Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
445 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 445 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 25 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 10 από 41]

226ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 10 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Τρι Αυγ 07, 2012 10:53 am

τατιανα

τατιανα
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
XRYSA M έγραψε:ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΙΜΑΙ ΝΕΥΡΙΑΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΕΝΗ.ΛΟΙΠΟΝ ΠΗΓΑΜΕ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ ΓΙΑ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ....ΛΟΙΠΟΝ ΑΠΟ 7370 ΕΙΜΑΣΤΕ 8310 ΑΠΟ 64 ΠΗΓΑΜΕ 67 ΠΟΝΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΤΡΟ ΚΕΦΑΛΙΟΥ ΑΠΟ 39,5 42.Α ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΑΧΟΥΛΑ ΜΩΡΑ ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΦΟΥ ΘΗΛΑΖΕΙΣ.ΜΟΥ ΤΟ ΞΑΝΑΕΙΠΕ ΑΥΤΟ ΠΕΡΙ ΘΡΕΠΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΟΤΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΘΡΕΠΤΙΚΟ ΤΟ ΓΑΛΑ ΜΟΥ ΤΙ ΑΣΧΕΤΗ ΘΕΕ ΜΟΥ!ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΤΑ ΛΕΓΕ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΦΤΑΙΩ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΙΛΑ Η ΜΠΕΜΠΑ.ΤΗΣ ΕΙΠΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΤΕΡΕΕΣ ΟΤΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ΜΕ ΦΡΟΥΤΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΠΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΟΞΙΝΑ ΤΑ ΦΡΟΥΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΑΥΤΑ.ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΞΑΝΑΚΟΥΣΕΙ?ΕΠΙΣΗΣ ΤΗΣ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΚΑΙ ΜΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΤΙΣ ΦΡΙΖΙΛΑΚ ΚΑΙ ΤΙΣ ΧΙΠ ΕΡΕ ΜΙΖΕΣ!ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΝΤΙ ΝΑ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΑΝΑΠΤΥΣΕΤΕ ΚΑΛΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΑΥΤΗ ΜΕ ΕΚΑΝΕ ΝΑ ΕΧΩ ΤΥΨΕΙΣ Sad

αχ βρε Χρυσα μου τι στεναχωριεσε..τοσα ξερει τοσα λεει, παχουλο παιδι θα γινει αμα τρωει τις κρεμες που ειναι τιγκα στην ζαχαρη!
Καταρχην η Βασιλικη ειναι πολυ ψηλη εμενα 4 μηνων ηταν 62εκ. Παιδι που θηλαζει αν τρωει και σωστα μετα τα στερεα δεν θα ειναι παχυσαρκο, μολις αρχισουν να μπουσουλανε και να περπατανε θα αλλαξουν ασε που απο τον 5ο-6ο μηνα θα αρχισει να βαζει λογικα πιο λιγο μην αγχωνεσαι!

αα και το αλλο εχω καραμπερδευτει γιατι ελεγa να επερνα για κρεμα της holle αλλα διαβασα ενα αρθρο και δεν ξερω τι να εμπιστευτω πια..
http://natofao.blogspot.gr/2012/02/blog-post_20.html

227ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 10 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Τρι Αυγ 07, 2012 10:56 am

nakos

nakos
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
XRYSA M έγραψε:ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΙΜΑΙ ΝΕΥΡΙΑΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΕΝΗ.ΛΟΙΠΟΝ ΠΗΓΑΜΕ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ ΓΙΑ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ....ΛΟΙΠΟΝ ΑΠΟ 7370 ΕΙΜΑΣΤΕ 8310 ΑΠΟ 64 ΠΗΓΑΜΕ 67 ΠΟΝΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΤΡΟ ΚΕΦΑΛΙΟΥ ΑΠΟ 39,5 42.Α ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΑΧΟΥΛΑ ΜΩΡΑ ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΦΟΥ ΘΗΛΑΖΕΙΣ.ΜΟΥ ΤΟ ΞΑΝΑΕΙΠΕ ΑΥΤΟ ΠΕΡΙ ΘΡΕΠΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΟΤΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΘΡΕΠΤΙΚΟ ΤΟ ΓΑΛΑ ΜΟΥ ΤΙ ΑΣΧΕΤΗ ΘΕΕ ΜΟΥ!ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΤΑ ΛΕΓΕ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΦΤΑΙΩ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΙΛΑ Η ΜΠΕΜΠΑ.ΤΗΣ ΕΙΠΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΤΕΡΕΕΣ ΟΤΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ΜΕ ΦΡΟΥΤΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΠΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΟΞΙΝΑ ΤΑ ΦΡΟΥΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΑΥΤΑ.ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΞΑΝΑΚΟΥΣΕΙ?ΕΠΙΣΗΣ ΤΗΣ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΚΑΙ ΜΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΤΙΣ ΦΡΙΖΙΛΑΚ ΚΑΙ ΤΙΣ ΧΙΠ ΕΡΕ ΜΙΖΕΣ!ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΝΤΙ ΝΑ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΑΝΑΠΤΥΣΕΤΕ ΚΑΛΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΑΥΤΗ ΜΕ ΕΚΑΝΕ ΝΑ ΕΧΩ ΤΥΨΕΙΣ Sad
Χρυσα μου γιατι να εχεις τυψεις; Ολοκληρη γυναικαρα εχεις κ στεναχωριεσαι; Εσυ θα κανεις αυτο που νομιζεις!! Κ εμενα η παιδιατρος μου ειπε οτι δεν θα ξεκινησουμε με φρουτα αλλα με ρυζαλευρο γιατι λεει οτι τα μωρα το προτιμουν καλυτερα! Ειναι πιο κοντα στη γευση τους κ ξεκινανε καλυτερα με τις στερεες! Εγω αυτα τα ακουω βερεσε! Απλα ο καθε παιδιατρος εχει το δικο του προγραμμα! Κ μαλιστα η δικια μου η παιδιατρος μου συστησε τη κρεμα βανιλια της νουνου γιατι λεει ειναι πιο γλυκια κ θα την φαει καλυτερα!! Κ της λεω μα εχει πολυ ζαχαρη κανει; Κ μου απαντησε πως σ´αυτην την ηλικια τα πραγματα με τη ζαχαρη ειναι πολυ ελεγχομενα κ δεν εχει προβλημα το μωρο γιατι εμεις κανονιζουμε ποσο θα του δωσουμε! Να σε δω μου λεει οταν φτασει 2 χρονων κ σου ζηταει σοκολατες κ πατατακια τοτε τι θα κανεις; Κ να σας πω την αληθεια σ´αυτο εχει ενα δικιο! Κ φανταστειτε οτι η δικια μου παιδιατρος εχει 2 παιδακια 10 κ 8 χρονων που ουτε χυμο τυπου motion δεν τους δινει γιατι λεει εχουν συντηριτικα! Χρυσα μου μην στεναχωριεσαι!! Η Βασιλικη σου μια χαρα αναπτυξη εχει! Κ εσυ θα κανονισεις τι θα της δωσει να φαει!! Βεβαια χρειαζεται κ μια συννενοηση με την παιδιατρο! Γιατι εμενα μου ειπε πως καθε πραγμα που θα του προσθετουμε στην διατροφη εχει νοημα για να βλεπουμε αν καπου εχει αλεργια!! Αντε βρε παρε τα πανω σου ολοκληρη κοπελαρα εχεις!! Φτου φτου!!

228ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 10 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Τρι Αυγ 07, 2012 11:06 am

XRYSA M

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
markaaa έγραψε:
να μην την ακους καθολου και να εισαι χαρουμενη που το μωρακι σου αναπτυσετε μια χαρα με το δικο σου γαλα!!! θα κανεις αυτο που θελεις με την διατροφη του παιδιου σου και να επιμενεις σε αυτο που θελεις.. εγω τα εχω ξεκαθαρισει απο την αρχη στον παιδιατρο τι θελω για το απιδι μου!!

Ax eides apo ta neyra mou oyte kaloshrthes den sou eipa.Na sou zhsei to adraki sou.Po po akoma neyra exo adi na pei nai to paidi anaptysete mou eipe me kathe tropo oti einai paxoulo.Akoma kai otan thn exetaze epeidh einai neyro h vasilikh kai shkonete ston popo mou leei aaa sthrizete kala synhthos ta paxoula xodra mora den sthrizodai etsi.

229ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 10 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Τρι Αυγ 07, 2012 11:23 am

XRYSA M

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ax koritsia sas euxaristo.nakos eseis pos eiste?oso gia to bibero kala kaneis k tou dineis apla epeidh tora dn einai orexatos mhpos neyriasei perisotero.kale mhn agxonese otan xekinhseia douleia den tha arxisei kai faghto?ara den tha xreiazete na adleis sunexeia
tatiana ti na po sou leo mou anapse ta labakia den eipe kan a nai einai psili sou leo mou elege me kathe tropo oti einai paxouli k oti den theloume paxoyla mora.
exo neyriasei kai oloi mou lene oti kai oi upolipoi paidiatroi edo einai xalia.tha to diavaso mea to arthro giati mphka apo thn paixnidomhxanh.

230ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 10 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Τρι Αυγ 07, 2012 11:33 am

nakos

nakos
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Χρυσα μου εμεις απο το μεσημερι παμε καλα! Πιανει το στηθος κ τρωει!! Τωρα προσπαθω να τον κοιμησω!! Τι να πω; Φαση ειναι κ θα περασει!! Πηγαμε κ βολτα!! Κ ηρθε κ μια φιλη μας που εχει κ αυτη ενα αγορακι 8 μηνων κ θηλαζει και ρε κοριτσια πολυ την χαρηκα! Να δειτε μια ανεση που ειχε οταν θηλασε τον μικρο! Τον πηρε αγκαλια εβγαλε το στηθος εξω κ μπαμ ο μικρος ξεκινησε! Κ δεν φανηκε τιποτα! Εγω ρε κοριτσια δεν εχω παρει το κολαει! Ισως επειδη θηλαζω ξαπλωμενη! Αλλα τι να σας πω! Την ζηλεψα( με την καλη την εννοια)! Να την βλεπατε θα λεγατε τη ευκολο πραγμα που ειναι! Οχι οτι δεν ειναι! Απλα εγω στο μυαλο μου το εχω κανει δυσκολο! Ειδικα αμα ειμαι εξω νιωθω πολυ αμηχανα!! Αυτα!! Φιλακια κοριτσια!! Καλο βραδυ να εχουμε!!

231ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 10 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Τρι Αυγ 07, 2012 11:36 am

τατιανα

τατιανα
XRYSA M έγραψε:ax koritsia sas euxaristo.nakos eseis pos eiste?oso gia to bibero kala kaneis k tou dineis apla epeidh tora dn einai orexatos mhpos neyriasei perisotero.kale mhn agxonese otan xekinhseia douleia den tha arxisei kai faghto?ara den tha xreiazete na adleis sunexeia
tatiana ti na po sou leo mou anapse ta labakia den eipe kan a nai einai psili sou leo mou elege me kathe tropo oti einai paxouli k oti den theloume paxoyla mora.
exo neyriasei kai oloi mou lene oti kai oi upolipoi paidiatroi edo einai xalia.tha to diavaso mea to arthro giati mphka apo thn paixnidomhxanh.

Εγω παντως χοντρο μωρο εχω δει και πιστεψε η δικη σου χοντρη δεν ειναι.. ειναι αφρατουλα αλλα και ψηλη οπως ειπα και στο κατω κατω πιο το νοημα που σου ελεγα κατι τετοιο??δηλ να μην θηλαζεις?να την αφηνεις να κλαιει? ακου τα παχουλα δεν στηριζονται..νευριασα και εγω τωρα!

232ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 10 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Τρι Αυγ 07, 2012 11:47 am

XRYSA M

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
nakos ola kala tha pane odos fash einai.oso gia to thilasmo makari kai emis na thilasoume polu polu kairo.ego divazo istories pou ta morakia arxizoun k lene kouvedoules k lene edaxh teleiosa me auto to meme to allo tora.thelo k ego na to zhso auto.
tatiana den xero mporei k ego na eimai prokatilimenh me thn paidiatro giati exo katalavei oti den einai fan tou thilasmou alla mou eipe xarakthristika oti den theloume xodra mora alla ti na kaneis esy afoy thilazeis...den xero einai vlamenh telos.esena h natalia sou kala?pipilaei to koritsi akoma to zizi sou?
ax exo k toses douleies paraskeuh telika tha metakomisoume k trith tha pame ka emeis agrinio.mas perimenoun pos k pos oxi emas dhladh thn vasilikh Very Happy

233ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 10 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Τρι Αυγ 07, 2012 12:12 pm

τατιανα

τατιανα
Α εμένα έτσι δυναμικός χαρακτήρας που φαίνεται να είναι φοβάμαι ότι θα είμαστε έξω κ θα φωνάζει ζιζιιιι τωραααα!! Χαχαχαχα πάντως λένε κάπου Μετα τον εκτο μήνα που καταλαβαίνουν πιο καλα έχουν πολυ φάση εμένα ήδη εκει που πίνει το αφήνει με κοιτάει εξτασιασμενη χαμογελάει κ συνεχίζει κ λιωνωωωω η μάνα!λέω όσο κουραστικό κ αν είναι δεν το αλλάζω με τίποτα!
Χρύσα ναι τα ίδια την πιπιλα δεν την θέλει πια σχεδόν καθόλου αλλα σήμερα κοιμήθηκε μια ώρα στην κούνια της!!

234ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 10 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Τρι Αυγ 07, 2012 1:14 pm

adamantini

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Καλησπέρα!!!
Καλέ τι τύψεις να έχεις???Γέννησα την μικρή μου 4200 και 55 πόντους,θηλάζουμε αποκλειστικά,στις 9 του μήνα γίνετε 3 μηνών και φτου φτου μην την ματιάξω στις 1 Αυγούστου που κάναμε το 2ο εμβολιο ήταν 7200 και 65 πόντους,είπα στην γιατρό μήπως να προσπαθουσα να της κόψω κανένα γεύμα αλλά με ''έκραξε''μου λέει τι λες καλέ είναι μια χαρά το παιδί δεν είναι χοντρό,ανάλογα το ύψος της είναι τέλεια,γιαυτό σου λέω μην σκας!!!!!Το κοριτσάκι σου είναι μια κουκλίτσα,όσο για τις κρέμες μαζί σου και εγω,εκεί θα είμαι αυστηρη!!!!!Και αργότερα με σοκολάτες κ.τ.λ
Να την χαίρεσαι!!!!!!!!!!!!!!!! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 10 417472 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 10 417472 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 10 417472

235ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 10 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Τρι Αυγ 07, 2012 1:34 pm

XRYSA M

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
adamantini έγραψε:
Καλησπέρα!!!
Καλέ τι τύψεις να έχεις???Γέννησα την μικρή μου 4200 και 55 πόντους,θηλάζουμε αποκλειστικά,στις 9 του μήνα γίνετε 3 μηνών και φτου φτου μην την ματιάξω στις 1 Αυγούστου που κάναμε το 2ο εμβολιο ήταν 7200 και 65 πόντους,είπα στην γιατρό μήπως να προσπαθουσα να της κόψω κανένα γεύμα αλλά με ''έκραξε''μου λέει τι λες καλέ είναι μια χαρά το παιδί δεν είναι χοντρό,ανάλογα το ύψος της είναι τέλεια,γιαυτό σου λέω μην σκας!!!!!Το κοριτσάκι σου είναι μια κουκλίτσα,όσο για τις κρέμες μαζί σου και εγω,εκεί θα είμαι αυστηρη!!!!!Και αργότερα με σοκολάτες κ.τ.λ
Να την χαίρεσαι!!!!!!!!!!!!!!!! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 10 417472 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 10 417472 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 10 417472
ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ adamantini ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ!ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΤΟΣΟ ΗΤΑΝ ΤΟΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΜΗΝΑ.ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ ΣΑΣ ΛΕΩ ΜΕ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΕΝΙΩΣΑ ΑΣΧΗΜΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΘΕΣΕ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΠΤΥΓΜΕΝΟ ΑΛΛΑ ΠΑΧΥ.ΤΙ ΝΑ ΠΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ ΤΕΛΙΚΑ.ΕΓΩ ΕΔΩ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΑΥΤΗ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΚΑΛΗ.ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΜΕΤΑΘΕΣΗ ΑΠΟ ΕΔΩ ΘΑ ΒΡΨ ΑΛΛΗ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ.ΔΩΣΕ ΕΝΑ ΦΙΛΑΚΙ ΣΤΗΝ ΚΟΡΑΚΛΑ ΣΟΥ Razz ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ

236ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 10 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Τρι Αυγ 07, 2012 3:06 pm

XRYSA M

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
koritsia mou san shmera 8/8prin ena xrono meta apo kathisterish pou eixa eida to thetiko test!en to metaxu to prohgoumeno vrady eixa paei kai eixa trexei 6-7gyrous sto stadio giati nomiza oti den mou erxodan periodos logo tou oti eixa stamathsei thn gymnastikh logo diakopon pou eixame paei.etsi pou lete perysi tetoia mera hmoun monh...epishs na sas pooti shmera exo k epeteio me ton adra mou.o adras mou eixe yphresia k etsi leo den ginete allo ego exo stadar kyklo tha pao na kano ena test na mou fygei to agxos.otan eida to thetiko test den topisteua giati opos sas eixa pei den prospathoysame.meta to sok pairno ton adra mou k den adexa tou to eipa.pisteuo epathe kai autos ena sok.kai shmera koritsia exo to koritsaki mou edo dipla mou kai aporo poso grhgora perase autos o xronos kai den boro na adiliftho poso thn agapao.to mono poy tha hthela einai na mhn synaivene ayto me ton baba mou alla eimai sigoyrh oti einai kapou ekei psila mazi me thn mama mou kai kamaronoun to egoni toys.ax koritsia na einai gera ta paidakia.

237ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 10 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Τρι Αυγ 07, 2012 10:56 pm

nakos

nakos
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Χρυσα μου κ εγω ακριβως την ιδια μερα με εσενα το εμαθα! Στην αρχη πηγε ο αντρας μου κ μου εφερε ενα τεστ να κανω το οποιο βγηκε θετικο κ μετα πηγα για την χοριακη κ μου λεει ο γιατρος "ειστε εγκυος κ μαλιστα πολυ"! Σαν σημερα πριν απο ενα χρονο!! Ποπο!! Να ειναι γερα τα παιδακια μας κ ολα τα παιδια του κοσμου!!!!

238ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 10 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Τρι Αυγ 07, 2012 11:07 pm

Elenathens

Elenathens
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Πραγματι χρυσα μου ετσι ειναι! Ταυτιστηκα απολυτα με τις σκεψεις σου! Τρυπωσαν οι μικροι λαθρεπιβατες στις κοιλιτσες μας! Και τωρα ολοκληρα μπεμπακια!

Οσον αφορα το βαρος του παιδιου δεν το σχολιαζω, η παιδιατρος λεει μπουρδες. Η μπουμπου ειχει φοβερη αναπτυξη και ετσι να συνεχισει!

239ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 10 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Τρι Αυγ 07, 2012 11:16 pm

PERIMPALOU2

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
XRYSA M έγραψε:koritsia mou san shmera 8/8prin ena xrono meta apo kathisterish pou eixa eida to thetiko test!en to metaxu to prohgoumeno vrady eixa paei kai eixa trexei 6-7gyrous sto stadio giati nomiza oti den mou erxodan periodos logo tou oti eixa stamathsei thn gymnastikh logo diakopon pou eixame paei.etsi pou lete perysi tetoia mera hmoun monh...epishs na sas pooti shmera exo k epeteio me ton adra mou.o adras mou eixe yphresia k etsi leo den ginete allo ego exo stadar kyklo tha pao na kano ena test na mou fygei to agxos.otan eida to thetiko test den topisteua giati opos sas eixa pei den prospathoysame.meta to sok pairno ton adra mou k den adexa tou to eipa.pisteuo epathe kai autos ena sok.kai shmera koritsia exo to koritsaki mou edo dipla mou kai aporo poso grhgora perase autos o xronos kai den boro na adiliftho poso thn agapao.to mono poy tha hthela einai na mhn synaivene ayto me ton baba mou alla eimai sigoyrh oti einai kapou ekei psila mazi me thn mama mou kai kamaronoun to egoni toys.ax koritsia na einai gera ta paidakia.

A ΡΕ ΧΡΥΣΑ ΠΟΣΟ ΣΥΓΚΙΝΗΘΗΚΑ ... ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΝΑ ΤΗΝ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΟΤΙ Ο ΠΑΠΠΟΥΚΑΣ ΤΗΝ ΚΑΜΑΡΩΝΕΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΨΗΛΑ.ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΑΛΛΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΣΥΓΚΙΝΗΘΗΚΑ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΩ ΡΕΖΙΛΙ.

240ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 10 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Τετ Αυγ 08, 2012 12:48 am

spyros3

spyros3
καλημερα μανουλες κ να χαιρεστε τα μωρακια σας!!
ειμαι μανουλα μιας μπουμπους 2 μηνων (εχω κ ενα γιο 3,5χρ) κ θα ηθελα να σας ρωτησω κατι,πριν 3 μερες αδιαθετησα..κ απο τοτε οτσν βαζω την μικρη να φαει (θηλαζω αποκλειστηκα) τρωει το πολυ 5 λεπτα κ μετα σπρωχνει με την γλωσσα της την θηλη..την ρευω κ την ξαναβαζω στον αλλο μαστο τρωει 5 λεπτα κ τελος..μετα περναει το τριωρο θα πεινασει κ θα φαει.βεβαια σε αλλα γευματα τρωει απο 10 λεπτα σε καθε μαστο.ειβαι φαση?χορταινει με τα 5 λεπτα?εχει αλλαξει το γαλα μ απο την περιοδο?ξερει καποια μανουλα να μ πει?σας ευχαριστω κ συγνωμη που μπηκα ετσι..

241ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 10 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Τετ Αυγ 08, 2012 1:48 am

γκαλαιτζογλου

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
χρυσα ειναι ψηλη και αναπτυγμενη θα γινει γυναικαρα!εξαλου ο θηλασμος δεν προκαλει παχυσαρκια!για τις κρεμες αυτο που ξερω και απο τα αλλα μου παιδια ξεκινας με ρυζαλευρο βανιλια για να μαθει το στομαχακι για τι οντως τα φρουτα ειναι οξινα για αρχη.τα φρουτα ειναι το 2ο σταδιο μετα χορτοσουπες και μετα κρεας!

242ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 10 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Τετ Αυγ 08, 2012 1:50 am

elpidamamy

elpidamamy
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
spyros3 έγραψε:καλημερα μανουλες κ να χαιρεστε τα μωρακια σας!!
ειμαι μανουλα μιας μπουμπους 2 μηνων (εχω κ ενα γιο 3,5χρ) κ θα ηθελα να σας ρωτησω κατι,πριν 3 μερες αδιαθετησα..κ απο τοτε οτσν βαζω την μικρη να φαει (θηλαζω αποκλειστηκα) τρωει το πολυ 5 λεπτα κ μετα σπρωχνει με την γλωσσα της την θηλη..την ρευω κ την ξαναβαζω στον αλλο μαστο τρωει 5 λεπτα κ τελος..μετα περναει το τριωρο θα πεινασει κ θα φαει.βεβαια σε αλλα γευματα τρωει απο 10 λεπτα σε καθε μαστο.ειβαι φαση?χορταινει με τα 5 λεπτα?εχει αλλαξει το γαλα μ απο την περιοδο?ξερει καποια μανουλα να μ πει?σας ευχαριστω κ συγνωμη που μπηκα ετσι..

δεν νομιζω να ειναι προβλημα αυτο κ εμενα κατα διαστηματα τρωει λιγοτερο κ αλλες φορες παλι ειναι ολη την ωρα στο στηθος... να σου ζησει!!

243ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 10 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Τετ Αυγ 08, 2012 1:52 am

γκαλαιτζογλου

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
PERIMPALOU2 έγραψε:
γκαλαιτζογλου έγραψε:
PERIMPALOU2 έγραψε:ΜΑΣΗΤΙΚΑ ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΟΔΟΝΤΟΦΥΙΑ ΤΟΥΣ ΠΗΡΑΤΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ?ΕΓΩ ΕΧΩ ΚΑΝΑ ΔΥΟ ΑΛΛΑ ΔΝΕ ΤΑ ΧΡΕΗΣΙΜΟΠΟΙΩ,ΛΕΤΕ ΝΑ ΤΗΣ ΤΑ ΔΩΣΩ?ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΩ ΠΡΩΤΑ ΨΥΓΕΙΟ?Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΗΓΟΡΙΑ ΤΣΟΝ ΑΡΡΩΣΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΑΚΟΥΦΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΞΕΧΝΙΟΥΝΤΑΙ.
εμεις πηραμε τη σοφι την καμηλοπαρδαλη την εχει τρελανει ξυνει τα ουλα του συνεχεια!και την κραταει μια χαρα ολα τα αλλα του πεφτουν απο τα χερια!

Α ΩΡΑΙΑ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΟΥ,ΤΟ ΕΝΑ ΕΙΝΑΙΜΗΛΑΡΑΚΙ ΤΗΣ ΦΙΣΕΡ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΒΑΡΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΣΗΚΩΣΕΙ,ΤΟ ΑΛΛΟ ΕΙΝΑΙΕΝΑ ΠΑΓΩΤΑΚΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟ ΦΟΒΑΜΑΙ ΜΗ ΤΟ ΦΑΕΙ,ΘΑ ΠΑΩΝ ΑΠΡΩ ΤΗΝ ΣΟΦΥ ΟΠΩΣ ΛΕΣ...ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ Η ΜΠΕΜΠΑ ΣΟΦΥ ΛΕΓΕΤΑΙ,ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΥΝΟΝΟΜΑΤΕΣ!!!
χαχαχα!εμεις κοιμομαστε και την κραταει πολυ γελιο....απο λητω την πηρα εκει τη βρηκα η μεσω ιντερνετ αν ψαξεις θα τη βρεις!

244ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 10 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Τετ Αυγ 08, 2012 1:56 am

elpidamamy

elpidamamy
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
γκαλαιτζογλου έγραψε:
χρυσα ειναι ψηλη και αναπτυγμενη θα γινει γυναικαρα!εξαλου ο θηλασμος δεν προκαλει παχυσαρκια!για τις κρεμες αυτο που ξερω και απο τα αλλα μου παιδια ξεκινας με ρυζαλευρο βανιλια για να μαθει το στομαχακι για τι οντως τα φρουτα ειναι οξινα για αρχη.τα φρουτα ειναι το 2ο σταδιο μετα χορτοσουπες και μετα κρεας!

χρυσα μια χαρα η ειναι η κουκλα σου τι βλακιες ειναι αυτες??? εγω εχω μια φιλη που το κοριτσακι της οταν ηταν μωρο οντος φαινοταν πολυ χοντρο αλλα μολις περπατησε ηταν μια χαρα, τωρα 6 χρονων ειναι ενα ψιλο κ στιλατο κοριτακι!!! γεωργια κ εμενα η παιδιατρος το ιδο προγραμμα μου ειπε οτι θα ακολουθησουμε, μου ειπε οτι μολις μπει κ το κρεας κ δουμε οτι κ τις κρεμες της δεχεται το στομαχι του μωρου δεν υπαρχει προβλημα μπορω να αντικαταστησω την κρεμα με σουπα δηλαδη να δινω μεσημερι κ απογευμα σουπα αν με δεν θελω τις κρεμες(βανιλιες φαριν λακτε κτλ δηλαδη)

245ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 10 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Τετ Αυγ 08, 2012 2:03 am

elpidamamy

elpidamamy
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
adamantini έγραψε:
Καλησπέρα!!!

καλα ρε αδαμαντινη τι κοπελαρα εχεις κ εσυ??? φτου φτου φτου!! κοριτσια την αδαμαντινη την ξερω ειχαμε κ τον ιδιο γιατρο!!! τις προαλλες επινα καφε εκει που δουλεβει η αδερφη σου κ μου ειπε οτι παμε στην ιδια παιδιατρο.... παντος δεν εχω παραπονο βεβαια την ξερω κ χρονια αλλα δεν την πολυ κοβω κ αυτη φαν του θυλασμου.... τι λες μπορει να κανω κ λαθος... ααα κ για τις κρεμες που την ρωτησα για βιολογικες μου ειπε οτι ειναι ενας μυθος για να χαλανε οι γονεις λεφτα.. ας της δωσω για λιγο καιρο μια απο της κλασικες κ μετα αντικαθιστω με πχ σουπα οπως σας εγραψα παραπανω

246ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 10 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Τετ Αυγ 08, 2012 2:08 am

PERIMPALOU2

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!

NA TH XIARESAI.ΛΟΓΙΚΑ ΕΦΟΣΟΝ ΘΗΛΑΖΕΙΣ 2 ΜΗΝΕΣ ΠΑΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΜΕ ΕΧΕΙ ΕΔΡΑΙΩΘΕΙ Ο ΘΗΛΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΣΥΝΤΟΜΑ ΤΑ ΓΕΥΜΑΤΑ,ΘΑ ΡΟΥΦΑΕΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΧΟΡΤΑΙΝΕΙ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ.ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΜΙΑΩΡΑ ΚΑΙ ΩΡΕΣ ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ ΣΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΤΟΝ 1-1.5 ΜΗΝΑ ΑΛΛΑΞΑΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ.
ΕΠΙΣΗΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΛΟΓΩ ΖΕΣΤΗΣ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΠΕΜΠΑΚΙΑ ΜΑΣ ΑΝ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΡΕΚΤΑ ΚΑΙ ΤΡΩΝΕ ΛΙΓΟΤΕΡΟ.ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ,ΑΝ ΘΕΣ ΠΑΡΕ ΚΙ ΕΝΑ ΤΗΛ ΤΟΝ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ ΑΛΛΑ ΕΦΟΣΟΝ ΔΕΝ ΚΛΑΙΕΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΧΟΣΤΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΡΥΘΜΙΖΕΙ ΤΑ ΓΕΥΜΑΤΑ ΜΟΝΗ ΤΗΣ.ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ!!

247ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 10 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Τετ Αυγ 08, 2012 2:18 am

PERIMPALOU2

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ELPIDA TI OMORFH POY EINAI H MPEMPA???

248ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 10 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Τετ Αυγ 08, 2012 2:26 am

elpidamamy

elpidamamy
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
PERIMPALOU2 έγραψε:ELPIDA TI OMORFH POY EINAI H MPEMPA???

ευχαριτουμε!!! αφου ειπαμε εχουμε τα πιο ομορφα μωρα!!!! χαχα!!!

249ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 10 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Τετ Αυγ 08, 2012 2:37 am

τατιανα

τατιανα

http://www.mitrikosthilasmos.com/2010/07/40_31.html?m=1

Δεν ξέρω αν πάρει σωστά το λινκ γιατί μπαίνω απο το κινητο.
Με λίγα λόγια λέει πως η περίοδος δεν επηρεάζει ούτε σε ποσότητα ούτε σε ποιότητα το γάλα σου.
Μπορει πλέον να ρουφαει πιο αποτεσματικα κ να χορταινει πιο γρήγορα μπορει λόγω ζέστης όπως σου είπαν τα κορίτσια.
Ότι κ αν είναι ακόλουθα το προγραμμα του παιδιού οπότε θέλει κ όσο θέλει, γεύματα αυξάνουμε μόνο αν δεν βάζει βάρος! Καλούς θηλασμους κ να σου ζησουνε τα ζουζουνια σου!!

250ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 10 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Τετ Αυγ 08, 2012 2:42 am

τατιανα

τατιανα
Χρύσα μου συγκινήθηκα κ εγω πολυ με την περιγραφή σου, έτσι είναι τα παιδάκια μας είναι πλέον ότι πολυτιμότερο έχουμε!
Αχ κ εγω εκανα γυμναστική κ ήμουν εξαντλημενη κ λέω μα τι έχω! Βέβαια εμείς κάναμε κανα δυο φορές ελεύθερα αλλα δεν περιμέναμε να μείνω τόσο γρήγορα έγκυος!!
Τώρα βλέπω το κοριτσάκι μου κ δεν το πιστεύω πόσο πολυ μπορείς να αγαπησεις έναν άνθρωπο!!!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 10 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 25 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δημιουργία Φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις