Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
299 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 299 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 25 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 9 από 41]

201ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 9 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Δευ Αυγ 06, 2012 6:07 am

τατιανα

τατιανα
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
nakos έγραψε:Κοριτσια χαμος!! Πηγα να τον ξαναβαλω στο στηθος μετα απο 2,5 ωρες γιατι λεω δεν μπορει θα εχει πεινασει κ μου εκανε παλι χαμο!! Το γαλα που ειχα βγαλει με το θηλαστρο κ ευτυχως μετα απο πολυ κοπο μου ηπιε 110 μλ!! Τωρα τον εχω στην κουνια του μηπως κ κοιμηθει αλλα δεν νομιζω γιατι αυτος ειχε μαθει να κοιμαται με το στηθος!! Τι να πω; Καπου ειχα διαβασει οτι καποια παιδια αποθυλαζουν απο μονα τους γιατι δεν θελουν αλλο το στηθος! Μπορει να ειναι κ τα δοντια του!! Αχ τι να πω; Θα προσπαθησω κ στις 19:00 που ειναι να ξαναφαει κ θα δω! Εμενα περιοδος ακομα γιοκ!!

Ειναι πολυ μικρο για να αποθηλασει μονος του εχει αναγκη το γαλα δεν ειναι οτι τρωει στερεα και δεν θελει γαλα.
Σε ρωτησα αν δινεις και μπιμπερο γιατι εμενα 3 μηνων ακριβως και ενω της ειχα ξαναδωσει γαλα μου σε μπιμπερο ξαφνικα ειχε μια αρνηση στο στηθος απιστευτη, ρουφαγε λιγο και μολις μειωνοταν η ροη εκλαιγε και εσπρωχνε και δεν θηλαζε με ΤΙΠΟΤΑ και επειδη δεν ειχα και γαλα φυλαγμενο αναγκαστικα να δινω συμπληρωμα 1-2 φορες την ημερα γιατι δεν ηρεμουσε απο το κλαμα.Αυτο κρατησε μια βδομαδα το παλεψα ομως πολυ της εδινα συμπληρωμα μονο οταν πλεον εκλαιγε σπαρακτικα κ δεν θηλαζε με τιποτα και ετσι απλα της περασε.(αν δεις παλια μου μηνυματα στην ομαδουλα τα ελεγα τοτε, ειχα τρελαθει νομιζα παει ο θηλασμος)
Επισης υπαρχει περιπτωση να κανει και απεργια θηλασμου, κανε μια αναζητηση στο γκουγκλη να δεις απο τι μπορει να γινει.
Επισης μπορει να ειναι και τα δοντια αν και συνηθως παρηγοριουνται στο στηθος αλλα και παλι ειναι στο παιδι.

202ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 9 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Δευ Αυγ 06, 2012 6:32 am

Elenathens

Elenathens
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Nakos και εμενα εκανε χαμο χτες. Δεν θηλαζουμε εμεις. Κλααααααμα και να μην δεχεται το μπιμπερο καθολου. Πηρα τηλ. Την παιδιατρο , μου ειπε να μην τον πιεζω , οσο θελει και σε δυο τρεις μερουες θα επανελθει μονος του. Πολλα παιδακια τωρα το καλοκαιρι μειωνουν την ποσοτητα, ακομα και νεογεννητα μου ειπε. Προς θεου, μην σκεφτεσαι να σταματησεις τον θηλασμο, θεωρω οτι δεν υπαρχει περιπτωση να αποθηκασει μονος του. Φαση ειναι θα περασει. Παρε καιενα τηλεφωνακι την παιδιατρο να εισαι καλυμμενη.
Εμενα σημερα μου εκανε ευκοιλια σαν νερο. Εσας εχουν κανει ποτε; Παιζει να κρυωσε;

203ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 9 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Δευ Αυγ 06, 2012 7:26 am

nakos

nakos
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
τατιανα έγραψε:
nakos έγραψε:Κοριτσια χαμος!! Πηγα να τον ξαναβαλω στο στηθος μετα απο 2,5 ωρες γιατι λεω δεν μπορει θα εχει πεινασει κ μου εκανε παλι χαμο!! Το γαλα που ειχα βγαλει με το θηλαστρο κ ευτυχως μετα απο πολυ κοπο μου ηπιε 110 μλ!! Τωρα τον εχω στην κουνια του μηπως κ κοιμηθει αλλα δεν νομιζω γιατι αυτος ειχε μαθει να κοιμαται με το στηθος!! Τι να πω; Καπου ειχα διαβασει οτι καποια παιδια αποθυλαζουν απο μονα τους γιατι δεν θελουν αλλο το στηθος! Μπορει να ειναι κ τα δοντια του!! Αχ τι να πω; Θα προσπαθησω κ στις 19:00 που ειναι να ξαναφαει κ θα δω! Εμενα περιοδος ακομα γιοκ!!

Ειναι πολυ μικρο για να αποθηλασει μονος του εχει αναγκη το γαλα δεν ειναι οτι τρωει στερεα και δεν θελει γαλα.
Σε ρωτησα αν δινεις και μπιμπερο γιατι εμενα 3 μηνων ακριβως και ενω της ειχα ξαναδωσει γαλα μου σε μπιμπερο ξαφνικα ειχε μια αρνηση στο στηθος απιστευτη, ρουφαγε λιγο και μολις μειωνοταν η ροη εκλαιγε και εσπρωχνε και δεν θηλαζε με ΤΙΠΟΤΑ και επειδη δεν ειχα και γαλα φυλαγμενο αναγκαστικα να δινω συμπληρωμα 1-2 φορες την ημερα γιατι δεν ηρεμουσε απο το κλαμα.Αυτο κρατησε μια βδομαδα το παλεψα ομως πολυ της εδινα συμπληρωμα μονο οταν πλεον εκλαιγε σπαρακτικα κ δεν θηλαζε με τιποτα και ετσι απλα της περασε.(αν δεις παλια μου μηνυματα στην ομαδουλα τα ελεγα τοτε, ειχα τρελαθει νομιζα παει ο θηλασμος)
Επισης υπαρχει περιπτωση να κανει και απεργια θηλασμου, κανε μια αναζητηση στο γκουγκλη να δεις απο τι μπορει να γινει.
Επισης μπορει να ειναι και τα δοντια αν και συνηθως παρηγοριουνται στο στηθος αλλα και παλι ειναι στο παιδι.
οχι δεν του εχω δωσει ποτε με μπιμπεσο! Τωρα ηταν η πρωτη φορα! Αλλη μια φορα ειχα προσπαθησει κ δεν επιανε με τιποτα το μπιμπερο!! Τωρα κοιμαται στο καροτσι μετα απο πολυ κλαμα!! Τι να πω βρε κοριτσια; Θα προσπαθησω κ το απογευμα κ το βραδυ! Θα μιλησω κ με την παιδιατρο! Ετοιμη ειναι να παω στο φαρμακειο να παρω σκονη γαλα που δεν εχω για ωρα αναγκης!! Εχει 3 μερες τωρα που οταν τον βαζω στο στηθος σαν να μην το θελει αλλα τις προηγουμενες μερες καπως στο τελος το επιανε σημερα τιποτα!! Θα σας γραψω νεοτερα!! Σας ευχαριστω!!

204ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 9 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Δευ Αυγ 06, 2012 8:50 am

Mamma_Mia!

Mamma_Mia!
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
γεια σας μανουλες.βλεπω ολες εχουμε γκρινια...κ εμεις μια απο τα ιδια.ζεσταινονται τα μωρα μας εχουν και τα δοντακια τους ,εμενα πλεον και στην βολτα γκρινιαζει κ τον σηκωνω κ βλεπω οτι η πλατουλα του ειναι πολυ ζεστη κ ιδρωμενη..
ελενα κ εμενα κανει τετοια κακακια ειδικα οταν εχει να κανει πολλες ωρες η και μερες ..θα το ρωτησω στην παιδιατρο τωρα που θα παμε..

205ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 9 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Δευ Αυγ 06, 2012 11:53 am

Elenathens

Elenathens
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Θα περιμενω να μου πεις αν ρωτησεις, αν ξανακανει θα παρω να δω και εγω!! Ευχαριστω!

206ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 9 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Δευ Αυγ 06, 2012 11:59 pm

maria maroui

maria maroui
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
καλημέρα μανούλες!!!! σας διαβάζω αλλά δεν έχω προλάβει να γράψω τα νέα μας.

πολύ γκρίνια ρε κορίτσια και σε μας τις τελευταιες μερες!! χθες ήταν λιγο πιο ησυχη αλλα και παλι το απόγεμα έχει νευρακια και γκρίνια και δεν ξερω γιατί. εν τω μεταξύ έχει αρχίσει και κάνει και ανήσυχο ύπνο το βράδυ. ενώ είναι με κλειστά ματάκια αρχίζει και κουνιέται έντονα στο κρεβατι της για κανένα πεντάλεπτο και μετα ηρεμει. αυτο το κάνει 3-4 φορές το βράδυ. δεν ξέρω γιατί.

χθες το βράδυ μου εκανε και κακά μες τη νύχτα και δεν το πήρα χαμπάρι και την αλλάξα το πρώι και με εχει πιασει αγχος για καμια ουρολοιμοξη. είμαι υπερβολικη λέτε;;;;

αυτά κι απο μας!!! φιλία σε ολες τις μανούλες!!!

207ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 9 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Τρι Αυγ 07, 2012 12:18 am

dinaki78

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλημέρα κορίτσια.εμείς απο χθες ειμαςτε διακοπές Χαλκιδική!!!!έχουμε μια σχετική γκρίνια όλη μέρα μαλλον απο δόντια αλλα το βράδυ κοιμήθηκαμε μια χαρα σε πάρκο κρεβάτι.προσπαθούμε να τηρούμε το προγράμμα της κατα γράμμα για να μην αναστατωθει.χθες να φαντάστητε στις 7.30 κοιμήθηκε για βράδυ.βεβαια ήρθαμε εδώ που έρχονται οι γονείς μου χρόνια και έχω άλλους 4 ενήλικες να την απασχολούν ...

208ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 9 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Τρι Αυγ 07, 2012 12:52 am

XRYSA M

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΙ ΠΑΘΑΝ ΟΛΑ ΚΑΙ ΓΚΡΙΝΙΑΖΟΥΝ???ΕΜΕΝΑ ΕΠΕΣΤΡΕΨΑΝ ΠΑΛΙ ΟΙ ΠΟΛΥΩΡΟΙ ΘΗΛΑΣΜΟΙ ΤΟ ΧΩ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟΦΑΣΗ ΟΤΑΝ ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΜΗΝΑ ΑΥΤΑ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ.ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΟΛΥ ΤΡΕΞΙΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΗ.
ΝΑΚΟΣ ΠΩΣ ΕΙΣΤΕ ΣΗΜΕΡΑ?ΕΓΩ ΝΟΜΙΖΩ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΟΔΙΚΟ ΠΑΝΤΩΣ.

209ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 9 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Τρι Αυγ 07, 2012 1:02 am

PERIMPALOU2

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
dinaki78 έγραψε:Καλημέρα κορίτσια.εμείς απο χθες ειμαςτε διακοπές Χαλκιδική!!!!έχουμε μια σχετική γκρίνια όλη μέρα μαλλον απο δόντια αλλα το βράδυ κοιμήθηκαμε μια χαρα σε πάρκο κρεβάτι.προσπαθούμε να τηρούμε το προγράμμα της κατα γράμμα για να μην αναστατωθει.χθες να φαντάστητε στις 7.30 κοιμήθηκε για βράδυ.βεβαια ήρθαμε εδώ που έρχονται οι γονείς μου χρόνια και έχω άλλους 4 ενήλικες να την απασχολούν ...

αχ αχ κανε μια βουτια και για μασ εδω που ψηνομαστε.παρασκευη κι εμεισ θα ρθουμε αλλα δεν ξερω για που,μαλλον καλαμιτσι.

210ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 9 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Τρι Αυγ 07, 2012 1:03 am

PERIMPALOU2

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
XRYSA M έγραψε:ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΙ ΠΑΘΑΝ ΟΛΑ ΚΑΙ ΓΚΡΙΝΙΑΖΟΥΝ???ΕΜΕΝΑ ΕΠΕΣΤΡΕΨΑΝ ΠΑΛΙ ΟΙ ΠΟΛΥΩΡΟΙ ΘΗΛΑΣΜΟΙ ΤΟ ΧΩ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟΦΑΣΗ ΟΤΑΝ ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΜΗΝΑ ΑΥΤΑ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ.ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΟΛΥ ΤΡΕΞΙΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΗ.

μιλαμε μεσ τον υπνο της κι εμενα κλαει,την σηκωνω και με κλειστα ματια κλαει η καημενη,ειμαι δουλεια κουτουλαω και μπαινω να αντλησω τωρα.σασ φιλω γλυκα και υπομονηηηηηη!!!

211ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 9 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Τρι Αυγ 07, 2012 1:15 am

XRYSA M

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
PERIMPALOU2 έγραψε:
XRYSA M έγραψε:ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΙ ΠΑΘΑΝ ΟΛΑ ΚΑΙ ΓΚΡΙΝΙΑΖΟΥΝ???ΕΜΕΝΑ ΕΠΕΣΤΡΕΨΑΝ ΠΑΛΙ ΟΙ ΠΟΛΥΩΡΟΙ ΘΗΛΑΣΜΟΙ ΤΟ ΧΩ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟΦΑΣΗ ΟΤΑΝ ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΜΗΝΑ ΑΥΤΑ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ.ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΟΛΥ ΤΡΕΞΙΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΗ.

μιλαμε μεσ τον υπνο της κι εμενα κλαει,την σηκωνω και με κλειστα ματια κλαει η καημενη,ειμαι δουλεια κουτουλαω και μπαινω να αντλησω τωρα.σασ φιλω γλυκα και υπομονηηηηηη!!!

ΣΕΛΗΝΙΑΣΤΗΚΑΝ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΜΑΣ!ΕΥΗ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΑΝΤΛΕΙΣ ΒΟΗΘΑΕΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΣ ΜΙΑ ΦΩΤΟ ΤΟΥ ΜΩΡΟΥ ΣΟΥ.ΧΑΧΑΧΑΧ ΤΙ ΤΡΑΒΑΜΕ Η ΜΑΝΕΣ!

212ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 9 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Τρι Αυγ 07, 2012 1:51 am

PERIMPALOU2

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
XRYSA M έγραψε:
PERIMPALOU2 έγραψε:

ΣΕΛΗΝΙΑΣΤΗΚΑΝ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΜΑΣ!ΕΥΗ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΑΝΤΛΕΙΣ ΒΟΗΘΑΕΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΣ ΜΙΑ ΦΩΤΟ ΤΟΥ ΜΩΡΟΥ ΣΟΥ.ΧΑΧΑΧΑΧ ΤΙ ΤΡΑΒΑΜΕ Η ΜΑΝΕΣ!

αντλω και οποτε τη σκεφτομαι πιο εντονα ειναι πιο μεγαλη η ροη,αληθεια λενε!!! εκανα και ρυζογαλο χτεσ τρομαρα μου,δεν με φτανει η κουραση ,εργαζομενη μανα λεμε!εχω λαλησει,χτεσ στματησε το αιμα και τωρα ξανα Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

213ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 9 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Τρι Αυγ 07, 2012 1:57 am

PERIMPALOU2

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
τατανια μου στα κοινυρα μεναμε ,www.loutrou.com ο χωροσ ολα τα λεφτα ,τα δωματια πολυ ζεστα κι επειδη εγω εχω θεμα με το air condition δεν το μπορω καθολου λιγο ζεσταινομουν,κατα τα αλλα και παρκοκρεβατο μασ δωσαν και μετα τισ 4 μερεσ αλλαξαμε και πηγαμε σε τρικλινο.να περασετε τελεια.α! και ανακαλυψαμε μια παραλια αγιοσ ιωαννησ λεγεται εχει 5 χρονια που ανοιξαν τον δρομο,ειναι πριν τισ αλυκεσ και ειναι οτι πρεπει για την μπεμπα,καθεσαι σε τραπεζακαι κατω απο δεντρα πολυ σκια και εχει μια καντινα πολυ φτηνη με σαλατεσ και καφεδεσ και τετοια.τα υπολοιπα λιγο πολυ λογικα θα τα ξεσ παραλιεσ και χωρα αφου εισαι και καβαλα λογικα θα εχεισ παει πολλεσ φορεσ.

214ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 9 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Τρι Αυγ 07, 2012 2:36 am

nakos

nakos
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Κοριτσια καλημερα!! Το βραδυ μας ευτυχως ηταν καλο αλλα απο το πρωι παλι τα ιδια!! Στηθος δεν πιανει κ με το μπιμπερο που προσπαθησα ηπιε μονο 60 μλ! Τι να πω; Ελπιζω να ειναι παροδικο!! Γιατι δεν την παλευω με το θηλαστρο!! Κανω δεκα ωρες για να βγαλω 120 μλ! Ενω εχω γαλα! Το νιωθω απο το στηθος μου!! Κ οταν το παταω βγαζει πολυ!! Μαλλον δοντια ειναι! Τα ουλα του ειναι πρησμενα κ ολο τα χερακια του βαζει μεσα!! Αχ τι να πω; Μακαρι να ειναι φαση κ να περασει!! Φιλακια στα μπεμπινια σας!!

215ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 9 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Τρι Αυγ 07, 2012 2:44 am

PERIMPALOU2

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
nakos έγραψε:Κοριτσια καλημερα!! Το βραδυ μας ευτυχως ηταν καλο αλλα απο το πρωι παλι τα ιδια!! Στηθος δεν πιανει κ με το μπιμπερο που προσπαθησα ηπιε μονο 60 μλ! Τι να πω; Ελπιζω να ειναι παροδικο!! Γιατι δεν την παλευω με το θηλαστρο!! Κανω δεκα ωρες για να βγαλω 120 μλ! Ενω εχω γαλα! Το νιωθω απο το στηθος μου!! Κ οταν το παταω βγαζει πολυ!! Μαλλον δοντια ειναι! Τα ουλα του ειναι πρησμενα κ ολο τα χερακια του βαζει μεσα!! Αχ τι να πω; Μακαρι να ειναι φαση κ να περασει!! Φιλακια στα μπεμπινια σας!!

ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΛΟ ΜΟΥ,ΜΠΟΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΨΑ ΡΕ ΣΥ ,ΒΡΑΖΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ!!!

216ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 9 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Τρι Αυγ 07, 2012 2:45 am

PERIMPALOU2

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΜΑΣΗΤΙΚΑ ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΟΔΟΝΤΟΦΥΙΑ ΤΟΥΣ ΠΗΡΑΤΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ?ΕΓΩ ΕΧΩ ΚΑΝΑ ΔΥΟ ΑΛΛΑ ΔΝΕ ΤΑ ΧΡΕΗΣΙΜΟΠΟΙΩ,ΛΕΤΕ ΝΑ ΤΗΣ ΤΑ ΔΩΣΩ?ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΩ ΠΡΩΤΑ ΨΥΓΕΙΟ?Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΗΓΟΡΙΑ ΤΣΟΝ ΑΡΡΩΣΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΑΚΟΥΦΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΞΕΧΝΙΟΥΝΤΑΙ.

217ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 9 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Τρι Αυγ 07, 2012 3:01 am

γκαλαιτζογλου

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
PERIMPALOU2 έγραψε:ΜΑΣΗΤΙΚΑ ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΟΔΟΝΤΟΦΥΙΑ ΤΟΥΣ ΠΗΡΑΤΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ?ΕΓΩ ΕΧΩ ΚΑΝΑ ΔΥΟ ΑΛΛΑ ΔΝΕ ΤΑ ΧΡΕΗΣΙΜΟΠΟΙΩ,ΛΕΤΕ ΝΑ ΤΗΣ ΤΑ ΔΩΣΩ?ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΩ ΠΡΩΤΑ ΨΥΓΕΙΟ?Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΗΓΟΡΙΑ ΤΣΟΝ ΑΡΡΩΣΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΑΚΟΥΦΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΞΕΧΝΙΟΥΝΤΑΙ.
εμεις πηραμε τη σοφι την καμηλοπαρδαλη την εχει τρελανει ξυνει τα ουλα του συνεχεια!και την κραταει μια χαρα ολα τα αλλα του πεφτουν απο τα χερια!

218ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 9 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Τρι Αυγ 07, 2012 3:18 am

PERIMPALOU2

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
γκαλαιτζογλου έγραψε:
PERIMPALOU2 έγραψε:ΜΑΣΗΤΙΚΑ ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΟΔΟΝΤΟΦΥΙΑ ΤΟΥΣ ΠΗΡΑΤΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ?ΕΓΩ ΕΧΩ ΚΑΝΑ ΔΥΟ ΑΛΛΑ ΔΝΕ ΤΑ ΧΡΕΗΣΙΜΟΠΟΙΩ,ΛΕΤΕ ΝΑ ΤΗΣ ΤΑ ΔΩΣΩ?ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΩ ΠΡΩΤΑ ΨΥΓΕΙΟ?Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΗΓΟΡΙΑ ΤΣΟΝ ΑΡΡΩΣΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΑΚΟΥΦΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΞΕΧΝΙΟΥΝΤΑΙ.
εμεις πηραμε τη σοφι την καμηλοπαρδαλη την εχει τρελανει ξυνει τα ουλα του συνεχεια!και την κραταει μια χαρα ολα τα αλλα του πεφτουν απο τα χερια!

Α ΩΡΑΙΑ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΟΥ,ΤΟ ΕΝΑ ΕΙΝΑΙΜΗΛΑΡΑΚΙ ΤΗΣ ΦΙΣΕΡ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΒΑΡΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΣΗΚΩΣΕΙ,ΤΟ ΑΛΛΟ ΕΙΝΑΙΕΝΑ ΠΑΓΩΤΑΚΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟ ΦΟΒΑΜΑΙ ΜΗ ΤΟ ΦΑΕΙ,ΘΑ ΠΑΩΝ ΑΠΡΩ ΤΗΝ ΣΟΦΥ ΟΠΩΣ ΛΕΣ...ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ Η ΜΠΕΜΠΑ ΣΟΦΥ ΛΕΓΕΤΑΙ,ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΥΝΟΝΟΜΑΤΕΣ!!!

219ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 9 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Τρι Αυγ 07, 2012 3:52 am

XRYSA M

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
nakos έγραψε:Κοριτσια καλημερα!! Το βραδυ μας ευτυχως ηταν καλο αλλα απο το πρωι παλι τα ιδια!! Στηθος δεν πιανει κ με το μπιμπερο που προσπαθησα ηπιε μονο 60 μλ! Τι να πω; Ελπιζω να ειναι παροδικο!! Γιατι δεν την παλευω με το θηλαστρο!! Κανω δεκα ωρες για να βγαλω 120 μλ! Ενω εχω γαλα! Το νιωθω απο το στηθος μου!! Κ οταν το παταω βγαζει πολυ!! Μαλλον δοντια ειναι! Τα ουλα του ειναι πρησμενα κ ολο τα χερακια του βαζει μεσα!! Αχ τι να πω; Μακαρι να ειναι φαση κ να περασει!! Φιλακια στα μπεμπινια σας!!
ΕΓΩ ΝΑΚΟΣ ΛΕΩ ΜΗΝ ΤΟΥ ΔΙΝΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΜΠΙΜΠΕΡΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΘΑ ΤΟΝ ΑΠΟΣΥΝΤΟΝΙΣΕΙΣ.ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΣΩΜΑΤΙΚΗ ΕΠΑΦΗ ΜΑΖΙ ΤΟΥ.ΚΟΙΜΗΣΟΥ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΔΟΚΙΜΑΣΕ ΝΑ ΤΟΝ ΘΗΛΑΣΕΙΣ ΠΕΡΠΑΤΟΝΤΑΣ.ΦΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ.ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΤΗΛ.ΕΝΑ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΘΗΛΑΣΜΟΥ Η ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΜΙΑ ΕΡΩΤΞΣΗ ΣΤΟ ΦΕΙΣΜΠΟΥΚ ΣΤΙΣ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΘΗΛΑΖΟΥΣΕΣ ΕΚΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΘΑ ΤΟ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΥΤΟ.

220ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 9 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Τρι Αυγ 07, 2012 4:03 am

PERIMPALOU2

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
XRYSA M έγραψε:
ΕΓΩ ΝΑΚΟΣ ΛΕΩ ΜΗΝ ΤΟΥ ΔΙΝΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΜΠΙΜΠΕΡΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΘΑ ΤΟΝ ΑΠΟΣΥΝΤΟΝΙΣΕΙΣ.ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΣΩΜΑΤΙΚΗ ΕΠΑΦΗ ΜΑΖΙ ΤΟΥ.ΚΟΙΜΗΣΟΥ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΔΟΚΙΜΑΣΕ ΝΑ ΤΟΝ ΘΗΛΑΣΕΙΣ ΠΕΡΠΑΤΟΝΤΑΣ.ΦΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ.ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΤΗΛ.ΕΝΑ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΘΗΛΑΣΜΟΥ Η ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΜΙΑ ΕΡΩΤΞΣΗ ΣΤΟ ΦΕΙΣΜΠΟΥΚ ΣΤΙΣ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΘΗΛΑΖΟΥΣΕΣ ΕΚΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΘΑ ΤΟ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΥΤΟ.

ΧΡΥΣΑ 4 ΜΗΝΩΝ???ΠΩ ΠΩ ΠΩΣ ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΝ ΡΕ ΣΕΙΣ!!! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟ ΑΓΓΕΛΟΥΔΙ ΣΟΥ ! ΝΑ ΕΙΝΙΑ ΓΕΡΟ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΧΙΑΡΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΟΜΟΡΦΗ ΜΑΝΟΥΛΑ!

221ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 9 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Τρι Αυγ 07, 2012 4:44 am

markaaa

markaaa
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Γεια σας και απο μενα, να χαιρεστε ολες τα μπουμπουκια σας!!!!!!
Ειμαι σχετικα καινουγια στο φορουμ..
ευχαριστω PERIMPALOU2, δεν ειχα ανακαλυψη την ομαδα!!! Γεννησα εναν κουκλο στις 13/4/2012.. θα τα λεμε συχνα!!

222ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 9 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Τρι Αυγ 07, 2012 5:19 am

nakos

nakos
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
XRYSA M έγραψε:
Χρυσα μου τα σκεφτηκα ολα αυτα! Μιλησα κ με την παιδιατρο κ μου ειπε φαση ειναι θα περασει!! Τωρα το μεσημερι επιασε το στηθος ευτυχως!! Τα μεσημερια αγκαλιτςα κοιμομαστε γιατι αν τον βαλω στην κουνια του ξυπναει στο μισαωρο! Ενω οταν κοιμομαστε μαζι με το που ξυπνησει του δινω στηθος κ ξανακοιμαται!! Χρυσα μου απλα σκεφτομαι οτι πρεπει να μαθει κ το μπιμπερο γιατι οταν επιστρεψω στη δουλεια θα του δινει η μαμα μου το δικο μου γαλατακι που θα βγαζω! Κ αν δεν εχει συνηθισει τι θα κανω; Διαβασα κ απο το google αυτο που μου ειπε η τατιανα για την απεργια θηλασμου κ λεει οτι καποια μωρα το παθαινουν οταν βγαζουν δοντακια!! Ουφ ζεστη!! Εχω λιωσει!! Σας ευχαριστω παντως για τις απαντησεις!! Φιλακια!!

223ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 9 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Τρι Αυγ 07, 2012 5:23 am

nakos

nakos
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
markaaa έγραψε:Γεια σας και απο μενα, να χαιρεστε ολες τα μπουμπουκια σας!!!!!!
Ειμαι σχετικα καινουγια στο φορουμ..
ευχαριστω PERIMPALOU2, δεν ειχα ανακαλυψη την ομαδα!!! Γεννησα εναν κουκλο στις 13/4/2012.. θα τα λεμε συχνα!!
Καλως μας ηρθες!! 13/4 ηταν η πητ μου αλλα τελικα γεννησα 30/3 το αντρακι μου!! Να μπαινεις να τα λεμε!! Φιλια!

224ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 9 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Τρι Αυγ 07, 2012 9:15 am

XRYSA M

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΙΜΑΙ ΝΕΥΡΙΑΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΕΝΗ.ΛΟΙΠΟΝ ΠΗΓΑΜΕ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ ΓΙΑ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ....ΛΟΙΠΟΝ ΑΠΟ 7370 ΕΙΜΑΣΤΕ 8310 ΑΠΟ 64 ΠΗΓΑΜΕ 67 ΠΟΝΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΤΡΟ ΚΕΦΑΛΙΟΥ ΑΠΟ 39,5 42.Α ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΑΧΟΥΛΑ ΜΩΡΑ ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΦΟΥ ΘΗΛΑΖΕΙΣ.ΜΟΥ ΤΟ ΞΑΝΑΕΙΠΕ ΑΥΤΟ ΠΕΡΙ ΘΡΕΠΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΟΤΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΘΡΕΠΤΙΚΟ ΤΟ ΓΑΛΑ ΜΟΥ ΤΙ ΑΣΧΕΤΗ ΘΕΕ ΜΟΥ!ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΤΑ ΛΕΓΕ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΦΤΑΙΩ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΙΛΑ Η ΜΠΕΜΠΑ.ΤΗΣ ΕΙΠΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΤΕΡΕΕΣ ΟΤΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ΜΕ ΦΡΟΥΤΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΠΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΟΞΙΝΑ ΤΑ ΦΡΟΥΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΑΥΤΑ.ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΞΑΝΑΚΟΥΣΕΙ?ΕΠΙΣΗΣ ΤΗΣ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΚΑΙ ΜΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΤΙΣ ΦΡΙΖΙΛΑΚ ΚΑΙ ΤΙΣ ΧΙΠ ΕΡΕ ΜΙΖΕΣ!ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΝΤΙ ΝΑ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΑΝΑΠΤΥΣΕΤΕ ΚΑΛΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΑΥΤΗ ΜΕ ΕΚΑΝΕ ΝΑ ΕΧΩ ΤΥΨΕΙΣ Sad

225ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 9 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Τρι Αυγ 07, 2012 10:45 am

markaaa

markaaa
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
XRYSA M έγραψε:ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΙΜΑΙ ΝΕΥΡΙΑΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΕΝΗ.ΛΟΙΠΟΝ ΠΗΓΑΜΕ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ ΓΙΑ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ....ΛΟΙΠΟΝ ΑΠΟ 7370 ΕΙΜΑΣΤΕ 8310 ΑΠΟ 64 ΠΗΓΑΜΕ 67 ΠΟΝΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΤΡΟ ΚΕΦΑΛΙΟΥ ΑΠΟ 39,5 42.Α ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΑΧΟΥΛΑ ΜΩΡΑ ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΦΟΥ ΘΗΛΑΖΕΙΣ.ΜΟΥ ΤΟ ΞΑΝΑΕΙΠΕ ΑΥΤΟ ΠΕΡΙ ΘΡΕΠΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΟΤΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΘΡΕΠΤΙΚΟ ΤΟ ΓΑΛΑ ΜΟΥ ΤΙ ΑΣΧΕΤΗ ΘΕΕ ΜΟΥ!ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΤΑ ΛΕΓΕ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΦΤΑΙΩ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΙΛΑ Η ΜΠΕΜΠΑ.ΤΗΣ ΕΙΠΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΤΕΡΕΕΣ ΟΤΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ΜΕ ΦΡΟΥΤΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΠΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΟΞΙΝΑ ΤΑ ΦΡΟΥΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΑΥΤΑ.ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΞΑΝΑΚΟΥΣΕΙ?ΕΠΙΣΗΣ ΤΗΣ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΚΑΙ ΜΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΤΙΣ ΦΡΙΖΙΛΑΚ ΚΑΙ ΤΙΣ ΧΙΠ ΕΡΕ ΜΙΖΕΣ!ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΝΤΙ ΝΑ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΑΝΑΠΤΥΣΕΤΕ ΚΑΛΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΑΥΤΗ ΜΕ ΕΚΑΝΕ ΝΑ ΕΧΩ ΤΥΨΕΙΣ Sad

να μην την ακους καθολου και να εισαι χαρουμενη που το μωρακι σου αναπτυσετε μια χαρα με το δικο σου γαλα!!! θα κανεις αυτο που θελεις με την διατροφη του παιδιου σου και να επιμενεις σε αυτο που θελεις.. εγω τα εχω ξεκαθαρισει απο την αρχη στον παιδιατρο τι θελω για το απιδι μου!!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 9 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 25 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις