Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
603 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 603 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 27 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 13 από 41]

301ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 13 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Κυρ Αυγ 12, 2012 1:07 am

maria maroui

maria maroui
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
καλημέρα μανούλες!!!

τατιάνα είχες συμπαράσταση!!! σήμερα είχαμε ξενύχτι, μαλλον μας μάτιασα. έκανε κακά γύρω στις 4 λόγο διαρροιας και την ώρα που την αλλαζα ξύπνησε κι αρχισε τα χαμόγελα. εεε μετά απο λίγο πείνασε, της έφτιαξα γάλα και μετά το ταισμα να μείνει και λίγο ορθια λόγο ΓΟΠ..... πήγε η ωρα 6. μέχρι να κοιμηθεί... καλημέρα!!!! ευτύχως μαζί με τον αντρα μου το πήραμε και λιγο στην πλάκα και περασε ευχαριστα το ξενύχτι!!!! Smile Smile Smile

εσείς κοριτσακια τί κάνετε;;;;

302ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 13 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Κυρ Αυγ 12, 2012 9:45 am

Ντάλια

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλησπερα!!!!! Πω πω, τι φατσονια τα μπεμπακια σας, φτου φτου!! Εμενα ο μπεμπης γινεται 4 μηνων την Παρασκευη! Απιστευτο πως περναει ο καιρος!! Βλεπω πολυ μετακομιση παιζει αυτο τον καιρο!! Ειμαι κι εγω στο club!! Μετακομισαμε την περασμενη εβδομαδα...πολυ κουραση και ελειπαν και οι δικοι μας...τα κατααφεραμε ομως!! Ο μικρος τα πρωτα βραδια κοιμηθηκε μαζι μας πρωτον για να μην του ερθει αποτομα η αλλαγη και 2ον γιατι πραγματικα δεν ειχαμε καθολου δυναμη να τον πηγαινοφερνουμε στην κουνια του κι ας ειναι και διπλα στο κρεβατι μας!!!! Ευτυχως τωρα 2 βραδια κοιμαται σερι στην κουνια του, αντε να μπαινουμε σε μια σειρα σιγα σιγα!
Οσο για την κεραλοιφη εχω να πω πως με εχει σωσει!!! Απο τοτε που μου την εμαθε η Τατιανα (ΤΑΤΙΑΝΑ ΝΑ΄ΣΑΙ ΚΑΛΑ!!!!!) την κανω μονη μου και την βαζω σε καθε αλλαγη και δεν εχει συγκαει ποτε!!!! Τελεια!Πρωτα εφτιαχνα βαζακι βαζακι, τωρα φτιαχνω ποσοτητα να εχουμε! Οσο για τις πανες, χρησιμοποιουμε του LIDL σταθερα! Ουτε διαρροες ουτε τιποτα!!! Σε αντιθεση με τις pampers που μια φορα δεν μειναμε καθαροι πραγματικα!!! Αυτα τα νεα μας!!! Φιλια!!!!! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 13 417472

303ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 13 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Κυρ Αυγ 12, 2012 10:41 am

τατιανα

τατιανα
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Mamma_Mia! έγραψε:
τατιανα εφτιαξα κ εγω κηραλοιφη αλλα πιο πολυ με ελαιολαδο μου μοιαζει παρα με αλοιφη, τοσο υγρο πρεπει να ειναι ή εγω εκανα γκαφα??ευτυχως δεν μου εχει συγκαει ακομα .τον πλενω συχνα κ χρησιμοποιω σουντοκρεμ αλλα δεν θελω να του βαζω κ πολυ

Mαριαννα βαλε πιο πολυ κερι και θα γινει πιο πηχτο.Ζεστανε λιγο κερι ακομα και ριξε μετα μεσα το μιγμα που εφτιαξες και ξαναζεστανε τα!

304ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 13 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Δευ Αυγ 13, 2012 6:02 am

maria maroui

maria maroui
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
καλησπέρα σε ολές τις μανούλες!!!

χθες τρέχαμε στο ιασω παιδων για γενικες ούρων και καλλιεργια μήπως και έχει ουρολοιμωξη η μικρή μου γιατί εκτος απο τη διαρροια (που σηνεχίζει ακάθεκτη) της κόπηκε λίγο και η όρεξη. ο γιατρός μας είπε οτι μάλλον δεν είναι γιατί δεν εχει κάνει καθόλου πυρετο αλλά καλό είναι να το αποκλείσουμε το ενδεχόμενο να είναι. και τα αποτελεσματα βγαίνουν αυριο και με εχει φάει το αγχος!!!! Sad

εσεις κορίτσια τί κάνετε;;; πολλά φιλιά στα μπουμπούκια σας!! Smile

305ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 13 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Δευ Αυγ 13, 2012 6:09 am

Elenathens

Elenathens
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
maria maroui έγραψε:καλησπέρα σε ολές τις μανούλες!!!

χθες τρέχαμε στο ιασω παιδων για γενικες ούρων και καλλιεργια μήπως και έχει ουρολοιμωξη η μικρή μου γιατί εκτος απο τη διαρροια (που σηνεχίζει ακάθεκτη) της κόπηκε λίγο και η όρεξη. ο γιατρός μας είπε οτι μάλλον δεν είναι γιατί δεν εχει κάνει καθόλου πυρετο αλλά καλό είναι να το αποκλείσουμε το ενδεχόμενο να είναι. και τα αποτελεσματα βγαίνουν αυριο και με εχει φάει το αγχος!!!! Sad

Εγω εκανα καλλιεργεια πριν 3 εβδομαδες λογω γοπ στο ιασω παιδων. Απ οτι καταλαβα ολοι οι παιδιατροι το συστηνουν για να αποκλεισουν την ουρολοιμωξη, γιατι πολλες φορες ειναι ασυμπτωματικη(χωρις πονο η πυρετο).
Τελικα δεν ειχαμε. Συνεχιζει το μωρο να χτυπιεται για να φαει;
Εμενα ναι και σημερα του ξεκινησα σιροπακι, μηπως λογω οισοφαγητιδας ποναει... Θα δειξει!
Τελικα δεν ειχαμε ουρολοιμωξη

306ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 13 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Δευ Αυγ 13, 2012 6:17 am

maria maroui

maria maroui
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Elenathens έγραψε:
maria maroui έγραψε:καλησπέρα σε ολές τις μανούλες!!!

Εγω εκανα καλλιεργεια πριν 3 εβδομαδες λογω γοπ στο ιασω παιδων. Απ οτι καταλαβα ολοι οι παιδιατροι το συστηνουν για να αποκλεισουν την ουρολοιμωξη, γιατι πολλες φορες ειναι ασυμπτωματικη(χωρις πονο η πυρετο).
Τελικα δεν ειχαμε. Συνεχιζει το μωρο να χτυπιεται για να φαει;
Εμενα ναι και σημερα του ξεκινησα σιροπακι, μηπως λογω οισοφαγητιδας ποναει... Θα δειξει!
Τελικα δεν ειχαμε ουρολοιμωξη
άντε μπράβο!!! παντως είναι πολύ ψυχοφθόρο αυτό το περίμενε 2 μέρες για τα αποτελεσματα... αντε να δούμε!!
έχει ηρεμήσει στο φαγητό της κι εκει που λέμε ολα καλά αρχίζει η διάρροια.

307ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 13 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Δευ Αυγ 13, 2012 7:23 am

Elenathens

Elenathens
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Το ξερω.... Χρειαζεται υπομονη!
Τελικα δεν ειναι απο τις τροφες μεσω του θηλασμου;
Κατι τετοιο δεν ειχε πει ο doc;
Ολα θα πανε καλα παντως!

Εν τω μεταξυ βρε κοριτσια σας εχει τυχει να κοιμαται το μωρο σας και να ξυπνησει απο γοερο κλαμα ξαφνικα;
Σημερα το μεσημερι ειχε φαει μια 200αρα γαλα, επεσε για υπνο και ξαφνικα κλαααααμα. Πεταχτηκαμε πανω, τον σηκωσαμε, δεν καταλαβαινε τιποτα. Απο το κλαμα πεταξε και εναν εμετο.....εχασα δεκα χρονια απο τη ζωη μου. Αρχικα σκεφτηκα μηπως τον τσιμπησε κατι, αλλα τον εψαξα και τιποτα. Αυτο κρατησε 2-3 λεπτα και μετα ολα καλα, γελουσε.
Τι στο καλο; Κατι διαβασα για δοντακια, αλλα υπερβολη μου μοιαζει το τοοοοσο κλαμα. Δεν μπορουσα να τον επαναφερω. Και ειναι φοβερα ησυχο μωρο.....
Το εχετ παθει;

308ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 13 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Δευ Αυγ 13, 2012 7:48 am

explorerefi

explorerefi
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Elenathens έγραψε:Το ξερω.... Χρειαζεται υπομονη!
Ολα θα πανε καλα παντως!

Εν τω μεταξυ βρε κοριτσια σας εχει τυχει να κοιμαται το μωρο σας και να ξυπνησει απο γοερο κλαμα ξαφνικα;
Σημερα το μεσημερι ειχε φαει μια 200αρα γαλα, επεσε για υπνο και ξαφνικα κλαααααμα. Πεταχτηκαμε πανω, τον σηκωσαμε, δεν καταλαβαινε τιποτα. Απο το κλαμα πεταξε και εναν εμετο.....εχασα δεκα χρονια απο τη ζωη μου. Αρχικα σκεφτηκα μηπως τον τσιμπησε κατι, αλλα τον εψαξα και τιποτα. Αυτο κρατησε 2-3 λεπτα και μετα ολα καλα, γελουσε.
Τι στο καλο; Κατι διαβασα για δοντακια, αλλα υπερβολη μου μοιαζει το τοοοοσο κλαμα. Δεν μπορουσα να τον επαναφερω. Και ειναι φοβερα ησυχο μωρο.....
Το εχετ παθει;

Και εμένα καμιά φορά κλαίει όχι μόνο στον ύπνο αλλά και ξύπνια για να τη σηκώσω και ή θα ξαναρευτεί ή θα βγάλει γιαουρτάκι. Δυστηχώς συνεχίζονται αυτά ακόμα αλλά λιγότερο συχνά.

[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

309ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 13 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Δευ Αυγ 13, 2012 11:35 am

τατιανα

τατιανα
Καλησπέρα κοπέλες!!
Τι κανετεεε;
Εμείς καλα.. Γκρινιάζουμε γελάμε κοιμόμαστε τρώμε κ φτου απ´την αρχη!!
Κορίτσια θέλει να φάει η χοντρουλα μουυυ μας κοιτάει μες στο στόμα κ προσπαθεί να αρπάξει, αφήστε που θηλαζει συνεχειαα άντε κάτι παραπάνω απο 2 βδομάδες μείνανε κ θα αρχίσουμε φαγακι!
Έχω αρχίσει κ απο τώρα ότι μου δίνουν απο κήπο χωρίς φάρμακα κ απο τον πατέρα μου κ τα κατάψυχω για χειμώνα, σήμερα ξεφλουδισα ξεσποριασα κ κατεψυξα ντομάτες.
Αύριο θα έρθει ο αδερφός μου κ θα κάνουμε πιο πολλα μπανακια!

Μαρια ελπίζω να είναι όλα καλα!!

Ελενα μην αγχω κ μένα το έχει κάνει αυτο.

310ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 13 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Δευ Αυγ 13, 2012 1:05 pm

Ντάλια

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Elenathens έγραψε:Το ξερω.... Χρειαζεται υπομονη!
Ολα θα πανε καλα παντως!

Το εχετ παθει;

Αχ, κι εμενα το κανει!! Οχι στον υπνο του, εκει που καθεται σαν τον καλο του Θεου και χασκογελαει.. .ξαφνικα σαν να τον περναει ηλ. ρευμα και πεταγεται ο καημενουλης, ανασα δεν παιρνει απο το κλαμα, τρομαζω παρα πολυ! Μετα ηρεμει παλι και γελαει ως συνηθως.. Δεν εχω ιδεα τι παθαινει, η παιδιατρος μου ειπε πως τα δοντια καθως ανεβαινουν τον τρυπανε και του ριχνουν σουβλιες γι αυτο πεταγεται! Κι εγω τον ψαχνω παντως για κανενα κουνουποτσιμπημα!!!

311ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 13 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Τρι Αυγ 14, 2012 1:26 am

PERIMPALOU2

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΓΛΥΚΑ ΜΟΥ! ΧΤΕΣ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΚΛΑΙΓΕ ΚΑΝΕΝΑ 2ΩΡΟ ΣΕΡΙ ΤΟ ΠΟΥΛΑΚΙ ΜΟΥ,ΓΟΕΡΑ,ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΣΠΡΗ ΑΣΠΡΗ ΜΕ ΣΙΕΛ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΚΟΚΚΙΝΗΣΑΝ ΤΡΟΜΕΡΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΗΤΑΝ Η ΚΑΗΜΕΝΟΥΛΑ ΠΟΛΥ ΠΛΑΝΤΑΓΜΑΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΕ ΕΝΑ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΟ ΞΑΦΝΙΚΑ ΚΟΙΜΗΘΗΚΕ.ΡΕ ΤΑΤΙΑΝΑ ΚΙ ΕΜΕΝΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΑΣ ΚΟΙΤΑΕΙ ΠΟΥ ΤΡΩΜΕ ΚΑΙ ΛΥΓΟΥΡΕΥΕΤΑΙ,ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΕ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΚΑΤΩ ΧΕΙΛΑΚΙ ΣΑΝ ΝΑ ΤΡΩΕΙ ,ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΠΛΑΚΑ!!!

312ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 13 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Τρι Αυγ 14, 2012 1:59 am

Elenathens

Elenathens
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημερα!
Λετε να τα καταψυχουμε ε; Καλη ιδεα! Εμεις εχουμε κολοκυθακια στον κηπο μας... Υποθετω τα βραζω πρωτα; Και με τις ντοματες πως γινεται; Ωμες; Συγνωμη αλλα ειμαι λιγο ασχετη με αυτο το θεμα!
Και με τις βιταμινες τι γινεται; Χανονται;

313ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 13 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Τρι Αυγ 14, 2012 2:30 am

PERIMPALOU2

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Elenathens έγραψε:Καλημερα!
Λετε να τα καταψυχουμε ε; Καλη ιδεα! Εμεις εχουμε κολοκυθακια στον κηπο μας... Υποθετω τα βραζω πρωτα; Και με τις ντοματες πως γινεται; Ωμες; Συγνωμη αλλα ειμαι λιγο ασχετη με αυτο το θεμα!

ΕΜΕΝΑ Η ΜΑΜΑ ΜΟΥ ΤΙ ΣΒΡΑΖΕΙ ΠΡΩΤΑ ΛΙΓΟ ΤΙΣ ΤΟΜΑΤΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΝΕΙ ΒΑΖΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΦΥΛΑΜΕ ΣΕ ΔΡΟΣΕΡΟ ΜΕΡΕΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΑΛΤΣ ΟΛΟ ΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ,ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ ΝΤΟΜΑΤΕΣ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΣ ΜΑΣ ΠΕΙ ΚΑΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΑΛΛΗ.ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΕΝΑ!

314ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 13 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Τρι Αυγ 14, 2012 2:44 am

Elenathens

Elenathens
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημερα Perimpalou!!! Smile
Ξεχασα εχω και ατμομαγειρα.....που ενας θεος ξερει πως λειτουργει! Ηταν για τις περιφημες μερες της διαιτας, που εννοειται δεν τον χρησιμοποιησαμε ποτε! Χιχιχι!

Κοριτσια πηρα και δυο βιβλια με παιδικες τροφες και συνταγες για την εισοδο στη στερεα τροφη!
Οποια ενδιαφερετε να της λεω συνταγες για τα μπεμπουλινια, να μην τρωνε τα ιδια και τα ιδια!
Καπου διαβασα εν τω μεταξυ οτι ειναι καλυτερο οταν τρωνε πολτοποιημενες δυο με τρεις γευσεις να μην τα κανουμε κρεμα, ολα μαζι αλλα να τα δινουμε ξεχωριστα απο λιγο για να καταλαβαινει το μωρο τις διαφορες γευσεις .....πχ με το κουταλακι λογο πουρε πατατας , μετα λιγο πουρε κολοκυθιου κλπ.
Και οφειλω να ομολογησω οτι μου φανηκε λογικο.
Ασχετο βεβαια αν ειναι πιο χρονοβορο, απο το να τα βαλεις ολα στο μπλεντερ καινα γινουν μια μαζα!

315ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 13 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Τρι Αυγ 14, 2012 3:16 am

mommy2be

mommy2be
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
PERIMPALOU2 έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΓΛΥΚΑ ΜΟΥ! ΧΤΕΣ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΚΛΑΙΓΕ ΚΑΝΕΝΑ 2ΩΡΟ ΣΕΡΙ ΤΟ ΠΟΥΛΑΚΙ ΜΟΥ,ΓΟΕΡΑ,ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΣΠΡΗ ΑΣΠΡΗ ΜΕ ΣΙΕΛ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΚΟΚΚΙΝΗΣΑΝ ΤΡΟΜΕΡΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΗΤΑΝ Η ΚΑΗΜΕΝΟΥΛΑ ΠΟΛΥ ΠΛΑΝΤΑΓΜΑΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΕ ΕΝΑ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΟ ΞΑΦΝΙΚΑ ΚΟΙΜΗΘΗΚΕ.ΡΕ ΤΑΤΙΑΝΑ ΚΙ ΕΜΕΝΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΑΣ ΚΟΙΤΑΕΙ ΠΟΥ ΤΡΩΜΕ ΚΑΙ ΛΥΓΟΥΡΕΥΕΤΑΙ,ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΕ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΚΑΤΩ ΧΕΙΛΑΚΙ ΣΑΝ ΝΑ ΤΡΩΕΙ ,ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΠΛΑΚΑ!!!

γιατί ρε παιδιά έτσι με κλαματάκια;;; μια απ τα ίδια κ εμείς. έχει 4-5 μέρες, πάντα την ίδια ώρα κ πάντα όταν είμαστε έξω για κάνα ποτάκι. Χθες βγήκαμε με φίλους αλλά δεν της άρεσε της δεσποινίδας το μαγαζί, έκλαιγε συνέχεια. Μια εγώ μια ο άνδρας μου τη κάναμε βόλτες.. τίποτα. Με το που φύγαμε άρχισε τα χαμόγελα!! λέτε να είναι τα δοντάκια;; έχουμε κ καιρό να πάμε παιδίατρο, και δεν ξέρω τι να υποθέσω.

316ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 13 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Τρι Αυγ 14, 2012 3:54 am

τατιανα

τατιανα
Elenathens έγραψε:Καλημερα!

Έλενα της ντομάτες αν θες τις κανείς όπως είπε η Ευη αλλιώς εγωτις ζεματισα για να ξεφλουδιστουν αφαίρεσαν σπόρους, στο μπλεντερ κ έβαλα μικρές ποσότητες σε πλαστικά ποτηρακια γιατί σε σακουλακια κολαει.
Αλλα λαχανικά τα ζεματιζεις 1-3' τα ρίχνεις σε κρύο νερο να σταματήσει ο βρασμοσ κ αποθήκευεις (εννοείτε τα έχεις καθαρίσει κ κόψει κομματάκια όπως θα τα μαγειρευες).έτσι διατηρούνται η βιταμίνες τους κ το χρώμα. Πχ η πιπεριές δεν χρειάζονται ζεματσμα.
Εγω το κάνω γιατί θέλω μέχρι να χρονιαει να δοκιμάσει γεύσεις κ τον χειμώνα λαχανικά όπως κιλοκυθακια μελιτζανες κτλ είναι θερμοκηπίου.
Επίσης γενικά ένα κόλπο για να φεύγουν τα πολλα φάρμακα απο φρούτα ή λαχανικά είναι να τα κόβουμε κομμάτια κ να τα μουλιαζουμε σε νεράκι για 30'-1 ώρα.

Έχει επεξεργασθεί από τον/την τατιανα στις Τρι Αυγ 14, 2012 5:30 am, 2 φορές συνολικά

317ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 13 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Τρι Αυγ 14, 2012 4:46 am

maria maroui

maria maroui
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
γειά σας κορίτσια!!! τελικά ολα καλά, δεν εχει ουρολοιμωξη!!!! Smile απλά περιμένουμε να δουμε τι θα γίνει με τη διαρροια.

Ελενα κι εμενα το κάνει αυτο με τα κλάματα αλλά οχι τοσο εντονα και υποθέτω οτι είναι όνειρο.. δεν ξέρω!! τις προάλλες έκανε στον ύπνο της κάτι σαν λιγμούς και μόλις την πήρα αγκαλιά και ξύπνησε άρχισε τα γέλια!!

πολυ ωραια η ιδέα της συντηρησης λαχανικών!!! θα το ψάξω κι εγώ. Smile

318ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 13 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Τρι Αυγ 14, 2012 5:53 am

Elenathens

Elenathens
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
maria maroui έγραψε:γειά σας κορίτσια!!! τελικά ολα καλά, δεν εχει ουρολοιμωξη!!!! Smile απλά περιμένουμε να δουμε τι θα γίνει με τη διαρροια.

Ελενα κι εμενα το κάνει αυτο με τα κλάματα αλλά οχι τοσο εντονα και υποθέτω οτι είναι όνειρο.. δεν ξέρω!! τις προάλλες έκανε στον ύπνο της κάτι σαν λιγμούς και μόλις την πήρα αγκαλιά και ξύπνησε άρχισε τα γέλια!!

πολυ ωραια η ιδέα της συντηρησης λαχανικών!!! θα το ψάξω κι εγώ. Smile

Χαιρομαι που βγηκαν καθαρες οι εξετασεις!
Ελπιζω να τη βρειτε την ακρη....

Εγω γενικα ταλαιπωρηθηκα πολυ...... Το παιδι γοπ με οισοφαγητιδα. Αλλαξα τρεις γιατρους. Αλλος μου ελεγε αστο να κανει εμετους, αλλος δεν εχει τιποτα, αλλος δωστου αντιαναγωγικα , αλλος κανε εξετασεις ουρολοιμωξης κλπ.
Με την αλλαγη του γαλακτος , οχι αντιαναγωγικο αλλα με υδρολυμενη πρωτεινη βρηκαμε την υγεια μας. Δηλ. Μειωθηκαν οι εμετοι 80%.
Απο την αλλη μειωνε τις ποσοτητες του γαλακτος που ετρωγε και χτυπιοταν στο φαγητο. Πηραμε το σιροπακι epantoren 2ημερα. Και σωθηηηηηηκαμε. Χτες ετρωγε 150-200 σε καθε γευμα, ενω μας ελεγαν μικρα γευματα (90αρια καθε 2ωρες)....

Το σιροπι εγω το προτεινα στη γιατρο.....κανενας γιατρος δεν μου το ειχε πει.........!

Που θελω να καταληξω...... Ψαξτο αν μπορεις και λιγο μονη σου. Εμενα με βοηθησε πολυ το φορουμ εδω, διαβασα αντιστοιχες περιπτωσεις, μιλησα και με τις κοπελες και πηγα λιγο ψαγμενη στη γιατρο.

Κανενας δεν μου ειχε πει το πιο απλο.
Οτι η οισοφαγητιδα μειωνει την ποσοτητα που τρωει το παιδι,γιατι ποναει ο οισοφαγος του. Η λυση ειναι το epandoren και το παιδι απλα τρωει τωρα τρεεεεεελες ποσοτητες.

Το ιδιο και με τη διαρροια..... Δες το λιγο και στο φορουμ, μηηηπως δεις κατι ενδιαφερον. Ελπιζω να τη βρειτε την ακρη!

319ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 13 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Πεμ Αυγ 16, 2012 6:03 am

mommy2be

mommy2be
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
εδώ κ αρκετό καιρό η μπέμπα μου έχει ξηρή και κίτρινη επιδερμίδα στο κεφάλι, με τα κάτω κάτω μαλλιά να είναι κολλημένα επάνω στο κεφάλι. ξέρει καμία τι είναι αυτό;
είτε της βάζω είτε δεν της βάζω σαμπουάν αυτό δεν φεύγει!

320ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 13 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Πεμ Αυγ 16, 2012 6:09 am

elpidamamy

elpidamamy
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
mommy2be έγραψε:εδώ κ αρκετό καιρό η μπέμπα μου έχει ξηρή και κίτρινη επιδερμίδα στο κεφάλι, με τα κάτω κάτω μαλλιά να είναι κολλημένα επάνω στο κεφάλι. ξέρει καμία τι είναι αυτό;
είτε της βάζω είτε δεν της βάζω σαμπουάν αυτό δεν φεύγει!
χρονια πολλα για χθες!!! κ εμενα εκανα ξηροδερμια κ τησ βαζω βρεφικο λαδακι στο κεφαλι μετα το μπανιο κ δεν ξαναεκανε

321ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 13 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Πεμ Αυγ 16, 2012 8:22 am

Elenathens

Elenathens
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Νομιζω λεγεται νινιδα και ειναι ξηροδερμια στο κεφαλακι του μωρου! Δεν ειναι τιποτα θα φυγει! Υπαρχει λαδακι για τη νινιδα της φρεζιντερμ στα φαρμακεια και ξερω οτι οταν μπαινει το λαδακι πρεπει να το χτενιζουμε αντιθετα με τη φορα της τριχας με ενα βρεφικο-μαλακο βουρτσακι!

Κοριτσια ξεκιναω πααααλι διαιτα.... Ουφ! Εκανα ενά διαλειμμα τον αυγουστο και τωρα ξανα, για να φυγουν και τα τελευταια κιλακια! Sad

322ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 13 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Παρ Αυγ 17, 2012 2:08 am

PERIMPALOU2

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ ΓΛΥΚΑ.
ΕΧΟΥΜΕ ΓΑΜΟ ΜΙΑ ΞΑΔΕΡΦΗ ΠΡΩΤΗ ΤΟΥ ΓΡΗΓΟΡΗ ΑΥΡΙΟ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΟΓΛΕΝΤΙ ΚΑΙ ΠΗΓΑ ΑΓΟΡΑ......ΩΡΕ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ!!!ΤΕΛΟΠΑΝΤΩΝ ΒΟΛΕΥΤΗΚΑ ΕΝΑ ΛΕΥΚΟ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ ΣΤΕΝΟ ΓΑΙΤΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΕΙΜΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ .ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΓΙ ΑΚΡΥΨΩ ΤΑ ΜΠΡΑΤΣΟΥΛΙΑ ΕΝΑ ΣΚΟΥΡΟ ΜΠΛΕ ΡΟΥΑ ΜΠΛΟΥΖΙ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΨΗΛΑ ΤΑΜΠΑ ΠΕΔΙΛΑ.ΤΕΛΟΣΠΑΝΤΩΝ ΜΟΥ ΤΗ ΣΠΑΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΝΑ ΜΗΝ ΨΩΝΙΖΩ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΕΛΩ.ΕΛΕΝΑ ΓΕΡΑ!!!! ΑΝΤΕ ΚΙ ΕΓΩ ΧΑΛΑΡΩΣΑ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ.
ΝΙΝΙΔΑ ΕΧΕΙ ΚΙ Η ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ,ΠΟΛΥ ΛΙΓΟ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΠΑΕΙ ΚΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΛΛΛΑ ΔΕΝ ΤΗΣ ΕΒΑΛΑ ΤΙΠΟΤΑ ΑΚΟΜΗ,ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΩ ΚΙ ΕΓΩ ΚΑΝΕΝΑ ΛΑΔΑΚΙ.ΤΙ ΑΛΛΟ ΓΙΑ ΠΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΙΑ ΣΑΣ.ΕΜΕΙΣ ΑΥΡΙΟ 4 ΜΗΝΩΝ!!!
Α ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΗΝ ΖΥΓΙΣΑ ΠΡΟΧΕΙΡΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΧΤΕΣ ΚΑΙ ΠΗΡΕ ΜΟΛΙΣ 300 ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ ,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟ?ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΚΙΝΗΤΙΚΗ ΟΛΗ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΚΟΛΥΜΠΑΕΙ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΟΛΗ ΜΕΡΑ.ΑΛΛΑ ΣΤΕΝΑΧΩΡΕΘΗΚΑ.ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΚΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΒΕΒΑΙΑ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΟΑΜΕ ΓΙΑ ΕΜΒΟΛΙΟ.

323ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 13 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Παρ Αυγ 17, 2012 2:27 am

mommy2be

mommy2be
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Βρε Εύη μη στεναχωριέσαι! σου φαίνεται αδυνατούλα; αν οχι, μια χαρά είναι! εγώ εχω να τη ζυγίσω από αρχές ιουλίου αλλά μου φαίνεται κ εμένα οτι αδυνάτισε λίγο.

Αχ, επιτέλους πότε θα μπούμε στα ρούχα μας;;;

Εύη πολύ ωραίο μου ακούγεται το σύνολο! εγώ απ τη μέση κ πάνω είμαι τέλεια, ε από τη μέση κ κάτω ΔΕΝ βλέπομαι!!!

Ελενα κράτα γερά!

κ εγώ εχει λίγες μέρες που προσπαθώ να ελαττώσω το φαγητό κ να μη τρώω γλυκά... ήταν οι πρώτες διακοπές στη ζωή μου όπου έβαλα κιλά αντί να χάσω...

καλημέεεεεεεερες!!

Προς το παρόν δεν θα κάνω τίποτα με τη νινίδα, να δούμε αν θα φύγει μόνη της!!

324ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 13 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Παρ Αυγ 17, 2012 2:30 am

mommy2be

mommy2be
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
elpidamamy έγραψε:
χρονια πολλα για χθες!!! κ εμενα εκανα ξηροδερμια κ τησ βαζω βρεφικο λαδακι στο κεφαλι μετα το μπανιο κ δεν ξαναεκανε

Σ ευχαριστώ Ελπίδα!! Κ εσυ οτι επιθυμείς!!! χρόνια πολλά κ στη Μαρία μαρουλι!!!

325ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 13 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Παρ Αυγ 17, 2012 2:31 am

PERIMPALOU2

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
mommy2be έγραψε:Βρε Εύη μη στεναχωριέσαι! σου φαίνεται αδυνατούλα; αν οχι, μια χαρά είναι! εγώ εχω να τη ζυγίσω από αρχές ιουλίου αλλά μου φαίνεται κ εμένα οτι αδυνάτισε λίγο.

Αχ, επιτέλους πότε θα μπούμε στα ρούχα μας;;;

Εύη πολύ ωραίο μου ακούγεται το σύνολο! εγώ απ τη μέση κ πάνω είμαι τέλεια, ε από τη μέση κ κάτω ΔΕΝ βλέπομαι!!!

Ελενα κράτα γερά!

κ εγώ εχει λίγες μέρες που προσπαθώ να ελαττώσω το φαγητό κ να μη τρώω γλυκά... ήταν οι πρώτες διακοπές στη ζωή μου όπου έβαλα κιλά αντί να χάσω...

καλημέεεεεεεερες!!

Προς το παρόν δεν θα κάνω τίποτα με τη νινίδα, να δούμε αν θα φύγει μόνη της!!

αχ θεσ να ανταλλαξουμε?εγω να παρω το πανω σου κι εσυ ν απαρεισ το κατω μου???

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 13 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 27 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | Πολιτισμός | Childhood, Family | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις