Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
197 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 197 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 18  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 12 από 18]

desT

desT
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ειδικά, στο πρώτο παιδί αυτό που ζεις είναι μοναδικά!
Και η εγκυμοσύνη και το μεγάλωμα.
Χωρίς να θέλω να υποτιμήσω τις 2ες, 3ες ή πολλοστές εγκυμοσύνες πρέπει να τονίσω ότι η 1η είναι ανεπανάληπτη!

Eirinomama

Eirinomama
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
αχ αντε! σε 2 βδομαδουλες το πολυ θα τον εχω φανταζομαι!!!!! <3 απ την μια θα μου λειψει αυτο το πλασματακι μεσα μου! αλλα απ την αλλη... θελω τοσο να το φροντισω να το αγγαλιασω να το φιλησω! να το γνωρισω...! <3

Kristinaki

Kristinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Εγγυουλες μου ευχομαι σε ολες μας μια τελειομηνη εγκυμοσυνη και συντομα να κραταμε τα νινακια μας αγκαλιτσα!!
Εγκυούλες Αυγούστου - Σεμπτεμβρίου 2012 # 6  - Σελίδα 12 379767 Εγκυούλες Αυγούστου - Σεμπτεμβρίου 2012 # 6  - Σελίδα 12 379767 Εγκυούλες Αυγούστου - Σεμπτεμβρίου 2012 # 6  - Σελίδα 12 379767 Εγκυούλες Αυγούστου - Σεμπτεμβρίου 2012 # 6  - Σελίδα 12 379767 Εγκυούλες Αυγούστου - Σεμπτεμβρίου 2012 # 6  - Σελίδα 12 379767 Εγκυούλες Αυγούστου - Σεμπτεμβρίου 2012 # 6  - Σελίδα 12 379767

και οσες γεννησαν συγχαρητηρια και να χαιρονται τα μικρα τους!!

kkkk

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλησπέρα! Μπήκα και σήμερα να μάθω τα νέα σας. Όλες καλά; Εγώ μια χαρά, ράψαμε με τη μαμά μου την κουρτίνα για το δωμάτιο του μικρού (πήρα ύφασμα για κουρτίνα, λαχανί γάζα συγκεκριμένα, και το ράψαμε μόνες μας και τα σεντονάκια έτσι τα ετοιμάσαμε, πήραμε ύφασμα που μας άρεσε και τα κάναμε στη ραπτομηχανή μόνες μας στις διαστάσεις του κρεβατιού του μικρού). Έβρεξε κιόλας τώρα το απόγευμα, οπότε δρόσισε πολύ ωραία!!! Εγώ ραντεβού με το γιατρό έχω την Τρίτη το απόγευμα. Αύριο μπαίνω και στο μήνα μου!!!!!!!!! Απίστευτο μου φαίνεται!!! Οι κωλοτούμπες του μικρού συνεχίζονται κανονικότατα....αυτά για σήμερα! Πολλά φιλιά σε όλες!!! Very Happy

demmy5_k

demmy5_k
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημέραααααα sunny sunny sunny Τι μου κάνετε; Σήμερα λείπει η διευθύντρια και καθότι μόνη μου χωρίς ενοχλήσεις θα μπορέσω επιτέλους να βάλω σε τάξη τις εκκρεμμότητές μου και αν τα καταφέρω ως την άλλη Τετάρτη να σταματήσω απ' τη δουλειά.

Κριστινάκι είσαι θεά με το μαγιό. Εμένα η κοιλιά μου έχει κατεβεί πλέον αρκετά χαμηλά και το γαϊδούρι ο αδερφός μου με κοροϊδεύει όποτε με δει: "καλώς την τορπίλη", ή "δε φοράς μαγιό από κάτω?" (επειδή δε φαίνεται) κλπ!

Κι εγώ σήμερα νομίζω μπαίνω στον μήνα μου...απίστευτο μου φαίνεται...δεν έχω καθόλου άγχος γιατί πολύ απλά αρνούμαι να σκεφτώ την ώρα του τοκετού. Σήμερα λέω να κάνω επιτέλους τα τελευταία ψώνια για τη βαλίτσα μου για να την κλείσω και να μου φύγει και αυτή η έννοια.

Συσπάσεις δεν κατάλαβα να είχα ως τώρα, είναι δυνατό να με πιάνουν και να μην το παίρνω χαμπάρι; Ο μόνος πόνος που έχω και είναι έντοντος είναι από κάτω, μυϊκός. Υποφέρω και όταν περπατάω και όταν κινώ τα πόδια μου γενικά, για να αλλάξω μεριά στο κρεβάτι, για να κατεβώ απ' το κρεβάτι, για να τα βάλω ψηλά, για να ντυθώ κλπ.

veny

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ax telika 8a paw shmera to apogema sto giatro ..exw trelh agwnia na dw ti 8a mou pei..apo th mia lew ante na gennhsw apo thn allh exw skasei apo to fovo mou ...ouf...makari na einai olaaaa kalaaaa

Eirinomama

Eirinomama
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλησπερα κοριτσια.. τι κανετε? και γω σημερα εχω γιατρο.. αντε να δω τον μπεμπη μου λιγο στον υπερηχο να χαρω.. γιατι σημερα καθως παρατηρουσα τον εαυτο μου στον καθρευτη στο φως της μερας... αντικρισα περα απο τις πλεον 6-7 τεραστιες ραγαδες,κατι μικροραβδωσεις..πιεζω λιγο το δερμα εκει και αυτο ηταν...νομιζω πως δεν εχω ξανατρομαξει τοσο πολυ με κατι που εχω δει πανω μου... καλυτερα να μου βγαζαν τα νυχια με ταναλια και να με ξυριζαν γουλι... κοριτσια... οταν πιεζω το δερμα εκει μιλαμε... τιγκα στην ραγαδα... τιγκα ομως.. αν μεινει και χαλαροτητα μετα θα κανω μεταμοσχευση κοιλιας Razz Razz Razz Razz Razz !
Μετα απο πολυωρη ερευνα στο νετ κατεληξα στο οτι θα χρησιμοποιησω την κελοσοφτ,την ειχα χρησιμοποιησει στο παρελθον σε κατι ουλες και ειχε δουλεψει.. ελπιζω καπως να μικρυνει και τις ραγαδες.. και να τις ασπρισει συντομα... στεναχωρηθηκα... ελπιζω τουλαχιστον το δερμα μετα την γεννα να μην ειναι ετσι οπως το ειδα οταν το ζουλιξα σημερα... γιατι ουτε η γιαγια μου δεν ειχε τετοιο δερμα!!!!! ελπιζω απλα να ειμαι υπερβολικη!!!!συν οτι αυτο μου αλλξε τα σχεδια και τσαμπα το διαιτολογιο που μου εβγαλα... διοτι αν χασω αποτομα κι ολας τα κιλα της εγκυμοσυνης σιγουρα θα ειναι χειροτερα..πρεπει το πολυ 1,5-2 κιλα το μηνα..και φουλ γυμναστικη!ουφ τα πα και ξελαφρωσα!

vasiliapap07

vasiliapap07
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ, ΕΧΩ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΔΙΑΒΑΖΩ ΑΛΛΑ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΓΡΗΓΟΡΑ, ΤΩΡΑ ΕΧΩ ΛΙΓΗ ΩΡΙΤΣΑ ΠΟΥ ΕΚΑΤΣΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!! ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΜΠΕΜΠΗΣ! ΓΥΡΙΣΕ ΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΚΙ ΚΑΤΩ ΚΑΙ Η ΑΝΑΜΟΝΗ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΓΩΝΙΩΔΗΣ!!!... ΕΧΩ ΠΟΝΑΚΙΑ ΑΚΑΝΟΝΙΣΤΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ... ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΣΥΣΠΑΣΕΙΣ ΚΤΛ ΚΑΙ ΦΟΒΑΜΑΙ ΜΗΝ ΤΥΧΟΝ ΓΕΝΝΑΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΤΙΠΟΤΑ!!!!
*ΒΡΕ ΛΕΣ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΤΟΣΟ ΧΑΖΗ??? Shocked *
ΑΧ ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ?
ΖΕΣΤΗ ΣΤΟ ΑΠΡΟΧΩΡΗΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΡΚΟΥΔΙΣΙΟΝ ΣΤΟ ΦΟΥΛ!!! ΦΙΛΑΚΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ!!! Εγκυούλες Αυγούστου - Σεμπτεμβρίου 2012 # 6  - Σελίδα 12 215994

vasiliapap07

vasiliapap07
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ, ΚΑΛΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ? ΓΕΝΝΗΣΑΤΕ???

emmy20

emmy20
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
kalimera sinegkuoules!!! pou xathikate???? ta nea sas?? egw xtes ekana to deutero nst kai ola mia xaa me tn kardoula tou mwrou mou twra to allo savvato pali an den exw gennisei mexri tote!! pff kourastika poly koritsia mou!! o mpemphs den leei na katevei me tipora Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

Eirinomama

Eirinomama
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Γεια σας κοριτσια τι κανετε?
εμεις πηγαμε στον γιατρο προχθες,ο μπεμπης ειναι πολυ χαμηλα,3,200 γρ.με κατι φουσκωτα μαγουλακια ( τα ειδαμε στον υπερηχο) !τον περιμενουμε απο μερα σε μερα.. την παρασκευη θα παω να με κοιταξουν και απο κατω...κι αν μεχρι τις 17 δεν γεννησω,18 μπαινω με προκληση.. εχω πονακια..ελπιζω να ερθει απο μονος του.. ανυπομονω να τον δω... <3

emmy20

emmy20
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
kalimera koritsakiaaa!! pou vriskeste?????? paei arxizei kai adeiazei to themataki mas! kanena neo apo tn joannoua mas exoume??? kata ta alla pws pate?? egw varethika na perimenw.. nomizw oti o mpemphs mou thelei eidiki prosklisi gia na mas erthei apo monos tou den to kovw!!!! Very Happy Very Happy

danik

danik
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
KΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ!!!ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΕΣ ΚΑΛΑ!!ΒΛΕΠΩ ΕΧΟΥΜΕ ΑΡΑΙΩΣΕΙ ΠΟΛΥ!ΕΕ ΛΟΓΙΚΟ!!ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ΖΕΣΤΗ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΚΑΤΙΣΕΙ!!ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΕΙΧΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ 2840 Η ΜΠΟΥΜΠΟΥ ΜΟΥ...ΚΑΙ ΜΕ ΕΞΕΤΑΣΕ ΑΠΟ ΚΑΤΩ....ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΙ ΟΤΙ ΕΧΩ ΑΚΟΜΑ 2 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΣΙΓΟΥΡΑ!!!ΕΕΕ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΤΟ ΕΡΓΟ 23/8 ΘΑ ΓΕΝΝΗΣΩ!

Basiliki

Basiliki
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Καλημέρα κορίτσια! Χθές με έπιασε προκοπή και καθάρισα το σπίτι.Η κουνιάδα μου και η μαμά μου είδαν στον ύπνο τους Laughing οτι γέννησα και είπα να προλάβω.Το βράδυ όμως πόναγε η μέση μου, λογικό,μετά απο τόσο σκύψιμο.. Το πρωί έβαλα και ένα πλυντήριο Εγκυούλες Αυγούστου - Σεμπτεμβρίου 2012 # 6  - Σελίδα 12 93981 .Πάντως η βαλίτσα είναι έτοιμη.Μας χάλασε και το ψυγείο απο την Πέμπτη Mad και μας έδωσε η κουνιάδα μου ενα μικρό.Αύριο θα έρθει ο τεχνικός.Την Τρίτη θα μας περάσουν κλιματιστικό στο σαλόνι, έχω να πάω στην παθολόγο να μου γράψει τα φάρμακα και την Πέμπτη θα κάνω τον πρώτο μου ΚΔΤ.

Akrivi

Akrivi
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
κορίτσια γεια σας! εγώ διανύω ην 36η εβδομάδα μου και ούτε πονάκια έχω ούτε τίποτα. Το μόνο που έχω είναι κάποιες φορές σαν να έχω χαλίκια στην ουροδόχο κύστη μου και μενοχλεί αφάνταστα σε φάση που να μην μπορώ να περπατήσω..είχε καμιά απο εσάς αυτό το σύμπτωμα??? ο γιατρός μου μου είπε ότι χτυπάει με το κεφάλι του εκεί και καλό είναι να πίνω πολλά νερά. Αλλά για να χτυπάει με το κεφάλι του εκεί πάει να πει ότι έχει κατέβει αρκετά ε?? την ερχόμενη εβδομάδα θα πάω να δω το μωράκι μου αλλά πιστεύω θα τις πάρω όλες τις μέρες (τελευταία ημερομηνία μου έχει δώσει ο γιατρός 01/09)

korina26

korina26
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
koritsia mou xathikame alla den prolaveno me ton mikro thelo na ton xortaso ligo sas diavasa, loipon me ton thilasmo me voithisan poli ta koritsia sti kliniki itan oles tous apsoges den prolavena na tis kaleso sto til kai erxotan amesos voithise kai o mikros den tou arese katholou to mpimpero kateuthian sto stithos gia ta kila min anxoneste ego konteua ta +20 kai tora exo na xaso alla 8, kai i koilia epanilthe sxedon sta fisiologika tis. koritsia mou mi fovaste tipota kai ego anxonomoun alla na fantastite kai me kaisariki to apogeuma to proi sikothika ekana kai mpanio perpatisa kai den katalava tipota fantastite me fisiologiko den tha to katalavete katholou kai mi fovithite tin episkliridio an deite oti den antexete den einai tipota. filakia polla.

MARIA1781985

MARIA1781985
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
καλημερα κοριτσια!!
Εγω ποναγα ολο τ σαββατοκυριακο,πονοι περιοδου αλλα ακανονιστα κ η γιατρος μου ειπε οτι ειναι προπαρασκευαστικα,τι να πω θα δειξει..
Σημερα θα παω να κανω καρδιοτοκογραφημα,δεν εχω ξανακανει,εχει κανει καμια κοπελα?

veny

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
kalhmera koritsia.. egw phga giatro thn pempth , o mikros einai hdh 3200 k 8a paw pali aurio to brady. eixa diastolh 1 apo oti katalava opote me blepw tetarth na gennaw..epitelous !!!!! exw pa8ei paniko vevaia an einai ola etoima k an 8a pane ola kala.. vghkan k oi paidikoi k den perasame k efaga mia stenaxwria to s/k allo pragma..ante na teleiwnoume koritsiaaaaaa...filia se oles.

desT

desT
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μπράβο Κορινάκι! Χαίρομαι που θηλάζεις! Είναι υπέροχη εμπειρία όντως!
Άντε κορίτσια, τον γάιδαρο τον φάγαμε! Στην ουρά θα κολλήσουμε;
Καρδιοτοκογράφημα είναι η κορδέλα όπως αλλιώς την λένε οι γιατροί. Σού βάζουν δύο κορδέλες γύρω από την κοιλιά. Με την μία μετράνε τις συσπάσεις που κάνει η μήτρα και την άλλη τους παλμούς του μωρού. Βλέπουν δηλ. γενικώς αν πλησιάζεις στον τοκετό ή όχι. Είναι φυσικά εντελώς ανώδυνο αλλά σε κρατάνε εκεί κανα 20λεπτο. Οι συσπάσεις και οι καρδ. παλμοί καταγράφονται σε ταχογράφο για να τον δει ο γιατρός και να βγάλει τα συμπεράσματά του. Επίσης έχε υπόψη ότι όταν γεννάς φυσιολογικά σε έχουν μόνιμα σε σύνδεση με την "κορδέλα" για να παρακολουθούν το μωρό αν δυσανασχετεί. Εγώ έκανα μία κορδέλα την Τετάρτη και όλα είναι φυσιολογικά. Ήδη έχω συσπασούλες που τις καταλαβαίνω και περιμένω την άλλη εβδομάδα να μπω στο μήνα μου για να πάω στο γιατρό μου στο νοσοκομείο στην Αλεξ/πολη να με εξετάσει και εκείνος. Θα ξανακάνω κορδέλα πάλι και μετά κάθε εβδομάδα.
Κανένα νέο από την Ιωαννίτσα;

kkkk

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Γεια σας και από μένα κορίτσια! Σήμερα ήρθαμε Θεσσαλονίκη για ραντεβού με το γιατρό το απόγευμα και κάτι άλλες δουλίτσες και αύριο θα επιστρέψουμε στο χωριό για να συνεχίσουμε τις διακοπές μας μέχρι και στις 20 Αυγούστου, εκτός απροόπτου πάντα! Το απόγευμα που θα πάω στο γιατρό θα έχω νέα......καλή μέρα να έχουμε και υπομονή με τη ζέστη!!! Very Happy

MARIA TR

MARIA TR
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλημέρα κοριτσάκια!!! Τι κάνετε; Σήμερα πολύ ζέστη πάλι! Υπομονή!
Απ'ότι διαβάζω μεγαλώνουν τα νινάκια σας, πλησιάζει και ο καιρός σας!! όλα καλά να σας πάνε!

Εμείς σπιτάκι με κλιματιστικό μια χαρά. Έστειλα και τον μεγάλο μου διακοπές με τη γιαγια του, να ξεσκάσει και αυτό το καημένο, όλη μέρα κλεισμένο μέσα μαζί μου.

demmy5_k

demmy5_k
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Να' μαι κι εγώ η χαμένη! Προσπαθώ κι εγώ να ξεκαθαρίσω τις εκκρεμότητες μου στη δουλειά για να ξεκινήσει η άδεια μου την Πέμπτη αν θέλει ο Θεός και δεν μπαίνω καθόλου στο φόρουμ. Την προηγούμενη Πέμπτη είχα πάει γιατρό, ο μπουμπούκος έφτασε 3,100 και ως τις 38 εβδομάδες που θα με γεννήσει υπολογίζει να πάει 3,500-3,800! Θα ξαναπάω την Πέμπτη που έρχεται και θα με εξετάσει και από κάτω αυτή τη φορά. Καρδιοτοκογράφημα δεν μου έκανε ακόμα. Άρχισα να ανυπομονώ Very Happy .

Τα πονάκια από κάτω συνεχίζεται. Οποιαδήποτε κίνηση πλέον είναι όλο και περισσότερο οδυνηρή.

Από Πέμπτη θα τα λέμε περισσότερο! Εγκυούλες Αυγούστου - Σεμπτεμβρίου 2012 # 6  - Σελίδα 12 417472 Εγκυούλες Αυγούστου - Σεμπτεμβρίου 2012 # 6  - Σελίδα 12 417472 Εγκυούλες Αυγούστου - Σεμπτεμβρίου 2012 # 6  - Σελίδα 12 417472

desT

desT
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Που είστε καλέ κοπελιές;
Εγώ κάθε απόγευμα όπως βλέπετε τα καταφέρνω και μπαίνω. Μόλις φεύγει ο άντρας μου για δουλειά στις 13:30 βάζω το κλίμα και αράζω. Σήμερα δεν έχω ούτε τον υιό μαζί μου οπότε βρήκα επιπλέον χρόνο και έριξα κι έναν υπνάκο και έφαγα και παγωτό.
Σήμερα οριστικά έκλεισα και τις τσάντες μου για το νοσοκομείο, έστρωσα και την κούνια και όλα είναι πλέον έτοιμα.
Δεν ξέρω πλέον αν θέλω να γεννήσω σύντομα ή όχι. Νομίζω ότι έχει πολύ ζέστη ακόμα. Μακάρι να έρθει μόλις δροσίσει. Ζητάω πολλά; Very Happy

Akrivi

Akrivi
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
ναι η αλήθεια είναι ότι καλύτερα να αργήσει και το δικό μου γιατί με αυτή τη ζέστη δεν θα την παλέψουμε..αλλά δεν τα προγραμματίζεις αυτά..

MARIA1781985

MARIA1781985
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
DEST εσυ που εχεις ξαναγεννησει για πες μας τι αυμπτωματα ειχες 2 3 μερες πριν,εχω τρελαθει να διαβαζω για συμπτωματα για να δω αν πλησιαζει η ωρα....
η dorela μου φαινεται περιεργο που δεν εχει μπει μηπως εχει γεννησει?

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 12 από 18]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 18  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις