Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
340 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 340 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 20 ... 36, 37, 38, 39, 40, 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 37 από 41]

901ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 37 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Κυρ Σεπ 23, 2012 11:53 pm

XRYSA M

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!ΕΜΕΙΣ ΞΥΠΝΗΣΑΜΕ ΣΤΙΣ 10 ΚΑΙ ΕΧΘΕΣ 11 ΕΙΧΕ ΚΟΙΜΗΘΕΙ Very Happy ΒΕΒΑΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 4 ΞΥΠΝΗΣΕ 3 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΕΙΧΑ ΣΤΗΝ ΚΟΥΝΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ 6 ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΗΡΑ ΚΑΙ ΠΗΓΑΜΕ ΣΤΟ ΑΛΛΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΚΑΙ ΚΟΙΜΗΘΗΚΑΜΕ ΑΓΚΑΛΙΤΣΑ ΑΡΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΣΕΣ ΕΦΑΓΕ!ΠΟΛΛΕΣ ΠΑΝΤΩΣ.ΕΜΕΝΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΕΙΝΑΕΙ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΚΑΤΑΠΙΝΕΙ ΜΕ ΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΝΥΧΤΑΣ!
ΕΙΡΗΝΗ ΞΕΧΑΣΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ...ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ!ΚΑΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΣΤΕΡΕΕΣ ΑΚΟΜΑ.ΕΙΠΑ ΣΤΙΣ 7 ΤΟΥ ΜΗΝΑ ΜΟΥ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ 6 ΑΛΛΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΘΑ ΑΝΤΕΞΩ ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ!
ΕΛΕΝΑ ΚΑΙ ΕΥΗ ΣΑΣ ΖΗΛΕΥΩ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΤΕ ΚΑΛΑ. Very Happy Very Happy Very Happy

902ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 37 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Κυρ Σεπ 23, 2012 11:58 pm

nakos

nakos
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
τατιανα έγραψε:Δαναη εγω της έχω δώσει μερικές φορές χυμό πορτοκαλί ή στην φρουτοκρεμα ή της καθαρίζω μια σκέλιδα κ την ρουφαει, γενικά κάθε Μετα δίνω κ ένα φρούτο που βοηθάει στα κακά αλλιώς την έπιανε δυσκιλιοτητα ειδικά με την πατάτα που έχω καιρο να δώσω, δίνω γλυκοπατατα.
Αυτοί οι παιδιατροι ποτε θα πάψουν τα λέμε την προσωπική τους γνώμη;; Αν δεν ξέρεις κυρά μου τι είναι το αβοκαντο τι κοροιδευεις;; Ψάξε να δεις πόσο ωφέλιμο είναι κ δωσε την επιστημονική σου άποψη κ ας μην το τρως.. Ωχ πια!
Την κρέμα μπορει να την βαρέθηκε κ θέλει αλλαγή στην γεύση, εγω αυτο παρατήρησα δεν θέλει Πανω απο 2 μέρες την ίδια γεύση βαριέται κ δεν τρώει, μην ξεχνάς πως το μητρικό γάλα αλλάζει γεύση ανάλογα με το τι τρως κ έχουν συνηθίσει στις εναλλαγές γεύσεων.
Πες τα ρε Τατιανα!! Με εκνευρισε εχτες με αυτο που μου ειπε! τι σημαινει ειχαν και στο χωριο τους? αφου εχω διαβασει οτι ειναι πολυ καλη τροφη για τα μπεμπεκια!! αυτη δεν το ξερει? Το μηλο πως το κανεις στο φουρνο? το βαζεις με την φλουδα κ μετα το καθαριζεις? στον αερα? και για ποση ωρα? Και εγω με γλυκοπατατα θα ξεκινησω!! σημερα θα του βαλει η μαμα μου λιγο χυμο πορτοκαλι και μετα απο 3 μερες θα του δωσω αβοκαντο!! αρχες της επομενης εβδομαδας ξεκιναμε χορτοσουπα!!
Το βραδυ μας δεν ηταν καλο ξυπνησε 3 φορες!! απο εκει που ξυπναγε μονο μια!! μαλλον τα δοντια του ειναι!!
Αυτον τον ατμομαγειρα τον εχω σκεφτει κ εγω!! Οτι χρειαστειτε απο Γαλλικα μου λετε!! θα το ψαξω κ θα δω μηπως τον παρω!!
Ευη ποσο χαιρομαι που περασες καλα!! Θελω και εγω καπου να παω να ξεφυγω λιγο απο την ρουτινα της καθημερινοτητας!!
Ελενα και εγω θελω να κανω μαζοξη αλλα σκεφτομαι την αναστατωση και περιμενω λιγο ακομα να ξεπεταχτει ο μικρος και να καλαω κοσμο στο σπιτι!! οχι οτι τωρα δεν ερχονται! ερχονται απλα λιγοι λιγοι!!
Ειρηνη πολυ ωραια πραγματακια φτιαχνεις!! μπραβο!!

903ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 37 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Δευ Σεπ 24, 2012 12:20 am

momirene

Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Μολις μιλησα με την παιδιατρο. Θα του ξεκινησω κρεμα. Μου ειπε οτι μορω να του δωσω δικο μου γαλα με ανθος οριζης Γιωτης αντι για βανιλια ή βιολογικη κρεμα απο το φαρμακειο....
τι να κανω?
Θελω συνταγες οποια μπορει να γραψει ή να μου στειλει παρακαλω Very Happy

904ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 37 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Δευ Σεπ 24, 2012 1:17 am

τατιανα

τατιανα
φαγαμε πριν λιγο την κινοα με σταφιδες ξερο συκο και μηλο!
Εγινε πολυ νοστιμη κρεμα και πολυ γλυκια την τσακισε σας λεω!!
Θα ηταν ιδανικη κρεμα για απογευμα...

ιδου κα τα πειστηρια

[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

Ειρηνη αυτο που σου ειπε η παιδιατρος δεν το ξερω δεν το εχω ψαξει και ξερω και αλλες μαμαδες που κανουν κρεμες με δικο τους γαλα αλλα το θεωρω λιγο μπελα να αντλω κτλ...εχω και να αντλησω κατι μηνες..
Επισης για κρεμα μπορεις να δινεις και το κεχρι απλα θελει και λιγο φρουτακι να νοστιμισει στο οποιο επισης μπορεις να προσθετεις και δικο σου γαλα.
ή σπιτικο ρυζαλευρο συνταγη μπορει να μας δωσει η Δαναη, εγω ξερω πως μπορεις να αλεσεις καστανο ρυζι να γινει σκονη (θελει να καλο μουλτι) και μετα το βραζεις.

Δαναη αμα σου πω τα μηλα τα εκανε ο αντρας μου... Very Happy με την φλουδα τα εβαλε αλλα μαλλον καλυτερα χωρις γιατι δεν τρωγοταν η φλουδα.

905ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 37 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Δευ Σεπ 24, 2012 1:29 am

nakos

nakos
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Σπιτικό ρυζάλευρο

Καστανό ρύζι

Αγοράζουμε ένα πακέτο ρύζι καστανό (και βιολογικό αν θέλουμε).
Αδειάζουμε το περιεχόμενο σε ένα δυνατό μπλέντερ η τρίφτη καφέ και κονιορτοποιούμε.
Ετσι έχουμε έτοιμη την πρώτη ύλη-ρύζι σε μορφή σκόνης.
(το ίδιο ακριβως κάνουμε και με την βρώμη,το κριθάρι,το κεχρί αν θέλουμε)
Σε ενα κατσαρολάκι βάζουμε 200 ml νερο και το βράζουμε σε δυνατή φωτιά.Μολις κοχλάσει χαμηλωνουμε αρκετα την φωτια και ριχνουμε μεσα 50 γρ απο το ρυζαλευρο που φτιάξαμε.Ανακατεύουμε με τον αυγοδάρτη συνεχόμενα για 8-10 λεπτά.Αποσύρουμε από την φωτιά και ρίχνουμε 2 κουταλιές ελαιόλαδο.
Ετοιμο!
-Μπορεί κανείς εννοειται να ρίξει μέσα και γάλα.
-Οταν το παιδί αρχίσει να τρώει γιαούρτι μπορούμε να αναμείξουμε και μια κουταλιά μέσα στην κρεμούλα.Βοηθάει πάρα πολύ στο εντεράκι...
-Με τον ιδιο τροπο μπορουμε να κανουμε και την βρωμη αλλα αντικαθιστουμε το νερο με κανονικο πληρες γαλα ενηλικων.Στην κρεμουλα βρωμης μπορουμε να βαλουμε και φρουτακι..μπανανα,αχλαδι κλπ
-Η παραπανω αναλογια βγαζει ενα μπωλ κρεμα 200γρ.Εννοειται οτι μειωνουμε ή αυξανουμε κατα προτιμηση.Σε γενικες γραμμες η αναλογια ειναι 4 μερη νερο,1 μερος σκονη.
-Μπορουμε οταν το μωρο εχει μπει πλεον στο κρεατακι να καταψυχουμε ζωμο(κοτοπουλο,μοσχαρι,λαχανικα) και αντι για νερο να χρησιμοποιουμε αυτον.
-Επισης γινεται να φτιαξουμε και μιγμα δημητριακων απλα ανακατευοντας διαφορα ειδη δημητριακων σε μπωλ!!
-Δεδομενου οτι αλεθουμε μεγαλες ποσοτητες καθε φορα,καλο ειναι να τα διατηρουμε στο ψυγειο .
ΠΗΓΗ: http://mamadosyndages.blogspot.gr/2011/06/blog-post.html

906ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 37 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Δευ Σεπ 24, 2012 1:32 am

τατιανα

τατιανα
Αα κ της εστηψα πορτοκαλί κ της το έδωσα να πιει στο εκπαιδευτικό ποτηράκι στην αρχη ξινιστικε αλλα Μετα της άρεσε κ ήπιε μισό πορτοκαλι στημένο! Απασχοληθηκε κιόλας όσο έβραζα την κινοα γιατί γκρινιαζε!!

Δαναη δεν ήξερα ότι ξέρεις γαλλικά, είχα προσπαθήσει να παραγγειλω τον ατμομαγειρα αλλα δεν έβγαζε επιλογή για πληρωμή μέσω κάρτας μόνο με κατάθεση σε τράπεζα κ έτσι δεν έβγαλα άκρη.. Τελικά βολευτικα χωρίς αλλα αυτη σελίδα έχει πολλα ωραία για μπεμπε γενικά.

907ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 37 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Δευ Σεπ 24, 2012 1:40 am

nakos

nakos
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
τατιανα έγραψε:Αα κ της εστηψα πορτοκαλί κ της το έδωσα να πιει στο εκπαιδευτικό ποτηράκι στην αρχη ξινιστικε αλλα Μετα της άρεσε κ ήπιε μισό πορτοκαλι στημένο! Απασχοληθηκε κιόλας όσο έβραζα την κινοα γιατί γκρινιαζε!!

Δαναη δεν ήξερα ότι ξέρεις γαλλικά, είχα προσπαθήσει να καταγγείλω τον ατμομαγειρα αλλα δεν έβγαζε επιλογή για πληρωμή μέσω κάρτας μόνο με κατάθεση σε τράπεζα κ έτσι δεν έβγαλα άκρη.. Τελικά βολευτικα χωρίς αλλα αυτη σελίδα έχει πολλα ωραία για μπεμπε γενικά.
ΞΕΡΩ ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΣΠΟΥΔΑΣΑ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ!! ΜΠΗΚΑ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΣ Ο ΑΤΜΟΜΑΓΕΙΡΑΣ!! ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΜΟΥ ΛΕΤΕ!!
ΜΙΛΗΣΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΜΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΦΑΓΕ ΤΗΝ ΦΡΟΥΤΟΚΡΕΜΑ ΤΟΥ!! ΟΥΦ ΕΥΤΥΧΩΣ!! ΤΟ ΠΡΩΙ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΙΕΙ ΓΑΛΑ ΑΠΟ ΤΙΣ 6:30! ΕΙΝΑΙ ΛΙΤΟΔΙΑΙΤΟΣ ΤΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΩ!! ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΝΑ ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΘΑ ΤΟΥ ΚΑΝΩ? ΛΕΣ ΝΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΩ ΠΑΛΙ ΛΙΓΟ ΜΠΑΝΑΝΑ ΜΕ ΤΟ ΡΥΖΑΛΕΥΡΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙΚΟ?
ΠΑΝΤΩΣ ΕΓΩ ΠΟΥ ΤΟ ΕΦΤΙΑΞΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙΚΟ ΡΥΖΑΛΕΥΡΟ ΕΚΑΝΑ ΛΑΘΟΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΛΟΓΙΑ Κ ΜΟΥ ΒΓΗΚΕ ΠΟΛΥ ΠΗΧΤΟ!! ΤΟ ΕΡΙΧΝΕΣ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ Κ ΓΥΡΝΑΓΕ ΠΙΣΩ!! ΘΑ ΤΟ ΦΤΙΑΞΩ Κ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΔΩ!!
ΩΡΑΙΟΣ Ο ΑΤΜΟΜΑΓΕΙΡΑΣ!! ΤΟΝ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΑ!!

908ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 37 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Δευ Σεπ 24, 2012 1:59 am

Elenathens

Elenathens
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Λοιπον ανοιξα το βιβλιο που πηρα με συνταγες και εκτος απο τα κλασσικα( πουρε με μηλο,αχλαδι, γλυκοπατατα,λαχανικα, κολοκυθι κλπ) εχει και πουρε απο παπαγια, εχει ιδια διατροφικη αξια με το πεπονι, μαζι με μπανανα και αβοκαντο!.
Επισης λεει για πουρε απο γογγυλι και δαυκι που δεν εχω ιδεα τι ειναι αυτα! Shocked
Λεει οτι εχουν γλυκια γευση, την προτιμουν τα βρεφη, ειναι πλουσια σε φυτικες ινες και εχουν βιταμινες C &E.
Ξερετε κατι για αυτα?
Ααα προτινει και πουρε απο σπανακι, φασολακια και μπροκολο!

909ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 37 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Δευ Σεπ 24, 2012 2:02 am

nakos

nakos
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Elenathens έγραψε:Λοιπον ανοιξα το βιβλιο που πηρα με συνταγες και εκτος απο τα κλασσικα( πουρε με μηλο,αχλαδι, γλυκοπατατα,λαχανικα, κολοκυθι κλπ) εχει και πουρε απο παπαγια, εχει ιδια διατροφικη αξια με το πεπονι, μαζι με μπανανα και αβοκαντο!.
Επισης λεει για πουρε απο γογγυλι και δαυκι που δεν εχω ιδεα τι ειναι αυτα! Shocked
Λεει οτι εχουν γλυκια γευση, την προτιμουν τα βρεφη, ειναι πλουσια σε φυτικες ινες και εχουν βιταμινες C &E.
Ξερετε κατι για αυτα?
Ααα προτινει και πουρε απο σπανακι, φασολακια και μπροκολο!
ΕΛΕΝΑ ΠΙΟ ΒΙΒΛΙΟ ΠΗΡΕΣ?

910ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 37 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Δευ Σεπ 24, 2012 3:11 am

Elenathens

Elenathens
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Λεγεται " γευματα για βρεφη και νηπια" απο εκδ. Susaeta ειναι μεταφραση του baby& toddler meal planner!

911ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 37 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Δευ Σεπ 24, 2012 3:13 am

Elenathens

Elenathens
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Το πηρα απο τα prenatal στο mall!

912ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 37 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Δευ Σεπ 24, 2012 3:18 am

PERIMPALOU2

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
KORITSIA ME OLA AYTA POY GRAFETE EXW KSESHKW8EI ALLA KAI KATAMPERDEYTEI.PAME 7 PARA PAIDIATRO KAI 8A TA KSEKA8ARISW KAI 8A SAS PWWWW!!!

913ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 37 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Δευ Σεπ 24, 2012 6:36 am

elpidamamy

elpidamamy
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
κοριτσια τι κανετε? εμεις πολυ γκρινια αλλα μονο το βραδυ!!! μιλαμε ξυπναει καθε 1 ωρα απελπιστικα χθες. οσο λειπω κοριτσια το πολυ να φαει 60 μλ δεν ξερω ρε γαμωτο δεν μπορω να βγαλω παραπανω πειρα κ ξενο να συμπληρωνω αλλα της το δοκιμασε η μαμα μου κ το φτινει!!! μιλησα με παιδιατρο κ μολις μπουμε στο 5ο θα ξεκινησω στερεες δεν γινετε αλλιως, χθες μας αρπαξε το τοστ απο το χερι~!!! α ξεχασα να σας πω οτι τα 60 μλ τα πινει με το κουταλι , αρνητε παλι το μπιμπερο... φιλακια πολλα παω να ξαπλωσω λιγο

914ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 37 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Δευ Σεπ 24, 2012 8:59 am

jerrysofaki

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΚΑΤΈΦΘΑΣΕ Η ΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ ...ΘΑ ΠΑΜΕ ΒΟΛΤΟΥΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΖΥΓΟ ΑΠΟΨΕ, ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΜΕΤΑ ΤΗ ΓΕΝΝΑ!
ΕΥΧΟΜΑΙ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΗΡΕΜΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΣΕΙ... ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΤΕΝΟΧΩΡΕΘΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΒΕΒΑΙΑ!

ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΠΑΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΚΕΧΡΙ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ! ΠΟΛΥ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΜΟΙΡΑΖΕΣΤΕ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΣΧΕΤΕΣ Rolling Eyes

ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ

915ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 37 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Δευ Σεπ 24, 2012 9:30 am

Mamma_Mia!

Mamma_Mia!
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
γεια σας κ απο εμας!
momirene μπραβο πιανουν τα χερια σου πολυ ωραια ολα

νακος αυτη τη συνταγη την ειδα κ εγω σε ενα φορουμ βιολογικο ρυζι πηρες απο σουπερ μαρκετ?
εγω πηρα της νουτριτσια δεν εχει γαλα,ζαχαρη,γλουτενη κ βαζω λιγη μπανανα αλλιως δεν το τρωει

τατιανα αυτα που παιρνεις υπαρχουν μονο σε μαγαζι με βιολογικα προιόντα?αχ κ να πω στην παιδιατρο μ οτι θελω να του δωσω τι θα μ πει παλι..

τι καλα που βγαινετε ρε κοριτσια κ περνατε καλα..κ εγω περιμενω πως κ πως να ερθει η μανουλα μ να τον κρατησει να ξεσκασουμε κ εμεις ενα βραδυ
εβαψα κ τα μαλια μ αλλος ανθρωπος νοιωθω

αχχχ οταν γελαει δυνατα ειναι σκετη τρελα..τι αγαπη ειναι αυτη μου ερχεται να τον δαγκωσω Smile

916ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 37 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Δευ Σεπ 24, 2012 10:15 am

mommy2be

mommy2be
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλησπέρα κ απο μένα!!!
οι συνταγές σας σουπερ!! κ εγώ σκέφτομαι να πάρω το ρυζάλευρο της νουτρίτσια οταν έρθει η ώρα (μετά τον 6ο). το είδα σήμερα στο σουπερ, κ έχει μόνο ρυζάλευρο άσε που η τιμή είναι πολύ καλή (3.30).

nakos κ εγώ έμενα παρίσι, εκεί δουλευα! πότε ήσουν εκεί;

Ειρήνη, πραγματικά χρυσοχέρα είσαι ! μπράβο μπράβο!!!

Σήμερα εμείς τρελλή γκρίνια, λεπτό δεν σταμάτησα....... έκλεγε συνέχεια κ τσίριζε μες τα αυτί μου. εμ αγκαλιά, εμ στήθος.. τίποτα δεν έπιασε.. κλάμαααααααα.. ευτυχώς μόλις κοιμήθηκε, ελπίζω να μη ξυπνήσει σύντομα κ να ξεκουραστεί!

το βράδυ τι τους φοράτε;;; εδώ κ λίγες μέρες άρχισα να της φοράω ολόσωμο φορμάκι το βράδυ χωρίς όμως φανελάκι από μέσα για να μη σκάσει. έχει ακόμα ζέστη εδώ, αλλά τα ξημερώματα βγάζει κρύο κ η κυρία δεν το θέλει το σεντόνι..

πλέον από μπρούμητα γυρνάει ανάσκελα, πλάγια, δεξιά αριστερά.. ότι θέλει!!

917ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 37 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Δευ Σεπ 24, 2012 10:34 am

nakos

nakos
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Κορτσια καλησπερα!! Τωρα ειδα οτι η νουτριτσια εχει σκετο ρυζαλευρο! Στο σουπερ δεν το εχω βρει! Θα παω στο φαρμακειο αυριο μηπως το εχει!!
Mommy2be στο παρισι ημουν απο το 2004-2009! σπουδαζα αρχιτεκτονικη!! Εσυ που δουλευες;
Mammamia το ρυζι το πηρα απο μαγαζι με βιολογικα!!
Κοριτσια πολυ τρεξιμο!! Πηγα με τον μικρο βολτα κ γυρνωντας δεν εμπαινε το κλειδι μου στην πορτα να ξεκλειδωσω! Ειχε στραβωσει!! Κ ηρθε ο κουνιαδος μου κ μου ανοιξε με το 2ο που ειχε! Κ περιμενα μιση ωρα! Ευτυχως πηγα στους γειτονες κ εκατσα!!
Εγω εδω κ καμια βδομαδα του βαζω μακρυμανικο γιατι σεντονι δεν μενει πανω του κ το βραδυ εχει δροσουλα!!
Ρε κοριτσια τον ζυγισα κ εχει βαλει μονο 100 γρ μεσα σε 20 μερες!! Αχ πολυ εχω αγχωθει!! Κ μου κανει εντυπωση γιατι το φαγητο του το τρωει!! Αχ ποτε θα μου παχυνει λιγο!! Τις 2 τελευταιες μερες σαν να πινει καλυτερα το γαλατακι του!! Αντε να δουμε τι θα πει κ η παιδιατρος!!
Ελπιδα μου μην στεναχωριεσαι ολα καλα θα πανε!! Θα ξεκινησεις φαγητο κ θα τρωει η μπουμπου σου!!
Πηγα στα Ηρα σημερα για βολτα κ μου ειπαν οτι δεν φερνουν πια προιοντα της beaba! Ψαχνω να βρω τον ατμομαγειρα στην πιο συμφερουσα τιμη κ ολα πανω κατω την ιδια τιμη το εχουν!! Το allobebe λεει πως δεν το εχει διαθεσιμο!! Τατιαννα μου εσυ τον ειχες βρει καπου πιο φθηνα;
Ο μικρος ξεραθηκε αφου ειχε να κοιμηθει απο τις 16:00! Εφαγε κ νανι!!!
Αχ κοριτσακια πολυ χαιρομαι που τα λεμε κ σας εχω συντροφια!! Φιλακια!!

918ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 37 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Δευ Σεπ 24, 2012 11:14 am

maria maroui

maria maroui
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
καλησπέρα κορίτσια!!!

κι εμεις εχουμε αρκετή γρίνια αλλά εχω αρχίσει και τη συνηθίζω Smile

ούτε εμένα μένει σκεπασμένη το βράδυ και της πήρα μπιτζαμάκια μακό. μια χαρά είναι!!

έλενα μαλλόν έχουμε συναντηθεί στο mall και δεν το ξέρουμε γιατί απο οτι βλέπω πηγαίνεις συχνά. εμείς κάποιο διαστημα το είχαμε κανει δευτερο σπίτι λόγο του οτι έχει αλλαξιέρα!!

θελώ κι εγώ να ξεκινήσουμε κρεμούλες, σας τα έχω πρήξει το ξέρω αλλά βλέπω που ανεβάζετε συνταγούλες και θέλω κι εγώ. αχ υπομονή 2 βδομάδες ακόμα.

και απο δοντάκι τίποτα ακόμα!!!

919ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 37 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Δευ Σεπ 24, 2012 11:21 am

maria maroui

maria maroui
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ααα ξέχασα να σας πώ τί κάνει η μικρή τον τελευταιο καιρό, οταν έχει νευρα όπου και να την βάλω ή ξαπλωτή ή καθηστή παταει τα ποδαράκια της και τεντώνει το κορμί της σαν γέφυρα. στην αρχή αγχώθηκα μην πάθει τίποτα ο αυχένας της αλλά δεν δείχνει να την ενοχλει αλλιως δεν θα το έκανε λογικά. ρε κορίτσια εσας τα μπεμπέκια σας κάνουν τέτοια ή έχω το πιο νευρικό παιδι???????

920ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 37 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Δευ Σεπ 24, 2012 11:57 am

τατιανα

τατιανα
Μαρια δεν είσαι η μονη κ μένα κάνει νευρακια.. Κάνει γροθιές κ τεντωνει τα χέρια προς τα Κατω σφίγγει την φάτσα της κ κάνει σαν να φυσάει.. Κ αν νευριασει κ πολυ λέει άντε! Χιχιχι

Αχ κορίτσια δεύτερη φορα σήμερα που πήγα zumba λειπω μια ώρα κ η Νατάλια κάνει σαν παλάμη μόλις με βλέπει τσιριζει κουνιέται ολόκληρη για να την πάρω κ λιωνωωωω η μάνα!!

Δαναη θα τον φέρουν λογικά ξανά γιατί είχε εξαντληθεί κ πριν σε αυτήν την τιμή. Των έχω βρει κ απο Γερμανία με 99€ κ 20€ μεταφορικά.

921ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 37 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Δευ Σεπ 24, 2012 12:12 pm

nakos

nakos
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Κριτσια και εμενα ο μικρος πολλα νευρα!! Αμα τον βαλω καπου κ δεν του αρεσει αρχιζει κ στριφογυρναει σαν σβουρα κ μουγκριζει! Κ σημερα που τον ειχα στο καρεκλακι φαγητου κ ειχε τελειωση την κρεμα του κ εγω επλενα τα πιατα τσιριζε σαν τρελος! Κ οποτε γυρναγα γελαγε! Κ εχτες μου εκανε το απιστευτο: αρχισε κ μιλαγε μεσα στην μαυρη νυχτα κ λεω ας παω να δω τι κανει κ παω μες στα σκοταδια κοιταζω στην πανω πλευρα της κουνιας του πουθενα ο μικρος! Ειχε φτασει κατω κ οταν γυρναω κ τον βλεπω μου σκαει ενα πονηρο χαμογελο λες κ ηξερε οτι ειχε κανει σκανταλια!! Αχ τωρα τελευταια οταν τον παιρνω αγκαλια με παιρνει κ αυτος! Βαζει τα χερακια του γυρω απο το λαιμο μου!! Κ πεθαινω!! Καμια φορα επειδη θελει να πιπιλησει μου πιπιλαει το μαγουλο ή το πηγουνι κ ειναι μια γλυκα! Φανταζομαι τι θα κανουμε οταν μας φωναξουν "μαμα"! Θα τρελαθουμε!!

922ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 37 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Τρι Σεπ 25, 2012 4:46 am

nakos

nakos
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Κοριτσια μου καλησπερα!! Που χαθηκατε;; Εφω γυρισα σπιτι με τον μικρο μετα τη δουλεια κ με πηρε ο αντρας μου τηλεφωνο να παω αυριο με το μωρο με αεροπλανο στην κερκυρα κ να κατσουμε 3 μερες γιατι το καραβι θα μεινει εκει αραγμενο για 3 μερες!! Κ τρεχω να προλαβω να οργανωθω!! Σκεφτομαι τι ειναι να παρω μαζι μου κ εχω αγχοθει τρελα!! Αυριο το πρωι πεταω!! Ελπιζω ο μικρος να κατσει καλα!! Το ξερω πως ταλαιπωρια θα ειναι για αυτον αλλα τι να κανω; Δεν μπορω να μην παω! Θελει κ ο αντρας μου να τον δει τον μικρουλη μας! Ε ε κ λεω τι πειραζει σαν να πηγαιναμε διακοπουλες θα ειναι!!!! Αυτα τα νεα μας!! Ελπιζω να τα καταφερω κ με το φαγητο του!! Ουφ μακαρι ολα να πανε καλα!!

923ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 37 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Τρι Σεπ 25, 2012 6:32 am

mommy2be

mommy2be
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Δανάη μη ξεχάσεις το βιβλιάριο υγείας του για να μπορέσει να πετάξει!! όλα καλά θα πάνε! εμείς 4 φορές μέχρι στιγμής, η 5η θα είναι τη παρασκευή! τάισέ τον κατά την απογείωση για να μην έχει γκρίνια για τα αυτάκια του!!!
καλό ταξίδι!

924ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 37 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Τρι Σεπ 25, 2012 6:36 am

nakos

nakos
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
mommy2be έγραψε:Δανάη μη ξεχάσεις το βιβλιάριο υγείας του για να μπορέσει να πετάξει!! όλα καλά θα πάνε! εμείς 4 φορές μέχρι στιγμής, η 5η θα είναι τη παρασκευή! τάισέ τον κατά την απογείωση για να μην έχει γκρίνια για τα αυτάκια του!!!
καλό ταξίδι!
Δεν θα πρεπει να ειναι δεμενος κατα την απογειωση; Θα πεταξουμε το πρωι κ θα ειναι ηδη ταισμενος!! Εσενα η μικρη καθεται ησυχη; Το ταξιδι ειναι μια ωρα!! Ελπιζω να κοιμηθεικ λιγο στην αγκαλια μου!!

925ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 37 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Τρι Σεπ 25, 2012 7:38 am

τατιανα

τατιανα
Γεια σας κοριτσια!

Αχ θα το απλωσω το σεντονακι μου παλι..
Λοιπον..πηγαμε στο καινουργιο γιατρο, τα κλασικα βαρος 8240 (δηλ. βαλαμε 1.100 σε 35 μερες) και 65.5εκ υψος (+2,5εκ) καναμε και 2 εμβολια ταυτοχρονα και στα δυο μπουτακια και κλαψαμε λιγακι παραπονιαρικα!οποτε επομενο ραντεβου σε 2 μηνες!
Ο γιατρος αυτος δεν εχει καμια σχεση με τους περισσοτερους παιδιατρους, εχει σπουδασει και εργαστει στην σουηδια 15 χρονια και ειναι πολυ ψαγμενος (ταξιδευει συχνα κανει ομιλιες κτλ).
Μου ανετρεψε πολλααα απο οσα νομιζα οτι ξερω..κυριως στην διατροφη του παιδιου, μου ειπε να μην περιοριστο σε κλασικες συνταγες τυπου πατατα-καροτο-κολοκυθι αλλα να δινω σχεδον οτι τρωμε και εμεις φυσικα υγιεινα μαγειρεμενο, μπορω να προσθετω και μπαχαρικα κ ως ενα γρ την μερα αλατι δεν παθαινει τιποτα μου ειπε και μαλιστα τα μπαχαρικα κανουν και καλο!
Επισης μου ειπε να προσθεσω και 3ο γευμα και κρεας και σιγα σιγα να μην αλεθω εντελως τα φαγητα ωστε να μαθαινει την φυσιολογικη υφη των τροφων και να μαθαινει να μασαει.
Λαχανικα οπως μελιτζανα ντοματα πιπεριες κα ειπε να δωσω σιγα σιγα αφοβα (εφοσον και εγω και ο αντρας μου δεν εχουμε ιστορικο αλλεργιων ειμαστε υγιεστατη και δεν αρρωσταινουμε πολυ κτλ, ναι ναι τα ρωτησε ολααα αυτα)
Τι να πω πρωτη φορα ευχαριστηθηκα επισκεψη σε γιατρο,ειμασταν εκει κανα 45λεπτο μου εδωσε το προφιλ του στο φεισμπουκ και ειπε να ρωταω οτι θελω μου εστειλε ε-μαιλ με αρθρα για διατροφη, μου εκτυπωσε καμπυλες και του ΠΟΥ και της κλασικες.
Ειπε ειναι πολυ σημαντικο να εστιασω στο να μαθει να τρωει και μαλιστα φαγητο που τρωμε και εμεις γιατι δυστηχως ερχονται πολλα 2χρονα και 3χρονα στο ιατρειο του που ακομα τρωνε αλεσμενα και περιορισμενα και κανουν μεγαλο αγωνα να τα μαθουν να τρωνε!
Ειπε να θηλαζω απεριοριστα και οσα καιρο θελω αλλα πλεον να μην αντικαθιστω το φαγητο της με θηλασμο και να μην εφυσηχαζομαι (την σκοτωσα την λεξη) στον θηλασμο!

αυτααα (κ αλλα πολλα αλλα σασ ζαλισα)

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 37 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 20 ... 36, 37, 38, 39, 40, 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δημιουργία Φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις