Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
127 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 127 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 10 ... 16, 17, 18  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 17 από 18]

kkkk

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Αχ με το καλό κούκλα μου!!!! Όλα να πάνε κατ'ευχήν!!! Εμένα ήρθε μία φίλη για πρωινό καφεδάκι και μου έφερε κουλουράκια που έφτιαξε με τα χεράκια της...."Φάε μου λέει από αυτά και μέχρι το βράδυ θα έχεις γεννήσει...." Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy .....θέλω κι εμένα να με πιάσουν οι πόνοι φυσιολογικά και να μην πάω με ραντεβού για τη γέννα.....γίνεται;;;;;; Και πάλι με το καλό desT! Σε λίγες ώρες θα έχεις αγκαλιά το μικρό σου!!!!!! Εγκυούλες Αυγούστου - Σεμπτεμβρίου 2012 # 6  - Σελίδα 17 328109

dorela

dorela
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Κοριτσαρες μου να σας ζησουν τα μωρακια οσες γεννησατε ...τα διαβασα ολα τα νεα σας αλλα ειμαι πτωμα για να ευχηθω μια μια χωριστα..συγχωρεστε με Very Happy ...
Καλωσηρατε οι καινουριες εγκυουλες ..με το καλο κοριτσια!
Τζοαννουα το ποσο χαρηκα που σε διαβασα...μας ανησυχησες..μεχρι κ στο ονειρο μου σε ειδα Razz ..φιλακια στην μπεμπουλινα Εγκυούλες Αυγούστου - Σεμπτεμβρίου 2012 # 6  - Σελίδα 17 215994
Δεσποινακι θα εχεις γεννησει λογικα..ευχομαι ολα να πηγαν καλα ...περιμενουμε νεεεεεα !!!
Εμεις ειμαστε καλα..ακομα σε προγραμμα δεν μπηκαμε..πολυ αυπνια κοριτσια..χαλαλι τους ομως ..μου ριχνει κατι χαμογελα τα ξεχναω ολα!
Θα μπω καποια στιγμη για λεπτομερειες!
Φιλακια σε ολες.. Εγκυούλες Αυγούστου - Σεμπτεμβρίου 2012 # 6  - Σελίδα 17 35468 Εγκυούλες Αυγούστου - Σεμπτεμβρίου 2012 # 6  - Σελίδα 17 417472

Basiliki

Basiliki
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ! Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΚΕΤΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΗ ΠΕΜΠΤΗ ΤΟ ΠΡΩΙ ΠΟΥ ΠΗΓΑ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΟΠΟΥ ΓΝΩΡΙΣΑ ΚΑΙ ΤΗΝ DEST!!! ΕΠΕΙΔΗ ΕΚΑΝΑ ΣΥΣΠΑΣΕΙΣ ΞΑΝΑΠΗΓΑ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΗΡΘΕ ΜΕ ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΣΤΙΣ 12:10 ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΑΦΟΥ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΦΥΓΕΙ Η ΜΙΣΗ ΖΩΗ...ΕΙΧΕ ΠΑΡΕΙ ΘΕΣΗ, ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΚΙ ΤΟΥ ΚΟΙΤΑΖΕ ΟΜΩΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΤΥΛΙΓΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ 2 ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ Ο ΤΡΑΧΗΛΟΣ ΜΟΥ ΔΕΝ ΑΝΟΙΓΕ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.ΟΜΩΣ ΟΤΑΝ ΒΓΗΚΕ ΚΑΤΟΥΡΗΣΕ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ!!! ΧΘΕΣ ΠΗΡΑ ΕΞΙΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΦΕΡΑΜΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ, ΕΚΑΝΕ ΙΚΤΕΡΟ ΟΜΩΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥ ΕΔΩΣΑ ΜΟΝΟ ΣΤΗΘΟΣ ΚΑΙ 2 ΦΟΡΕΣ ΣΥΠΛΗΡΩΜΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΝ ΠΗΓΑ ΝΟΣ/ΜΕΙΟ ΚΑΙ ΜΟΥ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΑΝΕ. ΣΤΕΝΑΧΩΡΕΘΗΚΑ ΑΡΚΕΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΙ ΤΟΣΟ ΕΞΑΝΤΛΗΜΕΝΗ ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΘΩ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΣΕ 2 ΜΕΡΕΣ.ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΠΡΟΣ ΟΛΕΣ,ΘΗΛΑΣΤΕ ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΑΛΛΑ ΔΩΣΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΚΑΙ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑ.ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΕΣ.ΤΟ ΕΠΑΘΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΜΑΘΑ.Ο ΜΙΚΡΟΣ ΜΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ 3700KG ΚΑΙ 52CM ΑΛΛΑ ΕΧΑΣΕ 500GR.

kkkk

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλημέρα κορίτσια (όσες απομείναμε δηλαδή..... Very Happy )! Έμεινε καμιά άλλη ή μόνο ο δικός μου ο γιος δεν το αποφασίζει να ξεμυτίσει;;;; Οι φρεσκομαμάδες είναι καλά;;;

Akrivi

Akrivi
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Καλημέρα!
Κι εγώ αναμένω μέχρι την Παρασκευή που μου είπε ο γιατρός ότι θα πάω με ραντεβού να μου βάλει πόνους...(μου έχει κάνει ήδη 2 προκλήσεις). Άντε να δούμε τι θα γίνει την Παρασκευή. ΠΗΤ εχω στις 01/09.

kkkk

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Τι εννοείς 2 προκλήσεις;;;;

Akrivi

Akrivi
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Μου έκανε 2 φορές την εξέταση που σου βάζει χέρι στο τράχηλο αλλά τίποτα... Crying or Very sad εσένα σου το έχουν κάνει αυτό?

kkkk

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Ναι. Την Πέμπτη που πήγα τελευταία φορά επίσκεψη στο γιατρό, μου έκανε καρδιοτοκογράφο και με εξέτασε "από κάτω" κολπικά (όπως το είπες). Μου είπε ότι ο τράχηλός μου είναι μαλακός και ανοιχτός και ότι έχω διαστολή 2. Μάλιστα μου είπε ότι έπιασε και κεφαλάκι και ότι είμαι έτοιμη και πολύ πιθανόν να αρχίσει ο τοκετός άμεσα. Από τότε όμως τίποτα.....ούτε πονάω, ούτε αισθάνομαι τίποτα να σου πω την αλήθεια. Βέβαια έχω κάτι ψιλοσυσπασούλες (πετρώματα της κοιλιάς), αλλά συμβαίνουν σε διάφορες άσχετες στιγμές μέσα στη μέρα (εννοώ δεν είναι ανά τακτά χρονικά διαστήματα και συνεχόμενες για να τις θεωρήσω συσπάσεις τοκετού). Αν δε γίνει τίποτα μέχρι την Κυριακή θα μιλήσουμε με το γιατρό για να κανονίσουμε τη Δευτέρα να πάω στο μαιευτήριο και να μου σπάσει το θυλάκιο, δε θα μου βάλει πονους μου είπε, αν με "πειράξει" λίγο περισσότερο από κάτω είπε ότι θα αρχίσει η διαδικασία. Αυτά....οπότε περιμένω μήπως και γίνει τίποτα μέχρι το Σκ, αλλιώς Δευτέρα. Εγώ ΠΗΤ έχω 31-8....

Akrivi

Akrivi
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
εγώ δυστυχώς έχω κλειστό τράχυλο. Μετά την πρώτη πρόκληση μαλάκωσε κάπως αλλά απο διαστολή τίποτα...άστα..να δούμε τι θα γίνει την Παρασκευή..

kkkk

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Με το καλό για όλες μας!!!

danik

danik
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΙΣΑ ΙΣΑ ΠΟΥ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΩ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΠΡΙΝ ΞΥΠΝΗΣΕΙ Ο ΓΛΥΚΟΣ ΜΟΥΥ ΤΥΡΡΑΝΟΣ!13/8/2012 1:35 3320Κgr!!

vasiliapap07

vasiliapap07
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
danik έγραψε:ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΙΣΑ ΙΣΑ ΠΟΥ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΩ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΠΡΙΝ ΞΥΠΝΗΣΕΙ Ο ΓΛΥΚΟΣ ΜΟΥΥ ΤΥΡΡΑΝΟΣ!13/8/2012 1:35 3320Κgr!!

ΜΑΖΙ ΓΕΝΝΗΣΑΜΕΕΕΕΕ!!! ΚΑΙ ΓΩ 13/8 8:40 2900γρ. ΛΙΓΟ ΜΙΚΡΟΥΛΗΣ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ!!!

NantiaN

NantiaN
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλο μηνααααααααααααααααααααααα!!!!Τι κανετε μανουλες??Βλεπω αδειασε η ομαδουλα μας!!!Που χρονος...Εγω τωρα εχω βρει τους ρυθμους και καταφερνω να κανω τα παντα αλλα εμενα ειναι και ο πιο μεγαλος!!!!Βιαστικος ο πασσας μου!! Very Happy Very Happy Very Happy
μεγαλωσαμε κι αλλο!!Αναβασα και πιο καινουργια φωτο να μου πειτε την γνωμη σας!!!!Βλεπω πως και η joanna ειχε και αυτη ενα θεμα στον τοκετο...Χαλαλι ελπιζω να ειστε ολες καλα και να βρουμε καποια στιγμη χρονο να τα ξαναπουμε!!!!!!!!!!!
ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΟΥΝ ΤΑ ΝΙΝΑΚΙΑ ΣΑΣ!!!!!!!!!! Εγκυούλες Αυγούστου - Σεμπτεμβρίου 2012 # 6  - Σελίδα 17 50580 Εγκυούλες Αυγούστου - Σεμπτεμβρίου 2012 # 6  - Σελίδα 17 50580 Εγκυούλες Αυγούστου - Σεμπτεμβρίου 2012 # 6  - Σελίδα 17 50580 Εγκυούλες Αυγούστου - Σεμπτεμβρίου 2012 # 6  - Σελίδα 17 50580 Εγκυούλες Αυγούστου - Σεμπτεμβρίου 2012 # 6  - Σελίδα 17 50580 Εγκυούλες Αυγούστου - Σεμπτεμβρίου 2012 # 6  - Σελίδα 17 50580

https://facebook.com/nantia.naturally

danik

danik
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
θελω να πω συγχαρητηρια σε οσες καταφεραν να γεννησουν φυσιολογικα!!εγω δεν τα καταφερα τελικα ειμαι πολυ χεστρα!!χαχαχα!!ποιες γεννησατε φτ και ποιες με κτ??

aristina

aristina
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Γεια σας κι απο μενα!!Αρχικα να μας ζησουν τα νινακια μας!!!
Ευχομαι με το καλο να τα μεγαλωσουμε και να τα χαιρομαστε!Να μας δινει η Παναγια αγαπη και υπομονη!
Καλα σαραντα και ευχομαι οτι καλυτερο για εσας και τα παιδακια σας!!!
Γεννησα κι εγω 16/08 2 εβδομαδες νωριτερα τον δευτερο αντρουλη μου 3210, μου σπασανε τα νερα στην θαλασσα μεσα ενω εκανα βουτιες τον μικρουλη μου!
Πηγα σπιτι ετοιμαστηκα ξυριστηκα εκανα το μπανακι μου ετοιμασα τα πραγματα μου σε περιπτωση που με κρατησουν και πηγα νοσοκομειο!Ηταν γεννα εξπρες Δοξα το Θεο δεν καταλαβα τιποτα!Ειχα διαστολη 3-4 και σε 15 λεπτα γεννησα τι να σας λεω!!!Τα ειδε ολα ο γιατρος και οι μαιες χα χα χα ειχε πολλη πλακα μια μερα θα διηγηθω!
Μας επεσε ο αφαλουλης και τα ραματα μου ευτυχως!Ολα καλα!
Ευχομαι καλους θηλασμους και ξενυχτια σε ολες μας!!! Very Happy
Σας φιλω μανουλες να ειστε καλα!!

NantiaN

NantiaN
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
danik έγραψε:θελω να πω συγχαρητηρια σε οσες καταφεραν να γεννησουν φυσιολογικα!!εγω δεν τα καταφερα τελικα ειμαι πολυ χεστρα!!χαχαχα!!ποιες γεννησατε φτ και ποιες με κτ??
Εγω πρωτη και καλυτερη με καισαρικη αλλα επειδη ο μουργος μου ηταν αναποδα!!!!
Δε γεννησες φυσιολογικα εσυ τελικα????
Αριστινα να σου ζησει το μπεμπακι σου!!!!!

https://facebook.com/nantia.naturally

MARIA TR

MARIA TR
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλησπέρα κορίτσια!! Πως πάνε τα γεννητούρια σας; Να σας ζήσουν τα μπεμπακια σας!!!
Εγώ τώρα τα κοίμησα και περιμένω τον αντρούλη μου να κοιμηθούμε παρεούλα.(Θα ξυπνήσω βέβαια σε κανένα 3ωρο να ταίσω πάλι)

dorela

dorela
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
danik έγραψε:θελω να πω συγχαρητηρια σε οσες καταφεραν να γεννησουν φυσιολογικα!!εγω δεν τα καταφερα τελικα ειμαι πολυ χεστρα!!χαχαχα!!ποιες γεννησατε φτ και ποιες με κτ??

Δηλαδη για να καταλαβω...μπορουσες να γεννησεις φυσιολογικα κ ζητησες καισαρικη?Αντε μπες να μας πεις καμια λεπτομερεια..
Παντως οπως και να γεννησες σημασια εχει οτι εχεις το μωρακι σου αγκαλια..!!!

dorela

dorela
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
aristina έγραψε:Γεια σας κι απο μενα!!Αρχικα να μας ζησουν τα νινακια μας!!!
Ευχομαι με το καλο να τα μεγαλωσουμε και να τα χαιρομαστε!Να μας δινει η Παναγια αγαπη και υπομονη!
Καλα σαραντα και ευχομαι οτι καλυτερο για εσας και τα παιδακια σας!!!
Γεννησα κι εγω 16/08 2 εβδομαδες νωριτερα τον δευτερο αντρουλη μου 3210, μου σπασανε τα νερα στην θαλασσα μεσα ενω εκανα βουτιες τον μικρουλη μου!
Πηγα σπιτι ετοιμαστηκα ξυριστηκα εκανα το μπανακι μου ετοιμασα τα πραγματα μου σε περιπτωση που με κρατησουν και πηγα νοσοκομειο!Ηταν γεννα εξπρες Δοξα το Θεο δεν καταλαβα τιποτα!Ειχα διαστολη 3-4 και σε 15 λεπτα γεννησα τι να σας λεω!!!Τα ειδε ολα ο γιατρος και οι μαιες χα χα χα ειχε πολλη πλακα μια μερα θα διηγηθω!
Μας επεσε ο αφαλουλης και τα ραματα μου ευτυχως!Ολα καλα!
Ευχομαι καλους θηλασμους και ξενυχτια σε ολες μας!!! Very Happy
Σας φιλω μανουλες να ειστε καλα!!

Να σου ζησει το μωρακι σου!!! Very Happy
Εγω γεννησα 10/8...πως καταλαβες οτι σου πεσανε τα ραμματα??υπαρχει περιπτωση δλδ να πεσανε κ τα δικα μου κ να μην το πηρα χαμπαρι??

aristina

aristina
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Σας ευχαριστω κοριτσια μου!Να σας ζησουν κι εσας! Very Happy
Ντορελα μου με καθρεφτακι ειδα οσα φαινονται και εχουν φυγει ολα...τωρα στο βαθος τι γινεται θα σε γελασω...αλλα πλεον δεν εχω καμια ενοχληση.

kkkk

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
31-08, 5 τα ξημερώματα,40 εβδομάδων ακριβώς (κλασικός Παρθένος!!! Very Happy της ακρίβειας!!!), γεννήθηκε και το δικό μου γατάκι 2920 gr και 49 εκατοστά . Όλα πήγαν πολύ-πολύ καλά με φ.τ.! Στις 1.10 το βράδυ πήγα στο μαιευτήριο και στις 5 νταν βγήκε ο μικρός μου! Δεν με παίδεψε καθόλου, απόλαυσα κάθε λεπτό της διαδικασίας (και τους πόνους μαζί!!!)!!! Μείναμε μόνο 2 βράδια στο μαιευτήριο, τρώμε από το στήθος της μαμάς μόνο και ελπίζουμε όλα να συνεχιστούν τόσο καλά, όσο άρχισαν!!! Κορίτσια απόλυτη ευτυχία!!!!! Σας φιλώ.....περισσότερα εν καιρώ!!! Very Happy

demmy5_k

demmy5_k
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Κορίτσια μου γέννησα κι εγώ τον πρίγκηπά μου στις 22/08, 10.15 π.μ. βάρους 3240 γρ. και ύψους 52 εκ. με καισαρική λόγω ψηλής πίεσης δικής μου. Ευτυχώς γιατί αν τραβούσα πόνους και γεννούσα φυσιολογικά μετά θα χρειαζόμουν πάλι εγχείρηση γιατί ο πλακούντας είχε διηθήσει στη μήτρα και τον αφαίρεσαν κομμάτι κομμάτι και θα ήταν επικίνδυνο για μένα. Είχα αιμοραγία και μου έβαλαν τρία σακούλια αίμαι και δύο πλάσμα, αλλά τέλος καλό, όλα καλά. Δε χορταίνω να τον βλέπω, έχω πάθει έρωτα και τις πρώτες μέρες έκλεγα συνέχεια από τη χαρά μου. Είχαν δίκιο όσοι μου έλεγαν ότι μετά τη γέννα θα καταλάβω τι θα πει ορμόνες!!!

Σε όσες γεννήσατε να σας ζήσουν τα μωράκια. Σύντομα θα βρούμε το ρυθμό μας και θα ξεκινήσουμε να επικοινωνούμε όπως πριν, είμαι σίγουρη.

Φιλιά πολλά σε όλες Εγκυούλες Αυγούστου - Σεμπτεμβρίου 2012 # 6  - Σελίδα 17 417472 Εγκυούλες Αυγούστου - Σεμπτεμβρίου 2012 # 6  - Σελίδα 17 417472 Εγκυούλες Αυγούστου - Σεμπτεμβρίου 2012 # 6  - Σελίδα 17 417472

korina26

korina26
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
xathikame koritsia alla tha vroume xrono siga siga na ta leme emeis sarantisame xthes kai simera pigame volta gia psonia Very Happy siga siga pernane kai oi kolikoi tou mpempi mou mono se programma den mpainei troei kathe mia dio ores o xontroulis mou.

joan_55

joan_55
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ ΓΕΝΝΗΣΑ ΚΙ ΕΓΩ ΣΤΙΣ 21/8 ΕΝΑΝ ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ ΠΡΙΓΚΙΠΑ 2990 ΒΑΡΟΣ ΚΑΙ 50 ΥΨΟΣ!ΓΛΥΚΑΣ Ο ΜΙΚΡΟΣ...!ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΠΗΓΑΝΕ ΜΕ Φ.Τ!ΗΤΑΝ ΛΙΓΟ ΖΟΡΙΚΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΜΠΟΥΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΙΡΟΥΛΑ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΟΛΑ ΚΑΛΑ,ΒΕΒΑΙΑ ΜΑΣ ΠΑΙΔΕΥΟΥΝ ΛΙΓΟ ΟΙ ΚΟΛΙΚΟΙ ΜΑΣ.ΧΑΘΗΚΑΜΕ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΛΛΑ ΕΥΕΛΠΙΣΤΩ ΟΤΙ ΘΑ ΜΠΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΡΥΘΜΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΣΥΧΝΟΤΕΡΑ!!
ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΟΥΝ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΣΕ ΟΣΕΣ ΓΕΝΝΗΣΑΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΛΟΧΙΑ!
ΣΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΕ ΕΝΑΝ ΠΟΝΟ Η ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΝ ΓΙΝΕΤΑΙ!!
ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΣΑΣ!!

desT

desT
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Εχθές έγραφα ένα κείμενο και τελικά μου έκανε κόλπα η σύνδεση και το έχασα.... γκρρρρρρ!
Γέννησα και εγώ 27/8. 3070 γρ η μπέμπα και είμαστε όλοι καλά στο σπίτι μας πια.
Η μπέμπα μας έχει ένα προβληματάκι με τα ποδαράκια της και τα έχουμε σε γύψο που θα τον αλλάξουμε τη Δευτέρα και μετά ξανά σε μία εβδομάδα για να ισιάξουνε. Ευτυχώς δεν την ζορίζουνε.

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 17 από 18]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 10 ... 16, 17, 18  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις