ΕΛΕΝΑ ΛΕΣ ΝΑ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΤΟ ΓΑΛΑ Ε?ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟ ΥΠΟΑΛΛΕΡΓΙΚΟ.ΠΑΝΤΩΣ ΚΡΕΜΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΥΠΟΑΛΛΕΡΓΙΚΗ.
ΤΑΤΙΑΝΑ ΠΩΣ ΠΑΤΕ ΜΕ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ.ΘΕΛΩ ΣΥΝΤΑΓΕΣ Ε!ΣΗΜΕΡΑ ΕΒΑΛΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΛΙΓΟ ΜΗΛΑΡΑΚΙ ΣΤΟ ΑΤΜΟ ΤΗΣ ΤΟ ΠΟΛΤΟΠΟΙΗΣΑ ΜΕ ΤΟ ΠΙΡΟΥΝΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΦΑΓΕ Η ΜΑΙΜΟΥ ΒΕΒΑΙΑ ΤΗΣ ΕΔΩΣΑ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΗ ΠΟΣΟΤΗΤΑ!ΤΟ ΑΛΛΟ ΤΟ ΕΦΑΓΑ ΕΓΩ Very Happy
ΔΑΝΑΗ ΠΩΣ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ?
ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ???
Α! ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ ΠΗΡΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΘΑ ΤΗΝ ΑΡΧΙΣΩ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΦΑΓΗΤΟ ΣΤΟΥΣ 6 ΜΗΝΕΣ 2 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ.ΩΣ ΤΟΤΕ ΘΑ ΤΗΣ ΔΙΝΩ ΕΤΣΙ ΛΙΓΟ ΜΗΛΟ ΛΙΓΟ ΑΧΛΑΔΙ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΣΤΩ ΝΑ ΤΟ ΓΛΕΙΦΕΙ.

Χρυσα μου υποαλλεργικο γαλα πινει και χαρη σε αυτο τελειωσε και το θεμα της γοπ. Οταν ομως του εδωσα κανονικη κρεμα τα ιδια. Απιστευτο! Τωρα και γαλα και κρεμα υποαλλεργικη... Να δουμε, η παιδιατρος απο το τηλ. Μου ειπε οτι υποχωρει αυτο πανω στο χρονο...
Με τις τροφες να δω τι θα κανω!
Ναι μωρε και στο μπουμπουκακι σου να δινεις λιιιγουλακι γευση! Αυτο ελεγα και εγω οταν ειχες ρωτησει! Σιγα σιγα ουτως η αλλως, σε αυτη τη φαση γινεται εκπαιδευση στο φαγητο και γνωριζουν νεες γευσεις, δεν τρωνε για να χορτασουν τα μπουμπουκακια! Και εγω 3 κουταλιτσες εδωσα σημερα +120 ml γαλα!
και απο την αλλη πες πως περασαν οι 2 εβδομαδες, ειναι λιγο! Μπραβο που αντεξατε ουτως η αλλως 6 μηνο! Αξιες μαμα και κορη! Δεν ηταν και ευκολο!

853ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 35 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Παρ Σεπ 21, 2012 9:59 am

XRYSA M

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Elenathens έγραψε:
Χρυσα μου υποαλλεργικο γαλα πινει και χαρη σε αυτο τελειωσε και το θεμα της γοπ. Οταν ομως του εδωσα κανονικη κρεμα τα ιδια. Απιστευτο! Τωρα και γαλα και κρεμα υποαλλεργικη... Να δουμε, η παιδιατρος απο το τηλ. Μου ειπε οτι υποχωρει αυτο πανω στο χρονο...
Με τις τροφες να δω τι θα κανω!
Ναι μωρε και στο μπουμπουκακι σου να δινεις λιιιγουλακι γευση! Αυτο ελεγα και εγω οταν ειχες ρωτησει! Σιγα σιγα ουτως η αλλως, σε αυτη τη φαση γινεται εκπαιδευση στο φαγητο και γνωριζουν νεες γευσεις, δεν τρωνε για να χορτασουν τα μπουμπουκακια! Και εγω 3 κουταλιτσες εδωσα σημερα +120 ml γαλα!
και απο την αλλη πες πως περασαν οι 2 εβδομαδες, ειναι λιγο! Μπραβο που αντεξατε ουτως η αλλως 6 μηνο! Αξιες μαμα και κορη! Δεν ηταν και ευκολο!

ΝΑΙ ΕΛΕΝΑ ΟΝΤΩΣ ΥΠΟΧΩΡΕΙ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟ.ΞΕΡΩ ΑΠΟ ΜΙΑ ΓΝΩΣΤΗ ΜΟΥ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ 3 ΧΡΟΝΩΝ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΩΕΙ ΟΛΑ ΚΑΙ ΠΙΝΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΛΛΛΛΥΥΥΥΥ ΓΑΛΑ!ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΟ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΚΑΙ Η ΕΙΡΗΝΗ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΤΡΩΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΑΛΙ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΥΩΡΟΥΣ ΘΗΛΑΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΔΕΝ ΤΗΣ ΦΤΑΝΕΙ ΤΟ ΕΝΑ ΣΤΗΘΟΣ Mad
ΕΛΕΝΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΧΑΣΑ ΕΙΠΕΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΚΕΝΤΡΟ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ Ε?ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΥΤΡΙΑ ΕΙΣΑΙ?

854ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 35 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Παρ Σεπ 21, 2012 10:08 am

Elenathens

Elenathens
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Οχι δεν ειμαι φυσιοθεραπευτρια ειμαι ειδικη παιδαγωγος και εχω κεντρο αποκατστασης για μαθησιακες δυσκολιες, λογοθεραπεια, εργοθεραπεια, παιδοψυχολογο, παιδοψυχιατρο και συνεργαζομαστε με φυσιοθεραπευτρια! Αν μπορω καπως να βοηθησω μου λες!

855ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 35 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Παρ Σεπ 21, 2012 11:27 am

nakos

nakos
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Κοριτσακια μου γεια σας κ απο εμας!!! Σημερα ειχαμε λιγο γκρινιτσα οπως κ εχτες αλλα ευτυχως οταν τον κανω μπανιο κ τον ταιζω ηρεμη κ κοιμαται κατευθειαν!! Εχω το εξης προβλημα εδω κ δυο μερες το βραδυ δεν μου τρωει σχεδον καθολου κ το στηθος μου πρηζεται! Πιο πριν ξυπναγε γυρω στις 1:30-2 κ ετρωγε! Εχτες ομως δεν ξυονησε κ καποια στιγμη ποναγα κ λεω δεν μπορει κατι πρεπει να κανω κ αναγκαστικα κ τον ξυπνησα στις 4 για να φαει να ξελαφρωσω λιγο!! Δεν μου αρεσε καθολου που τον ξυπνησα αλλα τι να εκανα; Μετα θα επρεπε να εβαζε το θηλαστρο κ δεν αντεχα ειχα απιστευτη νυστα!! Εχω καταλαβει οτι επειδη τρωει την κρεμα το απογευμα γυρω στις 18:30-19:00 μετα το μπανιο του δεν πειναει να ξαναφαει στις 21:00! Αχ κ δεν ξερω τι να κανω; Σημερα λεω πριν παω για υπνο γυρω στις 12:00 να τον ξυπνησω να φαει κ μετα να κοιμηθω ησυχη! Εσεις τι λετε;
Βρηκα συνταγη για σπιτικο ρυζαλευρο!! Ειπα να του το εφτιαχνα σημερα αλλα δεν ξερω αν κανει να φαει λαδι γιατι η συνταγη ειχε κ λαδι! Κ η παιδιατρος λειπει σε συνεδριο κ δεν μπορουσα να την παρω! Κανει να φαει λαδι απο τωρα; Ξερω οτι στη χορτοσουπα βαζουμε 2 κουταλιες στο τελος ωμο λαδι αλλα εμεις χορτοσουπα θα ξεκινησουμε τελος του μηνα!!
Με την ιδια συνταγη κανεις κ το κεχρι! Δεν ειναι τιποτα πανευκολο ειναι κ μαλλον θα του το ξεκινησω!! Αλλα κανει να φαει λαδι;
Τατιαννα το βιβλιο ειναι στα ελληνικα!! Διαβασα οτι εδωσες στην ναταλια κρεμυδι! Πως κ της το εδωσες; Εννοω μπορουμε οταν ξεκινησουμε την χορτοσουπα μετα απο λιγο να προσθεσουμε κ τετοια; Κρεμυδι πρασο σελινο κλπ;
Ελενα εμενα ο μικρος εχει ξεκινησει τις στερεες εδω κ 1,5 βδομαδα κ απο την πρωτη μερα ετρωγε ολη σχεδον την ποσοτητα!! Τωρα βεβαια τα παμε πολυ καλυτερα! Καταπινουμε μεγαλυτερες μπουκιες κ οταν βλεπουμε το κουταλι ανοιγουμε κ το στομα!!
Χρυσα μου καλα κανεις κ περιμενεις!! Αφου αντεχεις!! Λιγο υπομονη κ περασαν οι 2 βδομαδες! Το φρουτο πως το εκανες στον ατμο; Εχεις ατμομαγειρα; Σκεφτομαι μηπως παρω τωρα με τον μικρο!

856ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 35 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Παρ Σεπ 21, 2012 11:49 am

dinaki78

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλησπέρα κορίτσια! Εδώ είμαι και εγω!!σας διαβάζω ανελλιπώς απλα δεν γράφω.εμείς ειμαςτε μέρες μέσα στην γκρίνια υποψιαζομαι απο δόντια...κυρίως τα απογεύματα .κατα τα αλλα τρώμε με δυσκολία την φρουτοκρεμα το πρωι (σημερα ο άντρας μου έβαλε ένα κουτάλα κι του γλυκού ρυζαλευρο και την έφαγε πιο ευχάριστα).το σκηνικό της μετακόμισης ξεκίνησε.η μαμα μου αδειάζει την Κυριακή το σπίτι και μπαίνουν μαστορια για μερεμετια.τελικά θα έρθει η μαμα μου σε αυτο που μένουμε τώρα (πάνω απο την πεθερα) και εγω παω στο δικό της,ετσι δεν θα έχει νοίκι και εγω θα έχω 2 γιαγιάδες σε μια πολυκατοικία!!!!υπολογιζουμε σε 15μέρες να έχουμε τελειώσει την τραμπα.εγω θα πάρω συνεργείο που σου μαζεύει και τα πάντα,γυαλικα,ρούχα,όλα.θα στοιχίσει κάτι παραπάνω αλλα χαλάλι.την άλλη Κυριακή γινόμαστε και κουμπάροι σε γάμο-βάφτιση....όλα μαζί μας πεσαν....ετσι για να μην βαριέμαι που λέει και ο άντρας μου τώρα που δεν δουλεύω ακόμα!!!!

857ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 35 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Παρ Σεπ 21, 2012 12:00 pm

XRYSA M

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Elenathens έγραψε:Οχι δεν ειμαι φυσιοθεραπευτρια ειμαι ειδικη παιδαγωγος και εχω κεντρο αποκατστασης για μαθησιακες δυσκολιες, λογοθεραπεια, εργοθεραπεια, παιδοψυχολογο, παιδοψυχιατρο και συνεργαζομαστε με φυσιοθεραπευτρια! Αν μπορω καπως να βοηθησω μου λες!
ΩΡΑΙΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΔΕΥΤΕΡΗ Κ ΤΡΙΤΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΟΤΑΝ ΕΔΙΝΑ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ ΤΗΝ ΦΥΣ/ΠΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΡΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΠΕΡΑΣΑ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΠΙΛΟΓΗ.ΕΛΕΓΑ ΘΑ ΔΩΣΩ ΚΑΤΑΤΑΚΤΗΡΙΕΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΑΠΟ ΤΑ 2 ΟΤΑΝ ΤΕΛΕΙΩΝΑ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΠΑΜΕ ΑΠΟ ΔΩ Κ ΑΠΟ ΚΕΙ ΔΥΣΚΟΛΟ....ΤΕΛΟΣΠΑΝΤΩΝ!...ΛΟΙΠΟΝ ΣΗΜΕΡΑ ΜΙΛΟΥΣΑ ΜΕ ΜΙΑ ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ 3.ΕΩΣ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΜΙΛΟΥΣΕ ΤΩΡΑ ΛΕΕΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΛΕΞΟΥΛΕΣ ΛΙΓΕΣ.ΠΗΓΑΝ ΛΕΕΙ ΣΤΟΝ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΙΠΕ ΑΝ ΔΕΝ ΔΟΥΝ ΠΡΟΟΔΟ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΠΑΙΔΩΝ ΝΑ ΤΟ ΨΑΞΟΥΝ ΤΟ ΘΕΜΑ.ΕΠΙΣΗΣ ΤΗΝ ΡΩΤΗΣΕ ΑΝ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΒΛΕΠΕΙ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΠΟΛΥ.ΟΝΤΩΣ ΕΒΛΕΠΕ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΤΡΑΓΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ.ΚΑΙ ΣΕ ΡΩΤΑΩ ΕΓΩ ΤΩΡΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΠΑΙΖΕΙ ΡΟΛΟ Η ΤΒ,ΤΟ ΠΑΙΔΙ Η ΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΟΛΛΑ ΑΤΟΜΑ ΝΑ ΤΟΥ ΜΙΛΑΝΕ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ΚΟΠΕΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ ΚΟΣΜΟ.ΕΝ ΤΩ ΜΕΤΑΞΥ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΦΟΒΙΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΜΟΥ ΛΕΩ ΜΗΠΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΒΛΕΠΕΙ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΠΑΜΠΑ ΤΗΣ Κ ΑΥΤΟΝ ΛΙΓΕΣ ΩΡΕΣ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΕΡΕΘΙΣΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ?ΓΕΝΙΚΑ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΕΧΩ ΦΟΒΟ ΤΗΣ ΜΙΛΑΩ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΑΠΛΑ ΤΗΣ ΛΕΩ ΑΡΛΟΥΜΠΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΕΙ ΛΕΞΕΙΣ.ΛΕΣ ΤΣΑΜΠΑ ΦΟΒΑΜΑΙ SmileΒΕΒΑΙΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΒΑΖΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΜΑΖΟΥ ΕΝΤ ΔΕ ΖΟΟ ΣΤΗΝ ΤΒ ΠΟΥ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΓΟΥΔΑΚΙΑ.ΛΕΣ ΝΑ ΒΑΖΩ ΜΟΝΟ ΜΟΥΣΙΚΗ?ΑΛΛΑ ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΦΥΓΩ ΝΑ ΜΗΝ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ.ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΕΒΛΕΠΑ ΠΟΛΥ ΤΒ ΚΑΙ ΜΙΛΗΣΑ 9 ΜΗΝΩΝ ΒΕΒΑΙΑ ΕΧΩ ΑΛΛΑ 3 ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΑΡΑ ΑΚΟΥΓΑ ΠΟΛΥ ΚΟΣΜΟ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ Wink

858ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 35 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Παρ Σεπ 21, 2012 12:08 pm

maria maroui

maria maroui
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
γεια σας κοριτσάκια μου!!! τί κάνετε? εμείς έχουμε γκρίνιες αλλά υποψιάζομαι δοντάκια. ακόμα δεν έχω δει (πιάσει) κάτι... Sad
κρεμούλες ακόμα δεν αρχίσαμε, αρχές Οκτώβρη και ανυπομωνώ όσο δεν πάει. χθές της δώσαμε και δοκίμασε λίγο ροδάκινο, πολύ γέλιο!!! κι εμένα όταν μας βλέπει να τρώμε κάνει πως μασάει κι εκείνη κι επιδή της δίνω πάντα να μυρίσει ότι τρώω σε κάποιες τροφες που μάλλον της αρέσει η μυρωδιά ανοίγει και το στοματακί της!!

859ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 35 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Παρ Σεπ 21, 2012 12:09 pm

τατιανα

τατιανα
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Καλησπέρα κ απο μας!!

Εμένα εδω κ 2 μέρες κοιμάται πολλές ώρες το μεσημέρι (3,5-4ωρες) κ τρώει το μεσημεριανό το απόγευμα!
Σήμερα το πρωι στην φρουτοκρεμα της έβαλα ξηρό συκο γιατί δεν βρισκω πια φρέσκα, το μουλιασα σε καυτό νερο να μαλακωσει, έγινε τόσο νόστιμη ( αχλαδι μπανάνα συκο λίγο κεχρι) που ζήλεψα κ ήθελα κ εγω... Φυσικά την έφαγε.
Δαναη έβαλα κρεμμύδι για να νοστιμιση, δεν ξέρω απο τώρα αν μπορείς αλλα λαχανικο είναι κ αυτο γιατί όχι; Κ σελινο κάνει απλά δεν το αλεθεις Μετα μόνο για άρωμα αλλιώς πικριζει.
Όταν πάρεις το βιβλίο πες μας καμία συνταγή αν έχεις καλές να το πάρω κ εγω!

Ντίνα μια χαρα το κανονισατε βρε μπράβο! Λίγο υπομονή με τον χαμό τώρα αλλα τουλάχιστον θα ηρεμήσει το κεφάλι σου.. Δεν πιστεύω να μπλέξει τώρα η μάμα σου χιχιχι

860ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 35 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Παρ Σεπ 21, 2012 12:17 pm

maria maroui

maria maroui
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
XRYSA M έγραψε:
Elenathens έγραψε:Οχι δεν ειμαι φυσιοθεραπευτρια ειμαι ειδικη παιδαγωγος και εχω κεντρο αποκατστασης για μαθησιακες δυσκολιες, λογοθεραπεια, εργοθεραπεια, παιδοψυχολογο, παιδοψυχιατρο και συνεργαζομαστε με φυσιοθεραπευτρια! Αν μπορω καπως να βοηθησω μου λες!
ΩΡΑΙΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΔΕΥΤΕΡΗ Κ ΤΡΙΤΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΟΤΑΝ ΕΔΙΝΑ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ ΤΗΝ ΦΥΣ/ΠΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΡΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΠΕΡΑΣΑ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΠΙΛΟΓΗ.ΕΛΕΓΑ ΘΑ ΔΩΣΩ ΚΑΤΑΤΑΚΤΗΡΙΕΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΑΠΟ ΤΑ 2 ΟΤΑΝ ΤΕΛΕΙΩΝΑ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΠΑΜΕ ΑΠΟ ΔΩ Κ ΑΠΟ ΚΕΙ ΔΥΣΚΟΛΟ....ΤΕΛΟΣΠΑΝΤΩΝ!...ΛΟΙΠΟΝ ΣΗΜΕΡΑ ΜΙΛΟΥΣΑ ΜΕ ΜΙΑ ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ 3.ΕΩΣ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΜΙΛΟΥΣΕ ΤΩΡΑ ΛΕΕΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΛΕΞΟΥΛΕΣ ΛΙΓΕΣ.ΠΗΓΑΝ ΛΕΕΙ ΣΤΟΝ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΙΠΕ ΑΝ ΔΕΝ ΔΟΥΝ ΠΡΟΟΔΟ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΠΑΙΔΩΝ ΝΑ ΤΟ ΨΑΞΟΥΝ ΤΟ ΘΕΜΑ.ΕΠΙΣΗΣ ΤΗΝ ΡΩΤΗΣΕ ΑΝ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΒΛΕΠΕΙ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΠΟΛΥ.ΟΝΤΩΣ ΕΒΛΕΠΕ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΤΡΑΓΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ.ΚΑΙ ΣΕ ΡΩΤΑΩ ΕΓΩ ΤΩΡΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΠΑΙΖΕΙ ΡΟΛΟ Η ΤΒ,ΤΟ ΠΑΙΔΙ Η ΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΟΛΛΑ ΑΤΟΜΑ ΝΑ ΤΟΥ ΜΙΛΑΝΕ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ΚΟΠΕΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ ΚΟΣΜΟ.ΕΝ ΤΩ ΜΕΤΑΞΥ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΦΟΒΙΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΜΟΥ ΛΕΩ ΜΗΠΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΒΛΕΠΕΙ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΠΑΜΠΑ ΤΗΣ Κ ΑΥΤΟΝ ΛΙΓΕΣ ΩΡΕΣ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΕΡΕΘΙΣΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ?ΓΕΝΙΚΑ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΕΧΩ ΦΟΒΟ ΤΗΣ ΜΙΛΑΩ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΑΠΛΑ ΤΗΣ ΛΕΩ ΑΡΛΟΥΜΠΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΕΙ ΛΕΞΕΙΣ.ΛΕΣ ΤΣΑΜΠΑ ΦΟΒΑΜΑΙ SmileΒΕΒΑΙΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΒΑΖΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΜΑΖΟΥ ΕΝΤ ΔΕ ΖΟΟ ΣΤΗΝ ΤΒ ΠΟΥ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΓΟΥΔΑΚΙΑ.ΛΕΣ ΝΑ ΒΑΖΩ ΜΟΝΟ ΜΟΥΣΙΚΗ?ΑΛΛΑ ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΦΥΓΩ ΝΑ ΜΗΝ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ.ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΕΒΛΕΠΑ ΠΟΛΥ ΤΒ ΚΑΙ ΜΙΛΗΣΑ 9 ΜΗΝΩΝ ΒΕΒΑΙΑ ΕΧΩ ΑΛΛΑ 3 ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΑΡΑ ΑΚΟΥΓΑ ΠΟΛΥ ΚΟΣΜΟ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ Wink
Χρύσα προσπάθησε να μην την αφήνεις να βλέπει τηλεόραση γιατί είχα διαβάσει οτι μέχρι τον 10 μήνα νομίζω δεν καταλαβαίνουν τί βλέπουν και οι εναλλαγές είκονων και χρωμάτων τα κουράζει. δεν ξέρω κατα πόσο ισχύει αλλά ο παιδίατρος γνωστής μου της είπε οτι η τηλεόραση σε μωρακια πολύ μικρά είναι ύποπτη και για επιλειψία (Θεός φυλάει) γιατί μπερδέυει το μυαλουδάκι τους και προσπαθούν να καταλάβουν τί είναι πραγματικό και τί όχι. η μουσικούλα απο την άλλη λένε οτι κάνει καλό στα μωράκια. εγώ την έχω κόψει την TV εδώ και αρκετό καιρό.

861ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 35 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Παρ Σεπ 21, 2012 12:20 pm

XRYSA M

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΔΑΝΑΗ ΤΟ ΠΗΡΕΣ ΘΕΡΜΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΚΡΕΜΑΣ Ε???ΠΩΣ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΣΠΙΤΙΚΟ ΡΥΖΑΛΕΥΡΟ???ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΔΙ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΜΑ ΟΥΤΩΣ Η ΑΛΛΩΣ ΘΑ ΦΑΕΙ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΣΟΥΠΑ.ΠΑΝΤΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΡΥΖΑΛΕΥΡΟ ΣΤΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ Η ΣΤΑ ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΓΑΛΑ ΓΛΟΥΤΕΝΗ ΖΑΧΑΡΗ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΑΙ Η ΝΟΥΤΡΙΤΣΙΑ ΕΝΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΣΚΕΤΟ ΡΥΖΑΛΕΥΡΟ ΚΑΙ ΣΥΝΗΘΩΣ ΤΟ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΣΟΥΝ ΣΟΥΠΕΣ ΑΛΛΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΜΕ ΜΙΑ ΑΛΕΣΜΕΝΗ ΜΠΑΝΑΝΑ ΜΕΣΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΟΥΠΕΡ!
ΝΑΙ ΤΟ ΜΗΛΟ ΣΤΟΝ ΑΤΜΟΜΑΓΕΙΡΑ ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΕΝΑΝ ΦΤΗΝΟ ΕΙΧΑ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΡΦΟΥΡ ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΜΙΑ ΧΑΡΑ.ΕΓΙΝΕ ΤΟΣΟ ΝΟΣΤΙΜΟ ΠΩ ΠΩ ΤΟ ΕΦΑΓΑ ΟΛΟ!ΝΑ ΤΡΩΕΙ Η ΜΑΝΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΝΕΙ!!!!
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΤΟ ΕΧΩ ΠΑΘΕΙ ΚΕΙ ΕΓΩ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΥΤΟ!ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΗΝ ΒΑΛΕΙΣ ΘΗΛΑΣΤΡΟ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΔΙΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΥΞΗΜΕΝΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΚΑΤΙ ΠΟΥ Ο ΜΠΟΥΜΠΟΥΛΑΚΟΣ ΣΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ.ΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΥΠΟΜΟΝΗ 2 ΝΥΧΤΕΣ ΜΕΤΑ ΘΑ ΡΥΘΜΙΣΤΕΙ.ΤΟ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΒΓΑΛΕ ΛΙΓΟ ΜΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΑΝ Δ ΑΝΤΕΧΕΙΣ.

862ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 35 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Παρ Σεπ 21, 2012 12:21 pm

dinaki78

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
τατιανα έγραψε:Καλησπέρα κ απο μας!!

Εμένα εδω κ 2 μέρες κοιμάται πολλές ώρες το μεσημέρι (3,5-4ωρες) κ τρώει το μεσημεριανό το απόγευμα!
Σήμερα το πρωι στην φρουτοκρεμα της έβαλα ξηρό συκο γιατί δεν βρισκω πια φρέσκα, το μουλιασα σε καυτό νερο να μαλακωσει, έγινε τόσο νόστιμη ( αχλαδι μπανάνα συκο λίγο κεχρι) που ζήλεψα κ ήθελα κ εγω... Φυσικά την έφαγε.
Δαναη έβαλα κρεμμύδι για να νοστιμιση, δεν ξέρω απο τώρα αν μπορείς αλλα λαχανικο είναι κ αυτο γιατί όχι; Κ σελινο κάνει απλά δεν το αλεθεις Μετα μόνο για άρωμα αλλιώς πικριζει.
Όταν πάρεις το βιβλίο πες μας καμία συνταγή αν έχεις καλές να το πάρω κ εγω!

Ντίνα μια χαρα το κανονισατε βρε μπράβο! Λίγο υπομονή με τον χαμό τώρα αλλα τουλάχιστον θα ηρεμήσει το κεφάλι σου.. Δεν πιστεύω να μπλέξει τώρα η μάμα σου χιχιχι
Μπα δεν νομίζω ΤΑτιανα ... Η μαμα μου ξέρει να μιλάει εκεί που πρέπει...

863ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 35 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Παρ Σεπ 21, 2012 12:30 pm

XRYSA M

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΝΤΙΝΑΚΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΕΧΕΙ Η ΠΕΘΕΡΑ ΣΟΥ?
ΜΑΡΙΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΑΛΕΥΩ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΜΟΝΕΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΣΤΩ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΙΣ ΒΑΣΙΚΕΣ ΜΟΥ ΑΝΑΓΚΕΣ ΚΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΣ ΒΑΛΩ ΝΑ ΑΠΑΣΧΟΛΗΘΕΙ.ΣΑΦΩΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΦΗΝΩ ΠΟΛΥ ΩΡΑ.ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΟΤΑΝ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙ!!!ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΚΡΙΝΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΝΑΙ ΔΟΝΤΙ ΑΠΛΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΣΚΑΣΕ ΑΚΟΜΑ.
ΤΑΤΙΑΝΑ ΩΡΑΙΑ Η ΦΡΟΥΤΟΚΡΕΜΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΤΡΩΓΑ ΚΑΙ ΕΓΩ!ΛΕΣ ΝΑ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΤΟΣΟ ΑΠΟ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ?
ΕΓΩ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΑΛΕΥΩΩΩΩΩΩ ΟΛΟ ΤΡΩΕΙ ΕΙΔΙΚΑ ΠΡΩΙ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΒΡΑΔΥ ΣΤΑ ΕΝΔΙΑΜΕΣΑ ΛΙΓΟ.ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΕΩΣ 10.30 ΕΤΡΩΓΕ ΚΟΙΜΗΘΗΚΕ ΓΙΑ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΚΛΑΨΕ ΞΑΝΑ ΓΙΑ ΦΑΙ ΕΦΑΓΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΥΠΝΟ.

864ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 35 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Παρ Σεπ 21, 2012 12:37 pm

dinaki78

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
XRYSA M έγραψε:ΝΤΙΝΑΚΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΕΧΕΙ Η ΠΕΘΕΡΑ ΣΟΥ?
ΜΑΡΙΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΑΛΕΥΩ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΜΟΝΕΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΣΤΩ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΙΣ ΒΑΣΙΚΕΣ ΜΟΥ ΑΝΑΓΚΕΣ ΚΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΣ ΒΑΛΩ ΝΑ ΑΠΑΣΧΟΛΗΘΕΙ.ΣΑΦΩΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΦΗΝΩ ΠΟΛΥ ΩΡΑ.ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΟΤΑΝ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙ!!!ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΚΡΙΝΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΝΑΙ ΔΟΝΤΙ ΑΠΛΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΣΚΑΣΕ ΑΚΟΜΑ.
ΤΑΤΙΑΝΑ ΩΡΑΙΑ Η ΦΡΟΥΤΟΚΡΕΜΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΤΡΩΓΑ ΚΑΙ ΕΓΩ!ΛΕΣ ΝΑ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΤΟΣΟ ΑΠΟ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ?
ΕΓΩ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΑΛΕΥΩΩΩΩΩΩ ΟΛΟ ΤΡΩΕΙ ΕΙΔΙΚΑ ΠΡΩΙ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΒΡΑΔΥ ΣΤΑ ΕΝΔΙΑΜΕΣΑ ΛΙΓΟ.ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΕΩΣ 10.30 ΕΤΡΩΓΕ ΚΟΙΜΗΘΗΚΕ ΓΙΑ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΚΛΑΨΕ ΞΑΝΑ ΓΙΑ ΦΑΙ ΕΦΑΓΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΥΠΝΟ.
Της εξηγήσαμε ότι εφόσον υπάρχει μεγαλύτερο σπίτι το προτιμούμε.της ήρθε ένας νταμπλας γιατι δεν το περίμενε,μας είπε ότι βιαζόμαστε γιατι αν το 2ο παιδι ειναι κοριτσάκι μπορούν να μείνουν στο ίδιο δωματιο αλλα της εξηγήσαμε ότι το έχουμε ήδη αποφασίσει και δεν αλλαζει.η ιδέα να μείνει η μαμα μου εδώ το ελαφρύνε λίγο γιατι αν νοικιάζε αλλού κ αυτο έμενε άδειο θα ήταν σκάνδαλο....τέλος καλο όλα καλα!δοξα το Θεό!!!!

865ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 35 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Παρ Σεπ 21, 2012 1:31 pm

nakos

nakos
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Χρυσα την συνταγη την βρηκα απο εδω : http://supermomrocks.wordpress.com/2012/02/17/πως-να-φτιαξετε-ρυζαλευρο-συνταγη-απο/!! Αυριο θα του το κανω! Τελικα ξαπλωσα χωρις να τον ξυπνησω!! Θα δουμε πως θα παει!!

Ντινα καλη μετακομιση!! Με το καλο να πατε σπιτακι σου να ηρεμησετε!!

Τωρα πηγα κ τον ειδα κ κοιμαται καθετα στην κουνια του! Εχει πολυ πλακα!!

Χρυσα δεν κανει να βλεπουν tv αλλα τι να κανεις!! Παντως μην στεναχωριεσαι κ μην φοβασαι για το αν θα μιλησει γρηγορα ή οχι! Για να παρεις κουραγιο εγω ειμαι συνεχεια μονη με το μωρο! Ο αντρας μου λειπει συνεχεια! Κ προσπαθω να του μιλαω οσο το δυνατον περισσοτερο!! Αλλα καποιες φορες κουραζεσαι κ να μιλας ακαταπαυστα χωρις να παιρνεις απαντηση!! Μια χαρα θα ειναι τα μπεμπινια μας!! Κ εγω καποιες φορες τον παιρνω διπλα μου στον καναπε κ το βλεμα του καρφωνεται στην τηλεοραση! Στην αρχη την εκλεινα αμεσως τωρα τον αφηνω λιγο κ μετα δεν δινει τοσο σημασια!! Απασχολειται με οτι παιχνιδι του δωσω! Εκτος κ αν εχει διαφημισεις! Ε εκει κολαει!!

Κοριτσακια καληνυχτα να εχουμε!!
Α σ αυριο παω επιτελους κομωτηριο!!! Να κανω υης ανταυγειες μου που εχω πανω απο χρονο να κανω!! Εχω μια χαρα!! Αντε σιγα σιγα να επανερχομαι στα παλια μου!! Να χασω κ τα κιλα που μου εχουν μεινει να νιωσω παλι καλα!!! Φιλακια!!

866ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 35 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Παρ Σεπ 21, 2012 11:13 pm

maria maroui

maria maroui
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
καλημέρα κορίτσια!!!

Nakos θα σου φτιάξει την διάθεση το κομμωτήριο, κι εγώ πήγα μες την εβδομάδα για κούρεμα και βγήκα άλλος άνθρωπος.

να πώ την αλήθεια επιδή κι εγώ τρώω πολλές ώρες μόνη μου με τη μικρή και όπως είπατε κι έσεις μιλάω συνέχεια χωρίς να πέρνω απάντηση την έχω σκεφτέι την τν αρκετές φορές, αλλά προσπαθώ να κρατηθώ γιατί δεν θέλω να μάθει απο τώρα κάθε είδους οθόνη. ξέρω παιδάκι που είναι ούτε 2 χρονών και παίζει την τεχνολογία στα χέρια!!! αν βρεθεί μπροστά σε οθόνη υπολογιστή έχει μπει ιντερνετ για πλάκα. με φρικάρει λίγο όλο αυτο η αληθεια είναι!!!

867ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 35 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Σαβ Σεπ 22, 2012 1:04 am

τατιανα

τατιανα
Καλημέρα!
Τι ωραία που έχει ψυχρουλα μ´αρεσει!!!

Δαναη ξέχασα να σου πω ότι εγω άρχισα κ βάζω λαδακι ώμο στην χορτοσουπα, οπότε δεν νομίζω να υπάρχει πρόβλημα να βάλεις αν κ μπορείς κ χωρίς λάδι στην αρχη νομίζω! Το λινκ δεν μου το ανοίγει.

Χρύσα όπως είπα κ στην Ειρηνη έτσι έκανε κ μένα θηλαζε κάθε ώρα κ τώρα Μετα στερεα επανηλθε στο 2ωρο.
Νομίζω είναι κ στο παιδι στις δικές μας φαίνεται αρέσει πολυ το γαλατακι ενω αλλα μωρα αν φάνε δεν θέλουν Μετα γάλα, εμένα Μετα το φαγητο αν δεν θηλαζει δεν ηρεμει!

868ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 35 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Σαβ Σεπ 22, 2012 2:58 am

Elenathens

Elenathens
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Γεια σας μανουλες!
Χρυσα μου 3 χρονων αν δεν μιλαει καλο θα ειναι να το κοιταξουν λιγο γιατι πραγματι εχει αργησει.
Ενταξει το καθε παιδακι εχει τους ρυθμους του αλλα στα 3 πρεπει να μπορει να συνεννοηθει το μωρο γιατι τοτε αρχιζουν αλλα επιθετικοτητα , τσιριδες, κλαματα, φωνες που ειναι φυσιολογικο οταν δεν μπορεις να εκφρασεις αυτα που θες.
Τωρα για το θεμα, αν παιζει ρολο αν του μιλανε, ναι παιζει σημαντικο. Οσα περισσοτερα γλωσσικα ερεθισματα εχει ενα παιδακι τοσο καλυτερα θα τα παει!
Αλλα παιζει ρολο αν υπαρχει και καποιο αλλο θεμα και δεν εχει αναπτυξει το λογο του το μωρο.
Γι αυτο παντα συστηνουμε σε παιδακια που εχουν αργησει λιγο να μιλησουν εναρξη παιδικου και τοτε ουτε λογοθεραπειες μπορει να μην χρειαστει! Γιατι; Γιατι εκει εχουν φοβερα γλωσσικα ερεθισματα!
Με το θεμα της τηλεορασης... Εγω γενικα δεν ειμαι των ακρων. Ολα με μετρο! Ουτε οι απαγορευσεις κανουν καλο ουτε η ασυδοσια. Αν κινουμαστε στο μεσο φυσιολογικο, ολα καλα θα πανε με τα παιδακια μας. Αν τωρα ενα παιδακι 3χρονων βλεπει 5 ωρες καθε μερα τηλ. Ειναι λογικο να προκυψουν θεματα.
Μην αγχωνεσαι ολα με μετρο και δεν υπαρχει περιπτωση να μην παει κατι καλα! Wink

869ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 35 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Σαβ Σεπ 22, 2012 11:36 pm

XRYSA M

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ???ΕΚΑΝΕ ΛΙΓΟ ΚΡΥΟ ΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΒΑΛΑΜΕ ΟΛΟΣΩΜΟ ΦΟΡΜΑΚΙ!ΜΕ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ ΜΟΥ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑ ΟΤΙ ΤΑ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ ΜΑΚΡΥΜΑΝΙΚΑ ΔΕΝ ΤΗΣ ΕΚΑΝΑΝ.ΤΕΛΙΚΑ ΒΑΛΑΜΕ ΕΝΑ 9-12 ΜΟΔΕΡΚΕΡ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΦΟΡΜΑ ΚΑΙ ΚΟΙΜΗΘΗΚΑΜΕ.ΞΕΣΚΕΠΑΕΤΑΙ Η ΜΑΙΜΟΥ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΚΡΑΤΑΕΙ ΠΑΝΩ ΤΗΣ.ΕΧΩ ΕΝΑ ΥΠΝΟΣΑΚΟ ΨΙΛΟ ΓΙΑ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΣ ΤΟΝ ΒΑΛΩ.ΜΕΤΑ ΒΡΗΚΑ ΘΑ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΩ ΕΝΑΝ ΑΠΟ Ε ΜΠΕΙ ΜΕ 20 ΕΥΡΩ.ΠΟΛΥ ΦΑΙ ΠΑΛΙ ΟΛΌ ΤΟ ΒΡΑΔΥ!
ΕΛΕΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ.
ΤΑΤΙΑΝΑ ΥΠΟΨΙΝ ΝΑ ΜΑΣ ΛΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΕΓΩ ΤΙΣ ΓΡΑΦΩ Very Happy Very Happy Very Happy
ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ.ΠΕΙΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΝΕΟ.ΜΑΚΙΑ

870ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 35 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Κυρ Σεπ 23, 2012 1:30 am

jerrysofaki

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!

ΠΗΓΑΜΕ ΣΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΘΙΕΡΩΜΕΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΜΑΣ...ΤΟ ΠΟΡΙΣΜA: 10.900 KG ΚΑΙ 71 CM!
ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ...ΑΦΟΥ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΕ ΡΩΤΗΣΕ (ΑΣΤΕΙΕΥΟΜΕΝΟΣ) ΜΗΠΩΣ ΤΟΥ ΔΙΝΩ ΚΡΥΦΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑ Η' ΛΙΠΑΣΜΑ!!!

ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ...ΚΡΕΜΑ! ΚΑΝΑΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΩ ΣΚΟΝΗ ΚΡΕΜΑ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ ΕΠΕΜΕΝΕ ΠΩΣ ΓΙΑ 1-2 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΥΗΘΕΊ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΩΝ ΣΤΕΡΕΩΝ ΤΡΟΦΩΝ..ΜΕΤΑ ΘΑ ΤΟΥ ΔΩΣΟΥΜΕ ΒΡΩΜΗ ΕΙΠΕ, ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΓΕΜΑΤΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΦΟΡΤΩΝΟΥΜΕ ΖΑΧΑΡΗ. ΑΡΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΟ ΖΑΧΑΡΗ ... ΠΡΟΒΛΙΜΑΤΙΖΟΜΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΗ .ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΜΟΥ ΣΤΑΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΘΗΛΑΣΜΟΥ.

ΞΕΡΩ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ...ΟΛΕΣ, ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ! ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ!

ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΒΓΑΖΩ ΓΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΤΟ ΔΙΝΕΙ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΤΟΥ ΜΕ ΜΠΙΜΠΕΡΟ ΚΑΘΕ ΠΡΩΙ ΚΑΙ ΟΛΟΣ ΠΕΡΙΕΡΓΩΣ ΤΟ ΠΙΝΕΙ ! ΟΙ ΘΗΛΕΣ ΑΠΟ ΚΑΟΥΤΣΟΥΚ ΗΤΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ.

ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΑΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΒΕΒΑΙΑ Ο ΒΡΑΔΙΝΟΣ ΥΠΝΟΣ. ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΞΥΠΝΑΕΙ ΚΑΘΕ 1.5 - 2 ΩΡΕΣ. ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΠΛΑ ΤΟΝ ΠΑΙΡΝΩ ΑΓΚΑΛΙΤΣΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΤΟΝ ΞΑΝΑΚΟΙΜΗΣΩ ΑΛΛΕΣ ΤΟΝ ΤΑΙΖΩ .

ΑΓΧΟΝΟΜΑΙ ΤΡΕΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΛΕΙΨΩ 4 ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ Η ΜΑΝΟΥΛΑ ΜΟΥ ΤΑ ΒΡΑΔΙΑ!
ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ Η ΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ ΓΙΑ 5 ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ ΩΡΕΣ...5.5 ΜΗΝΕΣ ΤΩΡΑ ΗΤΑΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ "ΑΠΟΓΑΛΑΚΤΙΣΤΩ" ΕΓΩ. Sad

ΑΥΤΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ. ΤΑ ΕΓΡΑΨΑ ΛΙΓΟ ΜΠΕΡΔΕΜΕΝΑ ΑΛΛΑ ΒΙΑΖΟΜΑΙ ΜΗΠΩΣ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΕΙ ΓΚΡΙΝΙΑ!!

ΚΑΛΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ

871ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 35 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Κυρ Σεπ 23, 2012 2:26 am

τατιανα

τατιανα
Καλημέρα κοριτσακια μου!!

Και εδω είχε ψυχρα κ βάλαμε μακρυμανικο κ εμείς μόνο που έχω μόνο 9-12 μοδερκερ κ μένα αλλα είναι ολίγον τεράστιο... Χρύσα ανταλαζουμε;; χεχεχε
Βάλε λινκ απο υπνοσακο κ μένα με ενδιαφέρει.

Σοφια το καλύτερο λίπασμα δίνω πες χαχαχα!
Θα γίνει αντρακλας ο μπεμπης σου.. Κ τι ωραίες καλλιτεχνικές φωτο βάζεις όλο θέλω να στο πω!!
Κρέμα μην δώσεις κ καθόλου μια χαρα μπήκε στον κόσμο των στερεών η δικιά μου με φρούτα κ λαχανικά... Χωρίς τεχνητές τροφές κ ζάχαρη.. Ευτυχώς ενας Παιδιατρος που παραδέχτηκε κ το θέμα της ζάχαρης.
Ότι κ να δώσεις καλη αρχη κ σε σας, θα ρήξεις γέλιο στην αρχη!

