Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
230 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 230 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 13 ... 18  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 8 από 18]

danik

danik
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ!!!ΑΑΑ ΙΩΑΝΝΙΤΣΑ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΤΟ ΕΝΣΙΚΤΟ ΜΟΥ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΣΩΣΤΑ ΠΙΑ!!ΑΝΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ!!
ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΠΛΑΚΑ ΝΑ ΓΕΝΝΑΜΕ Η ΜΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΟΠΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕΡΑΣ ΣΑ ΝΤΟΜΙΝΟ!!
ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΩ ΕΝΩ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΗΤΑΝ Η ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΜΟΥ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΤΟ ΣΩΜΑ ΜΟΥ...ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΜΟΥ ΛΕΙΨΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΛΩΤΣΙΕΣ ΟΙ ΤΟΥΜΠΙΤΣΕΣ ΚΑΙ Ο ΛΟΞΥΓΓΑΣ ΤΗΣ ΜΕΣΑ ΜΟΥ!!!
ΚΑΛΑ ΕΙΡΗΝΑΚΙ ΑΠΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΑΣΕ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΑΡΑΜΙΛΑΕΙ...ΥΓΕΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ..ΓΕΝΝΑΩ ΚΑΙ ΣΕ ΝΕΚΡΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΛΑΔΟ ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΘΑ ΦΑΜΕ ΑΠΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ...ΞΟΥΤ ΚΑΚΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ!!!
ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΡΙΕΣ!!!

vasiliapap07

vasiliapap07
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ! ΠΗΓΑ ΚΑΙ ΓΩ ΧΤΕΣ ΣΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΜΟΥ! Ο ΜΠΕΜΠΗΣ ΜΑΣ ΑΛΛΑΞΕ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ! ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΕΙ ΓΙΑ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΛΟΓΩ ΙΣΧΙΑΚΗΣ ΠΡΟΒΟΛΗΣ, ΤΣΟΥΠ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ???????? Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΑΦΗΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ ΝΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΩ ΤΙ ΘΕΛΩ... (ΕΧΩ ΗΔΗ ΜΙΑ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΣΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ) ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΜΠΗΚΑ ΣΤΟΝ ΜΗΝΑ ΜΟΥ , ΑΝ ΣΠΑΣΟΥΝ ΤΑ ΝΕΡΑ Ή ΑΝ ΕΧΩ ΠΟΝΟΥΣ Ή ΑΙΜΑ ΝΑ ΠΑΩ ΜΕ ΤΗΝ ΒΑΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!! ΑΧ ΣΕ ΔΙΛΛΙΜΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΕ ΕΒΑΛΕ Ο ΧΑΡΟΥΛΗΣ ΜΟΥ! ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ??????? Rolling Eyes

danik

danik
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
THN KOΡΗ ΣΟΥ ΜΕ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΤΗΝ ΕΙΧΕΣ ΚΑΝΕΙ??ΕΓΩ ΘΑ ΣΟΥ ΕΛΕΓΑ ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΦΤ,ΑΠΛΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΛΕΩ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΩ ΚΑΠΟΥ ΝΑ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΩ..ΑΠΛΑ ΥΠΟΘΕΤΩ ΟΤΙ,ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ...IT'S UP TO YOU!!

MARIA TR

MARIA TR
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλημέρα και απο μένα! Τι κάνετε;
Ιωαννούλα μπράβο κοπέλα μου, σε περιμένουμε....να πάνε όλα κατ'ευχήν!

vasiliapap07 έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ! ΠΗΓΑ ΚΑΙ ΓΩ ΧΤΕΣ ΣΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΜΟΥ! Ο ΜΠΕΜΠΗΣ ΜΑΣ ΑΛΛΑΞΕ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ! ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΕΙ ΓΙΑ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΛΟΓΩ ΙΣΧΙΑΚΗΣ ΠΡΟΒΟΛΗΣ, ΤΣΟΥΠ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ???????? Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΑΦΗΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ ΝΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΩ ΤΙ ΘΕΛΩ... (ΕΧΩ ΗΔΗ ΜΙΑ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΣΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ) ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΜΠΗΚΑ ΣΤΟΝ ΜΗΝΑ ΜΟΥ , ΑΝ ΣΠΑΣΟΥΝ ΤΑ ΝΕΡΑ Ή ΑΝ ΕΧΩ ΠΟΝΟΥΣ Ή ΑΙΜΑ ΝΑ ΠΑΩ ΜΕ ΤΗΝ ΒΑΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!! ΑΧ ΣΕ ΔΙΛΛΙΜΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΕ ΕΒΑΛΕ Ο ΧΑΡΟΥΛΗΣ ΜΟΥ! ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ??????? Rolling Eyes

Εγώ Βασιλεία μου τα δοκίμασα και τα δυο. Με επισκληρίδιο δεν πόνεσα σε καμία απο τις 2 περιπτώσεις κατα τη διάρκεια του τοκετού. Αλλά η καισαρική ήταν μια δύσκολη εμπειρία, δεν πάυει να είναι χειρουργείο, στον φυσιολογικό λίγο συμμετέχεις, αγωνιάς πιο ευχάριστα, στο δίνουν να το αγκαλιάσεις αμέσως το μωρό, στην καισαρική μόνο μου το δείξανε, ίσως επειδή ήταν πρόωρο, δεν ξέρω. Μετά δεν σε αφήνουν να φας, η τομή είναι για μέρες μουδιασμένη, στο φ.τ. τρώς αμέσως, την πρώτη μέρα ζορίζεσε δε λέω, ολόκληρο μωρό βγάζεις, αλλά ως εκεί.
Το πρώτο πράγμα που ρώτησα τον γιατρό μου ήταν σε πόσο καιρό θα μπορέσω να γεννήσω φυσιολογικά επόμενο παιδάκι.
Δεν θέλω να τρομάξω καμία αλλά εμένα δεν μου ήταν ευχάριστος τοκετός η καισαρική σε σύγκριση με το φυσιολογικό και ξαναλέω ότι δεν πόνεσα σε καμία απο τις 2 περιπτώσεις.
Σου εύχομαι να πάνε όλα καλά ότι και αν αποφασίσεις! Εγκυούλες Αυγούστου - Σεμπτεμβρίου 2012 # 6  - Σελίδα 8 417472

Eirinomama

Eirinomama
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Γεια σας αγαπες...τι κανετε?
εγω ετσι κ ετσι...
Ιωαννα μου..αντε με το καλο! Πιστευω μεσα σε 2-3 μερες θα γεννησεις για να σου ειπε ετσι ο γιατρος και να χεις και πονακια.! σου ευχομαι με εναν πονο κι ολα καλα να ναι!
Βασιλεια μου,εγω αν ειχα επιλογη θα περιμενα μηπως γεννουσα με φ.τ.
Νικη μου αυτος ο σεπτεμβριος θα ειναι μαρτυρικος με τα οικονομικα.ετσι που μας κανανε γαμωτο.τεσπα! ειπαμε μονο ευχαριστα!!!!!!
Παω μια βολτα την σκυλιτσα μου και να φαω και κανα παγωτο!!!!
φιλακια σε ολες τις κοιλιτσες και τα μωρακια!.τα λεμε μετα!

MARIA1781985

MARIA1781985
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
geia sas koritsia!ego tha pao tin triti sthn giatro,alla den antexo allo tha tis po an einai na pao me rantevou,to exei kanei ayto kamia?tin triti pou tha mas erthei tha exo parei mia bdomada apo ton enato,einai noris gia na tis po gia rantevou?

danik

danik
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙΣ ΤΗΝ 38 ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΜΩΡΟΥ...
ΒΡΕ ΣΥ ΓΙΑΤΙ ΒΙΑΖΕΣΑΙ..ΔΩΣΕ ΣΤΟ ΜΩΡΟ ΣΟΥ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΤΟΥ!!

Eirinomama

Eirinomama
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλησπερα Μαρια! Καλη λευτερια να χεις! με το καλο το μωρακι σου!
Δεν νομιζω πως αξιζει τον κοπο... σε 3 εβδομαδες το πολυ το μωρο σου θα ειναι εδω! δηλαδη 20 μερουλες!!!! Αν και τοτε δεν βγει..το κοιτας τοτε! Γιατι ομως δεν αντεχεις?? ολες θελουμε βεβαια να μην παρουμε ολο το μηνα αν το μωρο μας εχει και καλο βαρος..αλλα ενταξει 20 μερουλες ειναι! υπομονη!

dorela

dorela
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Ενταξει Ειρηνη?ωραιο το παγωτο?
κ εγω σε λιγο θα φαω μουσακα που εφτιαξε η μαμακα μου κ τον κανει ΤΕΛΕΙΟ! χμ...

χαχαχα Razz

Τι κανετε κοριτσουδια??ειμαι της αποψης οτι πρεπει να το αφηνουμε να ερθει οποτε θελησει εκεινο..το μωρο δλδ..αλλα ο καθενας οπως νιωθει... Very Happy

Eirinomama

Eirinomama
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Πωπω τι κακιαααααα!!!!!! Μας λεει για μουσακαδες σε εγκυες γυναικες! τςτςτςτς!!!!!!
ασε Μαρακι χθες δεν βρηκα τιποτα ανοιχτο να παρω παγωτο,και ειχα αφηνιασει να φαω γλυκο γυρισα σπιτι εφαγα καρπουζι και μαρμελαδιτσα με το κουταλι! σημερα πηγα και χτυπησα μια βαφλα με παγωτο απο το παγωτομανια ( την εχουν προσφορα Razz ) και ηρθα στα ισα μου! παντως αποριας αξιο ειναι πως τον τελευταιο μηνα εχω βαλει λιγοτερο απο 1 κιλο..!!!!!!!!πειναει ο μπεμπης! με εχει αποστραγγιξει! Razz

MARIA1781985

MARIA1781985
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
exete dikio,apla viazomai na do to moraki moy prota apo ola k meta exei barynei toso h koilia moy poy oyte kathisti den mporo na katso poli ora,kourazomai me to paramikro,ekso den bgaino giati exei poli zesti...eimai ligo gkriniara e?
afiste pou apo tote pou mpika ston enato pinao poli!

Basiliki

Basiliki
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Καλησπέρα κορίτσια! Ζεεεεεεεεέστη! Δεν αντέχεται με τίποτα.Πρίν λίγο καιρό βάλαμε κλιματιστικό στην κρεβατοκάμαρα και πλέον σκεφτόμαστε και για το σαλόνι γιατί μένουμε στον τρίτο και απο πάνω είναι πλάκα με αποτέλεσμα το τελευταίο διάστημα η θερμοκρασία να είναι στους 30 βαθμούς σταθερά.Πήραμε την έγκριση του ιδιοκτήτη και απο Δευτέρα θα ξεκινήσουμε το ψάξιμο.Όλο το σώμα μου είναι μούσκεμα.Ούφ, να μπούμε στον Αύγουστο, να έρθουν τα μωρά μας να ξεμπερδεύουμε.Τα πόδια μου διαρκώς πρησμένα,μου έχει ανοίξει η όρεξη και είμαι πλέον στα 16 κιλά, Laughing γενικά όλο μου το σώμα ζορίζεται... Crying or Very sad Crying or Very sad
Την Πέμπτη πήγα στον γυν/γο, ο μικρός είναι στα 2800kg και είναι καλά, και σε 2 εβδομάδες θα ξαναπάω να κάνω τον πρώτο μου ΚΔΤ. Επίσης συνεχίζω την απονεύρωση που μου έτυχε στα καλά καθούμενα, έχω άλλα 2 ραντεβού.

Eirinomama

Eirinomama
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
MARIA1781985 έγραψε:exete dikio,apla viazomai na do to moraki moy prota apo ola k meta exei barynei toso h koilia moy poy oyte kathisti den mporo na katso poli ora,kourazomai me to paramikro,ekso den bgaino giati exei poli zesti...eimai ligo gkriniara e?
afiste pou apo tote pou mpika ston enato pinao poli!
Μαρια μου ολες τα ιδια περναμε! 20 μερες υπομονη δεν ειναι πολυ βρε!!!!!! ειναι αυτο που λενε φαγαε τον γαιδαρο και εμεινε η ουρα!!! δεν αξιζει να πας με ραντεβου χωρις να υπαρχει καποιος ιατρικος λογος! κανε υπομονη και μοιρασου εδω μαζι μας τις γκρινιες σου! και μεις ετσι κανουμε!!! εγω δε..νομιζω ειμαι και στις τοπ γκρινιαρες-παραπονιαρες! Embarassed Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Eirinomama

Eirinomama
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Basiliki έγραψε:Καλησπέρα κορίτσια! Ζεεεεεεεεέστη! Δεν αντέχεται με τίποτα.Πρίν λίγο καιρό βάλαμε κλιματιστικό στην κρεβατοκάμαρα και πλέον σκεφτόμαστε και για το σαλόνι γιατί μένουμε στον τρίτο και απο πάνω είναι πλάκα με αποτέλεσμα το τελευταίο διάστημα η θερμοκρασία να είναι στους 30 βαθμούς σταθερά.Πήραμε την έγκριση του ιδιοκτήτη και απο Δευτέρα θα ξεκινήσουμε το ψάξιμο.Όλο το σώμα μου είναι μούσκεμα.Ούφ, να μπούμε στον Αύγουστο, να έρθουν τα μωρά μας να ξεμπερδεύουμε.Τα πόδια μου διαρκώς πρησμένα,μου έχει ανοίξει η όρεξη και είμαι πλέον στα 16 κιλά, Laughing γενικά όλο μου το σώμα ζορίζεται... Crying or Very sad Crying or Very sad
Την Πέμπτη πήγα στον γυν/γο, ο μικρός είναι στα 2800kg και είναι καλά, και σε 2 εβδομάδες θα ξαναπάω να κάνω τον πρώτο μου ΚΔΤ. Επίσης συνεχίζω την απονεύρωση που μου έτυχε στα καλά καθούμενα, έχω άλλα 2 ραντεβού.
Βασιικη μου αστα.,.. και γω καιω το κλιματιστικο 24 ωρες το 24ωρο,δεν μπορω αλλιως.και παλι ιδρωμενη ειμαι.τρεμω να δω που θα παει το ρευμα ( που ηδη υπαρχει υπολοιπο !!! ) ευτυχως που εχουμε και νυχτερινο ρευμα!!!
οσο για τα κιλα ειμαι και γω στα + 16 ! και οδευω για +17 !!!!!!! στοχος μου να μην ξεπερασω τα + 17 τουλαχιστον!!!! Παντως μεχρι 16 ειναι φυσιολογικα..!
εγω ολο γλυκο θελω να φαω! δεν ξερω τι με εχει πιασει!!!

joannoua3

joannoua3
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Agapoulles kalimera kalimera eimai edw akomi wmos me pio entonous ponous...

Kanw oses douleies mporw na min ta exw sinamena meta...

Otan mporesw tha ksana mpw...
Elpizw na eiste kala...

Eirinomama

Eirinomama
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Kαλημερα Ιωαννακι μου!!!!! Αυριο λες να ειναι η μεγαλη μερα???! Σε καταλαβαινω με τις δουλειες και γω θελω να τα κανω και ποναω και μια καθομαι μια σηκωνομαι,προσεχε ομως βρε αγαπη μου,εσυ εφτασες πια μην κανεις σκυψιματα τεντωματα βαρυ,αστα.κανε τα πανω πανω.
Αχ η μπουμπουκα σου θελει να βγει!!!!!!!
Με το καλο αγαπη μ!

emmy20

emmy20
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
kalimera koritsakia omorfa!! xtes eixa paei gia to viofusiko profil opws sas eixa pei!! eimaste stis 37+2w kai o giatroulis mas mas eipe oti eimaste mia xaroula!!! exoume akoma dromo! o mpompiras mou einai 3200 mexri stigmis kai den xerw mexri pou tha ftasei!!! elpizw na eiste oles kala!

Eirinomama

Eirinomama
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημερα εμμυ!!! Σουπερ το βαρος του μικρου!!! σου ειπε ποτε περιπου σε βλεπει να γεννας? σε 15-10 μερες ποσο βαρος να παρει ακομα αντε να παει 3800 καλα ειναι.
εμενα πριν 25 μερες ηταν 2,300-2,400 τωρα πιστευω θα ειναι καπου στα 3,000 ! μακαρι δηλαδη!!!!!!!!!!

emmy20

emmy20
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Eirinomama έγραψε:Καλημερα εμμυ!!! Σουπερ το βαρος του μικρου!!! σου ειπε ποτε περιπου σε βλεπει να γεννας? σε 15-10 μερες ποσο βαρος να παρει ακομα αντε να παει 3800 καλα ειναι.
εμενα πριν 25 μερες ηταν 2,300-2,400 τωρα πιστευω θα ειναι καπου στα 3,000 ! μακαρι δηλαδη!!!!!!!!!!

kalimera eirinomama!! emena mesa se ena mina akrivws pire 1 kilo kai mou eipe o giatros oti mexri kai na gennisw tha pernei kapou sta 300gr tin evdomada!!!! se kamia 15 meres me kovei na gennaw!! mou fenete olokliro vouno autes oi 15 meres den antexw allooooo!!!!!!!!!!

kkkk

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλημέρα κορίτσια! Πως τα πάτε; Εγώ χάλια με τη ζέστη, ο ιδρώτας στάζει συνέχεια!!! Και η ψυχολογία στα πατώματα ρε γαμώτο!!! Μία στα ύψη και μία στα τάρταρα (σήμερα είμαστε στα τάρταρα Sad )!!! Ουφ!!!

emmy20

emmy20
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
kkkk έγραψε:Καλημέρα κορίτσια! Πως τα πάτε; Εγώ χάλια με τη ζέστη, ο ιδρώτας στάζει συνέχεια!!! Και η ψυχολογία στα πατώματα ρε γαμώτο!!! Μία στα ύψη και μία στα τάρταρα (σήμερα είμαστε στα τάρταρα Sad )!!! Ουφ!!!

kali sou mera glukia mou!! kai gw mia ap ta idia eimai!! den pernane oi meres me tipota kai psinomai!! na dw mexri pou tha ftasoumee!!! Shocked Shocked

Eirinomama

Eirinomama
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ααα τελικα ολες εχουμε αυτην την πεσμενη ψυχολογια!
εμενα απο χθες ξαναρχισαν τα πονακια μεχρι και σημερα,.. αντε να δουμε τι θα μου πει ο γιατρος σε 5 μερουλες που εχουμε ραντεβου...
εμμυ βασιλεια ντορελα παμε με διαφορα στηθους να δουμε πια θα γεννησει πρωτη!!!!χαχαχαχ!!!!
τι καλα που θα ερχονται μωρακια το ενα μετα το αλλο! <3 που θα γεννησετε κοριτσια?

vasiliapap07

vasiliapap07
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Καλημερα κορίτσια! Βλέπω όλες στην ίδια κατάσταση είμαστε ε??? Ε, έτσι και εγώ... Ψυχολογία μηδέν!!! Crying or Very sad Crying or Very sad ΟΥΦ δεν αντέχω άλλο..... Λίγη υπομονή ακόμα!!!

emmy20

emmy20
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Eirinomama έγραψε:Ααα τελικα ολες εχουμε αυτην την πεσμενη ψυχολογια!
εμενα απο χθες ξαναρχισαν τα πονακια μεχρι και σημερα,.. αντε να δουμε τι θα μου πει ο γιατρος σε 5 μερουλες που εχουμε ραντεβου...
εμμυ βασιλεια ντορελα παμε με διαφορα στηθους να δουμε πια θα γεννησει πρωτη!!!!χαχαχαχ!!!!
τι καλα που θα ερχονται μωρακια το ενα μετα το αλλο! <3 που θα γεννησετε κοριτσια?

egw sto iasw tha gennhsw!! ax anupomonwwwwwwwwwww!!!!!!!! ante koritsia pame mia kontra?? ahahahahahahaha!

kkkk

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Εγώ έχω πολύυυυυ ακόμα!!! Θα τον φάω μάλλον όοοοολο τον Αύγουστο! Από τη μια υπάρχουν στιγμές που δε θέλω να τελειώσει όλη αυτή η μαγική κατάσταση της εγκυμοσύνης, γιατί θα μου λείψουν οι κινήσεις και οι κλωτσιές και τα γυρίσματά του, από την άλλη ανυπομονώ να δω τη φατσούλα του...Αν δεν ήταν η ζέστη δε θα με ενοχλούσε να κρατούσε κι ακόμα μερικούς μήνες η εγκυμοσύνη! Ούτε κατάλαβα πως πέρασε ο καιρός από τη μέρα που κράτησα το πρώτο θετικό τεστ και το ανακοίνωσα στον άντρα μου!!! Σα νερό πέρασαν όλοι αυτοί οι μήνες... Το καλό μου το μωράκι δε με παίδεψε καθόλου!!! Ίσα-ίσα που κάνει κινήσεις για να μου φτιάχνει τη διάθεση!!! Very Happy

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 8 από 18]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 13 ... 18  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δημιουργία Φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις