Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
430 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 430 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 35 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 29 από 41]

701ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 29 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Πεμ Σεπ 13, 2012 9:46 am

Mamma_Mia!

Mamma_Mia!
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
καλησπερα μανουλες!
πηγαμε γιατρο για εμβολιακι, ειμαστε 7600 και 71 ποντους.εχουμε 2 δοντακια (μυτουλες για την ακριβεια)μας ειπε να ξεκινησουμε ριζαλευρο και σε 1 εβδομαδα φρουτα 2 μερες αχλαδι 2 μερες μηλο 2 μερες μπανανα και μετα ολα μαζι.
πολυυυυυ γκρινια απο τοτε ολο αγκαλια δεν καθεται καθολου μονος του κλαιει.
οταν της ειπα να κανω δικο μου ριζαλευρο λεει τι παθατε με τα βιολογικα?? πολυ μου την εδωσε ειχε ενα στυλ εγω θα σου πω τι θα κανεις κ τετοια.μου εδωσε κ σιδηρο γιατι τον ειδε χλωμο.επισης λεει αποστειρωση μεχρι 7 μηνων κ νερο να δινω απο τωρα..αυτα με την γιατρο

κοριτσια ο μπεμπης μου ειναι ιδιος εγω αφου ο αντρας μου λεει "μεταξυ μας τωρα λες κ μονη σου τον εκανες" Laughing του αντρα μ τα ματια ειναι γαλανα αλλα του μικρου τωρα γυρισαν προς το γαλανοπρασινο οπως της γιαγιας μου θα δειξει στο τελος πως θα ειναι

702ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 29 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Πεμ Σεπ 13, 2012 9:54 am

τατιανα

τατιανα
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Mamma_Mia! έγραψε:καλησπερα μανουλες!
πηγαμε γιατρο για εμβολιακι, ειμαστε 7600 και 71 ποντους.εχουμε 2 δοντακια (μυτουλες για την ακριβεια)μας ειπε να ξεκινησουμε ριζαλευρο και σε 1 εβδομαδα φρουτα 2 μερες αχλαδι 2 μερες μηλο 2 μερες μπανανα και μετα ολα μαζι.
οταν της ειπα να κανω δικο μου ριζαλευρο λεει τι παθατε με τα βιολογικα?? πολυ μου την εδωσε ειχε ενα στυλ εγω θα σου πω τι θα κανεις κ τετοια.μου εδωσε κ σιδηρο γιατι τον ειδε χλωμο.επισης λεει αποστειρωση μεχρι 7 μηνων κ νερο να δινω απο τωρα..αυτα με την γιατρο

Μαριαννα τι ψηλος που ειναι?71 εκ??μπραβο
συγνωμη αλλα εκανε διαγνωση επειδη τον ειδε χλωμο?αποστειρωση γιατι?
οσο για νερο οταν μπουνε τα στερεα ξερω οτι δινουμε!
θηλαζεις αν δεν κανω λαθος ε?

703ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 29 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Πεμ Σεπ 13, 2012 11:32 am

maria maroui

maria maroui
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
[quote="PERIMPALOU2"]ΚΙ ΕΜΑΣ ΕΙΝΑΙ 6400 (ΠΡΙΝ ΔΥΟ ΒΔΟΙΜΑΔΕΣ) ΚΑΙ 62 ΠΟΝΤΟΥΣ,ΤΩΡΑ ΜΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΝΑ ΑΔΥΝΑΤΗΣΕ Η ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΨΗΛΩΣΕ ΚΑΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΙΟ ΨΗΛΟΛΙΓΝΗ ,ΤΙ ΝΑ ΠΩ.ΕΓΩ ΦΡΙΚΑΡΑ ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΖΥΓΙΣΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΡΗΚΕ ΜΟΝΟ ΤΟΣΟ ΑΛΛΑ Ο ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ.ΕΜΕΙΣ ΔΟΝΤΑΚΙ ΑΚΟΜΗ ΤΙΠΟΤΑ.ΕΜΕΝΑ Η ΜΠΕΜΠΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΝΑ ΛΕΜΕ ΙΔΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΡΜΠΟΝ Ο ΓΡΗΓΟΡΗΣ.ΜΙΛΑΜΕ ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΗ ΟΜΟΙΤΗΤΑ,ΑΦΟΥ ΟΤΑΝ ΜΑΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΛΕΝΕ ΕΛΑ ΤΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΓΙΟΣ,ΤΗΝ ΦΩΝΑΖΟΥΞΕΜ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΛΑ.ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΧΑΙΡΕΤΑΙ ΚΑΙ ΛΕΕΙ .."ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΛΙ....ΦΩΤΟΤΥΠΙΚΟ ΕΙΝΑΙ" ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑΧΧΑ.ΣΟΡΡΥ ΚΙΟΛΑΣ ΠΡΩΙ ΠΡΩΙ![/quote
χαχαχαχαχαχα!!!!! ώραια ατάκα!!!

704ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 29 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Πεμ Σεπ 13, 2012 11:40 am

maria maroui

maria maroui
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
εμάς η μικρή μας μοιάζει και στους 2 αλλά επιδή έχει πάρει τα δικά μου μάτια τους μπερδευει όλους και λένε οτι μοιάζει σε μένα. Smile ευτύχώς όμως έχει πάρει μύτη και χειλάκια του μπαμπά γιατί εγώ με τη μύτη μου έχω ένα θέμα, ααα και τις βλεφαρίδες του που είναι τεράστιες!!!

την αποστείρωση ο δικός μας γιατρός μας είχε πεί να την σταματήσουμε απο τον 3ο, άσχετο που εγώ ένοιωθα ανασφάλεια και την κράτησα μέχρι και τον 4ο. ο κάθε γιατρός λέει τα δικά του τελικά και άκρη δεν βγάζεις!!!

705ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 29 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Πεμ Σεπ 13, 2012 12:12 pm

peripmalou

peripmalou
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
koritsakia tan koimounati den eini san aggeloudia?den prolaba na diabasw ti grapsate.exw pe8eriko spiti ,8a ta poume to prwi

http://WWW.FLOWERTALE.GR

706ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 29 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Πεμ Σεπ 13, 2012 12:17 pm

Mamma_Mia!

Mamma_Mia!
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
τατιανα έγραψε:

ναι ειναι ψηλο το αγορι μου ευτυχως σε αυτο δεν μ εμοιασε γιατι ειμαι ταπα χαχα ο μπαμπας μας ειναι ψηλος..εν τω μεταξυ ειναι ασπρουλιαρης οπως κ εγω κ ο αντρας μ, ειναι και δυσκοίλιος ελπιζω να μην τον κανει χειροτερα .αποστειρωση εγω ειπα μεχρι τον εκτο κ μου ειπε μεχρι 7, μπουκαλια(για τσαι) πιπιλες ,το νερο που θα πινει να το βραζω κτλ. ναι θηλαζω ,γι ' αυτο ειπε το μωρο δεν εχει σιδηρο γιατι οι σκονες εχουν μεσα...

707ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 29 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Πεμ Σεπ 13, 2012 10:07 pm

τατιανα

τατιανα
Mamma_Mia! έγραψε:
ναι ειναι ψηλο το αγορι μου ευτυχως σε αυτο δεν μ εμοιασε γιατι ειμαι ταπα χαχα ο μπαμπας μας ειναι ψηλος..εν τω μεταξυ ειναι ασπρουλιαρης οπως κ εγω κ ο αντρας μ, ειναι και δυσκοίλιος ελπιζω να μην τον κανει χειροτερα .αποστειρωση εγω ειπα μεχρι τον εκτο κ μου ειπε μεχρι 7, μπουκαλια(για τσαι) πιπιλες ,το νερο που θα πινει να το βραζω κτλ. ναι θηλαζω ,γι ' αυτο ειπε το μωρο δεν εχει σιδηρο γιατι οι σκονες εχουν μεσα...

Το μητρικό γάλα έχει όλα τα απαραίτητα για το παιδι κ φυσικά έχει κ σίδηρο μπορείς να το ψάξεις κ το Ίντερνετ, είναι κρίμα που ακόμα υπάρχουν γιατροί που δεν το ξέρουν. Είναι δυνατόν το γάλα που προορίζεται για τον άνθρωπο να είναι ελλατωματικο κ τα χημικά σκευάσματα τέλεια;
Προσωπικά χωρίς εξετάσεις αίματος δεν θα έδινα κανένα συμπλήρωμα στο παιδι άλλωστε ξεκθνατε στέρεες τροφές κ σε λίγο θα τρώει κ κρεατακι.
Το ίδιο είχε πει κ στην Γεωργία, νομίζω δεν του έδωσε τελικά σίδηρο.
Επίσης υπερβολικό το βρίσκω να αποστειρωνεις μπουκάλια για τσάι πόσο μάλλον κ τις πιπιλες αφού συνέχεια μασουλανε χέρια ρούχα τα παιχνίδια τους και και και!
Συγνώμη που είμαι επικριτικη στον γιατρό σου αλλα δεν μπορω άλλο τις μπούρδες μερικών...

708ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 29 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Πεμ Σεπ 13, 2012 10:12 pm

τατιανα

τατιανα
Αα ξέχασα να πω πως κ γω είμαι κατασπρη κ δεν Μαυρίζω κιόλας κ μια ζωή χλωμη με βρίσκουν έτσι είναι κ η μικρη σαν γαλατακι! Φυσικά η Παιδιατρος μου δεν μου είπε ποτέ για κανένα συμπλήρωμα.
Επίσης αν του έλειπε σίδηρο θα ήταν κ κουρασμένος κ καχεκτικος αν το παιδάκι είναι ζωηρό κ χαρούμενο τότε δεν χρειάζεται τίποτα.
Αν έχεις τον φόβο πάντως καλύτερα πάρε εσυ σίδηρο κ θα το περνει απο το γάλα σου.

709ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 29 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Πεμ Σεπ 13, 2012 10:32 pm

PERIMPALOU2

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ.ΕΓΩ ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΜΕ ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ.ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΧΛΩΜΟ ΤΟ ΜΩΡΟ ΠΑΡΤΕ ΣΙΔΗΡΟ?ΑΣ ΠΡΟΤΙΝΕΙ ΜΙΑ ΓΕΝΙΚΗΑΙΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΔΙΝΕΙ ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΑΔΕΙΑΣΕΙ ΟΙ ΑΠΟΘΗΚΕΣ ΣΙΔΗΡΟΥ,ΜΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΜΟΝΟ ΝΑ ΑΓΧΩΝΟΥΝ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΠΟΡΟΥΝ.

710ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 29 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Πεμ Σεπ 13, 2012 11:26 pm

elpidamamy

elpidamamy
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Mamma_Mia! έγραψε:
τατιανα έγραψε:

καλα πραγματικα οτι ναναι οι γιατροι.... εμενα μου ειπε το ακριβως αντιθετο οτι με το μητρικο γαλα περνει το σιδηρο που χρειαζεται και δινει μονο σε παιδια που πινουν ξενο αα και αν εχουν παρει πολυ αποτομα βαρος το ξερω γιατι εδωσε σε γνωστη μου. εγω παντος συνεχιζω να περνω σιδηρο το ιδιο της εκγυμοσινης.οσο για αποστειρωση ελεος αφου το παιδι τωρα θα τρωει απο κουταλια πιατα κτλ πιο το νοημα να αποστειρωνεις????

711ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 29 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Παρ Σεπ 14, 2012 12:07 am

γκαλαιτζογλου

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
τατιανα έγραψε:
Mamma_Mia! έγραψε:

Το μητρικό γάλα έχει όλα τα απαραίτητα για το παιδι κ φυσικά έχει κ σίδηρο μπορείς να το ψάξεις κ το Ίντερνετ, είναι κρίμα που ακόμα υπάρχουν γιατροί που δεν το ξέρουν. Είναι δυνατόν το γάλα που προορίζεται για τον άνθρωπο να είναι ελλατωματικο κ τα χημικά σκευάσματα τέλεια;
Προσωπικά χωρίς εξετάσεις αίματος δεν θα έδινα κανένα συμπλήρωμα στο παιδι άλλωστε ξεκθνατε στέρεες τροφές κ σε λίγο θα τρώει κ κρεατακι.
Επίσης υπερβολικό το βρίσκω να αποστειρωνεις μπουκάλια για τσάι πόσο μάλλον κ τις πιπιλες αφού συνέχεια μασουλανε χέρια ρούχα τα παιχνίδια τους και και και!
Συγνώμη που είμαι επικριτικη στον γιατρό σου αλλα δεν μπορω άλλο τις μπούρδες μερικών...
καλημερα!ναι και μενα μου ειχε πει να παρω αλλα προοληπτικα αν θελω για να μην εχει θεμα μετα αλλα του ειπα οχι τελικα και δεν εδωσα!σε ενα μηνα θα τρωει κρεας και λαχανικα!αποστειρωση δεν κανω ουτε στις πιπιλες και στα αλλα μου παιδια μου την σταματουσαν στον 4ο μετα δεν υπαρχει λογος!

712ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 29 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Παρ Σεπ 14, 2012 2:46 am

τατιανα

τατιανα
Παντως δεν καταλαβαινω γιατι τοσες αποκλισεις στους παιδιατρους, ενταξει για τον θηλασμο δεν ειναι καταρτισμενη σχεδον ολοι αλλα τα υπολοιπα?
Μιλαμε μεχρι στιγμης στην καθε μια ο καθε γιατρος εχει πει κ αλλα για της στερεες πχ, τι να πω καλα κανω κ δεν τους εμπιστευομαι σε πολλα...

Κοριτσια κοιτουσα πριν λιγο βιντεο απο την γεννηση της μικρης και συγκινηθηκα, πως περασε ετσι ο καιρος!
επισης νευριασα γιατι ειχα ενα σωρο βιντεο απο την κλινικη που την ταιζουμε μπιμπερο και ουτε ενα που θηλαζει!να'ναι καλα το ιντερνετ που 3 μερες στην κλινικη διαβαζα και διαβαζα απο το κινητο και ετσι καταφερα και πηρα την αποφαση κ την μερα που φτασαμε σπιτι θηλασα αποκλειστικα!
Εχω βεβαια κ την παιδιατρο στο βιντεο που μου λεει οδηγιες σωστες αλλα τα ειπε ολα σαν να τα διαβαζει μαζι με ενα σωρο αλλες πληροφοριες που ετσι οπως ημουν ουτε τα θυμομουν!

Εν τω μεταξυ γκρινιαζε τωρα γιατι νυσταζε και δεν αποκοιμιοταν με τιποτα ουτε στηθος ουτε αγκαλια ουτε βολτες εεεε βαρεθηκα και την εβαλα στην κουνια της φισερ πραις την εβαλα μπρος και σε 5' χωρις κλαμα χωρις τιποτα αποκοιμηθηκεεε Shocked αχ αυτο το παιδι θα με τρελανει..ουτε αυτη δεν ξερει τι θελει!!

713ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 29 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Παρ Σεπ 14, 2012 3:06 am

Elenathens

Elenathens
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Δηλαδη κοριτσια να τη σταματησω και εγω την αποστειρωση λετε; Τωρα θα μπουμε 5 μηνων! Δεν την εχω ρωτησει ακομα!
Και νερακι οταν ξεκινανε στερεα τους δινετε ε; Απο τη βρυση; Σημερα του πηρα ποτηρακι και του εβαλα λιγο νερακι βρασμενο. Αρχες οκτωμβρη θα παω παιδιατρο....

714ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 29 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Παρ Σεπ 14, 2012 4:48 am

mommy2be

mommy2be
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Όντως οι παιδίατροι ότι να ναι είναι...
και φυσικά αν τους πεις οτι θηλάζεις αποκλειστικά στη καλύτερη περίπτωση σε κοιτάνε σαν ούφο!!!
μιλούσα με μια φίλη μου σήμερα που έχει γιο στην ίδια ηλικία κι ο παιδίατρός της την ξεκίνησε ήδη με ρυζάλευρο και της είπε να βάλει κ φρουτόκρεμα εμπορίου.. αυτή ρώτησε αν γίνεται να δώσει φρούτο κ οχι σκόνη φρουτόκρεμα κ αυτός είπε καλύτερα σκόνη!!!! δηλαδή τίγκα στη ζάχαρη!!!

715ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 29 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Παρ Σεπ 14, 2012 8:45 am

τατιανα

τατιανα
Elenathens έγραψε:Δηλαδη κοριτσια να τη σταματησω και εγω την αποστειρωση λετε; Τωρα θα μπουμε 5 μηνων! Δεν την εχω ρωτησει ακομα!
Και νερακι οταν ξεκινανε στερεα τους δινετε ε; Απο τη βρυση; Σημερα του πηρα ποτηρακι και του εβαλα λιγο νερακι βρασμενο. Αρχες οκτωμβρη θα παω παιδιατρο....

Ελενα εγω οταν ηταν 3-4 μηνων οποτε αντλουσα γαλα δεν αποστειρωνα πλεον τα μπιμπερο, αποστειρωνα μονο σε περιπτωση που ηθελα να το καταψυξω για να μην αναπτυσονται μικροβια.
Εμενα μου ειπε ξεκιναω να δινω λιγο νερακι με την εισαγωγη στερεων και να το βραζω.Της δινω σε εκπαιδευτικο ποτηρακι γιατι δεν περνει μπιμπερο, δεν πινει πολυ προτιμαει στηθος αλλα τελικα δεν το βραζω γιατι εχουμε φιλτρο στην βρυση!

mommy2be έγραψε:Όντως οι παιδίατροι ότι να ναι είναι...
και φυσικά αν τους πεις οτι θηλάζεις αποκλειστικά στη καλύτερη περίπτωση σε κοιτάνε σαν ούφο!!!
μιλούσα με μια φίλη μου σήμερα που έχει γιο στην ίδια ηλικία κι ο παιδίατρός της την ξεκίνησε ήδη με ρυζάλευρο και της είπε να βάλει κ φρουτόκρεμα εμπορίου.. αυτή ρώτησε αν γίνεται να δώσει φρούτο κ οχι σκόνη φρουτόκρεμα κ αυτός είπε καλύτερα σκόνη!!!! δηλαδή τίγκα στη ζάχαρη!!!

και να ηταν μονο η ζαχαρη..φρουτα σε σκονη κ γενικα ειναι μια επεξεργασμενη τροφη κ οχι φρεσκια στην φυσικη της κατασταση!

716ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 29 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Σαβ Σεπ 15, 2012 2:23 am

mamatina

mamatina
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ!ΚΑΙ ΜΕΝΑ Η ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΣΗ ΜΟΛΙΣ ΜΠΗΚΕ 4 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ ΜΟΥ ΠΕ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ ΝΑ ΒΡΑΖΩ ΚΑΙΤΟ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΩ ΝΑ ΤΗΣ ΔΙΝΩ ΛΙΓΟ ΝΕΡΑΚΙ ΑΠ ΤΗΝ ΒΡΎΣΗ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΕΣΕΙΣ ΔΙΝΕΤΑΙ ?ΒΕΒΑΙΑ ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΝΕΡΟ ΑΝ ΟΜΩΣ ΤΗΣ ΔΩΣΩ ΚΑΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΦΡΟΥΤΟ ΝΑ ΓΛΥΦΕΙ ΠΕΤΑΕΙ ΤΗΝ ΣΚΟΥΦΙΑ ΤΗΣ ΧΙΧΙΧΙ!ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΠΩΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ ΚΡΕΜΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΒΛΕΠΕΙ ΝΑ ΤΡΩΜΕ ΤΗΣ ΜΑΖΕΥΟΥΜΕ ΤΑ ΣΑΛΙΑ ΑΠ ΤΟ ΠΑΤΩΜΑ Laughing Laughing !ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΣΕΙΣ ΣΤΡΑΤΑ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ?

717ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 29 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Σαβ Σεπ 15, 2012 3:50 am

Elenathens

Elenathens
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Φαγαμε κρεμουλα πρωτη μερα σημερα!
Τελειος ηταν! Το εφαγε το φαγακι του! Τι γελιο που ειχε! Προσπαθουσε να καταλαβει τι γινεται! Του αρεσε πολυ!
Με την αποστειρωση αποφασισα να την μειωσω σιγα σιγα, το εψαξα και λιγο και λεει οτι με το που αρχιζει το κουταλι τελειωνει η αποστειρωση. Μια φορα στις δυο μερες λεω να την κανω ετσι γιαντον φοβο των ιουδαιων!
Του πηρα ποτηρακι εκπαιδευτικο και προς το παρον το μασαμε γιατι μαλλον ανακουφιζει τα ουλα! Αυτα τα νεα μας!
Πηγαμε και βολτα στο golden hall το πρωι! Του πηρα υπνοσακο οχι πολυ ζεστο, για ανοιξη-φθινοπωρο κανει!
Μου μενει να αγορασω χειμερινο υπνοσακο και χειμερινα βαμβακερα σεντονακια και τελος τα εξοδα για τον χειμωνα, τα εχουμε παρει ολα!
Mamatina εγω στρατα δεν θα χρησιμοποιησω. Στα χρονια τα δικα μας την χρησιμοποιουσανε πολυ, τωρα νομιζω οτι οι παιδιατροι ειναι αντιθετοι.
Υπαρχουν καινουργια παιχνιδια που βοηθανε το μωρο να κανει τα πρωτα του βηματα! Ειναι σαν κοαροτσακι με ροδακια που το μωρο το σπρωχνει! Εχει στα jumbo!

718ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 29 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Σαβ Σεπ 15, 2012 4:20 am

nakos

nakos
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Elenathens έγραψε:Φαγαμε κρεμουλα πρωτη μερα σημερα!
Τελειος ηταν! Το εφαγε το φαγακι του! Τι γελιο που ειχε! Προσπαθουσε να καταλαβει τι γινεται! Του αρεσε πολυ!
Με την αποστειρωση αποφασισα να την μειωσω σιγα σιγα, το εψαξα και λιγο και λεει οτι με το που αρχιζει το κουταλι τελειωνει η αποστειρωση. Μια φορα στις δυο μερες λεω να την κανω ετσι γιαντον φοβο των ιουδαιων!
Του πηρα ποτηρακι εκπαιδευτικο και προς το παρον το μασαμε γιατι μαλλον ανακουφιζει τα ουλα! Αυτα τα νεα μας!
Πηγαμε και βολτα στο golden hall το πρωι! Του πηρα υπνοσακο οχι πολυ ζεστο, για ανοιξη-φθινοπωρο κανει!
Μου μενει να αγορασω χειμερινο υπνοσακο και χειμερινα βαμβακερα σεντονακια και τελος τα εξοδα για τον χειμωνα, τα εχουμε παρει ολα!
Mamatina εγω στρατα δεν θα χρησιμοποιησω. Στα χρονια τα δικα μας την χρησιμοποιουσανε πολυ, τωρα νομιζω οτι οι παιδιατροι ειναι αντιθετοι.
Υπαρχουν καινουργια παιχνιδια που βοηθανε το μωρο να κανει τα πρωτα του βηματα! Ειναι σαν κοαροτσακι με ροδακια που το μωρο το σπρωχνει! Εχει στα jumbo!
Ελενα μπραβο σας για το φαγητακι!! Με ποια κρεμα του ξεκινησες; Κ αν επιτρεπεται ποσο εφαγε; Εμεις σημερα 6η μερα σημερα που τρωμε κρεμα στανταρ την ιδια ποσοτητα! Γυρω στα 120ml αν μετρησα καλα σημερα! Υπνοσακο θελω να του παρω κ εγω γιατι τωρα που δροσισε ο καιρος το βραδυ τα χερακια κ τα ποδαρακια του ειναι κρυα! Απο που τον πηρες; Νομιζω οτι μενουμε κοντα!! Εγω Μελισσια μενω!

719ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 29 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Σαβ Σεπ 15, 2012 4:32 am

nakos

nakos
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
mamatina έγραψε:ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΣΕΙΣ ΣΤΡΑΤΑ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ?
Καλησπερα!! Εμενα η παιδιατρος μου ειπε οτι δεν εχει προβλημα με την στρατα! Να του παρω αν θελω αλλα να ειμαι συνεχεια διπλα του για να τον προσεχω! Τωρα περιμενω να κλεισει τους 6 μηνες κ θα δω αν θα του παρω! Εχω βρει μια πολυ ωραια της bebecomfort με 60 € κ το σκεφτομαι!! Αλλα ειναι πολυ ωραια!! Σε κοκκινο χρωμα!!

720ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 29 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Σαβ Σεπ 15, 2012 6:07 am

mamatina

mamatina
ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ Η ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΚ ΜΕ ΤΗΝ ΣΤΡΑΤΑ ΑΡΚΕΙ ΟΧΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΕΙΚΟΣΙ ΛΕΠΤΑ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΚΙΟΛΑΣ ΟΤΙ ΜΠΟΡΩ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΝΑ ΤΗΝ ΒΑΖΩ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΑΝ ΘΕΛΩ!

721ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 29 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Σαβ Σεπ 15, 2012 7:12 am

Elenathens

Elenathens
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Nakos και εγω μελισσια μενω!
Απιστευτο;;;;;;;
Ειστε χρονια μελισσια;
Ξεκινησα με τη νουνου και εφαγε περιπου 50'ml! Για πρωτη μερα τοσο του εφτιαξα, ειπα να μην του δωσω πολυ!αυριο θα δωσω παραπανω! Μετα ηπιε το γαλα του!
Τον υπνοσακο το πηρα απο το imaginarium απο το golden το ειχε προσφορα 19,90 και ειναι μεχρι 2 ετων!

722ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 29 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Σαβ Σεπ 15, 2012 8:17 am

nakos

nakos
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Elenathens έγραψε:Nakos και εγω μελισσια μενω!
Απιστευτο;;;;;;;
Ειστε χρονια μελισσια;
Ξεκινησα με τη νουνου και εφαγε περιπου 50'ml! Για πρωτη μερα τοσο του εφτιαξα, ειπα να μην του δωσω πολυ!αυριο θα δωσω παραπανω! Μετα ηπιε το γαλα του!
Τον υπνοσακο το πηρα απο το imaginarium απο το golden το ειχε προσφορα 19,90 και ειναι μεχρι 2 ετων!
Ελενα Μελισσια εμενα κ πιο παλια αλλα τωρα μετακομισαμε σε καινουργιο με τον αντρα μου!!! Αν θες μπορουμε να κανονισουμε να τα πουμε καποια φορα κ απο κοντα!! Κ οποια αλλη μανουλα ειναι απο Αθηνα κ θελει μπορουμε να κανονισουμε να τα πουμε καποια φορα απο κοντα!! Πολυ καλη η τιμη του υπνοσακου!!!
Εγω του ξεκινησα με την κρεμα της nestle γιατι η νουνου μου φανηκε πολυ γλυκια κ λεω αμα συνηθισει την τοσο γλυκια μετα δεν θα θελει τις αλλες!! Αλλα σαν να νιωθω οτι ψιλοβαρεθηκε την γευση!! Θα τον τσεκαρω για λιγες μερες ακομα κ θα δω!! Σε λιγο ξεκιναμε κ τα φρουτα!! Εσας ποτε σας ειπε για φρουτα;

723ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 29 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Σαβ Σεπ 15, 2012 9:09 am

Elenathens

Elenathens
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ναι αμε ενοειται!! Θα σου στειλω pm!
Φρουτο μας ειπε οχι ακομα γιατι ειχαμε γοπ και ειναι οξινα!
Αρχες του μηνα που θα παμε στην παιδιατρο θα μας πει τα περαιτερω! Αφου τη ρωτησα, ουτε μπανανα που δεν ειναι οξινη και μου ειπε οχι....

724ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 29 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Σαβ Σεπ 15, 2012 9:25 am

Mamma_Mia!

Mamma_Mia!
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
τατιανα έγραψε:
Mamma_Mia! έγραψε:

\

την αφηνω να λεει οτι θελει κ κανω αυτο που θεωρω εγω σωστο για το παιδι.δεν αποστειρωνω ,ολη μερα με τα χερια στο στομα ειναι..
επειδη η "διαγνωση" εγινε με το ματι δεν θα του δωσω σιδηρο ,λεω να παρω εγω..το μωρο ειναι μεσ στην τρελη χαρα ολο θελει να χοροπηδαει παιζει γελαει δεν φαινεται να του λειπει κατι κ ετσι ηταν κ στην γιατρο που πηγαμε μαλλον δεν ειδε καλα το βιονικο της ματι Laughing

αυτα που ειχα στην εγκυμοσυνη εχουν κ φυλλικο οξυ κανει να τα παιρνω??

εμεις φρουτακι θα ξεκινησουμε σε μια εβδομαδα κ λεω να παρω μπλεντερ εσεις κοριτσια που τα αλεθετε?το μουλτι κανει? μην παρω τζαμπα το μπλεντερ..

725ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 29 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Σαβ Σεπ 15, 2012 2:54 pm

XRYSA M

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ???ΟΛΟ ΜΠΑΙΝΩ ΣΑΣ ΔΙΑΒΑΖΩ ΑΛΛΑ ΠΑΩ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΚΑΙ ΓΚΡΙΝΙΑΖΕΙ Η ΒΑΣΙΛΙΚΗ!ΜΕΧΡΙ ΧΘΕΣ ΕΙΧΑΜΕ ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥ ΓΚΡΙΝΙΑ ΠΛΕΟΝ ΟΜΩΣ ΤΟ ΔΟΝΤΑΚΙ ΜΑΣ ΒΓΗΚΕ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ!!!!!!!!ΑΣΕ ΠΟΥ ΤΡΩΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΟΛΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΡΩΕΙ!!!!!!!!!!
ΑΡΧΙΣΑΤΕ ΦΑΓΗΤΟ Ε????ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΗΣ ΔΙΝΩ ΕΤΣΙ ΛΙΓΟ ΦΡΟΥΤΑΚΙ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΖΕΙ.ΛΕΩ ΣΕ 2 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΝΑ ΑΡΧΙΣΩ.ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΠΡΙΝ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟΝ 6ο ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΚΡΑΤΙΕΤΑΙ ΑΛΛΟ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ.ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΦΑΙ!!!!!!!!!!!!!!
ΛΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΠΑΤΟΥΡΑ Ε???ΛΟΙΠΟΝ ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΩΣΕΙ ΜΙΑ.ΕΛΕΓΑ Δ ΘΑ ΤΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΩ ΑΛΛΑ ΠΡΙΝ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΑΛΑ ΕΤΣΙ ΝΑ ΔΩ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙ Η ΧΑΡΑ ΤΗΝ ΗΤΑΝ ΑΠΕΡΙΓΡΑΠΤΗ.ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΕ ΛΑΜΠΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΡΕΛΕΝΕΤΑΙ!!!ΕΓΩ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΚΤΟΣ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟ ΑΦΗΝΕΙΣ ΜΕ ΤΙΣ ΩΡΕΣ!ΑΠΛΑ ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΤΙ ΥΣΧΙΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΤΕΜΠΕΛΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΑΡΙΕΤΑΙ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΗΣΕΙ.ΕΠΙΣΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΑΦΗΝΕΙΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ΜΟΝΟ!
ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΗΣ ΔΙΝΩ ΛΙΓΟ ΝΕΡΑΚΙ ΣΤΟ ΠΟΤΗΡΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΛΕΩ ΤΙ ΧΑΡΑ ΚΑΝΕΙ!ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΗΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ ΤΟ ΠΙΝΕΙ ΟΛΟ.ΔΕΝ ΤΟ ΒΡΑΖΩ ΕΜΦΙΑΛΩΜΕΝΟ ΓΙΑΤΙ ΕΔΩ ΤΗΣ ΒΡΥΣΗΣ ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΝΟΥΜΕ...
ΕΣΕΙ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΑΤΕ ΜΕ ΦΡΟΥΤΑ ΤΙ ΠΟΣΟΤΗΤΕΣ ΔΙΝΕΤΕ?ΤΙ ΦΡΟΥΤΑ?
ΤΑΤΙΑΝΑ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΟ ΣΙΔΗΡΟ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΝΟΝΙΚΟ!ΚΛΑΣΙΚΕΣ ΜΑ@@@@ΕΣ ΤΗΣ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΥ
!ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΕΙΔΕΣ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΤΟ ΦΕΙΣ ΤΙ ΕΓΡΑΨΑ ΟΤΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΟΣ ΠΕΡΙ ΑΡΑΙΟΥ ΚΑΙ ΠΥΧΤΟΥ ΓΑΛΑΤΟΣ.ΑΧ ΘΕΕ ΜΟΥ ΕΛΕΟΣ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΔΙΒΑΖΩ ΚΑΙ ΤΙ ΣΑΣ ΛΕΝΕ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ!
ΣΑΣ ΦΙΛΩ

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 29 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 35 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

phpBB2 forum με ForumGreek | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις