Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
590 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 590 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 19 ... 35, 36, 37 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 36 από 41]

876ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 36 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Κυρ Σεπ 23, 2012 8:35 am

jerrysofaki

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
ΣΕ ΕΥΧΑΡΘΣΤΩ ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΤΟ iNSTAGRAMM ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ "ΠΕΙΡΑΖΩ" ΤΙΣ PHOTO !!!

mommy2be ΕΧΩ ΚΑΝΟΝΙΣΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΠΑΩ ΕΝΑ ΤΑΞΙΔΙ ΣΕ ΜΙΑ ΕΚΘΕΣΗ ΣΤΗ ΒΕΝΕΤΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΘΑ ΑΦΗΣΩ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟ. Η' ΕΤΣΙ ΛΕΩ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΜΑΜΑ ΤΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΤΟ ΑΚΥΡΩΣΩ...

ΤΕΛΙΚΑ ΔΟΚΙΜΑΣΑ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΩ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΛΙΓΟ ΚΡΕΜΟΥΛΑ, ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΥΠΟΜΟΝΗ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΩΣ ΑΥΡΙΟ....ΕΦΑΓΕ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ 3 ΚΟΥΤΑΛΙΤΣΕΣ Ο ΜΠΟΜΠΟΣ ΜΟΥ! ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΕΙΧΕ ΠΟΛΥ ΠΛΑΚΑ! ΤΟΥ ΕΔΩΣΑ ΤΗΝ ΦΡΕΖΥΛΑΚ. ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΙΝΕΤΕ ΚΡΕΜΟΥΛΕΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΣΕΣ ΜΕΡΕΣ ΞΕΚΙΝΗΣΑΤΕ ΦΡΟΥΤΑΚΙΑ ΓΙΑ ΔΕΚΑΤΙΑΝΟ?
ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΟΥ ΕΣΥ ΤΗΣ ΔΙΝΕΙΣ ΜΟΝΟ ΦΡΟΥΤΑΚΙΑ ΔΕΚΑΤΙΑΝΟ, ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΟ? ΤΟ ΚΕΧΡΙ ΠΟΤΕ?

ΕΠΙΣΗΣ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ ΚΑΙ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΚΑΘΟΜΑΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΧΑΖΕΥΩ! ΚΑΙ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΟΤΑΝ ΑΚΟΥΕΙ ΤΗΝ ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΤΟΝ ΨΑΧΝΕΙ , ΠΙΑ! ΤΙ ΩΡΑΙΑ!

ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΝΥΧΤΑ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕ.
ΛΕΤΕ ΠΩΣ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥ ΔΙΝΩ ΑΜΕΣΩΣ ΓΑΛΑΤΑΚΙ ΜΟΛΙΣ ΚΛΑΙΕΙ?

877ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 36 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Κυρ Σεπ 23, 2012 10:39 am

τατιανα

τατιανα
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Δαναη της δίνω καινούργιο φρούτο κάθε 3 μέρες έτσι μου είχε πει η Παιδιατρος εκτός απο ακτινιδιο φράουλα.

Σοφια της δίνω δεκατιανο φρούτα κ μεσημεριανό χορτοσουπα όπου τελευταία πρόσθετο φαγοπυρο έτσι της αρέσει.βέβαια εδω κ μέρες κοιμάται 13:00-17:00 περίπου οπότε το μεσημεριανό το τρώει κάπως πιο απόγευμα.
Κεχρι της έχω βάλει στα φρούτα αλλα μπορείς να το κανείς κ σαν απογευματινή κρέμα απλά θέλει κανένα φρούτο για γεύση.
Αυτο με το γάλα που λες το σκέφτομαι κ εγω, κοιμόμαστε μαζι κ μόλις κουνιέται της δίνω αμέσως στήθος γιατί άπαξ κ ξυπνήσει Μετα δεν κοιμάται κανένα δίωρο αλλα λέω έτσι έχει συνδυάσει το ζιζι με τον ύπνο τι να πω δεν ξέρω τι είναι καλύτερο! Έχει βαρύνει κιόλας κ δεν είναι για πολλα κουνώντας!

878ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 36 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Κυρ Σεπ 23, 2012 10:44 am

τατιανα

τατιανα
Αα κ την Τρίτη θα πάω για εμβόλιο σε έναν άλλον παιδιατρο είναι λίγο μακριά αλλα έχει σπουδάσει κ δουλέψει στην Σουηδία κ είναι κ σύμβουλος θηλασμου
Πήρα κ κότα σήμερα του πατέρα μου κ αν μου δώσει το οκ θα της αρχίσω κ κοτουλα!

879ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 36 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Κυρ Σεπ 23, 2012 10:51 am

jerrysofaki

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
τατιανα έγραψε:Αα κ την Τρίτη θα πάω για εμβόλιο σε έναν άλλον παιδιατρο είναι λίγο μακριά αλλα έχει σπουδάσει κ δουλέψει στην Σουηδία κ είναι κ σύμβουλος θηλασμου
Πήρα κ κότα σήμερα του πατέρα μου κ αν μου δώσει το οκ θα της αρχίσω κ κοτουλα!

ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΤΗ ΔΡΑΜΑ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΠΟΥ ΛΕΣ?

880ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 36 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Κυρ Σεπ 23, 2012 11:55 am

nakos

nakos
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Κοριτσια καλησπερα!! Ο μικρος το απογευμα δεν ηθελε καθολου την κρεμα του! Του εφτιαξα τη νουνου για σημερα γιατι εκανα λαθος αναλογια στο ρυζαλευρο κ δεν πετυχε! Αυριο θα ξαναδοκιμασω!! Αλλα δεν ξερω τι επαθε κ δεν ηθελε να φαι! Δεν ανοιγε με τιποτα το στομα του!! Τον εκανα μπανακι κ νανι!!!
Πηρα την παιδιατρο κ μου ειπε αν θελω να του βαλω πορτοκαλι στην φρουτοκρεμα! Ετσι λιγο το χυμο! Τη ρωτησα για το αβοκαντο κ ακουστε τι μου ειπε: γιατι λεει ειχαν κ στο χωριο τους αβοκαντο; Γιατι της ειπα οτι εχω διαβασει οτι μπαινει κ σαν πρωτο φρουτο! Ειναι απαντηση; Αχ τι θα κανω; Εντωμεταξυ μου ειπε να ξεκινησω την χορτοσουπα( καροτο κολοκυθι πατατα) αλλα εγω νομιζω οτι ειναι νωρις!! Θα περιμενω να κλεισει κ τον 6 κ μετα!! Αυριο ομως εγω θα του βαλω αβοκαντο!! Κ πορτοκαλι θα του δωσω πιο μετα! Εχω διαβασει οτι ειναι αρκετα οξυνο!! Καλο βραδυ να εχουμε!!! Φιλακια πολλα!!

881ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 36 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Κυρ Σεπ 23, 2012 12:10 pm

momirene

Σημερα πηγαμε σε 2 βαπτισεις. 2 ανηψιας μου που γεννηθηκαν λιγο πριν τον γιο μου τις βαπτισαμε και περασαμε υπεροχα! ΣΤην πρωτη που εγινε στην Λυδια Καβάλας εφτιαξα αυτο το βιβλιο!
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

882ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 36 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Κυρ Σεπ 23, 2012 12:14 pm

momirene

Στην απογευματινη εφτιαξα ΟΛΑ αυτα

[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

Ειχαν παγωτο φραουλα απο τον Μπακιρτζη στην Χρυσουπολη Τατιανα για σενα το λεω μηπως το θες. Ηταν πολυ νοστιμο.
τωρα ειμαι ψοφια φυσικα. ΤΑ παιδια κοιμουνται. Επειδη εχασα επεισοδια...Τατιανα εχεςι βιβλιο συνταγων για ολα αυτα που κανεις με κεχρι και κατι αλλο που απο την νυστα μου δεν θυμαμαι?
Εχουμε πολλα μαγαζια με βιολογικα και λεω να δοκιμασω να φτιαξω κατι.

Έχει επεξεργασθεί από τον/την momirene στις Τρι Σεπ 25, 2012 4:42 am, 3 φορές συνολικά

883ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 36 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Κυρ Σεπ 23, 2012 12:23 pm

XRYSA M

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
nakos έγραψε:Κοριτσια καλησπερα!! Ο μικρος το απογευμα δεν ηθελε καθολου την κρεμα του! Του εφτιαξα τη νουνου για σημερα γιατι εκανα λαθος αναλογια στο ρυζαλευρο κ δεν πετυχε! Αυριο θα ξαναδοκιμασω!! Αλλα δεν ξερω τι επαθε κ δεν ηθελε να φαι! Δεν ανοιγε με τιποτα το στομα του!! Τον εκανα μπανακι κ νανι!!!
Πηρα την παιδιατρο κ μου ειπε αν θελω να του βαλω πορτοκαλι στην φρουτοκρεμα! Ετσι λιγο το χυμο! Τη ρωτησα για το αβοκαντο κ ακουστε τι μου ειπε: γιατι λεει ειχαν κ στο χωριο τους αβοκαντο; Γιατι της ειπα οτι εχω διαβασει οτι μπαινει κ σαν πρωτο φρουτο! Ειναι απαντηση; Αχ τι θα κανω; Εντωμεταξυ μου ειπε να ξεκινησω την χορτοσουπα( καροτο κολοκυθι πατατα) αλλα εγω νομιζω οτι ειναι νωρις!! Θα περιμενω να κλεισει κ τον 6 κ μετα!! Αυριο ομως εγω θα του βαλω αβοκαντο!! Κ πορτοκαλι θα του δωσω πιο μετα! Εχω διαβασει οτι ειναι αρκετα οξυνο!! Καλο βραδυ να εχουμε!!! Φιλακια πολλα!!
ΔΑΝΑΗ ΓΕΛΑΩ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ!ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΟ ΡΥΖΑΛΕΥΡΟ ΠΩΣ ΤΟ ΕΚΑΝΕΣ ΣΚΟΝΗ?ΕΧΕΙΣ ΔΥΝΑΤΟ ΜΠΛΕΝΤΕΡ Ε?ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ ΟΜΩΣ ΟΠΩΣ ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΕΙΔΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΟΥΠΕΡ ΤΗΝ ΝΟΥΤΡΙΤΣΙΑ ΧΩΡΙΣ ΓΑΛΑ ΜΕ ΛΙΓΟ ΜΠΑΝΑΝΑ ΜΕΣΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΠΙΣΤΕΥΩ!

884ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 36 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Κυρ Σεπ 23, 2012 12:30 pm

XRYSA M

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
jerrysofaki έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!

ΠΗΓΑΜΕ ΣΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΘΙΕΡΩΜΕΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΜΑΣ...ΤΟ ΠΟΡΙΣΜA: 10.900 KG ΚΑΙ 71 CM!
ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ...ΑΦΟΥ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΕ ΡΩΤΗΣΕ (ΑΣΤΕΙΕΥΟΜΕΝΟΣ) ΜΗΠΩΣ ΤΟΥ ΔΙΝΩ ΚΡΥΦΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑ Η' ΛΙΠΑΣΜΑ!!!

ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ...ΚΡΕΜΑ! ΚΑΝΑΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΩ ΣΚΟΝΗ ΚΡΕΜΑ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ ΕΠΕΜΕΝΕ ΠΩΣ ΓΙΑ 1-2 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΥΗΘΕΊ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΩΝ ΣΤΕΡΕΩΝ ΤΡΟΦΩΝ..ΜΕΤΑ ΘΑ ΤΟΥ ΔΩΣΟΥΜΕ ΒΡΩΜΗ ΕΙΠΕ, ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΓΕΜΑΤΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΦΟΡΤΩΝΟΥΜΕ ΖΑΧΑΡΗ. ΑΡΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΟ ΖΑΧΑΡΗ ... ΠΡΟΒΛΙΜΑΤΙΖΟΜΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΗ .ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΜΟΥ ΣΤΑΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΘΗΛΑΣΜΟΥ.

ΞΕΡΩ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ...ΟΛΕΣ, ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ! ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ!

ΠΑΙΔΑΡΟΣ Ο ΜΠΕΜΠΗΣ!ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΗΝ ΖΥΓΗΣΑΜΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΓΑΛΑΜΕ 10 ΚΙΛΑ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΑ Mad ΕΓΩ ΕΧΩ ΚΑΙ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΤΗΣ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΥ ΠΟΥ ΜΟΥ ΤΗΝ ΛΕΕΙ ΧΟΝΤΡΗ Mad ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΔΗΛΑΔΗ ΠΑΛΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΚΡΕΜΕΣ ΣΕ ΣΚΟΝΗ ΠΩΣ ΜΑΘΑΙΝΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΤΡΩΝΕ.ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΟΥ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΟΥ ΠΑΝΤΩΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΘΕΩΡΕΙΣ ΕΣΥ ΣΩΣΤΟ Very Happy

885ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 36 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Κυρ Σεπ 23, 2012 12:46 pm

XRYSA M

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!

886ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 36 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Κυρ Σεπ 23, 2012 12:50 pm

XRYSA M

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
http://shopping-mommy.blogspot.gr/2010/07/blog-post_17.html ΛΕΕΙ ΤΙ ΠΑΧΟΣ ΥΠΝΟΣΑΚΟΥ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΕΙΣ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΗΝ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ.

887ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 36 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Κυρ Σεπ 23, 2012 9:43 pm

Elenathens

Elenathens
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημερα κοριτσουδες!
Πρωινη σημερα, μιας και απο τις 7 ο μπεμπης μας εχει στο ποδι! Φυσικα τωρα ξανακοιμαται και εγω νυσταζω!!!
Χτες ειχα κοσμο στο σπιτι! Τους φιλους μας!αχ ποοοοσο το ευχαριστηθηκα!
Ειχα καιρο να κανω τραπεζι! Με το μωρο ειναι δυσκολο πια! Αλλα χτες κρατησε ο αντρας μου τον μπεμπη και εγω ασχοληθηκα με τα φαγητα!
Περασαμε σουπερ και υποσχεθηκα να το κανω πιο συχνα, γιατι με τη φροντιδα του παιδιου πια τα εχω αφησει λιγο πισω αυτα και δεν θελω!

Με το γαλα το βραδυ και εγω το εχω σκεφτει αυτο.
Εχω σταματησει πια να του δινω με το παραμικρο γαλα. Τον κουναω και ξανακοιμαται. Μονο κατα τις 5-6 το πρωι του δινω αν ξυπνησει. Και αυτο γιατι δεν εχει νοημα νομιζω ναπινει 40-50 ml καθε 2-3 ωρες.απλα ψαχνει τροπους να ξανακοιμηθει και ουσιαστικα δεν πειναει.Γιατι ξερω οτι αν πειναει κατεβαζει 120αρια. Αν βεβαια θελει θα του δωσω εννοειται!!
Μπορει να ξυπναει γιατι απλα θελει μια αγκαλια η δεν βολευεται, η τον τρωνε τα δοντακια του, η γιατι απο ανασκελα θελει να γυρισει μπρουμυτα και ο υπνοσακος η αληθεια ειναι οτι τον δυσκολευει!
Εχει τυχει για παραδειγμα να ξυπνησει στις 2, να τον κουνησω χωρις γαλα και στις 5 να πιει αρκετο γαλα και να ξυπνησει στις 8.

888ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 36 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Κυρ Σεπ 23, 2012 10:00 pm

τατιανα

τατιανα
Καλημέρα!

Ελενα εμένα κάθε Μέρα στις 7 ξυπνάει.. Σήμερα ξύπνησε 6:45 κ τώρα κοιμήθηκε!
Είχαμε κ ανήσυχη νύχτα, ξυπνουσε κ εκλαιγε ίσως είναι τα δοντακια.

Δαναη εγω της έχω δώσει μερικές φορές χυμό πορτοκαλί ή στην φρουτοκρεμα ή της καθαρίζω μια σκέλιδα κ την ρουφαει, γενικά κάθε Μετα δίνω κ ένα φρούτο που βοηθάει στα κακά αλλιώς την έπιανε δυσκιλιοτητα ειδικά με την πατάτα που έχω καιρο να δώσω, δίνω γλυκοπατατα.
Αυτοί οι παιδιατροι ποτε θα πάψουν τα λέμε την προσωπική τους γνώμη;; Αν δεν ξέρεις κυρά μου τι είναι το αβοκαντο τι κοροιδευεις;; Ψάξε να δεις πόσο ωφέλιμο είναι κ δωσε την επιστημονική σου άποψη κ ας μην το τρως.. Ωχ πια!
Την κρέμα μπορει να την βαρέθηκε κ θέλει αλλαγή στην γεύση, εγω αυτο παρατήρησα δεν θέλει Πανω απο 2 μέρες την ίδια γεύση βαριέται κ δεν τρώει, μην ξεχνάς πως το μητρικό γάλα αλλάζει γεύση ανάλογα με το τι τρως κ έχουν συνηθίσει στις εναλλαγές γεύσεων.

Σοφια στην Χρυσούπολη είναι ο Αργυριου, λένε ότι είναι πολυ καλός έχω μιλήσει στο τηλ μαζι του με είχε βοηθήσει κ όταν έπαθε σύγχυση θηλων.

Τώρα που είπα Χρυσούπολη Ειρηνη αύριο που θα πάω θα χτυπούν ένα παγωτακι... Ζήλεψα!!
Πανέμορφα όλα αυτα που εφτιαξες μπράβο σου πιάνουν τα χέρια σου! Να σου πω άλμπουμ φωτογρ. Φτιαχνεις;

889ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 36 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Κυρ Σεπ 23, 2012 10:01 pm

PERIMPALOU2

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΥΡΙΕΣ ΜΟΥ!! ΓΥΡΙΣΑΜΕ ΧΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΕΝΘΗΜΕΡΟΥΣ ΕΟΡΤΑΣΜΟΥΣ,ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΤΕΛΕΙΑ.ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΕ ΜΙΑ ΚΟΛΛΗΤΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΚΟΥΜΠΟΑΡΟΣ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΜΑΣ ΦΙΛΟΣ.Η ΣΟΦΥ ΗΤΑΝ Η ΜΑΣΚΟΤ,ΜΑΛΩΝΑΝΑ ΟΛΕΣ ΠΟΙΑ ΘΑ ΤΗΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ.ΩΣΤΟΣΟ ΤΗΝ ΚΡΑΤΗΣΕ ΚΑΙ Η ΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ ΤΡΙΑ ΒΡΑΔΙΑ(ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΚΟΙΜΗΘΗΚΑ ΧΩΡΙΑ ΤΗΣ) ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΓΚΟΥΝΤΟΥΡΝΤΗΣΑΜΕ,ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΣΤΕΝΑΧΩΡΕΘΗΚΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΗΠΙΑ ΚΑΙ ΚΑΠΝΙΣΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΒΓΑΖΑ ΤΟ ΓΑΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΤΟΥΣΑ ΚΑΙ ΠΟΝΟΣΕ Η ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΧΥΝΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΝΕΡΟΧΥΤΗ ΑΛΑΛ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ Η ΜΑΝΑ,ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΟ ΚΑΤΑΧΑΡΗΚΑ.

890ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 36 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Κυρ Σεπ 23, 2012 10:03 pm

PERIMPALOU2

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΕΙΡΗΝΗ ΤΙ ΩΑΡΑΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΚΑΝΕΣ.ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ,ΕΜΕΙΣ ΚΑΝΑΜΕ ΤΟ ΣΤΟΛΙΣΜΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΕΥΧΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΟΛΟΙ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ.ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΠΟΥ ΛΕΓΑΤΕ ΔΡΑΜΑ ΘΕΛΩ ΚΙ ΕΓΩ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΣΑΣ ΕΧΩ ΠΕΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΚΑΙ Η ΦΙΛΗ ΠΟΥ ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΕ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΠΑΜΕ ΠΟΛΥ ΣΥΧΝΑ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΧΩ ΚΙ ΕΝΑΝ ΕΚΕΙ ΑΝ ΠΡΟΚΥΨΕΙ ΚΑΤΙ.

891ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 36 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Κυρ Σεπ 23, 2012 10:05 pm

τατιανα

τατιανα
Ειρηνη βρίσκω συνταγές στο Ίντερνετ κ κάνω συνδυασμούς ώστε να της αρέσει, πχ έχω καταλάβει ότι της αρέσει να είναι γλυκιά η φρουτοκρεμα κτλ
Βάζω κ λίγο την φαντασία μας.
Πχ το φαγοπυρο μπορείς να το μεταχειρίζεσαι όπως το ρύζι, όπου βάζεις ρύζι βάλε κ αυτο ακόμα κ σε σας σαν συνοδευτικό είναι απίστευτα θρεπτικο!

Σήμερα θα της φτιάξω κινοα με σταφίδες κ μήλο κ θα σας πω εντυπώσεις! Άραγε λίγο κανέλα κάνει να βάλω;;;

892ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 36 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Κυρ Σεπ 23, 2012 10:07 pm

PERIMPALOU2

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΓΑΛΑ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΕ ΝΑ ΔΩΕΙ Η ΠΕΘΕΡΑ ΠΗΡΑΜΕ ΜΙΛΟΥΠΑ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΑΙΔΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΚΑΙ 2 ΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΕ ΑΥΤΟ ΕΙΠΙΕ ΚΑΙ ΕΙΠΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΩ ΑΛΛΟ.ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΜΟΥ ΦΑΝΗΚΕ.ΑΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΑΙΡΝΩ ΜΑΛΛΟΝ,ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΝΑΝ ΜΠΕΜΠΑΡΟ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΕΠΕΙΔΗ ΑΛΛΑΞΕ ΠΟΟΟΟΛΛΛΛΑ ΓΑΛΑΤΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΤΟ ΓΚΙΓΚΟΛ,ΤΙ ΛΕΤΕ?ΤΟ ΠΙΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟ ΣΑΣ?ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΕΜΒΟΛΙΟ ΚΑΙ ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΦΑΙ ΑΝ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙ ΝΑ ΜΕ ΑΦΗΣΕΙ ΠΡΙΝ ΤΟΥΣ 6 ΜΗΝΕΣ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ,ΓΙΑΤΙ ΠΗΡΑ ΝΑ ΤΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΘΑ ΠΕΤΑΩ ΤΟ ΓΑΛΑ ΛΟΓΩ ΚΡΕΠΑΛΗΣ ΚΤΛΠ ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΩ ΛΕΣ ΝΑ ΜΕΙΩΘΕΙ(ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΚΑΙ ΤΥΠΙΚΗ ΑΝ 3ΩΡΟ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΡΕΧΑΜΑΤΑ) ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΟΧΙ ΒΡΕ,ΜΗΝ ΛΕΣ ΤΕΤΟΙΑ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ ΚΡΕΜΕΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΜΗ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΑΙ.ΤΙ ΝΑ ΠΩ?ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΝΕΑ ΤΟ ΒΡΑΔΑΚΙ.

893ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 36 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Κυρ Σεπ 23, 2012 10:08 pm

PERIMPALOU2

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
τατιανα έγραψε:Ειρηνη βρίσκω συνταγές στο Ίντερνετ κ κάνω συνδυασμούς ώστε να της αρέσει, πχ έχω καταλάβει ότι της αρέσει να είναι γλυκιά η φρουτοκρεμα κτλ
Πχ το φαγοπυρο μπορείς να το μεταχειρίζεσαι όπως το ρύζι, όπου βάζεις ρύζι βάλε κ αυτο ακόμα κ σε σας σαν συνοδευτικό είναι απίστευτα θρεπτικο!

Σήμερα θα της φτιάξω κινοα με σταφίδες κ μήλο κ θα σας πω εντυπώσεις! Άραγε λίγο κανέλα κάνει να βάλω;;;

894ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 36 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Κυρ Σεπ 23, 2012 10:10 pm

PERIMPALOU2

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
τατιανα έγραψε:Ειρηνη βρίσκω συνταγές στο Ίντερνετ κ κάνω συνδυασμούς ώστε να της αρέσει, πχ έχω καταλάβει ότι της αρέσει να είναι γλυκιά η φρουτοκρεμα κτλ

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΟΥ.΄ΚΑΛΑ ΜΕ ΕΧΕΙΣ ΣΤΕΙΛΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΣΟΥ.ΘΑ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΩ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΩ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΩ ΝΑ ΤΑ ΑΚΝΩ ΟΛΑ ΑΝ ΔΩΣΕΙ ΤΟ ΟΚ.ΑΝΥΠΟΜΩΝΩ.ΚΑΝΕΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΒΑΡΙΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΚΑΝΕΙ.ΕΧΕΙΣ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΥΝΤΑΓΗ ΠΟΥ ΝΑ ΤΗΝ ΑΝΑΦΕΡΕΙ?ΠΩ ΠΩ ΤΩΡΑ ΜΟΥ ΑΝΟΙΞΕΣ ΤΗΝ ΟΡΕΞΗ ΝΑ ΦΑΩ ΖΕΣΤΟ ΡΥΖΟΓΑΛΟ ΜΕ ΑΠΕΙΡΗ ΚΑΝΕΛΑ ΑΠΟ ΠΑΝΩ.

895ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 36 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Κυρ Σεπ 23, 2012 10:14 pm

τατιανα

τατιανα
Με το γαλα το βραδυ και εγω το εχω σκεφτει αυτο.
Εχω σταματησει πια να του δινω με το παραμικρο γαλα. Τον κουναω και ξανακοιμαται. Μονο κατα τις 5-6 το πρωι του δινω αν ξυπνησει. Και αυτο γιατι δεν εχει νοημα νομιζω ναπινει 40-50 ml καθε 2-3 ωρες.απλα ψαχνει τροπους να ξανακοιμηθει και ουσιαστικα δεν πειναει.Γιατι ξερω οτι αν πειναει κατεβαζει 120αρια. Αν βεβαια θελει θα του δωσω εννοειται!!
Μπορει να ξυπναει γιατι απλα θελει μια αγκαλια η δεν βολευεται, η τον τρωνε τα δοντακια του, η γιατι απο ανασκελα θελει να γυρισει μπρουμυτα και ο υπνοσακος η αληθεια ειναι οτι τον δυσκολευει!
8.[/quote]

Κ εγω αυτο έχω καταλάβει ότι δεν ξυπνάει πάντα λόγω πείνας απλά με έχει δίπλα της κ με μυρίζει κ με αναζητά.
Γιαυτο θέλω να πάρω υπνοσακο κ να την βάλω στην κούνια της να δω μήπως θα κοιμάται πιο πολυ.

896ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 36 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Κυρ Σεπ 23, 2012 10:24 pm

τατιανα

τατιανα
PERIMPALOU2 έγραψε:
τατιανα έγραψε:

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΟΥ.΄ΚΑΛΑ ΜΕ ΕΧΕΙΣ ΣΤΕΙΛΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΣΟΥ.ΘΑ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΩ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΩ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΩ ΝΑ ΤΑ ΑΚΝΩ ΟΛΑ ΑΝ ΔΩΣΕΙ ΤΟ ΟΚ.ΑΝΥΠΟΜΩΝΩ.ΚΑΝΕΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΒΑΡΙΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΚΑΝΕΙ.ΕΧΕΙΣ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΥΝΤΑΓΗ ΠΟΥ ΝΑ ΤΗΝ ΑΝΑΦΕΡΕΙ?ΠΩ ΠΩ ΤΩΡΑ ΜΟΥ ΑΝΟΙΞΕΣ ΤΗΝ ΟΡΕΞΗ ΝΑ ΦΑΩ ΖΕΣΤΟ ΡΥΖΟΓΑΛΟ ΜΕ ΑΠΕΙΡΗ ΚΑΝΕΛΑ ΑΠΟ ΠΑΝΩ.

Ταυτόχρονα γράφουμε εμείς;; Χιχι
Ελπίζω να τα ξέρει ο Παιδιατρος σου γιατί δυστηχως πολλοί είναι άσχετοι.. Η δική μου πχ δεν γνώριζε ότι το κεχρι δεν έχει γλουτενη κ το έμαθε απο μένα.. γιαυτο πες του καλού κακού ότι αυτα τα 3 δεν έχουν γλουτενη κ Μετα δες αν θα εγκρίνει.
Εμείς τρώμε σχεδόν ένα μήνα οπότε έχουμε δοκιμάσει ποικιλία! Θα τα φάτε κ εσείς εν καιρώ..

Σκέφτεσαι να αποθήλασεις Μετα της στέρεες;
Όσο για το γάλα καλα σου είπε τώρα έχεις εδραιώσει την γαλουχια δεν μειώνεται το γάλα τόσο εύκολα!
( όχι σαν την Πεθερα μου την ψευταρου που είπε στον άντρα μου ότι κ καλα τον θηλαζε 6 μήνες κ Μετα 3 μέρες δεν θηλασε κ της κόπηκε το γάλα)

897ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 36 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Κυρ Σεπ 23, 2012 10:29 pm

PERIMPALOU2

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!

898ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 36 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Κυρ Σεπ 23, 2012 10:41 pm

PERIMPALOU2

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΤΑΤΙΑΝΑ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΟΡΩΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΗΛΑΣΜΟ Κ ΓΕΝΙΚΑ ΝΟΜΙΖΩ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΚΑΛΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ.ΘΑ ΔΩ Κ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΤΟ ΒΡΑΔΥ!ΤΗΝ ΠΕΘΕΡΟΥΛΑ ΣΟΥ ΤΗΝ ΒΡΙΣΚΩ ΛΙΙΙΓΟ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗ.

899ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 36 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Κυρ Σεπ 23, 2012 11:00 pm

τατιανα

τατιανα
PERIMPALOU2 έγραψε:http://shopping-mommy.blogspot.gr/2010/09/beaba-babycook.html

ΤΙ ΛΕΤΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟ??

Εγω ήθελα να το πάρω κ μάλιστα κάτι φίλες μου έκαναν δώρο χρήματα για αυτο αλλα τελικά αλλαξα γνώμη γιατί δεν μου περνει πολυ χρόνο να της μαγειρεψω κ η χρησιμότητα του είναι για πολυ λίγο.
Εγω θέλω σε κανα 2-3 μήνες να της δίνω ότι τρώμε δηλ να μαγειρευω πχ φακες κ πριν αλατισω κτλ να της βγάζω μια μερίδα οπότε κρίμα τόσα λεφτά για τόσο λίγο καιρο.
Επίσης επειδή το έψαξα πολυ πολλές μαμάδες έχουν παράπονο πως ο καδος χαλάει γρήγορα.
Εσυ βέβαια που δουλεύεις πιστεύω θα σου λύσει τα χέρια κ αν θες το γαλλικό allobebe το έχει με 89€ τώρα προσφορά!12€ μεταφορικά. Δυστηχως είναι στα γαλλικά κ θέλει google μετάφραση.

900ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 36 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Κυρ Σεπ 23, 2012 11:30 pm

momirene

Καλημερα κοριτσια!
Πτωμα ειμαι σημερα. Καθαριζω το σπιτι, ο μπεμπης αφου δεν κοιμηθηκε ολο το βραδυ και γκρινιαζε τωρα κοιμαται σαν πουλακι και η μαμα σκουντουφλαει Smile
Μονο εγω δεν ξεκινησα ακομα τροφες? Ακομα γαλα δινω μονο. ΜΟυ ειχε πει η παιδιατρος τελος Σεπτεμβρη να ξεκινησουμε.
Εχτες που λειπαμε απο το σπιτι ειχα βγαλει 150μλ γαλα και το μεσημερι στην Καβαλα που ειμασταν τα ηπιε σχεδον ολα. Ξεχασα να παρω το ring sling μαζι μου και πιαστηκαν τα χερια μας.
Τατιανα φοβερο μερος στην Λυδια! Ειμασταν και τελευται βαπτιση και το ευχαριστηθηκαμε.
Αλμπουμ φωτογραφιων φτιαχνω αν θες στειλε μου μυνημα με το τι θελεις ακριβως
ατμομαγειρα κι εγω λεω να παρω αλλα εναν κανονικο για ολους

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 36 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 19 ... 35, 36, 37 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν forum σε punBB | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις