Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
443 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 443 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 34 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 27 από 41]

651ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 27 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Τρι Σεπ 11, 2012 1:14 am

Elenathens

Elenathens
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημερα μανουλες!!!
Ετοιμαζουμε δονταααααακι! Το μπροστα αριστερα! Τον ενοχλουν τα ουλα του αρκετα, υπομονη!

Σοφακι το" χοντρο μπιζελι ε"! Εμεις εχουμε ενα κολλημα με το " ηταν ενασ γαιδαρος!"ριχνει κατι γελια το μαναρακι μου!

Για το πουλακι εμας μας ειπε να το πιεζουμε λιγο προς τα κατω( οταν μου το εδειξε αρκετα μου φανηκε εμενα), και να πεφτει τρεχουμενο νερο οταν κανουμε μπανακι γα να ξεπλενεται για να μην παθει ουρολοιμωξη!

Οσο για το σταθμο.... Δυσκολα τα πραγματα, αλλα ολα θα φτιαξουν με τον καιρο. Δυσκολο να εισαι μικρομαμα και να δουλευεις...... Ειλικρινα πολυ δυσκολο....

652ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 27 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Τρι Σεπ 11, 2012 2:21 am

nakos

nakos
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Κοριτσακια μου γλυκα απο που να αρχισω!!!
Ευη μου να ηξερες πως σε καταλαβαινω!! ειμαι στη δουλεια κ το μυαλο μου ολο σε εκεινον ειναι!! κανε κουραγιο!! η αρχη παντα ειναι δυσκολη!!
κοριτσια εμενα ο μπεμπης πλεον κανει σβουρες στην κουνια του! ποτε κοιμαται ανασκελα! ποτε κοιμαται μπρουμητα! οτι τον βολευει! το ειχαμε κ εμεις το προβλημα οτι δεν βολευοταν κ ξυπναγε αλλα τωρα ειναι πολυ καλυτερα! Καπιοα βραδυα νιαουριζει μεσα στη νυχτα κ σηκωνομαι του δινω την πιπιλα κ σταματαει! καποιες φορες πιανει κ καποιες αλλες οχι! οποτε τον σηκωνω κ τον θηλαζω κ μετα παλι νανι! εχτες για παραδειγμα κοιμηθηκε απο τις 21.00 ξυπνησε στις 2 του εδωσα την πιπιλα κ μετα ξαναξυπνησε στις 4 του εδωσα την πιπιλα αλλα δεν ηθελε κ τον ταισα κ μετα παλι στις 7.30.
κοριτσια ξεκινησαμε φαγητο! κρεμα!!
εχτες 1η μερα μου εφαγε πανω απο το 1/3 κ σημερα που του την εδωσε η μαμα μου αφησε 1 δακτυλο μονο απο το μπολακι! τρομαξα κ εγω κ πηρα την παιδιατρο εντρομη να της πω οτι μου εφαγε ολη την κρεμα κ μηπως πειραζει για 2η μερα τοσο πολυ κ μου ειπε δεν χαιρεσαι? αν τον πειραξει θα κανει εμετο! ολα καλα με το φαγητο! ο μικροσ δειχνει να μην εχει προβλημα! εχτες καποια στιγμη το απογευμα του εδωσα το εκπαιδευτικο ποτηρακι για να παιξει κ ξεκινησε κ επινε νερο μονος του! το κραταγε κ επινε! κ τρελαθηκα! μεσα σε 3 δευτερολεπτα ειχε πιει μονορουφι 20 ml! κ του το πηρα για να μην φουσκωσει! κ λεω ετσι εισαι? εκει θα του βαζω το γαλα του κ θα του το δινει η μαμα μου αν χρειαστει οταν λειπω αφου δεν παιρνει μπιμπερο! οσες δεν σας παιρνουν μπιμπερο δοκιμαστε το!
θελω να σας πω και αλλα αλλα τα ξεχναω!! α α α για το πουλακι η δικη μου παιδιατρος μου εχει πει οτι δεν κανω τιποτα κ οταν ερχεται κ του κανει το εμβολιο του το κατεβαζει αυτη λιγο καποιες φορες! μου εχει πει να μην κανω τιποτα! κ οταν τον κανω μπανιο απλα τον σαπουνιζω καλα εκει! αυτα!! φιλακια πολλα κ τρεχω να τελειωσω την δουλεια μου να γυρισω γρηγορα στο μωροοοο μουυυ!! φιλακια σε ολες!!!!

653ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 27 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Τρι Σεπ 11, 2012 4:54 am

γκαλαιτζογλου

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
γεια σας και απο εμας!σημερα τρεχαμε σε αγιασμους δημοτικο και νηπειαγωγειο πηραμε και βιβλια!αχ το κοριτσι μου πρωτακι φετος τωρα θα παμε για τη λιστα με τετραδια κτλ!ο μικρος φυσικα μαζι!καμαρωνε τις αδερφες του!!!
το πουλακι δεν το πειραζουμε κοριτσια καθολου μπορει να του κανουμε μεγαλη ζημια!εμεις καναμε ολοκληρη συζητηση και ο παιδιατρος μας εβγαλε τα βιβλια του και μας εδειξε πολλα μεχρι να μας αποδειξει οτι δεν κανει!αν δεν ανοιξει μονο του τοτε μονον παιδοχειρουργος θα το δει!η πεθερα μου επεμενε πολυ αφου εχει μεγαλωσει 3 αγορια ειχε πειρα λεει...και το ψαξαμε πολυ και καταληξαμε στο οτι δεν κανει κατεβαζοντας το εμεις μπορει να τραυματισουμε το κεφαλακι!
τελικα η πιπιλα δεν εκανε τιποτα δεν τη θελει με τιποτα!!!!αχ τι θα κανω????

654ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 27 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Τρι Σεπ 11, 2012 7:34 am

dinaki78

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλησπερα κοριτσια!!!η Θωμαη εχει 2 μερες που ρουφαει την πιπιλα σαν τρελλη ενω πριν ουτε να της δει...και βαζω σημερα δαχτυλακι στο στομα και τι πιανω?????????μια μυτουλα κατω αριστερα να γρατζουναει!!!!!!!!! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 27 328109 ...αλληθεια σε ποσο καιρο εμφανιζεται δοντακι κανονικο???για την ιστορια οι πιπιλες ειναι nuk καουτσουκ, την σιληκονης την φτηνουμε!

655ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 27 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Τρι Σεπ 11, 2012 9:01 am

Elenathens

Elenathens
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Το θεμα με το πουλακι τους το ξερω οτι διχαζει γενικα....
Και εμενα δεν ειπε να το κατεβαζω πολυ, λιγο λεει με νερακι να φευγουν τα μικροβια! Τοκανω δειλα δειλα! Θα το ψαξω ομως!

Γεωγια γιατι να παρει πιπιλα; Γκρινιαζει;

Εμεις κρεμουλα την εβδομαδα που ερχεται ξεκιναμε!
Για να δουμε!

Nakos μακαρι να περασουμε και εμεις το σταδιο και να βολευεται μονος του και ας κανει και τουμπες στον υπνο του!
Ξεκινησατε νερο; Βρασμενο; Πρωτη φορα ηπιε με την κρεμουλα;

656ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 27 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Τρι Σεπ 11, 2012 10:19 am

nakos

nakos
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Elenathens έγραψε:
Nakos μακαρι να περασουμε και εμεις το σταδιο και να βολευεται μονος του και ας κανει και τουμπες στον υπνο του!
Ξεκινησατε νερο; Βρασμενο; Πρωτη φορα ηπιε με την κρεμουλα;
Νερο του εχω ξαναδωσει! Ετσι λιγο για να μαθει το μπιμπερο! Μου εχει πει να του βαζω απο την βρυση αφου κ εμεις αυτο πινουμε! Κ δεν του το βραζω! Γενικα η παοδιατρος μας ειναι αρκετα χαλαρη σε θεματα αποστειρωσης! Την πιπιλα να φανταστεις μια φορα την εχω αποστειρωσει! Ολες τις αλλες φορες με νερακι! Τωρα μου λεει ειναι μεγαλος αντρας κ δεν χρειαζεται αποστειρωση! Αντε με το καλο να ξεκινησετε κ εσεις κρεμουλα! Ποια σου ειπε να του δωσεις; Εγω πηρα της νεστλε για αρχη! Μου ειχε προτεινει της νουνου αλλα δεν την βρηκα στο σουπερ κ ετσι πηρα της νεστλε! Λεει οτι δεν εχει προσθηκη ζαχαρης! Κ οντως την δοκιμασα κ ειναι ενα αγλυκο πραγμα! Ευτυχως δειχνει να του αρεσει 2 μερες τωρα!

657ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 27 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Τρι Σεπ 11, 2012 11:00 am

XRYSA M

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΑΧΧΧΧΧΧΧΧ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΑ ΧΩ ΠΑΙΞΕΙ!ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΤΑΛΑΙΠΩΡΕΙΤΕ ΠΟΛΥ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΤΙΜΟ ΔΟΝΤΑΚΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΗΜΕΡΑ ΒΓΗΚΕ ΤΕΛΕΙΩΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΦΤΕΡΟ ΚΟΦΤΕΡΟ!!!ΕΛΕΝΑ ΚΑΙ ΝΤΙΝΑΚΙ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΔΟΝΤΑΚΙΑ?ΕΓΩ ΜΟΛΙΣ ΤΗΣ ΕΔΩΣΑ ΚΑΙ ΝΤΕΠΟΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΑΛΛΟ ΝΑ ΤΗΝ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΤΑΛΑΙΠΩΡΕΙΤΕ.
ΔΑΝΑΗ ΞΕΚΙΝΗΣΑΤΕ ΣΤΕΡΕΕΣ?ΠΟΣΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΠΕΜΠΗΣ?
ΤΑΤΙΑΝΑ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΕΣΟΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ!
ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΡΩΝΕ ΣΑΣ ΜΕΙΩΣΑΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ΘΗΛΑΣΜΟΥΣ?
ΕΥΗ ΜΟΥ ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΙΔΙΚΟ.ΚΑΛΟ ΘΑ ΤΗΣ ΚΑΝΕΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ Η ΣΟΦΗ!!!ΕΣΥ ΒΕΒΑΙΑ ΤΡΑΒΑΣ ΤΟ ΔΡΑΜΑ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΘΑ ΔΕΙΣ ΟΛΑ ΘΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥΣ!ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΗΝ ΠΗΓΕΣ ΑΛΗΘΕΙΑ?
ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ??????????????????????????????????????????

658ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 27 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Τρι Σεπ 11, 2012 11:03 am

dinaki78

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
XRYSA M έγραψε:ΑΧΧΧΧΧΧΧΧ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΑ ΧΩ ΠΑΙΞΕΙ!ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΤΑΛΑΙΠΩΡΕΙΤΕ ΠΟΛΥ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΤΙΜΟ ΔΟΝΤΑΚΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΗΜΕΡΑ ΒΓΗΚΕ ΤΕΛΕΙΩΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΦΤΕΡΟ ΚΟΦΤΕΡΟ!!!ΕΛΕΝΑ ΚΑΙ ΝΤΙΝΑΚΙ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΔΟΝΤΑΚΙΑ?ΕΓΩ ΜΟΛΙΣ ΤΗΣ ΕΔΩΣΑ ΚΑΙ ΝΤΕΠΟΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΑΛΛΟ ΝΑ ΤΗΝ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΤΑΛΑΙΠΩΡΕΙΤΕ.
ΔΑΝΑΗ ΞΕΚΙΝΗΣΑΤΕ ΣΤΕΡΕΕΣ?ΠΟΣΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΠΕΜΠΗΣ?
ΤΑΤΙΑΝΑ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΕΣΟΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ!
ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΡΩΝΕ ΣΑΣ ΜΕΙΩΣΑΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ΘΗΛΑΣΜΟΥΣ?
ΕΥΗ ΜΟΥ ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΙΔΙΚΟ.ΚΑΛΟ ΘΑ ΤΗΣ ΚΑΝΕΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ Η ΣΟΦΗ!!!ΕΣΥ ΒΕΒΑΙΑ ΤΡΑΒΑΣ ΤΟ ΔΡΑΜΑ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΘΑ ΔΕΙΣ ΟΛΑ ΘΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥΣ!ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΗΝ ΠΗΓΕΣ ΑΛΗΘΕΙΑ?
ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ??????????????????????????????????????????
Απο την μερα που το καταλαβες σε ποσες μερες εμφανιστηκε το δοντακι?

659ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 27 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Τρι Σεπ 11, 2012 11:25 am

maria maroui

maria maroui
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
αχ σε μας πότε θα βγεί δοντάκι για να δούμε... χθές είχα πάρει το παιδικό μου αλμπουμ για να δώ πότε έβγαλα εγώ το πρώτο μου δόντι!!!

και η δικιά μου ξυπνάει το βράδυ γιατί βολευεται και κοιμάται στο πλάι και μουδιάζει το χεράκι της. στην αρχή που το έκανε είχα τρομάξει γιατί νόμιζα οτι κάπου πόναγε και γι'αυτό έκλαιγε και σιγά σιγά καταλάβαμε τι συμβαίνει.

αυριο έχουμε εμβόλιο και δεν θέλω καθόλου μέτα το τελευταίο... θα ρωτήσω το γιατρό και για την πιό σπάνια παρενέργεια!!

660ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 27 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Τρι Σεπ 11, 2012 11:37 am

τατιανα

τατιανα
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Φίλες μου τι κάνετε;
Δόντια βλέπω φυτρωνουνε πολλα τα δικα μας που είναι οεο;; εμάς ούτε πρησμενα δεν είναι τα ουλα, μιας γνωστής μου βγήκε το δοντι της κόρης της 14 μηνών!!
σήμερα δεν μου έφαγε καλα τα έσπρωχνε με την γλώσσα ευτυχώς έχω την εύκολη λύση του βυζιου χεχε
Χρύσα εμένα δεν μείωσε θηλασμους θηλαζει πριν το φάει κ Μετα απο κανα 2ωρο πάλι κ φυσικά πριν κοιμηθεί κ την νύχτα οπότε κάνει αρκετούς ακόμα, ευτυχώς δηλ γιατί δεν θέλω να μου μειωθεί το γάλα!

Δαναη άντε καλο ξεκίνημα στην στέρεες δεν έχουν πολυ πλάκα πως τρώνε;;

661ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 27 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Τρι Σεπ 11, 2012 11:40 am

XRYSA M

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
dinaki78 έγραψε:
ΝΤΙΝΑΚΙ ΕΧΕΙ 3 ΜΔΡΕΣ ΠΕΡΙΠΟΥ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑ.ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΡΙΝ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΔΑ.ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΕΙ ΣΚΙΣΤΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΟΥΛΟ ΚΑΙ ΑΜΑ ΤΟ ΠΙΑΣΕΙΣ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΚΟΦΤΕΡΟ ΔΟΝΤΑΚΙ Very Happy ΕΣΕΙΣ ΠΩΣ ΠΑΤΕ?

662ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 27 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Τρι Σεπ 11, 2012 11:42 am

dinaki78

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
XRYSA M έγραψε:
dinaki78 έγραψε:
ΝΤΙΝΑΚΙ ΕΧΕΙ 3 ΜΔΡΕΣ ΠΕΡΙΠΟΥ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑ.ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΡΙΝ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΔΑ.ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΕΙ ΣΚΙΣΤΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΟΥΛΟ ΚΑΙ ΑΜΑ ΤΟ ΠΙΑΣΕΙΣ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΚΟΦΤΕΡΟ ΔΟΝΤΑΚΙ Very Happy ΕΣΕΙΣ ΠΩΣ ΠΑΤΕ?
Εγω σημερα το καταλαβα ...πριν 3 μερες μου ειχε κανει ενα τρελλο κλαμα και δεν μπορουσα να την ηρεμησω...ισως ηταν απο αυτο

663ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 27 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Τρι Σεπ 11, 2012 11:42 am

XRYSA M

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
maria maroui έγραψε:αχ σε μας πότε θα βγεί δοντάκι για να δούμε... χθές είχα πάρει το παιδικό μου αλμπουμ για να δώ πότε έβγαλα εγώ το πρώτο μου δόντι!!!

και η δικιά μου ξυπνάει το βράδυ γιατί βολευεται και κοιμάται στο πλάι και μουδιάζει το χεράκι της. στην αρχή που το έκανε είχα τρομάξει γιατί νόμιζα οτι κάπου πόναγε και γι'αυτό έκλαιγε και σιγά σιγά καταλάβαμε τι συμβαίνει.

αυριο έχουμε εμβόλιο και δεν θέλω καθόλου μέτα το τελευταίο... θα ρωτήσω το γιατρό και για την πιό σπάνια παρενέργεια!!

ΜΑΡΙΑ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΤΙ ΕΙΧΕ ΠΑΘΕΙ?ΑΣΤΟ ΤΟ ΔΟΝΤΑΚΙ ΝΑ ΑΡΓΗΣΕΙ ΔΕΝ ΠΑΛΕΥΕΤΑΙ Η ΓΚΡΙΝΙΑ Mad Mad Mad

664ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 27 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Τρι Σεπ 11, 2012 11:44 am

XRYSA M

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
τατιανα έγραψε:Φίλες μου τι κάνετε;
Δόντια βλέπω φυτρωνουνε πολλα τα δικα μας που είναι οεο;; εμάς ούτε πρησμενα δεν είναι τα ουλα, μιας γνωστής μου βγήκε το δοντι της κόρης της 14 μηνών!!
σήμερα δεν μου έφαγε καλα τα έσπρωχνε με την γλώσσα ευτυχώς έχω την εύκολη λύση του βυζιου χεχε
Χρύσα εμένα δεν μείωσε θηλασμους θηλαζει πριν το φάει κ Μετα απο κανα 2ωρο πάλι κ φυσικά πριν κοιμηθεί κ την νύχτα οπότε κάνει αρκετούς ακόμα, ευτυχώς δηλ γιατί δεν θέλω να μου μειωθεί το γάλα!

Δαναη άντε καλο ξεκίνημα στην στέρεες δεν έχουν πολυ πλάκα πως τρώνε;;

ΧΑΧΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΓΙΑΤΙ ΛΕΩ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΗΝ ΑΦΗΝΩ ΛΙΓΟ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΩ.ΟΣΟ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΤΟΣΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΑ ΔΟΝΤΑΚΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΧΑΛΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ!ΑΛΛΑ ΘΑ ΔΕΙΣ ΘΑ ΣΚΑΣΕΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ.ΟΥΤΕ ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΔΕΙ ΠΡΗΣΜΕΝΟ ΟΥΛΟ!

665ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 27 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Τρι Σεπ 11, 2012 11:50 am

peripmalou

peripmalou
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
καλε κοριτσια εγραψα και δεν καταχωρηθηκεSad((

http://WWW.FLOWERTALE.GR

666ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 27 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Τρι Σεπ 11, 2012 11:51 am

maria maroui

maria maroui
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
XRYSA M έγραψε:
maria maroui έγραψε:αχ σε μας πότε θα βγεί δοντάκι για να δούμε... χθές είχα πάρει το παιδικό μου αλμπουμ για να δώ πότε έβγαλα εγώ το πρώτο μου δόντι!!!

ΜΑΡΙΑ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΤΙ ΕΙΧΕ ΠΑΘΕΙ?ΑΣΤΟ ΤΟ ΔΟΝΤΑΚΙ ΝΑ ΑΡΓΗΣΕΙ ΔΕΝ ΠΑΛΕΥΕΤΑΙ Η ΓΚΡΙΝΙΑ Mad Mad Mad

είχαμε κάνει αρχές Αυγούστου το rotateq (δεν είναι υποχρεωτικό εμβόλιο) και όλο τον Αυγουστο ήταν η μικρή με διάρροια κι εμείς φρικαρισμένοι..... άστα!!! Twisted Evil έστι λες με τα δόντια εεε;; μου έχουν πει οτι όσο πιο αργά βγούν τόσο πιο επώδινο είναι, άρα μάλλον είσαι απο τις τυχερές που σου βγήκε πιο νωρίς!!

667ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 27 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Τρι Σεπ 11, 2012 11:53 am

dinaki78

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
maria maroui έγραψε:
XRYSA M έγραψε:

είχαμε κάνει αρχές Αυγούστου το rotateq (δεν είναι υποχρεωτικό εμβόλιο) και όλο τον Αυγουστο ήταν η μικρή με διάρροια κι εμείς φρικαρισμένοι..... άστα!!! Twisted Evil έστι λες με τα δόντια εεε;; μου έχουν πει οτι όσο πιο αργά βγούν τόσο πιο επώδινο είναι, άρα μάλλον είσαι απο τις τυχερές που σου βγήκε πιο νωρίς!!
το rotateq το καναμε και εμεις και το επαναληπτικο αλλα δεν ειχε τιποτα...παρενεργεια η διαρροια?

668ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 27 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Τρι Σεπ 11, 2012 12:03 pm

maria maroui

maria maroui
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
dinaki78 έγραψε:
maria maroui έγραψε:
XRYSA M έγραψε:

το rotateq το καναμε και εμεις και το επαναληπτικο αλλα δεν ειχε τιποτα...παρενεργεια η διαρροια?
στην πρώτη δόση δεν είχε καμία παρενέργεια, στην δευτερη μας έκανε τη διάρροια και την τρίτη δεν θα την κάνουμε μας είπε ο γιατρός πως έχει πάρει το 80% του ιου. και η ξαδέρφη μου που έκανε και την τρίτη δόση δεν είχε κανένα θέμα, τί να πω μάλλον έτυχε σε μας!!

669ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 27 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Τρι Σεπ 11, 2012 1:41 pm

nakos

nakos
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Χρυσα μου ο μικρος ειναι 5 μηνων κ 10 ημερων! Ξεκινησαμε κρεμα γιατι τωρα με τη δουλεια εχανε ενα γευμα κ μπιμπερο δεν παιρνει με τιποτα! Απο θηλασμους κανει οτι εκανε μονο που στο γευμα της κρεμας δεν πινει γαλατακι γιατι 2η μερα σημερα κ την εφαγε ολη!! Θα δω πως θα παει κ αυριο κ θα σας πω!!

Ευη πως τα πηγε η μικρη για 1η μερα στο σταθμο; Κουραγιο!!

Δοντακια βλεπω!! Μπραβο βρε κοριτσια!! Εμας ακομα τιποτα!!
Ρε κοριτσια εχω ενα προβλημα με τον μικρο! Το κεφαλακι του το γερνει συνεχεια απο τη δεξια πλευρα! Το ειδε η παιδιατρος κ δεν μου ειπε κατι ανησυχητικο! Απλα να του κανω μασαζακι απο εκεινη την πλευρα για να ξεπιαστει το νευρο λεει! Αλλα εγω ανησυχω! Εσας τα μικρουλια σας το κρατανε ευθεια;;

670ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 27 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Τετ Σεπ 12, 2012 12:12 am

jerrysofaki

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
BONJOUR!!!

ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΑΚΟΜΗ ΑΠΟ ΔΟΝΤΑΚΙ ΤΙΠΟΤΑ...ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΓΚΡΙΝΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙ!!!

ΝΑΚΟΣ ΚΑΙ ΕΜΑΣ ΓΕΡΝΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΚΙ ΔΕΞΙΑ! Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΝΑ ΤΟΥ ΜΙΛΑΜΕ ΑΠΟ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΥΡΝΑΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΥΜΝΑΖΕΙ ΤΟ ΛΑΙΜΟΥΔΑΚΙ ΤΟΥ. ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΒΑΖΕΙΣ ΓΙΑ ΥΠΝΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΡΑΜΜΕΝΟΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ...

671ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 27 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Τετ Σεπ 12, 2012 1:18 am

PERIMPALOU2

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!Η ΣΟΦΥ ΔΕΥΤΕΡΗ ΜΕΡΑ ΣΧΟΛΕΙΟ ,
ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΓΛΥΚΑ ΤΟ ΠΟΥΛΑΚΙ ΜΟΥ,ΠΟΛΥ ΓΕΛΑΣΤΟΥΛΑ ΚΑΙ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ ΚΑΙ ΧΤΕΣ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΗΣΥΧΗ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΟΛΩΣ ΠΑΡΑΔΟΞΩΣ ΚΑΙ ΚΟΙΜΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΝΑ ΦΑΕΙ ,ΣΗΜΕΡΑ ΤΗΝ ΞΑΝΑΠΗΓΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΝΕ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΜΟΥ ΤΩΡΑ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΝ.Α ΤΩΡΑ ΜΙΛΗΣΑΜΕ ΛΕΕΙ ΤΗΝ ΕΙΧΑΝΕ ΑΓΚΑΛΙΤΣΑ ΚΑΙ ΤΡΑΓΟΥΔΟΥΣΑΝΕ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΒΡΕΦΑΚΙΑ ΤΡΑΓΟΥΔΑΚΙΑ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΗΣΥΧΗ ΔΕΝ ΕΚΛΑΨΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΙ ΕΦΑΓΕ ΟΛΟ ΤΟ ΓΑΛΑΑΚΙ ΤΗΣ (150 ΜΛ ΤΗΣ ΕΙΧΑ ΑΦΗΣΕΙ) ΚΑΙ ΛΕΕΙ Η ΔΑΣΚΑΛΑ ΤΗΣ ΚΑΛΕ ΘΑ ΠΕΡΠΑΤΗΣΕΙ ΑΥΤΗ,ΕΧΩ ΠΑΘΕΙ ΠΛΑΚΑ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΔΙ....ΚΑΙ ΧΑΡΑ Η ΜΑΝΑΑΑΑΑΑ!!!!

672ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 27 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Τετ Σεπ 12, 2012 1:20 am

PERIMPALOU2

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Ο ΣΤΑΘΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΕΙΧΑ ΑΚΟΥΣΕΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΩ ΚΙ ΕΓΩ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ.ΠΑΝΤΑΚΑΘΑΡΑ ΠΟΛΥ ΕΜΠΕΙΡΕΣ ΟΙ ΚΟΠΕΛΕΣ ΓΕΝΙΚΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ ΠΟΥ ΤΗΝ ΒΛΕΠΩ ΚΑΛΑ,ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΣΧΟΛΑΣΩ ΝΑ ΠΑΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΩ ΑΓΚΑΛΙΤΣΕΣ.ΕΜΑΣ ΜΑΣ ΠΗΡΑΝ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΕΣΠΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΩ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΠΟΥ ΕΞΕΛΙΣΣΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΧΑΛΑΛΙ ΟΣΟ ΚΙ ΝΑ ΘΕΛΑΝ.

673ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 27 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Τετ Σεπ 12, 2012 2:11 am

mommy2be

mommy2be
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
PERIMPALOU2 έγραψε:Ο ΣΤΑΘΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΕΙΧΑ ΑΚΟΥΣΕΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΩ ΚΙ ΕΓΩ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ.ΠΑΝΤΑΚΑΘΑΡΑ ΠΟΛΥ ΕΜΠΕΙΡΕΣ ΟΙ ΚΟΠΕΛΕΣ ΓΕΝΙΚΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ ΠΟΥ ΤΗΝ ΒΛΕΠΩ ΚΑΛΑ,ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΣΧΟΛΑΣΩ ΝΑ ΠΑΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΩ ΑΓΚΑΛΙΤΣΕΣ.ΕΜΑΣ ΜΑΣ ΠΗΡΑΝ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΕΣΠΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΩ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΠΟΥ ΕΞΕΛΙΣΣΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΧΑΛΑΛΙ ΟΣΟ ΚΙ ΝΑ ΘΕΛΑΝ.

πωπωω... σ αυτόν τον βρεφικό σταθμό πήγαινε ο άνδρας μου πριν απο.. 36 χρόνια!!!! τον πήγαν όταν ήταν 4 μηνών επειδή η μαμά του έπρεπε να δουλέψει!!! είναι όντως πολύ καλός!!

κορίτσια όταν αρχίσουν στερεές θα θέλουν να πίνουν κ νεράκι;;; αυτό το έχω απορία.

εμείς τη δευτέρα που πήγαμε στο παιδίατρο είμασταν 6630γρ κ 64 πόντους!!!

είμαστε ενα εμβόλιο πίσω λόγω της ηλίθιας πρώην παιδιάτρου μας.. αυτή τη φορά κάναμε το 2ο, το πρεβενάρ!

674ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 27 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Τετ Σεπ 12, 2012 4:52 am

adamantini

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Μια ερώτηση βρε κορίτσια,μιας και είστε πιο μεγάλα παιδακια απο μας και τρώτε,με τί σας ξεκίνησαν οι παιδίατροι???

675ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 27 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Τετ Σεπ 12, 2012 5:07 am

markaaa

markaaa
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
καλησπερα μανουλες!! σας διαβαζω αλλα εχω καιρο να γραψω... εμεις δοντακι ακομη τιποτα.. αυριο θα παμε στο γιατρο για εμβολιο και την προηγουμενη φορα μας ειπε οτι αυτο τον μηνα θα ξεκινησουμε και κρεμουλες...μας ειπε και φρουτο και ρυζαλευρο...δεν ξερω αν τις ξεκινησουμε και τις δυο την ιδια μερα η πρωτα την μια και μετα απο 3-4 μερες την δευτερη...αυριο τα νεοτερα..

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 27 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 34 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Invision forum με ForumGreek | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις