Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
347 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 347 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 11 ... 18  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 5 από 18]

afroad

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Κορίνα να σας ζήσει!!! Εγκυούλες Αυγούστου - Σεμπτεμβρίου 2012 # 6  - Σελίδα 5 654316 Να ναι γερό και καλότυχο πάντα κι εσύ να σαι καλά να το καμαρώνεις! Καλή λοχεία κοπέλα μου κι όλα βολικά να σου έρθουν! Εγκυούλες Αυγούστου - Σεμπτεμβρίου 2012 # 6  - Σελίδα 5 417472

Πόσα γράψατε βρε αθεόφοβες, δεν προλαβαίνω να διαβάσω!

Δεστ μου εγώ έχω απο πριν υποθυρεοειδισμό και με την εγκυμοσύνη τα παιξε εντελώς! Αφού όμως δεν ειχες απο πριν θα επανέλθεις μετά μην ανησυχείς απλά κοίτα να το ρυθμίσετε!

Τζοαννούα άντε να πάρεις σειρά κούκλα μου γιατί περιμένουμε πολλές στην ουρά! Μην το παρακάνεις με δουλειές, άστα στην κοπέλα, ναι;

Κατερίνα φανταστικό και το δωμάτιο και τα πραγματάκια που διαλέξατε! Να είστε γεροί να τα χαρείτε!

Σπύρος να χαίρεσαι το μωράκι σου και σ'ευχαριστούμε πολύ!!!

Μαράκι, Ειρήνη και Τζόαν Εγκυούλες Αυγούστου - Σεμπτεμβρίου 2012 # 6  - Σελίδα 5 417472

Ελπίζω να μην ξεχνάω κάποια!

joan_55

joan_55
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
dorela έγραψε:
joan_55 έγραψε:ΕΜΕΙΣ ΑΓΑΠΕΣ ΠΗΓΑΜΕ ΧΘΕΣ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΠΟΥ ΜΠΗΚΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΗΝΑ ΜΟΥ!ΟΛΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ!!!2700 Ο ΖΟΥΖΟΥΝΟΣ ΜΟΥ!ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ!ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΜΑΣ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΙΣ 20/8 5 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΠΗΤ,ΕΚΤΟΣ ΚΙ ΑΝ ΣΥΜΒΕΙ ΤΠΤ ΑΠΡΟΟΠΤΟ ΝΩΡΙΤΕΡΑ,ΑΝ ΚΑΙ ΑΠΟΤΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΔΕΝ ΤΟ ΚΟΒΕΙ..ΩΧΧΧ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΘΑ ΤΟΝ ΦΑΩ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΜΗΝΑ!ΑΦΗΣΤΕ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΙΔΡΩΜΕΝΗ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ!!!!

Υποτιθεται τελευταιο μηνα μας παρακολουθουν πιο συχνα...θα λειπει τπτ διακοπες ο γιατρουλης?
εμενα εχει ποσο καιρο με βλεπει καθε 2 βδομαδες κ τωρα καθε βδομαδα...εχω βαρεθει να τον βλεπω χαχα

ΘΑ ΛΕΙΠΕΙ ΑΛΛΑ ΓΙΑ 4ΜΕΡΕΣ.ΕΦΟΣΟΝ ΤΑ ΕΙΔΕ ΟΛΑ GOOD ΚΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ ΗΔΗ 3 DOPPLER ΜΟΥ ΑΦΗΣΕ ΚΕΝΟ,ΕΥΤΥΧΩΣ ΔΛΔ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΩ ΚΑΙ 2ΩΡΕΣ ΝΑ ΠΑΩ ΑΘΗΝΑ+150 ΕΥΡΩ ΒΕΝΖΙΝΕΣ-ΔΙΟΔΙΑ-ΚΑΝΑ ΚΑΦΕ+ΕΠΙΣΚΕΨΗ..!!

dorela

dorela
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Αφροδιτουλα μ πως εισαι σημερα?

Ρε κοριτσια παιδευομαι ακομα με την βαλιτσα...ενταξει τα δικα μου ..αλλα για το μωρο δεν ξερω τι να βαλω..πηρα αυτα τα εσωρουχακια σε αμανικο κ με μανικακι..πρεπει να παρω κ μακρυμανικα??κ φορμακια??εχω φορμακια με κλειστα τα ποδαρακια κ απο πανω κοντο μανικακι,πρεπει να παρω κ με μακρυ?
ειχα αποφασισει να μην παρω μακρυμανικα αλλα ειδα την μπεμπα της Μαριας στην φωτο την εχει με μακρυμανικο..μπερδευτηκα scratch

dorela

dorela
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
joan_55 έγραψε:
dorela έγραψε:
joan_55 έγραψε:ΕΜΕΙΣ ΑΓΑΠΕΣ ΠΗΓΑΜΕ ΧΘΕΣ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΠΟΥ ΜΠΗΚΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΗΝΑ ΜΟΥ!ΟΛΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ!!!2700 Ο ΖΟΥΖΟΥΝΟΣ ΜΟΥ!ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ!ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΜΑΣ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΙΣ 20/8 5 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΠΗΤ,ΕΚΤΟΣ ΚΙ ΑΝ ΣΥΜΒΕΙ ΤΠΤ ΑΠΡΟΟΠΤΟ ΝΩΡΙΤΕΡΑ,ΑΝ ΚΑΙ ΑΠΟΤΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΔΕΝ ΤΟ ΚΟΒΕΙ..ΩΧΧΧ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΘΑ ΤΟΝ ΦΑΩ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΜΗΝΑ!ΑΦΗΣΤΕ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΙΔΡΩΜΕΝΗ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ!!!!

Υποτιθεται τελευταιο μηνα μας παρακολουθουν πιο συχνα...θα λειπει τπτ διακοπες ο γιατρουλης?
εμενα εχει ποσο καιρο με βλεπει καθε 2 βδομαδες κ τωρα καθε βδομαδα...εχω βαρεθει να τον βλεπω χαχα

ΘΑ ΛΕΙΠΕΙ ΑΛΛΑ ΓΙΑ 4ΜΕΡΕΣ.ΕΦΟΣΟΝ ΤΑ ΕΙΔΕ ΟΛΑ GOOD ΚΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ ΗΔΗ 3 DOPPLER ΜΟΥ ΑΦΗΣΕ ΚΕΝΟ,ΕΥΤΥΧΩΣ ΔΛΔ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΩ ΚΑΙ 2ΩΡΕΣ ΝΑ ΠΑΩ ΑΘΗΝΑ+150 ΕΥΡΩ ΒΕΝΖΙΝΕΣ-ΔΙΟΔΙΑ-ΚΑΝΑ ΚΑΦΕ+ΕΠΙΣΚΕΨΗ..!!

Ωχ ναι..τα ειχα ξεχασει ολα αυτα..!!!Αρα καλυτερα ετσι..
ο δικος μου ευτυχως ειναι κοντα στο σπιτι,με τα ποδια παμε..αλλιως θα ζοριζομουνα κ εγω!
Παντως απτην στιγμη που τα νιωθουμε τα ζουζουνια μας στην κοιλιτσα κ ειναι ζωηρα δεν εχουμε να φοβομαστε τπτ Εγκυούλες Αυγούστου - Σεμπτεμβρίου 2012 # 6  - Σελίδα 5 35468

afroad

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
dorela έγραψε:Αφροδιτουλα μ πως εισαι σημερα?

Ρε κοριτσια παιδευομαι ακομα με την βαλιτσα...ενταξει τα δικα μου ..αλλα για το μωρο δεν ξερω τι να βαλω..πηρα αυτα τα εσωρουχακια σε αμανικο κ με μανικακι..πρεπει να παρω κ μακρυμανικα??κ φορμακια??εχω φορμακια με κλειστα τα ποδαρακια κ απο πανω κοντο μανικακι,πρεπει να παρω κ με μακρυ?
ειχα αποφασισει να μην παρω μακρυμανικα αλλα ειδα την μπεμπα της Μαριας στην φωτο την εχει με μακρυμανικο..μπερδευτηκα scratch

Μαρία μου κλασικά πονάκια, κράμπες και τα σχετικά! Εσύ;

Εγώ πήρα μαζί ένα ζιπουνάκι κοντομάνικο και δύο φορμάκια ένα κοντομάνικο με κοντά μπατζάκια κι ένα μακριμάνικο με μακριά μπατζάκια αλλά λεπτό ύφασμα και θα της βάλω ότι μου πουν στην κλινική και ανάλογα με τον καιρό εκείνη την ημέρα. Επίσης, μην ξεχάσεις καλτσάκια και γαντάκια και μια πανούλα για να το σκεπάσεις!

joan_55

joan_55
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
dorela έγραψε:
joan_55 έγραψε:
dorela έγραψε:

Ωχ ναι..τα ειχα ξεχασει ολα αυτα..!!!Αρα καλυτερα ετσι..
ο δικος μου ευτυχως ειναι κοντα στο σπιτι,με τα ποδια παμε..αλλιως θα ζοριζομουνα κ εγω!
Παντως απτην στιγμη που τα νιωθουμε τα ζουζουνια μας στην κοιλιτσα κ ειναι ζωηρα δεν εχουμε να φοβομαστε τπτ Εγκυούλες Αυγούστου - Σεμπτεμβρίου 2012 # 6  - Σελίδα 5 35468

ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΜΑΡΑΚΙ!ΕΙΣΑΙ ΤΥΧΕΡΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ!ΓΛΙΤΩΝΕΙΣ Κ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ!!

dorela

dorela
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
afroad έγραψε:

Εγώ πήρα μαζί ένα ζιπουνάκι κοντομάνικο και δύο φορμάκια ένα κοντομάνικο με κοντά μπατζάκια κι ένα μακριμάνικο με μακριά μπατζάκια αλλά λεπτό ύφασμα και θα της βάλω ότι μου πουν στην κλινική και ανάλογα με τον καιρό εκείνη την ημέρα. Επίσης, μην ξεχάσεις καλτσάκια και γαντάκια και μια πανούλα για να το σκεπάσεις!

Το ποδι μ με ποναει κ ειμαι ξαπλα... Sad

Γαντακια ,καλτσακια ,κ πανες εβαλα 3-4 σε περιπτωση που καποιος συγγενης θελει να την παρει αγκαλια ..να εχω κ καθαρες μετα Razz
Εβαλα κ σκουφακι για οταν θα βγουμε κ πηρα κ αυτες τις μικρες πετσετουλες που ειναι για τις γουλιτσες που βγαζουν οταν πινουν γαλατακι.
Απλα κολλησα στα ρουχακια
Πηρα διαφορα κ οτι μ πουν αλλα μακρυμανικο δεν ειχα βαλει καθολου..

afroad

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Aχ ναι κι εγώ έβαλα και σκουφάκι και πανάκια αλλά το ξέχασα! Πάρε κ κανένα μακρυμάνικο αλλά λεπτούλι γιατί έχει τόση ζέστη και θα είναι και σκεπασμένο το καημένο! Ευτυχώς που είναι τοσοδούλικα όλα και χωράνε να πάρουμε πολλά!
Περαστικά με το πόδι! Είναι πολύ δύσκολο καταλαβαίνω. Είχα ρήξη μηνίσκου πριν την εγκυμοσύνη και μ'έχει πεθάνει το τελευταίο καιρό!

joan_55

joan_55
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
dorela έγραψε:
afroad έγραψε:

Το ποδι μ με ποναει κ ειμαι ξαπλα... Sad

Γαντακια ,καλτσακια ,κ πανες εβαλα 3-4 σε περιπτωση που καποιος συγγενης θελει να την παρει αγκαλια ..να εχω κ καθαρες μετα Razz
Εβαλα κ σκουφακι για οταν θα βγουμε κ πηρα κ αυτες τις μικρες πετσετουλες που ειναι για τις γουλιτσες που βγαζουν οταν πινουν γαλατακι.
Απλα κολλησα στα ρουχακια
Πηρα διαφορα κ οτι μ πουν αλλα μακρυμανικο δεν ειχα βαλει καθολου..

ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΓΑΝΤΑΚΙΑ ΚΑΙ ΣΚΟΥΦΑΚΙ???
ΕΜΕΝΑ Η ΜΑΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑΤΡΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΜΑΣ ΑΙΣΘΑΝΟΝΤΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ ΕΜΕΙΣ ΜΕ ΤΗ ΖΕΣΤΗ Κ ΤΟ ΚΡΥΟ ΑΝΤΟΙΣΤΙΧΑ Κ ΜΗΝ ΤΑ ΝΤΥΝΟΥΜΕ ΚΡΕΜΜΥΔΑΚΙΑ ΓΤ ΕΤΣΙ ΙΔΡΩΝΟΥΝ Κ ΤΗΝ ΠΑΤΑΝΕ...

joan_55

joan_55
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΕΓΩ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΑΚΡΙΜΑΝΙΚΟ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΕΧΩ ΑΓΟΡΑΣΕΙ..ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙ ΤΡΑΓΙΚΗ ΖΕΣΤΗ...

afroad

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Τζόαν μου όχι γαντάκια και σκουφάκι για το κρύο! Βαμβακερά λεπτά! Το σκουφάκι μπορεί να μη χρειαστεί αλλά μπορεί εκείνη τη μέρα να έχει πολύ υγρασία ας πούμε και μέχρι να το μεταφέρεις να χρειαστεί γιατί είναι ευαίσθητα. Τα γαντάκια τα βάζεις γιατί συνήθως έχουν μεγάλα νυχάκια και γρατζουνάνε το προσωπάκι τους! Φαντάσου ότι μπορείς να του φορέσεις ένα ζιπουνάκι αν έχει καύσωνα αλλά γαντάκια και καλτσάκια θα του βάλεις οπωσδήποτε!

afroad

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
joan_55 έγραψε:ΕΓΩ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΑΚΡΙΜΑΝΙΚΟ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΕΧΩ ΑΓΟΡΑΣΕΙ..ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙ ΤΡΑΓΙΚΗ ΖΕΣΤΗ...

Κι εγώ καθαρά προληπτικά πήρα ένα μαζί, σε περίπτωση που ω του θαύματος φυσάει ή βρέχει εκείνη τη μέρα. Λέμε τώρα! Razz

dorela

dorela
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
afroad έγραψε:Aχ ναι κι εγώ έβαλα και σκουφάκι και πανάκια αλλά το ξέχασα! Πάρε κ κανένα μακρυμάνικο αλλά λεπτούλι γιατί έχει τόση ζέστη και θα είναι και σκεπασμένο το καημένο! Ευτυχώς που είναι τοσοδούλικα όλα και χωράνε να πάρουμε πολλά!
Περαστικά με το πόδι! Είναι πολύ δύσκολο καταλαβαίνω. Είχα ρήξη μηνίσκου πριν την εγκυμοσύνη και μ'έχει πεθάνει το τελευταίο καιρό!

Ααααχ τι τραβαμε οι μελλουσες!!!Θα γεννηθουν τα ζουζουνια μας κ θα τα ξεχασουμε ολα...υπομονη Wink τα λεω σ'εσενα να τ'ακου κ εγω Razz

Τα πραγματα τα εβαλες ολα στην ιδια βαλιτσα ,τα δικα σου κ του μωρου?ή σε ξεχωριστες?
λενε κ καλα για ευκολια ειναι καλυτερα να τα εχουμε χώρια..εγω τα εβαλα ολα σε μια απλά πηρα κ μια ακομα τσαντα ψιλομεγαλη κ θα βαλω εκει μεσα σερβιετες ,επιθεματα,καλλυντικα κ τετοια..

joan_55

joan_55
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
afroad έγραψε:Τζόαν μου όχι γαντάκια και σκουφάκι για το κρύο! Βαμβακερά λεπτά! Το σκουφάκι μπορεί να μη χρειαστεί αλλά μπορεί εκείνη τη μέρα να έχει πολύ υγρασία ας πούμε και μέχρι να το μεταφέρεις να χρειαστεί γιατί είναι ευαίσθητα. Τα γαντάκια τα βάζεις γιατί συνήθως έχουν μεγάλα νυχάκια και γρατζουνάνε το προσωπάκι τους! Φαντάσου ότι μπορείς να του φορέσεις ένα ζιπουνάκι αν έχει καύσωνα αλλά γαντάκια και καλτσάκια θα του βάλεις οπωσδήποτε!

ΑΑΑΑ ΤΕΤΟΙΑ ΓΑΝΤΑΚΙΑ!!ΧΑΧΑΧΑ!ΛΕΩ ΚΙ ΕΓΩ ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ... Εγκυούλες Αυγούστου - Σεμπτεμβρίου 2012 # 6  - Σελίδα 5 4872

afroad

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
joan_55 έγραψε:
afroad έγραψε:Τζόαν μου όχι γαντάκια και σκουφάκι για το κρύο! Βαμβακερά λεπτά! Το σκουφάκι μπορεί να μη χρειαστεί αλλά μπορεί εκείνη τη μέρα να έχει πολύ υγρασία ας πούμε και μέχρι να το μεταφέρεις να χρειαστεί γιατί είναι ευαίσθητα. Τα γαντάκια τα βάζεις γιατί συνήθως έχουν μεγάλα νυχάκια και γρατζουνάνε το προσωπάκι τους! Φαντάσου ότι μπορείς να του φορέσεις ένα ζιπουνάκι αν έχει καύσωνα αλλά γαντάκια και καλτσάκια θα του βάλεις οπωσδήποτε!

ΑΑΑΑ ΤΕΤΟΙΑ ΓΑΝΤΑΚΙΑ!!ΧΑΧΑΧΑ!ΛΕΩ ΚΙ ΕΓΩ ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ... Εγκυούλες Αυγούστου - Σεμπτεμβρίου 2012 # 6  - Σελίδα 5 4872

Laughing Mην ταράζεσαι! Δεν αποτρελαθήκαμε εντελώς ακόμη!

dorela

dorela
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
joan_55 έγραψε:ΕΓΩ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΑΚΡΙΜΑΝΙΚΟ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΕΧΩ ΑΓΟΡΑΣΕΙ..ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙ ΤΡΑΓΙΚΗ ΖΕΣΤΗ...
Ρε κ εγω δεν εχω ..οσα μακρυμανικα εχω ειναι π μου εστειλε η πεθερα κ ειναι για τον χειμωνα κ φυσικα πιο μεγαλα νουμερα.

afroad

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Μαράκι ακριβώς τα ίδια έκανα! Όλα σε μια τσάντα τα έβαλα αλλά επιθέματα, καλλυντικά και ό,τι άλλο προκύψει σε μια τσαντούλα σαν νεσεσέρ μεγάλο!
Πόσο πια οι δόλιες μάνες; Razz Ειλικρινά αν είχε έρθει το καροτσάκι μας και το στρώμα και είχα τελειώσει όλες τις δουλειές που θέλω θα έκανα το παν να γεννήσω να τελειώνουμε!

afroad

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
dorela έγραψε:
Ρε κ εγω δεν εχω ..οσα μακρυμανικα εχω ειναι π μου εστειλε η πεθερα κ ειναι για τον χειμωνα κ φυσικα πιο μεγαλα νουμερα.

Μην παίρνετε καθόλου τότε βρε κορίτσια, μην ανησυχείτε! Σκεπάστε το καλύτερα αν τύχει και δεν έχει καλό καιρό και θα είστε εντάξει. Σιγά την απόσταση κιόλας κλινική - αυτοκίνητο και αυτοκίνητο - σπιτι! Μην το σκέφτεστε!

joan_55

joan_55
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
afroad έγραψε:
dorela έγραψε:

Μην παίρνετε καθόλου τότε βρε κορίτσια, μην ανησυχείτε! Σκεπάστε το καλύτερα αν τύχει και δεν έχει καλό καιρό και θα είστε εντάξει. Σιγά την απόσταση κιόλας κλινική - αυτοκίνητο και αυτοκίνητο - σπιτι! Μην το σκέφτεστε!

ΚΙ ΕΓΩ ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ ΤΟ ΣΚΕΦΤΗΚΑ...ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗ ΒΑΛΙΤΣΑ ΕΓΩ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΩ ΕΤΟΙΜΑΣΕΙ ΑΚΟΜΑ!ΜΑΛΛΟΝ ΑΥΡΙΟ!ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΠΑΙΡΝΩ ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΣΑΣ!!

dorela

dorela
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
afroad έγραψε:
dorela έγραψε:

Ε ναι πανω που λεω οτι τελειωσα με τα ψωνια ολο κ κατι προκυπτει..το πολυ πολυ να κατσω σπιτακι γιατι δεν ειμαι κ για περπατημα το ερηπιο κ να παραγγειλω απο το next
http://www.nextdirect.com/gr/en/shopping/girls/newborn-girls#LID=01_02_03_01_03

Εχω ξαναπαρει..σε 2 μερες ειναι στο σπιτι σου κ εχει πολυ ωραια πραγματακια κ η ποιοτητα σουπερ Εγκυούλες Αυγούστου - Σεμπτεμβρίου 2012 # 6  - Σελίδα 5 654316 Εγκυούλες Αυγούστου - Σεμπτεμβρίου 2012 # 6  - Σελίδα 5 654316 Εγκυούλες Αυγούστου - Σεμπτεμβρίου 2012 # 6  - Σελίδα 5 654316

kkkk

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Κορίνα τι τέλεια νέα!!!!!!!!! Να σας ζήσει το μωράκι κούκλα μου!!!! Τι ευτυχία!!! Να είστε καλά!!!! Χαίρομαι που σας άρεσε το δωματιάκι μας!!! Ο αντρούλης χάρηκε πολύ με τα κολακευτικά σας σχόλια, μιας και κουράστηκε πολύ ο καλός μου για να γίνει τόοοοοσο ωραίο!!! Αχ κορίτσια μου, να'ναι καλά και οι αγαπημένοι μας που μας στέκονται και μας αγαπάνε και είναι δίπλα μας σε όλο αυτό!!! Φιλιά προς το παρόν...

afroad

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Μαρία είναι πανέμορφα! Ειλικρινά αν είχα οικονομική άνεση θα έπαιρνα ό,τι μωρουδιακό κυκλοφορεί! Είναι γλύκες! Έχω τα πάντα και δεν σταματάω να κοιτάζω ρουχάκια! Λέτε να την τρελάνω την καημένη; Να την δω κουκλίτσα και να θέλω να της αλλάζω φορεματάκια σαν παιχνίδι; Razz

afroad

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Τζόαν σε ποια βδομάδα είσαι;

vasiliapap07

vasiliapap07
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
ΝΑ ΜΑΣ ΖΗΣΕΙ ΤΟ ΝΕΟ ΜΩΡΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ!!! ΟΣΟ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΚΟΝΤΕΥΟΥΜΕ ΟΛΕΣ! ΚΡΑΤΑΤΕ ΚΑΛΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ... Η ΟΥΡΑ ΜΑΣ ΕΜΕΙΝΕ!!! ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!! Εγκυούλες Αυγούστου - Σεμπτεμβρίου 2012 # 6  - Σελίδα 5 215994 Εγκυούλες Αυγούστου - Σεμπτεμβρίου 2012 # 6  - Σελίδα 5 215994 Εγκυούλες Αυγούστου - Σεμπτεμβρίου 2012 # 6  - Σελίδα 5 215994 Εγκυούλες Αυγούστου - Σεμπτεμβρίου 2012 # 6  - Σελίδα 5 215994 Εγκυούλες Αυγούστου - Σεμπτεμβρίου 2012 # 6  - Σελίδα 5 215994

joan_55

joan_55
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
afroad έγραψε:Τζόαν σε ποια βδομάδα είσαι;

35W6 ΑΦΡΟ ΜΟΥ!25/8 ΠΗΤ.ΑΠΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΥΛΑΣ!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 5 από 18]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 11 ... 18  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις