Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
605 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 605 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 32 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 23 από 41]

551ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 23 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Τετ Σεπ 05, 2012 3:18 am

τατιανα

τατιανα
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Γεωργία κ ο Παπαβεντσης που έγραψε το άρθρο που παρέθεσε η Χρύσα Παιδιατρος είναι οπότε αυτο που λέω για τις κρεμες δεν το διάβασα σε κάποιο ανηποστατο άρθρο του Ίντερνετ απλά επιλέγω να ακολουθήσω αυτόν τον γιατρο πχ κ μακάρι να έβρισκα κ εδω έναν τέτοιον γιατρο.
Σε καμία περίπτωση δεν προσπαθω να επιβαλω την γνώμη μου αν φάνηκε κάτι τέτοιο απο τα γραμενα μου ζητώ συγνώμη απλά λέω την άποψη μου άλλος λέει δεν πειράζει λίγη ζάχαρη εγω λέω πειράζει απο κει κ πέρα κάθε μάνα επιλέγει τι της ταιριάζει καλύτερα.
Η συζήτηση καλο κάνει, εγω πολλές αποφασίσεις της περνω μέσω μαμαδοσυζητησεων ψαχνομαι κ επιλέγω.

552ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 23 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Τετ Σεπ 05, 2012 3:19 am

XRYSA M

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΝΑΜΕ Κ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΜΑΣ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ 8990 ΚΙΛΑ Κ 69 ΠΟΝΤΟΥΣ!ΧΑΧΑ ΓΙΑ 10 ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ ΔΕΝ ΠΑΤΗΣΑΜΕ ΤΑ 9ΚΙΛΑ ΑΦΟΥ ΠΡΙΒ ΠΑΜΕ ΣΤΗΝ ΓΙΑΤΡΟ ΡΙΞΑΜΕ ΕΝΑ ΧΕ@@ΜΟ ΤΑ ΚΑΝΑΜΕ ΟΛΑ ΧΑΛΙΑ!ΧΑΧΑΧΑ.ΕΝΤΑΞΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΧΟΝΤΡΕΣ Very Happy

553ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 23 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Τετ Σεπ 05, 2012 3:29 am

τατιανα

τατιανα
XRYSA M έγραψε:ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΝΑΜΕ Κ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΜΑΣ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ 8990 ΚΙΛΑ Κ 69 ΠΟΝΤΟΥΣ!ΧΑΧΑ ΓΙΑ 10 ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ ΔΕΝ ΠΑΤΗΣΑΜΕ ΤΑ 9ΚΙΛΑ ΑΦΟΥ ΠΡΙΒ ΠΑΜΕ ΣΤΗΝ ΓΙΑΤΡΟ ΡΙΞΑΜΕ ΕΝΑ ΧΕ@@ΜΟ ΤΑ ΚΑΝΑΜΕ ΟΛΑ ΧΑΛΙΑ!ΧΑΧΑΧΑ.ΕΝΤΑΞΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΧΟΝΤΡΕΣ Very Happy

Πόσο ήταν την προηγούμενη φορα; Εντάξει για 10γρ αλλα σου έκανε την χάρη!! Χαχαχα α
Αλήθεια στα ρούχα τι νούμερο φόρεσε; Γιατί εντάξει τα κιλά αλλα είναι κ ψηλή 69 εκ;; Η δικιά μου η κοντορεβυθουλα είναι μόλις 64 κ είναι κ 6 μηνών!!
Θέλω να πάρω μερικά ρούχα για του χρόνου το καλοκαίρι τώρα που έχουν εκπτώσεις κ δεν ξέρω τι νούμερο για πείτε ιδέες!!
Απο μοδερκερ που πήρα εσωρουχακια 9-12 της κάνουν κ τώρα μια χαρα πίστευω πρέπει να πάρω κ 12-18

554ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 23 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Τετ Σεπ 05, 2012 3:37 am

γκαλαιτζογλου

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
elpidamamy έγραψε:βρε κοριτσια μη χαλασουμε τις καρδιες μας για μια κρεμα βανιλια!!!! [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] παντος κ εγω πιστευω οτι κατι παραπανω ξερει απο εμας ενας γιατρος στο κατω κατω σπουδασε ο ανθρωπος κ εχει δει πιο πολλα μωρα στη ζωη του αντιθετα με μας. αν ειναι να μην του εχουμε εμπιστοσινη τοτε γιατι να πηγαινουμε??? εγω οπως εμπιστευομουν τον γυναικολογο μου ετσι κ τωρα διαλεξα καποια που θελω να εμπιστευομαι στο παιδι μου,..... τελος παντον στο κατω κατω ας κανει η καθε μια οτι θελει δεν ειμαστε εδω για να επιβαλουμε κατι απλα ανταλασουμε γνωμες κ λεμε τα ευχαριστα κ δυσαρεστα που μας απασχολουν!!!! [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
αυτο λεω και εγω οτι εμπιστευομαστε ενα γιατρο και κανουμε αυτα που μας λεει αφου αυτος εχει την ευθυνη!και ξερει!3 παιδιατρους εχω αλλαξει και οι 3 την ιδια διατροφη μου προτειναν δεν ηξεραν η ολοι για τις μιζες δουλευαν?α!κανεις δεν μου ειπε παρε τη ταδε μαρκα!

555ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 23 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Τετ Σεπ 05, 2012 3:46 am

γκαλαιτζογλου

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
XRYSA M έγραψε:
γκαλαιτζογλου έγραψε:φυσικα και θα ακουσω τον παιδιατρο μου αν εγω κρινω οτι ειναι οκ!δεν το κανουν ολοι για το μαρκετινγκ.....οταν σου λεει να κανεις αυτο που κανουν το 90% των μαμαδων!σιγα μη βασιστω στο ιντερνετ ναι εχει πολλες συμβουλες και οδηγιες πχ για το θηλασμο αλλα πολλα απο αυτα που γραφονται δεν τα ελεγχει κανεις οποτε δεν βασιζομαι!ο γιατρος μου απο τη στιγμη που μου το δινει εχει και την ευθυνη.και προς θεου δεν θα δωσω <σκονοκρεμα>επειδη βαριεμε και φρουτα θα αλεσω και φαγακι θα μαγειρεψω απλα ακολουθω ενα προγραμα διατροφης που μου προτεινει ο παιδιατρος μου και σαν μαμα θα κρινω εγω τι ειναι σωστο και τι οχι Very Happy
εσυ χρυσα αν σου δωσουν σκετο ρυζι θα το φας ανωστο ετσι???δηλαδη το θεωρεις τοσο τραγικο να της δωσεις ετοιμο?
τεσπα το σταματαω εδω γιατι θα παρεξηγηθουμε στο τελος απλα λεω καποια πραγματα για τις πρωταρες μανουλες να μη νιωθουν τυψεις αν δινουν ετοιμο ρυζαλευρο μια χαρα θα μεγαλωσουν τα παιδακια τους και σωστα βηματα διατροφης θα παρουν!δηλαδη τα μωρακια που πινουν <σκονογαλα> τι επρεπε οι μανουλες τους να αρμεγουν την αγελαδα να το βραζουν και να το δινουν στα μωρα?

ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΔΕΝ ΛΕΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΟΥΜΕ ΣΕ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΝΑ ΤΟ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΩ ΑΥΤΟ!!!ΓΕΩΡΓΙΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΑΙΣΘΗΣΗ ΤΟΥ ΝΟΣΤΙΜΟΥ ΑΚΟΜΑ ΕΜΕΙΣ ΤΟΥ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥ ΚΑΤΙ ΠΙΟ ΝΟΣΤΗΜΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΣΑΝ ΠΡΩΤΟ ΓΕΥΜΑ ΑΡΑ ΜΕΤΑ ΕΧΕΙ ΜΕΤΡΟ ΣΥΓΚΡΙΣΗΣ!ΑΝ ΚΑΙ ΕΧΩ ΜΕ ΛΙΓΟ ΛΕΜΟΝΑΚΙ ΧΩΡΙΣ ΠΛΑΚΑ ΤΟ ΤΣΑΚΙΖΩ ΤΟ ΡΥΖΑΚΙ Wink ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΙΑΤΡΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΦΙΛΙΚΟΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΘΗΛΑΣΜΟ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΟΦΕΛΗ ΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΜΥΖΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ!ΑΛΛΑ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΓΩ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΒΑΣΙΖΟΜΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΤΟ ΕΝΣΤΙΚΤΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΧΩ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΜΕ ΑΡΚΕΤΑ ΚΙΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΦΟΡΤΩΣΩ ΜΕ ΚΕΝΟΥΣ ΥΔΑΤΑΝΘΡΑΚΕΣ!ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΓΑΛΑ ΙΔΑΝΙΚΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΘΗΛΑΖΑΜΕ ΟΛΕΣ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΕΙΨΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΓΙΑΥΤΟ ΔΕΝ ΘΗΑΛΑΖΟΥΝ ΟΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ.ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΟΤΙ ΕΓΩ ΠΡΙΝ ΓΕΝΝΗΣΩ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΟΤΙ ΕΝΑ ΜΩΡΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΡΕΦΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΘΗΛΑΣΜΟ!ΚΑΙ ΝΑΙ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΜΟΥ ΑΝΟΙΞΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ!!!
απλα καποιες δεν θηλαζουν χρυσα για καποιους λογους και βλεποντας ολα αυτα που λεμε ισως νιωσουν καπως!το οτι πχ οι τροφες ειναι συμπληρωματικες στο θηλασμο.ενα μωρακι που πινει σκονη σταματαει καποια στιγμη να αναπτυσετε με το γαλα και πρεπει να φαει η μανουλα που εδινε ξενο γαλα δεν της ακουγετε τοσο τραγικο να δωσει σκονη κρεμα ας μη τη φορτωνουμε ενοχες.....
το γαλα της μαμας αλλαζει γευση αναλογα με τη διατροφη και ειναι γλυκο βεβαια αν δεν του αρεσει δεν θα το φαει οποτε θα θηλασει...ενα παιδακι που ετρωγε ξενο τι θα κανει?θα του αλλαξει τη γευση γιατι πρεπει να φαει μονο με γαλα δεν γινετε.....

556ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 23 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Τετ Σεπ 05, 2012 4:17 am

XRYSA M

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
τατιανα έγραψε:
Πόσο ήταν την προηγούμενη φορα; Εντάξει για 10γρ αλλα σου έκανε την χάρη!! Χαχαχα α
Αλήθεια στα ρούχα τι νούμερο φόρεσε; Γιατί εντάξει τα κιλά αλλα είναι κ ψηλή 69 εκ;; Η δικιά μου η κοντορεβυθουλα είναι μόλις 64 κ είναι κ 6 μηνών!!
Θέλω να πάρω μερικά ρούχα για του χρόνου το καλοκαίρι τώρα που έχουν εκπτώσεις κ δεν ξέρω τι νούμερο για πείτε ιδέες!!
Απο μοδερκερ που πήρα εσωρουχακια 9-12 της κάνουν κ τώρα μια χαρα πίστευω πρέπει να πάρω κ 12-18
ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΗΤΑΝ 8310 Κ 67 ΠΟΝΤΟΥΣ.ΑΣΕ ΤΑΤΙΑΝΑ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΟΝΕΜΕΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΑΦΩΣ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΟΡΜΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΤΑ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ ΡΟΥΧΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ 9 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ ΠΑΝΩ.ΤΑ ΜΑΔΕΡΚΕΡ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΜΟΝΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΕΓΑΛΗ ΦΟΡΜΑ ΑΡΑ ΑΦΟΥ ΕΧΕΙΣ 9-12 ΠΑΡΕ 12-18 ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΑ ΛΙΓΟ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΟΡΕΒΥΘΟΥΛΑ Η ΝΑΤΑΛΙΑ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟΤΑΤΗ ΕΙΝΑΙ.ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΛΕΙΠΕΙ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΠΙΟ ΜΙΚΡΗ.ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΔΕΝ ΤΟ ΧΑΡΗΚΑ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟΥΛΗ ΣΑΝ ΝΑ ΕΚΑΝΕ ΕΝΑ ΜΠΑΜ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΩΣΕ ΑΠΟΤΟΜΑ.

557ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 23 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Τετ Σεπ 05, 2012 4:31 am

XRYSA M

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
γκαλαιτζογλου έγραψε:φυσικα και θα ακουσω τον παιδιατρο μου απλα καποιες δεν θηλαζουν χρυσα για καποιους λογους και βλεποντας ολα αυτα που λεμε ισως νιωσουν καπως!το οτι πχ οι τροφες ειναι συμπληρωματικες στο θηλασμο.ενα μωρακι που πινει σκονη σταματαει καποια στιγμη να αναπτυσετε με το γαλα και πρεπει να φαει η μανουλα που εδινε ξενο γαλα δεν της ακουγετε τοσο τραγικο να δωσει σκονη κρεμα ας μη τη φορτωνουμε ενοχες.....
το γαλα της μαμας αλλαζει γευση αναλογα με τη διατροφη και ειναι γλυκο βεβαια αν δεν του αρεσει δεν θα το φαει οποτε θα θηλασει...ενα παιδακι που ετρωγε ξενο τι θα κανει?θα του αλλαξει τη γευση γιατι πρεπει να φαει μονο με γαλα δεν γινετε.....
ΒΡΕ ΓΕΩΡΓΙΑ ΔΕΝ ΛΕΩ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΝΙΩΣΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΣΧΗΜΑ ΛΕΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΓΩ.ΔΕΝ ΚΑΤΗΓΟΡΩ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟ ΞΕΝΟ ΓΑΛΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕ ΑΥΤΟ ΜΕΓΑΛΩΣΑ ΑΦΟΥ Η ΜΑΜΑ ΜΟΥ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΜΕΙΚΤΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ.ΑΠΛΑ ΝΕΥΡΙΑΖΩ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΞΕΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΥΣΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΑΛΛΩΝ...ΣΟΥ ΞΑΝΑΛΕΩ ΕΓΩ ΘΕΩΡΟΥΣΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ΟΤΙ ΤΑ ΜΩΡΑ ΠΙΝΟΥΝ ΣΚΟΝΗ ΓΑΛΑ ΕΙΧΑ ΠΛΗΡΗ ΑΓΝΟΙΑ!
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΥΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΒΓΑΛΑΝ ΜΙΑ ΣΧΟΛΗ ΚΑΙ ΝΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥΣ ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ.ΚΑΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΑΝΤΩΣ ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΜΑ.ΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΟΥ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΧΟΥΜΕ ΣΠΟΥΔΑΣΕΙ ΠΑΡΑΙΑΤΡΙΚΑ ΕΠΑΓΚΕΛΜΑΤΑ Ο ΑΔΕΡΦΟΣ ΜΟΥ ΙΑΤΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΛΕΩ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΒΛΕΠΩ!ΘΕΛΕΙ ΣΥΝΕΧΕΣ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΓΙΑΤΙ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΕΣ ΜΕΛΕΤΕΣ.
ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΝΙΩΘΕΙ ΑΣΧΗΜΑ!!!!!!!!

558ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 23 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Τετ Σεπ 05, 2012 12:57 pm

Mamma_Mia!

Mamma_Mia!
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
γεια σας κοριτσια!
χρυσα χρονια σ πολλα για εχθες,να εισαι γερη και δυνατη κ εσυ κ η οικογενεια σου.

ντινακι να σας ζήσει, και να την καμαρώσετε όπως επιθυμείτε.

εγω κοριτσια εχω αποφασισει να μην δινω ετοιμες κρεμες,ριζαλευρο θα φτιαξω χειροποιητο.ειναι επιλογη της καθε μανουλας τι θα δωσει στο παιδι της..
αυριο θα παμε για ψωνια για τον μπεμπη εχω φτιαξει μια λιστα μεγαληηη δεν θα την δειξω στον αντρα μου γιατι μαλλον δεν θα με παει πουθενα Very Happy

αχ το παιδακι μου ζοριζεται πολυ για τα κακα του μαλλον θα φταιει η διατροφη μου γι'αυτο?οποτε ουτε μπανανα θα δωσω στην φρουτοκρεμα?θα μας πει η γιατρος Smile
ανυπομωνω να ξεκινησουμε στερεες θελω να δω την αντιδραση του..

559ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 23 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Τετ Σεπ 05, 2012 8:46 pm

τατιανα

τατιανα
γκαλαιτζογλου έγραψε: καποιες δεν θηλαζουν χρυσα για καποιους λογους και βλεποντας ολα αυτα που λεμε ισως νιωσουν καπως!το οτι πχ οι τροφες ειναι συμπληρωματικες στο θηλασμο.ενα μωρακι που πινει σκονη σταματαει καποια στιγμη να αναπτυσετε με το γαλα και πρεπει να φαει η μανουλα που εδινε ξενο γαλα δεν της ακουγετε τοσο τραγικο να δωσει σκονη κρεμα ας μη τη φορτωνουμε ενοχες.....

Αυτα που λέμε δεν είναι μόνο για θηλαζουσες κ η Μαμα που δίνει ξένο δεν είναι απαραίτητο να δώσει κρέμα έτοιμη μπορει να δίνει για απογευματινό πάλι φρούτα ή λαχανικά ή σπιτικό ρυζαλευρο όπου μπορει να προσθέσει φρούτα για γεύση ή κεχρι κ στον 8ο Μετα κ γιαούρτι κανονικό κ βρωμη κα.

Εμείς δεύτερη νύχτα που είναι ανυσηχη δεν κλαίει αλλα όλο κλωτσαει στον ύπνο της κουνιετε κ ξυπνάει!
Χθες το μεσημέρι έγινε κ ένα θαύμα... Την κοιμησε μαζι μου κοιμήθηκε καμία ώρα κ άρχισε να ξυπνάει, την κοιμησε πάλι κ την έβαλα στην κούνια της κ κοιμήθηκε Πανω απο μια ώρα εκει κ γύρισε κ κοιμόταν κ μπρουμυτα πρώτη φορα!
Χθες πήγα τζαμπο κ πήρα κουταλακια κ ποτηράκι της nuby που είπε η Ειρηνη κ είναι πολυ ωραία! Πήρα κ πλαστική σαλιαρα σήμερα θα κάνουμε το τεστ drive κ θα σας πω!!

560ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 23 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Πεμ Σεπ 06, 2012 9:29 am

dinaki78

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Κοριτσια μου τι μου κανετε????εγω ειμαι καπως καλυτερα αφου μιλησα με τον αντρα μου μετα απο 2 μερες μουτρα για την κατασταση....2η φορα που γινετε αυτη η κουβεντα και ειπε θα τους ξαναμιλησει....αι να δουμε, αν και δεν ελπιζω...θα βελτιωθουν τα πραγματα για κανα μηνα και μετα ξανα και μου ειπε αν συμβει αυτο θα δουμε τι θα κανουμε...σημειωτεων οτι εχω δικο μου σπιτι στο οποιο μενουν οι γονεις μου και μου το παραχωρουν ανα πασα στιγμη και ειναι και κατα ενα δωματιο μεγαλυτερο απο αυτο που ζουμε τωρα...

561ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 23 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Πεμ Σεπ 06, 2012 11:35 am

τατιανα

τατιανα
dinaki78 έγραψε:Κοριτσια μου τι μου κανετε????εγω ειμαι καπως καλυτερα αφου μιλησα με τον αντρα μου μετα απο 2 μερες μουτρα για την κατασταση....2η φορα που γινετε αυτη η κουβεντα και ειπε θα τους ξαναμιλησει....αι να δουμε, αν και δεν ελπιζω...θα βελτιωθουν τα πραγματα για κανα μηνα και μετα ξανα και μου ειπε αν συμβει αυτο θα δουμε τι θα κανουμε...σημειωτεων οτι εχω δικο μου σπιτι στο οποιο μενουν οι γονεις μου και μου το παραχωρουν ανα πασα στιγμη και ειναι και κατα ενα δωματιο μεγαλυτερο απο αυτο που ζουμε τωρα...

Τι σου έκανε αλήθεια δεν μας είπες;
Θυμάμαι που είχες πει για το σπίτι.. Αχ εγω θα είχα ήδη φύγει, δεν ξέρω τι σχέσεις έχει ο άντρας σου με τους γονείς του αλλα τον δικο μου θα το είχα πείσει σίγουρα!
Αυτές οι πεθερες πια τι στο καλο!!

562ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 23 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Πεμ Σεπ 06, 2012 11:44 am

dinaki78

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
τατιανα έγραψε:
dinaki78 έγραψε:Κοριτσια μου τι μου κανετε????εγω ειμαι καπως καλυτερα αφου μιλησα με τον αντρα μου μετα απο 2 μερες μουτρα για την κατασταση....2η φορα που γινετε αυτη η κουβεντα και ειπε θα τους ξαναμιλησει....αι να δουμε, αν και δεν ελπιζω...θα βελτιωθουν τα πραγματα για κανα μηνα και μετα ξανα και μου ειπε αν συμβει αυτο θα δουμε τι θα κανουμε...σημειωτεων οτι εχω δικο μου σπιτι στο οποιο μενουν οι γονεις μου και μου το παραχωρουν ανα πασα στιγμη και ειναι και κατα ενα δωματιο μεγαλυτερο απο αυτο που ζουμε τωρα...

Θυμάμαι που είχες πει για το σπίτι.. Αχ εγω θα είχα ήδη φύγει, δεν ξέρω τι σχέσεις έχει ο άντρας σου με τους γονείς του αλλα τον δικο μου θα το είχα πείσει σίγουρα!
Απο τοτε που γεννηθηκε η μπεμπα δεν νοειται μερα που να μην ανεβει να την δει .... το λιγοτερο για 20λεπτα εως 2 ωρες....πλεον καθε πρωι κατα τις 8,30 ειναι εδω ...πριν ανεβει χτυπαει τηλεφωνο οπου απλα σου ανακοινωνει οτι σε 3λεπτα ειναι εκει...Σαββατα,Κυριακες,γιορτες, καθε μερα,με αποτελεσμα να εχουμε να πιουμε καφεδακι τα 2 μας με τον αντρα μου τουλαχιστον 6μηνες για να μην πω για την περιοδο που ημουν εγκυος και κρεβατωμενη...δεν υπαρχει περιπτωση να ερθει η μαμα μου και να μην ανεβει στο φτερο...παραφυλαει ποιος ανεβαινει-κατεβαινει σπιτι μας και τρεχει απο πισω...σε φαση που πινω καφε με φιλη μου και της λεω στο τηλ. ξερεις εχω παρεα μου παραγγελνει καφε - βαλε εναν ελληνικο και εφτασα...σημερα της λεει ο αντρας μου στο τηλ. μολις ξυπνησαμε ελα αργοτερα και λεει ερχομαι τωρα 5λεπτακια θα κατσω ( σιγαααααα) και μας εκανε και παρατηρηση τη μουτρα ειχαμε και οι δυο....και το καινουριο ειναι οτι τωρα που εμαθε και τσιριζει το μωρο και κλαιει πιο συχνα με παιρνει τηλ. γιατι κλαιει το παιδι και να ανεβει να το ηρεμησει!!!!παραλληλα εχουμε στον 2ο τον ανηψιο του αντρα μου (απο τον αδερφο του) 23χρονων θρασυτατο που το χει δει το σπιτι μου cafe-bar και μου ανεβαινει και 2 φορες τη μερα να τα λεμε και ας λειπει ο αντρας μου στη δουλεια....ουφφφφφφφφφ τα ειπα και ξελαφρωσα...πειτε ρε κοριτσια εχω αδικο?????

563ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 23 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Πεμ Σεπ 06, 2012 12:15 pm

dinaki78

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
...και σκεφτειτε οτι απο το 1996-2010 εμενα μονη παντελως ανεξαρτητη και χωρις κανεναν ελεγχο και βρεθηκα στα 34 μου να με ελεγχουν τι ωρα μπηκα τι ωρα βγηκα....και ο αντρας μου δεν ειναι καθολου τετοιος τυπος....πως την πατησα εγω ετσι δεν μπορω να το χωνεψω!!! Twisted Evil

564ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 23 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Πεμ Σεπ 06, 2012 12:19 pm

γκαλαιτζογλου

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
dinaki78 έγραψε:
τατιανα έγραψε:

Απο τοτε που γεννηθηκε η μπεμπα δεν νοειται μερα που να μην ανεβει να την δει .... το λιγοτερο για 20λεπτα εως 2 ωρες....πλεον καθε πρωι κατα τις 8,30 ειναι εδω ...πριν ανεβει χτυπαει τηλεφωνο οπου απλα σου ανακοινωνει οτι σε 3λεπτα ειναι εκει...Σαββατα,Κυριακες,γιορτες, καθε μερα,με αποτελεσμα να εχουμε να πιουμε καφεδακι τα 2 μας με τον αντρα μου τουλαχιστον 6μηνες για να μην πω για την περιοδο που ημουν εγκυος και κρεβατωμενη...δεν υπαρχει περιπτωση να ερθει η μαμα μου και να μην ανεβει στο φτερο...παραφυλαει ποιος ανεβαινει-κατεβαινει σπιτι μας και τρεχει απο πισω...σε φαση που πινω καφε με φιλη μου και της λεω στο τηλ. ξερεις εχω παρεα μου παραγγελνει καφε - βαλε εναν ελληνικο και εφτασα...σημερα της λεει ο αντρας μου στο τηλ. μολις ξυπνησαμε ελα αργοτερα και λεει ερχομαι τωρα 5λεπτακια θα κατσω ( σιγαααααα) και μας εκανε και παρατηρηση τη μουτρα ειχαμε και οι δυο....και το καινουριο ειναι οτι τωρα που εμαθε και τσιριζει το μωρο και κλαιει πιο συχνα με παιρνει τηλ. γιατι κλαιει το παιδι και να ανεβει να το ηρεμησει!!!!παραλληλα εχουμε στον 2ο τον ανηψιο του αντρα μου (απο τον αδερφο του) 23χρονων θρασυτατο που το χει δει το σπιτι μου cafe-bar και μου ανεβαινει και 2 φορες τη μερα να τα λεμε και ας λειπει ο αντρας μου στη δουλεια....ουφφφφφφφφφ τα ειπα και ξελαφρωσα...πειτε ρε κοριτσια εχω αδικο?????
πω πω ντινακι πως αντεχεις???????δηλαδη εγω που σηκωνομαι μεε το πασο μου 9-10 η ωρα θα με ξυπνουσε????εδω ερχετε η δικια μου καθε 15 και λεω ωχχχχ!ο αντρας σου δεν της λεει κατι?πω πω δυσκολη κατατσταση να νιωθεις πνιγμενος μεσα στο σπιτι σου!!!

565ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 23 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Πεμ Σεπ 06, 2012 12:22 pm

dinaki78

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
γκαλαιτζογλου έγραψε:
dinaki78 έγραψε:
τατιανα έγραψε:

πω πω ντινακι πως αντεχεις???????δηλαδη εγω που σηκωνομαι μεε το πασο μου 9-10 η ωρα θα με ξυπνουσε????εδω ερχετε η δικια μου καθε 15 και λεω ωχχχχ!ο αντρας σου δεν της λεει κατι?πω πω δυσκολη κατατσταση να νιωθεις πνιγμενος μεσα στο σπιτι σου!!!
της εχει πιει ηδη μια φορα...γιατι απο αρραβωνιασμενη τα ειχαμε αυτα και αυτη τη φορα θα ειναι η δευτερη και τελευταια...δυστυχως δεν νομιζω οτι θα αλλαξει κατι απλα τον αφηνω να ξαναπροσπαθησει γιατι ειναι δυσκολη η θεση του...το θεωρει τοσο σπιτι της που νιωθω ωρες ωρες οτι δεν υπαρχω!!!

566ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 23 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Πεμ Σεπ 06, 2012 12:30 pm

dinaki78

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
dinaki78 έγραψε:
γκαλαιτζογλου έγραψε:
dinaki78 έγραψε:
τατιανα έγραψε:

της εχει πιει ηδη μια φορα...γιατι απο αρραβωνιασμενη τα ειχαμε αυτα και αυτη τη φορα θα ειναι η δευτερη και τελευταια...δυστυχως δεν νομιζω οτι θα αλλαξει κατι απλα τον αφηνω να ξαναπροσπαθησει γιατι ειναι δυσκολη η θεση του...το θεωρει τοσο σπιτι της που νιωθω ωρες ωρες οτι δεν υπαρχω!!!
οταν ηταν νεογεννητη η Θωμαη και κοιμομουν οποτε κοιμοταν εχει τυχει να με ξυπνησει και να μου την πει κι ολας..."καλα κοιμασαι!!!!!!!" καλα δεν συζυτω για το 40ημερο...να εχω το μωρο τα ορμονικα μαστιτιδες πυρετους και να μου λεει διαφορα ....αχ φτιαχτηκα βραδιατικα !!!!!ευτυχως ο συζυγος υπηρεσια!

567ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 23 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Πεμ Σεπ 06, 2012 12:57 pm

Elenathens

Elenathens
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Αχ ντινακι σε καταλαβαινω κοπελα μου!
Ειναι δυσκολες οι σχεσεις, μπερδευονται λιγο οταν ερχονται τα εγγονια. Και εμενα καθε σ/κ ( μενουν επαρχια, ερονται καθε σ/κ αθηνα)συμβαινει αυτο. Θυμαμαι ημουν λεχωνα παρασκευη γυρισα σπιτι, σαββατο μου ηρθαν 7 ατομα σπιτι οοοοοολη η φαμιλια τους, να δουν το παιδι. Αφου οταν εφυγαν εσπασα ποτηρι που δεν το εχω ξανακανει.....
Χρειαζονται ορια τρελα... Αν μπορεις να φυγεις φυγε!

568ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 23 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Πεμ Σεπ 06, 2012 1:01 pm

dinaki78

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Elenathens έγραψε:Αχ ντινακι σε καταλαβαινω κοπελα μου!
Ειναι δυσκολες οι σχεσεις, μπερδευονται λιγο οταν ερχονται τα εγγονια. Και εμενα καθε σ/κ ( μενουν επαρχια, ερονται καθε σ/κ αθηνα)συμβαινει αυτο. Θυμαμαι ημουν λεχωνα παρασκευη γυρισα σπιτι, σαββατο μου ηρθαν 7 ατομα σπιτι οοοοοολη η φαμιλια τους, να δουν το παιδι. Αφου οταν εφυγαν εσπασα ποτηρι που δεν το εχω ξανακανει.....
Χρειαζονται ορια τρελα... Αν μπορεις να φυγεις φυγε!
Ομοιοπαθουσα....εγω προχθες εδωσα μια κλωτσια το καροτσι -αδειο εννοειται- αφου δεν εγινε κομματια τυχερη ημουν!το μονο θετικο ειναι οτι ο αντρας μου με υποστηριζει απολυτα αλλιως θα ειχα τρελλαθει.

569ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 23 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Πεμ Σεπ 06, 2012 1:19 pm

nakos

nakos
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Αχ βρε Ντινακι μου σε νιωθω! Δυσκολες οι σχεσεις με τα πεθερικα!! Πρεπει να βαλετε ορια!! Κ στο κατω κατω της γραφης να πεις κ εσυ καποια οχι! Αν σε ξαναπαρει πες της οτι δεν μπορεις να ανεβει κ οτι εχεις κανονισει κατι κ κλειστο! Δεν το καταλαβα! Σπιτι σου ειναι κ απο τη στιγμη που σε υποστηριζει ο αντρας ολα καλα!! Πρεπει ομως κ ο αλλος να το νιωθει κ απο μονος του!! Βρε παιδι μου λιγη διακριτηκοτητα δεν βλαπτει!! Ελεος με αυτες τις πεθερες!! Κ μετα λενε φταινε οι νυφες! Αχ αχ!! Διαβαζω εσενα κ φουντονω με την δικια μου πεθερα που μου εχει σπασει τα νευρα!! Αχ τι να πω; Με τον αντρα σου να εισαι καλα κ αυτο εχει σημασια!!

570ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 23 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Πεμ Σεπ 06, 2012 1:27 pm

Elenathens

Elenathens
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Αχ βρε ντινακι και μενα υποστηριζει, ειναι στη μεση, αλλα το προβλημα παραμενει!
Ααααρα! Οπου φυγει φυγει!
Ενταξει το κατακαβαινω οτι θελουν ολοι να ειναι κοντα σταμπεμπακια, παππουδες ειναι, αλλα ετσι δημιουργουνται προβληματα.
Αλλα και αυτη πρωι πρωι ερχεται σπιτι σου; Και τι λετε τοσεςς ωρες καθε μερα;

571ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 23 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Πεμ Σεπ 06, 2012 1:27 pm

dinaki78

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
nakos έγραψε:Αχ βρε Ντινακι μου σε νιωθω! Δυσκολες οι σχεσεις με τα πεθερικα!! Πρεπει να βαλετε ορια!! Κ στο κατω κατω της γραφης να πεις κ εσυ καποια οχι! Αν σε ξαναπαρει πες της οτι δεν μπορεις να ανεβει κ οτι εχεις κανονισει κατι κ κλειστο! Δεν το καταλαβα! Σπιτι σου ειναι κ απο τη στιγμη που σε υποστηριζει ο αντρας ολα καλα!! Πρεπει ομως κ ο αλλος να το νιωθει κ απο μονος του!! Βρε παιδι μου λιγη διακριτηκοτητα δεν βλαπτει!! Ελεος με αυτες τις πεθερες!! Κ μετα λενε φταινε οι νυφες! Αχ αχ!! Διαβαζω εσενα κ φουντονω με την δικια μου πεθερα που μου εχει σπασει τα νευρα!! Αχ τι να πω; Με τον αντρα σου να εισαι καλα κ αυτο εχει σημασια!!
Ακριβώς αυτο διακριτηκοτις μηδέν....και αλλαζει ο άνθρωπος στα 70????δεν νομίζω...ετσι κι αλλιώς εγω θα λένε ότι φταίω...

572ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 23 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Πεμ Σεπ 06, 2012 1:30 pm

dinaki78

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Elenathens έγραψε:Αχ βρε ντινακι και μενα υποστηριζει, ειναι στη μεση, αλλα το προβλημα παραμενει!
Ααααρα! Οπου φυγει φυγει!
Ενταξει το κατακαβαινω οτι θελουν ολοι να ειναι κοντα σταμπεμπακια, παππουδες ειναι, αλλα ετσι δημιουργουνται προβληματα.
Αλλα και αυτη πρωι πρωι ερχεται σπιτι σου; Και τι λετε τοσεςς ωρες καθε μερα;
Τίποτα πια...μόλις μπαίνει πιάνω πόλεων πιάτα,στρώνω κρεβάτια,βγαίνω για τσιγάρο,μπαινω στο μπάνιο κλπ κλπ....σημερα λέω μην παίρνεις την θωμαη αγκαλια γιατη ξεσηκώνεται και μετα τσιριζει...σαν να μην το είπα...αφού κ ο άντρας μου πήρε αναποδες

573ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 23 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Πεμ Σεπ 06, 2012 1:46 pm

γκαλαιτζογλου

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
λοιπον βαλε προγραμμα καθημερινα την ωρα που σε περνει πεσ της α παω για ψωνια την αλλη α παω βολτα και οσο μπορεις αποφυγε την θα σου πει πανε και θα ρθω?α μετα η θωμαη θα κοιμηθει!αφου και με τις δουλειες που κανεις δεν καταλαβαινει!!!!!οανηψιος παλι?τι ζορια εχει και τα πληρωνεις εσυ?

574ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 23 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Πεμ Σεπ 06, 2012 1:57 pm

dinaki78

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
γκαλαιτζογλου έγραψε:λοιπον βαλε προγραμμα καθημερινα την ωρα που σε περνει πεσ της α παω για ψωνια την αλλη α παω βολτα και οσο μπορεις αποφυγε την θα σου πει πανε και θα ρθω?α μετα η θωμαη θα κοιμηθει!αφου και με τις δουλειες που κανεις δεν καταλαβαινει!!!!!οανηψιος παλι?τι ζορια εχει και τα πληρωνεις εσυ?
Άστα άμα πω ότι βγαίνω με παραφυλαει στην πόρτα για να την δει έστω και ένα λεπτό....ασε που μας έχουν φάει οι δρόμοι ... Έφτασα να βγάζω το παιδι πρωι-απόγευμα ,κουράστηκα εγω και δεν νομίζω ότι της κάνει και καλο,ειναι μόνιμα ξεσηκωμενη τελευταία....

575ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 23 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Πεμ Σεπ 06, 2012 2:00 pm

dinaki78

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Όσο για τον ανηψιο....την έχει δει κολλητός....τι να πω.....είμαι πολυ καλός άνθρωπος τελικά !

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 23 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 32 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις