Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
442 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 442 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 37 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 33 από 41]

801ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 33 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Τετ Σεπ 19, 2012 2:04 am

mommy2be

mommy2be
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
αυτό που έχω χαρεί μέχρι στιγμής περισσότερο στη μητρότητα είναι ο θηλασμός!!!!!! δεν υπάρχει το συναίσθημα!!! εκεί που τις έβλεπα όλες τις θηλάζουσες σαν τρελλές και πορωμένες, τώρα.... έχω γίνει μία απ'αυτές!!

802ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 33 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Τετ Σεπ 19, 2012 2:07 am

mommy2be

mommy2be
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
άσχετο: τι καρότσι έχετε κ είστε ευχαριστημένες;
πρέπει να επιστρέψω το δανεικό καρότσι κ ψάχνομαι.. μου είπαν για το chico το liteway που φαίνεται κ καλή η τιμή του. θέλω κάτι πολύ μικρό κ ελαφρύ που να είναι όμως κ για νεογέννητο!! καμιά πρόταση;;

803ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 33 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Τετ Σεπ 19, 2012 3:27 am

γκαλαιτζογλου

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
mommy2be έγραψε:άσχετο: τι καρότσι έχετε κ είστε ευχαριστημένες;
πρέπει να επιστρέψω το δανεικό καρότσι κ ψάχνομαι.. μου είπαν για το chico το liteway που φαίνεται κ καλή η τιμή του. θέλω κάτι πολύ μικρό κ ελαφρύ που να είναι όμως κ για νεογέννητο!! καμιά πρόταση;;
εμεις αυτο πηραμε τον αυγουστο με τις εκπτωσεις απο τα λητω!ειμαι πολυ ευχαριστημενη ειναι πολυ ελαφρυ και ξαπλωνει τελειως η πλατη εχει και ολα τα εξτρα ποδοσακο φλις σουπερ και καλυμα βροχης σε πολυ καλη τιμη!εμεις το πηραμε απο 130 95 με την εκπτωση!στο συνιστω εχω αλλαξει πολλα και το μεγαλο που εχω με κουρασε ειναι βαρυ για να το φορτωνεις στο αυτοκινητο!

804ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 33 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Τετ Σεπ 19, 2012 3:54 am

nakos

nakos
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
mommy2be έγραψε:το πρωί ξύπνησα με ενα προαίσθημα οτι είμαι έγκυος! περίοδος ακόμα δεν μου χει έρθει από τότε που γέννησα.... έκανα ένα τεστ αλλά βγήκε αρνητικό.. θέλω το επόμενο να μην έρθει αμέσως, τα χω φτύσει η γυναίκα!!!

Δανάη, έπεσε από μεγάλο ύψωμα;;;
Επεσε απο το υψος του κρεβατιου! Ειναι κ ψιλο το κρεβατι!! Δεν ειναι χαμηλο!! Ευτυχως που εχουμε ξυλο γιατι αν ηταν πλακι με. Το ντουπ που εκανε θα τρεχαμε σιγουρα στο νοσοκομειο! Μακρια απο μας παναγιτσα μου!!
Κ εγω καπως ετσι νιωθω!! Σαν εγκυος!! Περιοδος ακομα γιοκ κ δεν τολμαω να κανω τεστ!! Αφου τα τελευταια βραδυα σαν να νιωθω κατι να γινεται μεσα στην κοιλια μου!! Κ απο την αλλη λεω δεν μπορει η ιδεα μου θα ειναι!!

805ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 33 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Τετ Σεπ 19, 2012 4:00 am

nakos

nakos
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Ελπιδα μου πως τα πηγες πρωτη μερα;; Ελπιζω ολα καλα!!!
Εγω τωρα γυρισα στο σπιτακι μας κ ταιζω τον μικρουλι!! Ζιζακι ηθελε το μωρο μου γιατι φρουτοκρεμα δεν εφαγε πολυ σημερα γιατι νυσταζε οταν τον ταιζε η μαμα μου!!

Γεωργια πηρα κ εγω του γιωτης την κρεμα κ θα του την κανω το απογευμα!! Ηθελα να σε ρωτησω πως ειναι η υφη της; Ειναι νερουλη; Γιατι εχτες το απογευμα του εκανα της nutricia κ στην αρχη ηταν τελεια κ μετα απο λιγο εγινε νερο!! Που να του την δωσω με το κουταλι! Εσταζε ολη κατω!! Σαν σουπα!!

806ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 33 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Τετ Σεπ 19, 2012 4:13 am

nakos

nakos
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Εγω εχω αυτο σαν δευτερο!! Το εχει δηλαδη η μαμα μου στο σπιτι της για να μην το πηγαινοφερνω!! Ειναι τελειο!! Εχει ολα αυτα που σου ειπε η Γεωργια κ ειναι πανευκολο στη χρηση του!! Η μαμα μου κανει τα παντα με αυτο! Εκει τον ταιζει!! Αν θες μπορεις να δεις απο το ιντερνετ στο skroutz chicco καπως ετσι λεγεται το μαγαζι που το εχει πιο οικονομικα νομιζω σε σχεση με τα υπολοιπα μαγαζια(λητω τζαμπο)! Αυτο το μαγαζι εχει εδρα στην καλιθεα! Εγω απο εκει το πηρα!! Εχει κ ωραια χρωματα!! Εγω το εχω στο λευκο-σαμπανυ! Κ δεν λερωνει! Να φανταστεις εβγαλε ολο το καλοκαιρι στο εξοχικο κ ακομα δεν το εχω πλυνει! Πραγματικα ειναι πολυ ωραιο σαν καροτσι!! Το καροτσι που χρησιμοποιω εγω ειναι το stokke!! Ειναι φοβερο στη βολτα αλλα πολυ βαρυ για να το μπαινοβγαζεις στο αμαξι!! Δεν αξιζαν τοσο λεφτα!! Chicco κ παλι chicco το liteway!!

807ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 33 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Τετ Σεπ 19, 2012 4:16 am

mamatina

mamatina
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
hi ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!ΝΑΚΟΣ ΕΜΕΝΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΟΥΜΠΑ ΠΟΥ ΕΦΑΓΕ 4 ΜΗΝΩΝ ΑΠ ΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΠΡΟΣΓΕΙΩΘΗΚΕ ΜΠΡΟΥΜΗΤΑ Crying or Very sad Crying or Very sad ΑΥΤΗ ΕΠΕΣΕ ΕΓΩ ΕΚΛΕΓΑ Sad !!!ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ ΚΡΕΜΑ ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΔΑΝ ΤΗΝ ΠΟΛΥ ΚΑΤΑΠΙΝΕΙ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΡΕΙ ΑΛΛΑ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΙ ΛΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΕΜΠΕΙΡΙΑ???Η ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΒΙΑΣΤΗΚΑ ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΛΥΠΑΜΕ ΠΟΥ ΜΑΣ ΒΛΕΠΕΙ ΠΟΥ ΤΡΩΜΕ ΚΑΙ ΚΛΑΙΕΙ....ΠΕΙΡΑΖΕΙ?????ΡΕ ΚΟΠΕΛΕΣ ΓΙΑ ΠΕΙΤΕ ΠΩΣ ΤΑ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΤΑ ΖΟΥΖΟΥΝΙΑ ΜΕΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ???

808ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 33 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Τετ Σεπ 19, 2012 4:19 am

mamatina

mamatina
ΑΠΟ ΚΑΡΟΤΣΙ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΣ MOTHERCARE TO MY3 ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΗ ΜΠΑΙΝΕΙ ΔΥΣΚΟΛΑ ΣΤΟΑ ΑΜΑΞΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΔΥΟ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΒΟΛΟ ΤΟ ΒΑΡΕΘΗΚΑ!ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΕΛΑΦΡΥ ΘΑ ΜΠΩ ΝΑ ΔΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΤΕ!

809ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 33 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Τετ Σεπ 19, 2012 4:48 am

nakos

nakos
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
mamatina έγραψε:hi ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!ΝΑΚΟΣ ΕΜΕΝΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΟΥΜΠΑ ΠΟΥ ΕΦΑΓΕ 4 ΜΗΝΩΝ ΑΠ ΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΠΡΟΣΓΕΙΩΘΗΚΕ ΜΠΡΟΥΜΗΤΑ Crying or Very sad Crying or Very sad ΑΥΤΗ ΕΠΕΣΕ ΕΓΩ ΕΚΛΕΓΑ Sad !!!ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ ΚΡΕΜΑ ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΔΑΝ ΤΗΝ ΠΟΛΥ ΚΑΤΑΠΙΝΕΙ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΡΕΙ ΑΛΛΑ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΙ ΛΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΕΜΠΕΙΡΙΑ???Η ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΒΙΑΣΤΗΚΑ ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΛΥΠΑΜΕ ΠΟΥ ΜΑΣ ΒΛΕΠΕΙ ΠΟΥ ΤΡΩΜΕ ΚΑΙ ΚΛΑΙΕΙ....ΠΕΙΡΑΖΕΙ?????ΡΕ ΚΟΠΕΛΕΣ ΓΙΑ ΠΕΙΤΕ ΠΩΣ ΤΑ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΤΑ ΖΟΥΖΟΥΝΙΑ ΜΕΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ???
Αφου ανοιγει το στομα εισαι σε καλο δρομο!! Ποια κρεμα της εδωσες; Κανω ερευνα για γνωμες να δω σε ποια θα καταληξουμε!!
Εγω το απογευμα τον βαζω κ καθεται λιγο στο παρκο του μετα απο λιγο τον παιρνω στον καναπε μαζι μου κ καθεται στο μαξιλαρι θηλασμου διπλα μου παιζουμε λιγο! Μετα κανουμε καμια βολτα στο σπιτι βγαινουμε λιγο στο μπαλκονι μεχρι να περασει η ωρα για να κανει μπανακι!! Ειναι δυσκολα τα απογευματα!!

810ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 33 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Τετ Σεπ 19, 2012 4:54 am

nakos

nakos
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Γεωργια ειδα τωρα στην κρεμα γιωτης οτι γραφει πιθανον να εχει ιχνη απο σιτηρα που περιεχουν γλουτενη! Ενω στις αλλες που εχω ολες λενε οτι δεν περιεχουν γλουτενη!! Ποτε μπαινει η γλουτενη βρε κοριτσια στη διατροφη των μωρων; Μηπως ειναι για αργοτερα οπως για παραδειγμα τα ζυμαρικα που μπαινουν απο τον 7 -8 και μετα;

811ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 33 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Τετ Σεπ 19, 2012 5:31 am

γκαλαιτζογλου

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
nakos έγραψε:Ελπιδα μου πως τα πηγες πρωτη μερα;; Ελπιζω ολα καλα!!!
Εγω τωρα γυρισα στο σπιτακι μας κ ταιζω τον μικρουλι!! Ζιζακι ηθελε το μωρο μου γιατι φρουτοκρεμα δεν εφαγε πολυ σημερα γιατι νυσταζε οταν τον ταιζε η μαμα μου!!

Γεωργια πηρα κ εγω του γιωτης την κρεμα κ θα του την κανω το απογευμα!! Ηθελα να σε ρωτησω πως ειναι η υφη της; Ειναι νερουλη; Γιατι εχτες το απογευμα του εκανα της nutricia κ στην αρχη ηταν τελεια κ μετα απο λιγο εγινε νερο!! Που να του την δωσω με το κουταλι! Εσταζε ολη κατω!! Σαν σουπα!!
oxi η υφη της ειναι πολυ καλη και δεν γινετε νερο να την κανεις λιγο πιο πυχτη ωστε και αν αργησεινα τη φαει να μη γινει νερο.εμενα σημερα 3η μερα την τσακισε του εκανα περιπου 80μλ και το εφαγε ολο Very Happy τωρα για τη γλουτενη δεν ξερω αν περιεχει θα επιτρεποταν να πωλειτε στο ραφι αν δεν ηταν για μωρα 5 μηνων???

812ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 33 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Τετ Σεπ 19, 2012 5:32 am

nakos

nakos
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
γκαλαιτζογλου έγραψε:

oxi η υφη της ειναι πολυ καλη και δεν γινετε νερο να την κανεις λιγο πιο πυχτη ωστε και αν αργησεινα τη φαει να μη γινει νερο.εμενα σημερα 3η μερα την τσακισε του εκανα περιπου 80μλ και το εφαγε ολο Very Happy τωρα για τη γλουτενη δεν ξερω αν περιεχει θα επιτρεποταν να πωλειτε στο ραφι αν δεν ηταν για μωρα 5 μηνων???
Εβαλες 80 μλ νερο κ ποσες κουταλιες;

813ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 33 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Τετ Σεπ 19, 2012 5:39 am

γκαλαιτζογλου

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
nakos έγραψε:
γκαλαιτζογλου έγραψε:

Εβαλες 80 μλ νερο κ ποσες κουταλιες;
δεν μετραω με το ματι βαζω αλλα μεχρι να εχει στερεα υφη για να την καταπινει καλυτερα και να μη τη βγαζει ολη εξω.

814ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 33 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Τετ Σεπ 19, 2012 6:36 am

mommy2be

mommy2be
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
nakos έγραψε:
Εγω εχω αυτο σαν δευτερο!! Το εχει δηλαδη η μαμα μου στο σπιτι της για να μην το πηγαινοφερνω!! Ειναι τελειο!! Εχει ολα αυτα που σου ειπε η Γεωργια κ ειναι πανευκολο στη χρηση του!! Η μαμα μου κανει τα παντα με αυτο! Εκει τον ταιζει!! Αν θες μπορεις να δεις απο το ιντερνετ στο skroutz chicco καπως ετσι λεγεται το μαγαζι που το εχει πιο οικονομικα νομιζω σε σχεση με τα υπολοιπα μαγαζια(λητω τζαμπο)! Αυτο το μαγαζι εχει εδρα στην καλιθεα! Εγω απο εκει το πηρα!! Εχει κ ωραια χρωματα!! Εγω το εχω στο λευκο-σαμπανυ! Κ δεν λερωνει! Να φανταστεις εβγαλε ολο το καλοκαιρι στο εξοχικο κ ακομα δεν το εχω πλυνει! Πραγματικα ειναι πολυ ωραιο σαν καροτσι!! Το καροτσι που χρησιμοποιω εγω ειναι το stokke!! Ειναι φοβερο στη βολτα αλλα πολυ βαρυ για να το μπαινοβγαζεις στο αμαξι!! Δεν αξιζαν τοσο λεφτα!! Chicco κ παλι chicco το liteway!!

μετά από αυτά που μου είπατε κ με τέτοια τιμή θα το πάρω με κλειστά μάτια χωρίς να ψάξω αλλού!!!!!

815ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 33 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Τετ Σεπ 19, 2012 7:53 am

τατιανα

τατιανα
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Καλησπερα!

Κοιμηθηκαμε 3,5 ωρες το μεσημερι και ειμαι χαλιααα αποβλακωθηκα καλε!

Επιχείρηση κεχρι: με την χορτοσουπα αηδιαζει τελευταια δεν την θελει και έβαλα λιγο κεχρι κ τα ίδια! Αλλα κεχρι με μπανάνα το τσακισε πρώτη φορα άνοιγε έτσι το στόμα.. Αχ μια σταλια κ έχει κ προτιμήσεις.
Το κεχρι και το φαγοπυρο τα ειδε η μανα μου και μου ειπε πως αυτα ετρωγα και εγω (ειναι ξενη και δεν ηξερε πως λεγοταν) και βασικα μου ελεγε δωσε αυτα στο παιδι και της ελεγα ασε βρε μαμα εσεις τοτε δεν ξερατε και μας δινατε οτι να'ναι!να που τελικα η μανουλα μου μου εδινε τα σωστα!χεχεχε

Δαναη ναι η γλουτενη δεν επιτρεπεται πριν τον 8ο μηνα, φανταζομαι στην συγκεκριμενη κρεμα εχει ιχνη οποτε γι'αυτο επιτρεπεται σε μικροτερα παιδια.

Μαρακι τι ομορφη οικογενεια που ειστε! και εγω καπως ετσι αισθανομαι για τον θηλασμο κριμα που δεν μπορεις να τα μεταφερεις αυτα τα συναισθηματα!
εγω εχω το καροτσι της mothercare spin πολυ ομορφο και παει ωραια στον δρομο αλλα ειναι βαρυ και το βασικο η δικια μου δεν καθεται σε καροτσι!αχ τι θα την κανω..σκεφτομαι να το πουλησω γιατι τζαμπα καθεται!

816ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 33 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Τετ Σεπ 19, 2012 8:17 am

nakos

nakos
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Επιχειριση κρεμα: εκανα τελικα της νουνου 150 μλ με 6 κουταλιες κ το φαγαμε ολο!! Βεβαια καναμε 40' για να το φαμε αλλα δεν πειραζει!! Κ εννοειτε οτι σε 2' η κρεμα εγινε σουπα!! Αλλα την εφαγε το μαναρι μου!! Τωρα καθομαστε παρεουλα στον καναπε!! Κ παιζει με το εκπαιδευτικο ποτηρακι του!!

Τατιαννα σε καταλαβαινω!! Λιγο κοιμηθηκα κ εγω το μεσημερι κ ειμαι σαν μπιφτεκι τωρα!!

817ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 33 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Τετ Σεπ 19, 2012 9:20 am

XRYSA M

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
KΟΡΙΤΣΑΡΕΣ ΜΗΝ ΜΕ ΠΕΙΤΕ ΕΜΜΟΝΙΚΗ ΠΑΛΙ ΑΛΛΑ ΕΛΕΟΣ ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΚΡΕΜΕΣ.ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΓΛΟΥΤΕΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΧΟΥΝ ΙΧΝΗ.ΜΕΤΑ ΣΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΥΝ ΤΗΝ ΖΑΧΑΡΗ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΕΙΔΑ ΤΗΝ ΝΟΥΝΟΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΧΘΕΣ ΣΤΟ ΣΟΥΠΕΡ ΒΑΝΙΛΙΑ ΡΥΖΑΛΕΥΡΟ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΚΡΥΣΤΑΛΙΚΗ ΖΑΧΑΡΗ.ΔΕΝ ΤΙΣ ΜΠΟΡΩ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΝΤΙΦΑΣΕΙΣ!!!!ΜΗΝ ΜΕ ΚΡΑΞΕΤΕ ΣΑΣ ΑΓΑΠΩ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 33 534787 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 33 534787 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 33 534787 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 33 534787

818ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 33 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Τετ Σεπ 19, 2012 9:21 am

XRYSA M

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΒΡΕ ΤΑΤΙΑΝΑ ΕΓΩ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΩ ΚΕΧΡΙ ΠΟΥ ΕΔΩ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΜΟΥ ΛΕΣ?

819ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 33 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Τετ Σεπ 19, 2012 9:25 am

XRYSA M

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΕΓΩ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΡΟΤΣΙ ΕΙΧΑ ΠΑΡΕΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΕΛΑΦΡΥ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΜΟΥ ΒΓΗΚΕ.Η 50 Η 70 ΤΟ ΕΙΧΑ ΠΑΡΕΙ Δ ΘΥΜΑΜΑΙ.ΓΙΑ ΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ.ΑΛΛΑ ΑΠΟΑΡΧΕΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΕΝΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ ΟΜΠΡΕΛΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΙΧΑΝ ΔΩΣΕΙ.ΤΟ ΜΟΝΟ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΚΕΙΝΟ ΔΕΝ ΞΑΠΛΩΝΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ.ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΕΧΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΗΡΑ ΑΠΟ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΛΩΝΕΙ ΤΗΝ ΚΟΡΜΑΡΑ ΤΗΣ Η ΒΑΣΙΛΟ!

820ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 33 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Τετ Σεπ 19, 2012 11:10 am

Elenathens

Elenathens
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Γεια σας μανουλες!
Δαναη ολα καλα με το μπεμπουλη; Επεσε το μαναρι ε;;;;
Εκλαψε πολυ;;;;
Ελπιδακι περιμενουμε τις πρωτες εντυπωσεις!!!
Εμεις εχουμε της recaro το καροτσι. Βαρυ δεν λεω! Κουραστηκα ηδη με αυτο το παλιο πορτ παγκαζ! Σκεφτομουν τωρα που πιανουν τα πρωτοβροχια πως μετακινουμαστε με τα καροτσια και το αμαξι; Μεχρι να βαλω το καροτσι στο πορτ παγκαζ θα εχουμε γινει παπια! Στανταρ!

Αλλαξα και εγω κρεμα πηρα της humana!θα δειξει!

Εγω προσπαθω να τον βγαζω βολτες εξω συνεχεια! Οταν ειμαστε σπιτι γκρινιαζει περισσοτερο, ενω εξω ξεχνιεται! Το παρκοκρεβατο δεν το εχω ανοιξει, μπορει απο τωρα ο μπεμπης να μπει σε παρκοκρεβατο;;

821ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 33 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Τετ Σεπ 19, 2012 11:21 am

jerrysofaki

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
HELLO....

ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ STOKKE, ΒΑΡΥ ΠΟΛΥ ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΨΗΛΑ Ο ΜΠΕΜΠΗΣ. ΤΟΣΟ ΒΕΒΑΙΑ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΟΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΜΕ ΑΜΑΞΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑΞΙ ΕΧΩ ΓΙΝΕΙ ΕΞΠΕΡ ΣΤΟ ΑΝΟΙΞΕ ΚΛΕΙΣΕ! Cool
ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΚΑΘΙΣΜΑΤΑΚΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ (ΜΑΧΙ COSI) ΕΙΝΑΙ ΩΣ 13 KG ...ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟΝ ΠΟΠΟ ΜΑΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΜΕ ΤΟ 9-18...ΚΑΙ ΜΕΤΑ 9 -36 ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ!!!ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΕΞΟΔΑ!

ΕΓΩ ΕΛΕΝΑ ΤΟΝ ΒΑΖΩ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ. ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΜΕ ΠΑΙΧΝΙΔΑΚΙΑ ΚΑΙ ΠΑΙΖΕΙ. 15 ΛΕΠΤΑ, ΜΗΝ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ, ΑΛΛΑ ΕΛΠΙΖΩ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΤΟ ΣΥΝΗΘΊΣΕΙ.

ΕΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΓΥΡΝΑΝΕ ΜΠΡΟΥΜΥΤΑ? ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΑΛΙ ΑΝΑΣΚΕΛΑ??? ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΕ ΤΑ ΒΡΑΔΙΑ (ΠΙΣΤΕΥΩ) ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΟΛΕΥΕΤΑΙ ΚΑΙ ΚΛΑΕΙ ΑΠΟ ΣΤΕΝΟΧΩΡΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΑΡΑΠΟΝΟ...ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΝΑ ΤΟΥ ΜΑΘΩ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΣΕ ΑΝΑΣΚΕΛΗ ΣΤΑΣΗ.

ΑΥΡΙΟ ΕΧΟΥΜΕ ΕΜΒΟΛΙΟ ΚΑΙ ΜΕΤΡΗΜΑ! ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ....

ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΗΣ ΒΟΛΤΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ. ΚΑΛΟ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΒΕΒΑΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΠΕΡΠΑΤΑΩ ΑΡΚΕΤΑ!!!

ΦΙΛΙΑ

822ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 33 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Τετ Σεπ 19, 2012 11:37 am

elpidamamy

elpidamamy
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
κοριτσια ολα καλα δοξα το θεο!!! την θυλασα πριν φυγω , μετα παιξανε με τη μανα μου κοιμηθηκε κανα 40 λ μετα την πηγε βολτα οταν γυρισαν ειπιε απο μπιμπερο 50 μλ λιγα ρε γαμωτο αλλα δεν ηθελε λεει με τιποτα αλλο. παντος δεν γκρινιασε. να δουμε αυριο\.... ευτηχως εχει πολυ δουλεια εκει κ δεν προλαβαινω να στεναχωρηθω που την αφησα.... καληνυχτα τα λεμε αυριο [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

823ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 33 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Τετ Σεπ 19, 2012 11:46 am

τατιανα

τατιανα
XRYSA M έγραψε:KΟΡΙΤΣΑΡΕΣ ΜΗΝ ΜΕ ΠΕΙΤΕ ΕΜΜΟΝΙΚΗ ΠΑΛΙ ΑΛΛΑ ΕΛΕΟΣ ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΚΡΕΜΕΣ.ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΓΛΟΥΤΕΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΧΟΥΝ ΙΧΝΗ.ΜΕΤΑ ΣΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΥΝ ΤΗΝ ΖΑΧΑΡΗ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΕΙΔΑ ΤΗΝ ΝΟΥΝΟΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΧΘΕΣ ΣΤΟ ΣΟΥΠΕΡ ΒΑΝΙΛΙΑ ΡΥΖΑΛΕΥΡΟ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΚΡΥΣΤΑΛΙΚΗ ΖΑΧΑΡΗ.ΔΕΝ ΤΙΣ ΜΠΟΡΩ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΝΤΙΦΑΣΕΙΣ!!!!ΜΗΝ ΜΕ ΚΡΑΞΕΤΕ ΣΑΣ ΑΓΑΠΩ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 33 534787 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 33 534787 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 33 534787 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 33 534787

ηθελα κ εγω να το πω αλλα εχω πει τοσες φορες για αυτο που φοβαμαι μην παρεξηγηθω!
παντως ο παπαβεντσης λεει στο βιβλιο του οτι η φαριν λακτε εχει 6 κουτ ζαχαρη ανα μεριδα Shocked Shocked
να σου πω καποια που δεν την πειραζει η ζαχαρη καλυτερα να βρασει κεχρι ή κινοα κ να βαλει ζαχαρη μεσα ετσι τουλαχιστον το ρυθμιζεις καλυτερα...

XRYSA M έγραψε:ΒΡΕ ΤΑΤΙΑΝΑ ΕΓΩ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΩ ΚΕΧΡΙ ΠΟΥ ΕΔΩ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΜΟΥ ΛΕΣ?

θα σου στελνω εγω βρε Χρυσα τι αχνωνεσε???

Ελπιδα τελεια η μπουμπου σου!!εγω μια ωρα ελειψα σημερα για zumba κ χαλασε τον κοσμο!!χαχαα

824ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 33 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Τετ Σεπ 19, 2012 11:47 am

nakos

nakos
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
jerrysofaki έγραψε:HELLO....

ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ STOKKE, ΒΑΡΥ ΠΟΛΥ ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΨΗΛΑ Ο ΜΠΕΜΠΗΣ. ΤΟΣΟ ΒΕΒΑΙΑ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΟΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΜΕ ΑΜΑΞΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑΞΙ ΕΧΩ ΓΙΝΕΙ ΕΞΠΕΡ ΣΤΟ ΑΝΟΙΞΕ ΚΛΕΙΣΕ! Cool
ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΚΑΘΙΣΜΑΤΑΚΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ (ΜΑΧΙ COSI) ΕΙΝΑΙ ΩΣ 13 KG ...ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟΝ ΠΟΠΟ ΜΑΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΜΕ ΤΟ 9-18...ΚΑΙ ΜΕΤΑ 9 -36 ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ!!!ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΕΞΟΔΑ!

ΕΓΩ ΕΛΕΝΑ ΤΟΝ ΒΑΖΩ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ. ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΜΕ ΠΑΙΧΝΙΔΑΚΙΑ ΚΑΙ ΠΑΙΖΕΙ. 15 ΛΕΠΤΑ, ΜΗΝ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ, ΑΛΛΑ ΕΛΠΙΖΩ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΤΟ ΣΥΝΗΘΊΣΕΙ.

ΕΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΓΥΡΝΑΝΕ ΜΠΡΟΥΜΥΤΑ? ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΑΛΙ ΑΝΑΣΚΕΛΑ??? ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΕ ΤΑ ΒΡΑΔΙΑ (ΠΙΣΤΕΥΩ) ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΟΛΕΥΕΤΑΙ ΚΑΙ ΚΛΑΕΙ ΑΠΟ ΣΤΕΝΟΧΩΡΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΑΡΑΠΟΝΟ...ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΝΑ ΤΟΥ ΜΑΘΩ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΣΕ ΑΝΑΣΚΕΛΗ ΣΤΑΣΗ.

ΑΥΡΙΟ ΕΧΟΥΜΕ ΕΜΒΟΛΙΟ ΚΑΙ ΜΕΤΡΗΜΑ! ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ....

ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΗΣ ΒΟΛΤΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ. ΚΑΛΟ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΒΕΒΑΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΠΕΡΠΑΤΑΩ ΑΡΚΕΤΑ!!!

ΦΙΛΙΑ
Εμεις πλεον το μπρουμυτα το εχουμε για πλακα κ με το ανασκελα τα παμε πολυ καλα!!!

Κοριτσια σημερα το απογευμα τον ειχα στο παρκο κ παραδοξος εκατσε παρα πολυ ωρα!! Κ ξαφνικα τον βλεπω που στηριζοταν στα 4 κ πηγαινε περα δωθε τον πωπο του!!το εκανε αρκετες φορες!! Μετα επεσε παλι κατω!! Ειχε πολυ πλακα!!

825ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 33 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Τετ Σεπ 19, 2012 11:52 am

τατιανα

τατιανα
Ελενακι ευχαριστω και για το λινκ, βρηκα εκει τετοιο με 4 ευρω βεβαια ειναι αλλα 5 τα μεταφορικα αλλα ισως παρω και κατι ακομα!!!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 33 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 37 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν forum σε punBB | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις