Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
438 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 438 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 28 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 16 από 41]

376ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 16 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Τετ Αυγ 22, 2012 12:37 pm

jerrysofaki

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
και τι γίνεται σε αυτήν την περίπτωση???

377ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 16 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Τετ Αυγ 22, 2012 12:41 pm

Elenathens

Elenathens
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
mommy2be έγραψε:τελικά χάσαμε ένα εμβόλιο χάρη στη φοβερή παιδίατρο που ερχόταν στο σπίτι μας.... τον πνευμονιόκοκο.. τα νεύρα μου...

Καλα σοβαρας μιλας; Ειναι ντιπ για ντιπ....! Απλα αλλαξε παιδιατρο να μπειτε σε μια σειρα.....

378ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 16 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Τετ Αυγ 22, 2012 1:14 pm

nakos

nakos
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Κοριτσια καλησπερα!!!! Δεν θα πιστεψετε τι του εφταιγε τοσες μερες κ δεν κοιμοταν; Ηθελε ο κυριος να κοιμηθει μπρουμυτα!! Ωωω ναι!! Κ καθε φορα που προσπαθουσε στο ζορι τις προσπαθειας ξυπναγε!! Τωρα λοιπον που το εμαθε δεν θελει με τιποτα να κοιμηθει αλλιως!! Εχτες κοιμηθηκε απο τις 22:30 μεχρι τις 8:00 σερι εφαγε κ ξανακοιμηθηκε μεχρι τις 11:00!! Ολη μερα εχει ριξει τρελους υπνους!! Το μεσημερι κοιμηθηκε 2 ωρες σερι χωρις να ξυπνησει!! Πρωτη φορα!! Θα κανω ΠΑΡΤΥ!! Αχ κοριτσια μου πολυ χαρηκα!! Ελπιζω να κρατησει η χαρα μου!!

mommy2be εμενα η παιδιατρος μου εχει πει οτι εχουμε περιθωριο για τα εμβολια 5 μερες πριν 5 μερες μετα! Οποτε αν βρεις καποιον απο αυριο ισως προλαβεις κ δεν το χασεις! Διαφορετικα δεν ξερω τι γινεται!

Τατιαννα μπραβο για την μικρη σου!! Ολοκληρη κοπελα!!! Κ ειναι μια κουκλα!! Φτου φτου!!

Ελενα κ εγω το εχω ακουσει οτι ενα απο τα συμπτωματα των δοντιων ειναι κ η διαρροια!!

Χρυσα που εισαι; Ελπιζω να βολευτηκατε στο καινουργιο σπιτι κ να μας πεις συντομα νεα σου!!

Σοφια εγω ενδοεπικοινωνια εχω μια της motorola που εχει κ νανουρισματα κ μπορεις να μιλησεις κ στο παιδι κ πιανει κ απο πολυ μακρια! Ειμαι πολυ ευχαριστημενη! Οσο για το καθισμα φαγητου μας εφεραν οι νονοι του ενα της bebecomfort κ μου φαινεται πολυ καλο! Εχει διαφορες θεσεις για το παιδι κ κανει κ σαν ριλαξ καπως! Δεν το εχουμε δοκιμασει ακομα απο 15/9 που θα αρχισουμε με κρεμουλα θα σας πω εντυπωσεις!! Παντως η συνηφαδα μου εχει ενα της chicco κ μου ειπε οτι δεν ειναι πολυ πρακτικο γιατι αν σου πνιγει το παιδι(και η ανηψια μου πνιγητε συνεχεια) δεν μπορεις ευκολα να το βγαλεις!!
Αυτα τα νεα μας!! Να εχουμε ενα καλο βραδυ!! Φιλακια στα μπεμπινια σας!!! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 16 215994

379ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 16 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Τετ Αυγ 22, 2012 11:43 pm

γκαλαιτζογλου

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
καλημερα!διαβαζω τοσες μερες αλλα στα γρηγορα γιατι ειχα πολλες δουλειες!τελικα ειναι πολυ δυσκολο να κανω δουλειες πλεον με το μωρο οντως παλια μεχρι τις 12 τελειωνα και εγω τωρα που να κατσει!το τι πλυντηριο εβαλα δεν λεγετε απο τις διακοπες φανταστειτε 5 ατομα ειμαστε!
ναλος το σωσιβιο του αρεσε πολυ τον αφηναμε μονο του και κουνουσε τα ποδια του κραταει πολυ καλα το παιδι παντως!εμεις εχουμε εμβολιο 5 του μηνα αλλα θα το κανουμε τελος αυτου γιατι απο σεπτεμβριο παλι θα εχουν απεργιες οι φαρμακοποιοι και δεν θα μπορουμε να γραψουμε να ξερετε να τα γραψετε τωρα!

380ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 16 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Πεμ Αυγ 23, 2012 12:31 am

maria maroui

maria maroui
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
καλημέρα κορίτσια!!!

mommy2be πλάκα κάνεις!!!! affraid affraid τελικά οι παιδιατροι είναι φοβεροι!!!

κι εγω δεν ξέρω πιο καθησματάκι φαγητου να πάρω... το ψάχνω μην πάρω κάτι που δεν θα με βολέψει.θα δειξει!!

nakos αφου λύθηκε το θέμα του υπνου τόσο ευκολα τέλεια!!!! τελικά τα νινιά μας είναι φοβερές προσωπικότητες!!!! Smile Smile

381ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 16 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Πεμ Αυγ 23, 2012 2:03 am

elpidamamy

elpidamamy
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
κοριτσαρες τι κανετε? εγω πολλες δουλειες ετοιμαζω τα πραγματα φευγουμε αυριο για χιο 5 μερες θα βαφτισουμε τον ανηψιο. να δω κ την πεθερουλα μου χιχιχι!!! αστειο!!! τα εχω ετοιμασει σχεσον ολα κατι τελευταια της μικρης εχω ακομα. αχ το καραβι φευγει 7 το πρωι πως θα σηκωθω??? κοριτσια κ εμενα η μικρη ειναι λιγο ανησυχη στον υπνο της τελευταια τι να πω δεν ξερω τι φταιει... φιλακια σε ολες !!!!

382ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 16 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Πεμ Αυγ 23, 2012 4:00 am

PERIMPALOU2

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
koritsia den prolabainw na grapsw giati exoume polu douleia sth douleia,exw kati dusaresta me thn ugeia mou kai prepei n akanw kolonoskophsh(grrrrr) ,emeine kai to amxi mou apo mpataria,perimenw twra na r8ei na me parei o grhgoris na paw na taktopoihsw th mikrh kai 6 hwra 8a paw gia ena kafedaki me tis files mou na kselagrarw.8a sas ta pw to bradu.filakia!!!

383ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 16 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Πεμ Αυγ 23, 2012 5:06 am

mommy2be

mommy2be
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Εύη καλό κουράγιο!!!!
να χαρείς το καφεδάκι σου!

τελικά ω ναι, η παιδίατρος δεν μας είπε για το εμβόλιο κ γενικά ήταν πολύ ανοργάνωτη (ήταν του δημοσίου, οπότε έπερνε μαύρα χρήματα...) anyway, βρήκαμε άλλο παιδίατρο κ θα δούμε πως θα το κάνουμε τον πνευμονιόκοκο που χάσαμε γιατί κ αυτός έλειπε διακοπές αλλά μας είπε οτι θα τα φτιάξουμε όλα.... μου φάνηκε πιο σοβαρός.
προς το παρόν τρέχω κ εγώ κ δεν φτάνω γιατί αύριο φεύγω για σαλόνικα για 2 εβδομάδες με τη μπέμπα. Δυστυχώς αφήνουμε τον άνδρα μου εδώ, αλλά ας όψεται και η δικιά μου η δουλειά... τρέλλα!

η μικρή μας πάντως είναι άψογη..

ελπίδα μου να περάσετε τέλεια στη βάφτιση! θα σου στείλω κ το email μου για τη δίαιτα!

nakos είδες τελικά;;; έφτιαξαν τα πράγματα!! σουπερ!

φιλιά πολλά σε όλες κ στα όμορφα μωράκια σας!
4 μηνών κ εμείς σήμερα!!!!!!!!!!!!

384ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 16 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Πεμ Αυγ 23, 2012 5:23 am

nakos

nakos
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Mommy2be χρονια σας πολλα!!! Ειδες ολα καλα κ με τα εμβολια!!

Ευη μου περαστικα σου!! Ελπιζω να μην ειναι κατι σοβαρο!! Καλα να περασεις στο καφεδακι σου!! Πιες δυο ρουφιξιες και για μας!!

Ελπιδα μου καλα να περασετε!!!

Εμεις τωρα κανουμε νανακια για μεσημερι!! Και εννοειται μπρουμυτα!!!! Παντως κοριτσια τος τελευταιες μερες μου κοιμαται πολυ πιο γρηγορα κ για πολυ ωρα συνεχομενα!! Φτου φτου μην μας ματιασω!! Φιλακια κοριτσια!!!!

385ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 16 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Πεμ Αυγ 23, 2012 6:29 am

mommy2be

mommy2be
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Μπράβο Νακος!!!
κ εμένα κοιμάται τώρα κ τρέχω να συμμαζέψω... τα ασυμμάζευτα!! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 16 215994

386ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 16 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Πεμ Αυγ 23, 2012 6:30 am

mommy2be

mommy2be
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
άσχετο: περίοδος δεν έχει έρθει ακόμα, θηλάζω αποκλειστικά κ όταν κάνουμε σεξ προσέχουμε.. Embarassed
όμως 2 φορές δεν προσέξαμε!! πως μπορώ να καταλάβω οτι έγινε το μοιραίο;; ε ρε γλέντια που θα κάνουμε με 2 παιδάκια με 1 χρόνο διαφορά!! Razz

387ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 16 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Πεμ Αυγ 23, 2012 6:54 am

nakos

nakos
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
mommy2be έγραψε:άσχετο: περίοδος δεν έχει έρθει ακόμα, θηλάζω αποκλειστικά κ όταν κάνουμε σεξ προσέχουμε.. Embarassed
όμως 2 φορές δεν προσέξαμε!! πως μπορώ να καταλάβω οτι έγινε το μοιραίο;; ε ρε γλέντια που θα κάνουμε με 2 παιδάκια με 1 χρόνο διαφορά!! Razz
Δεν θελω να σε τρομαξω αλλα η παιδιατρος μου εχει πει πως στην περιοδο του θηλασμου ειναι παρα πολυ ευκολο να μεινεις εγκυος!! Γιατι δεν κανεις κανενα τεστακι ετσι απο περιεργεια!!
Ρε κοριτσια να σας ρωτησω κατι προσωπικο κ αν θελετε μου απαντατε!! Εσεις οταν κανετε σεξ δεν πονατε τωρα με το θηλασμο! Κ γιατι το λεω: καπου ειχα διαβασει οτι οταν θηλαζει μια γυναικα ο κολπος ειναι ξηρος! Κ στην δικη μου περιπτωση ο κολπος μου ειναι πολυ ξηρος κ σε καθε προσπαθεια που κανουμε ποναω!! Συγγνωμη κιολας για την ερωτηση αλλα κ εγω ποιον να ρωτησω; Σκεφτομαι τωρα που θα παω στον γυναικολογο να του ζητησω να μου γραψει καποια αλοιφη κατα της ξηροτητας!!

388ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 16 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Πεμ Αυγ 23, 2012 8:30 am

marin!

marin!
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Nakos έχεις δίκιο σε αυτό που λες.έτσι συμβαίνει στις περισσοτερες που θηλάζουν.πες στον γιατρό σου να σου δώσει κολπική κρεμουλα για να μην πονάς.εγώ τώρα έχω αρχισει κ βλέπω κάποια υγρά.αχ τι τραβάμε οι μάνες....

389ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 16 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Πεμ Αυγ 23, 2012 10:43 am

Elenathens

Elenathens
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
mommy2be έγραψε:άσχετο: περίοδος δεν έχει έρθει ακόμα, θηλάζω αποκλειστικά κ όταν κάνουμε σεξ προσέχουμε.. Embarassed

Χιχι! Εχω να σου πω οτι με την αδελφη μου εχουμε 13 μηνες διαφορα! Δηλ. 4 Μηνες μετα τη γεννα η μητερα μου επιασε εμενα! Και θηλαζε παρακαλω! Αν το θελετε με το καλο!!!!!!!

Εχουμε γκρινια εμεις κοριτσια....! Αχ τα ουλα του τον ενοχλουν....

390ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 16 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Πεμ Αυγ 23, 2012 11:01 am

mommy2be

mommy2be
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
χαχα!!! εννοείται πως θα το ήθελα!!! αλλά οχι κ αμέσως.. φυσικά αν έρθει είναι ευπρόσδεκτο!!!
όσο για τα κολπικά υγρά μου είπε μια κοπέλα οτι υπάρχει ένα gel... εγώ το τελευταίο καιρό είμαι οκ, αλλά στην αρχή ήταν έτσι!!

391ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 16 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Πεμ Αυγ 23, 2012 11:12 am

maria maroui

maria maroui
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Έυη καλό κουράγιο κι ευχομαι να είναι περαστίκα!!

mommy2be καταρχήν χρόνια πολλά στο ζουζουνάκι σου!!! Smile Smile
λες να είσαι η πρώτη στην παρεούλα που θα κάνει αδερφακι στο νινι της..!!
άντε μπράβο, ευτυχώς που ο αλλός γιατρός θα σου φτιάξει το θέμα των εμβολίων.

nakos κι εγώ όταν θήλαζα είχα ξηρότητα και η γιατρός μου μου έγραψε κρεμούλα κολπική, την base d-panthenol. ρώτα και το γιατρό σου, πάντως κάνει δουλειά. Embarassed

καληνύχτα σε όλες της μανούλες και στα μπεμπάκια σας!!!

392ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 16 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Πεμ Αυγ 23, 2012 11:26 am

jerrysofaki

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
ΠΟΠΟΠΟ ΠΟΛΥ ΚΙΝΗΣΗ ΕΙΧΑΜΕ ΣΗΜΕΡΑ!!!

Ο ΜΙΚΡΟΣ ΜΟΥ ΜΟΛΙΣ ΚΟΙΜΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΣΥΜΜΆΖΕΜΑ...ΤΑ ΛΕΜΕ ΑΥΡΙΟ!!!!

393ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 16 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Πεμ Αυγ 23, 2012 11:17 pm

PERIMPALOU2

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ.ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΘΕΛΕΙ ΑΛΛΑΓΗ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ .ΕΛΕΟΣ ΠΟΣΑ ΕΧΩ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΩ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ,ΕΦΟΡΙΑ ΔΕΗ ΜΕ ΧΑΡΑΤΣΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΔΟΣΗ ,ΚΙΝΗΤΑ ,ΣΤΑΘΕΡΟ ,ΤΗΝ ΝΕΑ ΜΠΑΤΑΡΙΑ ΑΜΞΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΗΕΤΑΣΗ 100 ΕΥΡΩ.
ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΕΙΧΑ ΑΙΜΑ ΜΕ ΤΑ ΚΟΠΡΑΝΑ ΑΡΚΕΤΟΥΣ ΜΗΝΕ ΣΤΩΡΑ ΠΕΡΙΣΤΑΣΙΑΚΑ ΚΑΙ ΠΡΟΧΤΕΣ ΠΟΥ ΗΜΟΥΝ ΣΕ ΕΞΑΡΣΗ ΠΗΓΑ ΚΑΙ ΜΕ ΕΞΕΤΑΣΕΙ(ΜΗ ΓΕΛΑΤΕ) ΜΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΙΧΑ ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΟΛΟΝΟΣΚΟΠΗΣΗ.ΜΟΥ ΚΛΕΙΝΕΙ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΡΩΙ ΚΑΙ ΛΕΩ ΕΓΩ Α ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΔΕΥΤΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ?ΓΙΑΤΙ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ(ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙΣ ΚΑΘΑΡΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΛΙΣΜΑΤΑ) ΘΑ ΠΑΩ ΚΑΛΑΜΙΤΣΙ....ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ.Ε ΚΑΙ ΤΟ ΕΒΑΛΑ ΤΕΤΑΡΤΗ ΝΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΩ ΛΙΓΟ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ.ΝΑ ΠΑΩ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΑΝ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΩ ΓΙΑ ΤΟ ΘΗΛΑΣΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΞΕΝΟΙΑΣΤΗ ΜΗ ΜΟΥ ΒΓΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΦΑΣΟΥΛΙ ΣΤΟ ΕΝΤΕΡΟ ΚΑΙ ΤΡΕΧΩ.ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΑΓΧΩΜΕΝΗ ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ!!!
Η ΜΙΚΡΟΥΛΑ ΠΟΛΥ ΗΡΕΜΗ ΚΑΙ ΟΛΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ.ΧΤΕΣ ΤΗΝ ΕΔΩΣΑ ΝΑ ΓΛΥΨΕΙ ΚΑΙ ΡΟΔΑΚΙΝΟ ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΟ ΤΡΑΒΟΥΣΕ ΝΑ ΤΟ ΦΑΕΙ ΜΙΛΑΜΕ ΠΟΛΥ ΛΙΧΟΥΔΩ.
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΞΗΡΟΤΗΤΑ ΕΓΩ ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΑΛΙ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ,ΜΙΛΑΜΕ ΠΟΛΛΑΑΑΑΑ ΥΓΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΥΣΚΟΛΕΥΟΜΑΣΤΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ,ΙΣΑ ΙΣΑ .ΑΛΛΑ ΚΟΝΤΕΥΟΥΜΕ ΝΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΔΙΠΛΟ ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΙΚΟ ΓΙΑΤΙ ΦΟΒΑΜΑΙ.ΑΥΤΑ ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ!!!! ΑΝΤΕ ΚΡΑΤΑΤΕ ΓΕΡΑ!!!
Α! ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ ΟΤΑΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΔΕΥΕΤΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΤΙ ΘΑ ΓΡΑΦΤΟΥΜΕ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ?ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΠΕΙ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ ΠΩΣ ΤΟΝ ΙΟΥΛΙΟ ΤΟΥ 13 ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΝΤΟΥ ΤΟΥΣ ΑΝΤΡΕΣ ΜΑΣ ΩΣΤΕ ΠΑΛΙ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΑΠΡΙΛΗ ΤΟΥ 14???

394ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 16 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Παρ Αυγ 24, 2012 12:38 am

nakos

nakos
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Α ρε Ευη ποσο γελιο εχεις!!!! Ελπιζω να πανε ολα καλα με την εξεταση!! Μην αγχωνεσαι τιποτα δεν θα ειναι!! Εμεις για δευτερο δεν το σκεφτομαστε ακομα! Κατσε πρωτα να συνουσιαστουμε με ευχαριστηση κ μετα βλεπουμε!!

Καλημερα κοριτσια!!! Πως ηταν το βραδυ σας; Εμας μπορω να πω καλα!! Κοιμηθηκε ο μικρος στις 22:00 νιαουρισε λιγο στις 2:00 αλλα δεν τον σηκωσα απο την κουνια κ μετα παλι στις 4:30 που εκλαψε κ τον σηκωσα τον ταισα κ μετα παλι νανι μεχρι τις 9 παρα που ξαναεφαγε κ ξυπνησαμε για τα καλα!! Αλλα στις 11:00 ηθελε παλι νανι κ τωρα κοιμαται το μαναρι! Δεν νομιζω για πολυ κ μετα θα κανει παλι μαμ κ παει λεγοντας!!!! Απο εβδομαδα γυριζουμε Αθηνα κ δεν θελω με την καμια!! Αλλα κ εδω βαρεθηκα λιγο τοσο καιρο!! Ουφ δεν ξερω τι θελω!! Αυτα τα νεα μας!! Φιλακια!!!

395ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 16 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Παρ Αυγ 24, 2012 3:50 am

Mamma_Mia!

Mamma_Mia!
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Ευη σου ευχομαι να ειναι καλες οι εξετασεις...που πιστευω οτι θα ειναι..
εμενα δεν ειναι ξηρος ο κολπος αλλα εχω υγρα...μπλιαξξξ
ρε κοριτσια εδω και λιγο καιρο ο μπεμπης κανει κατι σαν βηχα αλλα ακουγεται σαν να το κανει ψευτικα .τα δικα σας το κανουν αυτο?

396ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 16 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Παρ Αυγ 24, 2012 11:58 am

jerrysofaki

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
ΝΑ ΜΑΣΤΕ...ΕΓΩ ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΑΤΙ Ο ΣΤΕΛΑΚΟΣ ΜΟΥ ΑΠΟΚΟΙΜΗΘΗΚΕ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ...ΓΙΑ ΠΟΣΟ ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ ΑΦΟΥ ΕΠΑΝΗΛΘΑΝ ΤΑ 2ΩΡΑΥΠΝΟΥ...

ΚΑΝΑΜΕ ΚΑΙ ΕΜΒΟΛΙΟ ΑΠΟΨΕ, ΔΕΝ ΕΚΛΑΨΕ ΠΟΛΥ..
ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΕΛΙΚΑ 9900KG (KAI OXI 11, ΕΥΤΥΧΩΣ!!!)
ΚΑΙ 68CM ! ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΜΩΡΟ ΕΙΠΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΧΑΧΑ.

ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΘΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΙ ΟΔΗΓΕΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΜΕΡΙΚΑ ΦΡΟΥΤΑΚΙΑ ΣΤΟΥΣ 5.5 ΜΗΝΕΣ.
ΝΩΡΙΣ ΣΑΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ? ΕΓΩ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΛΙΓΑΚΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.ΑΝΥΠΟΜΩΝΩ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΝΕ ΤΑ ΤΑΙΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΑΚΙΑ. ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ,ΦΙΛΙΚΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΘΗΛΑΣΜΟ ΑΡΘΡΑ, ΒΕΒΑΙΑ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΜΕΤΑ ΤΟ 6ΜΗΝΟ..ΤΕΣΠΑ.
ΤΟ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΙΣ ΕΤΟΙΜΕΣ ΚΡΕΜΕΣ!

ΑΥΤΑ. ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΔΗΛΑΔΗ.

ΕΜΕΙΣ ΣΕΞ...ΕΛΑΧΙΣΤΟ! ΛΕΙΠΕΙ ΠΟΛΥ Ο ΑΝΔΡΑΣ ΜΟΥ ΛΟΓΩ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΑ , ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΦΑΝ.... ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΕΓΩ "ΞΗΡΑΣΙΑ" ΟΜΩΣ....

ΕΥΗ ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΟΥ, ΘΕΤΙΚΗ ΣΚΕΨΗ ΠΑΝΩ ΑΠ ΟΛΑ!

ΜΑΜΜΑ ΜΙΑ, ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΥΤΟ, ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΡΩΤΗΣΑ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙ. ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΕΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ, ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΕΙ. ΑΡΚΕΙ ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΒΗΧΕΙ ΓΙΑ ΩΡΑ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΑ , ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ....

ΠΑΡΗΓΓΕΙΛΑ ΠΙΤΣΑ ΤΩΡΑ!!!!! ΑΧ ΝΑ ΕΠΙΝΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΠΥΡΙΤΣΑ...ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΣΕ ΠΟΣΗ ΩΡΑ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙ Ο ΜΠΟΜΠΟΣ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΠΕΡΙΟΡΙΖΟΜΑΙ ΣΤΟ ΝΕΡΑΚΙ...
ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΗΛΑΖΕΤΕ ΠΙΝΕΤΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΛΚΟΟΛ Η' ΚΟΚΑ ΚΟΛΑ?????

ΦΙΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΚΙΑ Razz

397ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 16 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Παρ Αυγ 24, 2012 12:40 pm

γκαλαιτζογλου

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
παιδαρος ο μπεμπης σου σοφακι!εγω πινω μπυριτσα ως ενα κουτακι και μετα το στθος πριζετε απο γαλα παρακαλαω να ξυπνησει να φαει και αναψυκτικα πινω και αλκοολ θα πιω τυπου gordons μονο αφου θηλασω και μετα!

398ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 16 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Σαβ Αυγ 25, 2012 12:09 am

Elenathens

Elenathens
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημερα μανουλιτσες!!!!!
Σοφακι πραγματι μεγαλος!!!
Αχ κοριτσια μου σε λιγο καιρο αρχιζω δουλεια...... Ειμαι τοσο στεναχωρημενη......ποσο ζηλευω τιςμανουλες που θα περασουν το χειμωνα με τα μωρα τους.......... Ουφ!

Το βηχα και εμενα τον κανει! Ψευτοβηχει!

Perimpalou ολα καλα θα πανε!!! Λιγουλακι υπομονη καιθα περασει!!!
Μου ηρθε και εμενα η εφοριιιιια!! Υπεροχα!!!

399ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 16 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Σαβ Αυγ 25, 2012 7:28 am

elpidamamy

elpidamamy
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Koritsares sorry gia ta greeklish alla mpenw apo tablet eimai xio kala pername boltoules n mikrh poli isyxh koimhthike polles ores xthes. Eyh goystarw gia omadiko viasmo twn antrwn mas alla gia to kalokairi 14 na xepetaxtoun ligo. Perastika kiolas. Nakos emena mou exei dwsei ena gek k y legete gonsson. Otan mporesw tha xanampw filakia se oles. Otan gyrisw tha sas grapsw leptomeries poso mou thn dinei olo to soi tou antra mou...

400ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 16 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Σαβ Αυγ 25, 2012 11:27 am

maria maroui

maria maroui
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
γειά σας κορίτσια!!!

κι εμένα η μικρή ψευτοβήχει και μόλις την κοιτάξω αρχίζει τα χαμόγελα!! Smile

ελπίδα καλά να περάσετε. Smile

σοφάκι άντρακλας ο μικρός!! Smile

εγώ έχω ψιλοφρικάρει με την όλη κατάσταση. η διάρροια συνεχίζει και ο γιατρός μου και η γαστρεντερολόγος που μίλησα
1) λείπουν για διακοπές και ερχονται και οι 2 Δευτέρα και
2) μου λένε οτι δεν πρέπει να ανησυχώ αφού δεν έχω δει βλέννες και αίμα.
το οτι έχουμε τόσες μέρες διάρροια είναι φυσιολογικό δηλαδή???????
άντε να έρθει η Δευτέρα να δούμε τί θα δούμε. το καλό είναι οτι η μικρή την περισσότερη μέρα είναι μες την τρελή χαρά οπότε καθησυχάζομαι οτι δεν την ενοχλεί κάτι.
κι απο την αλλή έχω τους γονείς μου και τα πεθερικά μου που στεναχωριούνται γιατί δεν πάμε διακοπες ενώ είχαμε κανονίσει να κάνουμε λίγες διακοπές με τους μεν και λίγες με τους δε!! affraid τί να πεις????

αυτά τα νέα μας λοιπόν!! φιλία σε ολες τις μανούλες!!!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 16 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 28 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις