Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
665 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 665 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5 ... 11 ... 18  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 4 από 18]

demmy5_k

demmy5_k
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Κορινάκιιιιιιι Εγκυούλες Αυγούστου - Σεμπτεμβρίου 2012 # 6  - Σελίδα 4 50580 Εγκυούλες Αυγούστου - Σεμπτεμβρίου 2012 # 6  - Σελίδα 4 50580 Εγκυούλες Αυγούστου - Σεμπτεμβρίου 2012 # 6  - Σελίδα 4 50580 Εγκυούλες Αυγούστου - Σεμπτεμβρίου 2012 # 6  - Σελίδα 4 50580 Εγκυούλες Αυγούστου - Σεμπτεμβρίου 2012 # 6  - Σελίδα 4 50580 Εγκυούλες Αυγούστου - Σεμπτεμβρίου 2012 # 6  - Σελίδα 4 50580 Εγκυούλες Αυγούστου - Σεμπτεμβρίου 2012 # 6  - Σελίδα 4 50580 Εγκυούλες Αυγούστου - Σεμπτεμβρίου 2012 # 6  - Σελίδα 4 50580
Να σου ζήσει το κουκλί σου, να τον χαίρεσαι! Καλή λοχεία να έχεις Εγκυούλες Αυγούστου - Σεμπτεμβρίου 2012 # 6  - Σελίδα 4 417472 Εγκυούλες Αυγούστου - Σεμπτεμβρίου 2012 # 6  - Σελίδα 4 417472 Εγκυούλες Αυγούστου - Σεμπτεμβρίου 2012 # 6  - Σελίδα 4 417472

MARIA TR

MARIA TR
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
korina26 έγραψε:geia sas koritsia mou gennisame kai emeis piga sth giatro kai mou espasan ta nera sto iatrio piga sthn kliniki mou evalan ponous tis 12 kai gennisa 6kai 5 me kaisariki telika stamatista me diastoli sto 7 itan megalo to moro 3700 kai exasa ta nera noris den peirazei tora exo ton kouklo mou agalia sikothika amesos den ponao katholou ola na sas pane kala me to kalo na parete kai eseis ta morakia sas agalia.

Να σας ζήσει!!!
Εγκυούλες Αυγούστου - Σεμπτεμβρίου 2012 # 6  - Σελίδα 4 50580 Εγκυούλες Αυγούστου - Σεμπτεμβρίου 2012 # 6  - Σελίδα 4 50580
Μπράβο σας που πήγαν όλα καλά!!!!
Καλή λοχεία να έχεις τώρα!
3700.ε; Πω,πω!!!! Παίδαρος!!!!

aristina

aristina
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Εγκυούλες Αυγούστου - Σεμπτεμβρίου 2012 # 6  - Σελίδα 4 50580 να σας ζησει Κορινα!
Ευχομαι σε ολες μας με το καλο και με ενα πονο!
Το δωματιακι πολυ ομορφο! Smile

Eirinomama

Eirinomama
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ax Θεε μου...συγκινουμαι τοσο!!!!!!!!!! Κορινακι μου! Να σου ζησει! Να ναι γερο καλοτυχο υγιες και ευτυχισμενο!!!!!! Καλη λοχεια να χεις!!!!!!!! θα γεμισουμε μωρακια! Εγκυούλες Αυγούστου - Σεμπτεμβρίου 2012 # 6  - Σελίδα 4 875502 Εγκυούλες Αυγούστου - Σεμπτεμβρίου 2012 # 6  - Σελίδα 4 875502 Εγκυούλες Αυγούστου - Σεμπτεμβρίου 2012 # 6  - Σελίδα 4 875502 Εγκυούλες Αυγούστου - Σεμπτεμβρίου 2012 # 6  - Σελίδα 4 875502 Εγκυούλες Αυγούστου - Σεμπτεμβρίου 2012 # 6  - Σελίδα 4 875502 Εγκυούλες Αυγούστου - Σεμπτεμβρίου 2012 # 6  - Σελίδα 4 50580 Εγκυούλες Αυγούστου - Σεμπτεμβρίου 2012 # 6  - Σελίδα 4 50580 Εγκυούλες Αυγούστου - Σεμπτεμβρίου 2012 # 6  - Σελίδα 4 50580 Εγκυούλες Αυγούστου - Σεμπτεμβρίου 2012 # 6  - Σελίδα 4 50580
Τζοαννααααα εισαι η επομενη ε?!!!!!!!!! ετοιμασου!!!!!!! Razz

Eirinomama

Eirinomama
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Κκκκκατερινα! Razz πολυ ωραιο το δωματιακι!!!!! εχουμε και το ιδιο κορμακι! Razz

emmy20

emmy20
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
kalispera se oles tis egkuoules kai tis kainouries manoules!! na sas zhsoun ta mwrakia sas!! gera kai kalotuxa!! koritsakia den mpainw suxna me exei faei i zesth kai den exw orexi gia tipota. exw varunei arketa kai oute ta vradua mporw na koimithw oute tipota! to savvato exw rantevou sto iasw gia to viofusiko profil.. to exei kanei kamia sas an nai peite mou ti akrivws einai kai pws sas fanike?? oufff den mporw allo anupomonw na genniswwwwwwwwwwwww!!!!!!!!!

spyros3

spyros3
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
γεια σας κοριτσια,με το καλο τα μωρακια σας!!
ειμαι στο θεμα εγκ ιουνιου-ιουλιου 12 κ γεννησα
1.6.2012!σας διαβαζω απο την περιοδο που ημουν εγκυος κ τωρα..
μπηκα να σας ευχηθω με το καλο να παρετε αγκαλια τα μωρακια σας κ οτι καλυτερο.σας φιλω!τ

Eirinomama

Eirinomama
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Spyros ευχαριστουμε πολυ!!!!!! Να το χαιρεσαι το μωρακι σου!!!!!! <3 να ναι γερο κ ευτυχισμενο!

emmy20

emmy20
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
euxaristoume spyros!! na sai kala gero kai dunato to mwraki sou!!! kamia re koritsia den exei kanei to viofusiko profil?????

joan_55

joan_55
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
korina26 έγραψε:geia sas koritsia mou gennisame kai emeis piga sth giatro kai mou espasan ta nera sto iatrio piga sthn kliniki mou evalan ponous tis 12 kai gennisa 6kai 5 me kaisariki telika stamatista me diastoli sto 7 itan megalo to moro 3700 kai exasa ta nera noris den peirazei tora exo ton kouklo mou agalia sikothika amesos den ponao katholou ola na sas pane kala me to kalo na parete kai eseis ta morakia sas agalia.

ΑΑΑΑΑΑΧΧΧΧΧ ΤΙ ΤΕΛΕΙΑ!!!!!
Εγκυούλες Αυγούστου - Σεμπτεμβρίου 2012 # 6  - Σελίδα 4 215994 Εγκυούλες Αυγούστου - Σεμπτεμβρίου 2012 # 6  - Σελίδα 4 215994
ΜΠΡΑΒΟ ΚΟΡΙΝΑΚΙ!!ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΤΟ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣ ΠΟΘΕΙΤΕ!!!ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ!ΚΑΛΟΤΥΧΟ ΝΑΝΑΙ ΤΟ ΜΑΝΑΡΑΚΙ ΣΑΣ!ΚΑΛΗ ΛΟΧΕΙΑ ΝΑΧΕΙΣ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ!

joan_55

joan_55
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
emmy20 έγραψε: kamia re koritsia den exei kanei to viofusiko profil?????

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΕΜΜΥ,ΣΕ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΣΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ...ΕΓΩ ΟΧΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΙΔΕΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ!

joan_55

joan_55
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
spyros3 έγραψε:γεια σας κοριτσια,με το καλο τα μωρακια σας!!
μπηκα να σας ευχηθω με το καλο να παρετε αγκαλια τα μωρακια σας κ οτι καλυτερο.σας φιλω!τ

ΣΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ Spyros!ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΚΙ ΕΣΥ ΤΟ ΝΙΝΑΚΙ ΣΟΥ!!!

joan_55

joan_55
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
kkkk έγραψε:Καλημέρα! Χθες πήγαμε στο γιατρό και μας είπε οτι όλα είναι πολύ καλά! 2080 gr ο μικρός, με το κεφάλι προς τα κάτω και κινητικότατος! Είναι ακόμη ψηλά (λογικό, γιατί είναι ακόμη νωρίς), οπότε ξανά ραντεβού σε 2 εβδομάδες και βλέπουμε...Τελειώσαμε και με το δωμάτιο και τα ρούχα και αξεσουάρ του μωρού. Ελπίζω να αρέσει στον μικρό μου το δωματιάκι του!!!! Το ετοιμάσαμε με πολύ μεράκι και όρεξη με τον μπαμπά του!

https://2img.net/r/ihimg/photo/my-images/27/2920122642.jpg/

https://2img.net/r/ihimg/photo/my-images/109/24201212.jpg/

https://2img.net/r/ihimg/photo/my-images/696/24201210.jpg/

https://2img.net/r/ihimg/photo/my-images/440/2420128.jpg/

https://2img.net/r/ihimg/photo/my-images/850/1520123327.jpg/

ΚΑΤΕΡΙΝΑΚΙ ΤΕΛΕΙΕΣ ΟΙ ΦΩΤΟ!ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ!!!ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΑ ΕΙΝΑΙ?

MARIA TR

MARIA TR
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
emmy20 έγραψε:kalispera se oles tis egkuoules kai tis kainouries manoules!! na sas zhsoun ta mwrakia sas!! gera kai kalotuxa!! koritsakia den mpainw suxna me exei faei i zesth kai den exw orexi gia tipota. exw varunei arketa kai oute ta vradua mporw na koimithw oute tipota! to savvato exw rantevou sto iasw gia to viofusiko profil.. to exei kanei kamia sas an nai peite mou ti akrivws einai kai pws sas fanike?? oufff den mporw allo anupomonw na genniswwwwwwwwwwwww!!!!!!!!!

Καλησπέρα Έμμυ, εγώ βιοφυσικό προφίλ έκανα κάθε εβδομάδα απο τον έβδομο μήνα επειδή ήταν μικρό το μωράκι μας μέχρι και την 36η βδομάδα που γέννησα. Στην ουσία δεν είναι τίποτα άλλο απο ντόπλερ και καρδιοτοκογράφημα, δείχνουν τη κατάσταση του εμβρύου, του πλακούντα, της ομφαλικής λειτουργίας.
Καλά αποτελέσματα να έχεις κοπέλα μου!

Eirinomama

Eirinomama
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ουτε εγω εκανα ... βασικα ουτε ντοπλερ εκανα,ειναι μου φαινεται τις παλαιας σχολης ο δικος μου, και μου ειπε πως εφοσον το βλεπει να παιρνει βαρος κανονικα δεν υπαρχει λογος να το κανω.. για το βιοφυσικο προφιλ δεν γνωριζω τιποτα.
Κοριτσια εκει που μια βδομαδα πονουσα,το εριξα στο περπατημα και στις βολτες και τωρα δεν ποναω!!! τουλαχιστον εχθες και σημερα δεν ειχα πονους.. τωρα αυτο ειναι καλο η κακο? Razz

dorela

dorela
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Τι κανετε κοριτσακια μου..τι ωραια νεα ειναι αυτα που διαβαζω...

Κορινα να σας ζησει ο μπεμπης Εγκυούλες Αυγούστου - Σεμπτεμβρίου 2012 # 6  - Σελίδα 4 50580 Εγκυούλες Αυγούστου - Σεμπτεμβρίου 2012 # 6  - Σελίδα 4 50580 Εγκυούλες Αυγούστου - Σεμπτεμβρίου 2012 # 6  - Σελίδα 4 50580 ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!! να ειναι παντα γερος κ καλοτυχος...καλη λοχεια κοριτσακι μου!

Μαρακι η μπεμπα ειναι ολα τα λεφτα...κουκλα...να την χαιρεστε Εγκυούλες Αυγούστου - Σεμπτεμβρίου 2012 # 6  - Σελίδα 4 417472 μου φαινεται κιολας οτι πηρε απο την μαμα Very Happy Very Happy Very Happy

Κατερινα πολυ ομορφο το δωματιακι Εγκυούλες Αυγούστου - Σεμπτεμβρίου 2012 # 6  - Σελίδα 4 215994

Εμμυ τι κανεις κοπελα μου,μην χανεσαι..δεν ξερω τι ειναι αυτο το βιοφυσικο προφιλ εμενα παντως μου κανει ντοπλερ καθε 2 βδομαδες που παω επισκεψη στο ιατρειο.

Joan υπομονη κοπελαρα μου λιγο μας εμεινε...αν κ τα δυσκολα απ'οτι καταλαβα στο τελος ειναι Mad

Ειρηνακι μου γλυκο!!!!!!!!!!αμα σε περνανε οι πονοι με το περπατημα παλι καλα..εγω ουτε να περπατησω δεν μπορω πλεον..ποναει το αριστερο μου ποδι κατω χαμηλα Sad

joan_55

joan_55
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΜΑΡΑΚΙ-ΝΤΟΡΕΛΑΚΙ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΣΥ?ΜΕΡΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ...!

dorela

dorela
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!

Ευχαριστουμε!!!να χαιρεσαι το κουκλακι σου..φιλακια στην ομορφη Κρητη Εγκυούλες Αυγούστου - Σεμπτεμβρίου 2012 # 6  - Σελίδα 4 417472 Εγκυούλες Αυγούστου - Σεμπτεμβρίου 2012 # 6  - Σελίδα 4 417472 Εγκυούλες Αυγούστου - Σεμπτεμβρίου 2012 # 6  - Σελίδα 4 417472

dorela

dorela
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
joan_55 έγραψε:ΜΑΡΑΚΙ-ΝΤΟΡΕΛΑΚΙ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΣΥ?ΜΕΡΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ...!

Οταν μπαινω εγω βγαινεις εσυ κ οταν μπαινεις εσυ βγαινω εγω χαχα...
Καλα ειμαι αγαπη...υποφερω πολυ απτην ζεστη ,γενικα νιωθω το σωμα μου διαλυμενο.
Τωρα ψηνω τον αντρουλη μου να με παει για κανα μπανακι γιατι δεν παλευεται!!!

desT

desT
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Να 'μαι και σήμερα εδώ!
Eirinomama έγραψε:... χιχιχ! εγω παλι τελευταια εχω μια ταση στα γλυκα... μου χει κατσει εδω και 1 εβδομαδα να φαω σουφλε σοκολατας..! μπορει να παω αυριο πρωι μετα τις εξετασεις Very Happy! ονειρα γλυκα σε σας και τα μωρακια σας! τα λεμε αυριο!

Την ίδια τάση την έχω κι εγώ Ειρήνη!
Ο οργανισμός μου ζητάει γλυκά! Και φυσικά ενδίδω! Razz

aristina έγραψε:....εχω αγχος νομιζω οτι θα γεννησω νωριτερα με ολα τα βαρη και την κουραση?Τι λετε οι εμπειροτερες?
Σημερα ειπα να σας γραψω γιατι η μανουλα μου πηρε τον μικρουλη στο χωριο για μια εβδομαδα για να τακτοποιησω και τιποτα για το νινακι που ερχεται.
Τα βραδια δυσκολα...ολο τουαλετα γυριζω πλευρο και ψιλοποναω...ουφ χαμος...μαλλον ειμαι λιγακι αγχωμενη και δεν ξερω γιατι...

Που είσαι κοπελιά! Πραγματικά χάθηκες! Πάντως μη στεναχωριέσαι πότε θα γεννήσεις. Από τη στιγμή που θα μπεις στο μήνα σου είσαι εντάξει. Σχετικά με τους πόνους... πάνω κάτω όλες στα ίδια είμαστε... Rolling Eyes

kkkk έγραψε:... Ελπίζω να αρέσει στον μικρό μου το δωματιάκι του!!!! Το ετοιμάσαμε με πολύ μεράκι και όρεξη με τον μπαμπά του!
..

Τ-Ε-Λ-Ε-Ι-Ο!!!! Κατερίνα, μόνοι σας το κάνατε ή είναι αυτοκόλλητο; Πάντως είναι εκπληκτικό!

ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ ΚΟΡΙΝΑΚΙ!!!! Να τον χαίρεστε και καλή λοχεία σου εύχομαι!

Ευχαριστούμε σπύρος! Σ' αυτό το σημείο πρέπει να πω ότι και εγώ γέννησα στις 1.6.05 την μεγάλη μου κόρη μου. Καλότυχο και ευτυχισμένο να 'ναι το κουκλάκι σου!

Eirinomama έγραψε:...
Κοριτσια εκει που μια βδομαδα πονουσα,το εριξα στο περπατημα και στις βολτες και τωρα δεν ποναω!!! τουλαχιστον εχθες και σημερα δεν ειχα πονους.. τωρα αυτο ειναι καλο η κακο? Razz

Αφού δεν πονάς, καλό είναι Ειρήνη.... εννοείται! Να σου πω ότι κι εγώ από τότε που σταμάτησα τη δουλειά και περπατάω περισσότερο μου πέρασαν κι εμένα οι πόνοι που είχα από κάτω.

Τα νέα μου από τον ενδοκρινολόγο: όντως έχει απορυθμιστεί ο θυρεοειδής και μου έγραψε χάπια που θα τα παίρνω προς το παρόν μέχρι να γεννήσω. Μετά βλέπουμε...

joan_55

joan_55
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
dorela έγραψε:
joan_55 έγραψε:ΜΑΡΑΚΙ-ΝΤΟΡΕΛΑΚΙ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΣΥ?ΜΕΡΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ...!

Οταν μπαινω εγω βγαινεις εσυ κ οταν μπαινεις εσυ βγαινω εγω χαχα...
Καλα ειμαι αγαπη...υποφερω πολυ απτην ζεστη ,γενικα νιωθω το σωμα μου διαλυμενο.
Τωρα ψηνω τον αντρουλη μου να με παει για κανα μπανακι γιατι δεν παλευεται!!!

ΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΣ 0 !!!ΧΑΧΑΧΑ!ΑΝΤΕ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΤΟΝ ΨΗΣΕΙΣ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑΤΙ ΜΑΥΤΗ ΤΗ ΖΕΣΤΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΜΠΑΝΑΚΙ ΕΙΝΑΙ!!!

joan_55

joan_55
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
desT έγραψε:Τα νέα μου από τον ενδοκρινολόγο: όντως έχει απορυθμιστεί ο θυρεοειδής και μου έγραψε χάπια που θα τα παίρνω προς το παρόν μέχρι να γεννήσω. Μετά βλέπουμε...

DEST ΕΙΧΕΣ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΠΡΟ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ Η ΤΩΡΑ ΠΡΟΕΚΥΨΕ?

desT

desT
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
joan_55 έγραψε:
desT έγραψε:Τα νέα μου από τον ενδοκρινολόγο: όντως έχει απορυθμιστεί ο θυρεοειδής και μου έγραψε χάπια που θα τα παίρνω προς το παρόν μέχρι να γεννήσω. Μετά βλέπουμε...

Όχι δεν είχα ποτέ πρόβλημα ούτε υπάρχει θέμα κληρονομικότητας. Η γιατρός μου είπε ότι μπορεί καθαρά λόγω εγκυμοσύνης (το ελπίζω).

joan_55

joan_55
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
desT έγραψε:
joan_55 έγραψε:

Όχι δεν είχα ποτέ πρόβλημα ούτε υπάρχει θέμα κληρονομικότητας. Η γιατρός μου είπε ότι μπορεί καθαρά λόγω εγκυμοσύνης (το ελπίζω).

ΡΕ ΤΙ ΤΡΑΒΑΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΓΚΥΜΟΝΟΥΣΕΣ...ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΑΣΤΙΚΟ!ΠΟΥ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΔΙΑΒΗΤΗ ΚΥΗΣΗΣ ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΛΑ ΣΟΥΠΕΡ!

dorela

dorela
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
joan_55 έγραψε:ΕΜΕΙΣ ΑΓΑΠΕΣ ΠΗΓΑΜΕ ΧΘΕΣ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΠΟΥ ΜΠΗΚΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΗΝΑ ΜΟΥ!ΟΛΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ!!!2700 Ο ΖΟΥΖΟΥΝΟΣ ΜΟΥ!ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ!ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΜΑΣ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΙΣ 20/8 5 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΠΗΤ,ΕΚΤΟΣ ΚΙ ΑΝ ΣΥΜΒΕΙ ΤΠΤ ΑΠΡΟΟΠΤΟ ΝΩΡΙΤΕΡΑ,ΑΝ ΚΑΙ ΑΠΟΤΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΔΕΝ ΤΟ ΚΟΒΕΙ..ΩΧΧΧ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΘΑ ΤΟΝ ΦΑΩ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΜΗΝΑ!ΑΦΗΣΤΕ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΙΔΡΩΜΕΝΗ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ!!!!

Υποτιθεται τελευταιο μηνα μας παρακολουθουν πιο συχνα...θα λειπει τπτ διακοπες ο γιατρουλης?
εμενα εχει ποσο καιρο με βλεπει καθε 2 βδομαδες κ τωρα καθε βδομαδα...εχω βαρεθει να τον βλεπω χαχα

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 4 από 18]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5 ... 11 ... 18  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις