226 Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Τρι Αυγ 07, 2012 10:53 am
τατιανα
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
XRYSA M έγραψε:ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΙΜΑΙ ΝΕΥΡΙΑΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΕΝΗ.ΛΟΙΠΟΝ ΠΗΓΑΜΕ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ ΓΙΑ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ....ΛΟΙΠΟΝ ΑΠΟ 7370 ΕΙΜΑΣΤΕ 8310 ΑΠΟ 64 ΠΗΓΑΜΕ 67 ΠΟΝΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΤΡΟ ΚΕΦΑΛΙΟΥ ΑΠΟ 39,5 42.Α ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΑΧΟΥΛΑ ΜΩΡΑ ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΦΟΥ ΘΗΛΑΖΕΙΣ.ΜΟΥ ΤΟ ΞΑΝΑΕΙΠΕ ΑΥΤΟ ΠΕΡΙ ΘΡΕΠΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΟΤΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΘΡΕΠΤΙΚΟ ΤΟ ΓΑΛΑ ΜΟΥ ΤΙ ΑΣΧΕΤΗ ΘΕΕ ΜΟΥ!ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΤΑ ΛΕΓΕ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΦΤΑΙΩ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΙΛΑ Η ΜΠΕΜΠΑ.ΤΗΣ ΕΙΠΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΤΕΡΕΕΣ ΟΤΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ΜΕ ΦΡΟΥΤΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΠΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΟΞΙΝΑ ΤΑ ΦΡΟΥΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΑΥΤΑ.ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΞΑΝΑΚΟΥΣΕΙ?ΕΠΙΣΗΣ ΤΗΣ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΚΑΙ ΜΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΤΙΣ ΦΡΙΖΙΛΑΚ ΚΑΙ ΤΙΣ ΧΙΠ ΕΡΕ ΜΙΖΕΣ!ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΝΤΙ ΝΑ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΑΝΑΠΤΥΣΕΤΕ ΚΑΛΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΑΥΤΗ ΜΕ ΕΚΑΝΕ ΝΑ ΕΧΩ ΤΥΨΕΙΣ
αχ βρε Χρυσα μου τι στεναχωριεσε..τοσα ξερει τοσα λεει, παχουλο παιδι θα γινει αμα τρωει τις κρεμες που ειναι τιγκα στην ζαχαρη!
Καταρχην η Βασιλικη ειναι πολυ ψηλη εμενα 4 μηνων ηταν 62εκ. Παιδι που θηλαζει αν τρωει και σωστα μετα τα στερεα δεν θα ειναι παχυσαρκο, μολις αρχισουν να μπουσουλανε και να περπατανε θα αλλαξουν ασε που απο τον 5ο-6ο μηνα θα αρχισει να βαζει λογικα πιο λιγο μην αγχωνεσαι!
αα και το αλλο εχω καραμπερδευτει γιατι ελεγa να επερνα για κρεμα της holle αλλα διαβασα ενα αρθρο και δεν ξερω τι να εμπιστευτω πια..
http://natofao.blogspot.gr/2012/02/blog-post_20.html