Σήμερα η δικιά μου την τσακισε την φρουτοκρεμα! Έβαλα φρέσκο συκο που βρήκα χθες στην λαϊκή λίγο μπανάνα κ ψητό μήλο (Χρύσα ζήλεψα κ εφτιαξα στον φούρνο όμως)
Ούτε τραγουδακια δεν χρειάστηκαν...χιχιχι
Όσο για την τηλεόραση που λέτε ξέρω ότι απαγορεύεται μέχρι 2 χρόνων βέβαια εμένα πολλές φορές που την έχω ανοιχτεί καρφωνεται για δευτερόλεπτα ε δεν πιστεύω να πάθει κ σοβαρή ζημιά αλλα εσκεμενα δεν της βάζω.

872ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 35 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Κυρ Σεπ 23, 2012 2:32 am

nakos

nakos
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλημερα κοριτσια!!!
Σοφια μπραβο ο μικρος!! Εφτασε τα 11 κιλα!! Μπραβο!!
Εγω τον ζυγισα εχτες κ ηταν 6800 μονο!! Εχουμε ομως το ιδιο μποι!
Το βραδυ μας ηταν καλο!! Οπως συνηθως!! Ξυπνησε στις 4:30 εκανε μαμ κ μετα νανι μεχρι τις 8:30!! Πριν απο λιγο εφαγε φρουτοκρεμα!! Κ τωρα κοιμαται!! Περιμενω να ξυπνησει να παμε στους δικους μου να φαμε!!
Χρειαζομαι κ εγω υπνοσακο!! Κ δεν ξερω τι να παρω;
Εδω κ καιρο τον ντυνω με μακριμανικο για τον υπνο γιατι αλλιως κρυωνουν τα χερακια κ τα ποδαρακια του αφου ξεσκεπαζεται!! Δεν του αρεσει να ειναι σκεπασμενος!!
Σημερα η φρουτοκρεμα δεν του αρεσε πολυ! Μου εκανε τον δυσκολο! Κ δεν την εφαγε ολη! Μαλλον δεν του την ειχα αλεσει αρκετα! Αυριο θα ρωτησω την παιδιατρο αν μπορω να του δωσω αβοκαντο κ αν μπορω θα του το κανω με μπανανα! Λεει ο συνδυασμος ειναι πολυ καλος!!
Το απογευμα θα φαμε σπιτικο ρυζαλευρο!! Θα σας γραψω εντυπωσεις!!
Σοφια καλη αρχη με την κρεμα!!!
Φιλακια κοριτσακια!! Να εχουμε μια ομορφη Κυριακη!!

873ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 35 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Κυρ Σεπ 23, 2012 3:32 am

mommy2be

mommy2be
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλημέρα σας τσούπρες!!
σοφάκι τέλειος ο δικός σου!! μπαμπάτσικο το αγοράκι! γιατί θα τον αφήσεις 4 μέρες;

η δικιά μας πάει πολύ καλά αυτές τις μέρες. λίγο γκρινίτσα αλλά τα καταφέρνουμε. χθες κοιμήθηκε 11, τη τάισα στις 8 το πρωί κ ξανακοιμήθηκε απ ευθείας μαζί μας μέχρι τις 11μιση. ξεκουραστήκαμε κ εμείς κ αυτή.

είδα κ το chicco liteway κ θα το πάρουμε!!

παρασκευή πάλι σαλόνικα για δουλειά, αλλά αυτή τη φορά όλοι μαζί. αποφασίσαμε με τον άνδρα μου να ανεβαίνουμε μια φορά το μήνα για πσκ. πολλά τα έξοδα, αλλά επιβάλλεται για τη δουλειά μου. δεν αντέχω παραπάνω μέρες μόνη μου με τη μικρή στη Θεσ/νίκη. σκεφτείτε οτι δεν έχω καθόλου βοήθεια γιατί η μαμά μου δουλεύει όλη μέρα κ όταν ανεβαίνω κουράζομαι πάρα πάρα πολύ... δουλειά κ μπέμπα μαζί χωρίς βοήθεια...

874ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 35 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Κυρ Σεπ 23, 2012 4:41 am

τατιανα

τατιανα
Δαναη δωστου άφοβα αβοκαντο, στο εξωτερικό το δίνουν κ σαν πρώτο φρούτο!εγω έδωσα κ της άρεσε πολυ!!

Μαρια πολυ ταλαιπωρία αυτο το πήγαινε-έλα αλλα τι να κανείς.. Μια χαρα κοιμάται εσένα, εμένα σήμερα κάθε 1,5-2 ώρες ξυπνουσε.

875ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 35 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Κυρ Σεπ 23, 2012 7:15 am

nakos

nakos
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
τατιανα έγραψε:Δαναη δωστου άφοβα αβοκαντο, στο εξωτερικό το δίνουν κ σαν πρώτο φρούτο!εγω έδωσα κ της αρεσε πολυ.
Τατιανα θελω πολυ να του σωσω κ αλλα φρουτακια! Οπως εσυ πως της εδωσες κ συκο! Ειχα κρατησει απο το χωριο φρεσκα κ μου χαλασαν! Αυριο κλεινει μια βδομαδα που τρωει μπανανα μηλο αχλαδι κ αλεργια δεν εχει κανει! Καθε ποτε της προσθετεις κ κατι καινουργιο; Ρωτας την παιδιατρο σου; Εγω αυριο θα την παρω τηλ να μου πει!!!
Κοριτσια ξεραθηκαμε στον υπνο!! Γυρισαμε απο τους δικους μου κ τον ταισα στο κρεβατι μου κ κοιμηθηκαμε μαζι κ το μαναρακι μου κοιμαται ακομα απο τις 4! Αν τον ειχα στην κουνια θα μου ειχε ξυπνησει στο 40λεπτο!! Αχ ξεκουραστικα κ εγω!!
Mommy2be καλα θα κανατε κ θα πηγαινετε!! Ωραια θα ειναι!! Θα αλλαζεις κ παραστασεις!!!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 35 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

phpBB2 forum με ForumGreek | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις