Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
511 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 511 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 14 ... 18  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 10 από 18]

veny

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
egw eixa PHT 24/8 alla epeidh einai to 2o paidaki k megaloutsiko (h 1h vghke 3500), mou eixe pei apo thn arxh oti peripou to 2o genietai kana 10hmro mwritera ara...15augousto peripou. sth poreia kanonisame oti an den exw genhsei na me valei me proklhsh stis 10/8 gia na mhn perasw k to 15augousto sto nosokomeio (oute k autos metaxy mas). k afou to mwro einai hdh 2800 ara ws tote 8a einai panw apo 3 kila k ola kala symfwnhsa - k gw eimai apo autes pou griniazoun k den antexoun allo xaxa . mono exwteriko yperhxo mou ekane - prwth fora ua me exetasei kolpika k 8a dei k ton traxhlo - koinws me to xeri apo oti katalaba, gia auto lew mhpws telika genhsw to sk..o megalyteros panikos mou einai na kanonisw na mou krathsoun th korh mou pou einai 3 k an tyxei sk 8a leipoun oloi ..

joan_55

joan_55
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ!!ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?ΕΓΩ ΤΩΡΑ ΨΙΛΟΣΚ..ΜΕΧΕΙ ΠΙΑΣΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΟΥ ΑΠΤΗΝ Κ..ΖΕΣΤΗ...ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΟ ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΔΕΝ ΜΕ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΠΛΕΟΝ ΟΥΤΕ ΤΟ A/C ΕΛΕΟΣ!ΕΝ ΤΩ ΜΕΤΑΞΥ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑΚΙΑ ΤΟΥ ΜΩΡΟΥ ΜΟΥ ΣΕ ΛΙΓΟ..ΚΟΥΝΙΑ,ΛΙΚΝΟ ΚΑΙ ΠΡΟΙΚΑ!ΤΙ ΩΡΑΙΑ!!ΑΛΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΟΥ ΠΑΕΙ ΝΑ ΣΠΑΣΕΙ ΤΟ ΑΤΙΜΟ!

emmy20

emmy20
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
geia sas koritsia mou!! vlepw eimaste oles mia xara kai duo tromares!! kai gw mia ap ta idia exw pethanei apo tn zesth parolo pou oli mera to klimatistiko anavei!!!!! alla ante ligos kairos emeine akoma!! re kopelitses kamia sto iasw den tha gennhsei??????????? na exw mia oikeia parea toulaxiston?????
makari na gennhsw mesa stin epomeni vdomada.. o mpemphs einai idi 3200 kai tromazw stin idea mexri poso mporei na ftasei.. ti paidi tha vgalw????

Eirinomama

Eirinomama
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Τζοαν φτιαξε καφε βαλε και λιγο τηλεοραση η μουσικη και χαλαρα κατσε ετοιμασε το δωματιο του μωρου..να δεις τι ομορφα θα περασει η ωρα...
Νικη μου βαλε καμια φωτο να δουμε τα αυτοκολλητακια και την κουνιτσα! θα προσπαθησω και γω να βαλω! ( αν και εχει σκαλωσει το κιν μου παλι γαμωτο και δεν κανει επαφη με το λαπτοπ ) Twisted Evil
Βασιλεια...και συ πονακια ε??? κοντευουμε μηπως?? ειναι εντονα τα δικα σου?
Μαρια εγω ολη μερα η καθομαι και ειμαι στο λαπτοπ,η παω που και που καμια βολτα,η αν εχω δυναμεις κανω δουλειες.ως επι το πλειστον λαπτοπ και διαβασμα,για νεογεννητα για εγκυμοσυνες κτλ.
απο ζεστη αφηστε τα...το κλιματιστικο καιει ολημερης κ οληνυκτης!!!!! Razz
Οσο για τις τυχερες που κανετε μπανια και πατε διακοπες σας ζηλευω θανασιμαααααααααααα! Razz Razz Razz Razz
Aλλα επειδη σας αγαπω κιολας συνεγκυουλες μου χαιρομαι για σας! <3 Εγκυούλες Αυγούστου - Σεμπτεμβρίου 2012 # 6  - Σελίδα 10 215994 Εγκυούλες Αυγούστου - Σεμπτεμβρίου 2012 # 6  - Σελίδα 10 35468

emmy20

emmy20
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
kalispera koritsakiaa!! eirinomama pws pas??? ti ponous exeis akrivws? egw giati den exwwww??????????

dorela

dorela
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Εχω ταυτιστει τοσο με ολα τα κοριτσια που καθε φορα που παει καποια να γεννησει εχω τοσο αγχος λες κ παω εγω..
Τζοαννουα ολα να πανε καλα αγαπη...περιμενουμε νεα σας... Εγκυούλες Αυγούστου - Σεμπτεμβρίου 2012 # 6  - Σελίδα 10 215994

Κοριτσια μου ειμαι σαν να με πατησε τρενο...με πονανε τα ποδια,στους προσαγωγους..λες κ εκανα ολο το βραδυ γυμναστικη Mad
Η ζεστη με εχει αποτελειωσει..στο δωματιο π κοιμομαστε εχουμε μονο ανεμιστηρα..
Ειρηνη,Τζοαν,Εμμυ,Βασιλεια,Μαρια,Βενυ κουραγιο ..θα ερθουν κ καλυτερες μερες... Twisted Evil

φευγω αγαπες..εχω γιατρο αντε να δουμε το θα μας πει...
Φιλια σε ολες Εγκυούλες Αυγούστου - Σεμπτεμβρίου 2012 # 6  - Σελίδα 10 417472

Eirinomama

Eirinomama
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Μαρια χαχαχαχαχ! τις περιμενω αυτες τις καλυτερες μερες!βρωμοζεστη! με ανεμιστηρα μονο τι να κανει.. εχεις δικιο..
αντε περιμενουμε νεα απο τον γιατρο.
Εμμυ μου τους εχω περιγραψει και πιο πανω τους πονους,απο το μεσημερακι και μετα καπως με αφησαν.εχω παρατηρησει πως οποτε περπαταω με αφηνουν καπως οι πονοι.αν και εξακολουθω να εχω αυτην την αισθηση περιοδου,πρηστηκε και το στηθος και ποναει..και εβγαλε και λιγο υγρουλη.. μαλλον πρωτογαλατακι! αλλα δεν το πειραξα και ειναι οκ. Very Happy

dorela

dorela
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Ετοιμη εισαι λεει γεννας Shocked Shocked Shocked

Το μωρο χαμηλα..εμπεδωμενο.. κ αναμενουμε..
Τι θα πει 'ετοιμη' ..εγω δεν νιωθω ετσι...
Θελω τοσο πολυ να γεννησω..αλλα οταν σου λεει ο αλλος οτι γεννας..ε κατι σε πιανει..

Ειρηνη μαλλον θα ειμαι πρωτη...

MARIA1781985

MARIA1781985
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
xaxaxa dorela εχεις πλακα!Τυχερη!Αντε μαλλον θα εισαι η επομενη!
Κ εγω θα παω αυριο στην γιατρο ,μακαρι να μου πει τα ιδια!

dorela

dorela
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
MARIA1781985 έγραψε:xaxaxa dorela εχεις πλακα!Τυχερη!Αντε μαλλον θα εισαι η επομενη!
Κ εγω θα παω αυριο στην γιατρο ,μακαρι να μου πει τα ιδια!

Εγω ομως δεν νιωθω οτι κοντευω ρε γμτ..ουτε ιδιαιτερους πονους εχω ,ουτε κατι αλλο..ασε που ονειρευομουν να γεννησω 15αυγουστο..ετσι μου ειχε κολλησει. Laughing

Ευχομαι να σου πει τα ιδια κ σε εσενα κ στις υπολοιπες που κοντραριζομαστε..να ειμαστε ολες κοντα να μην νιωθω μονη Razz

joan_55

joan_55
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
dorela έγραψε:Ετοιμη εισαι λεει γεννας Shocked Shocked Shocked

Το μωρο χαμηλα..εμπεδωμενο.. κ αναμενουμε..
Τι θα πει 'ετοιμη' ..εγω δεν νιωθω ετσι...
Θελω τοσο πολυ να γεννησω..αλλα οταν σου λεει ο αλλος οτι γεννας..ε κατι σε πιανει..

Ειρηνη μαλλον θα ειμαι πρωτη...

ΑΧ ΤΙ ΚΑΛΑΑΑΑ!!!!ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΜΑΡΑΚΙ,ΑΝΤΕ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΕΙΣ ΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΑΓΑΠΗ...ΠΟΣΟ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΤΑ ΓΕΝΝΗΤΟΥΡΙΑ!!ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ...
Εγκυούλες Αυγούστου - Σεμπτεμβρίου 2012 # 6  - Σελίδα 10 215994 Εγκυούλες Αυγούστου - Σεμπτεμβρίου 2012 # 6  - Σελίδα 10 215994

Eirinomama

Eirinomama
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλα μαρη γεννας και δεν νιωθεις τιποτα? και μεις εδω εχουμε ξεπατωθει?!!! Razz Razz RazzχαΧαΧ!
Οταν σου ειπε γεννας...ποσο σχετικο ηταν ? δηλαδη περιπου ποσο σου ειπε να υπολογιζεις? σε κοιταξε απο κατω εχεις κανει διαστολη? ε μα πες μας καμια λεπτομερεια!!!!!! Razz μεσα στην απορια με αφηνεις!!!!!!!!!!!!!!!

dorela

dorela
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Χαχαχα ε δεν γενναω κ αυριο(ελπιζω)...μου ειπε οτι ειμαι ετοιμη δλδ το μωρο εχει την σωστη θεση κλπ ..την επομενη φορα θα με εξετασει απο κατω να δει σε τι κατασταση ειναι ο τραχηλος.
Σε μια βδομαδα εχω παλί ραντεβου 'εκτος απροοπτου' ..οπως τονισε πολλες φορες!!!

Κοριτσια λετε να βοηθησε που καναμε σεξ ? Shocked Embarassed Embarassed Embarassed

joan_55

joan_55
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
dorela έγραψε:

Κοριτσια λετε να βοηθησε που καναμε σεξ ? Shocked Embarassed Embarassed Embarassed

ΕΣΥ ΤΕΤΟΙΑ ΛΕΓΕ ΝΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΝΑ ΞΕΣΚ..ΣΤΕ ΑΠΟΨΕ!!!ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ Εγκυούλες Αυγούστου - Σεμπτεμβρίου 2012 # 6  - Σελίδα 10 587529

dorela

dorela
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Α Ειρηνη να σου πω που ακριβως μου ειπε 'γεννας΄...εκει που μου εκανε υπερηχο κουνουσε την κοιλια μου για να ξυπνησουμε την μπεμπα κ εκει που ειναι το αμνιακο υγρο που φαινεται μαυρο στον υπερηχο ..οταν κουνουσε την κοιλια μου φαινοταν σαν να πεφτει χιονι..κατι ασπρα σαν νιφαδες...αυτο βρισκεται πανω στο δερμα του μωρου κ οταν ετοιμαζεται να γεννηθει αρχιζει κ 'πεφτει'... καπως ετσι τελωσπαντων μ το ειπε...

joan_55

joan_55
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Eirinomama έγραψε:Τζοαν φτιαξε καφε βαλε και λιγο τηλεοραση η μουσικη και χαλαρα κατσε ετοιμασε το δωματιο του μωρου..να δεις τι ομορφα θα περασει η ωρα...

ΕΙΡΗΝΑΚΙ ΤΕΛΙΚΑ ΕΡΙΞΑ ΕΝΑΝ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΥΠΝΟ,ΗΠΙΑ ΚΑΙ ΝΤΕΠΟΝΑΚΙ ΚΑΙ ΣΥΝΗΛΘΑ ΠΡΙΝ ΚΑΜΙΑ ΩΡΑ!ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑΚΙΑ ΜΑΣ ΜΕΙΝΑΝΕ ΓΙΑ ΑΥΡΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΚΙ Η ΚΟΠΕΛΑ ΠΟΥ ΤΑ ΠΗΡΑΜΕ ΝΑ ΤΑ ΣΤΗΣΕΙ...

Eirinomama

Eirinomama
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Τζοαν σουπερ! θα δεις ειναι τελεια να το στηνεις το κρεββατακι τα σεντονακια! εγω ειχα συγκινηθει..!!!!!!
Μαρια...αυτα που τα ειπε και μενα την προηγουμενη φορα ο γιατρος οταν ημουν 34 εβδομαδων... πως ειναι στην σωστη θεση και παω για φυσιολογικο τοκετο,και τα λεμε σε ενα μηνα εκτος απροοπτου,οταν τον ειδα απο κοντα πριν 1 εβδομαδα και του ειπα τα συμπτωματα μου ειπε κοντευουμε,και τωρα περιμενω την Πεμπτη να δω τι θα πει.σε κοβω σε καμια 10αρια μερες αν σου ειπε ετσι ο γιατρος..! Μα και συ ρε παιδι μου ουτε ενα συμπτωμα να μας προιδεασεις?
Κλα τζοαν ελιωσα με το σχολιο! μας βλεπω λεει ολες να ξεσ...στε !!!χαχαχαχα πες το ψεμματα!!!!!
Μαρακι αρχισε να το συνειδητοποιεις... γινεσαι μαμα η μπεμπα ερχεται! ετοιμασουυυυυυυυυυ!!!!!!! Razz Εγκυούλες Αυγούστου - Σεμπτεμβρίου 2012 # 6  - Σελίδα 10 654316 Εγκυούλες Αυγούστου - Σεμπτεμβρίου 2012 # 6  - Σελίδα 10 654316 Εγκυούλες Αυγούστου - Σεμπτεμβρίου 2012 # 6  - Σελίδα 10 35468

dorela

dorela
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Τζοαν χαχαχαχαχχα αρχιστε κοριτσια...οχι τπτ αλλο για να εχουμε εναν συντομο κ ευκολο τοκετο Razz Razz Razz

Ειρηνη κ εγω ετσι λεω σε καμια 10αρια μερες...

Αααχχχχ κοριτσια νιωθω πολυ περιεργα....

Φοβαμαι πολυ κ την επιλοχειο... Mad

Eirinomama

Eirinomama
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
dorela έγραψε:Τζοαν χαχαχαχαχχα αρχιστε κοριτσια...οχι τπτ αλλο για να εχουμε εναν συντομο κ ευκολο τοκετο Razz Razz Razz

και γω την φοβαμαι... αλλα πιστευω θα νιωσω σαν να με πετανε στην θαλασσα στα βαθεια,και θελω δεν θελω θα κολυμπησω... γιατι αν παθω καμια επιλοχειο ποιος θα μου φροντισει το μωρακι μου? δεν θα το επιτρεψω,το παιρνω απο τωρα δυναμικα,και ετσι να το παρουμε ολες! και στην τελικη αν δουμε πως μας παιρνει απο κατω,εδω ειμαστε να δινουμε και δυναμη η μια στην αλλη!!!!!!! <3

dorela

dorela
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Eirinomama έγραψε:
dorela έγραψε:Τζοαν χαχαχαχαχχα αρχιστε κοριτσια...οχι τπτ αλλο για να εχουμε εναν συντομο κ ευκολο τοκετο Razz Razz Razz

και γω την φοβαμαι... αλλα πιστευω θα νιωσω σαν να με πετανε στην θαλασσα στα βαθεια,και θελω δεν θελω θα κολυμπησω... γιατι αν παθω καμια επιλοχειο ποιος θα μου φροντισει το μωρακι μου? δεν θα το επιτρεψω,το παιρνω απο τωρα δυναμικα,και ετσι να το παρουμε ολες! και στην τελικη αν δουμε πως μας παιρνει απο κατω,εδω ειμαστε να δινουμε και δυναμη η μια στην αλλη!!!!!!! <3

Μωρε με την λογικη κ εγω ετσι τα σκεφτομαι αλλα αυτες οι ορμονες ειναι αλλο πραμα,ειναι υπουλες..αυτο φοβαμαι μην μου ερθει απο εκει που δεν το περιμενω..εχω μιλησει κ στον αντρα μου πολυ για το θεμα αυτο αλλα μαλλον χαζα του ακουγονται ολα αυτα...δεν μπορουν να καταλαβουν αυτο το πραγμα με τις ορμονες που συμβαινει σε μας..

joan_55

joan_55
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΙΤΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΧΙΟ ΕΙΝΑΙ Η ΕΡΓΑΣΙΟΘΕΡΑΠΕΙΑ...ΕΓΩ ΕΧΩ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΟ 20ΗΜΕΡΟ ΠΙΟ ΧΑΛΑΡΑ 2-3 ΦΟΡΕΣ ΤΗ ΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ 40 ΚΑΝΟΝΙΚΑ,ΝΑ ΞΕΦΕΥΓΩ ΛΙΓΟ ΑΠΤΟ ΣΠΙΤΙ...

joan_55

joan_55
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΑΓΑΠΕΣ ΣΑΣ ΑΦΗΝΩ...ΠΑΩ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΑΚΙ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΟΥΛΗ ΜΟΥ.. Embarassed

Eirinomama

Eirinomama
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Kαλημερα αγαπες!!!! Τι κανετε?????
εχθες ο μικρος εκανε παρτυ στην κοιλια μου και μαζευτηκε στο τελος κατω δεξια!
Μα τι κανει αυτο το παιδι εκει μεσα ενας Θεος ξερει!!!Σημερα ειχα καλυτερο υπνο και πολυ λιγες ενοχλησεις!
Εσεις,τι κανετε?πως ηταν ο υπνος σας?
τι εχει για σημερα το προγραμμα???
Εγκυούλες Αυγούστου - Σεμπτεμβρίου 2012 # 6  - Σελίδα 10 215994 Εγκυούλες Αυγούστου - Σεμπτεμβρίου 2012 # 6  - Σελίδα 10 215994 Εγκυούλες Αυγούστου - Σεμπτεμβρίου 2012 # 6  - Σελίδα 10 215994 Εγκυούλες Αυγούστου - Σεμπτεμβρίου 2012 # 6  - Σελίδα 10 215994

danik

danik
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
KALHMEΡΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ!!ΡΗΝΑΚΙ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΩ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΩ ΦΩΤΟ ΕΧΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΤΙ ΘΕΜΑΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ!!ΣΗΜΕΡΑ ΚΟΙΜΗΘΗΚΑΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΕΧΩ ΑΔΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!
ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΙΩΘΩ ΣΑ ΝΑ ΕΚΑΝΑ 5ΩΡΕΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΜΕ ΠΟΝΟΥΝ ΠΟΛΥ ΟΙ ΠΡΟΣΑΓΩΓΟΙ,ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΑΣΤΕΙΟ Ο Π@@@Σ!!!ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΓΙΑΤΙ?
ΘΑ ΠΑΡΩ ΣΗΜΕΡΑ ΤΗΛ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΝΑ ΚΑΝΟΝΙΣΟΥΜΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ!!ΕΧΩ ΠΟΛΥ ΑΓΩΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ..ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΜΙΚΡΟΥΛΑ!!ΘΑ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΣΕΞ ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΝΤΡΕΠΟΜΟΥΝ...ΚΑΙ ΑΝ ΜΕ ΑΦΗΣΕΙ ΒΟΥΡ ΣΤΟ ΨΗΤΟ!!!ΧΑΧΑΧΑ

emmy20

emmy20
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
kalimera sinegkuoules mou!! emena simera to vradu mou itan efialtiko mia wra koimomoun duo xupnaga.. afhste pou kathe mia wra thelw tsisa hihihihihihi!!! loipon ta nea sas??? Very Happy Very Happy

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 10 από 18]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 14 ... 18  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις