Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
296 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 296 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 34 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 28 από 41]

676ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 28 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Τετ Σεπ 12, 2012 5:09 am

elpidamamy

elpidamamy
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
κοριτσια τι κανετε??? εμεις ησυχια κοιματε η μπουμπου με τον μπαμπα της κ ειπα να μπω. κοριτσια εσκασε κ το διπλα δοντι !!! τωρα εχουμε 2 !!!! βεβαια ακομα το αλλο δεν εχει βγει ολο αλλα μερα με τη μερα φενεται πιο πολυ

677ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 28 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Τετ Σεπ 12, 2012 5:35 am

Mamma_Mia!

Mamma_Mia!
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
γεια σας κοριτσια!σας διαβαζω συχνα αλλα δεν προλαβαινω να γραψω.
εσκασε μυτι το δοντακι μας ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 28 328109 ολο κανουμε καινουρια πραγματα..του αρεσει πολυ να τον κραταμε και να χοροπηδαει σαν να χορευει..αχχχ ειναι τρελα.κοιμαται μπρουμυτα ανασκελα στο πλαι γυριζει ολο το βραδυ οπως τον βολευει..
για τις πιπιλες που λεγατε εγω του δινω της nuk καουτσουκ και τωρα πηρα 6+ δεν θελω να πιπιλαει το δακτυλο του γιατι ο αδερφος μου το εκοψε στο γυμνασιο.

Ευη δυσκολος ο αποχαιρετισμος,τουλαχιστον ειναι σε καλα χερια..

Χρυσα ποτε σας ειπε η παιδιατρος για στερεες?απ'οτι θυμαμαι εχουν λιγες μερες διαφορα τα μπεμπε μας
αυριο που θα παμε για εμβολιο θα μας πει εμας

χθες πηγα σε μια φιλη μου που το παιδακι της ειναι 4,5 μηνων και το ταιζε κρεμα για να κοιμαται λεει το βραδυ ..εκει ηταν μια θειτσα και επειδη εβγαζα φωτο τα μωρα μας λεει "καλα εσεις βραδυατικα βγαζετε φωτογραφιες αβαπτιστα μωρα?" χαχα με επιασε ενα σπαστικο γελιο λεω αλλο τι θα ακουσουμε

εχω εξοπλιστει με ολα τα απαραιτητα πιατακια κουταλακια κτλ εβαλα και αυτοκολλητα στο δωματιο και βλεπει τα χρωματα και χαιρεται το μαναρι μου.πως μου αρεσει να του ψωνιζω..τωρα που ειδα το δοντακι δεν πρεπει να του παρω κατι??χαχα θα μας μαλωσει ο μπαμπας στο τελος
φιλακια σε ολες και υπομονη μεχρι να βγουν τα δοντακια ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 28 417472

678ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 28 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Τετ Σεπ 12, 2012 5:47 am

explorerefi

explorerefi
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Εμεάς μας ξεκίνησε χτες πορτοκάλι. Σήμερα που της έδωσα το ρούφαγε με θόρυβο από το κουταλάκι. Σε 4-5 μέρες ξεκινάμε μήλο, αχλάδι και πορτοκάλι. Ρυζόκρεμα είπε τέλος του μήνα. Φοντάκια ακόμα τίποτα αλλά έχουν φουσκώσει τα ούλα της και τρελαίνεται με τα χέρια της.

[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

679ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 28 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Τετ Σεπ 12, 2012 10:07 am

XRYSA M

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΚΟΡΙΤΣΑΡΕΣ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ???ΕΜΕΙΣ ΚΑΠΩΣ ΗΡΕΜΗΣΑΜΕ ΣΗΜΕΡΑ! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 28 328109 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 28 328109 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 28 328109 ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΜΟΝΗ ΣΗΜΕΡΑ Mad
ΣΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΕΔΩΣΑ ΛΙΓΟ ΑΧΛΑΔΑΚΙ ΝΑ ΠΙΠΙΛΙΣΕΙ ΚΑΙ ΞΙΝΙΖΟΝΤΑΝ Η ΤΣΟΥΡΔΟ ΜΟΥ Very Happy
ΞΕΚΙΝΗΣΑΤΕ ΣΤΕΡΕΕΣ ΟΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΕΣ Ε??
ΜΑΜΑ ΜΙΑ ΕΓΩ ΘΑ ΤΗΝ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ΕΠΙΣΗΜΑ 7 ΟΚΤΩΒΡΗ ΜΕ ΦΡΟΥΤΑ ΩΣ ΤΟΤΕ ΤΗΣ ΔΙΝΩ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΙΣΑ ΙΣΑ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΖΕΙ.
ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΒΙΑΖΟΜΑΙ ΝΑ ΦΑΕΙ.ΕΙΝΑΙ 9 ΚΙΛΑ ΤΟ ΠΟΥΛΑΚΙ ΜΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΦΤΑΣΕΙ?
ΤΑΤΙΑΝΑ ΤΗΣ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΠΟΥ ΠΟΣΤΑΡΕΣ?

680ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 28 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Τετ Σεπ 12, 2012 11:03 am

τατιανα

τατιανα
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Καλησπέρα κορίτσια!

Εμένα με έχει πιάσει μια τρέλα με της κορδέλες τις έχω φτιάξει καμία δεκαριά μακάρι να είχα πιο πολυ χρόνο να έφτιαχνα κ άλλες!
Βλέπω αρκετές αρχίσεις το φαγακι, εμένα με δυσκολεύει τελευταίες μέρες θέλει πολυ απασχόληση για να φάει αλλα δεν την ζοριζω όσο θέλει κ Μετα μαμαδογαλατακι!
Της πρόσθεσα κ κολοκυθα στην χορτοσουπα κ έγινε πιο νόστιμη. Τρίτο γεύμα θα αρχίσω όταν κλείσουμε τον 7ο.
Χρύσα δεν έχω παει ακόμα να ψάξω για κεχρι κ κινοα θέλω να τα βρω στην φυσική τους μορφή ελπίζω να βρω, έμαθα κ το φαγοπυρο είναι χωρίς γλουτενη.

Χρύσα με το σίδηρο τι έγινε έχεις τελικά ελειψει;

Ευη φαντάζομαι πόσο δύσκολο είναι που την αφήνεις δεν ξέρω αν θα αντεχα αλλα τι να κανείς, ευτυχώς είναι μικρούλα κ δεν καταλαβαίνει ακόμα κ είναι κ βολικό μωρακι!

Έφη που χαθηκες εσυ; Πορτοκαλί πρώτο φρούτο; Εγω έδωσα πρώτα μπανάνα που είναι γλυκιά. Απο γουλιες πως τα πάτε; Εμένα ακόμα βγάζει κ μαζι κ το φαγητό αλλα είναι κάπως καλύτερα!

681ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 28 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Τετ Σεπ 12, 2012 11:52 am

maria maroui

maria maroui
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
καλησπέρα μανούλες!!!

πήγαμε παιδίατρο σήμερα για το εμβόλιο και η μπουμπού μας είναι 7550 και 68 πόντους!!! όλα καλά μας τα βρήκε ο γιατρός. συζητήσαμε και το θέμα των στέρεων και μου είπε όταν τον ρώτησα για τη ζάχαρη που έχουν οι έτοιμες κρέμες οτί αυτός προτείνει τη frezylak (αν το γράφω σωστά) που δεν έχει ζάχαρη. δεν έχω ιδιαίτερο θέμα για το τι κρέμα θα της δώσω αλλά αν μπορέσω να αποφύγω λίγο τη ζάχαρη καλό θα είναι!! θα δούμε όταν έρθει η ώρα να ξεκινήσουμε.
έκλαψε το μαναράκι μου στο εμβόλιο πολύ σήμερα, χάλια..αλλά όταν γυρίσαμε στο σπίτι όλο χάχανα και λογάκια ήταν.

682ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 28 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Τετ Σεπ 12, 2012 9:09 pm

PERIMPALOU2

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΑΝΕΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΜΑΔΕΣ ΜΟΥ ΓΛΥΚΙΕΣ!! 3ΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΣΤΑΘΜΟ ΜΙΑ ΧΑΡΑ,ΚΑΛΕ ΚΟΙΜΗΘΗΚΕ ΔΥΟ ΒΡΑΔΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕΡΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΠΡΩΙ 5ΜΙΣΗ -6 ΠΟΥ ΤΗΝ ΞΥΠΝΑΩ ΝΑ ΤΗΝ ΘΗΛΑΣΩ ΚΑΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΜΕ.ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΣΥΝΔΕΣΩ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΙΔΙΚΟ(ΔΗΛΑΔΗ ΜΠΗΚΕ ΣΕ ΡΥΘΜΟΥΣ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΤΟ ΜΩΡΟ ΜΟΥ) Η' ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ?
ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ Η ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΕΜΒΟΛΙΟ ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΕΜΠΤΟ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΜΑΜ,ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΤΗΣ ΔΙΝΩ ΝΑ ΓΛΥΦΕΙ ΣΤΑΦΥΛΙΑ,ΨΑΡΟΣΟΥΠΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΝΟΥΛΑ ,Ε Κ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΠΑΓΩΤΑΚΙ...ΧΙ ΧΙ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΠΛΑΚΑ!ΑΠΟ ΔΟΝΤΙ ΑΚΟΜΗ ΤΙΠΟΤΑ,ΩΣΤΟΣΣΟ ΤΑ ΚΑΚΑ ΤΗΣ ΠΛΗΘΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΔΥΟ ΤΡΕΙΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΠΑΝΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΟΦΥ,ΑΛΛΑ ΣΑΣ ΔΙΑΒΑΣΑ ΠΟΥ ΛΕΓΑΤΕ ΟΤΙ ΥΝΔΙΑΖΕΤΑΙ ΤΟ ΖΟΡΙ ΑΠΟ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΜΕ ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΡΡΟΙΑ ΚΑΙ ΛΕΩ ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ.ΚΑΛΗΜΕΡΑΟΥΔΙΑ ,ΤΑ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ.

683ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 28 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Τετ Σεπ 12, 2012 9:38 pm

PERIMPALOU2

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
markaaa έγραψε:καλησπερα μανουλες!! σας διαβαζω αλλα εχω καιρο να γραψω... εμεις δοντακι ακομη τιποτα.. αυριο θα παμε στο γιατρο για εμβολιο και την προηγουμενη φορα μας ειπε οτι αυτο τον μηνα θα ξεκινησουμε και κρεμουλες...μας ειπε και φρουτο και ρυζαλευρο...δεν ξερω αν τις ξεκινησουμε και τις δυο την ιδια μερα η πρωτα την μια και μετα απο 3-4 μερες την δευτερη...αυριο τα νεοτερα..

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ ΕΓΚΥΟΣ ΠΑΛΙ?ΤΟ ΕΙΔΑ ΣΕ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΣ ΑΛΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ.ΑΧ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ ΑΝ ΕΙΣΙΑ ΠΟΛΥ ΧΑΡΗΚΑ ,ΘΕΛΩΚΙ ΕΓΩ...ΜΟΥ ΛΕΙΠΕΙ Η ΚΟΙΛΟΥΜΠΑ ΜΟΥ...ΓΡΑΨΕ ΜΑΣ ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ!!!

684ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 28 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Τετ Σεπ 12, 2012 11:47 pm

Renu

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Εμείς εδω και 2 μέρες έχουμε δοντακι! Το αποκτήσαμε μετα απο πολλα νευρα και σαλια αλλα χαλάλι.! Ηρεμησαμε για την ώρα.
Κατα τα αλλα ετοιμαζόμαστε για την βαπτιση μας σε ένα μήνα. Η παιδιατρος θα μας έρθει την Κυριακή για εμβόλιο και θα μας δωσειοδηγιες για στερεες τροφες. Πάντως γεύση απο λίγη μπανανουλα και πεπονακι έχει πάρει κι ενθουσιάστηκε.

685ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 28 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Πεμ Σεπ 13, 2012 12:19 am

mommy2be

mommy2be
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλημέρα κορίτσια!!
τι ωραία τα νέα σας!!
εμείς από δόντια τίποτα ακόμα! απο χθες όμως κοιμόμαστε κ μπρούμητα!!
πλέον εδώ και 3 βδομάδες περίπου κοιμάται πάντα σερί, πολύ βολικό το πουλάκι μου!

εφη πως κ έτσι πορτοκάλι πρώτο φρούτο;

από στερεές εμείς τίποτα ακόμα, ο γιατρός είπε να αρχίσουμε στους 5μιση με ρυζάλευρο αλλά θέλω να κλείσουμε τους 6 αποκλειστικό θηλασμό και μετά.

τατιάνα πως φτιάχνεις τις κορδέλες; τέλειες φαίνονται!

φιλάκια πολλά σε όλες!!!

686ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 28 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Πεμ Σεπ 13, 2012 12:21 am

Elenathens

Elenathens
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημερα και απο μενααα!
Δεν σας ρωτησα σας μοιαζουν τα μπεμπακια τωρα που μεγαλωνουν;
Πηγα στο σουπερ μαρκετ το πρωι με τον μπεμπουλη και η ταμειας μου λεει!
Συγνωμη που θα απογοητευσω αλλα δεν σου μοιαζει καθολου!κοριτσια ειλικρινα ειναι ιδιος ο μπαμπας του! Ιιιιιιδιος ομως! Χαρα ο μπαμπας μας!

687ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 28 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Πεμ Σεπ 13, 2012 12:21 am

nakos

nakos
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλημερα κοριτσια!! δοντακια διαβαζω!! εμεις φαφουτιδες ακομα!! εχει πολλα σαλια αλλα απο δοντια τιποτα!! ειναι χαμηλα ακομα μου ειπε η παιδιατρος! κοριτσια ο μικρος νομιζω εχει μπει σε ενα προγραμμα!! πλεον οι ωρες που κοιμαται μεσα στη μερα ειναι συγκεκριμενες κ σχεδον καθε μερα πανω κατω τις ιδιες ωρες! κοιμαται κ μεσημερι απο 1 με 2 ωρες και το βραδυ απο τις 21.00 μεχρι τισ 4.00 καποια βραδυα ξυπναει να φαει αλλα οχι παντα και μετα στις 8 οπου τρωει ντυνομαστε κ φευγουμε για την γιαγια!! τα γευματα του ειναι 5 εκ των οποιων τα 4 θηλαζουμε! κ την κρεμα την τρωει ολη!! το στηθος προσαρμοστηκε και τωρα δεν χρειαζεται να βγαζω στη δουλεια με το θηλαστρο! αλλα φοβαμαι μην μου κοπει! το πρωι ενιωθα σαν να μην ειχα! μαλλον στο μυαλο μου ειναι!! εχτες ηρθε κ ο αντρας μου και μας ειδε!! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 28 215994 ο μικρος μεσα στα γελια!! ολο καινουργια πραγματα κανει!! φωνουλες κ τωρα εχει ξεκινησει κ τσιριζει!! τα απογευματα καθεται στο μαξιλαρι θηλασμου που τον βαζω κ παιζει! αν τον δειτε καθεται σαν πασας! πολυ γελιο!! κ με την μαμα μου τα πρωινα τα πανε πολυ καλα!! αυριο δεν θα ερθω στη δουλεια και θα τον ταισω εγω!!γιουπιιιι!!! νομιζω οτι εχω το πιο λεπτο αντρακι στην παρεα!! ειναι μολις 6600! αλλα απο υψος τα παμε καλα! 69 ποντους πριν 10 μερες!! σε λιγες μερες ξεκιναμε κ φρουτα!! μηλο μπανανα αχλαδι μαζι!! μεγαλωνουν τα μικρα μας!! για πειτε νεα!! Γεωργια την πηρε την πιπιλα? εγω σκεφτομαι τωρα να παω να του παρω την 6+! φιλακια κοριτσακια!!!

688ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 28 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Πεμ Σεπ 13, 2012 12:24 am

nakos

nakos
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Elenathens έγραψε:Καλημερα και απο μενααα!
Δεν σας ρωτησα σας μοιαζουν τα μπεμπακια τωρα που μεγαλωνουν;
Πηγα στο σουπερ μαρκετ το πρωι με τον μπεμπουλη και η ταμειας μου λεει!
Συγνωμη που θα απογοητευσω αλλα δεν σου μοιαζει καθολου!κοριτσια ειλικρινα ειναι ιδιος ο μπαμπας του! Ιιιιιιδιος ομως! Χαρα ο μπαμπας μας!
Εμας ο μικρος εχει και απο τους δυο!! στομα κ μυτη απο την μαμα αλλα ματια απο τον μπαμπα μας!!! κ θυμαμαι οταν ημουν εγκυος που ελεγα του αντρα μου μακαρι να παρει τα ματια σου!!! κ τελικα τα πηρε!!!! και ειναι ξανθουλης!! και δυο μας ειμαστε ανοικτοχρωμοι!!

689ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 28 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Πεμ Σεπ 13, 2012 12:28 am

mommy2be

mommy2be
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
nakos κ εμείς 6640 είμαστε αλλά πιο κοντή! 64 πόντοι!!
εμάς διίστανται οι απόψεις για το ποιόν μοιάζει. πολλοί λένε για τη μαμά μου, οτι της μοιάζει πολύ! άλλοι για τον άνδρα μου, άλλοι για μένα! πάντως τώρα έβλεπα φώτος της από όταν ήταν μωρό 2 μηνών και τα χω παίξει! καμία σχέση με τώρα! πόσο μεγαλώνουν τα άτιμα!!

690ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 28 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Πεμ Σεπ 13, 2012 12:37 am

nakos

nakos
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
adamantini έγραψε:Μια ερώτηση βρε κορίτσια,μιας και είστε πιο μεγάλα παιδακια απο μας και τρώτε,με τί σας ξεκίνησαν οι παιδίατροι???
Αδαμαντινη μου εμας η παιδιατρος μας ξεκινησε απο ρυζαλευρο! μου ειπε οτι αμα θελω μπορω να του ξεκινησω κ με φρουτα αλλα το ρυζαλευρο για αρχη ειναι καλυτερα για το μωρο! για να συνηθισει!του ειναι πιο κοντα στη γευση!! σε σχεση με το γαλα!! και απο φρουτα μου ειπε μηλο μπανανα αχλαδι! κ τα τρια μαζι!! Παντως ο καθε παιδιατρος ειναι διαφορετικος!! στην ανηψια μου οταν ξεκινησε τα φρουτα της εδινε για τρεις μερες μονο μηλο! μετα τρεις μερες μονο μπανανα τρεις μερες μονο αχλαδι και μετα και τα τρια μαζι!! θα δεις τι θα σου πει κ ο δικος σου παιδιατρος!!

691ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 28 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Πεμ Σεπ 13, 2012 12:46 am

nakos

nakos
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
mommy2be έγραψε:nakos κ εμείς 6640 είμαστε αλλά πιο κοντή! 64 πόντοι!!
εμάς διίστανται οι απόψεις για το ποιόν μοιάζει. πολλοί λένε για τη μαμά μου, οτι της μοιάζει πολύ! άλλοι για τον άνδρα μου, άλλοι για μένα! πάντως τώρα έβλεπα φώτος της από όταν ήταν μωρό 2 μηνών και τα χω παίξει! καμία σχέση με τώρα! πόσο μεγαλώνουν τα άτιμα!!
Και εμας τωρα ειναι αλλο παιδι σε σχεση με δυο μηνες πριν!! αφου καθε μερα νομιζω οτι αλλαζει!! λιγο το μαλακι που ανοιγει λιγο τα ματακια του που ανοιγουν και αυτα!! τωρα κανει κ γκριματσες!! μεγαλη φατσα!!

692ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 28 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Πεμ Σεπ 13, 2012 12:53 am

PERIMPALOU2

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΚΙ ΕΜΑΣ ΕΙΝΑΙ 6400 (ΠΡΙΝ ΔΥΟ ΒΔΟΙΜΑΔΕΣ) ΚΑΙ 62 ΠΟΝΤΟΥΣ,ΤΩΡΑ ΜΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΝΑ ΑΔΥΝΑΤΗΣΕ Η ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΨΗΛΩΣΕ ΚΑΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΙΟ ΨΗΛΟΛΙΓΝΗ ,ΤΙ ΝΑ ΠΩ.ΕΓΩ ΦΡΙΚΑΡΑ ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΖΥΓΙΣΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΡΗΚΕ ΜΟΝΟ ΤΟΣΟ ΑΛΛΑ Ο ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ.ΕΜΕΙΣ ΔΟΝΤΑΚΙ ΑΚΟΜΗ ΤΙΠΟΤΑ.ΕΜΕΝΑ Η ΜΠΕΜΠΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΝΑ ΛΕΜΕ ΙΔΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΡΜΠΟΝ Ο ΓΡΗΓΟΡΗΣ.ΜΙΛΑΜΕ ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΗ ΟΜΟΙΤΗΤΑ,ΑΦΟΥ ΟΤΑΝ ΜΑΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΛΕΝΕ ΕΛΑ ΤΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΓΙΟΣ,ΤΗΝ ΦΩΝΑΖΟΥΞΕΜ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΛΑ.ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΧΑΙΡΕΤΑΙ ΚΑΙ ΛΕΕΙ .."ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΛΙ....ΦΩΤΟΤΥΠΙΚΟ ΕΙΝΑΙ" ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑΧΧΑ.ΣΟΡΡΥ ΚΙΟΛΑΣ ΠΡΩΙ ΠΡΩΙ!

693ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 28 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Πεμ Σεπ 13, 2012 1:47 am

nakos

nakos
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
PERIMPALOU2 έγραψε:ΚΙ ΕΜΑΣ ΕΙΝΑΙ 6400 (ΠΡΙΝ ΔΥΟ ΒΔΟΙΜΑΔΕΣ) ΚΑΙ 62 ΠΟΝΤΟΥΣ,ΤΩΡΑ ΜΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΝΑ ΑΔΥΝΑΤΗΣΕ Η ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΨΗΛΩΣΕ ΚΑΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΙΟ ΨΗΛΟΛΙΓΝΗ ,ΤΙ ΝΑ ΠΩ.ΕΓΩ ΦΡΙΚΑΡΑ ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΖΥΓΙΣΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΡΗΚΕ ΜΟΝΟ ΤΟΣΟ ΑΛΛΑ Ο ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ.ΕΜΕΙΣ ΔΟΝΤΑΚΙ ΑΚΟΜΗ ΤΙΠΟΤΑ.ΕΜΕΝΑ Η ΜΠΕΜΠΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΝΑ ΛΕΜΕ ΙΔΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΡΜΠΟΝ Ο ΓΡΗΓΟΡΗΣ.ΜΙΛΑΜΕ ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΗ ΟΜΟΙΤΗΤΑ,ΑΦΟΥ ΟΤΑΝ ΜΑΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΛΕΝΕ ΕΛΑ ΤΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΓΙΟΣ,ΤΗΝ ΦΩΝΑΖΟΥΞΕΜ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΛΑ.ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΧΑΙΡΕΤΑΙ ΚΑΙ ΛΕΕΙ .."ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΛΙ....ΦΩΤΟΤΥΠΙΚΟ ΕΙΝΑΙ" ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑΧΧΑ.ΣΟΡΡΥ ΚΙΟΛΑΣ ΠΡΩΙ ΠΡΩΙ!
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!! ΕΙΣΑΙ ΦΟΒΕΡΗ!!!

694ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 28 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Πεμ Σεπ 13, 2012 2:33 am

γκαλαιτζογλου

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
PERIMPALOU2 έγραψε:ΚΙ ΕΜΑΣ ΕΙΝΑΙ 6400 (ΠΡΙΝ ΔΥΟ ΒΔΟΙΜΑΔΕΣ) ΚΑΙ 62 ΠΟΝΤΟΥΣ,ΤΩΡΑ ΜΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΝΑ ΑΔΥΝΑΤΗΣΕ Η ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΨΗΛΩΣΕ ΚΑΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΙΟ ΨΗΛΟΛΙΓΝΗ ,ΤΙ ΝΑ ΠΩ.ΕΓΩ ΦΡΙΚΑΡΑ ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΖΥΓΙΣΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΡΗΚΕ ΜΟΝΟ ΤΟΣΟ ΑΛΛΑ Ο ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ.ΕΜΕΙΣ ΔΟΝΤΑΚΙ ΑΚΟΜΗ ΤΙΠΟΤΑ.ΕΜΕΝΑ Η ΜΠΕΜΠΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΝΑ ΛΕΜΕ ΙΔΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΡΜΠΟΝ Ο ΓΡΗΓΟΡΗΣ.ΜΙΛΑΜΕ ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΗ ΟΜΟΙΤΗΤΑ,ΑΦΟΥ ΟΤΑΝ ΜΑΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΛΕΝΕ ΕΛΑ ΤΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΓΙΟΣ,ΤΗΝ ΦΩΝΑΖΟΥΞΕΜ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΛΑ.ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΧΑΙΡΕΤΑΙ ΚΑΙ ΛΕΕΙ .."ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΛΙ....ΦΩΤΟΤΥΠΙΚΟ ΕΙΝΑΙ" ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑΧΧΑ.ΣΟΡΡΥ ΚΙΟΛΑΣ ΠΡΩΙ ΠΡΩΙ!
χαχαχαχα πολυυυυυυυυ καλοοοοοοοοοοοο!!!!!

695ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 28 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Πεμ Σεπ 13, 2012 2:40 am

γκαλαιτζογλου

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
νακος την πιπιλα προσπαθει ακομα τη βαζει τη βγαζει του πηρα ποτηρακι και παιζει πολυ το βαζει στο στομα και ρουφαει και μολις ερχετε νερο στραβωνει νομιζει ολα γαλα εχουν!!!!χαχαχα!και εμενα ειναι ιδιος ο μπαμπας του ανοιξε πολυ και το μαλλι αλλα το ματι...τζιφος ο αντρας μου εχει καταγαλανο ματι και κανενα απο τα 3 δεν εχει Sad του μπεμπη ειναι γκρι ακομα δεν ξερω που θα καταληξουν!παντως και το βλεμα τους ειναι ιδιο και ο τροπος που κοιμουνται που γελανε τα παντα τιποτα δικο μου Smile εμεις μετα τις 20 θα ξεκινησουμε ρυζαλευρο.

696ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 28 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Πεμ Σεπ 13, 2012 3:30 am

adamantini

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Σας ευχαριστώ πολύ ρε κορίτσια!!!!Και πήρατε ρυζάλευρο εμπορίου η φτιάξατε εσείς???Το ψάχνω λίγο το θεματάκι γιατί είναι στρουμπουλη η δική μου αλλά και ψηλή 8 κιλά και 67 εκατοστά,και δεν θέλω να της δώσω εξτρα ζάχαρη..Μάλλον βλέπω να μην της δώσω καθόλου και να φάει αμέσως φρούτα και λαχανικα,αλλά και εγω για τα φρουτάκια ξέρω ενα ενα για να δείς αν σε κάποιο βγάλει καμία αλεργεία,βέβαια είπαμε ο κάθε παιδίατρος είναι διαφορετικός.Το κακό είναι αν ο ίδιος παιδίατρος λέει σε δύο μαμάδες (για το ίδιο θέμα)διαφορετικά πράγματα....εκεί λίγο τρελένεσαι.Εμας μοιάζει και στους δυο,λίγο περισσότερο στον μπαμπά της,τα μάτια μου και εγω παρακαλάω να πάρει που είναι γκριζοπράσινα!!!!

697ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 28 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Πεμ Σεπ 13, 2012 3:30 am

mamatina

mamatina
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΛΩΣ ΣΑΣ ΒΡΗΚΑ ΞΑΝΑ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 28 417472 !!!!ΕΙΧΑ ΧΑΘΕΙ ΑΡΚΕΤΟ ΚΑΙΡΟ ΜΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΛΑΠ ΤΟΠ ΜΙΑ ΠΟΥ ΑΛΛΑΞΑΜΕ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΜΙΑ ΠΟΥ ΛΕΙΠΑΜΕ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 28 667478 !ΤΑ ΝΕΑ ΣΑΣ ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΒΡΗΣΚΩ ΣΟΥΠΕΡ ΚΡΕΜΟΥΛΕΣ ΑΚΟΥΩ ΔΟΝΤΑΚΙΑ ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΜΑΣ!ΕΜΕΙΣ ΔΟΝΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΡΕΜΟΥΛΑ ΘΑ ΦΑΜΕ ΤΗΝ ΒΔΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΕΡΘΕΙ!ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ ΕΙΧΑΜΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 7150 ΚΙΛΑ 68 ΠΟΝΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΖΩΗΡΗ ΖΩΗ ΝΑ ΧΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΟΥ ΣΧΕΔΟΝ ΜΠΟΥΣΟΥΛΑΕΙ ΚΑΙ ΚΑΘΕΤΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΛΑ ΣΤΟΝ ΠΟΠΟΥΛΗ ΤΗΣ Η ΓΙΑΤΡΟΣ ΤΗΝ ΒΡΗΚΕ 2 ΜΗΝΕΣ ΠΙΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΤΗΣ !!!ΑΑΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΟΒΑΡΟΤΕΡΟ ΝΕΟ ΜΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΙΣΗ ΜΗΝΑ ΠΑΕΙ ΤΟ ΓΑΛΑΤΑΚΙ ΜΟΥ ΕΙΧΑ ΚΟΥΡΑΣΤΕΙ ΠΑΑΑΑΑΡΑ ΠΟΛΥ ΔΕΝ ΤΡΑΒΑΓΕ ΑΛΛΟ ΜΕ ΤΟ ΘΗΛΑΣΤΡΟ ΚΑΙ ΕΝΑ ΒΡΑΔΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΚΛΑΜΑ ΑΠΟΦΑΣΗΣΑ ΝΑ ΑΠΟΘΗΛΑΣΩ ΕΙΧΑ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΟΡΘΙΟ ΠΤΩΜΑ ΑΛΛΑ ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΧΩ ΑΚΟΜΑ ΤΥΨΕΙΣ !!!!!!!ΤΩΡΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΤΣΩ ΝΑ ΣΑΣ ΔΙΑΒΑΣΩ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ study ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΕΧΩ ΧΑΣΕΙ Laughing Laughing

698ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 28 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Πεμ Σεπ 13, 2012 4:33 am

markaaa

markaaa
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
καλησπερα μανουλες!!! το πρωι καναμε το εμβολιακη μας ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 28 578578 ....
7080 και 68 ποντους!!! σε δυο μερες ξεκιναμε φρουτακια (3 μερες μηλο, 3 μερες μπανανα, 3 μερες αχλαδι και μετα ολα μαζι..) και μετα απο μια βδομαδα κρεμουλα.. μετα τις κρεμουλες και νερο.. ειμαι πολυ περιεργη να δω αντιδρασεις!! μας αλλαξε και το γαλα, τωρα θα παρουμε της δευτερης βρεφικης ηλικιας.. ολα καλα!!! να μου φιλησετε τα μπουμπουκια σας!!!!! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 28 40746

699ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 28 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Πεμ Σεπ 13, 2012 4:40 am

Elenathens

Elenathens
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Και εμεις ψιλολιγνα αντρακια ειμαστε!
Το πρασινο ματι του μπαμπα ειναι το μονο που δεν πηρε ο μπεμπουλης! Αλλα το εψαξα και το πρασινο ματι λεειδεν κληρονομειται γιατι ειναι μεταλαξη του γαλαζιου!
Το γονιδιο δηλ. Ειναι γαλαζιο!
Εγω εχω καστανα ανοιχτα οποτε επικρατησα! Στο μοναδικο δηλαδη!
Και το καλυτερο σχολιο που ακουσα απο φιλη!
" ο μπεμπης ειναι ιδιος ο λουκας! Μονο το μουσι του λειπει!" ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 28 606100

700ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 28 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Πεμ Σεπ 13, 2012 5:57 am

τατιανα

τατιανα
Βρε τα μπεμπιδια μας πως ξεπεταχτηκαν! δοντακια φαγακι και σε λιγο μπουσουλημα και τρεξιμοοοο!

Εμενα με τρελανε σημερα το πρωι, κοιμηθηκε 2 μισαωρα και μαλλον δεν της εφτασαν και γκρινιααα πηγα νατην ταισω φρουτοκρεμα μου πεφτει το κουταλι κατω παω περνω αλλο την ωρα που παω να κατσω αρπαζει απο το τραπεζι το μπολακι να σου ολη η κρεμα κατωωω αχ ηθελα να ουρλιαξω!μεχρι να καθαρισω και να φτιαξω αλλη αυτη πλανταξε στο κλαμα και τελικα εφαγε μονο 5 κουταλιες γκρρρρ
Ευτυχως κοιμηθηκε ενα 2ωρο το μεσημερι και στανιαρε και εφαγε μια χαρα την χορτοσουπα της κ τωρα τραγουδαει!!
Εμενα κοριτσια οταν γεννηθηκε ολοι ελεγαν ιδια ο αντρας σου αλλα τωρα που λενε οτι μοιαζει σε μενα, βεβαια εχει παρει και απο τους 2!

Αδαμαντινη εγω δεν δινω καθολου κρεμα ουτε θα δωσω ετοιμη, δινω φρουτα κ λαχανικα και σε λιγο θα ενταξω το κρεας και μετα για απογευμα κεχρι, φαγοπυρο και κινοα αργοτερα γιαουρτακι.

Δειτε μερικες κορδελιτσες!
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 28 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 34 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις