Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
299 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 299 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 33 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 26 από 41]

626ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 26 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Κυρ Σεπ 09, 2012 11:13 am

Elenathens

Elenathens
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Κανεις δεν μπαινει μην φοβασαι!
Αν θελει γραφειο να το εχει! Να υπαρχει και το κινητρο το σωστο!μπραβο στον αντρα σου παντως! Σιγουρα βαζει προτεραιοτητα εσας! Τελεια!

627ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 26 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Κυρ Σεπ 09, 2012 11:14 am

τατιανα

τατιανα
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
dinaki78 έγραψε:
τατιανα έγραψε:
dinaki78 έγραψε:
Elenathens έγραψε:Και μακρια απο την πολυαγαπημενη πεθερουλα!! Χιχιχιχ!
Ε ρε και να μπαινει κανενας γνωστος στο forum .... πολυ ξυλο θα φαμε!! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 26 215994

Χαχαχα μα δεν είπες τίποτα κακό!! Την αλήθεια μόνο...
ετσι...ετσι...φαντασου σημερα μετα απο 2 τηλ. που μου ξυπνησε το μωρο στις 9.30 το πρωι και την πηρε παραμαζωμα ο αντρας μου η απαντηση ηταν "αφου την ξυπνησα ανεβαινω" ....γκρρρρρρρρρρρρρ

Απαπα κ πολυ ευγενική είσαι εγω θα την σκότωνα!! Εδω διακοπές για μια βδομάδα ήρθαν κ κοπαναγε την πόρτα για να ξυπνήσει το μωρο γιατί ήθελε να μαγειρεψει (έμεναν απο Κατω στο στούντιο του αδερφού μου) κ της την είπα κ εκείνη την ώρα που άνοιξα κ ολόκληρο κήρυγμα στον άντρα μου να της τα ψαλεί!!

628ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 26 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Κυρ Σεπ 09, 2012 11:15 am

dinaki78

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
τατιανα έγραψε:
dinaki78 έγραψε:
τατιανα έγραψε:
dinaki78 έγραψε:
Elenathens έγραψε:Και μακρια απο την πολυαγαπημενη πεθερουλα!! Χιχιχιχ!
Ε ρε και να μπαινει κανενας γνωστος στο forum .... πολυ ξυλο θα φαμε!! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 26 215994

Χαχαχα μα δεν είπες τίποτα κακό!! Την αλήθεια μόνο...
ετσι...ετσι...φαντασου σημερα μετα απο 2 τηλ. που μου ξυπνησε το μωρο στις 9.30 το πρωι και την πηρε παραμαζωμα ο αντρας μου η απαντηση ηταν "αφου την ξυπνησα ανεβαινω" ....γκρρρρρρρρρρρρρ

Απαπα κ πολυ ευγενική είσαι εγω θα την σκότωνα!! Εδω διακοπές για μια βδομάδα ήρθαν κ κοπαναγε την πόρτα για να ξυπνήσει το μωρο γιατί ήθελε να μαγειρεψει (έμεναν απο Κατω στο στούντιο του αδερφού μου) κ της την είπα κ εκείνη την ώρα που άνοιξα κ ολόκληρο κήρυγμα στον άντρα μου να της τα ψαλεί!!
αστα τατιανα μου...τελοςπαντων τελος καλο ολα καλα...γεροι να ειμαστε και θα γινουν ολα οπως πρεπει...θα παιξουν "δραματα" ειμαι σιγουρη αλλα ολα θα γινουν!

629ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 26 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Κυρ Σεπ 09, 2012 12:34 pm

γκαλαιτζογλου

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Δηλαδή ρε ντίνα σας ξύπνησε καλα καλα και μετά ήρθε κύρια;;;;ελπίζω το σπίτι που θα πατε να είναι μακριά γιατί τη βλέπω να έρχεται κι εκεί .....
Πω πω κορίτσια τη γκρίνια είναι αυτή δεν μπορώ άλλο.θα παω να πάρω να δοκιμάσω κι άλλη πιπίλα εσας ποια προτειμανε;είχαμε chicco και avent να πάρω nuk;

630ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 26 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Κυρ Σεπ 09, 2012 12:39 pm

nakos

nakos
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
γκαλαιτζογλου έγραψε:Δηλαδή ρε ντίνα σας ξύπνησε καλα καλα και μετά ήρθε κύρια;;;;ελπίζω το σπίτι που θα πατε να είναι μακριά γιατί τη βλέπω να έρχεται κι εκεί .....
Πω πω κορίτσια τη γκρίνια είναι αυτή δεν μπορώ άλλο.θα παω να πάρω να δοκιμάσω κι άλλη πιπίλα εσας ποια προτειμανε;είχαμε chicco και avent να πάρω nuk;
Γεωργια εγω του εχω της nuk την καοτσουκ κ μονο αυτη παιρνει! Στην αρχη του ειχα δοκιμασει της chicco την σιλικονη αλλα δεν την ηθελε με τιποτα! Κ τωρα με αυτην της nuk κανει σαν τρελο! Τη θελει!! Αφου δεν το πιστευω!! Τελικα εχουν αποψη για ολα!

631ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 26 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Κυρ Σεπ 09, 2012 12:55 pm

γκαλαιτζογλου

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
nakos έγραψε:
γκαλαιτζογλου έγραψε:Δηλαδή ρε ντίνα σας ξύπνησε καλα καλα και μετά ήρθε κύρια;;;;ελπίζω το σπίτι που θα πατε να είναι μακριά γιατί τη βλέπω να έρχεται κι εκεί .....
Γεωργια εγω του εχω της nuk την καοτσουκ κ μονο αυτη παιρνει! Στην αρχη του ειχα δοκιμασει της chicco την σιλικονη αλλα δεν την ηθελε με τιποτα! Κ τωρα με αυτην της nuk κανει σαν τρελο! Τη θελει!! Αφου δεν το πιστευω!! Τελικα εχουν αποψη για ολα!
καοτσουκ ε?θα παρω να δω δεν γινετε ολο το στηθος πιπιλα!ευχαριστω!

632ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 26 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Κυρ Σεπ 09, 2012 12:58 pm

nakos

nakos
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
γκαλαιτζογλου έγραψε:
nakos έγραψε:
καοτσουκ ε?θα παρω να δω δεν γινετε ολο το στηθος πιπιλα!ευχαριστω!
Καοτσουκ γιατι ειναι πιο μαλακες κ τους αρεσει!!

633ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 26 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Κυρ Σεπ 09, 2012 1:33 pm

adamantini

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Kορίτσια ευχαριστώ!!!
και εμένα η μικρή έχει βρεί το στήθος για πιπίλα πολλές φορές,αλλά επείσης πολλές φορες κοιμάτε μόνη της στη κούνια και μόλις γυρίσει πλευρό αμέσως βάζει το δάχτυλο και οχι ολη την μπουνίτσα...πολλά βράδυα ξυπνάω απο το ρούφιγμα που κάνει...το κάνει μόνο για να κοιμηθει,όλη την υπόλοιπη μέρα κάτι γίνετε με τα μασητικα.
Η δικιά μου πεθερα είναι μακρυα Σάμο εμείς Λήμνο αυτοί,τέλεια!!!!Αγαπημένοι πάντα αλλά είναι και καλή όμως δεν έχω παράπονο,,σαν πεθερά,,Ντίνα θα είστε ακόη καλύτερα οι τρείς σας τώρα super!!!!Και κάτι για το τέλος...τα μωράκια της ομαδούλας σας είναι όλα ενα και ενα!!!!Να σας,μας ζήσουν!!!!!!!
Καληνύχτα...φιλια!!!!!!!! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 26 850933 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 26 850933

634ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 26 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Κυρ Σεπ 09, 2012 11:51 pm

τατιανα

τατιανα
Καλημερααα

Εμείς είχαμε μια ήσυχη νύχτα σήμερα, τώρα το πρωι την ετρεχα κ σε κάτι δουλειές κ ήταν ήσυχη η ζουζου μου!
Κορίτσια είμαι πολυ χαρούμενη... Εκτός το ότι έχασα 3,5 κιλά επιτέλους δηλ. Κινήθηκε λίγο η ζυγαριά, γράφτηκα κ σε σχολή χορού να κάνω zumba 2 φορές την εβδομάδα!!κ θα ξεχναω λίγο κ θα γυμναστώ κ θα χάσω κάνα κιλό ακόμα!!!!
Κ να φανταστείτε τον Αύγουστο λόγω το ότι ήταν εδω ο αδερφός μου όλο τρωγαμε αλλα έχω περιορίσει το βραδυνο, είχα πει να ξεκινήσω την δίαιτα της ελπίδας μόλις φύγουν αλλα λίγο δύσκολο να μαγειρευω μόνο για μένα δεν μ´αφηνει η μικρη!

Γεωργία εγω σιλικονατες της μαμ είχα αλλα απο 4 μηνών περίπου δεν την θέλει την πιπιλα λέτε δηλ να δοκιμάσω καμία άλλη; Γιατί έχει κάνει εμένα πιπιλα κ είναι λίγο κουραστικό ώρες ώρες.

Αδαμαντινη τι δεν θα δίναμε να αποκοιμιοταν μονη της στην κούνια κ ας πιπιλουσε κ το δάχτυλο! Εμένα αποκοιμιεται με το στήθος μαζι μου ξαπλωμενη κ πιπιλαει κανα μισάωρο μέχρι να κοιμηθεί βαριά ή αν την πηγαινοφερνει ο άντρας μου!

635ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 26 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Κυρ Σεπ 09, 2012 11:52 pm

jerrysofaki

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ !!!!

ΧΑΘΗΚΑΜΕ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΥΥΥΥ ΓΚΡΙΝΙΑ!!!!ΚΟΝΤΕΥΑ ΝΑ ΤΡΕΛΑΘΩ,ΑΛΛΑ ΕΥΤΥΧΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ 4 ΜΕΡΕΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΕΧΩ ΒΟΗΘΕΙΑ!

ΜΕ ΕΧΕΙ ΠΙΑΣΕΙ ΕΝΑΣ ΠΑΝΙΚΟΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΗ ΜΑΜΑ...ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΑΓΚΑΛΙΑ! ΑΦΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΩ ΤΟΥΑΛΕΤΤΑ ΤΟΝ ΑΚΟΥΕΙ ΟΛΗ Η ΓΕΙΤΟΝΙΑ.
ΠΟΛΛΕΣ ΤΣΙΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΚΛΑΜΑΤΑ ΜΕ ΔΑΚΡΥΑ ΚΑΙ ΧΑΜΟΣ! ΒΑΣΙΚΑ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΤΣΕΙ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΠΟΥ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ.

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΠΑΛΙ ΤΟ SHOW....

ΣΑΣ ΦΙΛΩ ΟΛΕΣ

636ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 26 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Δευ Σεπ 10, 2012 12:06 am

PERIMPALOU2

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑ...ΓΥΡΙΣΑΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ.ΕΓΙΝΕ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ.ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΠΗΛΙΟ ΚΑΙ ΧΑΛΑΡΩΝΩ ΕΓΩ ΚΙ Ο ΓΡΗΓΟΗΣ ΚΑΝΕΙ ΒΟΛΤΕΣ ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΚΑΙ ΓΥΡΝΑΕΙ ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ "ΕΥΗ ΕΥΗ Η ΜΠΕΜΠΑ ΕΙΠΕ ΜΑΜΑ,ΠΟΛΥ ΚΑΘΑΡΑ" Ε ΕΓΩ ΓΕΛΟΥΣΑ ΛΕΩ ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΡΩ ΜΟΥΤΟ ΛΕΕΙ.ΤΕΣΠΑ ΣΗΜΕΡΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΜΕ ΣΤΟ ΣΤΑΘΜΟ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΝΟΙΩΘΑ ΕΤΟΙΜΗ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΟΑΜΕ ΑΥΡΙΟ,ΚΙ ΕΤΣΙ ΤΗΝ ΠΗΓΑ ΣΤΗΝ ΜΑΜΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΑΙΡΝΕΙ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΤΣΙΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙΑ ΛΕΕΙ ΜΑΜΑ,ΤΟ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΤΙ ΛΕΕΙ ΑΛΛΑ ΤΟ ΛΕΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ..ΚΙ ΕΓΩ ΕΧΩ ΒΑΛΑΝΤΩΣΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΚΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΚΟΥΣΩΩΩΩΩΩΩΩSad((

637ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 26 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Δευ Σεπ 10, 2012 2:10 am

Elenathens

Elenathens
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημερα κοριτσια και απο εμας!
Εκει που κοιμομασταν σερι τα βραδια ξυπνααααει βρε κοριτσια.....το προβλημα ειναι οτι γυριζει μπρουμυτα κανονικοτατα αλλα μετα θελει να γυρισει ανασκελα και ξυπναει κλαιγοντας..... Δεν ειναι οτι πειναει.Δεν πινει πολυ γαλα αντε 60 ml ( του φτιαχνω μιας και ξυπναει..) το θεμα ειναι οτι το προβλημα ειναι καθαρα θεμα θεσης, μεχρι να βρει μερια να βολευτει! Εγω ξυπναω 5 φορες σιγουρα μεσα στη νυχτα για να τον φτιιαξω γιατι αγχωνομαι. τι κανουν οι μαμαδες που τα μωρα κοιμουνται στο δικο τους δωματιο..... Τα φωωωωτα σας!

Τατιανα -3,5 ειναι super! Και εγω θελω αλλα 4 για να φτασω στα κιλα που ημουν! Εχω κουραστει ομως φοβερα μιας και την 25-27αρα την χτυπησα! Δεν αγχωνομαι, το προβλημα μου ειναι οτι δεν θελω να αγορασω αλλα ρουχα για τη δουλεια, γιατι τα παντελονια που ειχα δεν μου κουμπωνουν ακομα....φτου! Για τη zumba εχω ακουσει τα καλυτερα, ποοοολες θερμιδες καιγονται καιεκτονονεσαι!

638ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 26 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Δευ Σεπ 10, 2012 2:13 am

Elenathens

Elenathens
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Σοφακι παρεμια κουνια απο τα jumbo! Αυτες που προσαρμοζοται στην πορτα! Ειχα και εγω οταν ημουν μικρη! Ετσι και θα κουνιεται και θα σε βλεπει! Ειναι και τα δοντακια! Παρτου κρεμουλα για μασαζακι και να τριβεις και τα ουλα με ντεπονακι! Φαση ειναι θα περασει!
Perimpalou2 ξεκινησες δουλεια και θα την πας σταθμο;

639ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 26 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Δευ Σεπ 10, 2012 2:38 am

dinaki78

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
<---- ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΒΑΦΤΙΣΗ!!!!

640ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 26 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Δευ Σεπ 10, 2012 3:12 am

XRYSA M

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΚΑΛΕ ΒΡΟΧΗ ΤΑ ΝΕΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!
ΕΥΗ ΕΙΠΕ ΜΑΜΑ????ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΙ ΟΧΙ ΣΑΝ ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΤΟ ΜΠΑΜΠΑ!ΠΗΛΙΟΟΟΟΟ ΤΙ ΩΡΑΙΑ ΖΗΛΕΥΩ!!!!!!!!!!!!!
ΑΔΑΜΑΝΤΙΝΗ ΝΑ ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΛΕΣ ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ!
ΝΤΙΝΑΚΗ ΚΑΛΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΝΑ ΦΥΓΕΤΕ!ΤΗΣ ΤΟ ΕΙΠΑΤΕ???ΤΙ ΦΩΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ?Η ΘΩΜΑΗ ΕΙΝΑΙ ΓΛΥΚΙΑ ΣΑΝ ΚΑΡΑΜΕΛΑ ΚΑΙ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΝΑ ΜΑΣ ΒΑΛΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΑΦΤΙΣΗ!
ΑΣΧΕΤΟ!ΕΛΠΙΔΑ ΤΙ ΩΡΑΙΟ ΦΟΡΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΦΟΡΑΣ ΣΤΙΣ ΦΩΤΟ ΣΤΟ ΦΕΙΣ!ΤΟ ΑΣΠΡΟ ΛΕΩ! ΠΟΥ ΤΟ ΠΗΡΕΣ?
ΤΑΤΙΑΝΑ ΕΧΑΣΕΣ ΚΙΛΑ?ΖΗΛΕΥΩ!ΕΓΩ ΕΙΠΑ ΜΟΛΙΣ ΑΡΧΙΣΕΙ Η ΒΑΣΙΛΟ ΦΑΙ ΞΕΚΙΝΑΩ ΔΙΑΙΤΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ.ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΛΩΣΑ ΣΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΟΤΙ ΜΟΛΙΣ ΤΕΛΕΙΩΣΩ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΞΕΚΙΝΑΩ ΤΡΕΞΙΜΟ ΣΤΟ ΣΤΑΔΙΟ.ΤΕΛΟΣΣΣΣΣΣΣΣ
ΕΛΕΝΑ ΓΚΡΙΝΙΑ Ε?ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΑΛΕΥΩ!
ΔΑΝΑΗ ΤΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΠΑΙΔΑΡΟΣ?
ΣΟΦΑΚΙ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΕ ΤΗΝ ΚΡΙΝΙΑ!
ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΑΡΕ ΤΗΣ ΝΥΚ ΝΑ ΔΕΙΣ!ΕΓΩ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΗΡΑ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ 6+ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΦΗΝΕΙ.
ΚΛΑΙΕΙ...ΠΑΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ ΘΑ ΜΠΩ ΜΕΤΑ

641ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 26 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Δευ Σεπ 10, 2012 3:24 am

τατιανα

τατιανα
Σοφια σε καταλαβαίνω απόλυτα κ μένα έτσι δεν κάθεται μονη της καθόλου όλο αγκαλια ή στο κρεββατι ξαπλωνουμε κ παίζω μαζι της, κ εγω στην τουαλέτα με τσιριδες πάω! Κάθεται ελάχιστη ώρα λίγο στο ρηλαξ λίγο στην κούνια-αιωρα αρκεί να με βλέπει κ τελευταία της αρέσει να της τραγουδαω για δοκίμασε το.
Ίντερνετ απο κινητό μπαίνω όταν θηλαζει-κοιμάται κ αυτο δίπλα της ε;

Ελενη εγω θέλω αλλα 11 να χάσω για να φτάσω 53 κιλά που ήμουν αλλα βασικά θέλω να χάσω γύρω στα 9 τώρα για να είμαι 55 κιλά οπότε έχω δρόμο ακόμα! Παντός δεν πιστεύω να χωρεσω στα περσινά τζην γιατί ανοίγει κ η λεκάνη όταν γεννας, ήδη έχει κανονίσει η Αδερφη μου να έρθει να τσακωσει τα ρουχαλακια μου!!

Ευη είδες τι χαρα; Κ που να αρχίσουν να το λένε κ συνειδητά!

Ντινακι τι γλυκουλα που είναι η Θωμαη πόσο της παει το καπέλο!!κουκλιτσα!

642ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 26 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Δευ Σεπ 10, 2012 3:27 am

adamantini

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Γειά σας!!!!!
Τατιάνα μου ναι έχεις δίκιο είναι πολύ καλό οτι τις πιο πολλές φορές κοιμάτε μόνη της και ας βάζει δάχτυλο...δεν θέλω να την πιέζω και να την εκνευρίζω με το να τις το βγάζω συνέχεια την καημενούλα..
πως και πως περιμένουμε και εμείς να πεί μαμά,μπαμπά!!!!!perimpalou έχεις δίκιο!!!! Sad
Ντινάκι να σας ζήσει η νεοφώτιστη!!!!μια κούκλα είναι!!!
Αύριο έχουμε εμβόλιο,αν και έχουμε κάνει ακόμη 2 κάθε φορά το σκέφτομαι καμία εβδομάδα πρίν,ευτηχώς εχει απαλαγη ο άντρας μου και θα παμε μαζι!!!!!!!!!!!
Τι λέγαμε εχθές για τις πεθερές????Δεν ήξερα να πω ενα τσουβάλι λίρες....έρχετε την Παρασκευή,για 5 μερούλες,οκ παλεύεται!!!!!χιχιχιχι
Να ρωτήσω κάτι τα κορίτσια που θηλάζουν..πόση ώρα μπορούμε να κρατήσουμε τα γάλα μας στο ψυγείο?
Καλό μεσημέρι!!!!!!

643ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 26 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Δευ Σεπ 10, 2012 3:39 am

τατιανα

τατιανα
Αδαμαντινη καλώς να την δεχτεις βρε! Τι χαρα!
Χαχαχαχα

Για το γάλα αν έχεις καλο ψυγείο σε χαμηλούς βαθμούς αντέχει μέχρι κ 3 μέρες αλλα όχι στην πόρτα.
Εγω το έχω αφήσει μέχρι 2 μέρες κ ήταν οκ.

644ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 26 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Δευ Σεπ 10, 2012 4:27 am

elpidamamy

elpidamamy
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
κοριτσια τι κανετε??? εγω ενα πτωμα 2 μερες τωρα πισωγυρισαμε ξυπναει πολλες φορες μεσα στη νυχτα δεν ξερω δεν βολευετε πειναει??? δεν ξερω παντος οποτε την βαλω στηθος τρωει... σημερα ειπα να βγαλω με θυλαστρο να δω τι γινεται εβγαλα 50 και ναι ναι εγινε το θαυμα ειπιε απο το μπιμπερο !!! και μαλι στα νευριασε οταν τελειωσε μετα την εβαλα στο στηθος εκατσε κανα τεταρτο μεχρι να κοιμηθει. τατιανα κ εμενα δεν κοιμαται αλλιως Sad ευη τι τελεια κ κουβεντουλες η σοφη!!!
ντινακι ειναι μια κουκλα η μικρη !!! αντε με το καλο στο σπιτακι σας το νεο!!
χρυσα το φορεμα απο εδω σαμο το εχω αγορασει.
αδαμαντινη ολα καλα??? αντε να δουμε ποτε θα τα πουμε, ειδα την στελλα στα λιντλ και μου ειπε οτι φευγει σε λιγο απο σαμο και ειπαμε να βρεθουμε μεσα στην εβδομαδα. φιλακια πολλα κουκλες

645ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 26 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Δευ Σεπ 10, 2012 4:29 am

XRYSA M

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
adamantini έγραψε:Γειά σας!!!!!
Τατιάνα μου ναι έχεις δίκιο είναι πολύ καλό οτι τις πιο πολλές φορές κοιμάτε μόνη της και ας βάζει δάχτυλο...δεν θέλω να την πιέζω και να την εκνευρίζω με το να τις το βγάζω συνέχεια την καημενούλα..
πως και πως περιμένουμε και εμείς να πεί μαμά,μπαμπά!!!!!perimpalou έχεις δίκιο!!!! Sad
Ντινάκι να σας ζήσει η νεοφώτιστη!!!!μια κούκλα είναι!!!
Αύριο έχουμε εμβόλιο,αν και έχουμε κάνει ακόμη 2 κάθε φορά το σκέφτομαι καμία εβδομάδα πρίν,ευτηχώς εχει απαλαγη ο άντρας μου και θα παμε μαζι!!!!!!!!!!!
Τι λέγαμε εχθές για τις πεθερές????Δεν ήξερα να πω ενα τσουβάλι λίρες....έρχετε την Παρασκευή,για 5 μερούλες,οκ παλεύεται!!!!!χιχιχιχι
Να ρωτήσω κάτι τα κορίτσια που θηλάζουν..πόση ώρα μπορούμε να κρατήσουμε τα γάλα μας στο ψυγείο?
Καλό μεσημέρι!!!!!!

ΑΠΑΛΑΓΗ ΑΚΟΥΩ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ?

646ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 26 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Δευ Σεπ 10, 2012 5:41 am

adamantini

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Οοοοοο ευχαριστώ χαχαχαχα η αλήθεια είναι οτι είναι καλή η καημένη,πίνουμε το καφεδάκι μας τα λέμε αλλά δεν την αντεχω πάνω απο 10-15 μέρες,και τώρα που θα έρθει για 5 μόνο,τέλεια!!!!!Καλό είναι και οι βαθμοί που έχει η συντήρηση είναι 4 αρα για μια μέρα που θέλω καμιά φορά μια χαρά,ευχαριστώ!!!!
Χρύσα ναι στρατιωτικός,και εσένα?Τι δουλειά και αυτή...Εμείς είμαστε στον τόπο μου και θέλουμε να μείνουμε μιας και εδώ εχω σπίτι και δουλειά,ο άντρας μου είναι απο Λήμνο απο νησί και εκείνος και δεν έχει πρόβλημα(αφού βλέπει θάλασσα)ευτηχώς!!!!!Δεν αντέχω τις μεταθέσεις,τρέμω μην μας έρθει τίποτα και φύγουμε...εσείς που βρίσκεστε?δεν πρόσεξα στο προφίλ σου αν γραφεις.
Ελπίδααααα!!!!!!!!Όλα καλά εσείς πως είστε???Ναι ρε γαμώτο δεν βρεθήκαμε αλλά που θα πάει....θα κατέβω αύριο έχουμε εμβόλιο(στις 1 )αλλά δεν θα μπορεσω να κατέβω νωρίτερα γιατί περιμένω επισκέψεις το πρωι...Για το Στελλάκι το ξέρω...πολύ στεναχωρήθηκα,την Πέμπτη την είδες?Γιατί με πήρε τηλ.ήταν στα λίντλ με τον Μανώλη και με ρώτησε αν είμαι σπίτι και ήρθαν,πήγαμε για καφεδάκι εδω δίπλα που έχουμε ενα καφε και μου το είπε... Sad Sad αν είναι και κανονίσετε για καφε και μπορώ και εγώ να κατέβω να βρεθούμε ωραία θα ήταν!!!!!
αχχχχχχ πονεμένη ιστορία τα κιλά....
δεν θέλω να αναφερθώ γιατι έφτιαξα παγωτό γιαούρτι-φράουλα και λέω να το δοκιμάσω ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 26 912791 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 26 912791
ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 26 417472 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 26 417472

647ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 26 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Δευ Σεπ 10, 2012 7:14 am

dinaki78

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΑΧ κοριτσια απο το πρωι μολις εκατσα...ευτυχως το μεσημερακι κοιμησε η Θωαμη τον μπαμπα της! Sleep και εκανα καμια δουλεια γιατι το σπιτι ηταν χαλια....μεχρι που το κοριτσι μου βαρεθηκε με τον κοιμησμενο μπαμπα στο κρεβατι και εβαλε φωνη και σουζα η μανουλα!!!!!!!!!

648ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 26 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Δευ Σεπ 10, 2012 10:29 pm

PERIMPALOU2

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΗΝ ΠΗΓΑ ΣΤΟ ΣΤΑΘΜΟ,ΣΤΙΣ 7 ΜΙΣΗ ΤΗΝ ΑΦΗΣΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΘΑ ΠΑΩ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΩ,ΕΓΩ ΔΟΥΛΕΥΩ ΑΠΟ ΔΥΟ ΜΗΝΩΝ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ <9ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΠΟΙΑ ΡΩΤΗΣΕ<) ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕ Η ΑΔΕΘΙΑ ΤΗΣ ΜΑΜΑΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΤΕΙΝΟΥΜΕ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΜΗΝΑ Η ΔΥΟ ΑΛΛΑ Η ΠΑΙΔΟΨΥΧΟΛΟΓΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΡΟΜΑΖΕΙ ΓΙΑΤΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ.ΛΟΙΠΟΝ ΠΑΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΓΡΗΓΟΡΗ ΓΝΩΡΙΣΑΜΕ ΤΗ ΔΑΣΚΑΛΑ ,Η ΜΙΚΡΗ ΚΛΑΣΣΙΚΑ ΓΕΛΟΥΣΕ ΣΑΝ ΤΗΝ ΧΑΖΟΒΙΟΛΙΤΣΑ ΤΗΝ ΑΦΗΣΑ ΚΑΙ 140 ΜΛ ΓΑΛΑΤΑΚΙ,ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΑΜΕ ΤΟ ΝΤΟΥΛΑΠΑΚΙ ΤΗΣ ΚΑΙ ΦΕΥΓΟΥΜΕ,ΠΑΜΕ ΣΤΗΝ ΨΥΧΟΛΟΓΟ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΚΟΥΣΑ ΝΑ ΚΛΑΕΙ ΚΑΙ ΒΑΛΑΝΤΩΣΑ ΚΟΡΟΙΤΣΙΑ,ΜΟΥ ΡΘΕ ΝΑ ΜΠΟΥΚΑΡΩ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΩ ΚΑΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΜΕ,ΤΕΛΟΣΠΑΝΤΩΝ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΠΑΩ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΩ ΓΙΑΤΙ ΕΙΠΑΝ ΚΑΜΙΑ ΜΙΑΜΙΣΗ ΩΡΑ ΤΟ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΗΔΗ ΠΕΡΑΣΑΝ 2.ΑΛΛΑ ΕΙΧΑ ΛΙΓΗ ΔΟΥΛΕΙΑ.ΠΗΡΑ ΤΗΛ ΚΑΙ ΜΟΥ ΙΕΠΑΝ ΗΤΑΝ ΑΝΥΣΗΧΗ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΚΟΙΜΗΘΗΚΕ.ΑΧ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ ΜΕΓΑΛΗ ΠΙΚΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

649ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 26 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Δευ Σεπ 10, 2012 10:40 pm

jerrysofaki

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!

ΓΙΝΑΜΕ 5 ΜΗΝΩΝ !!! Very Happy Very Happy Very Happy

ΕΛΕΝΑ ΜΟΥ ΕΧΩ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ: ΕΧΕΙ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΓΥΡΝΑΕΙ ΜΠΡΟΥΜΥΤΑ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΞΥΠΝΑΕΙ ΤΗ ΝΥΧΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΛΕΥΤΕΙ , ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΙ ΚΑΙ ΒΓΑΖΕΙ ΚΡΑΒΓΟΥΛΕΣ ΚΟΥΡΑΣΗΣ...ΒΕΒΑΙΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΠΑΛΙ ΜΠΡΟΥΜΥΤΑ ΘΕΛΕΙ!

ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΝΤΩΣ ΣΤΑΝΤΑΡ ΩΡΑΡΙΟ ΥΠΝΟ. Η' ΠΟΥ ΘΑ ΞΥΠΝΑΕΙ ΚΑΘΕ 2ΩΡΟ Η' ΠΟΥ ΘΑ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΣΕΡΙ ΩΣ ΤΙΣ 4.30 ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΩΣ ΤΙΣ 9..ΟΤΙ ΝΑΝΑΙ ΔΗΛΑΔΗ!

ΩΡΑΙΑ ΙΔΕΑ ΑΥΤΗ Η ΚΟΥΝΙΑ!!! ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΣΕΙ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΘΕΤΑΙ ΑΚΟΜΗ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΠΟΠΟ???

ΚΟΥΚΛΑ Η ΘΩΜΑΗ!!! Razz

ΒΑΣΙΚΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΥΥΥ ΟΜΟΡΦΑ! ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΝΥΦΕΣ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΟΥΜΕ!!

ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΙΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΑΓΟΡΑΚΙ? ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΚΟΜΗ, ΤΙ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΠΕΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΥΛΑΚΙ ΤΟΥΣ? ΤΟ ΚΑΤΕΒΑΖΕΤΕ Η' ΟΧΙ? ΜΕ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΕΙ ΠΟΛΥ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ....

ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΑΩ ΚΑΙ ΚΑΝΩ ΤΟΝ ΚΛΟΟΥΝ ΟΟΟΛΗ ΜΕΡΑ!!! ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ "ΤΟ ΧΟΝΤΡΟ ΜΠΙΖΕΛΙ " ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΩ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 50 ΦΟΡΕΣ ΤΗ ΜΕΡΑ!!! ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕ ΔΙΩΞΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΕ ΤΟΣΟ ΧΑΛΙΑ ΦΩΝΗ ΠΟΥ ΕΧΩ! Smile

ΕΛΠΙΔΑ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΕΦΑΓΕ ΤΙΣ ΠΡΟΑΛΛΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΙΜΠΕΡΟ , ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΒΕΒΑΙΑ, ΚΑΙ ΕΚΑΝΑ ΠΑΡΤΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΑΡΑ ΜΟΥ....

ΑΥΤΑ!!! ΚΑΛΗ ΜΕΡΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΕΣ

650ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 26 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Τρι Σεπ 11, 2012 12:18 am

mommy2be

mommy2be
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλημέρα σας κορίτσια μου!
έχω πολύ καιρό να μπω γιατί έεετρεχα αλλά επιτέλους χθες γύρισα Αθήνα και θα ξεκουραστώ.
Πολλά τα νέα σας, από που να αρχίσω!
πρώτα απ όλα, απ τις καινούργιες φώτο! Ντινάκι, κουκλα η δικιά σου στη βάφτιση!!! μ άρεσε πολύ το σύνολο! Εύη τι ξανθιά καλλονή η δικιά σου!! πωπω, φαντάζομαι τα συναισθήματά σου όταν τη άφησες πρώτη μέρα στο σταθμό... κουράγιο!!!!! ώστε λέει μαμά;;;; πολύ μπροστά η δικιά σου!! Χρύσα κ εσένα μπαμπα;; μα τι παιδιά έχουμε εμείς;;;
εμένα τίποτα ακόμα, αλλά μιλάει συνέχεια.. Μιλάει.. μη φανταστείτε.. ήχους βγάζει αλλά το κάνει συνέχεια!
αδαμαντία, κ εμείς ομοιοπαθούσες! δαχτυλάκι κ άγιος ο Θεός!! κοιμάται όμως σερί έτσι!! πλέον κοιμάται 10 το βράδυ το αργότερο κ ξυπνάει 7.30 το πρωί!!! Ο αποκλειστικός θηλασμός συνεχίζεται φυσικά!
Σοφάκι γιατί τόση γκρίνια ο δικός σου; μήπως ετοιμάζει τα ούλα για δοντάκια;
φιλιά πολλά σε όλα τα μπεμπίνια σας!!!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 26 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 33 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις