326 Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Παρ Αυγ 17, 2012 2:32 am
PERIMPALOU2
Πανταχού παρούσα!
ΘΑ ΜΟΥ ΤΟ ΚΑΤΣΙΑΣΟΥΝΕ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΟΥ ΣΤΟ ΓΑΜΟ,ΕΥΤΥΧΩΣ Η ΠΕΘΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΕΡΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝΕ...ΕΛΠΙΖΩ))
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
mommy2be έγραψε:χαχα!! ναι ρε γμτ, να κάνουμε μια ανταλλαγή, θα βγούμε θεές!!!
φόρα ματάκι στη μπέμπα οπωσδήποτε! θα στη φάνε!!
εμάς έγινε ένας χαμός στις διακοπές (ήταν σαν να είχα πάει διακοπές με celebrity). όλοι την κοιτούσαν, γελούσαν.. κάτι τουρίστες ολλανδοί τη βγάζαν φώτο. Λες κ δεν έχουν δει ξανά μωρό παιδί! Επειδή πάντα ξεχνάμε να της φοράμε ματάκι, στο τέλος κρεμάσαμε ένα τεράστιο μάτι πάνω στο καρότσι!!!
PERIMPALOU2 έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ ΓΛΥΚΑ.
ΕΧΟΥΜΕ ΓΑΜΟ ΜΙΑ ΞΑΔΕΡΦΗ ΠΡΩΤΗ ΤΟΥ ΓΡΗΓΟΡΗ ΑΥΡΙΟ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΟΓΛΕΝΤΙ ΚΑΙ ΠΗΓΑ ΑΓΟΡΑ......ΩΡΕ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ!!!ΤΕΛΟΠΑΝΤΩΝ ΒΟΛΕΥΤΗΚΑ ΕΝΑ ΛΕΥΚΟ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ ΣΤΕΝΟ ΓΑΙΤΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΕΙΜΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ .ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΓΙ ΑΚΡΥΨΩ ΤΑ ΜΠΡΑΤΣΟΥΛΙΑ ΕΝΑ ΣΚΟΥΡΟ ΜΠΛΕ ΡΟΥΑ ΜΠΛΟΥΖΙ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΨΗΛΑ ΤΑΜΠΑ ΠΕΔΙΛΑ.ΤΕΛΟΣΠΑΝΤΩΝ ΜΟΥ ΤΗ ΣΠΑΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΝΑ ΜΗΝ ΨΩΝΙΖΩ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΕΛΩ.ΕΛΕΝΑ ΓΕΡΑ!!!! ΑΝΤΕ ΚΙ ΕΓΩ ΧΑΛΑΡΩΣΑ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ.
ΝΙΝΙΔΑ ΕΧΕΙ ΚΙ Η ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ,ΠΟΛΥ ΛΙΓΟ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΠΑΕΙ ΚΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΛΛΛΑ ΔΕΝ ΤΗΣ ΕΒΑΛΑ ΤΙΠΟΤΑ ΑΚΟΜΗ,ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΩ ΚΙ ΕΓΩ ΚΑΝΕΝΑ ΛΑΔΑΚΙ.ΤΙ ΑΛΛΟ ΓΙΑ ΠΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΙΑ ΣΑΣ.ΕΜΕΙΣ ΑΥΡΙΟ 4 ΜΗΝΩΝ!!!
Α ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΗΝ ΖΥΓΙΣΑ ΠΡΟΧΕΙΡΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΧΤΕΣ ΚΑΙ ΠΗΡΕ ΜΟΛΙΣ 300 ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ ,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟ?ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΚΙΝΗΤΙΚΗ ΟΛΗ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΚΟΛΥΜΠΑΕΙ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΟΛΗ ΜΕΡΑ.ΑΛΛΑ ΣΤΕΝΑΧΩΡΕΘΗΚΑ.ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΚΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΒΕΒΑΙΑ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΟΑΜΕ ΓΙΑ ΕΜΒΟΛΙΟ.
elpidamamy έγραψε:κοριτσια κ εγω παντος εχω αλλαξει λιγο με τον αντρα μου αλλα κ γενικα δεν στεναχωριεμαι κ δεν με απασχολουν αλλα πραγματα οπως με απασχολουσαν παλια ανω απ ολα το παιδι. παντος μερικες φορες νοιωθω να τον παραμελω λιγο αλλα τι να κανω μου φευγει ολη η ενεργεια με τη μικρη, ειδικα με το θυλασμο ολημερα αυτοκολιτες με τη δεσποινα. ααα γιορταζαμε κ εμεις προχθες κ η χαζογιαγια (η μαμα μου) την εφτιαξε τουρτα μια τουρτα πιο μεγαλη απο εκεινη!!! χαχα!!! κοριτσια εγω συνεχιζω διατροφη κ απο 4/7 μεχρι τωρα εχω χασει 6 κιλα βασικα της εγκυμοσινης τελος ολα αλλα θελω αλλα 7 ακομα γιατι ειχα παχυνει κ πριν!!! φιλακια πολλα οποια θελει θελει της στελνω με μαιλ την διαιτα αλλα μονο για οσες θυλαζουν γιατι αλλιως παιζει να παρετε αντι να χασετε!!!![/quote
Μια χαρουλα ειναι η μπουμπου! Να την χαιρεσαι! Τουρτα απο τωρα μπραααααβο!
1η σεπτεμβρη θα ειμαι σαμο! Βαφτιζω το παιδακι μιας φιλης! Θα ειναι στην ιερα μονη παναγιας σπηλιανης! Ουτε ξερω που ειναι! Ειναι ωραια ξερεις;
maria maroui έγραψε:καλημέρες σας!!! τί κάνετε? εμείς αποκλειστήκαμε Αθήνα... τελικά δεν μας βλέπω να φευγουμε τουλάχιστον για καλοκαίρι!! ξεκινήσαμε προβιοτικό για την διαρροια και θα δούμε πως θα παει!!!!
έλενα το σιροπάκι για την ΓΟΠ έχει αρχίσει και κάνει δουλειά!!!!
θα σας πώ τι μου κάνει η μικρή τα τελευταία 2 βράδια.. ενώ κοιμάται γυρίζει στο πλάι και σιγά σιγα καταλήγει προύμυτα. το θέμα είναι οτι πλακώνει το ένα της χέρι και μετά απο λίγο ενώ συνεχίζει και κοιμάται αρχίζει να γκρινιάζει γιατί προφανώς ακόμα δεν μπορεί να ξαναγυρισει ανάσκελα. την γυρίζω λοιπόν εγώ και μετά απο λίγο πάλι τα ίδια..... δεν μπορώ να καταλάβω γιατί το κάνει αυτό???? υπάρχει καμία μανούλα που να της έχει συμβεί κάτι ανάλογο??? χθές το βράδυ ηρέμησε όταν πλέον την έβαλα στο κρεβάτι ανάμεσά μας!!
αυτά.... φιλιά σε ολες της μανούλες!!!
Για σου Μαρία και να σου ζήσει το μπουμπουκάκι. Έμενα η μικρή γυρνάει εδώ και 4 βδομαδες. Εχτές την εβαλα ανάσκελα για ύπνο και μετά από λίγο γύρισε μπρούμυτα και έτσι κοιμήθηκε όλο το βραδυ. Στην αρχή και εγώ σηκωνομουνα 10 φορές το βραδυ για να την βολέψω και να την γυρίσω. Γκρινιαζε συνεχεια,όμως τώρα πλέον δεν χρειάζεται βοηθεια. Χρειαζεται λίγο υπομονή μέχρι να βρει τρόπο από μονή και να μπορεί να βολεψει το χεράκι της. Έμενα είναι και πολύ τριβόλι, γυρνάει γυρο γυρο το κρεβατι, ξαπλωνει μπρούμυτα και σηκώνει το κεφαλι της και τα ποδιά μαζί.Σαν αεροπλάνο έτοιμο για απογειωση είναι . Υπομονή και θα δεις ότι δεν θα αργήσει να γυρνάει από μονή της, πολλά φιλιά.maria maroui έγραψε:καλημέρες σας!!! τί κάνετε? εμείς αποκλειστήκαμε Αθήνα... τελικά δεν μας βλέπω να φευγουμε τουλάχιστον για καλοκαίρι!! ξεκινήσαμε προβιοτικό για την διαρροια και θα δούμε πως θα παει!!!!
έλενα το σιροπάκι για την ΓΟΠ έχει αρχίσει και κάνει δουλειά!!!!
θα σας πώ τι μου κάνει η μικρή τα τελευταία 2 βράδια.. ενώ κοιμάται γυρίζει στο πλάι και σιγά σιγα καταλήγει προύμυτα. το θέμα είναι οτι πλακώνει το ένα της χέρι και μετά απο λίγο ενώ συνεχίζει και κοιμάται αρχίζει να γκρινιάζει γιατί προφανώς ακόμα δεν μπορεί να ξαναγυρισει ανάσκελα. την γυρίζω λοιπόν εγώ και μετά απο λίγο πάλι τα ίδια..... δεν μπορώ να καταλάβω γιατί το κάνει αυτό???? υπάρχει καμία μανούλα που να της έχει συμβεί κάτι ανάλογο??? χθές το βράδυ ηρέμησε όταν πλέον την έβαλα στο κρεβάτι ανάμεσά μας!!
αυτά.... φιλιά σε ολες της μανούλες!!!
Κοπέλα μου να χαιρεσε το ζουζούνι σου. Τώρα όσο μεγαλώνουν τα μωράκια μας θα κοιμουνται λιγότερο,θα παίζουνε και θα αγκουιζουν πολλες ώρες. Μήπως γκρινιάζει από τα δοντάκια?Πρόσεξες αν βάζει τα χεράκια στο στόμα η τρέχουνε σάλια από το στοματάκι? Πιστεύω πώς γκρινιαζει επειδη τον φαγουριζόσουν τα ούλα,ι δικιά μου χώνει μπούνια ολόκληρη στο στόμα. Μακάρι να γυρίσετε γρηγορα στους παλιούς ρυθμούςnakos έγραψε:Κοριτσια μου καλησπερα!! Χαθηκα αλλα σας διαβαζω!! Κοριτσια ο μικρος εχει γινει ταλιμπαν!! Απο εκει που κοιμοταν 8 - 9 ωρες σερι το βραδυ τωρα ουτε τριωρο δεν κοιμαται!! Κατι τον ενοχλει κ ξυπναει συνεχεια!! Εντωμεταξυ εχτες πρωτη φορα εκανα 2,5 ωρες να τον κοιμισω! Κ εμενα γυρναει στον υπνο του πλαγια κ μετα μπρουμιτα κ μετα κλαει γιατι δεν μπορει να ξαναγυρισει ανασκελα!! Του βαζω την πιπιλα για να ξανακοιμηθει αλλα τιποτα θελει στηθος κ στο κρεβατι διπλα μου κ οταν τον κοιμιζω κ παω να τον βαλω στην κουνια του ξαναξυπναει κ ολο το βραδυ γινεται αυτο! Ουφ κοριτσια εχω κουραστει λιγο! Ειχα το πιο ησυχο βρεφακι κ τωρα μου εχει γινει ταλιμπαν!! Δεν ξερω τι να κανω; Εχει μια βδομαδα που γινεται αυτο! Αντε λεω θα επανελθουμε στο παλιο καλο μας προγραμμα αλλα που; Καθε βραδυ κ χειροτερα απο το προηγουμενο! Κ ολη μερα ειναι μες τα γελια! Αχ τι να πω; Ελπιζω κατι να γινει κ να γυρισει στα παλια! Σημερα του εδωσα πρωτη φορα ξενο με μπιμπερο κ ηπιε 100ml αντε λεω μπραβο που ηπιε με το μπιμπερο! Τωρα τον εβαλα στο στηθος κ ηπιε οσο ηθελε κ μετα ξεκινησε κ επαιζε κ εκανα μπρρρ με το στομα του! Λεω κ εγω ετσι εισαι βουρ στην κουνια σου! Τον αφηνω μεχρι να γκρινιαξει κ μετα τον παιρνω τον ξαναβαζω στο στηθος μου κ κοιμομαστε αγκαλια για μεσημερι! Αλλα πρεπει να του το κοψω κ αυτο γιατι συνηθιζει κ μετα δεν θα κοιμαται μονος του! Αυτα τα νεα μας!! Φιλακια πολλα κ καλο κουραγιο!!!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης