Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
640 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 640 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5 ... 22 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 4 από 41]

76ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 4 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Τρι Ιουλ 24, 2012 8:34 am

maria maroui

maria maroui
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
XRYSA M έγραψε:
maria maroui έγραψε:σχετικά με την αποστείρωση και σε μας ο γιατρός είπε να την σταματήσουμε απο την στιγμή που βάζει τα χεράκια στο στόμα.

πάντως βρέ κορίτσια σας χαίρομαι τόσο πολύ που θηλάζεται... μπράβο σας!!
ΜΑΡΙΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΜΑΜΑ Ο ΘΗΛΑΣΜΟΣ.ΕΣΥ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΘΗΛΑΣΕΣ ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΜΑΣ ΕΙΧΕ ΠΕΙ?
θηλασα μαζι με συμπληρωμα απο την αρχη, γιατι δεν ενημερωθηκα σωστα και δεν είχα και την κατάλληλη υποστηριξη απο το θέμα του παιδιατρου. μου είπε ο γιατρός οτι η μικρή δεν πέρνει σωστά βάρος και πανικοβλήθηκα. τελικα κατάφερα να θηλάσω περιπου 2 μηνες μαζι με συμπληρωμα. πάντως τον πρώτο καιρο που δεν τα καταφερνα ειχα φρικάρει, ενιωθα εντελως χαλια. ψυχολογια μηδεν!!τουλάχιστον τώρα ξερω για το επόμενο... ή μηπως βιαζομαι λιγο;; Smile

77ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 4 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Τρι Ιουλ 24, 2012 10:02 am

XRYSA M

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
maria maroui έγραψε:
θηλασα μαζι με συμπληρωμα απο την αρχη, γιατι δεν ενημερωθηκα σωστα και δεν είχα και την κατάλληλη υποστηριξη απο το θέμα του παιδιατρου. μου είπε ο γιατρός οτι η μικρή δεν πέρνει σωστά βάρος και πανικοβλήθηκα. τελικα κατάφερα να θηλάσω περιπου 2 μηνες μαζι με συμπληρωμα. πάντως τον πρώτο καιρο που δεν τα καταφερνα ειχα φρικάρει, ενιωθα εντελως χαλια. ψυχολογια μηδεν!!τουλάχιστον τώρα ξερω για το επόμενο... ή μηπως βιαζομαι λιγο;; Smile
ΜΑΡΙΑ ΜΟΥ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΟ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ ΠΗΡΕ ΑΝΤΙΣΩΜΑΤΑ.ΠΟΣΟ ΖΩΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΛΕΩ ΕΤΣΙ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΣΟΥ ΑΛΛΑ...ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΑΙΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΛΕΜΟ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΘΗΛΑΣΟΥΝ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ.ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΜΑΡΑΚΙ ΜΟΥ ΘΑ ΘΗΛΑΣΕΙΣ ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΚΟΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΟ Very Happy ΤΩΡΑ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΕΙ ΧΑΠΙ ΝΑ ΤΟ ΚΟΨΕΙΣ Η ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΜΟΝΟ ΤΟΥ?

78ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 4 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Τρι Ιουλ 24, 2012 10:57 am

maria maroui

maria maroui
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
XRYSA M έγραψε:
maria maroui έγραψε:
ΜΑΡΙΑ ΜΟΥ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΟ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ ΠΗΡΕ ΑΝΤΙΣΩΜΑΤΑ.ΠΟΣΟ ΖΩΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΛΕΩ ΕΤΣΙ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΣΟΥ ΑΛΛΑ...ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΑΙΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΛΕΜΟ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΘΗΛΑΣΟΥΝ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ.ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΜΑΡΑΚΙ ΜΟΥ ΘΑ ΘΗΛΑΣΕΙΣ ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΚΟΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΟ Very Happy ΤΩΡΑ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΕΙ ΧΑΠΙ ΝΑ ΤΟ ΚΟΨΕΙΣ Η ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΜΟΝΟ ΤΟΥ?
ααα κι εγω τον βριζω αυτο το γιατρο, εννοειται πως έχω αλλαξει γιατρό πια ο οποιος κιολας είναι πολύ υπερ του θηλασμου και φτιαχνει και τμήμα οπου θα πηγαινουν οι εγκυες και θα ενημερωνονται πανω σε αυτο το θέμα. δυστυχως το γαλα μου κοπηκε απο μονο του σιγα σιγα και ηταν κατι που γινεται οταν το μωρο τρωει και συμπληρωμα, τουλαχιστον ετσι μου είπε ο γιατρος.

79ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 4 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Τρι Ιουλ 24, 2012 11:14 am

XRYSA M

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
maria maroui έγραψε:
ααα κι εγω τον βριζω αυτο το γιατρο, εννοειται πως έχω αλλαξει γιατρό πια ο οποιος κιολας είναι πολύ υπερ του θηλασμου και φτιαχνει και τμήμα οπου θα πηγαινουν οι εγκυες και θα ενημερωνονται πανω σε αυτο το θέμα. δυστυχως το γαλα μου κοπηκε απο μονο του σιγα σιγα και ηταν κατι που γινεται οταν το μωρο τρωει και συμπληρωμα, τουλαχιστον ετσι μου είπε ο γιατρος.
ΠΑΝΤΩΣ ΜΑΡΙΑ ΜΟΥ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΠΑΝΑΓΑΛΑΚΤΙΣΜΟ ΑΛΛΑ ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΚΕΤΟ ΝΑ ΑΝΤΛΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΦΡΟΝΤΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ..ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΟΠΩΣ ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΤΩΡΑ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ ΜΙΑ ΧΑΡΑ!

80ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 4 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Τρι Ιουλ 24, 2012 11:16 am

XRYSA M

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΤΑΤΙΑΝΑ ΤΟ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΥΤΟ...ΤΙ ΝΑ ΠΕΙΣ!

81ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 4 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Τρι Ιουλ 24, 2012 11:20 pm

maria maroui

maria maroui
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
καλημέρα μανούλες!!!! τελικά η διαγνωση του γιατρου είναι οισοφαγητιδα, όπως μου είχε πει και η έλενα. Sad μας έδωσε ένα γαλατάκι το οποίο όμως η μικρή δεν το τρώει και θα δουμε τι θα την κάνουμε!!!

χρύσα το εχω ψάξει και για τον επαναγαλακτισμο αλλά πάλι άργησα και που κουράγια τώρα...

αυτά κι απο μας. καλημέρα σε όλες!!! Smile

82ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 4 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Τετ Ιουλ 25, 2012 1:14 am

Elenathens

Elenathens
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημερα!
Οισοφαγητιδα τελικα...αχ υπομονη. Και εγω το ψαχνω τωρα το απογ. Θα παμε σε καινουργια παιδιατρο να το δουμε και εμεις.το πρωι τον πηγα στο ιασω παιδων να κανουμε καλλιεργεια ουρων προληπτικα, μηπως οι εμετοι συνδεονται με ουρολημοξη, που δεν νομιζω.
Τι γαλα σας εδωσε; Αντιαναγωγικο; Δεν σας εδωσε σιροπακι;
Εμενα δεν το δεχτηκε το αντιαναγωγικο,και οταν εκανε εμετο δυσκολευοταν περισσοτερο να το βγαλει, και κοκκινιζε... Τελικα το εβγαζε και αυτο με περισσοτερο ζορι ομως, αλλα το σταματησαμε γιατι δεν το επινε πολυ και το φοβηθηκα ετσι που ζοριζοταν μην μου πνιγει.
Τωρα ξαναγυρισαμε στο παλιο γαλα και με μια φορμουλα που μου ειπε η καινουργια γιατρος δεν κανει εμετους και μπορει να πιει μεχρι 1.200 μλ την μερα.
Ολα καλα θα πανε!

83ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 4 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Τετ Ιουλ 25, 2012 9:51 am

XRYSA M

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?

84ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 4 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Τετ Ιουλ 25, 2012 9:55 am

dinaki78

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
XRYSA M έγραψε:ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?
ΖΕΣΤΗ!!!!!!!!!!!!ΟΥΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦ Embarassed

85ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 4 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Τετ Ιουλ 25, 2012 10:11 am

dinaki78

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ ΠΟΛΛΑ ΚΑΝΕΙΣ??????????

86ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 4 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Τετ Ιουλ 25, 2012 11:20 am

maria maroui

maria maroui
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
dinaki78 έγραψε:ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ ΠΟΛΛΑ ΚΑΝΕΙΣ??????????
χρόνια σας πολλά, να την χαίρεσαι τη μπουμπού σου!!!! Smile Smile Smile

87ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 4 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Τετ Ιουλ 25, 2012 11:23 am

τατιανα

τατιανα
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Ντινακη χρόνια πολλα βρε!!μεγάλωσε η μπουμπου σου!!!

Κορίτσια εμείς πήγαμε θαλασσιτσα πάλι της μικρής της αρέσει πολυ γενικά τρελενετε για το νερο, αφου εδω κ μέρες που την κάνω μπάνιο το βράδυ πριν την κοιμησω Μετα ουρλιαζη κ έλεγα μα τι παθαίνει τελικά τσιριζη επειδή την βγάζω Απτο νερο!!
Πάντως μπαίνουμε σε ένα σχετικό προγραμμα την ημέρα κάθε δυο ώρες κοιμάται σήμερα πχ κοιμήθηκε σύνολο 6 ώρες μόνο που δεν κοιμάται μονη της η αγκαλια ή μαζι κ το βράδυ μπανακι τσιριδα κ νανουρισμα!
Εντωμεταξυ άρχισε να μην ηρεμει στον πατέρα της βρε τι βόλτες την κάνει τίποτα μόλις την πάρω ηρεμει μες στην στεναχώρια είναι ο άντρας μου δεν τον αγαπάει λέει κ τέτοια!!

88ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 4 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Τετ Ιουλ 25, 2012 11:24 am

jerrysofaki

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!

ΧΡΟΝΙΑ ΣΑΣ ΠΟΛΛΑ!!! ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΚΑΛΟ ΓΑΜΠΡΟ ... Very Happy

89ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 4 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Τετ Ιουλ 25, 2012 11:30 am

martha88

martha88
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
χρονια σας πολλα!!!! ααααχχχ πως περναει ετσι ο καιρος..οσο σκεφτομαι οτι δεν θα ειναι για πολυ καιρο ακομη μωρακια με πιανει μελαγχολια ... ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 4 534787

90ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 4 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Τετ Ιουλ 25, 2012 11:40 am

maria maroui

maria maroui
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Elenathens έγραψε:Καλημερα!
Οισοφαγητιδα τελικα...αχ υπομονη. Και εγω το ψαχνω τωρα το απογ. Θα παμε σε καινουργια παιδιατρο να το δουμε και εμεις.το πρωι τον πηγα στο ιασω παιδων να κανουμε καλλιεργεια ουρων προληπτικα, μηπως οι εμετοι συνδεονται με ουρολημοξη, που δεν νομιζω.
Τι γαλα σας εδωσε; Αντιαναγωγικο; Δεν σας εδωσε σιροπακι;
Εμενα δεν το δεχτηκε το αντιαναγωγικο,και οταν εκανε εμετο δυσκολευοταν περισσοτερο να το βγαλει, και κοκκινιζε... Τελικα το εβγαζε και αυτο με περισσοτερο ζορι ομως, αλλα το σταματησαμε γιατι δεν το επινε πολυ και το φοβηθηκα ετσι που ζοριζοταν μην μου πνιγει.
Τωρα ξαναγυρισαμε στο παλιο γαλα και με μια φορμουλα που μου ειπε η καινουργια γιατρος δεν κανει εμετους και μπορει να πιει μεχρι 1.200 μλ την μερα.
Ολα καλα θα πανε!
καλησπέρα!! ελπίζω να έχεις καλά νέα απο το γιατρό σήμερα.
μας έδωσε αντιαναγωγικό να δούμε πώς θα πάει και αν χρειαστεί θα μας δώσει σιρόπι. πέρναμε το frisolac ha και μας έδωσε πάλι το frisolac comfort. μίλησα με το γιατρό σήμερα και του είπα οτι δεν το πίνει και μου είπε να το φτιάχνω μισό μισό με αύτο που έπινε. τελίκα έτσι το πίνει!!! εμείς δεν έχουμε εμετούς και γι'αυτο το λόγο έπαθε οισοφαγήτιδα.
το καημενούλη σου, ταλαιπωρία σκέτη!!! Sad μακάρι να βγάλεται μια άκρη να ηρεμήσει μέχρι να ξεκινήσουν οι κρεμούλες!!

91ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 4 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Τετ Ιουλ 25, 2012 11:59 am

Elenathens

Elenathens
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ντινακι χρονια πολλα στην ομορφη κορακλα σου!

92ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 4 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Πεμ Ιουλ 26, 2012 10:13 am

dinaki78

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Σας ευχαριστούμε όλες για τις ευχες σας!!!!Να χαιρομαστε τα μωρακια μας!!!
Να σας ρωτησω...ξεκινησε καμια να οργανωνει βαπτιση??ποτε θα τα βαπτισεται??

93ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 4 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Πεμ Ιουλ 26, 2012 10:53 am

jerrysofaki

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
dinaki78 έγραψε:Σας ευχαριστούμε όλες για τις ευχες σας!!!!Να χαιρομαστε τα μωρακια μας!!!

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΝΤΙΝΑΚΙ!
ΕΜΕΙΣ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΤΗ ΒΑΦΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΑΙΟ...ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΠΑΕΙ ΠΕΡΠΑΤΩΝΤΑΣ Ο ΜΙΚΡΟΣ Very Happy Very Happy Very Happy

94ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 4 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Πεμ Ιουλ 26, 2012 10:58 am

jerrysofaki

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ 7Η ΜΕΡΑ ΤΟ ΞΕΝΥΧΤΙ? ΧΤΕΣ ΕΙΧΑΜΕ ΑΠΟΤΟΜΑ ΚΛΑΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΠΟΥΝΙΕΣ, ΚΛΟΤΣΙΕΣ ΚΑΙ ΤΣΑΝΤΙΛΕΣ ΚΑΘΕ 1 ΩΡΑ...
ΕΧΩ ΟΜΩΣ ΤΗΝ ΥΠΟΨΙΑ ΟΤΙ ΤΟΝ ΕΝΟΧΛΟΥΝ ΤΑ ΟΥΛΑ ΤΟΥ:
ΠΟΛΛΑ , ΠΑΑΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΣΑΛΙΑ ΚΑΙ ΧΕΡΙΑ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΜΕ ΕΚΝΕΥΡΙΣΜΟ. ΤΟΥ ΑΓΟΡΑΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΤΟΝ ΑΝΑΚΟΥΦΙΖΕΙ. ΑΧΧΧΧ

ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΔΕΙΓΜΑΤΑ ΕΝΟΧΛΗΣΗΣ ΓΙΑ ΔΟΝΤΑΚΙΑ

ΚΑΛΟ ΞΗΜΕΡΩΜΑ ΣΕ ΟΛΕΣ !!!

95ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 4 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Πεμ Ιουλ 26, 2012 11:04 am

dinaki78

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
jerrysofaki έγραψε:ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ 7Η ΜΕΡΑ ΤΟ ΞΕΝΥΧΤΙ? ΧΤΕΣ ΕΙΧΑΜΕ ΑΠΟΤΟΜΑ ΚΛΑΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΠΟΥΝΙΕΣ, ΚΛΟΤΣΙΕΣ ΚΑΙ ΤΣΑΝΤΙΛΕΣ ΚΑΘΕ 1 ΩΡΑ...
ΕΧΩ ΟΜΩΣ ΤΗΝ ΥΠΟΨΙΑ ΟΤΙ ΤΟΝ ΕΝΟΧΛΟΥΝ ΤΑ ΟΥΛΑ ΤΟΥ:
ΠΟΛΛΑ , ΠΑΑΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΣΑΛΙΑ ΚΑΙ ΧΕΡΙΑ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΜΕ ΕΚΝΕΥΡΙΣΜΟ. ΤΟΥ ΑΓΟΡΑΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΤΟΝ ΑΝΑΚΟΥΦΙΖΕΙ. ΑΧΧΧΧ

ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΔΕΙΓΜΑΤΑ ΕΝΟΧΛΗΣΗΣ ΓΙΑ ΔΟΝΤΑΚΙΑ

ΚΑΛΟ ΞΗΜΕΡΩΜΑ ΣΕ ΟΛΕΣ !!!
Κοιταξε να δεις αυτην τη φαση την περασαμε και εμεις...και μαλιστα πηραμε και αλοιφη για τα ουλα....αλλα τελικα κατεληξα οτι ηταν αλμα γιατι ενω συνεχιζονται τα σαλια και η μπουνιτσα στο στομα-μαλιστα τωρα μασαμε και πιπιλες, δεν τις ρουφαμε- κατα τα αλλα ηρεμησαμε...

96ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 4 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Πεμ Ιουλ 26, 2012 11:07 am

dinaki78

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
jerrysofaki έγραψε:
dinaki78 έγραψε:Σας ευχαριστούμε όλες για τις ευχες σας!!!!Να χαιρομαστε τα μωρακια μας!!!

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΝΤΙΝΑΚΙ!
ΕΜΕΙΣ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΤΗ ΒΑΦΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΑΙΟ...ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΠΑΕΙ ΠΕΡΠΑΤΩΝΤΑΣ Ο ΜΙΚΡΟΣ Very Happy Very Happy Very Happy
πηγα σε μια τετοια βαπτιση προσφατα στην οποια ο μπεμπης φωναζε και το ονομα του....πεθαινω για το υφος του στην φωτο...αντρας βαρης!!!!

97ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 4 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Πεμ Ιουλ 26, 2012 11:08 am

dinaki78

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
jerrysofaki έγραψε:

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΝΤΙΝΑΚΙ!

φοραει μπλουζα rolling stone????????

98ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 4 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Πεμ Ιουλ 26, 2012 11:16 am

jerrysofaki

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
dinaki78 έγραψε:
jerrysofaki έγραψε:

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΝΤΙΝΑΚΙ!

φοραει μπλουζα rolling stone????????

ΑΛΜΑ Η' ΔΟΝΤΑΚΙΑ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ!!!

ΝΑΙ, ΜΠΛΟΥΖΑ ROLLING STONES ΦΟΡΑΕΙ! ΠΛΑΚΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ? ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΦΑΝΑΤΙΚΗ, ΜΑΣ ΤΗΝ ΕΦΕΡΑΝ ΔΩΡΟ !!!!

99ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 4 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Πεμ Ιουλ 26, 2012 11:18 am

martha88

martha88
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη

καλησπερα!εγω θα κανω γαμο-βαπτιση 2 σεπτεμβρη.ειχα κανει πολιτικο γαμο.νομιζω κι εσυ 2 σεπτεμβρη δεν κανονισες;

100ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 - Σελίδα 4 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #2 Πεμ Ιουλ 26, 2012 11:21 am

Elenathens

Elenathens
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Γεια σας μανουλες!

Και εμεις σκεφτομαστε για γαμο και βαφτιση μαζι- εχουμε παντρευτει με πολιτικο οταν ημουν εγκυος!- λεμε κατα τον ιουνιο!
Θελω κτημα με εκκλησακι και θελω να δωσω εμφαση στη βαφτιση και οχι στο γαμο, οποτε σκεφτομαι και την κυριακη το μεσημερι!
Πηγα στη βαφτιση της ξαδερφης μου και ηταν εκπληκτικα. Ηταν η κολυμπηθρα εξω απο το μικρο εκκλησακι,στολισμος ωραιος και ο κοσμος καθοταν σε καρεκλες και παρακολουθησε ολο το μυστηριο. Ηταν πραγματικα ομορφα!

Αλλα ολο αυτο με την οργανωση μου φαινεται βουνο... Δεν το εχω και πολυ με τις διοργανωσεις, να δω τι θα κανω!
Το μονο που σκεφτομαι ειναι να κανω οικονομια οπου μπορω. Σκεφτομαι δηλ. Να κανω μπισκοτακια πατουσακια με γαλαζια ζαχαροπαστα και να τα δωσω στον κοσμο. Αυτο το σκεφτομουν και πριν γεννησω να το εκανα, αλλα δεν επαιζε με την κοιλια!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 4 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5 ... 22 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις