Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
303 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 303 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 14 ... 18  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 11 από 18]

kkkk

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Γεια σας κορίτσια μου!!! Ελπίζω να είστε όλες καλά, παρά τα πονάκια και τα παραπονάκια Very Happy . Εγώ από χθες το βράδυ ήρθα στη μαμά μου για λίγη φροντίδα, ξεκούραση και φυσικά μερικά μπανάκια (όσο με παίρνει ακόμα)...μόλις γυρίσαμε από τη θάλασσα, ήταν όνειρο σήμερα!!! Έτοιμο φαγάκι, περιποίηση super, χαμηλότερη θερμοκρασία από ότι στη Θεσσαλονίκη και το Σάββατο περιμένουμε και τον αντρούλη μου να έρθει και θα μείνουμε εδώ όσο διαρκεί η άδειά του, μέχρι 20 Αυγούστου δηλαδή, εκτός απροόπτου φυσικά!!! Αν και η σύνδεσή μου εδώ είναι κάπως αργή, θα προσπαθώ να μπαίνω να μαθαίνω τα νέα της παρέας και τις γέννες!!!

dorela

dorela
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλησπερα κοριτσαρες..
Κατερινα το ποσο ζηλευω δεν λεγεταιιι...θελω κ εγω θαλασσιτσα Sad
Κοιτα να ξεκουραστεις κ να το απολαυσεις οσο μπορεις Very Happy

Εμμυ χθες επεσα τυχαια σε ενα θεματακι που ειχες ανοιξει οτι φαβασαι να μην γεννησεις πιο νωρις...
Η εβδομαδα σου με βαση την τελευταια περιοδο κ τους υπερηχους συμπιπτε η υπηρχε διαφορα?
παρεπιπτοντως ιδια μερα ειχαμε ΤΕΡ 11.11.2011...πολλα παλουκια ε?? Razz Razz Razz

joan_55

joan_55
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΑΓΑΠΟΥΛΕΣ!!ΤΙ ΜΟΥ ΚΑΝΕΤΕ?ΕΓΩ ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΕ ΧΘΕΣ ΛΟΓΩ ΠΟΝΟΚΕΦΑΛΟΥ ΑΛΛΑ ΣΕ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΒΕΒΑΙΑ!ΗΡΘΕ Η ΚΟΠΕΛΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΣΤΕΙΣΕ ΤΗΝ ΚΟΥΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΙΚΝΟ...ΑΑΧΧ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΑ,ΠΑΝΕΜΟΡΦΑ!ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΒΑΛΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΥΝΟΥΠΙΕΡΑ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ ΤΟ ΣΕΤΑΚΙ ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΤΑ ΣΤΡΩΜΑΤΑΚΙΑ ΓΙΑ 2 ΜΕΡΕΣ ΕΞΩ ΝΑ ΑΕΡΙΣΤΟΥΝ ΠΡΙΝ ΒΑΛΩ ΤΟΝ ΜΠΟΥΛΟΥΚΟ ΜΟΥ,ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΤΕΛΕΙΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΣΕ 2 ΜΕΡΟΥΛΕΣ..ΝΑ ΠΛΥΝΩ ΚΑΙ ΤΑ ΣΕΝΤΟΝΑΚΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΙΚΑΣ ΚΙ ΟΛΑ ΚΟΜΠΛΕ!!!
ΕΝ ΤΩ ΜΕΤΑΞΥ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΣΚΕΦΤΕΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΛΙΚΝΟ ΠΑΝΤΑ,ΚΟΙΤΑΞΑ ΛΙΓΟ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΠΟΣΟ ΤΙΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΠΟΥ ΣΤΟ 100ΑΡΙΚΟ,Ε ΟΧΙ ΔΕΝ ΤΑ ΔΙΝΩ...ΘΑ ΔΟΚΙΜΑΣΩ ΤΗΣ ΚΟΥΝΙΑΣ...
ΚΑΝΕΝΑ ΝΕΑΚΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΑΠΤΗΝ ΙΩΑΝΝΙΤΣΑ ΜΑΣ Ε?

emmy20

emmy20
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
dorela έγραψε:Καλησπερα κοριτσαρες..
Κατερινα το ποσο ζηλευω δεν λεγεταιιι...θελω κ εγω θαλασσιτσα Sad
Κοιτα να ξεκουραστεις κ να το απολαυσεις οσο μπορεις Very Happy

Εμμυ χθες επεσα τυχαια σε ενα θεματακι που ειχες ανοιξει οτι φαβασαι να μην γεννησεις πιο νωρις...
Η εβδομαδα σου με βαση την τελευταια περιοδο κ τους υπερηχους συμπιπτε η υπηρχε διαφορα?
παρεπιπτοντως ιδια μερα ειχαμε ΤΕΡ 11.11.2011...πολλα παλουκια ε?? Razz Razz Razz

dorela mou teleutaia periodo eixa 11/11/11 simadiako ee?? apla me ton antra mou eixame mia eleutheri epafi stis 27/10 k mou eixe karfwthei oti tote sigoura emeina egkuos alla meta mou irthe i periodos k lew telika den eimai.. tn dekemvri omws pou eixa kathisterisi k ekana to testaki ta pexa!!! stous uperuxous dn mou exoun pei kati gia diafora evdomadwn k auto eixa rwtisei k sto themataki an ipirxe diafora den tha fenotane????????

dorela

dorela
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Joan με γεια σας με γεια σας..τι ωραια διαδικασια ειναι ολο αυτο... Very Happy

αλλα οχι κ 100 ευρω για παντα..αυτοι ειναι τρελλοι,βολεψου με της κουνιας κ βλεπεις.
καθε μερα πονοκεφαλο εχεις βρε κοριτσι???
απτην ζεστη μηπως ειναι?εγω μεχρι τον 5ο μηνα υπεφερα απο πονοκεφαλους καθημερινους.φρικη!!!

Εμμυ θα φαινοταν κοριτσι μου στους υπερηχους σιγουρα..ειναι πολλες οι μερες .

Eirinomama

Eirinomama
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Τζοαν πηγαινε στα Jumbo και παρε με 10 ευρω...Μεγειες κιολας μεγειες!
Κοριτσια σημερα εγινα πτωμα περπαταγα πολλες ωρες!!! πηγα απο κεντρο με την μαμα μου να παρουμε κατι φανελακια του μπεμπη,τελικα δεν βρηκαμε αλλα πηραμε 1 φορμακι βελουτε για χειμωνα και 1 σετακι εποχιακο..και εκαναν μαλλον λαθος και μας τα εδωσαν με τις εκπτωσεις ενω ηταν νεα κολεξιον! γιατι μετα πηγαμε και σε αλλο καταστημα και τα ειχαν αλλη τιμη H&M τεσπα! ηταν ωραια παντως.πηρα και κατι οικονομικα εσωρουχα για μενα για τις μερες τις λοχειας.αλλα περπατησαμε αρκετα..γιατι πηγαινα και σαν την κοτα!!!!!τωρα ξεκουρασηηηηη!!!!!!
Νικη απο αυριο ξαπλα ε??????! χιχιχι!
Μαρια... τωρα θα χουμε το αγχος αν γεννησες εσυ?! Razz περιμενε μας!!!!!! Razz
Emmy σε νιωθω και γω ξυπανω μεσα στην νυχτα συνεχεια!
Κκκκατερινα τυχερηηηη! κανε και για μας μια βουτια καλε!!!!!!!

korina26

korina26
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
kalispera agapes mou ioanna mou prepei na exeis gennisei ap'oti diavasa na sas zisei koritsia mou ipomoni den einai tipota, emeis me ton mpempi sto spiti tin paraskeui pame paidiatro ah eutixos ola mas pigan kala kathe 2 me 3 ores troei kano apoklistiko thilasmo einai enas glikas.

dorela

dorela
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Ειρήνη με γειά,με γειά και σε εσάς Εγκυούλες Αυγούστου - Σεμπτεμβρίου 2012 # 6  - Σελίδα 11 215994 πρέπει μάλλον να πάρω κ εγώ λίγα ακόμη κορμάκια-εσωρουχάκια δεν μου φτάνουν με τπτ...έχω μόνο 6 αμάνικα κ ένα με μανικάκι...τα άλλα όπως είπα ειναι 3-6 νούμερο..θα της πλέουν Razz
Ε μην έχουμε το νου μας κ στο πλυντήριο πρωτες μέρες..ας έχουμε λιγα παραπάνω!
Κορινάκι!!!πες μας πεςμας τετοια ωραια..ξεαγχωσεμας !!!όλα καλα με τον θηλασμο δεν παιδευτήκατε καθόλου?σε βοήθησαν οι μαιες στο μαιευτήριο ή μόνοι σας τα καταφέρατε??
Πολλα πολλα φιλακια στον μπεμπουκο σου Εγκυούλες Αυγούστου - Σεμπτεμβρίου 2012 # 6  - Σελίδα 11 417472 Εγκυούλες Αυγούστου - Σεμπτεμβρίου 2012 # 6  - Σελίδα 11 417472 Εγκυούλες Αυγούστου - Σεμπτεμβρίου 2012 # 6  - Σελίδα 11 417472

emmy20

emmy20
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
kalispera kopeles!!!!!!!!!!!!!!! giati den mporw na koimhthw me tipota???? parolo pou xtes emeina sxedon xagrupni!!!!!! pffffff den mporw allo pote tha gennisoume kai meis.. egw koritsia den anxwnomai gia tipota.. pisteuw oti ola tha mou vgoun apo mona tous (mitriko enstikto)!!!!!!!!!!!!!!!! peite tipota na perasei i wra!!!! Smile Smile Smile

Eirinomama

Eirinomama
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημερα αγαπες!!!!!
Κορινακι δειξε μας καμια φωτο με το μικρουλακι σου!!!!!!!!! <3
Αχ η Τζοαννουα μας σιγουρα εχει γεννησει κι αυτη!!!!! <3
Μαρια εγω εχω 4 τελειως αμανικα φανελακια,4 με λιγο μανικακι,και 2 με μακρυ μανικι.
θελω να παρω αλλα 6 με κοντο μανικακι, αλλα τα μισα θα τα παρω 0-3 και τα αλλα μισα 3-6.. εεεε....κι ας πλεει λιγο τι να κανουμε.. να τα βαλουμε εναν μηνα και πεταμα???
απο νουμερα εχω 2 0-0,
5 0-3 και 3 3-6.
εεε κι αμα δουμε δεν φτανουν κι αυτα παμε και περνουμε...
εμμυ...εγω εκεινη την ωρα εχθες... εβλεπα το 8ο ονειρο!!!!!!!
ξερη επεσα μετα απο τοσο περπατημα! και σημερα ειμαι πτωμα,αλλα θελω να κανω δουλειες.. ειναι 1 εβδομαδα που δεν εχω κανει ξεσκονισμα-σφουγγαρισμα-σκουπισμα-σιδερο.θα τα κανω σημερα μιας και αυριο εχω γιατρο...μην δει τιποτα περιεργο και φυγουμε για κανα μητερα και μας φανε τα σκουλικια εδω!!!!!!!!!! Razz
για πειτε κανα νεο,.. παλι εγω ξυπνησα πρωτη? Razz
Dest Demmy και τα αλλα κοριτσια που ειστε καλεεε????

MARIA1781985

MARIA1781985
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Καλημερα κοριτσια!Πηγα χθες το απογευμα στην γυναικολογο ...,μου ειπε οτι αργουμε ακομα κ να μην κουραζομαι(δεν κανω κ τιποτα η κακομοιρα Shocked )για να καθυστερησει ο τοκετος για να παρει κ αλλο βαρος το μωρο,χθες που ην ειδε την μπεμπα ηταν 2700.
Εισης μου ειπε οτι για εκεινη καλυτερα να γεννησω στο γαια γιατι εκει ειναι πιο δικτυωμενη κ γνωριζει καλυτερα το προσωπικο απο οτι στο ρεα που θελω να γεννησω εγω Cool ,εγω δεν θελω ομως να παω στο γαια γιατι το ρεα ειναι πιο κοντα στο σπιτι μου ο αντρας θα πηγαινοερχεται πιο ευκολα κ γενικοτερα μου αρεσει πιο πολυ το ρεα,τι γνωμη εχετε?
α επισης μου ειπε να μην χαιδευω πολυ την κοιλια μου γιατι προκαλει συσπασεις στην μητρα αυτο,ασχετο αλλα μου εκανε εντυπωση Shocked

Eirinomama

Eirinomama
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
MARIA1781985 έγραψε:Καλημερα κοριτσια!Πηγα χθες το απογευμα στην γυναικολογο ...,μου ειπε οτι αργουμε ακομα κ να μην κουραζομαι(δεν κανω κ τιποτα η κακομοιρα Shocked )για να καθυστερησει ο τοκετος για να παρει κ αλλο βαρος το μωρο,χθες που ην ειδε την μπεμπα ηταν 2700.
Εισης μου ειπε οτι για εκεινη καλυτερα να γεννησω στο γαια γιατι εκει ειναι πιο δικτυωμενη κ γνωριζει καλυτερα το προσωπικο απο οτι στο ρεα που θελω να γεννησω εγω Cool ,εγω δεν θελω ομως να παω στο γαια γιατι το ρεα ειναι πιο κοντα στο σπιτι μου ο αντρας θα πηγαινοερχεται πιο ευκολα κ γενικοτερα μου αρεσει πιο πολυ το ρεα,τι γνωμη εχετε?
α επισης μου ειπε να μην χαιδευω πολυ την κοιλια μου γιατι προκαλει συσπασεις στην μητρα αυτο,ασχετο αλλα μου εκανε εντυπωση Shocked
Καλημερα Μαρια.. ειδες που βιαζεσαι εσυ..αλλα το μωρακι σου δεν ειναι ακομα ετοιμο???
το εχω ξαναακουσει αυτο για το χαιδεμα στην κοιλια..εμενα ο γυναικολογος μου μου ειχε πει να μην πειραζω και το στηθος μου,τωρα βεβαια μου επιτρεπει τα παντα~!
Κοιτα απ την μια καλο ειναι να πας εκει που σου προτεινει... απ την αλλη αν δεν θες πηγαινε εκει που θες! εξαλλου εσυ πρεπει να νιωθεις ανετα με τον χωρο και το περιβαλλον και οχι με το τι ειναι πιο κοντα! πηγαινε δες τα και τα 2 και διαλεξε ετσι! ισως να σε βοηθησει! Smile

MARIA1781985

MARIA1781985
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
εμενα με βλεπω να παιρνω κ τις 40 εβδομαδες ...
εγω θελω να γεννησω στο ρεα,αλλα ειναι σωστο να επιμεινω?εγω σκεφτηκα μηπως παιρνει προμηθεια απο γαια κ με παει προς τα εκει

Eirinomama

Eirinomama
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
MARIA1781985 έγραψε:εμενα με βλεπω να παιρνω κ τις 40 εβδομαδες ...
εγω θελω να γεννησω στο ρεα,αλλα ειναι σωστο να επιμεινω?εγω σκεφτηκα μηπως παιρνει προμηθεια απο γαια κ με παει προς τα εκει
Αχ τι να σου πω.. εγω θα πηγαινα οπου ενιωθα πιο ανετα..θα τα βαζαολα κατω και θα μετραγα θετικα και αρνητικα και ετσι θα αποφασιζα!

demmy5_k

demmy5_k
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Να'μαι κι εγώωωωωω!!!!! Κορίτσια, τα'χω παίξει, έχω πάρα πολύ δουλειά τώρα που αντικαθιστώ την άλλη κοπέλα. Τη Δευτέρα επιστρέφει ευτυχώς και ελπίζω ως την Τετάρτη να ξεκαθαρίσω τα δικά μου για να μπορέσω να πάρω επιτέλους την άδεια του γιατρού. Να ξεκουραστώ καμιά βδομάδα πριν γεννήσω!

Εγώ είμαι όλη μέρα στο κλιματιστικό και πάλι δεν την παλεύω. Καλή ώρα τώρα, έχω το κλιματιστικό στη δουλειά και ιδρώνω, νοιώθω έξαψη. Εχθές μου έφεραν το κρεβάτι του μωρού, αλλά ακόμα να αποφασίσουμε τι αυτοκόλλητα θα βάλουμε. Έχουμε βάψει προς το παρόν τον ένα τοίχο και τους άλλους τους αφήσαμε άσπρους. Αν το ετοιμάσουμε εντός των ημερών θα σας βάλω φώτο. Την Πέμπτη πάω γιατρό, να δούμε τι θα μας πεί!

Φιλιά πολλά σε όλες Εγκυούλες Αυγούστου - Σεμπτεμβρίου 2012 # 6  - Σελίδα 11 417472 Εγκυούλες Αυγούστου - Σεμπτεμβρίου 2012 # 6  - Σελίδα 11 417472 Εγκυούλες Αυγούστου - Σεμπτεμβρίου 2012 # 6  - Σελίδα 11 417472

desT

desT
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Σήμερα είμαι κι εγώ εδώ!
Γεια σας κοπελιές1
Αμαν βρε Δήμητρα, με την κοιλιά στο στόμα και ακόμα δουλεύεις; Άντε παράτα τους να πας να ξεκουραστείς.
Από τι φαντάζομαι η Ιωάννα μας μάλλον γέννησε. Είχε πει ότι θα μπαίνει κάθε μέρα όσο για να ξέρουμε πότε θα γεννήσει και βλέπω ότι έχει να επικοινωνήσει εδώ και 2-3 μέρες. Ακόμα μία μανούλα θα κρατάει το μωράκι αγκαλιά. Φαντάζομαι τις επόμενες μέρες θα δώσει κάποια σημεία ζωής.
Σήμερα έκανα την πρώτη μου κορδέλα. Όλα είναι πολύ καλά και έχω και συσπασούλες που τις καταλαβαίνω. Η γυν/λόγος μου τόνισε ότι όλα είναι φυσιολογικά. Η μπέμπα είναι πλέον 2220 γρ. και μέχρι να μπω στο μήνα μου θα είναι σίγουρα 2500 γρ. πράγμα που είναι πολύ καλό. Ευτυχώς δεν έχει πολύ μεγάλο κεφάλι. Θα με διευκολύνει πολύ. Ξανά γιατρό τώρα σε κανα 2 βδομάδες στο νοσοκομείο. Εκεί κοντά θα πρέπει να ξανακάνω και επαναληπτικές εξετάσεις για το θυρεοειδή μου.
Αυτά τα νέα μου!
Κατά τα άλλα όλα σχεδόν τα έχω έτοιμα. Έφερε ο άντρας μου και την κούνια πάνω και την συναρμολόγησε ξανά, οι τσάντες μου για το νοσοκομείο είναι σχεδόν έτοιμες (κάτι μικροπράγματα λείπουν μόνο), τα ρουχάκια πλυμένα, σιδερωμένα και τοποθετημένα στα καινούργια συρτάρια και από την άλλη εβδομάδα μαζευόμαστε οικογενειακώς στο σπιτάκι μας. Θα φέρω και τα παιδιά από τη θάλασσα που παραθερίζουν γιατί εκεί με τους παππούδες σαν να πήραν λίγο παραπάνω αέρα και πρέπει να τα επαναφέρω στην τάξη. Ούτως ή άλλως τα μπανάκια μας θα συνεχίσουμε να τα κάνουμε όποτε μπορούμε και τα σ/κ πάλι θα κατεβαίνουμε στο εξοχικό των γονιών μου.
Ελπίζω να είστε όλες καλά!
Πάω να φάω και επανέρχομαι!

emmy20

emmy20
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
geia sas kai apo mena koritsakia mou!!! re kopeles egw giati den ponaw katholou oute suspaseis oute tipota??? kala pera apo ti mesi mou pou me ponaei pou kai pou logo varous kai autes tis kwlokaoures pou me pethainoun oli mera!!!!!! kata ta alla ola mia xara!!!

Eirinomama

Eirinomama
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
demmy θα πρεπε να σου ειχαν δωσει την αδεια ηδη ρε γαμωτο.ειναι ταλαιπωρια σε καταλαβαινω..αντε υπομονη να ξεκουραστεις και συ..
Dest μου τι ωραιες φωτο ειναι αυτες που βαζεις!! το σωμα σου ειναι για φωτογραφηση!!!!!! πραγματικα!!!! τελεια κοιλιτσα και μεσα στα ροζ Εγκυούλες Αυγούστου - Σεμπτεμβρίου 2012 # 6  - Σελίδα 11 35468 !!!! τυχερες οσες κανετε μπανακια! εγω εχω λιωσει!!!!
Ξανακοιμηθηκα απ το πρωι και ξυπνησα πριν απο λιγο εφτιαξα ομελετες και πατατουλες κτλ,να τσιμπησει ο αντρας μου πριν παει δουλεια και σιγα σιγα σημερα θα φερω λιγο το σπιτι σε ταξη,να σιδερωσω και του μπεμπη οτι εμεινε και επιτελους να κλεισω την βαλιτσα μου! η κοιλια μου εχει κατεβει... απο πονους μονο απο κατω μου εχω προς το παρον σημερα..ανυπομονω να δω τι θα μου πει αυριο ο γιατρος!! Παω να χαλαρωσω και να ξεκινησω δουλειτσες! οταν κανω διαλλειμα θα ερθω! :*

desT

desT
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Έμυ όλα αυτά που λες εγώ ευτυχώς δεν τα έχω αλλά σχετικά με τις συσπάσεις είναι η πρώτη φορά που στις 3 εγκυμοσύνες μου που τις ξεχωρίζω. Το μωρό είναι κινητικό και το αισθάνομαι όταν κινείται από εδώ και από εκεί αλλά υπάρχουν στιγμές που πετρώνει όλη κοιλιά (γίνεται πολύ σκληρή), δεν με πονάει, πιο πολύ με ενοχλεί, μένει πετρωμένη κανα λεπτό και μετά επανέρχεται. Αυτό μπορεί να γίνει από μία εως και 5 φορές τη μέρα. Φαντάζομαι ότι όσο περνάει ο καιρός θα αυξάνεται το φαινόμενο.
Ειρήνη, όντως τα μπάνια στη θάλασσα με αναζωογονούν και επιδιώκω να κάνω όσα περισσότερα μπορώ γιατί μετά... γιοκ! Διασκεδάζω πολύ και με τα παιδιά μου που τελευταία ξεθάρρεψαν και άρχισαν και κάνουν βουτιές κρατώντας την ανάσα τους κάτω από το νερό και τους αρέσει πάρα πολύ. Ο μικρός μου δε, κρατάει και τα μάτια ανοιχτά. Είναι μεγάλη μούρη! Very Happy
Σήμερα επισκέφτηκα τη συνάδελφό μου που γέννησε στις 19/7. Ήθελα να σας πω, επειδή αναρωτιόσασταν για τα φορμάκια, ότι του φοράει μόνο ένα κοντομάνικο κορμάκι και τίποτα άλλο. Πραγματικά, αν συνεχίσει με αυτές τις ζέστες τα μωράκια δεν χρειάζονται παραπάνω ντύσιμο. Και να σκεφτείτε ότι έχει κλιματισμό στο σπίτι αλλά τον καίει πολύ χαμηλά ώστε να μη δημιουργεί μεγάλη ψύξη.

desT

desT
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Σ' ευχαριστώ και για τα καλά σου λόγια για τις φωτογραφίες Ειρήνη!
Οι φωτογραφίες αυτές που βγάζω στον συγκεκριμένο τοίχο είναι παράδοση σε κάθε εγκυμοσύνη και τις βάζω μετά στο άλμπουμ κάθε παιδιού πριν βάλω τις πρώτες φωτό από το νοσοκομείο. Αυτή με το ροζ πιτζαμάκι ήταν από τις γρήγορες που τραβήξαμε και δε με πολυάρεσε. Εσύ δεν μπορείς να το καταλάβεις γιατί έχω κόψει την φάτσα μου. Πρέπει σύντομα να βγάλω κι άλλη καλύτερη που να μπορεί να μπει σε άλμπουμ. tongue

Eirinomama

Eirinomama
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Τελεια ιδεα!!!!
Βρε Dest μου εσυ που εχεις κανει κι αλλα παιδια... για πες μου γιατι βλεπω κ ακουω διαφορα.. η κοιλια επανερχεται ποτε?διαβαζω διαφορα πως δεν επανερχεται ουτε με γυμναστικη ουτε με διατροφη ουτε με τιποτα και μενει μεγαλη χαλαρωση.
εμενα αυτο δεν μου φαινεται τοσο λογικο... δηλαδη ειναι δυνατον να κανεις καλη διατροφη να γυμναζεσαι και να κρεμμεται η κοιλια???
και επισης...οι ραγαδες φανταζομαι ασπριζουν και μικραινουν καπως μετα..γιατι και καποιες απο την εφηβεια ετσι μου γινανε.με εχουν τρομοκρατησει αυτα που διαβαζω...
εσεις βρε κοριτσια απο κιλα και απο ραγαδες πως πατε? εγω ειμαι +16 κιλα οδευω στα +17 και τις τελευταιες 2 εβδομαδες εχω κανει ραγαδες...κατω και πανω απο τον αφαλο..
επισης θα βαλετε ζωνη η κορσε η τιποτα τετοιο? διαβασα πως δεν ειναι καλο λεει γιατι δεν επιτρεπει στους μυς να λειτουργουν και κατι τετοια..

desT

desT
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Τι να σου πω Ειρήνη...
Είναι πολύ σχετικό αυτό που ρωτάς.
Όχι μόνο από την εμπειρία μου αλλά και από τις φίλες μου βλέπω ότι σημασία έχει η ελαστικότητα που έχει το δέρμα της καθεμιάς.
Προσωπικά ραγάδες στην κοιλιά μου δεν έχω κάνει αλλά μου έχουν μείνει σουβενίρ από την 1η μου εγκυμοσύνη ραγάδες στο στήθος το οποίο φυσικά ποτέ δεν επανήλθε στα προ εγκυμοσύνης δεδομένα. Όταν όμως κάποια στιγμή μετά από την δεύτερη εγκυμοσύνη είχα κάνει διατροφή και είχα χάσει κάποια κιλά ήταν σαφώς πιο στητό από τι πριν διότι όταν παχαίνεις, παχαίνει και το στήθος. Η κοιλιά μου επανέρχεται πάντα σχετικά γρήγορα χωρίς κορσέδες ή άλλα συναφή. Θεωρώ ότι δεν κάνουν δουλειά. Πιστεύω ότι η άσκηση βοηθάει πολύ στο να επανέλθεις ξανά.
Η κουνιάδα από την άλλη έχει τέτοιο δέρμα που έχει δημιουργηθεί μία χαλάρωση και όσα κιλά και να χάνει η χαλάρωση παραμένει.
Η δε μία κουμπάρα μου αν την δεις θα αναρωτιέσαι αν όντως έχει γεννήσει. Χωρίς προσπάθεια και χωρίς να προσέχει τη διατροφή της έχει επανέλθει το σώμα της τόσο πολύ και επειδή είναι και αδύνατη δεν φαίνεται καν ότι έχει παιδί.
Έχω επίσης μία ξαδέρφη που έχει 5 παιδιά. Πίστεψέ το αν θες έχει διαστάσεις μοντέλου.
Πιστεύω ότι είναι στο DNA μας.
Βασικά θα σε συμβούλευα να μην ακούς κανέναν. Για τις ραγάδες πάντως εγώ το είχα πάρει βαρέως στην αρχή αλλά τελικά τις συνήθισα και επειδή ακριβώς μετά ασπρίζουν και δεν φαίνονται τόσο πολύ τώρα ούτε που τις προσέχω.
Όλα μια ιδέα είναι!

Eirinomama

Eirinomama
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Με τα κιλα δεν εχω θεμα.. δουλεια μου ειναι .. απλα θα την εφαρμοσω επανω μου στο 100% το εχω ξανακανει..
το θεμα μου ειναι αυτη η λεκανη που εχει ανοιξει οσο δεν παει και αν θα μεινει χαλαρωση εστω και μετα απο γυμναστικη... γενικοτερα ειχα την εντυπωση πως εχω καλη ποιοτητα δερματος ( παντα ειχα ελαχιστη κυτταριτιδα,δεν ειχα ποτε σπυρακια,ειχα παρει και ειχα χασει 20 κιλα και δεν μου εμεινε κατι ανρητικο) αλλα αφου βλεπω πως εχω κανει ραγαδες.. λεω ωχ παναγια μου δεν γλυτωνω και την χαλαρωση... παντως ετσι ειναι μαλλον .,.. θεμα οργανισμου...σαν την κυταρριτιδα ενα πραγμα... ρε γαμωτο ειχαμε και δερματολογο στην σχολη ενα σωρο βλακειες ρωταγα αυτο δεν σκεφτηκα να το ρωτησω να αφιερωσουμε κανα-δυο μαθηματα εκει!χαΧαΧ!!!!παντως μας ειχε πει πως το θεμα δερμα-ελαστικοτητα-παναδες-κυτταριτιδα ειναι θεμα κληρονομικο και dna οντως... αλλα για την εγκυμοσυνη δεν μας διευκρινησε!!!!χαχαχ ο ατιμος!!! Razz
τι να κανουμε... εκτος απο την εκλπηξη του πως θα ειναι ο μπεμπης.. θα χουμε και την εκλπηξη πως θα ειμαι και γω!!!!!!!χαχαχαχ!!!!! Razz

desT

desT
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Η λεκάνη πάντως επιστρέφει. Θυμάμαι ότι στους 2 μήνες έβαζα τα παλιά μου παντελόνια. Στην αρχή κούμπωναν λίγο με το ζόρι αλλά μετά από λίγο καιρό κανονικά.
Η αλήθεια είναι ότι μετά το μωρό δεν σε πολυενδιαφέρουν αυτά τα πράγματα. Λίγο πολύ τα θεωρείς αναγκαίες θυσίες μπροστά στο θαύμα που θα κρατάς στην αγκαλιά σου.

Eirinomama

Eirinomama
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
desT έγραψε:Η λεκάνη πάντως επιστρέφει. Θυμάμαι ότι στους 2 μήνες έβαζα τα παλιά μου παντελόνια. Στην αρχή κούμπωναν λίγο με το ζόρι αλλά μετά από λίγο καιρό κανονικά.
Η αλήθεια είναι ότι μετά το μωρό δεν σε πολυενδιαφέρουν αυτά τα πράγματα. Λίγο πολύ τα θεωρείς αναγκαίες θυσίες μπροστά στο θαύμα που θα κρατάς στην αγκαλιά σου.
αντε να ρθει το θαυματακι! γιατι ανυπομονω να το γνωρισω και να το σφιξω αγγαλιτσα μου!!!!! <3 τοσο περιεργο να ειμαστε επι τοσο καιρο αυτοκολλητοι κι ομως να νιωθεις λες και οντως περιμενεις να στο φερει ο πελαργος!!!!!
σαν να εχεις ενα δωρο τυλιγμενο εννεα μηνες και σε εχει φαει η περιεργεια και η αγωνια να το δεις!!
δωρακι μουυυυυ <3 σ αγαπω! Razz

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 11 από 18]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 14 ... 18  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις