Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
321 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 321 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 37 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 34 από 41]

826ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 34 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Τετ Σεπ 19, 2012 12:02 pm

Elenathens

Elenathens
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
τατιανα έγραψε:Ελενακι ευχαριστω και για το λινκ, βρηκα εκει τετοιο με 4 ευρω βεβαια ειναι αλλα 5 τα μεταφορικα αλλα ισως παρω και κατι ακομα!!!

Τατιανα προσεχε μην ειναι τα ανταλακτικα! Με 5 ευρω το ειδα σημερα και στα pre natal! Θα το περουμε και εμεις! Smile

827ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 34 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Τετ Σεπ 19, 2012 12:10 pm

nakos

nakos
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
τατιανα έγραψε:
XRYSA M έγραψε:KΟΡΙΤΣΑΡΕΣ ΜΗΝ ΜΕ ΠΕΙΤΕ ΕΜΜΟΝΙΚΗ ΠΑΛΙ ΑΛΛΑ ΕΛΕΟΣ ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΚΡΕΜΕΣ.ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΓΛΟΥΤΕΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΧΟΥΝ ΙΧΝΗ.ΜΕΤΑ ΣΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΥΝ ΤΗΝ ΖΑΧΑΡΗ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΕΙΔΑ ΤΗΝ ΝΟΥΝΟΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΧΘΕΣ ΣΤΟ ΣΟΥΠΕΡ ΒΑΝΙΛΙΑ ΡΥΖΑΛΕΥΡΟ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΚΡΥΣΤΑΛΙΚΗ ΖΑΧΑΡΗ.ΔΕΝ ΤΙΣ ΜΠΟΡΩ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΝΤΙΦΑΣΕΙΣ!!!!ΜΗΝ ΜΕ ΚΡΑΞΕΤΕ ΣΑΣ ΑΓΑΠΩ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 34 534787 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 34 534787 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 34 534787 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 34 534787

ηθελα κ εγω να το πω αλλα εχω πει τοσες φορες για αυτο που φοβαμαι μην παρεξηγηθω!
παντως ο παπαβεντσης λεει στο βιβλιο του οτι η φαριν λακτε εχει 6 κουτ ζαχαρη ανα μεριδα Shocked Shocked
να σου πω καποια που δεν την πειραζει η ζαχαρη καλυτερα να βρασει κεχρι ή κινοα κ να βαλει ζαχαρη μεσα ετσι τουλαχιστον το ρυθμιζεις καλυτερα...
Βρε κοριτσια μου εσεις δικιο εχετε!! Απλα εγω δεν θελω να γινω τοσο εμονικη με την ζαχαρη κ τα υπολοιπα! Γιατι αν κατσεις να σκεφτεις το τι τρωμε τωρα πια θα σου'ρθει ντουβρουτζας!! Αφου τωρα πια τιποτα δεν ειναι αγνο!! Μεχρι κ το μοσχαρι που θα τους δωσουμε αργοτερα ειναι τιγκα στις αντιβιωσεις!! Οποτε προσπαθω να μην τα σκεφτομαι τοσο πολυ!! Εξαλου οπως εχω ξαναπει σε αυτην την ηλικια τα πραγματα ειναι πολυ ελεγχομενα! Μετα να δω τι θα κανουμε που θα βλεπουν στο σχολειο απο τα αλλα παιδακια να τρωνε πατατακια κ σοκολατες! Εκει ειναι που πρεπει να βαλεις τα ορια!! Εγω δεν ετρωγα ποτε τετοια γιατι δεν μου αρεσαν αλλα κ η μαμα μου δεν μας τα ειχε απογορευσει τελειως! Ετσι οταν κατι δεν ειναι απαγορευμενο δεν το ζητας με τον ιδιο τροπο!! Θυμαμαι τις ξαδερφες μου που η θεια μου τους τα ειχε ολα κομενα, μονο υγειινες τροφες, βιολογικα κ τετοια κ καποια στιγμη πανε σε ενα φιλικο σπιτι κ παιζανε με κατι αλλα παιδακια κ ξαφνικα τις βρισκει η θεια να ειναι στην κουζινα κ να εχουν ανοιξει ενα ντουλαπι κ να εχουν καταβροχθησει τονους σοκολατας κ πατατακια!! Το ξερω πως τωρα διαμορφωνουμε τις διατροφικες συνηθειες αλλα βλεπεις πως κ η Ναταλια εχει προτιμησεις!! Πχ η χορτοσουπα δεν της αρεσει! Τι θα κανεις θα την πιεσεις να το φαει; Δεν μπορεις!! Κοιτας να δωσεις κατι που τους παει πιο πολυ στη γευση για να μαθουν την διαδικασια του κουταλιου κ του φαγητου κ οταν μεγαλωσουν λιγο κ καταλαβαινουν τους εξηγεις οτι πρεπει να τρωμε υγιεινα! Κ τα οσπρια θα φανε κ τα λαχανικα!! Αλλα πιστευω οτι παιζει ρολο κ το παιδι! Κ εγω με τετοιες κρεμες μεγαλωσα κ ολα τα παιδια της ηλικιας μου! Εμενα μου αρεσει να τρωω υγιεινα! Η αδερφη μου παλι ειναι το αντιθετο! Στο ιδιο σπιτι μεγαλωσαμε! Απλα ειναι κ στο παιδι!!
Συγγνωμη για το σεντονι! Κ ελπιζω να μην παρεξηγηθω!!

828ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 34 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Τετ Σεπ 19, 2012 12:22 pm

γκαλαιτζογλου

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
nakos έγραψε:
τατιανα έγραψε:
XRYSA M έγραψε:KΟΡΙΤΣΑΡΕΣ ΜΗΝ ΜΕ ΠΕΙΤΕ ΕΜΜΟΝΙΚΗ ΠΑΛΙ ΑΛΛΑ ΕΛΕΟΣ ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΚΡΕΜΕΣ.ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΓΛΟΥΤΕΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΧΟΥΝ ΙΧΝΗ.ΜΕΤΑ ΣΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΥΝ ΤΗΝ ΖΑΧΑΡΗ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΕΙΔΑ ΤΗΝ ΝΟΥΝΟΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΧΘΕΣ ΣΤΟ ΣΟΥΠΕΡ ΒΑΝΙΛΙΑ ΡΥΖΑΛΕΥΡΟ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΚΡΥΣΤΑΛΙΚΗ ΖΑΧΑΡΗ.ΔΕΝ ΤΙΣ ΜΠΟΡΩ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΝΤΙΦΑΣΕΙΣ!!!!ΜΗΝ ΜΕ ΚΡΑΞΕΤΕ ΣΑΣ ΑΓΑΠΩ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 34 534787 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 34 534787 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 34 534787 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 34 534787

ηθελα κ εγω να το πω αλλα εχω πει τοσες φορες για αυτο που φοβαμαι μην παρεξηγηθω!
παντως ο παπαβεντσης λεει στο βιβλιο του οτι η φαριν λακτε εχει 6 κουτ ζαχαρη ανα μεριδα Shocked Shocked
να σου πω καποια που δεν την πειραζει η ζαχαρη καλυτερα να βρασει κεχρι ή κινοα κ να βαλει ζαχαρη μεσα ετσι τουλαχιστον το ρυθμιζεις καλυτερα...
Βρε κοριτσια μου εσεις δικιο εχετε!! Απλα εγω δεν θελω να γινω τοσο εμονικη με την ζαχαρη κ τα υπολοιπα! Γιατι αν κατσεις να σκεφτεις το τι τρωμε τωρα πια θα σου'ρθει ντουβρουτζας!! Αφου τωρα πια τιποτα δεν ειναι αγνο!! Μεχρι κ το μοσχαρι που θα τους δωσουμε αργοτερα ειναι τιγκα στις αντιβιωσεις!! Οποτε προσπαθω να μην τα σκεφτομαι τοσο πολυ!! Εξαλου οπως εχω ξαναπει σε αυτην την ηλικια τα πραγματα ειναι πολυ ελεγχομενα! Μετα να δω τι θα κανουμε που θα βλεπουν στο σχολειο απο τα αλλα παιδακια να τρωνε πατατακια κ σοκολατες! Εκει ειναι που πρεπει να βαλεις τα ορια!! Εγω δεν ετρωγα ποτε τετοια γιατι δεν μου αρεσαν αλλα κ η μαμα μου δεν μας τα ειχε απογορευσει τελειως! Ετσι οταν κατι δεν ειναι απαγορευμενο δεν το ζητας με τον ιδιο τροπο!! Θυμαμαι τις ξαδερφες μου που η θεια μου τους τα ειχε ολα κομενα, μονο υγειινες τροφες, βιολογικα κ τετοια κ καποια στιγμη πανε σε ενα φιλικο σπιτι κ παιζανε με κατι αλλα παιδακια κ ξαφνικα τις βρισκει η θεια να ειναι στην κουζινα κ να εχουν ανοιξει ενα ντουλαπι κ να εχουν καταβροχθησει τονους σοκολατας κ πατατακια!! Το ξερω πως τωρα διαμορφωνουμε τις διατροφικες συνηθειες αλλα βλεπεις πως κ η Ναταλια εχει προτιμησεις!! Πχ η χορτοσουπα δεν της αρεσει! Τι θα κανεις θα την πιεσεις να το φαει; Δεν μπορεις!! Κοιτας να δωσεις κατι που τους παει πιο πολυ στη γευση για να μαθουν την διαδικασια του κουταλιου κ του φαγητου κ οταν μεγαλωσουν λιγο κ καταλαβαινουν τους εξηγεις οτι πρεπει να τρωμε υγιεινα! Κ τα οσπρια θα φανε κ τα λαχανικα!! Αλλα πιστευω οτι παιζει ρολο κ το παιδι! Κ εγω με τετοιες κρεμες μεγαλωσα κ ολα τα παιδια της ηλικιας μου! Εμενα μου αρεσει να τρωω υγιεινα! Η αδερφη μου παλι ειναι το αντιθετο! Στο ιδιο σπιτι μεγαλωσαμε! Απλα ειναι κ στο παιδι!!
ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ!!!!!!!!
και επισης διαφωνω στο οτι μια μεριδα κρεμα εχει τοσες κουταλιες ζαχαρη!!!δοκιμαστε και θα καταλαβετε με τοση ζαχαρη δεν υπηρχε περιπτωση κανεις να μπορει να το φαει Shocked Shocked Shocked
ενα προιον πριν φτασει στο ραφι του σουπερ ελεγχετε απο διαφορους ειδικους δεν πωλειτε ετσι δεν νομιζω να το αφηναν να δινετε σε μωραμε τοση ζαχαρη!!!

829ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 34 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Τετ Σεπ 19, 2012 12:41 pm

XRYSA M

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΙΑ Η ΖΑΧΑΡΗ ΜΗΝ ΤΟ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΕΤΣΙ.ΑΠΛΑ ΑΦΟΥ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΛΕΝΕ ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΚΡΕΜΕΣ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ.ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΕΝΑ ΜΩΡΟ ΔΕΝ ΤΡΩΕΙ ΦΡΟΥΤΑ ΔΕΝ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΕΝΑ ΚΟΥΤΑΛΑΚΙ ΖΑΧΑΡΗ ΜΕΣΑ ΠΑΡΑ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΦΡΟΥΤΟΚΡΕΜΑ ΣΚΟΝΗ Η ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΜΠΙΣΚΟΤΑΚΙ Η ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΠΟΥ ΤΡΩΕΙ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΜΕΣΑ.ΑΥΤΟ ΕΓΩ ΕΧΩ ΑΠΟΡΙΑ. Wink

830ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 34 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Τετ Σεπ 19, 2012 12:48 pm

XRYSA M

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΝΑ ΣΑΣ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΚΟΥΤΙ ΚΡΕΜΑ ΠΟΣΟ ΠΕΡΙΠΟΥ ΚΡΑΤΑΕΙ?ΑΝ ΒΑΖΕΙΣ ΤΙΣ ΜΕΖΟΥΡΕΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ.

831ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 34 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Τετ Σεπ 19, 2012 12:57 pm

nakos

nakos
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
XRYSA M έγραψε:ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΙΑ Η ΖΑΧΑΡΗ ΜΗΝ ΤΟ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΕΤΣΙ.ΑΠΛΑ ΑΦΟΥ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΛΕΝΕ ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΚΡΕΜΕΣ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ.ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΕΝΑ ΜΩΡΟ ΔΕΝ ΤΡΩΕΙ ΦΡΟΥΤΑ ΔΕΝ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΕΝΑ ΚΟΥΤΑΛΑΚΙ ΖΑΧΑΡΗ ΜΕΣΑ ΠΑΡΑ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΦΡΟΥΤΟΚΡΕΜΑ ΣΚΟΝΗ Η ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΜΠΙΣΚΟΤΑΚΙ Η ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΠΟΥ ΤΡΩΕΙ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΜΕΣΑ.ΑΥΤΟ ΕΓΩ ΕΧΩ ΑΠΟΡΙΑ. Wink
Νομιζω οτι η κρεμα δεν την εχει στην μορφη που την τρωμε εμεις! Ειναι πιο επεξεργασμενη! Οσο για το μπισκοτο στην φρουτοκρεμα εγω το βρισκω λαθος! Αμα βαλεις μπανανα μια χαρα γλυκια γευση παιρνει! Στην χωρα που ζουμε ειμαστε τυχερη που εχουμε τοσο φρεσκα φρουτα!! Αν πας ομως στο εξωτερικο εκει θα δυσκολευτεις να βρεις φρεσκα φρουτα σαν τα δικα μας γιαυτο νομιζω βγηκαν οι σκονες φρουτοκρεμες!!
Παντως απο την ομαδα μας δεν εχω ακουσει καποια να δινει σκονη φρουτοκρεμα! Ουτε ξερω καποια γνωστη μου να δινει σκονη φρουτοκρεμα!! Το θεωρω χαζο απο την στιγμη που εχουμε τοσο καλα φρουτα!!
Οσο για την ζαχαρη εχω να πω κ κατι τελευταιο: οι βιολογικες κρεμες εχουν σαν γλυκαντικο σιροπι ρυζιου(αν δεν κανω λαθος) λοιπον σε καινουργιες ερευνες που εγιναν αυτο το σιροπι ενοχοποιειται για διαφορα! Το διαβασα σε ενα αρθρο!! Οποτε πιστευω οτι ολα ειναι θεμα μαρκετινγκ κ διαφημισης!! Οι κρεμες της νουνου κ των υπολοιπων ειναι δοκιμασμενες χρονια!! Προσωπικα δεν θα επελεγα βιολιγικη γιατι ξαφνικα εγινε της μοδας!!
Χρυσα μου την ζαχαρη στην απογορευουν στην μορφη που την ξερουμε οπως αλλωστε κ το αλατι αλλα τα φρουτα εχουν πολυ ζαχαρη! Για παραδειγμα το καρπουζι ειναι μονο νερο κ ζαχαρη!! Ελπιζω να καταλαβατε τι θελω να πω; Γιατι τα εγραψα καπως μπερδεμενα!!

832ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 34 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Τετ Σεπ 19, 2012 12:59 pm

γκαλαιτζογλου

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
καταρχας εγω το συζητησα με τον παιδιατρο μου για τις κρεμες και μου ειπε να δωσω κανονικα και να μην ανυσηχω για τη ζαχαρη!τα ιδια μου ελεγαν και οι προηγουμενοι....και επισης στη μεγαλη μου που δεν ετρωγε φρουτα με ΤΙΠΟΤΑ εβαλα και μπισκοτα και φαριν λακτε δεν τα ετρωγε ακομη και σημερα δεν τα τρωει καμια μπανανα που και που καταληξαμε με την τοτε παιδιατρο να τρωει σκονη!στη φρουτοκρεμα οκ διαφωνω αλλα τι αλλο να εκανα?χορτοσουπα πρωι πρωι?

833ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 34 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Τετ Σεπ 19, 2012 1:00 pm

nakos

nakos
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
XRYSA M έγραψε:ΝΑ ΣΑΣ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΚΟΥΤΙ ΚΡΕΜΑ ΠΟΣΟ ΠΕΡΙΠΟΥ ΚΡΑΤΑΕΙ?ΑΝ ΒΑΖΕΙΣ ΤΙΣ ΜΕΖΟΥΡΕΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ.
Εγω του ξεκινησα την προηγουμενη δευτερα στις 10/9 κ σημερα μου τελειωσε!! Κ το κοστος της δεν ειναι απαγορευτικο! Την πηρα γυρω στα 4€!

834ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 34 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Τετ Σεπ 19, 2012 1:21 pm

nakos

nakos
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
γκαλαιτζογλου έγραψε:καταρχας εγω το συζητησα με τον παιδιατρο μου για τις κρεμες και μου ειπε να δωσω κανονικα και να μην ανυσηχω για τη ζαχαρη!τα ιδια μου ελεγαν και οι προηγουμενοι....και επισης στη μεγαλη μου που δεν ετρωγε φρουτα με ΤΙΠΟΤΑ εβαλα και μπισκοτα και φαριν λακτε δεν τα ετρωγε ακομη και σημερα δεν τα τρωει καμια μπανανα που και που καταληξαμε με την τοτε παιδιατρο να τρωει σκονη!στη φρουτοκρεμα οκ διαφωνω αλλα τι αλλο να εκανα?χορτοσουπα πρωι πρωι?
Γεωργια μου καλα εκανες!! Κ εγω στη θεση σου ολα θα τα προσπαθουσα για να φαει!! Σορυ αν πριν ακουστηκα(διαβαστηκα) καπως με τις σκονες φρουτοκρεμες κ τα μπισκοτα! Κ εμενα το παιδι μου αν δεν ετρωγε τα φρουτα θα τα δοκιμαζα ολα!! Εχω σαν παραδειγμα την συνηφαδα μου! Δεν ξερω αν σας το εχω πει αλλα η ανηψια μιυ ειναι 11 μηνων κ δεν τρωει σχεδον τιποτα! Μονο γαλα!! Λοιπον η συνηφαδα δεν κανει καμια προσπαθεια να τις αλλαξει γευσεις! Ολο τα ιδια κ τα ιδια! Μα πως να φαει το παιδι! Καθε μερα μηλο μπανανα αχλαδι! Ολο το καλοκαιρι μονο αυτα! Ουτε πεπονι ουτε καρπουζι ουτε σταφυλι τιποτα! Κ απο φαγητο καροτο κολοκυθι πατατα κοτοπουλο! Βρε να της λεμε βαλε κατι αλλο στο παιδι να αλλαξει γευση τιποτα αυτη!! Τι να πω; Κ η μικρη ειναι πλεον σε ηλικια που μπορει να τα φαει ολα! Απλα δεν εχει δοκιμασει τιποτα αλλο κ εχει βαρεθει!! Εκλεισε το στομα κ δεν το ανοιγει! Παρα μονο γαλα!!( η συνηφαδα μου δεν θηλασε καθολου) κ καθε φορα που η μικρη δεν τρωει(σχεδον παντα) μετα της δινει γαλα για να μην πειναει κ ηκρινιαζει! Ε ε πως να μαθει το παιδι να φαει! Το ξερω πως οι τροφες για τον 1ο χρονο ειναι συμπηρωματικες του γαλακτος αλλα αμα δεν μαθει να τρωει μεχρι να χρονισει το παιδι μετα το χρονο θα χρειαζεται συμπληρωματα!(σιδηρο κλπ)! Ουφ τα εθπα κ ξελαφρωσα!! Σορρυ για την πολυλογια!!

835ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 34 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Τετ Σεπ 19, 2012 1:24 pm

XRYSA M

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΔΑΝΑΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΜΕΝΗ ΖΑΧΑΡΗ!ΑΣΕ ΠΟΥ Η ΒΑΝΙΛΙΑ ΡΥΖΑΛΕΥΡΟ ΝΟΥΝΟΥ ΕΛΕΓΕ ΚΑΘΑΡΑ:ΚΡΥΣΤΑΛΙΚΗ ΖΑΧΑΡΗ!ΔΕΝ ΑΝΤΙΛΕΓΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΒΙΟΛΟΓΙΚΕΣ ΔΙΚΙΟ ΕΧΕΙΣ.ΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ 1965-70 ΠΡΙΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ.ΚΑΙ ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟΣΟ ΚΟΠΟ ΜΕ ΤΟΝ ΘΗΛΑΣΜΟ ΓΙΑΤΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΝΑ ΔΩΣΕΤΕ ΓΑΛΑ ΣΕ ΣΚΟΝΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΚΡΕΜΕΣ?ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΔΩΣΕΤΕ ΜΕΤΑ ΜΙΑ Κ ΚΑΛΗ ΦΡΕΣΚΟ?ΜΗΝ ΜΕ ΠΑΡΕΞΗΓΕΙΤΕ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΤΑ ΛΕΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΟΥΜΕ ΣΕ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ Smile

836ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 34 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Τετ Σεπ 19, 2012 1:41 pm

nakos

nakos
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
XRYSA M έγραψε:ΔΑΝΑΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΜΕΝΗ ΖΑΧΑΡΗ!ΑΣΕ ΠΟΥ Η ΒΑΝΙΛΙΑ ΡΥΖΑΛΕΥΡΟ ΝΟΥΝΟΥ ΕΛΕΓΕ ΚΑΘΑΡΑ:ΚΡΥΣΤΑΛΙΚΗ ΖΑΧΑΡΗ!ΔΕΝ ΑΝΤΙΛΕΓΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΒΙΟΛΟΓΙΚΕΣ ΔΙΚΙΟ ΕΧΕΙΣ.ΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ 1965-70 ΠΡΙΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ.ΚΑΙ ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟΣΟ ΚΟΠΟ ΜΕ ΤΟΝ ΘΗΛΑΣΜΟ ΓΙΑΤΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΝΑ ΔΩΣΕΤΕ ΓΑΛΑ ΣΕ ΣΚΟΝΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΚΡΕΜΕΣ?ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΔΩΣΕΤΕ ΜΕΤΑ ΜΙΑ Κ ΚΑΛΗ ΦΡΕΣΚΟ?ΜΗΝ ΜΕ ΠΑΡΕΞΗΓΕΙΤΕ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΤΑ ΛΕΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΟΥΜΕ ΣΕ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ Smile
Γιατι βρε Χρυσα μου το φρεσκο ειναι φρεσκο; Εχτες μου ηρθε ενα μαιλ που ελεγε για τα γαλατα της φαγε κ της δελτα! Εχουν απο το 2004 αν δεν κανω λαθος μια ουσια που ειναι απαγορευμενη!! Εχουν γινει ελεγχοι κ το εχουν βρει αλλα κανενας δεν κανει τιποτα γιατι τα κερδη απο διαφημισεις κλπ ειναι τεραστια! Κ τα μμε το εχουν αποσιωπησει το θεμα γιατι θα χασουν τρελα λεφτα! Οποτε τι φρεσκο μου λες; Ολα πλεον ειναι τροποποιημενα! Κ μεταλαγμενα! Γιατι η ντοματα που τρως ξερεις τι εχει; Δεν ξερεις!

837ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 34 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Τετ Σεπ 19, 2012 1:53 pm

nakos

nakos
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Το μαιλ ηταν: "Η επικίνδυνη καρκινογόνος ουσία αφλατοξίνη βρέθηκε σε ελέγχους κρατικών εργαστηρίων, ενώ είχε περάσει απαρατήρητη από τους ελέγχους των εταιρειών . Nέα αποκαλυπτικά στοιχεία από την απόρρητη εισήγηση της Επιτροπής Ανταγωνισμού.
H συνωμοσία σιωπής για την προστασία του καρτέλ. «Φρέσκο» γάλα, μολυσμένο με την επικίνδυνη καρκινογόνα ουσία αφλατοξίνη Μ1 έχει ανιχνευθεί σε δύο κορυφαίες εταιρείες από τα κρατικά εργαστήρια ελέγχου, ενώ οι ίδιες οι βιομηχανίες στους δικούς τους ελέγχους το είχαν βγάλει...καθαρό! Το συγκλονιστικό αυτό στοιχ είο, που αποκαλύπτεται σήμερα από το «Π», έχει περιέλθει σε γνώση και της Επιτροπής Ανταγωνισμού, κατά την έρευνά της για το καρτέλ των γαλακτο-βιομηχανιών, αλλά η υπόθεση έχει καλυφθεί από πέπλο σιωπής από όλες τις αρμόδιες αρχές, ακόμη και από τις δικαστικές." εχει κιαλλο αλλα επειδη ειναι μεγαλο ποσταρα μονο την αρχη! Οποτε απ´οτι καταλαβες με τιποτα δεν μπορεις να εισαι σιγουρη! Ουτε οτι το φρεσκο γαλα ειναι οντως φρεσκο! Μακαρι να μπορουσα να ζουσα στο χωριο μου κ να ειχα τα ζωα μου κ να εδινα στο παιδακι μου τα παντα φρεσκα αλλα αυτο πια στις μερες μας δεν γινεται κ απλα προσπαθεις να προσαρμοστεις οσο μπορεις πιο ακινδυνα για τα παιδακια μας!! Οπως για παραδειγμα να παρεις την νουνου που ειναι δοκιμασμενη απο καποια βιολογικη! Την γνωμη μου λεω να μην παρεξηγηθω!!

839ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 34 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Τετ Σεπ 19, 2012 2:36 pm

XRYSA M

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΤΕΛΟΣΠΑΝΤΩΣ ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ!ΠΑΝΤΩΣ ΔΑΝΑΗ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΑΘΕΙ ΠΛΑΚΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΝΑ ΦΑΕΙ Very Happy ΣΤΙΣ 1 ΚΟΙΜΗΘΗΚΕ ΣΗΜΕΡΑ!ΕΙΜΑΙ ΕΝΑ ΠΤΩΜΑ.ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ

840ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 34 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Τετ Σεπ 19, 2012 11:24 pm

τατιανα

τατιανα
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Δαναη κ εγω το έχω διαβάσει αυτο για το σιρόπι ρυζιού κ γιαυτο τελικά πήρα κεχρι κινοα κ φαγοπυρο στην φυσική τους μορφή κ όχι σκόνη.
Κ μένα τώρα μου κάνει την δύσκολη κ δεν τρώει αλλα δοκιμάσω διάφορα κόλπα για να φάει δεν θα καταφυγω σε τροφή σε σκόνη μόνο κ μόνο για να την δω να καταπίνει φαγητο, κ είδατε το κεχρι Μετα λαχανικά το έφτυσε με μπανάνα της άρεσε, σήμερα θα δοκιμάσω με αχλαδι αύριο θα φτιάξω κινοα με σταφίδες κ μήλο κτλ.
Αυτο με το γάλα που λες αν δεν κάνω λάθος ίσχυει μόνο για θηλαζοντα μωρα οπότε κάποια που δεν θηλαζει προφανής κ πρέπει να βρει λύσεις αν δεν τρώει το παιδι δεν το έχω ψάξει όμως αυτο οπότε δεν έμφαση γνώμη.
Λύσεις υπάρχουν απλά είναι πιο μπελαλιδικες και οκ εγω με ένα παιδι μπορω κ δοκίμαζω διάφορα τώρα κάποια με παραπάνω παιδιά ή αν εργάζεται ίσως δεν μπορει να ασχοληθεί τόσο για αυτο το λόγο δεν κρίνω της επιλογές καμιας μαμάς.
Απλά έχω μάθει τόσα που δεν ήξερα απο άλλες μαμάδες στο φεις κ πιστεύω αυτές οι συζητήσεις είναι επικοδομιτηκες.
Όσο για το φρέσκο έχω διαβάσει πολλά κ εγω γιαυτο θα θηλασω για πολυ καιρο ακόμα κ όταν έρθει η ώρα θα δώσω κατσικίσιο είναι πιο " αγνο" απο το αγελαδινο.
Κ το άλλο θέμα είναι πως το γάλα είναι μια υπερεκτιμημενη τροφή, δεν είναι καν απαραίτητο να πίνει γάλα το παιδι όταν αποθηλασει αρκεί να τρώει τυριά κτλ. Ή πχ το αμυγδαλογαλα έχει κ πιο πολυ ασβέστιο απο το γάλα.
Εσείς που μένετε σε μεγάλες πόλεις είναι πιο δύσκολα το καταλαβαίνω, εγω εδω βρίσκω πολλα αγνά προϊόντα κ αυτός είναι ενας λόγος που ήθελα να φύγω απο τον Πειραιά.

841ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 34 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Τετ Σεπ 19, 2012 11:36 pm

τατιανα

τατιανα
Ααα όσο για την συνυφαδα σου τι να πω κολημενα μυαλά, είναι δυνατόν να μην έχει δώσει ακόμα άλλες τροφές!!!
Βέβαια κ μένα η νύφη μου κ αυτη ότι ναναι δίνει στο παιδι κ αυτός (3χρονων) με γάλα ζει, πίνει Πανω απο λίτρο την Μέρα κ υψηλής παστεριωσης γιατί βαριουνται να αγοράζουν κάθε Μέρα φρέσκο, απο ενός του δίνει για πρωινό ψωμί με σαλαμι όσο για φαγητο τρώει πέντε μπουκιες κ Μετα γάλα... Ασε απο βρεφακι το τι φαγητο σε βαζακι έφαγε γιατί δήθεν κ αυτα δεν έχουν συντηρητικά κτλ
Οπότε γίαυτο πρέπει να είμαστε ανοιχτομυαλες σε καινούργια πράγματα, δυστηχως δεν μπορούμε να τα προφυλαξουμε απο όλα αλλα κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε.

842ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 34 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Πεμ Σεπ 20, 2012 12:21 am

nakos

nakos
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Κοριτσια καλημερα!! Εχτες επεσε ξερη στις 1:30 αφου τον ταισα κ κοιμηθηκε μεχρι τις 8:00!!

Εμενα μου αρεσουν αυτες οι συζητησεις γιατι μαθαινω!!
Το κατσικισιο γαλα ειναι σαφως πολυ καλυτερο απο το αγελαδινο!! Καπου ειχα διαβασει οτι το αγελαδινο γαλο δεν προσφερει τιποτα στον ανθρωπινο οργανισμο γιατι ειναι πολυ διαφορετικο απο το μητρικο! Κ αυτο που ερχεται πιο κοντα στο μητρικο ειναι το γαλα απο τα γαίδουρακια!! Εξαλου λεει το γαλα της αγελαδας ειναι για τα μοσχαρακια κ το γαλα της μητερας για το μωρακι της!! Ετσι ειναι η φυση!! Να σας πω οτι απο την χτεσινη μας την κουβεντα προβληματιστικα λιγο με τις κρεμες! Οχι για κανενα αλλο λογο (πχ η ζαχαρη δεν με ενοχλει) αλλα κυριως για την σκονη γαλακτος που εχει!! Κ λεω ισως η χρυσα εχει δικιο! Κανω τοσο κοπο για να τον θηλασω κ ξαφνικα παω κ του δινω σκονη γαλα! Γιατι; Απλα θελω να μαθει να μου τρωει επειδη εχω το φοβο της ανηψιας μου!!
Τατιανα το κεχρι πως το φτιαχνεις στη Ναταλια; Το κινοα τι ειναι; Αν του φτιαχνω κατι τετοιο αντι για κρεμα το απογευμα μπορω να του βαζω μπανανα για να γλυκαινει; Κ μπορει να τρωει κ το πρωι μπανανα με την φρουτοκρεμα; Θα μιλησω κ με την παιδιατρο! Αχ κοριτσακια μου πολυ προβληματιστικα!! Θελω να κανω το καλυτερο για τον μικρουλι! Κ ειναι τοσα αυτα που δεν ξερω κ πελαγωνω!! Στην αρχη μου αρεσε η ιδεα της κρεμας γιατι ηταν κ ευκολο στην παρασκευη κ τωρα ειμαι σε διλημα!! Ξερω οτι δεν θα παθει τιποτα με την κρεμα δεν φοβαμαι γιαυτο αλλα απο την αλλη λεω ας του δοκιμασω κ κατι πιο υγιεινο! Δεν εχω να χασω τιποτα!
Τατιαννα μπορεις να μου πεις πως τα φτιαχνεις;
Για τα αλλα γευματα δεν εχω προβλημα γιατι τα φρουτα τα τρωει κ μετα θα μπει κ η χορτοσουπα! Οποτε μονο για το γευμα της κρεμας! Μεχρι να μπει κ το γιαουρτι που θα του παιρνω το κανονικο κ οχι το επιδορπιο!!
Χρυσα πολυ ωραια η εφαρμογη! Δεν εχω προλαβει να την διαβασω ολη!! Σιγα σιγα! Παντως ειναι ενδιαφερουσα!! Σχεδον τα περισσοτερα που λεει μου τα εχει πει κ η παιδιατρος μας!!

843ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 34 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Πεμ Σεπ 20, 2012 12:59 am

momirene

nakos έγραψε:
τατιανα έγραψε:

Καλημερα και απο μενα! Ειμαι παρα πολυ κουρασμενη. Ο μπεμπης ενω βαζει κιλα δεν εχω παραπονο θηλαζει καθε 1 ωρα! Βαρεθηκα, κουραστικα! Με το θηλαστρο δεν μπορω να βγαλω πανω απο 50γρ για να πω οτι θα τον αφησω και θα παω μια βολτα...δεν ξερω τι να κανω πλεον. ΔΗλαδη δεν ειναι οτι δεν εχω γαλα, εχω απλα τρωει λιγο πχ 5 λεπτα μετα δεν θελει αλλο και μετα πο 1 ωρα πειναει φυσικα.Εχω δοκιμασει να τον αφησω και 2 ωρες και 2,5 χωρις να τον ταιζω μπας και φαει περισσοτερο αλλα τιποτα. κιλα ολμως μια χαρα ειμαστε σχεδον 8 και ειναι 5,5 μηνων.
Κρεμα θα αρχισω στον 6ο λεω και εχω ηδη παρει Melupa βανιλια. Δεν θα μπω στην διαδικασια να του φτιαξω πιο υγειηνο. δεν ειναι οτι βαριεμαι απλα θα συμφωνησω και δεν θελω να μου γινει εμμονη η ζαχαρη. Ο μεγαλος μου 4 ετων τωρα σοκολατες και γενικα ζαχαρη και γλυκα εφαγε στον παιδικο. Μεχρι τα 3 ουτε τουρτα απο τα γεννεθλια του δεν δοκιμασε.Ετρωγε ομως σπιτικη μαρμελαδα. Το μελι του φαινεται πολυ γλυκο και δεν το θελει. Μολις εφαγε μερεντα, σοκοφρετα σε παρτυ αυτο ηταν, του εγινε ψυχωση! Βεβαια ξερει οτι στο σπιτι τετοια δεν παιρνουμε καθε μερα ουτε στο σουπερ μαρκετ μου ζηταει. Νομιζω οτι τον εμαθα καλα. Πατατακια, τσιχλες και λοιπες χαζομαρες δεν τρωει, δεν του αρεσουν.
Μπισκοτοκρεμες, φρουτοκρεμες ετοιμες δεν εδωσα ποτε. Ολο μονη μου του εφτιαχνα και ετσι θα κανω και στον μικρο.
Να φανταστητε σημερα του εδωσα φακες, ντοματοσαλατα, ροδακινο και πρασοτυροπιτα μαζι του στα νηπια και ξερω οτι θα τα φαει. Very Happy

844ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 34 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Πεμ Σεπ 20, 2012 2:00 am

τατιανα

τατιανα
Δαναη το κεχρι, η κινοα και το φαγοπυρο ειναι δημητριακα χωρις γλουτενη και τα βραζης οπως τον τραχανα.
Πχ εγω εβρασα κεχρι και μετα το αλεσα στο μπλεντερ με μπανανα και σημερα με μπαναν και αχλαδι και της αρεσε.(ειναι σαν μικρα μπιλακια το κεχρι και οταν βρασει γινεται σαν τον τραχανα)
Ξερω εχει και κεχρι σε νιφαδες αλλα δεν βρηκα.
Το φαγοπυρο μου ειπε η μαμα μου οτι το αλεθε να γινει αλευρι και μετα το εβραζε,δεν το εκανα ακομα σημερα της το μαγειρευω με καροτο κρεμμυδι και κολοκυθακι και θα τα αλεσω ολα μαζι(θα σου πω πως εγινε) μυριζει πολυ ωραια παντος.
Ειναι μεγαλη ευκολια η ετοιμες κρεμες σιγουρα αλλα σκεψου οτι ειναι μια επεξεργασμενη τροφη με συντηριτικα.
Εγω παντα το μεσημεριανο το κανω διπλη μεριδα και για την επομενη μερα ετσι εκανα και το κεχρι οποτε δεν μου πηρε πολυ χρονο και κοπο.
Η παιδιατρος μου ειχε πει στο ρυζαλευρο να της βαζω μπανανα επειδη ειπα οτι θελω χωρις ζαχαρη οποτε μπορεις ανετα να βαζεις οτι φρουτο θες.Μπορεις για παραδειγμα να παραλειψεις την μπανανα στο πρωινο και να την βαλεις το απογευμα στο κεχρι.

Χρυσα ωραια εφαρμογη οντος και εχει ωραια αρθρα..εχει και για την ζαχαρη που λεγαμε!

Ειρηνη και εμενα ετσι εκανε λιγο πριν αρχισουμε τα στερεα ολο πεινουσε και θηλαζε καθε ωρα!υπομονη και σε λιγο που θα τρωτε θα αραιωσει λιγο.

845ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 34 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Πεμ Σεπ 20, 2012 2:04 am

τατιανα

τατιανα
αα κ το κατσικισιο ειναι πιο καλο γιατι προοριζεται για πιο μικρο ζωο κ οχι το μοσχαρακι που μεσα σε ενα χρονο απο 50κιλα γινεται 500!!επισης στα κατσικια δεν χορηγουν τοοοσες ορμονες κ φαρμακα γιατι ειναι πιο ευαισθητα ζωα δεν τα αντεχουν.
εμεις οικογενειακος πλεον τρωμε κατσικισια κ προβεια προιοντα (εγω γαλα οχι μου βρωμαει)αλλα τα τυρια κ το μγιαουρτι ειναι πολυυυ νοστιμα!

846ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 34 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Πεμ Σεπ 20, 2012 6:26 am

elpidamamy

elpidamamy
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
κουκλες αλλη μια μερα τελειωσε... καλα πηγε εφαξε 70 μλ σημερα αλλα ετσι κ αλλιως δεν μπορουσα να βγαλω παραπανω με το θυλαστρο... αλλα κοριτσια πηρε σε καπια φαση την μανα μου τηλ κ την ακουσα που εκλαιγε κ σπαραξε η ψυχη μου που δεν ημουν εκει να την ηρεμισω... Sad τελικα την νανουρισε η μανα μου κ κοιμηθηκε!!! γυρισα θυλασε καναμε παιχνιδια κ ξαναθυλασε τωρα κοιμαται. καλα κ εμενα με εχει πεθανει κυριως το βραδυ καθε 1,5 ωρα θελει βυζι δεν ξερω τι εχει παθει ουτε νεογεννητο δεν τα εκανε αυτα. εγω κοριτσια κρεμα θα δωσω εξαλου μια φορα την μερα θα ειναι μεχρι να φαει γιαουρτι, δεν θελω να κανω πειραματα ασε που δεν εχω χρονο... οσο για το γαλα σε σκονη που εχουν οκ τι εγινε? εγω προσωπικα θυλαζω για την επαφη με το μωρο και για να παρει τα αντισωματα, δε νομιζω οτι η κρεμα θα ανερεσει ολα αυτα.... οσο για το καστικισιο θα δοκιμασω κ εγω αργοτερα μακαρι να το φαει ,εγω ουτε να το φτυσω παντος με αιδιαζει τοσο το γαλα οσο και τα παραγωγα του, δεν δεν εχει να κανει οι γονεις μου τρελενονται κ οι δυο,οποτε πιστευω οτι κ ενα μερος της διατροφης εχει να κανει κ με τον ανθρωπο

847ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 34 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Πεμ Σεπ 20, 2012 6:45 am

nakos

nakos
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Κοριτσακια καλησπερα!! Εχω πεσει με τα μιυτρα στο διαβασμα για την διατροφη του μπεμπη!! Εψαξα λιγο στο ιντερνετ κ βρηκα ενα βιβλιο που θα παω να παρω που λεγεται: (Τάισε με’ από την Gerrie Hawes). Εχει συνταγες για τα μωρακια μας κ χρησιμοποιει κεχρι κ ολα τα αλλα!! Θα το παρω μηπως παρω καμια ιδεα!! Ειναι τοσα αυτα που δεν ξερω!! Οπως οταν διαβαζα για τον θηλασμο οσο ημουν εγκυος!! Σημερα θα φαει παλι κρεμα κ απο αυριο ισως παω να του παρω τα βιολογικα!! Θα κανω μια προσπαθεια κ αν κατσει εκατσε!! Διαβαζω κατι συνταγες αντι για κρεμα κ μου τρεχουν τα σαλια! Αφου τωρα που θα του φτιαξω την κρεμα λεω να φαω και εγω μουσλι με γαλα κ μελι!! Μιαμ μιαμ!!
Ο μικρος κοιμηθηκε για 2 ωρες κ μολις ξυπνησε!! Εχει αρχισει κ στηριζεται παρα πολυ στα 4 κ παει με την οπισθεν!! Εχει πολυ γελιο!!
Ελπιδα χαιρομαι που τα πας καλα με την δουλεια κ την μικρη!! Θα συνηθισει κ ολα καλα θα ειναι!!

Βρε κοριτσια εχω μια ερωτηση αν ξερετε: μου εφερε ο παππους απο το χωριο αχλαδακια απο τα δεντρα μας! Και θελω να βρω ενα τροπο να τα φτιαξω για να μην χαλασουν κ να τα δινω στον μικρο! Πως να τα κανω; Να τα βρασω κ μετα να τα βαλω στην καταψυξη; Μηπως εχετε καμια ιδεα;

848ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 34 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Πεμ Σεπ 20, 2012 6:51 am

τατιανα

τατιανα
Δαναη ενδιαφέρον ακούγεται αυτο το βιβλίο! Στα ελληνικά είναι;

Για το αχλαδι, το βραζεις το καθαριζεις το κανείς πολτο κ σε μερίδες στην κατάψυξη. Ή το κανείς κ στον ατμο.
Το εκανα με μήλα του πατέρα μου αυτο.

849ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 34 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Πεμ Σεπ 20, 2012 10:44 pm

momirene

καλημερα και απο μενα. Τατιανα καλο αυτο με τα μηλα γιατι εχουμε πολλα δενδρα και θα ηθελα να φαει δικα μας. Οποτε αχλαδι και μηλο το καθαριζω το βραζω το πολτοποιω και στην καταψηξη!

Εχτες πηγαμε καπως καλυτερα μετα τις 12. Το πριν θα το αφησω γιατι ηταν χαλια. Εφαγε στις 1, 3, 7 παρα. Κοιμηθηκε στο κρεβατι του κα τωρα κοιμαται παλι στο καρεκλακι φαγητου. Δεν τον κουναω με τιποτα αλλωστε μιση ωρα κοιμαται το πρωι, μιση το μεσημερι και μετα το βραδυ στις 9.

850ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 34 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Παρ Σεπ 21, 2012 5:44 am

Elenathens

Elenathens
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλσπησπερα κοριτσακια μου τι κανετε;
Σημερα εχει καλο καιρο και χαιρεστε τα μπεμπακια σας; Καλα κανετε! Και εγω δεν πηγα δουλεια!
Εκατσα να χαρω τον μπεμπουλη και περιμενω τον αντρα μου να γυρισει!

Σημερα του εδωσα την κρεμα της humana και τα πηγαμε υπεροχα! Του ειχα ξεκινησει τη νουνου και αρχισε το μωρο ξανα εμετους. Ετσι την εκοψα, ξαναγυρισαμε στο γαλα και σημερα κρεμα υποαλλεργικη.
Κατι μαλλον τον ενοχλει στο γαλα, καποια δυσανεξια η αλλεργια. Με το που εφαγε την κρεμα που εχει γαλα, αρχισε εμετους. Και η γοπ δηλαδη που ειχε, μαλλον συνδεεται με το γαλα. Οταν θα ξαναπαω στην παιδιατρο θα μας πει πως να κινηθουμε γιατι αποτελει αυτο ενα θεματακι...!

Επλυνα και το καροτσι σημερα και το εβγαλα στον ηλιο να στεγνωσει, γιατι αν πιασουν τα κρυα δεν θα στεγνωνει με τιποτα!
Εφτιαξα και οοοολα τα χειμωνιατικα φλισακια ολοσωμα κλπ, και ειμαστε τελειοι! Περιμενουμε τον χειμωνα!
Αααα σκαει μυτη και το διπλανο δοντακι!
Εσεις τι κανετε;
Εχει υπεροχη μερααααα! I love you

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 34 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 37 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις