201 Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Δευ Αυγ 06, 2012 6:07 am
τατιανα
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
nakos έγραψε:Κοριτσια χαμος!! Πηγα να τον ξαναβαλω στο στηθος μετα απο 2,5 ωρες γιατι λεω δεν μπορει θα εχει πεινασει κ μου εκανε παλι χαμο!! Το γαλα που ειχα βγαλει με το θηλαστρο κ ευτυχως μετα απο πολυ κοπο μου ηπιε 110 μλ!! Τωρα τον εχω στην κουνια του μηπως κ κοιμηθει αλλα δεν νομιζω γιατι αυτος ειχε μαθει να κοιμαται με το στηθος!! Τι να πω; Καπου ειχα διαβασει οτι καποια παιδια αποθυλαζουν απο μονα τους γιατι δεν θελουν αλλο το στηθος! Μπορει να ειναι κ τα δοντια του!! Αχ τι να πω; Θα προσπαθησω κ στις 19:00 που ειναι να ξαναφαει κ θα δω! Εμενα περιοδος ακομα γιοκ!!
Ειναι πολυ μικρο για να αποθηλασει μονος του εχει αναγκη το γαλα δεν ειναι οτι τρωει στερεα και δεν θελει γαλα.
Σε ρωτησα αν δινεις και μπιμπερο γιατι εμενα 3 μηνων ακριβως και ενω της ειχα ξαναδωσει γαλα μου σε μπιμπερο ξαφνικα ειχε μια αρνηση στο στηθος απιστευτη, ρουφαγε λιγο και μολις μειωνοταν η ροη εκλαιγε και εσπρωχνε και δεν θηλαζε με ΤΙΠΟΤΑ και επειδη δεν ειχα και γαλα φυλαγμενο αναγκαστικα να δινω συμπληρωμα 1-2 φορες την ημερα γιατι δεν ηρεμουσε απο το κλαμα.Αυτο κρατησε μια βδομαδα το παλεψα ομως πολυ της εδινα συμπληρωμα μονο οταν πλεον εκλαιγε σπαρακτικα κ δεν θηλαζε με τιποτα και ετσι απλα της περασε.(αν δεις παλια μου μηνυματα στην ομαδουλα τα ελεγα τοτε, ειχα τρελαθει νομιζα παει ο θηλασμος)
Επισης υπαρχει περιπτωση να κανει και απεργια θηλασμου, κανε μια αναζητηση στο γκουγκλη να δεις απο τι μπορει να γινει.
Επισης μπορει να ειναι και τα δοντια αν και συνηθως παρηγοριουνται στο στηθος αλλα και παλι ειναι στο παιδι.