Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
165 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 165 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 10 ... 16, 17, 18

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 18 από 18]

Λεμονάκι

Λεμονάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κορίτσια τώρα διάβασα οτι γεννήσατε !

να χαίρεστε τα παιδάκια σας και να είναι πάντα ευτυχισμένα !! Εγκυούλες Αυγούστου - Σεμπτεμβρίου 2012 # 6  - Σελίδα 18 90233 Εγκυούλες Αυγούστου - Σεμπτεμβρίου 2012 # 6  - Σελίδα 18 90233 Εγκυούλες Αυγούστου - Σεμπτεμβρίου 2012 # 6  - Σελίδα 18 90233 Εγκυούλες Αυγούστου - Σεμπτεμβρίου 2012 # 6  - Σελίδα 18 90233

Δεσποινάκι περαστικά σας κούκλα μου Εγκυούλες Αυγούστου - Σεμπτεμβρίου 2012 # 6  - Σελίδα 18 315810

MARIA TR

MARIA TR
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
desT έγραψε:Εχθές έγραφα ένα κείμενο και τελικά μου έκανε κόλπα η σύνδεση και το έχασα.... γκρρρρρρ!
Γέννησα και εγώ 27/8. 3070 γρ η μπέμπα και είμαστε όλοι καλά στο σπίτι μας πια.
Η μπέμπα μας έχει ένα προβληματάκι με τα ποδαράκια της και τα έχουμε σε γύψο που θα τον αλλάξουμε τη Δευτέρα και μετά ξανά σε μία εβδομάδα για να ισιάξουνε. Ευτυχώς δεν την ζορίζουνε.
Να σας ζήσει η μπεμπούλα!!! Είναι μια γλύκα!!!!
Εύχομαι να πάνε όλα καλά με τα ποδαράκια της!!!!

Κ σε όσες γεννήσατε να σας ζήσουν τα μικρούλια!!
Εγκυούλες Αυγούστου - Σεμπτεμβρίου 2012 # 6  - Σελίδα 18 50580 Εγκυούλες Αυγούστου - Σεμπτεμβρίου 2012 # 6  - Σελίδα 18 50580 Εγκυούλες Αυγούστου - Σεμπτεμβρίου 2012 # 6  - Σελίδα 18 50580

marakilove

marakilove
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Εγω ειμαι ακομα εδω με την κοιλιτσα μου σαν μπαλονακι!
Αυριο ειναι η πητ μου και ολα φαινοντε ηρεμα!!
Μαλλον εχει βολευτει ο μικρουλης μου!! Καο
Εγω ανυπομονω τοσο πολυ να δω το μουτρακι του!! Shocked

desT

desT
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Λεμονάκι έγραψε:κορίτσια τώρα διάβασα οτι γεννήσατε !

να χαίρεστε τα παιδάκια σας και να είναι πάντα ευτυχισμένα !! Εγκυούλες Αυγούστου - Σεμπτεμβρίου 2012 # 6  - Σελίδα 18 90233 Εγκυούλες Αυγούστου - Σεμπτεμβρίου 2012 # 6  - Σελίδα 18 90233 Εγκυούλες Αυγούστου - Σεμπτεμβρίου 2012 # 6  - Σελίδα 18 90233 Εγκυούλες Αυγούστου - Σεμπτεμβρίου 2012 # 6  - Σελίδα 18 90233

Δεσποινάκι περαστικά σας κούκλα μου Εγκυούλες Αυγούστου - Σεμπτεμβρίου 2012 # 6  - Σελίδα 18 315810

Να είσαι καλά Λεμονάκι!
Σου εύχομαι γρήγορα και στις δικές σου χαρές! Εγκυούλες Αυγούστου - Σεμπτεμβρίου 2012 # 6  - Σελίδα 18 417472

veny

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ti kanete manoules? fantazomai ksenyxtate k eseis san k mena etsi? aurio kleinei mhna to mwraki mou!!! dinetai ka8olou xeno galataki h mono 8hlazete? apo kolikous pws pate giati emena olo vogaei to manari mou k as tou dinw stagonitses .. xasate kana kilo ? egw exw xasei hdh 10 alla eixa parei 22 xa xa!! akoma eggyo me lene omws k den thn paleuw. ti na kanw na pesei ligo h koilitsa kale???

desT

desT
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
veny έγραψε:ti kanete manoules? fantazomai ksenyxtate k eseis san k mena etsi? aurio kleinei mhna to mwraki mou!!! dinetai ka8olou xeno galataki h mono 8hlazete? apo kolikous pws pate giati emena olo vogaei to manari mou k as tou dinw stagonitses .. xasate kana kilo ? egw exw xasei hdh 10 alla eixa parei 22 xa xa!! akoma eggyo me lene omws k den thn paleuw. ti na kanw na pesei ligo h koilitsa kale???
Κιόλας μήνα Βένυ; Μεγαλώσατε πολύ!
Εγώ όχι να το παινευτώ αλλά έχω πολύ καλό παιδάκι... προς το παρόν τουλάχιστον. Δεν ξενυχτάμε. Ξυπνάει μόνο μία φορά μέσα στη νύχτα και ξανά το πρωί. Την θηλάζω αποκλειστικά και φαίνεται ότι χορταίνει, επομένως γιατί να τη δώσω ξένο;
Είχα πάρει σύνολο 12-13 κιλά και έχω χάσει ήδη τα 8. Πιστεύω ότι μέχρι να σαραντήσω θα τα έχω χάσει κι αυτά.
Σήμερα βγάλαμε τη μπέμπα βόλτα. Έχει τόσο ωραίες μέρες τελευταία και είπαμε να το εκμεταλλευτούμε.

markella01

markella01
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Δεσποινά μου να φάτε το μαλλί σας και τα μαγουλίνια σας! Να σου ζήσει το γιαβρουδέλι σου, να αναρρώσει γρήγορα από τα ποδαράκια του και να είναι όλη η οικογένειά σου καλά! Έψαχνα να βρω στα ποστ πότε γεννούσες...Σε φιλώ γλυκά και σου εύχομαι τα καλύτερα, όπως και σε όλα τα κορίτσια!

desT

desT
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Να 'σαι καλά Χρύσα και να χαίρεσαι και εσύ τον παίδαρο!
Ευχαριστούμε για τις ευχές για την ανάρρωση. Αλλάξαμε ήδη μία φορά γυψάκια και προβλέπεται τουλάχιστον άλλες δύο φορές αλλά ευτυχώς το γιαβρί μου είναι μικρό και δεν καταλαβαίνει τίποτα.

kkkk

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Kορίτσια μου, τι κάνετε, εσείς και τα μικράκια σας; Έχουμε αφοσιωθεί στα μωρά μας βλέπω όλες! Very Happy

desT

desT
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ναι βρε παιδιά, που χαθήκαμε όλες;
Ειρήνη, Ιωάννα, Δήμητρα, Νίκη, Βασιλική, Βασιλεία, Αφροδίτη που είστε όλες;
Άντε βρε κορίτσια, σίγουρα θα βρείτε λίγο χρόνο για να πούμε τα νέα μας.
Εμείς λίγο πολύ μπήκαμε σε μία σειρά ειδικά από τότε που ξεκίνησαν τα σχολεία. Ξεκινήσαμε και το μπαλέτο μας και κολυμβητήριο και σίγουρα είναι μια πολυάσχολη χρονιά η φετινή. Η μπουμπού μου είναι πολύ καλό παιδί. Με πρόγραμμα στο θηλασμό που δεν το έχω ξαναδεί σε κανένα άλλο νεογέννητο. Με ξυπνάει μόνο μία φορά μέσα στη νύχτα και κατά μέσο όρο θηλάζει κοντά στο 3ωρο εκτός από τη νύχτα που πάει και 5ωρο.
Τα ποδαράκια της έχουν τους τρίτους γύψους και την Τρίτη θα τους βγάλουμε και θα βάλουμε τους τέταρτους. Άντε να τελειώνει και αυτό να την κάνω μπάνιο κανονικά γιατί με παιδεύει πολύ η διαδικασία του μπάνιου με τους γύψους στα πόδια.
Έμαθα ότι δεν είναι σίγουρο αν οι φαρμακοποιοί θα δίνουν φάρμακα τον επόμενο μήνα και θα φροντίσω αυτή την εβδομάδα που θα πάμε για εξέταση να γράψω το εμβόλιο που είναι να κάνω τον επόμενο μήνα.
Βολτίτσες βγαίνετε; Εμείς βγήκαμε 2 φορές και περάσαμε πολύ ωραία. Είναι μικρή ακόμα και κάθεται φρόνιμα στο καρότσι. Δηλαδή κοιμάται... Very Happy

NantiaN

NantiaN
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Δεσποινα μου δεν ηξερα για την μπεμπα σου!!!!Περαστικουλια και πολλα φιλακια γιατι ειναι μια κουκλα !!!!!!!!
Φευγει και αυτος ο μηνας και θα πατεε και εσεις στις μανουλες Αυγουστου Σεπτεμβριου!!!!Τι ωραι!!!!!
Να σας ζησουν !!!!!!
Οντως χαθηκαμε η περισσοτερες αλλα καποια στιγμη θα μπουνε ολα τα μωρα σε προγραμμα και θα βρεθουμε παλι!!!!!
Δεσποινα και παλι περαστικα στην μικρουλα σου!!!

https://facebook.com/nantia.naturally

korina26

korina26
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
kalimera koritsia emeis xthes kaname to proto mas emvolio eutixos mexri stigmis itan iremos kai den ekane oute pireto 60cm kai 6 kila einai o mikros mou mono me galataki tis mamas. perastika sti mikri sou despoina mou.

MARIA TR

MARIA TR
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
korina26 έγραψε:kalimera koritsia emeis xthes kaname to proto mas emvolio eutixos mexri stigmis itan iremos kai den ekane oute pireto 60cm kai 6 kila einai o mikros mou mono me galataki tis mamas. perastika sti mikri sou despoina mou.

Μπράβο το μπουλουκάκι σας!! Πολύ καλός!! Ευτυχώς δεν σ'έκανε τίποτα και μακάρι να μην σε κάνει, εμένα 2 24ωρα ήταν με δέκατα και γκρίνιες. Άντε σ'ένα μήνα πάλι για το επόμενο.

joannoua3

joannoua3
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Kalimera kali m paraioulla ti kanete kairo exoume na ta poume...

Emeis eimaste kala...
H mikri poli fronimi den mas paideuei katholou...
Den thylazw Sad pinnei kseno galataki 150ml...
Den ksupnaei to vradu,,,fenetai exei parei ap tin adelfi tis...
K auti tin eudomada tha kanoume emvolio...

Exoume polla na kanoume oli mera kathe mera giayto den mpenw...
Pernoume ton gio mas podosfairo 4 fores tin eudomada...
Tin kori mas mpaletto 2 fores tin eudomada,,,NAIIIII tin ksekinisame mpaletto FETOS...Poli xarikame...
Douleies t spitiou fagito, kamia krema ktl...
Oli mera trexw koritsia
AAA m erxwntai k oi k ksenoi akomi na doun tin mikri...
K paei legontas...

Korinaki m kanete emvolio???
Megalos o mikros eee??? Very Happy
Despinaki m perastika sto mwraki agapoulla m...
Nantia m esus pws ta pate???
KKK esu???
Ta filia m... Εγκυούλες Αυγούστου - Σεμπτεμβρίου 2012 # 6  - Σελίδα 18 417472 Εγκυούλες Αυγούστου - Σεμπτεμβρίου 2012 # 6  - Σελίδα 18 417472 Εγκυούλες Αυγούστου - Σεμπτεμβρίου 2012 # 6  - Σελίδα 18 417472

Oi upolipes p eiste???

MARIA TR

MARIA TR
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
joannoua3 έγραψε:Kalimera kali m paraioulla ti kanete kairo exoume na ta poume...

Emeis eimaste kala...

Tin kori mas mpaletto 2 fores tin eudomada,,,NAIIIII tin ksekinisame mpaletto FETOS...Poli xarikame...
Oli mera trexw koritsia
K paei legontas...

KKK esu???
Ta filia m... Εγκυούλες Αυγούστου - Σεμπτεμβρίου 2012 # 6  - Σελίδα 18 417472 Εγκυούλες Αυγούστου - Σεμπτεμβρίου 2012 # 6  - Σελίδα 18 417472 Εγκυούλες Αυγούστου - Σεμπτεμβρίου 2012 # 6  - Σελίδα 18 417472

Oi upolipes p eiste???

Πολύ τρέξιμο!! Καλή δύναμη να έχεις και μπράβο σου που τα καταφέρνεις όλα αυτά για να μην στερούντε τίποτα τα παιδάκια σου. Respect Respect Respect
Εμείς έχουμε ακόμα κολικούς, ξυπνάμε τουλάχιστον 2-3 φορές τη νύχτα για φαϊ και όταν κοιμάτε τρέχω να κάνω ότι προλάβω γιατί σε λίγο θα ξυπνήσει. Σήμερα μόνο κοιμήθηκε λίγο παραπάνω και χαλαρώνω.

joannoua3

joannoua3
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Maria tr m Dineis kati stin mikri g tous kolikous???
Ksere pws to imfalcol einai poli kalo...
T dineis 10 lepta prin kathe geuma...
K na tin vazeis ligo stin kilitsa na kimate na iremaei...

Oso g mena euxaristw kali m...
Nai poli treksimo wmos k poli kourasei...

MARIA TR

MARIA TR
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
joannoua3 έγραψε:Maria tr m Dineis kati stin mikri g tous kolikous???
Ksere pws to imfalcol einai poli kalo...
T dineis 10 lepta prin kathe geuma...
K na tin vazeis ligo stin kilitsa na kimate na iremaei...

Oso g mena euxaristw kali m...
Nai poli treksimo wmos k poli kourasei...

Δεν την έχω δώσει κάτι, ο παιδίατρος μας, επειδή θηλαζω, συνιστά υπομονή και αγκαλίτσες, αν συνεχιστούν όμως θα την δώσω κάτι γιατί θα καταρεύσω...

joannoua3

joannoua3
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Den to ksera sto an thylazeis den dineis kati agapi...
Egw wmos pisteuw an nai pragmati sunexisei na ypoferei to mwro na tis dwseis...
Den kanei kako...
Apla tha iremisei k na xalarwsei i mikroulla...

MARIA TR

MARIA TR
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
joannoua3 έγραψε:Den to ksera sto an thylazeis den dineis kati agapi...
Den kanei kako...

Ας ελπίσουμε ν'αρχίσει να ηρεμεί σιγά σιγά για να την χαρούμε και εμείς λιγάκι και να πάρουμε όλοι λίγο τα πάνω μας.
Φιλάκια πολλά!!!

desT

desT
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ευχαριστούμε για τα περαστικά σας κοπελιές.
Βλέπω μπήκαν οι πρώτες που γεννήσαν άρα ευελπιστούμε ότι κάποτε θα στρώσουν και τα μωράκια των υπολοίπων μαμάδων και θα ανασυγκροτήσουμε το παρεάκι μας.
Κορίνα, καλό το μαμαδογαλατάκι και θρεπτικότατο! Μπράβο σου που επέμενες στο θηλασμό. Και εγώ θηλάζω αποκλειστικά αλλά εγώ δε μετράω, μιας και το είχα ξανακάνει και ως γνωστόν όταν κάτι το επαναλαμβάνεις είναι πολύ πιο εύκολο.
Εμείς μεθαύριο κλείνουμε μήνα αλλά μάλλον δε θα μπορέσουμε να ζυγιστούμε γιατί έχουμε και τα γυψάκια στα πόδια και αυτά που μας έβαλε αυτή τη φορά είναι πιο βαριά από τα προηγούμενα. Δεν πειράζει την επόμενη φορά.

korina26

korina26
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
joannoua3 έγραψε:Kalimera kali m paraioulla ti kanete kairo exoume na ta poume...

Emeis eimaste kala...

Oli mera trexw koritsia
K paei legontas...

KKK esu???

Oi upolipes p eiste???

nai kaname emvolio ola kala eutixos kai megalos den les tipota olo agalia thelei kai m;exoun piastei ta xeria mpravo pou ta kataferneis ola kai s'emas erxontai kathe mera kosmos ton oktobrio tha giriso skiro akomi eimai sti mama mou.

korina26

korina26
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
MARIA TR έγραψε:
joannoua3 έγραψε:Den to ksera sto an thylazeis den dineis kati agapi...
Den kanei kako...

Ας ελπίσουμε ν'αρχίσει να ηρεμεί σιγά σιγά για να την χαρούμε και εμείς λιγάκι και να πάρουμε όλοι λίγο τα πάνω μας.
Φιλάκια πολλά!!!

kai ego thilazo kai epidi eixe kolikous i giatros mas edose to infacolic eida amesos diafora kai einai telios akndino giati den aporofite apo ton organismo.

NantiaN

NantiaN
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλησπερα!!!ποοοοσο μου ελειψε η ομαδουλα μας...
Και εγω δινω το infacolic και οντως εχει κανει παρα πολυ δουλεια!!!!!!
Εμεις δεν εχουμε κανει εμβολιο ακομα θα κανουμε το πρωτο τον Οκτωμβριο για ασφαλεια λογο προωροτητας!!!!!!Ο μπεμπακος γκρινιαζει πολυ στο ριλαξ ειναι πολυ αγκαλιτσας αλλα τετοιο φατσουλινι χαλαλι του!!!
Τζοαννα μου μπραβο σου πραγματικα που τα καταφερνεις με τρεια παιδια!!!Εγω που και που με τον εναν και κουραζομαι!!!!!!Βλεπω ολες τα πατε θαυμασια με τα μωρακια σας και ελπιζω να βρειτε συντομα χρονο να τα ξανα πουμε!!!
ειναι δυσκολος ο μπεμπης μου ανασφαλεις πολυ αλλα τα καταφερνω !!!Εχω και ολοκληρη ομαδα υποστηριξης το μπαμπα πρωτο πρωτο την θεια τις γιαγιαδες την κολλητη μου...Ακομα και ο ανηψιος μου 10 χρονων και τρεχει να κανει οτι μπορει!!!
Δευτερα πηγαμε και παιδιατρο 6200 και μολις 56 εκατοστα...Μινιον γολιαθ τον φωναζαν οι παιδιατροι!!Ακομα τρεχουμε ξεκιναμε νεο γυρω με γιατρους αλλα βγαινουμε νικητες εχουμε κανει πολυ μεγαλυτερη εξελιξη απο οσο φανταζοντουσαν!!!
ΦΙΛΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΣΑΣ!!!!!!!!!!!!!!
Αλλα πιο πολλα στα μπεμπακια σας!!
Εγκυούλες Αυγούστου - Σεμπτεμβρίου 2012 # 6  - Σελίδα 18 417472 Εγκυούλες Αυγούστου - Σεμπτεμβρίου 2012 # 6  - Σελίδα 18 417472 Εγκυούλες Αυγούστου - Σεμπτεμβρίου 2012 # 6  - Σελίδα 18 417472 Εγκυούλες Αυγούστου - Σεμπτεμβρίου 2012 # 6  - Σελίδα 18 417472 Εγκυούλες Αυγούστου - Σεμπτεμβρίου 2012 # 6  - Σελίδα 18 417472 Εγκυούλες Αυγούστου - Σεμπτεμβρίου 2012 # 6  - Σελίδα 18 417472

https://facebook.com/nantia.naturally

MARIA TR

MARIA TR
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλημέρα! Τι κάνετε; Γεννήσατε όλες; Αύριο βγαίνει ο μήνας, έμεινε καμία;

Νάντια μπράβο σας πολύ καλά τα κιλάκια του. Μπήκατε σε μια σειρά σιγά σιγά,ε; Εμείς ηρεμίσαμε αυτές τις μέρες, σαν να αρχήσαν να περνάνε οι κολικοί. Εγκυούλες Αυγούστου - Σεμπτεμβρίου 2012 # 6  - Σελίδα 18 875502 Εγκυούλες Αυγούστου - Σεμπτεμβρίου 2012 # 6  - Σελίδα 18 875502 Εγκυούλες Αυγούστου - Σεμπτεμβρίου 2012 # 6  - Σελίδα 18 875502

Γελάμε κιόλας!!!! Αχ, λιώνω.... βγάζει και αυτή τη φωνούλα....μας τρελαίνει!!!! Εγκυούλες Αυγούστου - Σεμπτεμβρίου 2012 # 6  - Σελίδα 18 379767 Εγκυούλες Αυγούστου - Σεμπτεμβρίου 2012 # 6  - Σελίδα 18 379767

desT

desT
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Έκλεισε και ο Σεπτέμβριος!
Για να μαζευόμαστε και στο θεματάκι για τις μανούλες:

http://forum.eimaimama.gr/t14668-topic#526693

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 18 από 18]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 10 ... 16, 17, 18

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

phpBB2 forum με ForumGreek | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις