Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
268 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 268 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 18  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 13 από 18]

desT

desT
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Όντως έχεις δίκιο Μαρία! Έχει καιρό να μπει. Θα δω στο φβ μήπως έχει καμιά δημοσίευση.
Όσο για τα συμπτώματα ίσως δεν είμαι η κατάλληλη μιας και στις δύο μου γέννες σπάσανε τα νερά και μάλιστα με τον ίδιο τρόπο. Όχι δηλ. όλα μαζί αλλά φεύγανε σαν ακράτεια. Λίγα-λίγα. Στο νοσοκομείο όταν έφτανα με βάζανε πόνους. Και στις δύο γέννες. Στην πρώτη βέβαια γέννησα στις 12 ώρες από τη στιγμή που σπάσανε τα νερά ενώ στο δεύτερο σε 2,5.
Οι πόνοι που σε πιάνουν πάντως είναι ακριβώς σαν τις περιόδου. Αν σε πιάσουν και μετά σ' αφήσουν χρονομέτρα. Αν φτάσουν στα 5 λεπτά λένε να πας στο μαιευτήριο. Αν μένεις μακρυά τότε στο 10λεπτο. Αυτά μου είχε πει ο γυναικολόγος μου τότε.

desT

desT
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
H dorela μέχρι χθες δεν πρέπει να είχε γεννήσει.

kkkk

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Μόλις γύρισα απ'το γιατρό. 2480gr o μικρός μου, λεπτούλης μαλλον θα μας βγει, με το κεφάλι προς τα κάτω αν και αρκετά ψηλά ακόμα. Μάλλον θα τον φάμε το μήνα, εκτός απροόπτου βέβαια! Όλα πολύ καλά και την επόμενη φορά που θα πάω στο γιατρό μετά από 2 εβδομάδες θα κάνουμε καρδιοτοκογράφο και θα με εξετάσει από κάτω για να δούμε τι συμβαίνει. Ο γιατρός πάντως μας είπε ότι είναι η τελευταία φορά που τον βλέπουμε τον μικρό στον υπέρηχο...η επόμενη φορά λέει θα είναι live!!!! Very Happy Αυτά!!! Έκανα κι εγώ τα τελευταία μου ψώνια (σερβιέτες λοχείας, πάνες για το μωρό, ακόμα ένα σουτιέν θηλεσμού, κτλ...)για να ετοιμάσω τη βαλίτσα και να την έχω μαζί μου στο χωριό μπας και έχουμε κανένα ξαφνικό. Α! Ξέχασα να σας πω....προχθές εκεί που καθόμουν μου λέει η μαμά μου καλέ τι έφαγες και λερώθηκες πάλι (γιατί τελευταία όλο και κάτι μου πέφτει στη μπλούζα Smile ). Κοιτάω και ήταν στο σημείο της μπλούζας που είναι πάνω από το στήθος (δε φοράω σουτιέν μέσα στο σπίτι). Λέω αποκλείεται να λερώθηκα εκεί πάνω. Σηκώνω τη μπλούζα και τι να δω...ίσα-ίσα που είχαν βγει μερικές σταγονίτσες από το στήθος σαν ένα κίτρινο κολλώδες υγρό (έτσι μας είχαν περιγράψει στα μαθήματα ανώδυνου τοκετού το πρωτόγαλα ή πύαρ)!!! Συγκινήθηκα.....συνειδητοποίησα ότι κοντεύει η ώρα!!! Very Happy Και χθες λερώθηκα λίγο και από τα δύο στήθη. Αχ, τι καλά!!! Πλησιάζει η μεγάλη στιγμή!!!!

desT

desT
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Κατερίνα, βασικά τον βρίσκω μια χαρά τον μπέμπη. Ούτε μικρό ούτε μεγάλο. Ακριβώς τόσο όσο χρειάζεται για να μη ζορίσει τη μαμά στη γέννα και να μη χρειαστεί και θερμοκοιτίδα όταν γεννηθεί. Εγκυούλες Αυγούστου - Σεμπτεμβρίου 2012 # 6  - Σελίδα 13 536304
Πρωτόγαλα βγάζω κι εγώ τώρα τελευταία και λερώνω τις μπλούζες μου. Χαλάλι, δεν στεναχωριέμαι καθόλου. Πλησιάζει η ώρα του τοκετού....

kkkk

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Τι ζέστη είναι αυτή σήμερα ρε παιδιά!!!! Βρήκα κι εγώ τις 2 πιο ζεστές μέρες του καλοκαιριού να έρθω Θεσ/κη για δουλειές!!! Ας ελπίσουμε ότι αύριο θα δροσίσει...όλες καλά;

dorela

dorela
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
κοριτσακια μου!!!τι κανετε?
Εμεις ακομα εδω...δεν γεννησαμμε,πηγα χθες στον γιατρο με κοιταξε κ απο κατω...διαστολη δεν εχω αλλα ο τραχηλος ειναι μαλακος κ το μωρο πολυ χαμηλα κ θα με δει παλι αυριο..
Ειπε μεχρι τελος της εβδομαδας θα εχω γεννησει!
Εχει ελλατωθει το αμνιακο υγρο πολυ και γιαυτο με παρακολουθει...

Κατα τ'αλλα η ζεστη καλα κρατει..εχω βαρυνει επικυνδινα...κ ανυπομονω να ερθει η στιγμη...

dorela

dorela
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Ρε κοριτσια η Τζοαννουα δεν μπηκε να μας πει τα νεα τους...
Dest εμενα δεν μου εχει κανει καρδιοτοκογραφο(αυτο δεν ειναι η κορδελα?) κ ουτε ανεφερε κατι...μηπως δεν το κανουν ολοι οι γιατροι?

Eirinomama

Eirinomama
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλησπερα αγαπες! Τι κανετε?
εγω ειχα δανεισει το λαπτοπ στους γειτονες.. αλλα μου κολλησαν εναν ιο και ετσι πρεπει να μπαινω απο το pc το οποιο βαριεμαι πολυ.. και ετσι μπαινω απο το κινητο...στο οποιο δυστυχως δεν ,πορω να γραψω εδω..γι αυτο και εξαφανιστηκα!!!!!!!!
Τα νεα μας ειναι πως ο μπεμπης ειναι πολυ χαμηλα...λογικα τωρα 3,5 κιλα..περιμενουμε απο μερα σε μερα να γεννησω..παρασκευη παω να με δει και απο κατω...και το αλλο σαββατο οτι και να γινει γενναω αν δεν βγει μονος του!!!!!
εχω αγχωθει... ειδα και πως κανουν επισκληριδιο.. και το σκεφτομαι να κανω... τα κιλα ξαφνικα τελειως κοντευουν να ξεπερασουν τα +17 και δεν μπορω να μαζεψω το στομα και τις λιγουρες μου απο τα γλυκα!!! ακατασχετη επιθυμια ομως..!!
Τζοαννουα που εισαι παιδι μου? μπες να μας πεις νεα...! σε περιμενουμε!
ελπιζω να ειστε ολες σουπερ! θα ξαναμπω να σας πω νεα! φιλακια!!!!!!!! σε εσας και τις κοιλιτσες και τα μωρακια σας! <3

emmy20

emmy20
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
na mai kai gw!! exw tromeres aupnies kai exw skasei apo th zesth pou oute kouragio na anoixw to laptop den exw!!! eirinomama ti ennoeis eides pws kanoun episkliridio?? gia diafwtise mas ligo na xeroume kai meis oi apeires!!! egw exw pali tin paraskeui kardiotokografo alla den me exei koitaxei mexri stigmis apo katw k oute mou exei pei kati oti tha me dei ekei.. ti na pw?? isws den einai oloi oi giatroi idioi... ta filia mou se oles sas!!!!! Very Happy Very Happy Very Happy

desT

desT
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα κοπελιές!
Ήθελα εχθές να γράψω αλλά είχα ένα δίκτυο σκ@τ@.
Ευτυχώς που έδωσες το παρόν σου Ειρήνη γιατί είχα πιστέψει ότι γέννησες Very Happy .
Μαράκι, και στις 2 προηγούμενες εγκυμοσύνες με το που έμπαινα στο μήνα μου μου έκαναν κάθε εβδομάδα καρδιοτοκογράφημα. Δεν ξέρω τι τακτική ακολουθεί ο γιατρός σου αλλά το ότι σου είπε ότι έχει μαλακώσει ο τράχηλος είναι ΠΟΛΥ θετικό στοιχείο. Να σκεφτείς ότι ο πρώτος μου τοκετός καθυστέρησε γιατί ο τράχηλος ήταν πολύ σκληρός και άργησε να κάνει διαστολή. Σε βλέπω να γεννάς γρήγορα.
Από τι μου είπε εμένα η γιατρός μου δεν έχει κατεβεί ακόμα το μωρό. Είναι ψηλά επομένως έχω ακόμη. Άλλωστε την Δευτέρα κλείνω την 36η εβδομάδα. Ας μη βιάζομαι ακόμη...

desT

desT
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
emmy20 έγραψε:na mai kai gw!! exw tromeres aupnies kai exw skasei apo th zesth pou oute kouragio na anoixw to laptop den exw!!! eirinomama ti ennoeis eides pws kanoun episkliridio?? gia diafwtise mas ligo na xeroume kai meis oi apeires!!! egw exw pali tin paraskeui kardiotokografo alla den me exei koitaxei mexri stigmis apo katw k oute mou exei pei kati oti tha me dei ekei.. ti na pw?? isws den einai oloi oi giatroi idioi... ta filia mou se oles sas!!!!! Very Happy Very Happy Very Happy

Γιατί βρε Έμυ μου στις 2 η ώρα τέτοιες αϋπνίες; Δεν έχετε "αρκουδίσιο";

kkkk

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλημέρα! Κι εγώ τις 2 τελευταίες νύχτες δεν έκλεισα μάτι! Ήμουν συνέχεια μούσκεμα στον ιδρώτα! Άντε να τελειώνω σήμερα με τις εκκρεμότητες να πάω στο χωριό να δροσιστώ...

desT

desT
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Και πολύ καλά θα κάνεις Κατερίνα. Όπου έχει δροσιά.
Δε θα το πιστέψετε... είχα ανοιχτή την εξώπορτα και μόλις έκλεισε από το ρεύμα. Επιτέλους φυσάει!

Eirinomama

Eirinomama
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Οποια κοπελα με εχει στο facebook ας ενημερωσει και τις υπολοιπες οταν γεννησω! εχω ιντερνετ στο κινητο αλλα δυστυχως εδω δεν μπορω να γραψω..!!!!!!!
Εμμυ στο youtube ειδα πως γινεται η επισκληριδιος! βασικα εμενα μου το ειπε η Θεια μου πως γινεται ( γιατι ειχε κανει χειρουργειο στο ποδι ) και μπηκα να δω απο περιεργεια.. ! δεν ξερω τελικα τι θα κανω..!!!! εντωμεταξυ δεν ειναι αναισθητικο.. ειναι αναλγητικο.. που παει να πει τα νιωθεις ολα αλλα δεν πονας?????????? και στην καισαρικη τι??????? νιωθεις να σου πασπατευουν τα απο μεσα σου?! χριστε μου!!!!!!ααααααχ ποτε δεν ημουν τοσο φοβιτσιαρα τι επαθα τωρα!!!!!!! Razz Razz Razz

Akrivi

Akrivi
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Κοίτσια γεια σας! Δυστυχώς για μένα ανακάλυψα το forum αργά αλλιώς θα είχα μάθει πολλά και θα είχα ανταλλάξει απόψεις με πολλές απο εσάς! Σήμερα μπήκα στη 37η εβδομάδα μου. Πήγα γιατρό χθες και είδαμε το μπέμπη ο οποίος είναι 3230. Υπολογίζει σε κανα 2 βδομάδες να γεννήσω εκτός βέβαια απροόπτου..μου είπε ότι γύρω στις 20/08 θα ξαναπάω και θα με δει απο κάτω και μάλλον θα μου βάλει "χέρι" κάτι που έμαθα ότι πονάει πάρα πάρα πολύ..έχει καμία άποψη περι του Θέματος?έχω αρχίσει και φοβάμαι αλλά προσπαθώ να μην το σκέφτομαι και να είμαι ήρεμη. Επίσης έχω ακούσει ότι με το που μπάινεις στο μήνα σου κόβεις το Μαγνήσιο ίσχύει και σε σας αυτό?

demmy5_k

demmy5_k
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημέρα σας! Μόλιν έκατσα στον καναπε επιτέλους, συγύρισα τα ρούχα και έπλεινα τα σεντονάκια του μπέμπη Very Happy . Εχθές πήγα στον γιατρό, όλα μια χαρά, θα ξαναπάω την άλλη Παρασκευή και στις 22 του μήνα γεννάω. Δεν το πιστεύω πόσο πλησίασε ο καιρός. Άρχισα να φοβάμαι λίγο. Θα μου βάλει ένα τζελ για να προκαλέσει τις συσπάσεις και αν δε λειτουργήσει θα βάλουμε και ορό. Έχω όμως πιθανότητες αρκετές για φυσική γέννα, έτσι πιστεύει ο γιατρός. Ακόμα δε με κοίταξε από κάτω ούτε κάναμε καρδιοτοκογράφημα. Το μωρό είναι 3,100, όσο και την προηγούμενη βδομάδα, αλλά θεωρεί ότι έγινε λάθος μέτρηση την προηγούμενη εβδομάδα. Είναι ψηλά ακόμα.

Κατά τα άλλα θα κάνω το Σαββατοκύριακο τις τελευταίες δουλίτσες, να καθαρίσω το κρεβάτι, τη σιφονιέρα, να σιδερώσω τα σεντονάκια κλπ. και την επόμενη εβδομάδα θα την αφιερώσω στον καναπέ μου!

Ακριβή καλώς όρισες! Κάλιο αργά παρά ποτέ. Δεν πειράζει που άργησες να μας βρεις, θα συνεχίσουμε σε θέμα Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2012. Δεν ξέρω να σου απαντήσω σ' αυτά που ρωτάς μια και είναι το πρώτο μου. Το μόνο που μπορώ να σου πω είναι ότι εγώ είμαι στον μήνα μου και δεν μου είπε να σταματήσω το μαγνήσιο.

Akrivi

Akrivi
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
αα κι εγώ στο πρώτο μου είμαι Smile κι εμένα δεν μου είπε να το σταματήσω απλώς επειδή ακούω απο άλλες κοπέλες που το σταματάνε είπα να ρωτήσω. Κι εγώ πρέπει να ετοιμάσω τα τελευταία πραγματάκια της βαλίτσας και να μαζέψω το σπίτι όσο μπορώ...για να είμαι απόλυτα προετοιμασμένη Very Happy

desT

desT
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλώς όρισες Ακριβή!
Εμένα οι γιατροί μου με σταματούσαν το μαγνήσιο πριν μπω στο μήνα μου κι έτσι και τώρα η γιατρός μου μου είπε να το σταματήσω την περασμένη εβδομάδα αν κι εγώ από εμπειρία το είχα ήδη σταματήσει πιο μπροστά.

Basiliki

Basiliki
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Γειά σας κορίτσια! Χθες πήγα στον γυν/γο και ο μπέμπης μου είναι 3kg! Έκανα και ΚΔΤ και όλα καλά! Την Πέμπτη θα ξαναπάω.Το κακό είναι οτι ο γυν/γος βγαίνει σε άδεια και δεν ξέρω που θα πέσω.Μου έδωσε το κιν ενός άλλου γυν/γου που συνεργάζονται και μου πρότεινε να πάω σε αυτόν. DEST, ο Καραμανίδης είναι. Σήμερα μας φέρανε και το καρότσι Εγκυούλες Αυγούστου - Σεμπτεμβρίου 2012 # 6  - Σελίδα 13 429657 , τελικά πήραμε KIDDO TWIST.Το πορτ μπεμπέ και το καθισματάκι σε καφέ και άσπρο, επιλογή του άντρα μου, και το καλοκαιρινό σε πορτοκαλί,καφέ άσπρο, επιλογή δική μου!

Eirinomama

Eirinomama
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Kαλησπερα αγαπες!!!
Ακριβη καλωςορισες ! με το καλο το μωρακι σου!!!!!σημερα με εξετασε κολπικα για τον τραχηλο,εγω προσωπικα πονεσα λιγακι αλλα κρατησα δευτερολεπτα..!οσο για το μαγνησιο,απο μονη μου το σταματησα...
Τζοαννουα που εισαι βρε κοριτσι? μπες να μας πεις τα νεα σου!!!!!!
Κοριτσια σας φερνω ευχαριστα νεα... το Dorelaki γεννησε!!!!!!γεμιζουμε μωρακια σιγα σιγα!!!!! Αχ να ειναι ολα καλοτυχα!!!!!
Εγω σημερα πηγα για να με κοιταξει για διαστολη τραχηλου..δεν εχω κανει διαστολη..ο τραχηλος ειναι μαλακος σχετικα..και απο την εξεταση και μετα εχω πολλα πολλα καφε υγρα και βλεννες.σαν ειναι τελευταιες μερες περιοδου.. ξερω πως ειναι απο την εξεταση... δεν ξερω ομως μηπως ειναι και εναρξη του τοκετου( μακαρι δηλαδη γιατι σε μια βδομαδα μπαινω με προκληση) εχω και πονους σαν περιοδου αλλα συνεχομενους,οχι διακεκομμενους η με περιοδικοτητα.
αυτα τα δικα μου νεα.. εχουμε ψιλοχαθει ολες.. λιγο η ζεστη λιγο που γενναμε..!!!!!!!!! φιλακια σε ολες!!!!!!!!!

vasiliapap07

vasiliapap07
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ ΕΓΩ ΣΗΜΕΡΑ ΠΗΓΑ ΣΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ. Ο ΜΠΕΜΠΗΣ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ 3100γρ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΜΙΑ ΧΑΡΑ, ΔΕΥΤΕΡΑ ΜΠΑΙΝΩ ΓΙΑ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ! ΚΑΤΑ ΤΙΣ 8 ΤΟ ΠΡΩΙ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΓΕΝΝΗΜΕΝΗ!!! ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΜΕ ΕΝΑΝ ΠΟΝΟ ΑΝ ΔΕΝ ΞΑΝΑΜΠΩ! ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ!!! Εγκυούλες Αυγούστου - Σεμπτεμβρίου 2012 # 6  - Σελίδα 13 417472 Εγκυούλες Αυγούστου - Σεμπτεμβρίου 2012 # 6  - Σελίδα 13 417472 Εγκυούλες Αυγούστου - Σεμπτεμβρίου 2012 # 6  - Σελίδα 13 417472
ΜΟΛΙΣ ΓΥΡΙΣΩ ΣΠΙΤΙ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΝΕΑ ΜΟΥ!!! Εγκυούλες Αυγούστου - Σεμπτεμβρίου 2012 # 6  - Σελίδα 13 215994

Eirinomama

Eirinomama
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Bασιλεια μου με το καλο!!!!!!Να κρατησεις το μωρακι σου αγγαλια!!!
αντε να ρθει και η σειρα μας! <3

Akrivi

Akrivi
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Καλημέρα κορίτσια! Ευχαριστώ πολύ πολύγια τις ευχές σας και ανταποδίδω θερμά τα καλύτερα σε όλες σας!!απο τις 6 παρά είμαι ξύπνια σήμερα...το μάτι γαρίδα Shocked ..δεν ξέρω γιατί?? σαν να είχα χορτάσει τον ύπνο(περίεργο φαιόμενο για μένα).Λέω να κόψω κι εγώ το μαγνήσιο γιατί έχω την εντύπωση ότι ο γιατρός μου δεν μου το έκοψε για να μην του χαλάσω τις διακοπές του 15Αυγουστου Rolling Eyes Κατα τάλλα 37 +1 και ούτε πονάκια ούτε τίποτα...ησυχία...

Eirinomama

Eirinomama
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημερα κοριτσιααααααα!
Καλημερα Ακριβη..! Παντως και ο δικος μου ο γιατρος που εχουμε πει οτι εαν δεν γεννησω ως την ΠΗΤ θα μπω με προκληση και ειναι υπερ του φ.τ. οταν του ειπα για πονακια στην κοιλια και οτι εκοψα το μαγνησιο,μου λεει παρτο να μην πονας!παρολα αυτα εγω δεν το πηρα,και μου λεει καλα μην το παιρνεις!!!!!!Μην τυχον και σταματησεις τιποτα αλλο ομως(σιδηρο κτλ).

MARIA1781985

MARIA1781985
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
εμενα το μαγνησιο μου ειπε να το αρχισω στον ενατο..αλλα διαβασα οτι σταματαει τις συσπασεις στην μητρα κ δεν το πηρα..

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 13 από 18]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 18  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δημιουργία Φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις