Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
333 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 333 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 28 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 15 από 41]

351ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 15 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Κυρ Αυγ 19, 2012 12:31 pm

maria maroui

maria maroui
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
κορίτσια επιτέλους κοιμήθηκε!!!!
με καθησυχάσατε πολύ με τις απαντήσεις σας γιατί πραγματικά εκεί που κοιμόμασταν όοοολο το βράδυ σχεδόν απο τον 2ο μήνα ξαφνικά μου άρχισε αυτό και με έπιασε ο πανικός!! άρα το μόνο που χρειάζεται είναι υπομονή μέχρι να μάθει να βολέυεται. Smile Smile

nakos κι εγώ δοντάκια θα σου έλεγα μήπως είναι. ξέρω οτι απο τον 3ο μήνα κιολας αρχίζουν και ανεβαίνουν και τα ενοχλούν!! Smile

352ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 15 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Δευ Αυγ 20, 2012 12:17 am

γκαλαιτζογλου

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
καλημερα μανουλες!!!!!γυρισαμε και εμεις μετα απο μια εβδομαδα διακοπων!περασαμε τελεια χορτασαμε μπανακια....ο μπεμπης ηταν πολυ καλος αλλα εμαθε να ασχολουνται ολοι μαζι του και τωρα.....επιστροφη στην πραγματικοτητα!!!μας επιασε πολυ φαγουρα με τα δοντακια και πηραμε κρεμουλα μουντιζαλ και ηρεμει ειναι ετοιμα τα κατω.αυτο με τον υπνο και μενα το κανει κοιμαται μονο μαζι μου θηλαζοντας!πλεον θηλαζουμε παντου εχω ξεπερασει ολα τα κοληματα μου και τον θηλαζω παντου ετσι χωρις σλινγκ!εγω παλι πηρα 1 κιλο τωρα στις διακοπες οποτε ξεκιναω μαζι σας....ελπιδα θελω και εγω τη διαιτα!

353ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 15 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Δευ Αυγ 20, 2012 1:49 am

PERIMPALOU2

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ.ΕΓΩ ΧΤΕΣ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΗΡΑ ΟΥΤΕ ΤΟ ΞΗΜΕΡΩΜΑ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΜΟΥ,ΑΛΛΑ ΣΤΙΣ 4ΜΙΣΗ ΠΟΥ ΤΗΝ ΘΗΛΑΣΑ ΤΗΝ ΞΑΝΑΕΒΑΛΑ ΣΤΗΝΚΟΥΝΙΑ ΤΗΣ ΤΣΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΤΗΣ.
ΠΗΓΑΜΕ ΣΤΟ ΓΑΜΟ ΟΠΩΣ ΣΑΣ ΕΛΕΓΑ ΚΑΙ Η ΜΟΥΣΙΚΗ Η ΤΑΝ ΤΟΟΟΟΣΟ ΔΥΝΑΤΑ ΚΙ ΑΥΤΗ ΚΟΙΜΟΤΑΝ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ.ΑΦΟΥ ΤΗΝ ΓΥΡΙΣΑΝ ΑΠΟ ΑΓΚΑΛΙΑ ΣΕ ΑΓΚΑΛΙΑ ΚΑΙ ΔΝΕ ΕΒΓΑΛΕ ΚΙΧ,ΤΙ ΝΑ ΠΩ...ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ ΜΕ ΤΕΡΜΑ ΜΟΥΣΙΚΗ.ΑΦΟΥ ΓΥΡΝΑΜΕ ΧΤΕΣ ΚΑΙ ΛΕΜΕ ΘΑ ΖΗΤΑΕΙ ΚΕΜΕΝΤΖΕΔΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΕΙ.ΩΣΤΟΣΣΟ ΚΙ ΕΜΕΝΑ ΠΟΛΛΑ ΣΑΛΙΑ ΚΑΙ ΧΕΡΙΑ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΚΑΙ ΤΡΑΒΕΙ ΤΑ ΜΑΛΛΑΚΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΠΙΑΝΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΚΙ ΤΗΣ ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΠΙΑΝΕΙ ΕΚΝΕΥΡΙΣΜΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΦΑΓΟΥΡΑ.ΑΥΤΑ ΤΑ ΝΕΑΜΑΣ.ΕΛΠΙΔΑΚΙ ΘΕΛΩ ΚΙ ΕΓΩ ΤΗ ΔΙΟΑΙΤΑ ΓΙΑ ΘΗΛΑΖΟΥΣΕΣSmile) ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΜΑΖΙ ΜΕΡΙΔΙΟ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΟ!!

354ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 15 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Δευ Αυγ 20, 2012 2:36 am

PERIMPALOU2

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΡΕ ΤΑΤΙΑΝΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ,ΕΣΕΝΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΟΥ,ΠΟΤΕ ΞΕΚΙΝΗΣΑΤΕ-ΞΕΚΙΝΑΤΕ ΦΡΟΥΤΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΣΤΕΡΕΕΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΜΕ ΤΡΕΛΑΝΟΥΝ,ΟΤΑΝ ΛΕΜΕ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΠΕΜΠΤΟ (ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ) ΕΝΝΟΥΜΕ ΑΦΟΥ ΤΟΝ ΚΛΕΙΣΟΥΝ?ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ?ΕΜΕΙΣ ΤΩΡΑ ΚΛΕΙΣΑΜΕ ΤΟΝ ΤΕΤΑΡΤΟ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΑΜΕ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΑΜΕ ΤΟΝ ΠΕΜΠΤΟ,ΔΗΛΑΔΗ ΣΕ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΤΟΘΛΑΧΙΣΤΟΝ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ.Ε?ΑΥΡΙΟ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ ΚΑΙ ΕΜΒΟΛΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕ ΚΑΤΑΤΟΠΗΣΕΙ ΛΙΓΑΚΙ.ΦΙΛΙΑ ΣΤΟ ΚΟΥΚΛΑΚΙ ΣΟΥ!

355ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 15 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Δευ Αυγ 20, 2012 3:41 am

jerrysofaki

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
ΓΕΙΑ ΣΑΣ...

ΕΓΩ ΣΗΜΕΡΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ (ΞΕΣΚΟΝΙΣΜΑ, ΣΚΟΥΠΙΣΜΑ , ΣΦΟΥΓΓΑΡΙΣΜΑ) ΚΑΙ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΊΗΣΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ ΜΕ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟ...ΠΟΛΥ ΟΜΩΣ!
ΠΑΝΕ ΕΚΕΙΝΕΣ ΟΙ "ΩΡΑΙΕΣ" ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 12 ΕΙΧΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΟΥΣΑ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ ΚΑΙ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΙΚΗ ΚΑΙ ΟΟΟΟΤΙ ΜΟΥ ΕΡΧΟΤΑΝ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ!

ΕΣΕΙΣ ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ? ΕΜΕΝΑ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΚΑΘΕ ΛΙΓΟ ΘΕΛΕΙ ΑΓΚΛΑΛΙΕΣ.ΔΕΝ ΤΟΥ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΕ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕ ΑΚΟΥΕΙ...ΟΥΦ...ΑΓΧΩΘΗΚΑ!

ΕΠΙΣΗΣ, ΕΣΑΣ ΞΥΠΝΑΕΙ ΜΕ ΚΛΑΜΑΤΑ??

356ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 15 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Δευ Αυγ 20, 2012 4:42 am

mommy2be

mommy2be
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλημέρα κ από εμάς κορίτσια!!

Ελπίδα κ σε μένα τη δίαιτα αν γίνεται!! θα γίνουμε όλες κορμάρες;;; μακάρι!

εμείς από τότε που γυρίσαμε από διακοπές την προηγούμενη δευτέρα, έχει μπει σε τρελλό πρόγραμμα. δεν γκρινιάζει καθόλου και το βράδυ κοιμάται στο δωμάτιό της σερί απ τις 9 μέχρι τις 6.30, καμιά φορά και στις 7. Αφού δεν το πιστεύουμε με τον άνδρα μου. Απίστευτη αλλαγή. Μακάρι να κρατήσει! Φτου φτου φτου!!

Τατιάνα μην ανησυχείς, μικρά είναι ακόμα τα βρεφάκια μας, θα ξεμάθει η Ναταλία! Να πας οπωσδήποτε Χαλκιδική να ξεκουραστείς γιατί..σαν τη Χαλκιδική δεν έχει!!! κ να κάνεις κ μια βουτιά κ για εμάς!!

Νάκος, φάση είναι μωρέ κ θα περάσει!! δεν μπορεί ο μικρός σου ήταν πολύ ήσυχο μωρό!! Μην τα παρατάς και του δίνεις ξένο, προσπάθησε με το δικό σου!!

Εμείς φεύγουμε πάλι Σαλόνικα τη πέμπτη τα 2 μας (μπέμπα + εγώ) με αεροπλάνο για 2 εβδομάδες. Γίνομαι κουμπάρα στη κολλητή μου. Τα πρωϊνά έχω δουλειά στη Θεσ/νίκη, να δούμε ποιός θα τη κρατάει γιατί η πεθερά μου λείπει κ η μαμά μου δουλεύει.. Βλέπω να τη παίρνω μαζί μου στα ραντεβού...

Φιλιά σε όλες!!!

357ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 15 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Δευ Αυγ 20, 2012 4:44 am

mommy2be

mommy2be
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
jerrysofaki έγραψε:ΓΕΙΑ ΣΑΣ...

ΕΓΩ ΣΗΜΕΡΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ (ΞΕΣΚΟΝΙΣΜΑ, ΣΚΟΥΠΙΣΜΑ , ΣΦΟΥΓΓΑΡΙΣΜΑ) ΚΑΙ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΊΗΣΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ ΜΕ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟ...ΠΟΛΥ ΟΜΩΣ!
ΠΑΝΕ ΕΚΕΙΝΕΣ ΟΙ "ΩΡΑΙΕΣ" ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 12 ΕΙΧΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΟΥΣΑ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ ΚΑΙ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΙΚΗ ΚΑΙ ΟΟΟΟΤΙ ΜΟΥ ΕΡΧΟΤΑΝ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ!

ΕΣΕΙΣ ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ? ΕΜΕΝΑ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΚΑΘΕ ΛΙΓΟ ΘΕΛΕΙ ΑΓΚΛΑΛΙΕΣ.ΔΕΝ ΤΟΥ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΕ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕ ΑΚΟΥΕΙ...ΟΥΦ...ΑΓΧΩΘΗΚΑ!

ΕΠΙΣΗΣ, ΕΣΑΣ ΞΥΠΝΑΕΙ ΜΕ ΚΛΑΜΑΤΑ??

sofaki τι φατσούλα ο δικός σου!!! κουκλί είναι!!! αφού σαν τις αγκαλίτσες της μαμάς δεν έχει, φυσικό είναι να τις ζητάει ο μπομπιράκος σου!!!

358ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 15 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Δευ Αυγ 20, 2012 5:04 am

nakos

nakos
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Κοριτσια καλησπερα!!! Βλεπω οτι σιγα σιγα ολες γυρναμε στη βαση μας!! Τελευταια βδομαδα διακοπων κ για εμας κ μετα πισω!! Ο μικρος το βραδυ ηταν καπως πιο ησυχος! Ξυπνησε μονο μια φορα στις 2:45 οπως παντα( λες κ εχουν ρολοι) κ μετα στις 7! Εδω φυσαει παρα πολυ κ ουτε εξω απο το σπιτι δεν μπορουμε να βγουμε!! Αντε να περασουν αυτα τα μελτεμια μπας κ κανουμε κανενα τελευταιο μπανακι!!
Γεωργια ειδα το σωσιβιο στη φοτο! Το πηραμε κ εμεις αλλα δεν το βαλαμε σχεδον καθολου γιατι ο μικρος κρυωνει πολυ στη θαλασσα κ τον βαζω ισα ισα για 5 λεπτα! Του δικου σου του αρεσε;
sofaki και εμενα καποιες φορες ξυπναει με κλαματα!! Εχεις δικιο παντως δυσκολο πραγμα οι δουλειες με το μωρο!
Τωρα τον θηλασα κ κοιμαται για μεσημερι θα τον παρω απο διπλα μου κ θα τον βαλω στην κουνια για να δουμε θα ξυπνησει; Παντως κ εχτες στην κουνια του τον εβαλα! Μου κοιμηθηκε βεβαια λιγοτερο αλλα δεν πειραζει! Που θα παει θα μαθει! Αυτα τα νεα μας!! Φιλακια κοριτσια!!

359ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 15 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Δευ Αυγ 20, 2012 10:58 am

Elenathens

Elenathens
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Γεια σας μανουλες!!!
Sofaki εγω οταν κανω δουλειες τον δινω στη μαμα μου- η απεναντι σωτηρια πορτα! Χιχι! Για να μην μυριζει χλωρινη κλπ!
Προσπαθω οταν κοιμαται αλλα δεν παιζει να γινουν πολλα πραγματα!
Πααανε οι παλιες μερες που και εγω χανομουν στην κουζινα και εκανα οτι μου ερχοταν απο φαγητα μεχρι ζαχαροπαστες και τουρτα πειρατικο καραβι! Τωωωωρα ουτε βραστο αβγο! Ας ειναι καλα η σωτηρια απεναντι πορτα πουλεγαμε πριν! Η μανα στελνει μπιφτεκακια, γεμιστα, κεικ!
Εμενα δεν κλαιει οταν ξυπναει, απλα παιζει και περιμενει να τον σηκωσω. Μιας φιλης μου ομως ξεσηκωνει τη γειτονια! Ειναι φυσιολογικο να κλαινε οταν ξυπνανε!

Ασχετο, αλλα καπου διαβασα οτι η διαρροια ειναι συμπτωμα οδοντοφυιας. Το εχτε ακουσει;

Εγω δεν θηλαζω, αλλα και εμενα κοιμαται στο μπιμπερο...
Και εχω ενα αγχος απο αυτο το πιπιλισμα μην μαθει να εχει κατι στο στομα για να κοιμηθει και βαλει κανενα δαχτυλο. Δεν το θελω με τιιιιιποτα. Αν ηταν θα το ειχε βαλει; Πιπιλα δεν δεχεται καθολου. Δεν τον εχω δει να το βαζει, αλλα οταν γενικα τρωει τα χερια του, του τα κατεβαζω.

360ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 15 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Δευ Αυγ 20, 2012 11:00 am

Elenathens

Elenathens
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ειμαι υπερβολικη λετε;

361ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 15 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Δευ Αυγ 20, 2012 11:08 am

jerrysofaki

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
καληνύχτα !!!

362ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 15 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Δευ Αυγ 20, 2012 11:38 am

τατιανα

τατιανα
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Κοριτσακια καναμε και εμεις σημερα εμβολιακη!Η Μικρη εκλαψε λιγα δευτερολεπτα κ μολις την πηρα ολα καλα!Σε ενα μηνα και 10 μερες εβαλε 1250κιλα ναι ναι και λεω γιατι βαρυνε τοσο..αα και μονο ενα ποντο οποτε τωρα ειναι 7150 και 63εκ χεχε κοντοχοντρη μου την ειπε η παιδιατρος..μμμ ευτυχως το ειπε στα αστεια!!
Μας ειπε να ξεκινησουμε φρουτακι μπανανα πρωτα μιας κ την εχει δοκιμασει και της αρεσε και μετα απο 15 μερες ρυζαλευρο της ειπα και για κεχρι που ειναι χωρις γλουτενη και ειπε οκ βεβαια δεν θελω να δινω καθε απογευμα κρεμα θα δω τι θα κανω.
Α εντωμεταξυ παει να γράψει ρυζαλευρο- βανιλια κ την διακόπτω κ λέω δεν θέλω του εμπορίου κ το μουτζουρωνει κ μου λέει πάρε τότε απο βιολογικά που είναι χωρίς πρόσθετα απλά βάλε λίγο φρουτάκια γιατί είναι ανοστο.
Βέβαια ακόμα δεν θα ξεκινήσω γιατί θα πάμε κ Χαλκιδική μην έχω κ αυτο τον μπελά του ταισματος θέλω κ να κλείσει τον 6ο μήνα.

Ευακι σύμφωνα με τον παγκόσμιο οργανισμό υγείας πρέπει να κλείσει τον 6ο μήνα πρώτα οπότε έχετε 2 μήνες ακόμα. Βέβαια πολυ παιδιατροι συστήνουν απο τον 4 κ 5 μήνα αλλα καλο είναι να μην βιαστεις γιατί είναι ανωριμο το πεπτικο τους σύστημα κ φυσικά όσο θηλασει αποκλειστικά τόσο πιο καλα, έχει γίνει κ σχετική έρευνα.
Μιας φίλης μου τα ξεκίνησε 8 μηνών γιατί ήταν χοντρουλης κ έτσι της είπε θηλασε καλύτερα πιο πολυ στέρεες θα τρώει μια ζωή.
Βέβαια η δικιά μου δεν την βλέπω να κόβει θηλασμους θα τρώει κ Μετα θα πίνει κ καπάκι γάλα χαχαχα

Αα μου είπε κ όταν αρχίσει το φαγακι να δίνω κ λίγο νεράκι μετα αλλα γενικά είπε αν είμαι μαζι της καλύτερα να προσφέρω στήθος καλη η γιατρεσα μας χαχαχα

Σοφια κ εμένα τα ίδια έχω πάρει ένα μειται την δενω στην πλάτη κ έτσι κάτι κάνω αλλα κ εκει δεν κάθεται Πανω απο μισάωρο! Λέω άντε να μπουσουλησει να με περνει απο Πισω να μην κουβαλαω!!

Ελενα κ μένα έχει συνέχεια τα χέρια μέσα στο στόμα αλλα δάχτυλο δεν πιπιλαει έχει το στήθος χαχαχαχα μην αχγωνεσαι αν ήταν θα το ξεκινούσε ήδη.

Κορίτσια μου έφερε ο αδερφός μου ένα ομοιοπαθητικο για τα δόντια είναι μικρα μπαλακια κ τα δίνεις κ πιπιλανε η δικιά μου δεν έχει ακόμα σημάδια είπε η Παιδιατρος οπότε δεν ξέρω αν κάνουν δουλεια παντός μου έφερε 3 κουτάκια.. Θα φτάσουν κ για δεύτερο παιδι μου φαίνεται..

363ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 15 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Δευ Αυγ 20, 2012 11:38 am

mommy2be

mommy2be
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Elenathens έγραψε:Ειμαι υπερβολικη λετε;

Ελένα εμένα μόνο με το δάκτυλο κοιμάται!!! άστα βράστα! να δούμε πως θα της το κόψω όταν έρθει η ώρα!

364ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 15 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Δευ Αυγ 20, 2012 12:26 pm

jerrysofaki

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Elenathens, πολύ ζηλεύω που έχεις την μανούλα σου κοντά! πέρα από την βοήθεια , είναι ωραίο να έχουν την γιαγιά κοντά και να τους κάνει αγάπες και παιχνίδια...εκτός βέβαια και αν είναι πεθερά.χαχα..

και εμείς θα κάνουμε εμβόλιο τέλος της εβδομάδος και εύχομαι και παρακαλάω να μην αποσυντονιστεί πάλι ο μικρός...την τελευταία φορά ήταν βασανιστήριο η νύχτες!

Τατιάνα μου, 7150 ε??? και εσένα σε ζηλεύω! ο δικός μου κοντεύει τα 11 κιλά και είναι πια ασήκωτος...δεν μπορώ να τον χαρώ όπως θα ήθελα και ειδικά στο μπάνιο!

εμένα αυτονανουρίζεται με το σεντονάκι του αλλά λίγο αγχώνομαι μην μπουρδουκλωθεί μέσα στη νύχτα και δεν μπορεί να ανασάνει... από την άλλη δεν θέλω να του το πάρω αφού του αρέσει...

τι να κάνω οεο???

και πάλι καληνύχτα!!!

365ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 15 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Τρι Αυγ 21, 2012 12:07 am

τατιανα

τατιανα
Σοφια μου βάλανε είναι κ μικροκαμωμενη κ έτσι είναι σαν φουσκιτσα μικρούλα κ στρουμπουλη χιχι αλλα εσένα 11 κιλά;;; Μωρε μπράβο βέβαια είναι κ αντρακι ίσως έχει κ βαρύ κόκκαλο γιατί στην φωτο δεν του φαίνεται.. Πόσο ύψος έχει; Κ λέω πως είναι βαριά φαντάζομαι πόσο δύσκολο θα είναι να τον έχεις κ συνέχεια αγκαλιές!

Κορίτσια μου διαβάστε το τεύχος Φεβρουαρίου του γαλουχω άσχετα αν θηλαζετε ή όχι έχει πολύ ωραίο άρθρο για τις στερεές http://www.lllgreece.org/galoucho

366ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 15 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Τρι Αυγ 21, 2012 2:06 am

mommy2be

mommy2be
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ευχαριστούμε για το λινκ τατιάνα!

εγώ τη δικιά μου τη μάτιαξα. σήμερα απ το πρωί τσιρίζει, ουρλιάζει κλαίει!!!

καλημέρες!!

367ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 15 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Τρι Αυγ 21, 2012 3:04 am

Elenathens

Elenathens
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Τατιανα +1250; Φοβερη η ναταλια! Μπρααααβο στη μπουμπουκιτσα!
Εμεις το 3 εμβολιο θα το κανουμε αρχες σεπτεμβρη!

Σημερα το πρωι πηγαμε με τον μπεμπη και μια φιλη μου για καφεδακι! Διπλα στο συντριβανι κατω απο τα πλατανια εριξε καααατι υπνους βασιλικους!
Σοφακι 11 κιλα...´´;;;;;;;;

368ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 15 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Τρι Αυγ 21, 2012 4:46 am

mommy2be

mommy2be
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ρε παιδιά εμείς το πρώτο το κάναμε στο 2μηνο (ενα 6πλο) κ το 2ο θα το επαναλάβουμε μετά από 2 μήνες, δηλαδή τέλη Αυγούστου. Έχει κάνει καμιά σας αυτό το εμβόλιο;;; κοινώς στον 3ο μήνα δεν τρυπηθήκαμε!

369ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 15 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Τρι Αυγ 21, 2012 5:20 am

Elenathens

Elenathens
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
mommy2be έγραψε:ρε παιδιά εμείς το πρώτο το κάναμε στο 2μηνο (ενα 6πλο) κ το 2ο θα το επαναλάβουμε μετά από 2 μήνες, δηλαδή τέλη Αυγούστου. Έχει κάνει καμιά σας αυτό το εμβόλιο;;; κοινώς στον 3ο μήνα δεν τρυπηθήκαμε!

Οχι εγω δεν το ξερω αυτο.... Καθε μηνα κανουμε εμεις.
Απλα ξερω οτι τωρα παμε για τα επαναληπτικα!

370ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 15 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Τρι Αυγ 21, 2012 12:05 pm

jerrysofaki

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
11 κιλά... αλλά λεπτομερείς θα ξέρω την παρασκευή το βράδυ που θα πάμε στον γιατρό!

Και εμείς κάθε μήνα κάνουμε εμβόλιο mommy2be!

καλό βράδυ σε όλες

371ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 15 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Τρι Αυγ 21, 2012 12:13 pm

maria maroui

maria maroui
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
γειά σας κι απο μένα!!!

έλενα αν ήταν θα σου έβαζε το δάκτυλο κατευθείαν. εμένα δυστύχως έχει αρχίσει και αρπάζει τον αντίχειρα αλλά πιο πολύ όταν έχει νευρικότητα παρά για να κοιμηθεί.
να δώ τί θα την κάνω τη σκατουλίτσα!!!!

οι δουλειές του σπιτιού είναι πονεμενη ιστορία..... σκούπισμα, σφουγγάρισμα και ξεσκόνισμα πάντως κάνω αρκετά συχνά λόγω του οτί συμβιώνουμε με 3 γάτες και ευτυχώς όταν κάνω δουλειές αναλαμβάνει τη μικρή ο μπαμπάς της εξ'ολοκλήρου. πω πω κι εγώ πρίν γεννήσω είχα γίνει Βέφα και Παρλιάρος μαζί!!! Smile Smile

εμβολιάκια κι έμεις κάνουμε κάθε μήνα, τώρα το Σεπτέμβρη θα κάνουμε το 3ο.

αυτά κι απο μένα. πολλές καληνύχτες σε σας και στα μπεμπάκια σας!!! Smile

372ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 15 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Τετ Αυγ 22, 2012 2:31 am

jerrysofaki

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
ΓΕΙΑ ΣΑΣ!!!
ΕΙΣΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΚΑΛΑ? ΤΑ ΜΠΕΜΠΕ??

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΘΕΛΩ ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΑΣ:

Α) ΠΟΙΑ ΕΝΔΟΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΝΑ ΠΑΡΩ

Β) ΕΙΜΑΙ ΜΕΤΑΞΥ FISHER PRICE ΚΑΡΕΚΛΑΚΙ ΦΑΓΗΤΟΥ KAI CHICCO POLLY. ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΑΣ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΗΣ???

ΦΙΛΙΑΑΑΑΑΑ

373ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 15 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Τετ Αυγ 22, 2012 3:36 am

Mamma_Mia!

Mamma_Mia!
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
γεια σας κοριτσια!
τατιανα μπραβο +1250!!!!λες να κλεισει τον 6ο και μετα για στερεα ε? κ εμας 5μιση μας ειπε...ωραια να ξεκινησεις να μας πεις κ εμας που ακολουθουμε Smile το εχω ενα αγχος και αυτο...

ελενα αυτο με τα δοντακια και τη διαρροια το εχω ακουσει.μιας γνωστης μου ο γιος απο τοτε που βγαζει δοντακια κανει συνεχεια διαρροιες...

σοφια εμενα μου εφεραν δωρο ενδοεπικοινωνια της φισερ πραις που εχει και νανουρισμα και προβολεα με ψαρακια στο ταβανι μου αρεσει που ακουγεται αρκετα αλλα δεν εχω δοκιμασει μακρια μονο στο μπαλκονι

κιχσ3< αυτο το εγραψε με τα ποδαρακια του...μα τι εξυπνο μωρο εχω χαχαχαχ (κουκουβαγια) Laughing Laughing Laughing

374ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 15 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Τετ Αυγ 22, 2012 3:57 am

PERIMPALOU2

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΚΙ ΕΓΩ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΝΔΟΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΧΩ ΜΑΣ ΤΗΝ ΠΗΡΕ Η ΝΟΝΑ ΤΗΣ,ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΚAI Ο ΠΡΟΤΖΕΚΤΟΡΑΣ ME TA ΨΑΡΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΟΥΣΙΚΗ,ΚΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΩ ΧΡΗΣΙΜΟΙΗΣΕΙ ΓΙ ΑΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΙΟ ΩΡΑΙΟ ΑΠΟ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΣΥΣΤΗΜΑ,ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Η ΜΟΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΓΚΡΙΝΙΑΞΕΙ Η ΚΛΑΨΕΙ ΛΙΓΟ ΤΟ ΜΩΡΟ ΞΑΝΑΡΧΙΖΕΙ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΤΗΝΜΟΥΣΙΚΟΥΛΑ ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΙ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑΝΟΥΡΙΖΕΤΑΙ.

375ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 15 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Τετ Αυγ 22, 2012 12:16 pm

mommy2be

mommy2be
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
τελικά χάσαμε ένα εμβόλιο χάρη στη φοβερή παιδίατρο που ερχόταν στο σπίτι μας.... τον πνευμονιόκοκο.. τα νεύρα μου...

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 15 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 28 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις